Main Content:

Pagini: 1 ... 150 151 [152] 153

"Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei, 22,29)


'Zburzi', ai ... !?  Stai ca mi te  ''bulucesc''  io ... "dizistentule" ...   Da'...despre ce maladie vb. ... a  ''sclavitului''  e incurabila !!!
Memorat


Iosif Gheorghe,
Dle Iosif,numai la "mama omida"am mai auzit astfel de"blesteme".Dle,SFÂNTA BISERICĂ ,nu trebuie confundată cu unii PRELAȚI, care fac mult rău BISERICII,fie el ÎPS Pimen, sau altul.Nu-mi place să o spun,dar e necesar ca în sânul Bisericii,să se facă o primenire,să se facă o îndepărtare din Biserică a celor care o întinează.
'' Erati 'apropiati', Sucuturdean !?  Va vizitati des !?  Ai cunoscut-o si pe Baba Vanga ... !?   !?   !? ''
Memorat

                        

                         VIZIUNEA SF. IOAN DE KRONSTADT DIN IANUARIE 1901
www.youtube.com/watch?v=0ZQq-YnynmI&feature=share&fbclid=IwAR2RMLNLwXP3GTappwbIaKt9Ay9FAalDWAltLcnC5NDp7pKba5UuRco6CBE
« Ultima modificare: Mai 28, 2020, 08:11:40 de către razvan »
MemoratAscultați acum, în direct de la Mănăstirea Putna, Sfânta Liturghie la praznicul Înălțării Domnului.
www.facebook.com/SfantaManastirePutna/videos/588074671899840
« Ultima modificare: Mai 28, 2020, 15:17:48 de către razvan »
Memorat

Emanuel Iscru
3 ore
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1682385045248512&set=a.669142216572805&type=3&theater&ifg=1
Întrebare adresată tuturor celor care zic că ortodoxul mirean nu are voie să îl tragă la răspundere pe episcopul căzut în erezie: dacă Sfânta Teodosia din Constantinopol, a cărei pomenire o facem astăzi, l-a luat cu pietre, împreună cu alți creștini, pe patriarhul eretic Atanasie și i-a tras scara de sub el unui funcționar public care voia sa arunce o icoană, provocându-i moartea, și a primit cununa muceniciei și a devenit sfântă, oare Dumnezeu le va considera păcat și schismă creștinilor ortodocși mireni care, luându-o înaintea preoților conformiști, critică prin simple cuvinte, nu cu pietre, pe ierarhii români adepți ai ecumenismului și atei complet, care au adus erezia în Biserica noastră, iar în timpul crizei COVID au luat niște măsuri din care rezultă necredința lor totală față de puterea lui Dumnezeu și de Sfânta Taină a Euharistiei? Eu zic că nu.
Oare cum ar fi reacționat Sfânta Teodosia din Constantinopol dacă ar fi auzit pe patriarh spunând, așa cum le-a spus Patriarhul Daniel celor de la INSP, că Împărtășania nu este molipsitoare cu COVID pentru că are vin și este administrată cu o linguriță de argint, în loc să le spună că nu este contagioasă pentru că este Hristos Însuși prezent în ea, așa cum a remarcat până și Parchetul de la Cluj?
De aceea, fraților, care nu ați înțeles încă nimic din motivul pentru care Hristos a certat Biserica Sa în aceste luni, uitați-vă la cum vede Dumnezeu realitatea, nu la minciunile spuse de Patriarhie și de controversatul ei purtător de vorbe.
VIAȚA SFINTEI TEODOSIA NE ÎNVAȚĂ CĂ ATUNCI CÂND EREZIA ȘI TRĂDAREA EPISCOPILOR RISCĂ SĂ PUNĂ BISERICA ÎN PRIMEJDIE, CREDINCIOȘII ORTODOCȘI AU DREPTUL ȘI DATORIA MORALĂ SĂ IA ATITUDINE, IAR ACEASTA NU LI SE CONSIDERĂ PĂCAT SAU SCHISMĂ, CI APĂRARE A BISERICII, AȘA CUM SPUNE ȘI CANONUL 15 I-II.
Cine nu înțelege acest lucru și se lasă legănat de vorbele mieroase, dar profund înșelătoare ale ecumeniștilor riscă să repete experiența COVID, dar mult mai dureros.
Este foarte trist că extrem de puțini creștini ortodocși au tras învățămintele corecte din această încercare.
Am văzut că mulți se pregătesc să se apere contra dictaturii biometrice antihriste, ceea ce e bine. Dar, fraților, DEGEABA VĂ APĂRAȚI DE DICTATURA BIOMETRICĂ, DACĂ RĂMÂNEȚI ÎN COMUNIUNE CU EPISCOPII ERETICI. La ce folosește să luptați contra actelor biometrice, dacă nu vă asigurați că mărturisiți dreapta credință?
Începeți lupta cu eliberarea de erezia ecumenistă a ierarhilor și apoi Hristos vă va ajuta să luptați și contra dictaturii biometrice.
Sfântă Muceniță Teodosia, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi!

Mihai-Silviu Chirilă


Memorat

Cele doua uniuni europene, fosta URSS si actuala UE, reunite peste timp in ofensiva anticrestina.


https://razboiulinformational.ro/site/2020/06/bunicuta-lgtb-maria-de-pe-faimosul-benar-nu-exista/?fbclid=IwAR2a1l-Lc6D9541Ims5jtNF30F75PUC71HdAwDqSqmMkqPGBhFSaluH0PIs
Luni, 22 iunie 2020

Bunicuța LGTB „Maria” de pe faimosul Benar nu exista! Maria e de fapt Matrioska


Maria Bunicuța LGTB

Bunicuța LGTB „Maria” de pe faimosul Benăr nu exista! Este o invenție a propagandei progresiste.

În mai multe locuri din Bucureşti a apărut un Benar cu o bunicuţă simpatică despre care ni-se spune că s-ar numi Maria şi că este bisexuala. Campania este iniţiată de o asociaţie pentru drepturile persoanelor LGTB şi este finanţata din bani europeni. Ştim că aceasta campanie a beneficiat de o generoasă finanţare U.E datorită steguleţului albastru cu steluţe poziţionat strategic în colţul din dreapta.
 Campania pretinde că prezintă o bunicuţă din România pe nume Maria, care a „ieşit din dulap” şi şi-a asumat public identitatea LGTB. Mai ca şi o vedeam pe Maria de 70 de ani făcând sex lesbian cu vecina Ioana de 65 de ani în timp ce soţul Mariei, Gigi de 85 de ani le priveşte cu interes. Totuşi … totul a fost o minciună.

Maria e de fapt o Matrioska
 Internauţii au căutată poza Mariei şi nu mică le-a fost surpriză când au constatat că „Maria” este o creaţie a propagandei LGTB. Astfel Maria (bătrâna bisexuală) este, așa cum era de așteptat, o invenție odioasă a celor care își doresc să facă din România o țară plină de “culorile” curcubeului. O țară în curs de sexualizare până în măduva oaselor. O ţară în care nici măcar pensionarii nu vor scăpa de „educaţia sexuală”. O țară în care copiii trebuie să fie educați cu o „altă” istorie, o istorie care să ne prezinte „buneii” ca homosexuali, lesbiene şi bisexuali.

Parcă ne vin în minte versurile lui Eminescu:
Dar lăsaţi măcar strămoşii ca să doamnă-n colb de cronici; Din trecutul de mărire v-ar privi cel mult ironici.
Vor învăţa oare copii noştri ca Mihai Viteazul era Gay şi ca mama lui Ştefan cel Mare era Bisexuala? Nu este o realitate greu de imaginat, rescrierea istorie a fost dintotdeauna o caracteristică a regimurilor totalitare.

Sa restabilim adevărul
Bătrâna din imagine nu este din România, imaginea aparţine fotografei şi blogariței Olena (Elena) Yakobchuk din Ucraina, iar poza pare extrem de populară pe siturile din Rusia. Într-un mod ciudat din nou „Rusia” apare în ecuaţie, la fel ca şi marea majoritate a pozelor anticreştine care sunt descărcate de pe situri ruseşti, traduse în romană şi distribuite de progresişti.
Vezi aici despre pozelor anti-crestine de origine ruseasca: Se poate şi aşa: CNCD amendează GooglePoza pare a fi descărcată din portofoliul blogaritei Olena (Elena) Yakobchuk contra cost, vorbim de o poză fără background (fundal) pe care oricine poate să pună un mesaj. Este cel mai ieftin mod de a face publicitate, nici măcar nu plăteşti un model, fotograf sau să închiriezi un studio. Vorbim de câţiva euro şi ce 5 minute petrecute de oricine în faţa calculatorului să pună nişte sigle şi un text.
Profilul de shutterstock  al lui Olena Yakobchuk
 Astfel „Maria” a făcut reclamă ca cămine private de bătrânii, îmbrăcăminte pentru bătrâni, tratamente medicale … aceeaşi poza a fost descărcate de diverse firme pentru câţiva euro şi mai apoi fiecare şi-au pus mesajul dorit în „gura Mariei”.
Se ridică o întrebare foarte pertinente, pentru asta era nevoie de o „sponsorizare” Europeană?

Sexualizare pe bandă rulantă
 Nu este singura problemă cu reclama, mai multe persoane s-au arătat îngrijorate în reţelele de socializare, ca panoul cu pricina ar încălca legea care interzice expunerea minorilor la conţinut sexual explicit. Argumentul este că bisexualitatea are conotaţii clare sexuale şi nu este o chestiune similară rasei sau religiei, prin urmare minorii care merg pe stradă nu ar avea de ce să fie expuşi la această informaţie.
 Maria cea „bisexuală” este o “imigrantă” din spaţiul ex-sovietic şi este promovată pe bani europeni … de cei care acuză pe cei care promovează „familia” de “propagandă rusă“. Încâlcita treabă!
« Ultima modificare: Iunie 23, 2020, 01:58:01 de către razvan »
MemoratPe zi ce trece, strazile noastre devin spatii de propaganda LGBT si asta se face "pe bani europeni", adica pe banii nostri.
« Ultima modificare: Iunie 25, 2020, 23:57:51 de către razvan »
MemoratSavatie Baștovoi
www.facebook.com/savatie?__tn__=%2Cd
Luni, 22 iunie 2020
În lumea cifrelor și a bazelor de date nu sîntem decît statistică. Ați lucrat vreodată cu programe de editare? Știți cum se corectează notele false sau cum se înlocuiesc zonele nedorite în Photoshop? Marchezi, tragi, întinzi sau strîngi, poți să pulverizezi pe oricine. Exact așa fac cei în ale căror programe de editare sînteți voi cu țara voastră, familiile voastre, visele și planurile voastre. V-a agățat cumva cursorul? Vă simțiți tras spre nicăieri? Simțiți un blur peste afacere? Simțiți bine. Doar că ei nu simt, pentru ei sînteți doar o zonă nedorită pe grafic.
După primul discurs către națiune a lui Merkel am înțeles că totul este hotărît și că circul nu se va opri pînă nu vor omorî 75 milioane de oameni pe plan global. Am spus asta prietenilor mei cu toată seninătatea. Nu contează cum vor muri - in special prin neacordare de îngrijire medicală bolnavilor cu boli grave sau cronice. Țările care și-au îndeplinit planul au voie la plimbare și joacă în curte. Planul de morți pentru fiecare țară nu este dictat de numărul populației, ci de locul pe care îl ocupă ca importanță pe harta viitorului. Cifra e cu estimarea morților pînă în martie-aprilie anul viitor.
Rugați-vă cu psalmi. Aveți grijă de sănătate. Medicină nu mai există. Mai există medici, dar medicina a abdicat. Bucurați-vă de orice om bun pe care îl cunoașteți. Păziți-vă de deznădejde. Nu lăsați focul să se stingă. Nimic din ce nu trebuie să se întîmple nu se va întîmpla. Multe poate rugăciunea dreptului. Rugați-vă cum nu v-ați rugat niciodată, știind că doar rugăciunea poate schimba mersul Universului, așa cum l-a schimbat în vremea lui Noe. Harul Domnului nostru Iisus Hristos și dragostea lui Dumnezeu și Tată, și împărtășirea Sfîntului Duh să fie cu voi cu toți.
Memorat

Astazi, de sarbatoarea Sfintilor Petru si Pavel, la slujba de la una dintre bisericile din Brasov care are hramul sfintilor apostoli.
Oamenii au adus scaune afara, pentru varstnici, si au ascultat slujba raspanditi prin curtea si parcul Bisericii, la umbra.
Le adresam felicitari si urari de sanatate tuturor celor care isi serbeaza ziua onomastica!
« Ultima modificare: Iulie 05, 2020, 00:00:14 de către razvan »
Memorat

Sinaxar - marti, 30 iunie 2020.
Sfantul Ghelasie de la Ramet, primul episcop din Ardeal cunoscut.

Sfântul Ierarh Ghelasie de la Râmeț - 30 iunie
www.facebook.com/trinitastv/videos/749683085803643/?v=749683085803643
Memorat
 • ctiron
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 991
 • Vezi Profilul
ruga
« Răspunde #2276 : Iunie 30, 2020, 15:34:57 »

În Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh! Amin.! Slavă Ţie, Dumnezeul nostru, Slavă Ţie.!
Împărate Ceresc, Mângâietorule, Duhul Adevărului, Care pretutindeni eşti şi pe toate le împlineşti, Vistierul Bunătăţilor şi Dătătorule de Viaţă, vino şi Te sălăşluieşte întru noi şi ne curăţeşte pe noi de toată întinăciunea şi mântuieşte Bunule sufletele noastre! Amin.!
Memorat
 • ctiron
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 991
 • Vezi Profilul
ruga
« Răspunde #2277 : Iunie 30, 2020, 15:40:04 »

Sinaxar - marti, 30 iunie 2020.
Sfantul Ghelasie de la Ramet, primul episcop din Ardeal cunoscut.

Sfântul Ierarh Ghelasie de la Râmeț - 30 iunie
www.facebook.com/trinitastv/videos/749683085803643/?v=749683085803643

Pentru rugăciunile Sfinților Părinților nostri, Doamne Îisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ne pe noi păcătoși.! Amin.!
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11495
 • Vezi Profilul

The Romanian Institute of Orthodox Theology and Spirituality, New York, http://www.romanian-institute-ny.org/home.html.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11495
 • Vezi Profilul

Johnny D, 1 day ago:
Anti-Christian government of Montenegro has passed a law to confiscate all Orthodox Churches in the country and there is an ongoing resistance of the faithful Orthodox led by the clergy. Priests get arrested, people too... for conducting peaceful protests. Shame.. shame... God have a mercy on those in the government for they do not know what they are doing.
Memorat
Pagini: 1 ... 150 151 [152] 153
Schimbă forumul: