Main Content:

Pagini: 1 ... 143 144 [145] 146 147 ... 149

"Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei, 22,29)


Astazi este praznuita Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul!
Memorat

" Evoluția mișcării LGBT în România, mesajul anului 2019: „Familia tradițională distruge vieți!” "   http://www.justitiarul.ro/evolutia-miscarii-lgbt-in-romania-mesajul-anului-2019-familia-traditionala-distruge-vieti/

"Deci, în opinia degeneraților aceștia, familia normală, alcătuită din un bărbat și o femeie, cea care crează viața prin aducerea pruncilor pe lume, ar fi exact invers, cică „distruge vieți”… Din bezna minților depravate!    FAMILIA TRADIȚIONALĂ DISTRUGE VIEȚI! – Mesajul central al Bucharest Pride 2019

Dacă tocmai ați ratat participarea la cel mai fastuos eveniment public al comunității LGBT din București și anume parada homosexuală 2019, stați liniștiți că n-ați pierdut nimic așa că prin această fotografie vă redăm mesajul central transmis către noi ceilalți: FAMILIA TRADIȚIONALĂ DISTRUGE VIEȚI!

Bucharest Pride 2019 este un eveniment anual ce are ca scop promovarea stilului de viață homosexual și al căsătoriei persoanelor de același sex. Dacă până acum cuplurile homosexuale se prezentau ca o alternativă la căsătoriile dintre un bărbat și o femeie, acum cele din urmă sunt incriminate pe motivul distrugerii de vieți sau pe scurt: FAMILIA TRADIȚIONALĂ DISTRUGE VIEȚI!

Observă cineva cum, de la an la an, evoluează discursul și mai ales acțiunile comunității LGBT în România? Ce va urma? Parteneriatul civil care în forma prezentată până acum este tot o căsătorie, dar cu alt nume? Adopția de copii? Limitarea libertății de exprimare și de credință? Dacă vom sta ca și până acum, cu siguranță în maximum doi-trei ani le vom vedea pe toate.    Dumnezeu să aibă milă de România!"
Memorat

Lia Olguta Vasilescu - 8 ore:   "Intelegeti de ce USR recomanda romanilor sa nu participe la referendumul pentru
familia traditionala? "Argumentul" neparticiparii era ca daca se valideaza "scapa Dragnea de puscarie." Nu s-a validat.
Dar ținta lor era cu totul alta. Acum USR pregateste pachetul de legi: adoptiile pentru cuplurile de homosexuali,
casatoria intre persoane de acelasi sex etc. Sa nu ziceti ca nu v-am spus inca de anul trecut..."
Memorat
Răspuns:
« Răspunde #2164 : Iunie 24, 2019, 21:52:32 »

Flori de camp de Sanziene pentru voi! - www.youtube.com/watch?v=hKBpRZCWOh8&feature=youtu.be.

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5443
 • Vezi Profilul
Răspuns:
« Răspunde #2165 : Iunie 24, 2019, 23:02:36 »
Memorat
Răspuns:
« Răspunde #2167 : Iunie 29, 2019, 09:15:47 »

”Și, venind ucenicii la El, L-au deșteptat, zicând: Doamne, mântuiește-ne, că pierim! Iisus le-a zis: De ce vă este frică, puțin credincioșilor? S-a ridicat atunci, a certat vânturile și marea și s-a făcut liniște deplină"
(din Evanghelia zilei, Matei 8, 25-26).
Memorat
Răspuns:
« Răspunde #2168 : Iunie 30, 2019, 21:27:41 »Cei care ne legitimeaza si ne apara cu rugaciunile lor - sfintii romani.
Memorat
Răspuns:
« Răspunde #2169 : Iulie 14, 2019, 00:09:23 »Brad Pitt: "Credeți că Hollywood e doar despre producția de filme? Ăla e doar un produs de fațadă. Este despre bani și în special despre control. Cei care conduc Hollywood-ul conduc atât America cât și o mare parte a lumii, nu filmele îi interesează. Ați auzit despre Illuminati, așa-i? Societățile secrete, politicienii, bancherii și media - ei sunt cei care conduc aceste cercuri de pedofili precum conduc și lumea iar totul are legătură și cu Hollywood."
Memorat
Răspuns:
« Răspunde #2170 : Iulie 26, 2019, 09:57:58 »

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5443
 • Vezi Profilul
Răspuns:
« Răspunde #2171 : Iulie 27, 2019, 06:43:37 »Teodorescu Adrian · 15 iulie la 16:35 ·

CE INSEAMNA SI CUM TRADUCEM "UNTOLD"?Denumirea Untold în traducere desemnează nenumitul, nerostitul pe care mulţi ar putea să-l traducă ca de nepovestit. Se ştie faptul că, în tradiţia românească, această sferă de forţă ale nenumitului, nerostitului (Untold) se identifică cu Satana, Lucifer, necuratul, nenumitul, nespusul.
În tradiţia spirituală (populară) românească este prezentă această regulă, de a nu rosti în mod explicit numele unei entităţi malefice, pentru că acestă precizare explicită a numelui invocat, atrage în mod inexorabil acea prezenţă.
Cu alte cuvinte, rostirea efectivă a numelui implică invocarea acelei entităţi şi implicit manifestarea ei. De aceea, în ethosul românesc există termeni care desemnează această entitate purtătoare de rău doar sub o formă exorcizatoare: ucigă-l toaca, ducă-se pe pustii, ucigă-l crucea...

Cu alte cuvinte, entităţii căreia îi consacri acţiunea, în cazul nostru Untold, cuvânt explicat anterior, devine destinatarul final, adică este cel căruia îi sunt puse la dispoziţie energiile participanţilor: spectatori şi artişti deopotrivă. Cei care au realizat consacrarea în calitate de organizatori, au subordonat prin aceasta evenimentul sferei malefice de forţă dorite.

Un alt element care apare frecvent în afişele festivalului „Untold” este oglinda. Utilizarea acestui element nu este deloc întâmplătoare.

Toate pozele şi sloganuri, indică fără nici un dubiu că toate acestea au fost alese cu parte dintr-un ansamblu bine articulat care desemnează pentru orice iniţiat existenţa şi prin urmare efectuarea unui ritual de magie neagră. Toate tradiţiile spirituale autentice fac referire clară şi distinctă la cele două categorii aflate în tabere diferite şi care îşi dispută întâietatea asupra fiinţei umane.

Fiinţa umană, poate alege în baza liberului arbitru pe cine să deservească: tabăra entităţilor eminamente benefice cunoscute ca îngeri sau tabăra entităţilor malefice: demoni

Pentru a pecetlui acest legământ făcut cu entitatea desemnată sub numele Untold s-a făcut, unii bineînţeles ar spune că este doar coincidenţă, o donare de sânge sub emblema sugestivă a lui Dracula (din nou o coincidenţă) vampir care consumă sângele astfel oferit, acţiune care a dat posibilitatea donatorilor de a participa la acest festival-ritual. Deci, cu alte cuvinte, s-a donat, în esenţă s-a consacrat sângele entităţii Untold, sânge care, se ştie din ocultism, că este suportul fizic al unor energii de natură subtilă (vitală) şi constituie cadru de manifestare a unor entităţi necorporale, care leagă persoana respectivă (şi dacă aceasta ştie şi dacă nu ştie) de fiinţa căreia i-a fost consacrat respectivul ritual. Deci, sub aparenţa donării de sânge centrelor de transfuzii din ţară, a existat o caravană „Untold” care a făcut acest demers.

Este profund semnificativ, extrem de relevant şi deloc întâmplător inserarea unei hărţi cu centrele de donaţii din întreaga ţară. Prin această modalitate a donării de sânge s-a reuşit să se acopere întreg teritoriul României, creându-se astfel o veritabilă reţea umană, cu noduri active în fiecare oraş, reprezentate de cei care au donat sânge. Această legătură aurică individuală indusă în timpul festivalului, putând fi activată şi ulterior derulării acestuia, în baza energiilor specifice induse în fiecare aură individuală în timpul ritualului, prin intermediul fenomenului de rezonanţă. Astfel s-a reuşit ca impactul să fie remanent la nivelul întregului teritoriu al României prin intermediul donatorilor de sânge proveniţi din fiecare oraş, care vor deveni sui-generis vehicule de tranzitare a unor energii negative induse iniţial la performarea (efectuarea) ritualului. Evident că, în anii care vor urma, dacă acest veritabil pattern comportamental va continua şi nu va fi stopat ferm, aceste rezonanţe negative reprezentate de către aceste energii demoniace vor fi întărite.Esoterismul care este în esenţă o ştiinţă spirituală aplicată, are nişte reguli precise şi exacte şi este departe de a fi o simplă joacă. De altfel toate cele descrise până acum nu s-au constituit deloc într-o simplă joacă pentru cei care le-au conceput. Toate elementele utilizate au avut o semnificaţie precisă şi exactă. Acelaşi lucru se poate spune şi despre poza a cărui gest este şi el elocvent corelat şi cu brăţara inscripţionată cu numele Untold.

„Festivalul - operă de demonizare” este un fenomen care merita un studiu mai aprofundat. Au reușit să facă o întreagă lume a lor, în duhul lor. Nu este vorba doar de o scenă pe care se dă un concert de la o anumită oră ci un întreg fenomen. Au tot ce si-ar pofti cineva care caută să trăiască la maxim, să se „bucure” spasmodic de toate plăcerile cârnii: mâncare, băutură, locuri de relaxare etc., la care au acces pe baza brățării și a banilor pe care-i conține. „Distracția” maximă este, desigur …, noaptea. Total „întâmplător” bine-nțeles se încheie odată cu ivirea zorilor.

La acest eveniment se vehiculează pe lângă invocarea AntiHristului (asta înseamna titlul UNTOLD) spălarea pe creier, colectarea energiei malefice, manipularea masei şi sume enorme de bani.

Părinții sunt total depășiți și cu siguranță nu înțeleg nimic dar în curând vor descoperi ca nu mai au copiii pe care i-au crescut cu sacrificii, ci niște persoane care au cu totul și cu totul alte valori și alt mod de gândire. Parșivitatea organizatorilor este maximă. Au un program de comunicare foarte bine pus la punct și totul este aranjat pana in cel mai mic detaliu.

Deci nu numai conceptul este demonic ci și întreaga organizare este străbătută de duhul lumii satanice pe care vor s-o implementeze la nivel global (fericire maximă, bunăstare, fără cash dar într-o atmosferă plină de ezoteric, de împreună-lucrare a oamenilor cu personaje fantastice care acum, iată, au venit din alte lumi și sunt printre ei. Tinerii participanți sunt de fapt soldații de mâine care vor fi în stare să-și dea și viața pentru ea crezând că aceasta reprezintă viitorul luminos al omenirii.

Untold e format din idei mistice și decoruri ale întunericului. Lucruri pe care Dumnezeu le urăște. Nu trebuie să fii teolog să îți dai seama că și posterele și decorul sunt împotriva lui Dumnezeu.

"Vai de cei ce zic răului bine şi binelui rău; care numesc lumina întuneric şi întunericul lumină; care socotesc amarul dulce şi dulcele amar!" (Isaia 5;20)

Doamne apăra, păzește și ne miluiește!


Memorat
Răspuns:
« Răspunde #2172 : August 06, 2019, 12:09:14 »

Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2451
 • Vezi Profilul

SA MAI AI INCREDERE IN REPREZENTANTI BISERICI!!

https://safielumina.ro/secretele-chiliilor/
Memorat
Răspuns:
« Răspunde #2174 : August 07, 2019, 19:15:46 »

Apropo de UNTOLD - a transformat Clujul intr-un fel de ”Caracal” al tefelistilor: www.facebook.com/cristi.gata.2012/videos/1360596277425443.
Memorat
Pagini: 1 ... 143 144 [145] 146 147 ... 149
Schimbă forumul: