Of, of! Pai esti Lili Nistor, Lenuta Nistor sau Liliana Nistor? Din actele de la Csendes si sesepere cred ca Lenuta. Da faci din asta un mare merit? Ii fi un suflet chinuit. Nu stiu ce a stat la baza deciziei de a le da note informative securistilor. Poate te-au santajat, poate te-au batut, chit ca in dosar scrie ca din proprie initiativa... Da cine sint eu sa te judec? Poate asa iti e caracteru, de turnator, ca sint si destia destui. Tot nu te judec. A facut treaba asta o comisie cu oameni mai pregatiti decat mine si la nevoie o va face chiar justitia. Chestia e ca ai fost prinsa cu mata in sac si trebe sa cam parasesti scena. Daca n-ai priceput, mai mult o sa te chinui si mai multe insulte o sa primesti. Daca contesti decizia ceneseilor, zi ce ai de zis in apararea ta. Sau fa ce a cerut domnu Nastasache, publica-ti dosaru de la S.S.P.R. aici. Domnu Gally ne acuza (ma simt vizat si ma deranjeaza pentru ca pare un om de mare calitate) ca-ti tinem partea. Daca nu ne spui ceva in apararea ta noi nu putem insista. Doar Mantuitorul a stat langa ciumati (si i-a si vindecat), noi sintem simpli oameni. Cred ca cei de pe forum au avut un comportament de domni. Nici nu ti-au sarit la beregata si nici nu au topait de fericire ca te-a dovedit Cristian. Lui Cristian ii multumesc pentru clarificare. A facut exact ce era nevoie. De ar face toti cei care mai stiu cum stau lucrurile cu unu sau cu altu la fel, alta ar fi situatia noastra.
Da, ea e, Nistor Lenuta. Am postat si eu linkul, asa scrie pe decizia CNSAS incarcata de ea, nu a spus ca nu ar fi ea, a explicat de ce semneaza Liliana.
Si intr-adevar, nu ii sare nimeni la beregata, cred ca nu asta vrem. 10555 a spus ce trebuia la un moment dat, Lenuta a avut curaj.