Main Content:

Pagini: 1 ... 31 32 [33]

Invazia islamistă

Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #480 : Martie 29, 2019, 09:27:59 »Societatea De Opinii - opinii brasovene
www.facebook.com/dezbaterepublica/photos/pcb.571015550084154/571014993417543/?type=3&theater&ifg=1
13 ore
Anglia sub dictatură și ocupație ?

Anglia regelui Arthur, islamizare, melanj, socialism și arestați politici. De necrezut!

La 20 ianuarie 1265 în Anglia se întrunea primul parlament din lume. Parlament într-un sens foarte apropiat de ceea ce înțelegem prin termenul „parlament„ din zilele noastre. Initiatorul se numește Simon Montfort conte de Leicester. Acesta era alcătuit din câte doi cavaleri din fiecare regiune și câte 2 reprezentanți ai fiecărui oraș sau târg. Din acest punct de vedere putem spune ca Marea Britanie este statul cu cea mai veche democrație „modernă ” din lume. Deci lucrurile ar trebuie sa meargă „unse”, Marea Britanie ar trebui sa fie un model de functionabilitate , un etalon de functionabilitate instituțională și mai ales un garant al drepturilor omului. Ei bine, se observa – din păcate – ca lucrurile nu stau chiar așa...... Sau mai bine zis, lucrurile nu mai stau chiar asa....
Se observa ca, încet, încet, bătrâna Anglie, cu cel mai bătrân sistem parlamentar, un stat cu tradiții bine împământenite, se îndreaptă către o societate desprinsa parca din filme utopice, către mixaj, către melanj, către denigrarea tradițiilor, către o societate a absurdului. Și pentru ca acestea sa nu fie doar vorbe în vânt, va rog sa citiți ceea ce urmează și anume o sinteza facută în urma unei discuții purtate în Manchester UK, între subsemnatul și numitul James Goddord, dizident și activist britanic, initiatorul mișcarii „Yelow Vests”, adică „Vestele Galbene”englezești. Știați ca exista vestele galbene englezești? Nu cred că știați, nu știam nici eu, pentru că este o informație care se încearcă a fi cât mai mult cenzurată.

Înainte de a va povesti despre discuție, vreau sa vă spun ca ceea ce m-a frapat în primul rând, când am ajuns în Manchester este faptul că centrul Manchester-ului, respectiv zona din jurul Primăriei, primăria fiind o superba clădire victoriană, construită în stil neo-gotic în anul 1877, ei bine în jurul acestei clădiri, sunt dispuși în semicerc, încadrând întreg frontispiciul și mica piațetă din față, monoliți de beton-armat de un metru și jumatate lungime, un metru și douazeci înălțime și cam un metru grosime la baza și îngustandu-se spre 50-60 de cm grosime, către vârf. De o parte și alta a semicercului se afla porți electronice de otel cu ramele de grosimea gambei unui bărbat solid și bariere-auto de otel cu baza undeva la doi metrii pătrați și cam la un metru douăzeci înălțime. Dacă m-aș fi aflat în Teheranul anilor 80, în Somalia sau Serbia la începutul anilor 90 as fi înțeles, dar în Manchester-ul secolului 21, respectiv anul 2019 într-o Uniune Europeană democrată și liberă , în Marea Britanie țara cu cel mai vechi parlament și în prezent, pe timp de pace, dați-mi voie să nu înțeleg.......

Mi-am întrebat ghidul de ce sunt alea acolo, răspunsul a fost : „Din cauza atentatelor teroriste făcute de mujahedini, au fost foarte violente!”

James Goddord este un bărbat în vârstă de 29 de ani, printre puținii – dar din ce în ce mai mulți - care au început să aibă curajul să semnaleze opiniei publice despre ceea ce se întâmplă acolo. Personal nu are nimic cu nici o comunitate, nu promovează un discurs de ură, atâta doar că, nu înțelege de ce normalitatea începe sa fie privită ca un asa zis abominabil, nu înțelege de ce un referendum odată finalizat se încearcă ignorarea lui, nu înțelege de ce islamul este privit ca normalitate și prim-ministru lui poarta văl islamic la întâlnirile cu liderii comunității islamice din UK, în schimb creștinismul și valorile tradiționale britanice sunt din ce în ce mai denigrate și luate mai în derizoriu. Nu înțelege de ce comunitatea gay are dreptul să militeze cu steagul curcubeu și să-și afișeze apartenența, pe când el și alți britanici dacă fac apologia valorilor tradiționale, dacă vorbesc în public și-l promovează pe Isus, dacă vorbesc în public și promovează familia tradițională formată din mama femeie și tatăl bărbat, dacă vorbesc în public și promoveză stilul de viata și valorile cu care au crescut, sunt catalogați ca homofobi, rasiști , naziști, sunt etichetați ca indivizi care promovează discursuri de ura. Pur și simplu : de ce? Adică de ce „ceilalți” pot vorbi nestingheriți și „noi” nu? Unde e normalitatea? Unde sunt democrația și firescul aici? Ei bine și nu numai „de ce”, mai mult, a avut curajul sa inițieze și să anime mișcarea „Yellow Vests”, inspirându-se după modelul francez, lucru pe care nu îl ascunde și chiar îl recunoaște.

Pentru a înțelege mai bine ceea ce se întâmplă, haideți sa exemplificări.
Nu de mult în vestul Londrei trei băieți între 16 și 17 ani au fost uciși într-un asa zis accident de mașină, în mașină fiind un musulman pasager și un hindus, acesta fiind șoferul. Bolidul a întrat în plin la o viteza de peste 100 de km la ora în grupul de cinci adolescenți, iar trei au murit pe loc. Din expertiza reiese faptul ca – în ciuda comunicatelor oficiale – nu a fost accident ci a fost un act intenționat. De asemenea în comunicatele oficiale s-a spus ca șoferul ar fi fost beat, realitatea exprimata de Goddord fiind aceea ca acesta doar băuse dar nu era beat! Mai mult, după ce a ucis cei trei băieți, șoferul a luat 13 ani de închisoare, iar după recurs, sentința i s-a redus la 10, unul din motive fiind suferința și traumele familiei sale........ fără cuvinte. Cu alta ocazie, un cetățean britanic a încercat un astfel de atac împotriva unui grup de musulmani, nu a ucis pe nimeni, dar a rănit câțiva musulmani. Aceeași instanta la judecat și i-a dat......... 43 de ani de închisoare. Cam mare diferență nu, având în vedere ca britanicul (actul lui fiind absolut condamnabil), totuși nu a ucis pe nimeni......... Pai și îi dai 43 de ani britanicului care nu a ucis, în condițiile în care emigrantului care a ucis trei copii, îi dai 13 și îi scazi la 10? După finalizarea definitivă a procesului, autoritățile britanice secretizează dosarul pentru 20 de ani. Pai, de ce?
Grupări de câte doi, trei musulmani ataca noaptea trecători singuratici, îi înjunghie și fug, politia dimineața le da drumul pe motiv de...... lipsa de probe, Anglia și în special orașele mari fiind ticsite cu camere de luat vederi. Toate astea în condițiile în care doar în Manchester au murit zeci de oameni în special tineri în urma atentatelor sinucigașe cu bomba. În urma atentatului sinucigaș din anul 2017 de la concertul Arianei Grande au murit 22 de tineri și au fost 119 răniți.
ONG – urile globaliste din Marea Britanie împreuna cu mișcarea de stânga și cu tot felul de alte comunități cu veleități netraditionale, în urma atentatului de la concertul Arianei Grande, au lansat sloganul, parafrazez : este regretabil și foarte trist ca au murit acei tineri, dar sa fim fericiți ca totuși albinele zboară........ Halucinant, nu-i asa? Desprins parca dintr-un film utopic...... Și este plin Manchester cu desene cu o „albina”.
Sunt sute de cazuri de violuri comise de către bande de musulmani împotriva minorelor de naționalitate britanică.
În pofida celor de mai sus, în Marea Britanie se construiesc moschei și se transforma biserici Anglicane în moschei, cu sprijinul autorităților britanice și cu bani din Arabia Saudită, sau se transformă în discoteci. Iar dacă un creștin face apologia creștinismului în public este acuzat de hate-speech, aspect care poate duce și la arestarea lui.
Se vorbește tot mai mult de „crislam” adică un melanj, o amestecatură între islam și creștinism.
Acestea sunt unele din motivele pentru care englezii vor brexit, fiind conștienți ca această globalizare și acest mix de rase între europeni și musulmani este un apanaj al comunității europene, fiind inițiat în Germania prin Angela Merkel. Și ei nu doresc asta. Într-adevăr, a fost la Londra un miting antibrexit la care au participat un milion de oameni, dar totuși sa nu uitam ca a existat un referendum britanic național care a statuat clar ca englezii vor brexit și totuși sunt aproape 70 de milioane.
Toate cele de mai sus fiind amestecate cu o doctrina comunisto-socialista demnă de Lenin și Stalin. Personal am primit de 2 ori în cinci zile, pe stradă, în Manchester manifeste care îndeamnă tineretul britanic și clasa muncitoare, să lupte pentru socialism. Un fel de...... „proletari din toate țările, uniți-vă! „
Asta în statul despre care știam ca este profund capitalist, Anglia fiind cea care a făcut revoluția industriala, în țara în care Winston Churchill a fost premier și în statul unde a trăit Anne Kenney, una din primele luptătoare pentru drepturile femeilor, ”tu„ militezi pentru islam și socialism. Absurd și sinistru....
Ei bine, pentru toate acestea, pentru faptul că avut curajul de a vorbi și de a se ridica împotrivă , activistul James Goddord a fost arestat, are doua procese penale pe motiv de hate speech, a avut interdicție sa pătrundă în Londra și în centrul Manchesterului, alaltăieri fiind ridicat de politie și ținut șapte ore, fără nici un motiv concret. I s-a spus ca a încălcat condițiile autorităților dar acest lucru nu s-a putut proba și a fost eliberat.
Vreau sa înțelegeți ca în cazul în care va fi condamnat își risca viata, întrucât în închisoare poate fi ucis de musulmani pentru că ei fac legile acolo și - din spusele lui și a celor prezenți - poliția închisorii nu prea se bagă . Asa mi-a zis și spusele lui au fost întărite de către cei prezenți. Asa a pățit un alt activist, Tommy Robinson, care a fost bătut crunt în închisoare de către o bandă musulmană . Abia a scăpat cu viață.
Tare îmi amintește asta de România anilor 60........ De Drăghici, de Nicolschi și Țurcanu..... când dizidenți anticomuniști erau băgați la închisoare și "reeducați" de alți deținuți.
L-am întrebat dacă se gândește la azil politic, a zis că ar fi o variantă un stat în care să nu existe toate aceste lucruri, dar nu face asta pentru că nu vrea sa fie considerat un laș și rămâne sa lupte pentru ceea ce crede.

Bogdan Gabriel
Memorat
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #481 : Martie 29, 2019, 09:57:39 »

Vrem asta si la noi? Fiti atenti pe cine alegeti sa ne reprezinte in Paralmentul European!
Memorat
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #482 : Martie 29, 2019, 10:07:46 »

Observ cum agenda cetateanului din Romania e neglijata de partidele care au candidati la alegerile din acest an, fiind inlocuita cu perdeaua de fum a luptei dintre ele.

« Ultima modificare: Martie 29, 2019, 10:29:55 de către razvan »
Memorat
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #483 : Aprilie 12, 2019, 11:51:49 »Tristetea Europei tradate - www.youtube.com/watch?v=VCnS_FLsfLs
« Ultima modificare: Aprilie 12, 2019, 13:55:24 de către razvan »
Memorat
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #484 : Aprilie 16, 2019, 09:53:12 »Dupa o multime de distrugeri voluntare de biserici, in Franta a venit ieri randul sediului Arhiepiscopiei Parisului, simbol al credintei crestine apusene, care - ca intr-o reeditare a incedierii turnurilor gemene din New York parca (turunuri gemene avand si Notre Dame de Paris, www.omofon.com/wp-content/uploads/2016/11/catedrala-notre-dame-paris5.jpg) - a luat foc la inceput de seara, sa fie mai contrastanta imaginea, mai apocaliptica si la inceput de saptamana mare pentru catolici, ca semnificatia sa fie mai puternic marcata. Ca si dupa incendiul din 11.11.2001, se poate spune ca lumea nu va mai fi cum a fost pana acum. Si nu in bine, ci dimpotriva. Dumnezeu cu mila.

Memorat
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #485 : Aprilie 25, 2019, 11:07:06 »Memorat
  • bambilici
  • Hero Member
  • *****
  • Deconectat Deconectat
  • Mesaje: 11237
  • Vezi Profilul
Răspuns: Invazia islamistă
« Răspunde #486 : Septembrie 04, 2019, 18:53:20 »

Dan Tanasa
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2563691817022397&set=a.147201445338125&type=3&theater
Europa pe care o cunoaștem noi, aceea veche de mii de ani, dispare chiar sub ochii noștri. Actuala elită politică a UE distruge în mod intenționat civilizația europeană.

Memorat
Pagini: 1 ... 31 32 [33]
Schimbă forumul: