Main Content:

Pagini: 1 ... 509 510 [511]

ORDONANTA

Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #7650 : Ianuarie 28, 2020, 11:30:24 »

BLOCUL NATIONAL REVOLUTIONAR-DECEMBRIE 1989 ROMANIA
www.facebook.com/photo.php?fbid=2498156443846090&set=gm.1049234888760365&type=3&theater&ifg=1
Marti, 28 ianuarie 2020

Marius Petrescu · 2 ore
Pentru cetatenii romani care au participat la  Revolutia  din decembrie 1989.
Doamna Ursula von der Leyen, presedinta aleasa a Comisiei Europene a trimis un mesaj dlui Marinciu Dragos din comuna Aricestii Rahtivani nr.130A, jud. Prahova.
Pentru alte informatii suplimentare, de aici incolo ne putem adresa doamnei Tiina Astola, mail:Tiina.ASTOLA@ec.europa.eu
Memorat
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #7651 : Ianuarie 29, 2020, 08:59:45 »

Viorel Bulete
www.facebook.com/photo.php?fbid=2574437032840865&set=a.1564639823820596&type=3&theater
27 ianuarie la 22:06 ·
Aceasta declaratie urma sa fie semnata la Focsani in data de 25 ianuarie 2020 de catre participantii la intalnire .
In acest scop am salvat-o pe un stic , eu personal am verificat salvarea ,dar la Focsani nu mai era pe stic.
Ajuns la Mogosoaia , am salvat-o din nou si a doua zi nu mai era nicaieri .Suntem mai supravegheati mai ceva decat in timpul dictaturii comuniste .
Aceasta declaratie semnata as dori sa o trimitem la Parlamentul European insitota de o cerere - informare ca vom veni sa protestam. Procedura va fi mai complicata , dar din motive pe care nu le pot dezvalui inca , le veti afla ulterior.
Mai multe detalii maine .
Va rog distribuiti !!!


Mareşi Dumitru Actiune pe deplin justificata legal si moral, o sustin si comunicati cum semnam sustinerea ei . Dumitru si Elena parintii Eroului Revolutiei din Dec. 1989 Eugen Maresi
Viorel Bulete Vedeti ca organizam votarea in teritoriu . Uniti nu ne pot invinge !
Mihaela Ionescu Va fi mai usor decat credeti!! Ve-ti vedea..
Florian Cristache Ogoran Nu cred că ne încadrăm la persoane persecutate politic, poate la persecuție prin eludarea legii!!
Viorel Bulete In UE nu ar trebui sa existe persecutie, exista CARTA DREPTURILOR FUNDAMENTALE A UE , obligatorie din 2009. Bine inteles ca este persecutie prin eludarea Legii . O asemenea persecutie este rodul unei politici in dreptate impotriva revolutionarilor .
Dina Horvath Aveti multa lume alaturi, chiar daca nu se exprima public...Eu sunt asa, mai ,,dusa cu pluta'' si nu mi-e frica de bau-bau. Concluzie: aveti mai multa sustinere decit va imaginati, prin urmare purcedeti la ce dorim sa faceti si ,,tipati,, cind aveti nevoie de ajutor.Oricare ar fi acela!
Mircea Cirlan Corect si unde semnam?
Viorel Bulete Am discutat cu Dragos Marinciu sa vedem cum organizam semnarea in teritoriu si apoi sa mi se trimita mie recomandat , pe zone .
Dragos Marinciu Începem de mâine!!
Viorel Bulete Vor fi distribuite la diferiti colaboratori ai nostri , care vor organiza semnarea. Eu as fi de parere sa li se dea voie sa isi puna semnatura si ceilalti cetatreni romani care nu sunt revolutionari, dar impartesesc ideile noastre. Doar sa isi puna datele lor , revolutionarii nr.certificatului si seria. Ce parere aveti?
Carmen Britcan Camarazi va sunt alaturi !!!!!!! Voi merge si eu la Bruxelles . Suntem persecutati politic . Se vede cu ochiul liber . Nu trebuie sa cerem nimanui aprobarea niciunui statut . Noi doar ne anuntam starea de fapt in care ne aflam si cerem ca Parlamentul european sa intervina , sa ia masuri impotriva nesupunerii conducerii de la Bucuresti pentru incalcarea legislatiei europene in vigoare si a drepturilor omului . In acest sens acuzam de genocid in masa a a noastra a revolutionarilor din Dec 89 , acest grup al nostru fiind aruncat la marginea societatii , fiind total discriminati , neacordanduni - se nici macar acel ajutor minim social , multi dintre noi neancadrandu - se in normele standard de a putea avea o pensie , datorita bolilor , sau innaintarea in varsta si nu mai suntem capabili sa muncim , Aceasta se datoreaza si faptului ca se ia in calcul aceea indemnizarie care este suspendata si care de fapt nu se considera venit , dar cu toate acestea nu beneficiem multi dintre noi nici de cel mai mic mijloc de existenta .
Stoica Nelutu Camarazi ! : Impreuna o sa reusim..
« Ultima modificare: Ianuarie 30, 2020, 10:50:10 de către razvan »
Memorat
  • NVal
  • Hero Member
  • *****
  • Deconectat Deconectat
  • Mesaje: 5696
  • Vezi Profilul
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #7652 : Ianuarie 29, 2020, 23:55:02 »

