Văzînd dezamăgirea din răspunsurile la mesajul lui Victor voi încerca să fiu mai explicit!
Nu trebuie sa fii mai explicit Silviu de cat am fost eu !
Vazand reactia colegilor la postarea care a aparut ieri seara si vazand ca sunt prietenii nostalgice, va anunt oficial ca nu voi mai face niciun demers incepand din acest moment, ramaneti prieteni, frati si cumnati samd. Eu NU am scris si nu am comunicat nicaieri ca vreau o reunificare a revolutionarilor, acest lucru nu se poate face, vedeti postarile vehemente ale lui Kostas, oleole, lugojana si altii. Mai mult decat atat, nu am stat sa primesc niciun ciolan de la nimeni si niciunul din grup, toti avem un serviciu si o functie, am incercat prin influenta pe care o avem sa facem ca revolutionarii sa nu mai fie calcati in picioare. Nimeni nu stie, doar cei din grup, cate ore am risipit sa convingem deputati, senatori, ministri, ca Ordonanta 95/2014 sa nu treaca, am fost criticati tot de cei mentionati mai sus ca am devenit LRD, da, am depus dosarele in ultima zi, anume sa vedem daca SS Adrian Sanda si comisia lui va fi sau nu corect vazandu-ne de fiecare data la Comisia Juridica a Camerei Deputatilor si Senat. Nimeni nu spune si uita ca datorita noua ordonanta a fost respinsa la Comisia Juridica din Senat si tot datorita noua aceasta ordonanta nu a mai fost supusa dezbaterii in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor deocamdata. Ramaneti cu prietenii vostri si cu postarile si jignirile voastre de aici.
Sigur ordonanta nu va trece pentru ca "toti deputatii citesc postarile lui kostas, oleole si lugojana si asculta propunerile legislative ale acestora".
Va doresc multa sanatate, fericire, indeplinirea tuturor aspiratiilor alturi de caldurosul,
LA MULTI ANI !
D-le. Victor, nu va luati dupa toti dezacsatii, dupa toti nebunii care posteaza aberatii pe aici, nu mai puneti suflet, nu vedeti ca oamenii astia nu au ce face si stau toata ziua si posteaza numai tampenii. Noi am avut si avem incerdere in acel grup, am fost foarte magulit aseara cind am citit postarea dumnevoastra ca reincepeti activitatea, pacat !