Victore oare de ce nu vrei sa "joci"cinstit si doresti sa-ti descarci supararile pe alte topik-uri altele decat pe cele care ai postat pana acum?
Innafara de mustrarea pe care ti-am adresat-o legata de oug unde ti-am"bagat"cuvantul unire in gura?
Discutia purtata cu Silviu despre unire a fost deschisa de el si a fost la modul general dar daca tu doresti sa o denaturezi,distorsionezi sau s-o duci pe o alta carare este pacatul tau.
Am o singura rugaminte la tine,fii sincer si numestei pe toti acei care au facut parte din grupul de la parlament si ca un ajutor am sa-ncep eu cu;Silviu si persoana ta,Nelutu Stoica,Popa Dorin,Gica Bacoi,Daniel Perju,Angela Dragan si multi altii carora le cer scuze ca nu le-am scris numele.
Multi din renumitul grup s-au retras dupa ce orasele lor au fost recunoscute ca determinante si au avut certitudinea ca vor fi determinanti, putini au ramas pe baricade pana la final de mandat parlamentar si care datorita lor n-a trecut oug-ul de comisie dar n-au iesit in fata sa-si ceara laude si lauri.
Oare de ce Victore ca prin revenirea grupului se doresc initierea unor amendamente si despre ce amendamente poate fi vorba?cumva amendamente care sa-ngroape restul de revolutionari iar determinantii sa mai aiba ceva privilegii in plus si sa mai acopere ceva anomalii ale oug.?
Desigur pentru foarte multi dintre determinanti frica este mare ca oug-ul nu va trece si ca legea va ramane in forma initiala pentru ca multi care au si alte venituri altele decat pensia nu vor mai primi indemnizatia sau fereasca Dumnezeu din lege va ramane numai 0,6
Nicu C cu totii am avut incredere si am sustinut grupul de la parlament si inca mai avem si-l sustinem,asa cum si ne crezi tu ca unii dintre noi suntem dezaxati,nebuni sau aberanti,numai ca diferenta dintre noi si altii care nu posteaza sau posteaza la comanda ca sa aduca elogii,maguliri si sustineri ca pe timpurile apuse este foarte mare.Noi,eu,am sa-mi spun parerea,fie ea rea sau buna si-am insusesc criticile daca am sa le merit pentru ca stiu sa am respectul fata de om indiferent de cine ar fi el si ce ar face.Unele persoane care reprezinta oamenii ar trebuii sa stie acest mic-mare amanunt;a baga pumnul in gura prin diferite metode nu este tocmai democratic iar a obtine ceva prin intimidare de la cineva(chiar si tacerea) este rusinos
Si inca ceva Nicule,unii dintre dezaxatii,nebunii si aberantii care posteaza "toata ziua"sa stii ca nu sta cu mana intinsa la strachina cu malai la careva,ei muncesc cum si unde pot pe mult sau putin ca sa-si duca zilele.Deci intre acestea si multi altii care aduc diferite reprosuri iarasi este o mare diferenta deci...........
P.S.ce parere au revolutionarii care nu sunt determinanti initierea unor amendmente?(cam de la asta ar fi trebuit sa se-nceapa discutia)
dar despre aceasta discutie contradictorie?
Stimabile, vezi ca filozofezi cam mult si dai lectii de moralitate si nu e cazul, incearca de acum in colo sa nu mai folosesti numele meu, floseste numele prietenilor tai de birfa pe portal si nu numai. Vezi ca esti dezinformat sau prost informat, din grupul nostru nu a facut niciodata parte si nu au fost cu noi; Nelu Stoica, Gica BACOI,Daniel PERJU si mai ales Angela DRAGAN, au intrat la comisia juridica pe alte filiere dar nu erau cu noi, iar grupul nu avea activitate doar la Comisia Juridica a Camerei Deputatilor. Ai uitat ca tineam legatura cu tine zilnic sau chiar ora de ora si te anuntam ce se intampla. Acum poti tine legatura cu d-na Angela DRAGAN sau Perju care te pot dezinforma tot asa zi de zi si ora de ora. Uita te rog, numele si nr meu de telefon.
Numai bine.