Main Content:

Pagini: [1]

CNSAS instiga revolutionrii la ura violenta si invrajbire


Datorita materialelor publicate de catre CNSAS in legatura cu SSPR am fost agresat fizic si psihic de catre persoane necunoscute care au strigat in public dupa mine cuvinte jignitoare precum “securistule, activistule, ciuma rosie etc”.
Pentru ca aceste institutii au declansat o instigare la violenta fizica si psihica in viata publica si privata solicit sa fie trasi la raspundere cei vinovati atat civil cat si penal.
Mentionez de asemnea ca la momentul publicarii decizia de colaborare nu este definitia intrucat pe rolul instantei se afla dosarul cu numarul 5410/105/2018 la Curtea de Apel Bucuresti  in stadiul procesual, Fond - Revizuire respectiv anularea deciziilor.
Aceste institutii in afara ca instiga populatia la violenta fizica si pshica distrug vieti nevinovate si denigreaza pe adevaratii revolutionari care si-au riscat viata si libertatea fiind raniti, decedati sau luptatori in Revolutia din 1989.
Desi am aratat in fata instantei ca securitatea de dinainte de 1989 prin santaje si amenintari obliga cetatenii sa dea cate o declaratie impotriva alcuiva, iar declaratiile mele care le-am dat au fost depuse in timpul serviciului impotriva salariati care comiteau infractiuni de serviciu (respectiv stari de ebrietate in timpul muncii si punerea in pericol a vietii celorlati angajati) deci nu am depus nimic care sa incalce drepturi si libertati fundamentale asa cum spune legea.
Semnatarul unei comunicari a CNSAS secretarul colegiului CNSAS Prof. Dr. Corneliu Turianu ca o irnoie a sortii a fost un important membru partidul comunist si in stransa legatura cu fosta securitate ceea ce arata ce fel de credibilitate are aceasta institutie.
De asemnea eu am avut calitatea de muncitor si simplu cetatean care si-a dorit libertatea si care mi-am riscat viata aluturi de doi copii in Bucuresti, in comparatie cu altii care au detinut functii in aparatul comunist si chiar au facut represalii aspura cetatenilor la vremea respectiva. Legea Ticu Dumitrescu este o lege politica care nu ar trebui sa aiba vre-o legatura cu revolutionarii decat in cazul in care acestia sunt persoane publice. Va rog sa aveti in vedere ca CNSAS prin reprezentantul legal Constantin Buchet comite o crima impotriva umanitatii si in special a revolutionarilor, atat fizica cat si psihica prin supunerea la tensiuni si instigarea unor cetateni la violenta verbala si fizica motiv pentru care trebuie sa solicitam sanctionarea acestora conform legislatiei in vigoare din Codul Civil si Penal.
Pentru aflarea adevarului SSPR-ul are la dispozitie art. 326 art. 297, 298, si 269 din Noul Cod de Procedura penala privind falsul in declaratii si nu santajarea revolutionarilor prin eliberarea de adeverinte de la CNSAS. Solicit incetarea santajului de catre SSPR si conditionarea de drepturi prin institutia CNSAS. Tel. 0724612072
Memorat
Răspuns: CNSAS instiga revolutionrii la ura violenta si invrajbire
« Răspunde #1 : Iulie 12, 2019, 09:45:57 »


Nu. CNSAS raspunde unei solicitari legale a SSRMLIRCIR ( SSPR) facuta in temeiul art. 8 din legea 341/2004.
Memorat
Răspuns: CNSAS instiga revolutionrii la ura violenta si invrajbire
« Răspunde #2 : Iulie 12, 2019, 21:03:53 »

Aparusi, Florine Kiss ?! ... si nu-ntrebi de mine Angry !?
Memorat
Răspuns: CNSAS instiga revolutionrii la ura violenta si invrajbire
« Răspunde #3 : Iulie 12, 2019, 21:35:32 »

Nu. CNSAS raspunde unei solicitari legale a SSRMLIRCIR ( SSPR) facuta in temeiul art. 8 din legea 341/2004.
Da' ... ce se-ntampla, nu prea-nteleg.  Erai, parca, mai critic, acuzator chiar ... vis-a-vis de SSPR ... !?  Aaaa, pai stai ... aia cu  ''mormanoiu'' ... ?!
Memorat
Pagini: [1]
Schimbă forumul: