Main Content:

Pagini: 1 ... 114 115 [116]

DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...

Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1725 : Decembrie 22, 2019, 21:31:50 »

Al Pref., ca al Pref., clasic...dar al 'revolutionarului' e 'remarcabil', laudativ, plin de 'sperante', dar are 'lipsuri'...nicio (cat de mica) ''stropeala'' !?
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1726 : Decembrie 23, 2019, 16:56:22 »

Am primit pentru publicare pe Forum doua documente relativ recente.
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1727 : Decembrie 23, 2019, 16:57:54 »Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1728 : Ianuarie 01, 2020, 17:46:38 »

Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1729 : Ianuarie 10, 2020, 10:33:25 »

De ce tac asociatiile revolutionarilor din Brasov?
Memorat
Răspuns: DIVERSE; anunturi, petitii, reactii, confirmari...
« Răspunde #1730 : Ianuarie 14, 2020, 22:57:14 »

Ion Manzala   10 ore   www.facebook.comDE AZI, AM ÎNCETAT COLABORAREA CU MIXTV.
ARISTOTEL CĂNCESCU L-A ALES PE SCRIPCARU!


Diferenţele de opinii şi de atitudine faţă de actorii şi de viaţa politică a Braşovului, între mine şi Aristotel Căncescu, patronul Trustului MIX Media Group, au făcut imposibilă continuarea în condiţii de liberă exprimare a emisiunii „Braşovul Tău”, realizată de mine la MIXTV.

Dacă până acum, Aristotel Căncescu, de-a lungul câtorva sute de emisiuni realizate în ultimii 10 ani la MIX, nu a avut niciun fel de imixtiune cu privire la invitaţii şi la exprimările moderatorului despre politici publice, persoane şi personaje, de această dată, mi-a cerut în mod expres să nu îl mai atac pe primarul George Scripcaru! Motivele îl privesc personal şi ţin de intenţia sa de a reveni în politică şi de a-şi conserva un electorat comun liberal. Îl pot înţelege, deşi merge pe o cale greşită. Dar nu pot fi de acord cu această situaţie nesănătoasă, care m-ar pune pe mine într-o postură incompatibilă cu etica mea profesională şi cu modul meu de a fi. Una-i una, alta-i alta! Politicienii din ultimele decenii aşa ştiu ei să joace şi să bage pumnul în gura presei libere. Eu, unul, nu sunt şi nu pot fi compatibil cu niciun fel de cenzură, mai ales cu una păguboasă şi complice, prin omisiune, la infracţiuni şi neadevăruri.

N-au decât să-şi ducă soarta împreună! Nu pot fi pe post de papagal, să-i spăl pe unii de păcate şi să-i acuz pe alţii, după cheremul patronului postului de televiziune unde fac o emisiune. Faptul că l-am susţinut public pe Gheorghe Ialomiţianu pentru funcţia de primar al Braşovului şi că am afirmat că activitatea primarului Scripcaru este toxică şi dăunează Braşovului, l-a determinat pe Aristotel Căncescu (la presiunile lui George Scripcaru?!), să se comporte cu mine iepureşte, imatur, penibil şi pe sub caracter, cum îi e obiceiul.

Azi ne-am spus faţă în faţă ce era de spus şi am încetat colaborarea. Nu pot fi vocea de serviciu, care să-l critice doar pe Adrian Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov şi pe ceilalţi adversari ai lui Căncescu şi să-l ridice în slăvi doar pe Căncescu, oricât m-aş strădui să par ce nu sunt. Demnitatea, notorietatea şi vocea credibilă pe care mi-am consacrat-o ca ziarist nu pot fi jucate la ruleta intereselor unora sau ale altora!

Problema şi mai gravă este că mi s-a atras atenţia că şi articolele mele de presă din mediul online, care n-au nicio legătură cu emisiunea de la MIX, în care am scris liber adevăruri despre Scripcaru, îi dăunează lui Căncescu şi intereselor sale.

N-au decât să se mângăie pe ouă şi pe creştet şi să-şi continue joaca de-a Braşovul... Pa, băieţi!...
Memorat
Pagini: 1 ... 114 115 [116]
Schimbă forumul: