Main Content:

Pagini: 1 ... 98 99 [100] 101 102 ... 118

DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...

Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1485 : Iulie 26, 2016, 13:03:42 »

ASOCIAŢIA  LUPTĂTORILOR, RĂNIŢILOR ŞI URMAŞII EROILOR
„BRAŞOV - DECEMBRIE 1989”

Municipiul Braşov, Gheorghe Bariţiu nr.1, tel / fax: 0268-410212
Preşedinte Vasile Mardare tel: 0723363552

 
 
ANUNŢ

       Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor  “Braşov-Decembrie 1989” anunţă cu regret dispariţia prematură a Domnului NAICU IOAN, care şi-a adus un aport deosebit în cadrul organizaţiei. Suntem alături de familia îndurerată.

        Dumnezeu să îl odihnească!
« Ultima modificare: Iulie 26, 2016, 13:16:25 de către razvan »
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1486 : Iulie 26, 2016, 13:20:10 »                                                                     Ioan Naicu

                         Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in Imparatia Sa.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1487 : August 26, 2016, 00:06:41 »


www.mytex.ro/stiri/273-cultura/531845-video-brasov-ceremonii-de-rostire-solemna-a-numelor-eroilor-cazuti-in-primul-razboi-mondial.html
Joi, 25 August 2016

BRAȘOV. Ceremonii de rostire solemnă a numelor eroilor căzuţi în Primul Război Mondial

Liliana Jighira

Ministerul Apărării Naţionale organizează vineri, 26 august, în premieră, ceremonii de „Rostire solemnă a numelor eroilor căzuţi în Primul Război Mondial”, dedicate împlinirii a 100 de ani de la intrarea României în ceea ce avea să fie Războiul de Întregire. De la ora 10.00, în 100 de cimitire sau monumente ale eroilor din toata ţara, inclusiv la trei monumente din judeţul Braşov, vor avea loc, simultan, slujbe de pomenire, iar personalităţi militare, ale vieţii culturale, politice şi sociale, militari răniţi în teatrele de operaţii şi cetăţeni vor da citire, succesiv, unor liste ce cuprind nume de eroi.
La Braşov, este vorba despre Monumentul Eroilor din Bartolomeu - Strada Lungă,  locul cunoscut în istorie ca „Tranşeea morţii” - şi Monumentul eroilor dezrobitori de neam din Piaţa Unirii (Statuia soldatului necunoscut), unde vor fi rostite câte 300 de nume.
O ceremonie militară de „Rostire solemnă a numelor eroilor căzuţi în Primul Război Mondial” va avea loc şi la Predeal, la Monumentul din Piaţa Gării.

Braşovul a fost primul oraş în care a intrat armata română în Primul Război Mondial, dar şi primul mare oraş românesc în care a avut loc un masacru coordonat de armata germană revenită în forţă în drumul spre ocuparea României.
Era primul oraş din Transilvania eliberat, şi asta la numai două zile după ce, în 14 spre 15 august (stil vechi) 1916, România a intrat în război, de partea Antantei şi împotriva Puterilor Centrale. Atunci, în prima noapte de război, la Fundata, a căzut şi primul militar român, colonelul Gheorghe Poenaru Bordea. În primele 135 de zile de război, până în decembrie, aveau să cadă alţi 250.000 de militari din armata română, adică o treime din forţele mobilizate în august.
Chiar dacă au murit pe fronturile din ţară sau în lagărele de prizonieri, România Întregită are la bază sacrificiul eroilor care au pus mai presus binele naţiunii faţă de binele lor personal. Peste 330.000 de militari români au pierit în urma acestei conflagraţii mondiale, iar aproximativ 76.000 au rămas invalizi. Acestora li se adaugă victimele din rândul populaţiei civile care au fost răpuse de boli, foamete sau care au fost executați de trupele de ocupaţie.
Primul erou al Războiului de Reîntregire a fost generalul Gheorghe Poenaru-Bordea, care a căzut în urma unui schimb de focuri cu grănicerii austro-ungari la Fundata-Giuvala, va fi comemorat sâmbătă la Fundata, printr-o ceremonie la care sunt aşteptaţi şi oficiali de la București.
Aveți mai jos programul pregătit de MApN prin Brigada 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa ” pentru Brașov și Argeș, prezentat de col. Nicolae Uszkai (video):

ACTIVITĂŢI FESTIVE DEDICATE  CENTENARULUI INTRĂRII ARMATEI ROMÂNE ÎN PRIMUL RĂZBOI MONDIAL

           În cadrul activităţilor dedicate centenarului intrării Armatei Române în   Primul Război Mondial, Brigada 2 Vânători de Munte „Sarmizegetusa” organizează şi participă cu efective la o serie de evenimente, astfel:
- vineri, 26 august, ora 10.00, la Monumentul Eroilor din gara Predeal,  Ceremonie militară de rostire solemnă a numelor eroilor căzuţi în primul Război Mondial;
- vineri, 26 august, ora 10.00, la Monumentul Eroilor Bartolomeu (lângă calea ferată), Ceremonie militară de rostire solemnă a numelor eroilor căzuţi în primul Război Mondial;
- vineri, 26 august, ora 10.00, la Monumentul Eroilor Desrobitori de neam - Piaţa Unirii din Şcheii Braşovului, Ceremonie militară de rostire solemnă a   numelor eroilor căzuţi în Primul Război Mondial;
Sâmbătă, 27 august, ora 9.00, la monumentul primului ofiţer român căzut la datorie în Primul Război Mondial – lt.col. Gheorghe Poenaru Bordea - din localitatea Fundata - Ceremonie militară de depunere de coroane şi jerbe de flori;
- sâmbătă, 27 august, ora 11.00, la Monumentul Eroilor Desrobitori de neam - Piaţa Unirii din  Şcheii Braşovului, Ceremonie militară de depunere de coroane şi jerbe de flori;
- sâmbătă, 27 august, ora 12.00, în Piaţa Sfatului Braşov, ceremonie de aniversare a 100 de ani de la intrarea Armatei Române în Braşov, activitate  ce  precede deschiderea Festivalului de reconstituire istorico–militară şi a unei expoziţii tematice din incinta Muzeului judeţean de istorie;
-  sâmbătă, 27 august, ora 21.00, pe itinerarele Monumentul Eroilor de lângă cazarma B.21 V.M. Predeal – Monumentul Săulescu, cabana Babarunca – Monument închinat eroilor din  Primul Război Mondial din Pasul Bratocea, cabana Brădet – Monument Săcele, Măneciu Ungureni -  Monument Tabla Buţii se vor organiza retrageri cu  torţe concomitent cu intonarea marşului „Treceţi,  batalioane române, Carpaţii”.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1488 : Septembrie 20, 2016, 21:14:46 »

Un anunt pentru revolutionarii brasoveni (Brasov si imprejurimi) care au un computer si o conexiune la Internet. Este o invitatie de participare la prezentarea unei propuneri de afaceri, pe care o va face o persoana din conducerea Kairos - Cluj-Napoca, totul la rugamintea unui bun prieten clujean care s-a dedicate dezvoltarii Kairos in Romania.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1489 : Septembrie 20, 2016, 21:47:10 »


         Site-ul www.kairosplanet.com a intrat în top 3 vizite pe internet la căutări despre “lucrează de acasă”. Top rating-ul este furnizat de www.alexa.com (proprietate Amazon.com)
Vezi:      https://kairosplanet.com/alexa-rating
          Pentru toţi cei care nu au avut încă curajul de a se alătura proiectului nostru vă asigur că acesta reprezintă cea mai bună oportunitate la ora actuală! Oportunitate de investiţie, oportunitate de afacere, oportunitate de venit suplimentar, oportunitate de realizare a dorinţelor şi viselor pentru care nu aţi avut resurse până acum!
          Bineînţeles pentru a schimba ceva în viaţă trebuie şi o doză de curaj. Câţiva dintre noi am avut acea doză de curaj şi ne-am alăturat KAIROSPLANET de cum ne-am întâlnit cu el! Bineînţeles nici noi nu aveam certitudinea reuşitei. Am avut, în schimb, încrederea în reuşită! Şi nu am greşit!
          Câţi parteneri suntem... atâtea istorii de succes sunt! Deja scrise sau în curs de a fi scrise. Şi mai sunt mult mai multe istorii de succes... poveşti ne-scrise încă dar poveşti ce pot fi scrise... În primă fază KAIROSPLANET mai are nevoie de DOUĂ MILIOANE DE ISTORII DE SUCCES! Istoriile voastre de succes! Vă trebuie doar curajul de a vă apuca de scris. Să le transformaţi din vise în realităţi! Şi asta depinde doar de voi!
          Aici e începutul:

KAIROSPLANET a intrat în TOP 3 !!!


« Ultima modificare: Septembrie 20, 2016, 21:59:04 de către razvan »
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1490 : Septembrie 20, 2016, 22:02:52 »

AICI ŞI ACUM ÎNCEPE O POVESTE DE SUCCES
https://cabinet.kairosplanet.com/register/#956627
.
Mai multe informatii gasiti pe site-ul KAIROSPLANET,
sau ma intrebati si va voi raspunde la orice nelamurire:
iosif@rdsbv.ro - 0727363699

« Ultima modificare: Septembrie 20, 2016, 22:04:01 de către razvan »
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1491 : Septembrie 20, 2016, 22:12:51 »

PREZENTARE KAIROSPLANET LA BRAŞOV

          Miercuri, 21.09.2016, domnul Sebastian Radu, partener KAIROSPLANET de succes,  va expune proiectul KAIROSPLANET în Braşov începând cu orele 1800.
Locaţie: Asociaţia Revoluţionarilor din Braşov , strada Gh. Bariţiu nr 1 intrare prin curte la etajul 1.
 
          Este o bună ocazie să vă informaţi cunoscuţii şi partenerii din reţea care au cunoştinţe în Braşov şi în împrejurimi despre oportunitatea KAIROSPLANET.
 
          Fiecare persoană care are un PC şi o conexiune internet trebuie să afle despre această şansă extraordinară.
 
          Accesul este liber atât pentru parteneri cât şi pentru persoane noi.
 
          Capacitatea sălii este de aproximativ 100 locuri, deci invitaţi-vă câţi mai mulţi prieteni. Nu au decât de câştigat
 
          A doua zi va avea loc o scurtă sesiune de training cu partenerii si cu cei noi înscrişi.

Memorat
 • judecator
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 180
 • cand eu am fost! voi unde erati?
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1492 : Octombrie 04, 2016, 16:34:56 »

domnule DEMI IOAN va rog a nu mai raspandi prin diferite birturi sau restaurante pe unde iti curg balele  informatii mincinoase la adresa mea  ca rabdarea mea are limite si ma vei obliga de a te da in judecata!!!
Memorat

'Only the dead have see the end of war.' Plato'
 • Demi Ioan
 • Membru
 • **
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 72
 • CURAJ, ADEVAR SI DREPTATE
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1493 : Octombrie 04, 2016, 17:38:52 »

Domnule( Judecator)Laszlo Huba-Elod dupa cum vad, iar arunci cu vorbe aiurea....?!Chiar crezi ca numai de grija ta duc lipsa ? Pentru mine din momentul acesta nu m-ai reprezinti nimic ! Uita ca m-ai cunoscut !!!!!!!
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1494 : Octombrie 04, 2016, 18:42:48 »

Intre cei doi revolutionari brasoveni a intervenit o neintelegere acuta, care dureaza de ceva vreme si nu da semne de ameliorare. Sfatul meu este sa stabileasca unde si cine a gresit si sa incerce sa-si rezolve conflictul prin stabilirea si acceptarea adevarului. Pana atunci, dl Hugo Lazlo mi-a trimis o adeverinta CNSAS pentru a fi publicata pe Forum, ceea ce fac in continuare.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1495 : Octombrie 04, 2016, 20:57:20 »

Nu am reusit sa mai postez un timp documentul la marimea aceasta,
pentru ca a aparut cunoscuta respingere facuta de catre soft.Adeverinta CNSAS a domnului Hugo Lazlo.
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1497 : Octombrie 29, 2016, 17:52:15 »

E important acest link, pentru ca demonstreaza ca secretarul primariei din Brasov este unul dintre cei care au facut politie politica in timpul comunismului. Pe secretar l-au dovedit, pe primar inca nu, desi are mai multe acuzatii facute impotriva lui. Concluzia a mai fost scrisa pe forum: primarul din brasov, asa-zis revolutionar, tine intr-o functie cheie un securist dovedit ca a facut politie politica.

Portal  > Curtea de Apel BUCUREŞTI  > Informaţii dosar
Informaţii dosar
Informaţii generale

Părţi
Şedinţe
Căi atac
Citare prin publicitate

Informaţii generale
Nr. unic (nr. format vechi) : 222/64/2008** 
Data inregistrarii 25.07.2016
Data ultimei modificari: 24.10.2016
Sectie: Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal
Materie: Contencios administrativ şi fiscal
Obiect: anulare act administrativ ( dec. nr. 7078/2007 şi nr. 3583/2007 emise de Colegiul CNSAS)
Stadiu procesual: Fond

Părţi
Nume Calitate parte
PARASCHIV NICOLAE Reclamant Reclamant
COLEGIUL CONSILIULUI NAŢIONAL PENTRU STUDIEREA ARHIVELOR SECURITĂŢII Pârât Pârât
CONSILIUL NAŢIONAL PENTRU STUDIEREA ARHIVELOR SECURITĂŢII Pârât Pârât
UNGAR ( UNGUREANU ) ARNOLD Intervenient Intervenient
BOACĂ SORIN Intervenient 
IORDĂNESCU NATALIA Intervenient 
DELVIG SERGIU Intervenient 
ARANUŞI CIPRIAN ALBERT Intervenient 

Şedinţe
21.10.2016
Ora estimata: 09:00
Complet: S8 Completul 27 Fond
Tip solutie: Respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Paraschiv Nicolae în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, ca neîntemeiată. Admite cererile de intervenţie accesorie formulate în interesul pârâtului Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii de intervenienţii Ungar (Ungureanu) Arnold şi Boacă Sorin. Respinge ca neîntemeiate cererile de interven?ie formulate în interesul reclamantului Paraschiv Nicolae de intervenienţii Iordănescu Natalia, Delvig Sergiu şi Aranuşi Ciprian Albert. Menţine deciziile nr. 2583/11.10.2007 şi nr. 7078/20.12.2007 adoptate de Colegiul CNSAS, prin care se constată calitatea reclamantului Paraschiv Nicolae de agent al poliţiei politice comuniste (lucrător al Securităţii). Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la sediul Curţii de Apel Bucureşti - Secţia a VIII-a Contencios administrativ şi fiscal. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 21.10.2016.
Document: Hotarâre  3178/2016  21.10.2016
 
14.10.2016
Ora estimata: 09:00
Complet: S8 Completul 27 Fond
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: În temeiul art. 156 alin. 2 C.pr.civ. din 1865, pentru a da posibilitatea părţilor de a depune la dosar concluzii scrise, amână pronunţarea la data de 21.10.2016. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 14.10.2016.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării    14.10.2016
Memorat
 • Demi Ioan
 • Membru
 • **
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 72
 • CURAJ, ADEVAR SI DREPTATE
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1498 : Noiembrie 17, 2016, 12:25:15 »

Si la Brasov sunt problem mari,saltati de la ALRUE-Brasov(Pres.Vasile Mardare)2 membrii marcanti Neagu Gheorghe  si Aranusi Albert Ciprian (fosti locotenenti ai lui Maior Lazar Dorin) ,urmeaza si altii....!!!!!!
Memorat
Pagini: 1 ... 98 99 [100] 101 102 ... 118
Schimbă forumul: