Mi se pare ca persoana care a initiat acest topic a urmarit derularea unor lucruri si evenimente care in final nu au iesit asa cum si-a dorit.
Faptul ca in loc sa spuna ca fie persoana ei a fost confundata cu o alta din diferite puncte de vedere asa cum si ea a specificat mai devreme( aparea ca are un copil sau diferite circumstante care nu pareau a o indica pe ea ca fiind persoana respectiva, etc)este una si oricine ar fi inteles daca punea problema astfel, iar limbajul ei foarte dur si defaimator la adresa anumitor persoana cu o buna reputatie pe acest forum este cu totul alta treaba.
[...]
A spus, asa, printre randuri, ca a fost confundata, dar n-a confirmat si nici n-a infirmat ferm ca ea e persoana din decizia CNSAS sau ca, cele scrise in decizie sunt un fals. Tocmai de-asta n-as vrea sa fie banata, nu e exclusa nici o posibilitate, poate vine cu alte argumente, chiar daca multi inclinam sa o consideram, dupa toata discutia asta, vinovata. Limbajul poate fi o reactie de autoaparare. Eu personal cred (fara a fi suta la suta convins) in teroria pentru care m-a luat peste picior un pic Tinel dar n-am sa despic firul in patru, sper enorm ca Tinel sa se intoarca si intr-adevar, ar fi bine sa nu ne pierdem timpul cu topicul asta. E ultimul meu post aici pana apar date de luat in considerare.