Asta este aluatul din care sunt plamaditi cei care-si vand aproapele pentru-n blid de linte.Asa sunt jegosii,asa sunt activistii pcr,securistii si informatorii lor.Acesti ticalosi au adus multa suferinta romanilor.Din cauza lor tara noastra este printre ultimele tari din europa la toate capitolele.Mai grav este cu cei care sunt inca activi si acoperiti.Eu zic sa-i ierte Dumnezeu,ca nu stiu ce fac.Dar daca nu vor marturisi si nu se vor indrepta,vor merge in iad.
aveti dreptate domnule!trecutul urat al fiecaruia ne ajunge din urma.Asta le este menirea si pregatirea turnatorilor de a ne denigra,sau bagat intre noi ,ne-au castigat increderea ,iar cand sunt desconspirati cauta un tap ispasitor!Din cauza acestui magarus constat ca baietii cu ochi albastrii detineau toate informatiile cu privire la familia mea si nu numai. In ceea ce ii priveste pe cei care inca sunt sub acoperire cu siguranta ii vom afla mai devreme sau mai tarziu.Ma mandresc cu mine si cu familia mea care este compusa din 4 copii si 2 adulti, nu mi se pot aduce argumente sau alte probe ca sunt un imoral sau un turnator,atat mie cat si sotiei mele ne-au iesit deciziile .c.n.s.a.s de necolaborare cu securitatea.