Main Content:

Pagini: 1 ... 101 102 [103]

DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...

Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1530 : Noiembrie 07, 2017, 09:08:41 »

PRIN   CLASELE  PRIMARE...PE PERETII   CLASEI
ERA    SCRIS
INVATATI 
INVATATI   
INVATATI 
VLADIMIR  ILICI   LENIN
ACUM   PUTEM   SA POSTAM  Huh
TOPAITI
TOPAITI
TOPAITI 
LIVIU DRAKNEA     !!!
IN   REST   VOI  PSD     VENITI   CU TOTII 
LA   GHENA-LATRINA  3
OTV  ONAN  -TV   ..GHITA TV   
SI ACOLO    PAPA-KAKA      CU pocaitul     si   LAbadea !
SI ACOLO  PUTETI SA 
TOPAITI
TOPAITI
TOPAITI   
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1531 : Noiembrie 08, 2017, 00:32:52 »

PRIN   CLASELE  PRIMARE...PE PERETII   CLASEI
ERA    SCRIS
INVATATI
 
INVATATI   
INVATATI 
VLADIMIR  ILICI   LENIN
ACUM   PUTEM   SA POSTAM  Huh
TOPAITI
TOPAITI
TOPAITI 
LIVIU DRAKNEA     !!!
IN   REST   VOI  PSD     VENITI   CU TOTII 
LA   GHENA-LATRINA  3
OTV  ONAN  -TV   ..GHITA TV   
SI ACOLO    PAPA-KAKA      CU pocaitul     si   LAbadea !
SI ACOLO  PUTETI SA 
TOPAITI
TOPAITI
TOPAITI 
 

Daca in loc de 'a invata'...ai preferat 'sa topai'...nu a avut nimeni de pierdut...IN AFARA DE TINE !!! Kiss Kiss Kiss
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1532 : Noiembrie 14, 2017, 00:24:31 »

Nu inteleg ce legatura are poastarea dv, dle craisoru67, cu acest subtopic. La ce se refera, sau este cum banuiesc, rupta de context, fiind scrisa aiurea?
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1533 : Noiembrie 14, 2017, 00:25:37 »

Sâmbătă, 18 noiembrie 2017, orele 12:00, vă invităm la Centrul Cutural Reduta din centrul municipiului Brașov la lansarea volumului „Uitați în inima Românieide Dan Tanasă, preşedintele Asociaţiei Civice pentru Demnitate în Europa. Volumul abordează relaţiile interetnice româno-maghiare şi beneficiază de girul a două personalități ale vieții publice românești, academicianul Dinu C. Giurescu și prof. univ. dr. Radu Baltasiu, care au semnat prefaţa şi postfaţa.

Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1534 : Noiembrie 14, 2017, 17:18:26 »

ASOCIAŢIA  LUPTĂTORILOR, RĂNIŢILOR ŞI URMAŞII EROILOR
„BRAŞOV - DECEMBRIE 1989”

Municipiul Braşov, Gheorghe Bariţiu nr.1 A, tel: 0268-410212
a.l.r.u.e.brasovdecembrie1989@gmail.com
Preşedinte Vasile Mardare tel: 0723363552


 
ANUNŢ

        Asociaţia Luptătorilor, Răniţilor şi Urmaşii Eroilor “Braşov-Decembrie 1989” anunţă cu tristețe dispariţia prematură a  Doamnei ELENA CABANOV.
        Regrete eterne și sincere condoleanţe familiei îndoliate.

        Dumnezeu să o odihnească!
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1535 : Decembrie 13, 2017, 23:41:22 »

Asta se poate citi la adresa indicata si reproduc textul de acolo aici pentru o mai usoara verificare:

"http://transilvaniaexpres.ro/index.php?mod=articol&id_articol=120746
 REVOLUTIONARII CONTINUA SA CEARA DEMITEREA LUI EMILIAN CUTEAN DE LA SSPR
Reprezentantii Blocului National al Revolutionarilor (BNR) 1989 Romania, s-au reunit ieri la dezbaterile unui Consiliu Extraordinar, pentru a stabili cum vor actiona pentru a rezolva "problema Cutean". Reamintim ca revolutionarii contesta numirea lui Emilian Cutean la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor (SSPR), aratand ca acesta este cercetat penal pentru deturnarea, in urma cu cativa ani, a unor fonduri destinate asociatiilor de profil din tara.
Astfel, ieri, revolutionari din 40 de organizatii din tara au luat hotarari privind relatiile cu SSPR, Comisia Parlamentara de profil si Institutul pentru aflarea adevarului despre Revolutia din ´89.
Liderul BNR 1989, Dorin Lazar Maior, a sustinut ca "tensiunea de acum nu a mai existat niciodata in BNR de la Revolutia din ´89! Am ajuns la concluzia ca institutiile amintite nu au suficienta diplomatie pentru a lucra cu asociatiile de revolutionari. De asemenea, Comisia Parlamentara nu poate colabora cu secretarul de stat Emil Cutean, critica activitatea acestuia, iar noi ne asumam acest punct de vedere".

Greva foamei
Dezbaterile BNR au dus la formularea a doua decizii, prima vizand formarea unei comisii care sa incerce un dialog cu secretarul de stat, pentru a clarifica situatia pe cale pasnica, iar daca initiativa nu va da rezultate revolutionarii se vor alatura grevistilor foamei aflati in fata Guvernului, care il contesta si cer demiterea lui Emilian Cutean.
"In cazul in care calea dialogului va esua, vom organiza o actiune de protest, cat se poate de legala si civilizata, prin intermediul careia ne vom manifesta nemultumirea fata de Cutean", a adaugat Maior. El a adaugat ca revolutionarii au fost deranjati de faptul ca nu au fost invitati sa ia parte la actiunea initiata de Institutul pentru aflarea adevarului despre Revolutia din ´89, eveniment care a avut loc saptamana trecuta: "Acest Institut functioneaza de prea mult timp, fara a se vedea vreun rezultat. Ne simtim marginalizati permanent cand vine vorba de aflarea adevarului!". In termen de o saptamana revolutionarii fie vor decide daca vor organiza un miting de protest la nivel national, fie vor incheia un protocol de colaborare cu institutiile reclamate.

Putine certificate preschimbate
Revolutionarii sunt suparati mai ales ca termenul-limita pentru preschimbarea certificatelor de revolutionar este de 30 iunie 2009. Ei doresc ca termenul de preschimbare sa fie prelungit cel putin un an, iar verificarea dosarelor sa nu mai fie una subiectiva. Din informatiile lor, ar exista mii de dosare neverificate de catre SSPR. Ei sustin ca de la numirea lui Cutean au fost verificate doar 21 de dosare, din care jumatate fusesera avizate in legislatura precedenta.
(T.N.)"

ASTA MI A BLOCAT DOSARUL  VRE O 2 ANI  PT ADEVERINTAC DE LA DUMITRU MAZILU   
DAR DOAMNE -DOAMNE   I A DAT VRE O 5 ANI   DE PARNAIE UN PSD   RATAT   
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1536 : Decembrie 13, 2017, 23:45:36 »

Domnule administrator, imi pare rau sa va semnalez un abuz care imi confirma un fenomen de pe forumul acestui portal. Abuzul este in legatura cu posibilitatile dv, dar si ale noastre, de a monitoriza tot ce se scrie pe forum. In speta, e vorba de ultimele interventii de pe acest subiect ale mai multor membrii ai forumului. Tonul l-a dat kronstadt2, care e si autorul abuzului. La Raspunsul 55, de pe pagina anterioara (http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=147.45), ia peste picior gestul dv de a posta fotografii facute la intrunirea consilului national de saptamana trecuta, la Brasov.
DE ATUNCI  ERAI TURNATORUL DE SERVICI   SI INFORMATORUL   PATRONULUI
FOTUMULUI    SA TE MAI AUD CA GUITI PE AICI  M AM DESTEPTAT STAI SA VEZI
AAAA LUCREZ CU MATERIALUL CLIENTULUI      ASTA ESTE DIN 2009      AVEM DE LUCRU   REMUSICA SA MA MI AMENINTI SI JIGNESTI   TURNATURULE
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1537 : Decembrie 14, 2017, 00:44:34 »

"Dupa ce a recunoscut, intr-o prima etapa, ca mita pentru care era judecat ajungea la partid, inclusiv la Primarul Scripcaru, astazi va fi ziua retractarii. Se stia ca va lua totul asupra lui si va cere clementa instantei. Aranjamentele de culise s-au facut in sensul scoaterii domnului Scripcaru de sub acuzatii contra injumatatiirii pedepsei domnului Spataru. Dar la aceasta intelegere s-a ajuns numai dupa ce fostul comisar-sef a fost supus unor presiuni dure, de tip mafiot, fiindu-i amenintata inclusiv familia. Pedelistii erau fericiti ca bossul lor va ramane la conducere. Sunt curios daca planul le va reusi astazi." Asta spuneai Diplomatule si iata ca informatiile tale se adeveresc. Citeste articolul umator, aparut azi in Monitorul Expres din Brasov. http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=index&s_id=111424.

Încet-încet, scapă
Pedeapsa lui Spătaru, redusă şi suspendată pe cinci ani
• Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au mai decis să ridice şi sechestrul asigurator pus pe un imobil, situat pe strada Castanilor nr.10, al cărui proprietar este Spătaru

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au pronunţat vineri sentinţa în cadrul recursului formulat de fostul şef al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, Ionel Spătaru, în cazul procesului în care este judecat pentru luare de mită. Astfel, magistraţii bucureşteni au hotărît reducerea pedepsei aplicată de prima instanţă, dar şi suspendarea executării pedepsei pentru o perioadă de cinci ani, sub supraveghere. Practic, pedeapsa aplicată lui Spătaru pentru luare de mită a fost redusă de la opt la cinci ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi pentru trei ani după executarea pedepsei. Din pedeapsa aplicată se va scădea perioada cît Ionel Spătaru a fost reţinut şi arestat preventiv, adică de la data de 12 octombrie 2011 la zi. Este posibil ca Spătaru să scape însă pentru următorii cinci ani de executarea efectivă a pedepsei, instanţa dispunînd „în temeiul art.86/1 Cod penal suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe o durată de 5 ani, termen de încercare stabilit în condiţiile art.86/2 Cod penal“.
În plus, instanţa Curţii de Apel Bucureşti „ia act că inculpatul Spătaru Ionel a restituit martorului denunţător Kungl Laura Claudia suma de 10.000 euro, conform ordinului de plată în valută nr.OBR 239 din data de 8.02.2012, emis de OTP Bank Sucursala Braşov. Ia act că inculpatul Spătaru Ionel a consemnat pe seama şi la dispoziţia DNA suma de 500 euro, conform recipisei de consemnare nr. 3106547/1 din data de 23.02.2012 emisă de CEC Bank. Înlătură obligarea inculpatului Spătaru Ionel la restituirea către martorul denunţător Kungl Laura Claudia a sumei de 10000 euro. Înlătură măsura confiscării, conform art.254 alin.3 Cod penal, a sumei de 500 euro“ se mai arată în decizia magistraţilor bucureşteni. Mai mult, judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis să ridice sechestrul asigurator pus pe un imobil al cărui proprietarul este Spătaru, situat pe strada Castanilor nr.10 din Braşov. Aceeaşi instanţă a Curţii de Apel Bucureşti a redus şi pedeapsa stabilită iniţial pentru fostul ofiţer SRI Alexandru Muşat, care este acuzat în acelaşi dosar, de complicitate la luare de mită. Instanţa de recurs a stabilit reducerea pedepsei de la 4 la trei ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi pentru doi ani după executarea pedepsei. Reprezentanţii Parchetului pot declara recurs în zece zile de la pronunţatre, în timp ce Spătaru poate declara recurs în zece zile de la comunicare. Pînă la o sentinţă definitivă, fostul şef al OPC şi fostul ofiţer SRI rămîn în arest. Potrivit procurorilor, în perioada iulie – octombrie 2011, în calitate de şef al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor din Braşov, Ionel Spătaru a pretins, de la o persoană denunţătoare, administrator la o societate comercială, 60 de mii de euro. În schimbul banilor, inculpatul trebuia să emită o autorizaţie de funcţionare pentru respectiva firmă, în vederea redeschiderii pieţei Stupini. Spătaru a primit banii în două tranşe.
Procurorii DNA Bucureşti l-au prins pe şeful OPC Braşov, în flagrant. După ce Spătaru a fost condamnat de prima instanţă la 8 ani de detenţie, a declarat recurs, care s-a judecat la Curtea de Apel Bucureşti.

ia uite maestru   remus ce posta  ce l intersa in calitate de revolutionar aveai mai  dereglatule indemnizatir ...
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4427
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1538 : Decembrie 14, 2017, 09:09:29 »

ASTA MI A BLOCAT DOSARUL  VRE O 2 ANI  PT ADEVERINTAC DE LA DUMITRU MAZILU   
DAR DOAMNE -DOAMNE   I A DAT VRE O 5 ANI   DE PARNAIE UN PSD   RATAT   

Să înțeleg că nu ai avut toate piesele la învelitoarea de carton și ai fost nevoit să-ți completezi dosarul...?
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1539 : Decembrie 14, 2017, 09:22:23 »

ASTA MI A BLOCAT DOSARUL  VRE O 2 ANI  PT ADEVERINTAC DE LA DUMITRU MAZILU   
DAR DOAMNE -DOAMNE   I A DAT VRE O 5 ANI   DE PARNAIE UN PSD   RATAT   

Să înțeleg că nu ai avut toate piesele la învelitoarea de carton și ai fost nevoit să-ți completezi dosarul...?
NU  NU   STRIGAM   MEREU LA ;;MEETINGURI;;
JOS  ILIESCU  JOS ILIESCU  !!!
IN ACEEA PERIOADA  ERA LA MODA !!
MATALE SI DUMNEAVOASTRA CE STRIGATI  IN FATA LA PSD 
BUL KISELEFF   CAND VENEATI LA  MEETING
JOS VASILE ROAITA   CARE A TRAS SIRENA   LA UM 1'MAI PLOESTI
SA VINA  SECORITATEA   ;BAI NEA  ;;PAIANJENU ;;LASA CIOACELE  ;;
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4427
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1540 : Decembrie 14, 2017, 09:35:08 »

Din nou ocolești răspunsul..., ai procedat la completarea dosarelului cu "tabelul lui Mazilu"...?
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1541 : Decembrie 15, 2017, 22:34:21 »A plecat la cele vesnice Generalul Maior Mircea Toma Vlaicu, un erou al Armatei Romane,
presedintele Asociatiei Veteranilor de Razboi filiala judetului Brasov.
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca.


Cetatean de onoare al Brasovului - Erou al Armatei Romane
www.youtube.com/watch?v=jjrRcr30LuI&feature=youtu.beIn urma cu o saptamana, sambata, 9 decembrie ac, l-am condus pe ultimul drum pe cel care a fost presedintele Asociatiei Veteranilor de Razboi - filiala judetului Brasov -, General-maior si Cetatean de onoare al municipiului Brasov, nonagenarul (96 de ani) Mircea Toma Vlaicu.
Dumnezeu sa-l odihneasca. Condoleante familiei indoliate.
Funeraliile Generalului maior Mircea Toma Vlaicu - www.youtube.com/watch?v=6XupZI79v7Y.
Memorat
 • ctiron
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 779
 • Vezi Profilul
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1542 : Decembrie 16, 2017, 12:40:11 »

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in Imparatia Sa Amin.! Condoleante familiei indoliate.!
Memorat
Pagini: 1 ... 101 102 [103]
Schimbă forumul: