Va asigur, caci observ cu uimire ca e necesar, ca nu am nimic impotriva Presedintelui din motive politice, etnice, sau religioase. Ii stimez pe nemti, imi place sa lucrez cu ei pentru ca sunt oameni foarte organizati, isi respecta cuvantul si fac bine treburile. Si, ca sa va conving, va spun ca mi-am deschis expozitia de la Palatul Parlamentului UE din Bruxelles, in 2001, cu ajutorul unor politicieni germani, nu romani, desi era prima expozitie romaneasca din acel important centru european, tara noastra fiind in acea perioada aspirant la integrare in UE. Atasez o fotografie din seara vernisajului, in care apare doamna Anne-Karin Glase, membra a Parlamentului European din partea Germaniei (MdEP), sponsorul evenimentului din partea PE (adica evenimentul s-a desfasurat pe raspunderea sa politica), alaturi de dl Friedrich Merz, membru al Parlamentului German (MdB), Presedinte al grupului CDU / CSU din Bundestag la acea data, care, alaturi de un numar impresionant de personalitati, a onorat evenimentul cu prezenta sa. Deci, doamna, as avea tot interesul si dorinta sa am o relatie buna cu dl Presedinte, iar daca exista un impediment, acela nu mi se datoreaza, spun eu, in mod evident. Sper ca v-am convins de data aceasta. Sa auzim de bine si de succese rasunatoare in cresterea bunastarii romanilor in mandatul alesului dv.
Alesul meu si al 65 la suta din electorat, poate va spune ceva. Presedintele Romaniei, Domnul Klaus Iohanis, este un om onorabil indiferent de ce spuneti d.vs, altii si chiar justitia noastra in care nu cred nici cat negru sub unghie.
Nu stiam ca sunteti artist, ma bucur ca etnia Domnului Presedinte va ajutat, oricum el este mai roman decat multi romani.
Daca justitia era corecta, l-ar fi despagubit pe Domnul Iohanis, fiind incorecta l-a bagat de-a valma. Credti-ma domnule Iosif, cunosc nudecatori, multi tineri si stiu cum gandesc si cum aplica legea, mai nou aplica hotarari dupa propria interpretare. Multi din acesti judecatori ca oameni nu fac doi bani.
Imi pare rau ca Domnul Presedinte nu acorda atentie revolutionarilor, dar nu pot sa-l judec pentru acest lucru, pentru ca nu cunosc cauzele, ceeea ce stiu este ca ceva il determina sa faca acest lucru. Mai stiu ca daca am fi avut reprezentanti buni, ar fi reusit sa vorbeasca cu dumnealui personal.
Este greu sa am o discutie cu d.vs in scris pe forum, mai ales ca de fiecare data a fost in contradictoriu, poate intr-o zi ne vom cunoste si poate vom putea discuta multe din temele abordate aici. Pana atunci, i i pare rau, nu pot fi de acord cu multe din pozitiile dumneavoastra. Va doresc numai bi e