Esti in Bucuresti sau unde? Daca esti in Bucuresti imi vine greu sa cred ca nu ai auzit de incercarea lui Garcea de a baga dovezi falsificate in dosarele unor revolutionari adevarati ca sa poata sa ii dea pe mana parchetului. Daca te invarti pe la sesepereu nu se poate sa nu fi auzit de asta. Intreaba printre colegii cu care vrei sa faci asociatia aia noua ca si ei stiu. Rinelus si Purec au avut conflicte directe cu politistu militean. Si Perju a avut conflicte cu el chiar daca merg la aceeasi cantareti religiosi sa asculte muzica. E cu multe fete chestia si nu e deloc usor sa stabilesti care e calea cea mai buna de urmat. Despre verificarile si completarile din oficiu te rog sa uiti. Cand au facut legea au profitat cativa presedinti de asociatii care au influentat textu in asa fel ca sa ne faca sa depindem de ei. Acum au asigurata macar cotizatia la asociatie. Uni si mai mult decat asta ca mai dij****sc si drepturile membrilor. Ia vezi cum isi baga mana legal in buzunaru revolutionarului www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=204.0. Presupun ca pe mine ma intrebi. Da, am fost pe la SSPR de patru ori, deci nu de-atatea ori sa le aud pe toate, chestiunea cu hartii idioate bagate in dosare am auzit-o, dar n-am retinut vreun 'Garcea', poate n-am fost atent. Am auzit si alte lucruri, dar incep sa ma plictisesc de anormalul lor. N-o sa stau acolo sa trag cu urechea sa aflu tot, fiindca mi se pare absurd. M-am lamurit deja ca ori nu traim intr-un stat de drept, ori ne plac prea mult intrigile, ori suntem lasi, ori am luat-o razna cu totii.