BLOCUL NATIONAL REVOLUTIONAR-DECEMBRIE 1989 ROMANIA
https://www.facebook.com/groups/305680343115827/1050011698682684/?comment_id=1050232041993983&notif_id=1580299988927350&notif_t=group_comment_reply
Alex Oprea · 13 ore
Atasez acestei postări o propunere de OUG, pe care o supun dezbaterii publice. Scopul acesteia e de armonizare a situatiei beneficiarilor Legii341 mod si compl cu OUG 95. După o săptămina de la publicaea ei, voi incepe un lobby în vederea punerii ei în operă.Este o initiativă privată.
Deoarece de-a lungul perioadei de aplicare a Legii nr 341 din 2004, privind recunoștința acordată celor care în timpul Revoluției din 1989 s-au sacrificat prin luptă sau jertfă supremă pentru redarea libertății și reinstaurarea democrației în România au apărut foarte multe conflicte și inadvertenție între articole din această lege si reglementări ulterioare care au dus la excluziune socială, suferințe materiale și de altă natură în rândurile celor ce fac subiectul acestei legi,
Datorita interpretarilor diferite in reglementarea normelor prevăzute de Legea nr 341 din 2004
Datorita neactualizarii legale a sumelor destinate beneficiarilor Legii341 din 2004, ceea ce a creat mii de actiuni in instante , soldate cu daune in defavoarea statului,
In baza art 115 al.4 din Constitutia României, Guvernul emite prezenta
ORDONANTA DE URGENTA
Prezenta OUG  face parte integranta din Legea nr 341 din 2004
Art.1 (se adaugă la art3 alin 7 din Lege) De prevederile prezentei legi pot beneficia persoanele care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:
a. Să fi deținut certificat de revoluționar în baza Legii 42 din 1990 eliberat până în luna mai 1997
b. Să dețină brevet eliberat în baza acestui certificat semnat de Președintele României.
c. Să nu iși fi preschimbat calitatea pe care obținut-o prin certificatul menționat odată cu apariția prezentei legi.
d. Să nu fi făcut parte din forțele de represiune care au acționat împotriva populației civile la data de 16 decembrie 1989.
e. Să nu fi deținut funcții de conducere sau propagandă în structuri centrale si locale ale fostului PCR la data de 16 decembrie 1989.
Art.2 (art.4 va fi completat cu art2 ,3,4 al prezentei OUG) Indemnizațiilor de orice natură prevăzute la art 4 din Legea 341 nu pot fi supuse reglementarilor de natură a le diminua, fiind exceptate de la orice regula aplicabilă altor categorii ce obțin diferite sume din cadrul Bugetului de Stat.
Casa Nationala De Pensii este obligata ca in 30 de zile de la publicarea prezentei ordonante de urgență să recalculeze si sa acorde toate aceste sume potrivit Legii 341 avind ca referinta cistigul mediu brut stabilit de Legea Asigurarilor Sociale de Stat pentru anul in curs.
Art.3 Persoanele beneficiare ale Legii nr 341 din 2004, cu modificările și completările ulterioare, indiferent de catgorie, sunt scutite de plata CAS, deoarece aceste sume nu constituie venituri, deci nu pot fi folosite ca baza de calcul pentru nici o impunere fiscala sau de altă natură.
Art.4 Sumele necesare acoperirii plăților îndemnizațiilor se vor constitui din bugetele alocate ministerelor Afacerilor Interne, SRI, SIE Ministerului Apărării, sume ce vor fi virate la începutul fiecărui exercitiu financiar în conturile Casei Nationale de Pensii pentru efectuarea plaților pe anul în curs. Aceste reglementări vor fi cuprinse în Legea Bugetului, iar Ministerele menționate au obligația sa constituie acest fond din fondurile alocate prin Legea bugetului după cum urmează:
25 la sută din valoarea totala a drepturilor prevăzute de prezenta pentru fiecare Minister si SRI plus SIE. Aceste sume constituie bun propriu al beneficiarului.
Art.5(se introduce un nou capitol intitulat MASURI RECUPERATORII) Persoanele care nu îndeplinesc condițiile prevăzute la art.1 sunt obligate ca în termen de 24 de luni de la publicarea prezentei să returneze toate beneficiile primite în baza Legii 341. Ministerul Finantelor este obligat la recuperarea acestor sume prin emiterea de titluri executorii, proceduri in instante, și orice alte demersuri legale necesare. Deasemenea vor fi recuperate si alte beneficii obtinute în baza Legii 341,iar acolo unde nu vor putea fi recuperate material, se vor recupera prin retinerea sumelor calculate ca valoare de piata a imobilului obtinut cu eludarea Legii 341 din 2004.
În acest sens autoritățile locale au obligația ca în termen de 60 de zile de la apariția prezentei să comunice situația titlurilor de proprietate emise pentru beneficiarii Legii 341,a contractelor de inchiriere realizate în baza acestei legi,a oricărui titlu de alta natura oferit de către autoritatea rspectivă persoanei beneficiare de drepturile ce decurg din Legea 314 din 2004, nominal, către administrațiile fiscale regionale. Deasemenea evidențele centralizate ale acestor drepturi se vor afla și la SSMRLIC, care le va face publice în termen de 15 zile de la primirea acestora, pe saitul propriu. Nerespectarea termenelor precizate atrage raspunderea penala sau civilă, după caz, a sefilor instituțiilor vizate.
Art.6 (se introduce capitolul TRANSPARENTA) SSMRLIC are obligatia de a intocmi si publica anual tabelul centralizat pentru copiii beneficiarilor Legii 341 care sunt timisi in tabere si sumele alocate pentru fiecare astfel de copil ( costurile). De la acestă obligație nimeni nu poate deroga.
Art.7 SSMRLIC are obligatia de a publica nominal, in fiecare an, lista persoanelor car beneficiaza de bilete cfr gratuite si cartele de metrou gratuite, cu numar de certificat in dreptul fiecarei persoane.
Art.8 SSMRLIC va publica anual toate proiectele intiate in materie, cu sumele alocate fiecarui proiect si sumele cheltuite pt fiecare proiect. Dasemenea va face public si numele firmelor sau persoanelor care au beneficiat sau beneficiaza de sumele acestea din fonduri publice.
Art 9. SSMRLIC este obligat ca in termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei să publice lista beneficiarilor Legii 341 pe categorii și localități, in mod centralizat.
Art 10 ( se introduce la capitolul DISPOZITII FINALE)
Orice dispoziție contrară prezentei OUG se abrogă.
Memorat
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #7653 : Ianuarie 30, 2020, 10:54:17 »

Viorel Bulete
www.facebook.com/photo.php?fbid=2574437032840865&set=a.1564639823820596&type=3&theater
27 ianuarie la 22:06 ·
Aceasta declaratie urma sa fie semnata la Focsani in data de 25 ianuarie 2020 de catre participantii la intalnire .
In acest scop am salvat-o pe un stic , eu personal am verificat salvarea ,dar la Focsani nu mai era pe stic.
Ajuns la Mogosoaia , am salvat-o din nou si a doua zi nu mai era nicaieri .Suntem mai supravegheati mai ceva decat in timpul dictaturii comuniste .
Aceasta declaratie semnata as dori sa o trimitem la Parlamentul European insitota de o cerere - informare ca vom veni sa protestam. Procedura va fi mai complicata , dar din motive pe care nu le pot dezvalui inca , le veti afla ulterior.
Mai multe detalii maine .
Va rog distribuiti !!!
Memorat
Răspuns: ORDONANTA
« Răspunde #7654 : Februarie 25, 2020, 19:31:36 »


Petru Bejenaru
9 ore
Rugăm persoanele care se regăsesc în decretele prezidențiale 1052 și 1053 / 12 decembrie 2019 privind acordarea Titlului de Luptător cu Rol Determinant și care dețin hotărâri judecătorești definitive de eliberare a certificatului de Luptător cu Rol determinant, să transmită urgent pe adresa instituției noastre sau prin fax (la nr. 0213198628) copii după sentințele civile în cauză.


Memorat
Pagini: 1 ... 509 510 [511]
Schimbă forumul: