Main Content:

Pagini: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 52

Demiterea lui Klaus Werner Johannis

 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #135 : Aprilie 11, 2016, 12:40:08 »

Pana va va raspunde domnul Vlad, va atag atentia ca folositi postarea doamnei ca sa ne amenintati, ceea ce doamna nu a intentionat.

In aceasta situatie cum ati dori sa ne exprimam? Cu duhul blandetii, cu manusi, sa inchidem ochii? Nu vedeti in ce hal am ajuns?
Memorat
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #136 : Aprilie 11, 2016, 15:25:13 »

http://www.b1.ro/stiri/politica/cat-a-costat-vizita-lui-iohannis-in-israel-cheltuielile-externe-ale-presedintiei-in-luna-martie-suma-record-de-1-447-493-de-lei-146208.html

Cât a costat vizita lui Iohannis în Israel: Cheltuielile externe ale Preşedinţiei în luna martie, suma record de 1.447.493 de lei!
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #137 : Aprilie 11, 2016, 15:28:13 »

Va rog sa cititi cu multa atentie textul urmator, domnule Petre, ca sa nu credeti ca domnul Vlad, eu, alti cativa colegi de forum, printre care indraznesc sa-l enumar chiar si pe domnul administrator Iosif, am fi niste indivizi rupti de realitate, dar negri pe cerul gurii. Si poate ca o sa fiti mai tolerant cu cei care au constiinta tragediei care s-a abatut peste tara aceasta si peste neamul nostru. Sau poate nu, dar eu imi fac datoria de constiinta (nu platita, cum le usor sa sugereze, sau chiar sa o afirme, detractorilor celor care nu renuntam sa gandim cu mintile noastre) si va atrag atentia. Asta nu va obliga la nimic, cu exceptia cazului in care mai aveti constiinta romaneasca. Un bun exemplu este si cel surprins in inregistrarea video intitulata "Protest patriotic in Piata Universitatii", www.youtube.com/watch?v=sESIwDNFDSU, dar pe care toata lumea refuza sa il comenteze.FĂRĂ PRECEDENT Ministrul de externe îl critică pe președinte pentru numirile de ambasadori
http://www.stiripesurse.ro/fara-precedent-ministrul-de-externe-il-critica-pe-pre-edinte-pentru-numirile-de-ambasadori_990102.html
Autor: Denisa Miron, Colaborator, Publicat: 10:34, Sursa foto: www.romanialibera.ro, lazar comanescu


Ministrul Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, s-a pronunţat, sâmbătă, pentru o reducere "substanţială" a numărului de detaşări în instituţia pe care o conduce, arătând că această practică nu este de natură să îi stimuleze pe tinerii diplomaţi să facă performanţă.

"Exceptând anul trecut, de opt ani de zile nu s-au mai organizat concursuri de admitere în MAE pentru diplomaţi. (...) E nevoie şi de o dimensiune importantă de reîmprospătare. Încet, dar sigur (...) e bine să reducem substanţial dimensiunea detaşărilor în MAE. Sunt zone, categoric, în care e nevoie de oameni care să vină din alte instituţii, dar sunt şi multe locuri în MAE, posturi diplomatice ocupate de oameni veniţi prin diverse formule (...). Când el vine şi lucrează şi stă de dimineaţa până seara, aceşti tineri când văd că vine altă lume din afară şi pleacă direct la post ... astea nu sunt lucruri de natură să stimuleze interesul pentru o muncă de o performanţă cât mai înaltă şi pentru a veni în MAE", a spus Comănescu, la Digi 24.

El a subliniat că ministerul are nevoie de oameni de înaltă competenţă profesională, care să performeze, să aibă capacitate de efort şi de a face faţă unor situaţii complexe. AGERPRES
Președintele Klaus Iohannis a propus 19 ambasadori. Cei mai mulți sunt diplomați de carieră, dar presa a semnalat ca printre cei propuși sunt și personalități controversate.
Foarte posibil ca ministrul de externe să se fi referit la șeful Admnistrației Prezidențiale, Dan Mihalache, desemnat pentru a ocupa postul de la Londra.

Nume controversate pe lista noilor ambasadori propuşi de Iohannis
http://www.stiripesurse.ro/nume-controversate-pe-lista-noilor-ambasadori-propusi-de-iohannis_989644.html
Autor: Florin Pușcaș, Redactor, Publicat: 07/04/2016


Preşedintele Iohannis a propus 19 ambasadori în locul celor chemaţi de la post zilele trecute, dar şi la ambasade care funcţionau de mai mult timp fără ambasador. Deşi aproape toţi sunt oameni cu experienţă în MAE (cu excepţia lui Mihalache), de pe listă nu lipsesc nume controversate.

Sorin-Dan Mihalache (Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord) - şef al Cancelariei Prezidenţiale.
 
Daniel Ioniţă (Republica Moldova) - secretar de stat în MAE, fost ambasador în Norvegia, fost director general pentru afaceri strategice în cadrul MAE. A fost decorat de doi preşedinţi ai României cu Ordinul Naţional "Serviciul Credincios" în grad de Ofițer, în martie 2013; cu Ordinul Naţional "Serviciul Credincios" în grad de Cavaler, în decembrie 2008; cu Ordinul Naţional "Pentru Merit" în grad de Cavaler, în decembrie 2002.

Marius Gabriel Lazurca (Ungaria) - a mai fost ambasador în Republica Moldova şi la Vatican.

Carmen Liliana Burlacu (Republica Cehă) - fost secretar de stat, eliberată de Cioloş din funcţie, fost ambasador în Irlanda şi fost director în cadrul MAE.

Ioana Bivolaru (Republica Portugheză) - fost director general la Departamentul Uniunea Europeană al MAE.

George Gabriel Bologan (Republica Italiană, în Republica Malta şi în Republica San Marino) - numit Consul la Milano în vara anului 2012, rechemat de la post la sfârşitul lunii martie 2016.

Brânduşa Ioana Predescu (Olanda) - fost consul general al României la Munchen, fostă purtătoare de cuvânt a ministrului Corlăţean, eliberată din funcţie de ministrul Aurescu în urma scandalului broşurii greşite de la evenimentul de aniversare a relaţiilor diplomatice cu Germania. (Detalii AICI şi AICI)

Gabriela Dancău (Regatul Spaniei) - fost director al Direcţiei Relaţii Consulare din MAE, fost consul general al Lyon.

Constantin Mihail Grigorie (Croaţia) - fost ambasador în Federaţia Rusă. În primăvara anului trecut, Iohannis l-a nominalizat ambasador in Cehia, însă propunerea a fost retrasă după ce au apărut imagini cu diplomatul într-o reclamă de tip teleshopping la un aparat medical. (Detalii AICI)

Ion Vîlcu (Mexic) - fost ambasador în Spania, Argentina, Paraguay, Chile. A fost şeful Protocolului prim-ministrului Tăriceanu, în perioada 2005-2007.

Ion Gâlea (Bulgaria) - fost director general, Departamentul pentru Afaceri Juridice al MAE. În 2013, Traian Băsescu i-a conferit Ordinul Naţional "Serviciul Credincios" în grad de Cavaler pentru contribuţia la negocierea Acordului cu SUA privind scutul antirachetă.

Mihai Alexandru Grădinar (Regatul Danemarcei şi Republica Islanda) - fiul fostului trezorier al PSD Sibiu, Ilie Grădinar, fost secretar la Ambasada din Viena, unde a fost angajată şi soţia sa.

Răzvan Rotundu (Finlanda) - fost consilier la Misiunea Permanentă de la Geneva, fost director al Direcţiei Consiliul Europei şi Drepturile Omului din MAE.

Daniela Mihaela Cămărăşan (Estonia) - fost director de cabinet al ministrului Corlăţean. În 2013, aceasta a beneficiat de o locuinţă de la RAAPPS, cu toate că soţul ei avea deja o locuinţă în Bucureşti.

Anton Niculescu (Slovenia) - fost secretar de stat în MAE, fost consul general al României la München.

Dana Manuela Constantinescu (Bosnia şi Herţegovina) - fost ambasador în Italia şi în Slovenia.

Cristian-Leon Ţurcanu (Ucraina) - fost director în cadrul MAE, fost însărcinat cu afaceri al Ambasadei României la Chișinău.

Daniela Brânduşa Băzăvan (Maroc) - fost director în cadrul MAE.

Radu Octavian Dobre (India, Maldive, Sri Lanka, Nepal şi Bangladesh) - însărcinat cu afaceri al Ambasadei României în India, fost consul la Trieste. Fost ziarist, a lucrat în cadrul misiunilor României la Atena şi UE, dar a fost şi director în cadrul MAE.

Coincidenţă sau nepotism? Iohannis a propus ambasador 'un bun prieten de familie'
http://www.stiripesurse.ro/coincidenta-sau-nepotism-iohannis-a-propus-ambasador-un-bun-prieten-de-familie_989741.html
Autor: Florin Pușcaș, Redactor, Publicat: 08/04/2016


Preşedintele Iohannis a propus 19 ambasadori în locul celor chemaţi de la post zilele trecute, dar şi la ambasade care funcţionau de mai mult timp fără ambasador. Dincolo de faptul că unele nume sunt cel puţin controversate, jurnaliştii de la HotNews remarcă faptul că unul dintre ambasadorii propuşi are legături strânse cu preşedintele Iohannis.

Iohannis l-a propus ambasador în Danemarca pe Mihai Alexandru Grădinar, un tânăr diplomat de carieră care a mai lucrat la ambasada din Viena. Viitorul ambasador este fiul lui Ilie Grădinar, cel care a condus o companie aflată în subordinea primăriei Sibiu, condusă pe atunci de Klaus Iohannis. Într-un articol din presă locală, Mihai Grădinar a declarat despre Klaus Iohannis, după ce fostul primar din Sibiu l-a cununat, că "suntem prieteni buni, de familie".
 
Tatăl lui Mihai Grădinar, Ilie Grădinar, era cotat în Top Forbes 2011 în topul milionarilor României, cu o avere estimată la 7-8 milioane de euro. A fost director general la SC Energie Termică SA, iar în 2014 apărea că membru în Consiliul de Administraţie al SC Pieţe Sibiu SA, ambele companii aflate în subordinea Primăriei Sibiu. Dar una dintre sursele averii este complexul turistic balnear Staţiunea Ocna Sibiului (achiziţionat în 2006, dar scos la vânzare cinci ani mai târziu pentru 90 de milioane de euro).

Ilie Grădinar a fost membru PSD până în 2006, când şi-a dat demisia. Potrivit România Liberă, el era considerat "trezorierul" neoficial al PSD.
Memorat
 • Kobra 22
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 783
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #138 : Aprilie 12, 2016, 21:41:25 »

Pana va va raspunde domnul Vlad, va atag atentia ca folositi postarea doamnei ca sa ne amenintati, ceea ce doamna nu a intentionat.

In aceasta situatie cum ati dori sa ne exprimam? Cu duhul blandetii, cu manusi, sa inchidem ochii? Nu vedeti in ce hal am ajuns?

        STATI CA VIN PESTE NOI TAIERILE DE SALARII SI PENSII INTRE 6 SI 29 % , SCUMPIRILE IN LANT LA TOATE SERVICIILE PUBLICE SI DOAR PENTRU PLACEREA SI MULTUMIREA CELOR DE LA PNL = TRADARE NATIONALA !
Memorat
 • Kobra 22
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 783
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #139 : Aprilie 12, 2016, 22:00:23 »

Pana va va raspunde domnul Vlad, va atag atentia ca folositi postarea doamnei ca sa ne amenintati, ceea ce doamna nu a intentionat.

In aceasta situatie cum ati dori sa ne exprimam? Cu duhul blandetii, cu manusi, sa inchidem ochii? Nu vedeti in ce hal am ajuns?

        STATI CA VIN PESTE NOI TAIERILE DE SALARII SI PENSII INTRE 6 SI 29 % , SCUMPIRILE IN LANT LA TOATE SERVICIILE PUBLICE SI DOAR PENTRU PLACEREA SI MULTUMIREA CELOR DE LA PNL = TRADARE NATIONALA !


  NU VA BUCURATI CA PRIMITI INDEMNIZATIA  " DE GRATITUDINE " PENTRU ANUL TRECUT.
   PROBLEMA FINANCIARA A ACTUALULUI GUVERN SE VA SOLUTIONA PRIN SUSPENDAREA  PLATILOR PENTRU INCA 5 ANI.
 
    REVOLUTIONARII S-AU MANCAT INTRE EI, CARE MAI "DETERMINANT", CARE MAI "REMARCAT PRIN FAPTE DEOSEBITE" .
    N-AU INTUIT SI SITUATIA IN CARE CIOLOS VA DECIDE TAIERI DE SALARII SI PENSII LA COMANDA CELOR DIN AFARA TARII.

    DECIZIILE CURTII CONSTITUTIONALE AU PREGATIT DIN TIMP ACEST SCENARIU APOCALIPTIC PENTRU REVOLUTIONARII DIN ROMANIA.
   
    TAIERILE VOR OCOLI PE CEI DIN GUVERN, PARLAMENT, JUSTITIE.
    DOAR NU-SI VOR PUNE PE TOATA LUMEA-N CAP.
    DOAR SLUGILE VOR SUPORTA TAIERILE CERUTE.
 
      POPORUL ROMAN A DEVENIT SLUGA CELOR DIN AFARA TARII !
 
    SCOPUL CELOR DE LA PUTERE : DIVIDE ET IMPERA !
 
     SI AU REUSIT .
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #140 : Aprilie 12, 2016, 22:46:40 »

  REVOLUTIONARII S-AU MANCAT INTRE EI, CARE MAI "DETERMINANT", CARE MAI "REMARCAT PRIN FAPTE DEOSEBITE" .
    N-AU INTUIT SI SITUATIA IN CARE CIOLOS VA DECIDE TAIERI DE SALARII SI PENSII LA COMANDA CELOR DIN AFARA TARII.

În această privință vă înșelați. Au fost mai mulți revoluționari care au atras atenția că preluarea guvernării de la P.S.D. de către ”guvernul meu”, al președinteului Klaus, va duce la reapariția metodelor lor consacrate de guvernare: amînarea sine die a maririlor salariale și de pensii, urmată de tăieri asemănătoare celor dictate de Traian Băsescu, împrumuturi externe și înrobirea populației și a țării. Personal am fost declarat pesedist din cauza acestor declarații.
Memorat
 • Kafka
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 683
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #141 : Aprilie 13, 2016, 11:00:45 »

    STATI CA VIN PESTE NOI TAIERILE DE SALARII SI PENSII INTRE 6 SI 29 % , SCUMPIRILE IN LANT LA TOATE SERVICIILE PUBLICE SI DOAR PENTRU PLACEREA SI MULTUMIREA CELOR DE LA PNL = TRADARE NATIONALA !

Domnule Kobra 22, de unde scoateti scenariul asta apocaliptic ca ni se ridica parul in cap? Aveti o sursa sigura care sa sustina asemenea afirmatii? Nu de alta, dar intra in fibrilatii bietii oameni si pensionari... Daca aveti informatii sigure despre asemenea nenorociri va rugam spuneti-ne si noua de unde le aveti ca sa fim si noi pregatiti.
Memorat

”Atâta timp cât nu încetezi să urci, treptele nu se vor termina; sub paşii tăi care urcă, ele se vor înmulţi la nesfârşit”
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #142 : Aprilie 13, 2016, 23:20:51 »

E periculoasa lansarea unor stiri apocaliptice intr-un mediu frecventat de multe persoane mai varstnice si de varsta a treia - in aceasta privinta sunt de parerea domnului Kafka si astept si eu un raspuns lamuritor. Pe de alta parte, nu mai inate de ieri, am vazut la tv secventa in care ministrul muncii in functie (e o doamna), afirma cu dezinvoltura, vorbind ca despre un lucru de la sine inteles, ca suntem in criza, ca tara se afla in criza. In aceasta situatie si cu asemenea oameni aflati la parghiile de conducere a tarii, orice e posibil.
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #143 : Aprilie 14, 2016, 13:17:42 »Asta stim. Dar pe Johannis de ce-l protejeaza, pentru ca sint sibieni?
Memorat
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #144 : Aprilie 14, 2016, 13:40:05 »

Remusache......Fa-ti un blog . Lasa portalul lui Iosif sa fie al lui Iosif si sa trateze problemele revilor ....ca sunt multe .Ia-i si pe aia doi trei detinatori de adevar ....ca poate iese ceva . Ca e pacat !
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #145 : Aprilie 14, 2016, 16:01:31 »

Dar de ce, Darth Wader? Mie imi place aici pentru ca va pot urmari usor.
Pe un blog personal m-as plictisi pentru ca nu as putea sa discut cu voi.


Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #146 : Aprilie 15, 2016, 06:59:51 »

Stapan strain. Nu o mai spun eu, sau un oarecare altul. O spune un preot din inima Ardealului, de la Mitropolia Clujului, Maramuresului si Salajului.
BZI, http://www.bzi.ro/klaus-iohannis-stapan-strain-in-opinia-unui-preot-calugar-549440.


 Klaus Iohannis, "stapan strain" in opinia unui preot calugar


Parintele Justinian Oprina de la o manastire din cadrul Mitropoliei Clujului a postat online o scrisoare deschisa catre presedintele Klaus Iohannis in care ii cere sa opreasca deznationalizarea Romaniei, sarespinga construirea moscheii de la Bucuresti si sa nu primeascaimigranti musulmani.

"Scrisoare deschisa catre Presedintele Klaus Iohannis

Domnule Presedinte,

Poporul roman trece prin momente de cumpana, iar conducatorii sai s-au indepartat de la nevoile neamului nostru. Este multa durere si suferinta in Romania de care mai marilor tarii nu le pasa. Asa incat imi fac datoria crestineasca de a va atrage atentia asupra catorva puncte care nu pot sa lipseasca de pe agenda presedintelui Romaniei:

1. Romanii nu vor o moschee turceasca la Bucuresti, un cap de pod al Turciei pe pamantul nostru stramosesc aparat cu sange de inaintasi pentru a salva identitatea nationala despre care nimeni nu poate nega ca este o mostenire crestina. Dumneavoastra, in loc sa ne reprezentati pe noi, romanii crestini, ati ales sa ii strangeti mana sultanului Turciei si sa faceti intelegeri peste capul celor pe care ii reprezentati.

2. Romanii nu vor invazie musulmana in tara lor. Primirea de imigranti musulmani reprezinta o fapta care contravine nu doar dorintei romanilor, ci si istoriei si traditiei milenare a poporului nostru. Si dumneavoastra, domnule Presedinte, sunteti crestin, chiar daca apartineti de alta biserica. Cum ati putut agrea planul de invadare a pamantului romanesc pe care au luptat impotriva semilunei atatia voievozi precum Stefan cel Mare, Vlad Tepes, Mircea cel Batran, Iancu de Hunedoara, Mihai Viteazu si atatia alti romani iubitori de tara? In acest caz, puteati cel mult sa ii acceptati pe crestinii care vin din zonele indepartate, dar in niciun caz pe musulmanii care aduc cu ei prozelitismul islamic si, Doamne fereste, chiar risc de atentate teroriste.

3. Au murit in Arges atatia copiii nevinovati si nimeni nu a fost sanctionat. Nu doar ca statul roman nu incurajeaza natalitatea, dar, in plus, nici macar nu are grija de viitorul tarii pe care il reprezinta copiii crescuti cu greu si cu dificultati de mamele romance. Un Guvern care nu este in stare sa-i protejeze pe copiii tarii sale trebuie sa plece, dar Guvernul pus de dumneavoastra continua sa fie la putere ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Decidentii de la varful statului roman trebuie sa incurajeze natalitatea prin masuri active si eficiente, nu sa asiste pasiv la depopularea Romaniei sau, si mai grav, la asemenea tragedii!

4. S-au strans in Romania aproape trei milioane de semnaturi pentru modificarea Constitutiei in sensul precizarii ca familia se poate intemeia doar pe baza casatoriei dintre un barbat si o femeie.  Ar trebui sa va pronuntati si sa actionati in sprijinul acestei initiative care are menirea de a salva poporul roman si continuitatea noastra pe aceste meleaguri.

5. Ati respins legea prin care Craisorul Muntilor Avram Iancu primea titlul de Erou National, iar acea lege s-a ratacit prin Parlament, dumneavoastra transmitand un semnal clar ca nu doriti recunoasterea meritelor celui care i-a aparat pe romanii din Transilvania de asuprirea maghiara. Dati un mesaj public in favoarea recunoasterii Eroului National Avram Iancu pentru ca Parlamentul sa inteleaga ca nu va mai opuneti acelei legi. Daca nu ne recunoasteti eroii, domnule Iohannis, cum puteti fi presedintele nostru? Nici de Ziua Nationala a Romaniei nu ati desfasurat receptia oficiala de la Cotroceni, ca si cum nu ati recunoaste Ziua de 1 Decembrie in fata strainatatii. Asa de mult va displace istoria noastra, a romanilor?

6. Ati promulgat, in schimb, in mare graba, legea prin care martirii temnitelor comuniste au fost condamnati a doua oara, fiind interzisi in Romania. Doar regimul comunist a mai indraznit asa ceva in incercarea de a arunca valul uitarii peste ei. Poporul roman nu i-a uitat insa si, de indata ce si-a recastigat libertatea, i-a onorat cum se cuvine. Dumneavoastra le-ati luat acum acea libertate,  intorcandu-ne in vremurile negrei dictaturi.

7. Nu ii asupriti pe romani cu legea vaccinarii obligatorii, este nu doar impotriva logicii crestine, ci si a drepturilor omului pe care pretindeti ca le respectati. Este dreptul parintelui sa aleaga in privinta sigurantei copiilor lor. Romania nu trebuie sa devina piata de desfacere obligatorie a companiilor farmaceutice straine, cu riscurile pe care le presupune vaccinarea si despre care nu se vorbeste in mod deschis.

8. Aveti datoria sa sprijiniti promovarea istoriei romanilor prin muzee dedicate istoriei nationale corecte si prin sprijinirea predarii istoriei nationale in scoli. Daca Guvernul pus de dumneavoastra anuleaza istoria din educatia copiilor, sunteti partas la distrugerea constiintei nationale.  La fel, orele de religie trebuie sa ramana in programa scolara, ca si orele de istorie. In plus, pe cine deranjeaza prezenta Sfintelor Icoane in scoli? Sau Sfintii nu au loc pentru ca sa poata fi manipulate mai usor mintile prin reclame si modele straine? Lipsa educatiei religioase si istorice are ca scop cresterea unei generatii instrainate, fara valori si fara radacini. Acesta este planul pe care il desfasurati in Romania?

9. In timp ce monumentele altora sunt renovate si promovate, monumentele romanilor zac in uitare si in ruina, ca si cum cineva ar vrea sa stearga amintirea noastra pe aceste meleaguri. Daca nu sunteti doar presedintele minoritatilor din Romania aveti datoria sa atrageti atentia Guvernului ca romanii sunt stapanii de drept ai acestui pamant si ca istoria lor are dreptul sa fie conservata si rememorata.

10. Teritoriul national devine tot mai mult scena de desfasurare a multinationalelor straine. Va indemn sa aveti in vedere, prin Guvernul pe care il controlati, de stimularea micilor producator si a taranilor romani  care sunt marginalizati si adusi la sapa de lemn pentru ca in Romania sa  aiba loc doar marfurile straine. Am ajuns sa ne importam mancarea in timp ce recoltele taranilor se strica pentru ca romanii nu au unde sa-si vanda marfa. Acest proces are ca scop distrugerea bazei de productie a romanilor, iar datoria dumneavoastra ca Presedinte este sa opriti acest dezastru.

Poporul roman are nevoie de un presedinte credincios care sa tina la istoria si la valorile neamului sau pe care sa si le asume si sa actioneze in numele lor. Nimic din ceea ce ati facut de cand ati devenit presedinte nu dovedeste ca respectati credinta si valorile acestui neam care ne-au tinut laolalta prin restristile istoriei. Priviti la inaintasi, la Voievozii si Regii nostri, si urmati-le credinta si fapta!

Trebuie sa va hotarati, domnule Presedinte, daca vreti sa fiti presedintele romanilor sau doar un stapan strain peste hotarele Romaniei care ia decizii in beneficiul altor puteri. Stapani straini de acest fel am tot avut, iar memoria neamului le-a rezervat locul care li se cuvine. Depinde de dumneavoastra sa va alegeti locul pe care il veti avea in istoria poporului roman!

Preot Protosinghel Justinian Oprina

Mitropolia Clujului, Maramuresului si Salajului".
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #147 : Aprilie 21, 2016, 12:18:53 »

 Sasule, pleaca sasule de la Cotroceni. Ti-ai facut de ras functia, tara romaneasca, tara nemteasca si tot neamul.

Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #148 : Aprilie 21, 2016, 12:22:12 »

 Tara aceasta a incpaut pe mana unor securisti care ajung presedinti si o conduc din ce in ce mai prost, pentru ca sint din ce in ce mai prosti si mai hoti ei insisi.

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: Demiterea lui Klaus Werner Johannis
« Răspunde #149 : Aprilie 22, 2016, 23:35:00 »

Ati ales presedinte al Ro un traficant de copii de ro, insurat cu fiica unui securila din Hermanstadt, sef de clan mafiot in domeniul imobiliar, o rusine pt minoritatea din care face parte, prieten al informatorilor locali si sluga a marimilor EU si USA, fara copii, talamb, mincinos si nesimtit in relatiile cu ro, in general si cu revii in special. Erati beti sau ro si-au vandut voturile? Normali nu mai sunteti, asta e sigur.
Memorat
Pagini: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 52
Schimbă forumul: