Main Content:

Pagini: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 100

UNA PE ZI

 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: UNA PE ZI
« Răspunde #360 : Iunie 11, 2009, 16:09:39 »

Daca si Mioc invarte realitatea ca sa apara conform cu preferintele lui politice sau habar nu am de care, e trist. Eu credeam ca e bine intentionat, un pic cu nasu pe sus, da corect. Acum constat ca nu e decit inca unu in privinta caruia m-am inselat. Hai sa vedem pe concret ce a scris la linku dat de nea mercurie.

Un Bebe Ivanovici liberal: Raymond Luca (1)

O nouă prorogare a termenelor pentru dobîndirea certificatelor de revoluţionar a fost pusă în discuţia Comisiei Parlamentare a Revoluţionarilor din Decembrie 1989, de către Raymond Luca, preşedintele acesteia, la şedinţa din 12 mai 2009. Citesc în procesul verbal al şedinţei:
“Preşedintele comisiei, domnul senator Raymond Luca, a menţionat faptul că o primă propunere ar fi prelungirea termenului de preschimbare a certificatelor cu 1 an şi o altă propunere ar fi o prelungire a termenului de preschimbare pînă la data de 21 decembrie 2009. Domnul deputat Mircovici Niculae a precizat faptul că cea mai bună soluţie este de a nu prelungi termenul de preschimbare. Preşedintele comisiei, domnul senator Raymond Luca, a menţionat faptul că există şi anumite avantaje şi dezavantaje cu privire la prorogarea termenului de preschimbare, deoarece toate presiunile se vor direcţiona asupra CPRD 1989 avînd în vedere faptul că după împlinirea termenului de preschimbare există o perioadă de 6 luni potrivit căreia persoanele pot depune contestaţii. Drept urmare, preşedintele comisiei, domnul senator Raymond Luca a precizat faptul că trebuie să se contureze o opinie pe care membri comisiei să şi-o însuşească majoritar. Domnul senator Greblă Toni a propus ca pînă la următoarea şedinţă a comisiei, care va avea loc în data de 26 mai ora 16,30 să se stabilească normele metodologice de soluţionare a contestaţiilor şi să se ajungă la un consens referitor la prelungirea termenului de preschimbare a certificatelor”.
Urmare a opoziţiei timişoreanului Niculae Mircovici (reprezentînd Uniunea Bulgară din Banat) Raymond Luca a dat înapoi, a spus că propunerea are avantaje şi dezavantaje (dar a menţionat concret doar avantajele). A rămas ca CPRD să ia o hotărîre legată de propunerile de prelungire a termenelor data viitoare.
Totuşi, de unde provine această propunere cu prelungirea termenelor? Raymond Luca nu a precizat asta în şedinţa CPRD, de unde apare concluzia că propunerea îi aparţine. În mod manipulator, a afirmat că există două propuneri – prelungire cu un an sau prelungire pînă în 21 decembrie. Dacă nu intervenea Mircovici, cea de-a treia posibilitate – nici un fel de prelungire – nu mai era pomenită.
Ar fi vorba de cea de-a 7-a prorogare, după celelalte 6 pomenite deja într-un articol anterior. Motivul invocat este să se evite presiunile la adresa CPRD (se poate traduce – să lăsăm încă o perioadă presiunile asupra SSPR, aşa cum au fost şi pînă acum). Ceea ce domnul Luca numeşte “presiuni” înseamnă pur şi simplu exercitarea atribuţiunilor legale ale CPRD de soluţionare a contestaţiilor legate de preschimbarea certificatelor de revoluţionar. Anterior, dl. Luca s-a plîns că activitatea CPRD este blocată, în loc să se bucure că după isprăvirea termenelor în sfîrşit va avea de lucru, se arată îngrijorat de aceasta. Dacă parlamentarii CPRD vor accepta prelungirea termenelor, înseamnă că sînt nişte puturoşi care nu vor să-şi facă treaba pentru care sînt plătiţi.
Cum am mai spus, legea iniţială prevedea un răstimp de 6 luni pentru depunerea cererilor de preschimbare. Prin prelungiri succesive s-a ajuns la 5 ani, iar după una din propunerile domnului Luca s-a ajunge la 6 ani.
Poziţia asociaţiilor de revoluţionari despre o nouă prorogare a fost clară încă din 2008, şi consemnată în şedinţa Comisiei Parlamentare a Revoluţionarilor din 6 februarie 2008 (pag. 4): “48 din cele 52 de asociaţii de revoluţionari constituite pînă la data de 31.12.1992, în şedinţa din data de 21.01.2008 ce a avut loc la sediul Guvernului României, au votat împotriva prelungirii termenului“. În ciuda acestei poziţii, politicienii au prelungit de 2 ori termenele (OG 1/2008 şi Legea 47/2009) iar acum se discută de a 3-a prelungire. Bineînţeles, în audienţe la politicieni se prezintă acei puţini care vor prelungirea termenelor, nu marea majoritate care este împotriva unor noi prelungiri.
Pentru a justifica prelungirea termenelor, domnul Luca a lansat informaţia falsă că există mii de dosare la SSPR care n-au fost încă verificate. Prin această afirmaţie dînsul îşi închipuie că loveşte în secretarul de stat Emilian Cutean, care provine dintr-un partid aflat vremelnic în adversitate cu partidul domnului Luca, dar dacă afirmaţia ar fi adevărată, o vină încă mai mare decît Cutean (care e secretar de stat de 2 luni) o are colegul de partid al domnului Luca, fostul conducător al SSPR Puiu Nicolae Fesan, care nu numai că a ocupat funcţia respectivă un timp îndelungat, dar în 2008 declarase clar că nu are nevoie de nici o prelungire a termenelor, apreciind presiunile în favoarea prorogării ca “o acţiune regizată”.
În fapt, ceea ce dl. Luca numeşte dosare neverificate încă de SSPR sînt dosare care au fost verificate de acea instituţie şi s-a constatat că nu îndeplinesc condiţiile pentru preschimbare. Asemenea dosare sînt într-adevăr de ordinul miilor. SSPR poate să fi greşit în aprecieri. În acest caz, celor în cauză le rămîne calea justiţiei.
Ceea ce urmăreşte domnul Luca este să asigure preschimbarea certificatelor la cît mai multă lume, pentru a-şi asigura o clientelă electorală din persoanele pe care le-a ajutat. Totodată, prin comunicatele pe care le dă încearcă să transforme pe revoluţionarii care n-au primit încă certificate în masă de manevră care să organizeze demonstraţii împotriva guvernului (în a cărui subordine se află SSPR), închipuindu-şi naiv că astfel va avea de cîştigat electoral. Nu va avea!
Atitudinea domnului Luca seamănă cu cea a unui alt fost demnitar ajuns în poziţia să împartă certificate – Constantin Ivanovici, zis şi Bebe Certificat. Acesta (care are şi titlul de rănit în revoluţie) şi-a cîştigat simpatia sinceră a mii de oameni cărora le-a împărţit certificate de revoluţionar, ceea ce l-a ajutat în propria sa carieră politică, dar activitatea sa a însemnat începutul distrugerii prestigiului pe care noţiunea de revoluţionar o are în societate. Este un rezultat foarte favorabil pentru clasa politică, căreia niciodată nu i-au plăcut revoluţionarii cu prestigiu.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: UNA PE ZI
« Răspunde #361 : Iunie 11, 2009, 16:15:54 »

Cum puteti observa, omu sufera de timisorita. Daca a carait ceva deputatul de Timisoara, pentru el devine litera de lege si ce spune altcineva e suspect. A scris o gramada ca sa spuna nimic. Colegul nostru de forum l-a pus la punct printr-un comentariu scurt si la obiect:
"1.   Iulian Nastasache Says:
mai 20, 2009 at 2:00 am
Mi se pare exagerat semnul de egalitate pus intre Raymond Luca si Bebe Ivanovici. Dupa parerea mea neavizata, e ca si cum ai pune semnul de egalitate intre aterizarea pe luna si smenul din metrou. Nu inteleg cum se poate face aceasta comparatie; poate nu sunt suficient de documentat; in ce masura e bagat Luca efectiv in mafia cu revolutionarii? Nu-i iau apararea (nici nu-l cunosc), vreau sa inteleg daca exista ceva mai mult decat deductiile datorate pozitiei lui despre prorogare."
Memorat
 • Ionescu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2590
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: UNA PE ZI
« Răspunde #362 : Iunie 11, 2009, 16:34:49 »

SI PE MINE M-AU TRIMIS LA DL INSPECTOR VALENTIN PREDA,STR.N. BALCESCU,RELATII CU PUBLICUL-SSPR,SINGURUL IN MASURA SA IMI DEA INFORMATIILE SOLICITATE.NU AM FOST,SI IMI PARE RAU.


Oamenii ar trebui avertizati, ca sa nu mai bata drumul degeaba (sau macar sa stie la ce sa se astepte):

La ora actuala, la biroul de informatii publice al SSPR nu te lamureste nimeni.

Redau mai jos unul dintre mesajele pe care le-am primit deunazi de la un revolutionar. Sunt convins ca in situatia lui sunt multi dintre cei care vin din proviincie sa se intereseze de soarta dosarelor.

"am fost la sediul SSPR (  dupa ce  am parcurs 400 de kilometrii dus intors ,am fost de la Guvern redirecţionat spre sediul din Str.NBalcescu nr.17-19 ,unde 2 tipi foarte irascibili si plictisiţi  mi-au spus  in 10 secunde ca  nu e treaba lor sa-mi dea relaţii cu privire la situaţia dosarului si aceste relaţii  este obligat să mi le dea preşedintele Asociaţiei ,după care  pur si simplu mi-au inchis uşa in nas; probabil ca  au dreptate sau asa scrie in fişa postului ca trebuie sa se comporte daca sunt cumva salariaţi ai SSPR ."
Memorat

Perplex in forma continuata.
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: UNA PE ZI
« Răspunde #363 : Iunie 11, 2009, 16:38:55 »

Intre timp au aparut dovezile ca dl Raymond Luca a adoptat o cu totul alta pozitie, mai precis una contrara afirmatiilor dlui Mioc. Dovezile au fost aduse si pe forumul nostru de vreo doi colegi si asta ne arata si reaua intentie a lui mercurie atunci cand a dat linkul. Nici nu mai sti care-i mai papagal. Ma gandesc la faptul ca Mioc macar a scris pe blogu lui, adica intr-un loc in care poate sa scrie ce vrea el, chiar si despre pozitiile preferate atunci cand face sex cu preferintele lui politice. Mercurie e insa mai pervers. Dupa ce toata lumea a aflat cu precizie care e pozitia lui Luca, pentru ca a dovedit ca lupta pentru ea, mercurie da un citat mai vechi din Mioc, pe care il prezinta ca pe o dovada sigura ca lucrurile stau pe dos. Aici notati ca urmeaza o propozitie violenta, va rog sa v-o imaginati singuri, e la liber, o propozitie dintr-aceea care ma tradeaza a avea grave probleme psihice si ma incadreaza in randul celor definiti de kronstadt2, sau mai bine cititi aici http://sanatate.jurnalul.ro/stire-sanatatea-familiei/stop-violentei-verbale-301375.html
Memorat
 • ocneanu
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 431
 • Vezi Profilul
Răspuns: UNA PE ZI
« Răspunde #364 : Iunie 11, 2009, 17:02:32 »

   Observ aparitia unui nou scenariu :masa de manevra,Raymond L.are noi fani,
 ma rog ,tot tacamul!Poate!Dar actuala blocare de la sspr este foarte grava,se incalca toate legile,comportament nedemn,etc,iar daca cineva,respectiv CPRD,poate restabili legalitatea,este foarte bine,iar asta este o certitudine.Pe de alta parte nu sunt convins ca toate dosarele de la sspr trebuiesc promovate,daca ele nu sunt conforme cu L341 insa doresc ca totul sa se faca transparent,in spiritul legalitatii.
   Eu ascult atent pe cel care mai intai are curajul sa se recomande: sunt cutare... apoi ascult,indiferent de idee.
                                            Ocneanu
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: UNA PE ZI
« Răspunde #365 : Iunie 11, 2009, 17:02:52 »

Mie incepe sa mi se clarifice un aspect si bine ar sa ma insel, dar mi se pare ca asistam la fabricarea unuei false imagini a lui Raymond Luca, ca pe baza ei sa fie atacat indiferent de ce ar spune sau ar face. E o reluare a planului urzit impotriva lui Fesan. Un coleg, nor cred ca e, a observat ca dupa ce au fost uni care l-au acuzat aiurea inca de la instalare, la urma, cind s-a dovedit ca omul s-a straduit si a facut tot ce aputut, au uitat sa-si ceara scuze. Cam asta face Mercurie, Mioc si mai sint cativa. Nu stiu daca e organizata campania asta, daca defaimatorii au legatura unul cu altul, dar e o campanie pentru ca se vede cu ochiul liber. Trag o concluzie pe care trebuia s-o avem de mult in vedere: pe forum s-au instalat cativa care lupta impotriva revolutionarilor. Au metode diferite, uni ne toaca marunt, altii ne iau prin invaluire, folosesc si alte pagini web, dar scopurile lor converg si tinta sintem noi.
Memorat
 • ocneanu
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 431
 • Vezi Profilul
Răspuns: UNA PE ZI
« Răspunde #366 : Iunie 11, 2009, 17:15:27 »

 -D-le Bambilici(?) ,nu prea pricep deoarece afirmatiile d-vostra au la baza multe"se pare ca ar fi"... nu poti trage concluzii pe presupuneri, unele idei emise se cam confuze,va rog sa fiti mai precis,clar si mai la obiect,sa pot intelege clar ce vreti ca-mi transmiteti.
                 Ocneanu
Memorat
Răspuns: UNA PE ZI
« Răspunde #367 : Iunie 11, 2009, 17:42:36 »
Memorat
 • mercurie
 • Vizitator
Răspuns: UNA PE ZI
« Răspunde #368 : Iunie 11, 2009, 17:54:43 »

  Atat de antirevolutionar sunt ca am postat acesta adresa de site:
  http://mariusmioc.wordpress.com/2008/11/08/fesan-puiu-nicolae-la-an24tv-35-fesan-in-jurul-meu-sint-numai-falsuri-falsuri-si-falsuri/
 Se refera la inmultirea revolutionarilor cu orice pret..7000 de revolutionari la METRO ? Si nu numai. Vorbeste de aparatul birocratic al sspr-lui pus in slujba fenomenului...
 Ma uit ca nici unul nu zice nimic despre video-marturia Fesan.
   
Memorat
Răspuns: UNA PE ZI
« Răspunde #369 : Iunie 11, 2009, 22:00:25 »

SI PE MINE M-AU TRIMIS LA DL INSPECTOR VALENTIN PREDA,STR.N. BALCESCU,RELATII CU PUBLICUL-SSPR,SINGURUL IN MASURA SA IMI DEA INFORMATIILE SOLICITATE.NU AM FOST,SI IMI PARE RAU.
Uneori ma minunez de naivitatea noastra, domnule Martinel. Sa nu va para rau ca nu ati fost la domnul Valentin Preda pentru ca ati economisit timpul pe care l-ati fi pierdut altfel. Niste membrii ai forumului (nici nu mai stiu precis daca actuali sau doar fosti) au participat la o dezbatere privata cu tema "Cine ar trebui sa fie primul dintre angajatii Secretariatului de Stat pentru Problemele Revolutionarilor a carui activitate ar trebui publicata pe Internet ca sa fie cunoscuta de catre revolutionari". Eu l-am prpous pe domnul Preda pentru ca stiam ca exista mai multi revolutionari care s-au plans de activitatea si comportamentul dansului si, nu in ultimul rand, pentru ca aveam primite niste materiale in legatura cu persoana sa. Daca ati fi avut informatiile respective, va asigur ca solicitarea serviciilor respectivului domn nu ar mai fi reprezentat o optiune pentru dumneavoastra.
Memorat
Răspuns: UNA PE ZI
« Răspunde #370 : Iunie 11, 2009, 22:10:50 »

SI PE MINE M-AU TRIMIS LA DL INSPECTOR VALENTIN PREDA,STR.N. BALCESCU,RELATII CU PUBLICUL-SSPR,SINGURUL IN MASURA SA IMI DEA INFORMATIILE SOLICITATE.NU AM FOST,SI IMI PARE RAU.


Oamenii ar trebui avertizati, ca sa nu mai bata drumul degeaba (sau macar sa stie la ce sa se astepte):

La ora actuala, la biroul de informatii publice al SSPR nu te lamureste nimeni.

Redau mai jos unul dintre mesajele pe care le-am primit deunazi de la un revolutionar. Sunt convins ca in situatia lui sunt multi dintre cei care vin din proviincie sa se intereseze de soarta dosarelor.

"am fost la sediul SSPR (  dupa ce  am parcurs 400 de kilometrii dus intors ,am fost de la Guvern redirecţionat spre sediul din Str.NBalcescu nr.17-19 ,unde 2 tipi foarte irascibili si plictisiţi  mi-au spus  in 10 secunde ca  nu e treaba lor sa-mi dea relaţii cu privire la situaţia dosarului si aceste relaţii  este obligat să mi le dea preşedintele Asociaţiei ,după care  pur si simplu mi-au inchis uşa in nas; probabil ca  au dreptate sau asa scrie in fişa postului ca trebuie sa se comporte daca sunt cumva salariaţi ai SSPR ."
Domnul Nastasache are si dansul informatii si sunt convins ca sunt reale si ca provin de la niste persoane concrete, din experiente autentice. Dar cazul Preda Valentin Gheorghe Marin, caci acesta este numele sau complet, cred ca ar trebui discutat pe subiectul meu preferat, pe "IMPOSTORI DOVEDITI SI NEDOVEDITI INCA SI PE 42 SI PE 344". Sigur, numai daca prezinta interes si se considera ca merita sa ne cheltuim timpul cu el.
Memorat
 • mercurie
 • Vizitator
Răspuns: UNA PE ZI
« Răspunde #371 : Iunie 11, 2009, 22:19:08 »

Diplomatul, postezi in eter..Ai perorat alaturi de ceilalti impotriva lui Cuteanu si eviti, ca toti ceilalti, sa dicuti video-declaratia lui Fesan privind inmultirea revolutionarilor, in timp ce o gramada de revolutionari autentici zac cu dosarul din 2004. Era de preferat sa postezi ceva pe aceasta tema .. http://mariusmioc.wordpress.com/2008/11/08/fesan-puiu-nicolae-la-an24tv-35-fesan-in-jurul-meu-sint-numai-falsuri-falsuri-si-falsuri/
Memorat
Răspuns: UNA PE ZI
« Răspunde #372 : Iunie 11, 2009, 22:56:31 »

Toti postam in eter, iar tema era alta domnule Mercurie. Am impresia ca incercati sa ma constrangeti (cu greseli de scriere) sa comentez pe temele propuse de dumneavoastra. Nu agreez metoda si ma feresc de constrangeri instinctiv. Daca doriti sa-mi cunoasteti parerea, nu aceasta e intentia dumneavoastrea, dar fie..., apreciez ca 80 la suta dintre declaratiile fostului secretar de stat sunt valabile si sustenabile, daca acceptati barbarismul. Dar va trebui sa-mi mai cunoasteti o parere cu acest prilej. Aceea ca ii faceti o reclama batatoare la ochi domnului Mioc de la Timisoara si una lipsita de orice limita actualului secretar de stat. Macar va platesc aceste sevicii?
Memorat
 • mercurie
 • Vizitator
Răspuns: UNA PE ZI
« Răspunde #373 : Iunie 11, 2009, 23:22:00 »

  Aici actioneza o gasca de oportunisti, a caror politica este , deocamdata, inlaturarea lui Cuteanu, care sta in calea inmultirii revolutionarilor. Aici pe forum fac nimic, doar deranjeaza. Jocurile se fac in alta parte. Declaratia lui Fesan este marturie inregistrata media, buna de dus la Procuratura..Omul si-a asumat declaratia, deci sunt sanse putine sa minta, mai ales ca risca sa ajunga la puscarie...Taceti toti pt ca nu va place dovada. Este simplu !  http://mariusmioc.wordpress.com/2008/11/08/fesan-puiu-nicolae-la-an24tv-35-fesan-in-jurul-meu-sint-numai-falsuri-falsuri-si-falsuri/
Memorat
Răspuns: UNA PE ZI
« Răspunde #374 : Iunie 12, 2009, 00:36:35 »

       Salut, ma minunez si cuget, citesc si vizionez tot ce apare pe acest portal. Nu am timp sa scriu , stiu ca avem nevoie de informatii. In 05 11 2007 au fost trimisi la DNA 3008 persoane care au certificate duplicat 761 incalecati, toti cu certificate din 2002 si multi cu drepturile luate, dar si multi cu mari probleme de sanatate si financiare , nici pana astazi nu s-a mai comunicat nimic la SSPR. Nu vrem sa condamnam asazisi revolutionari dar sa raspunda cei care au facut aceste falsuri. Pilele functioneaza, faptele se prescriu, asa va fi mereu. Noi vrem dreptate, dar noi suntem in masura sa judecam drept. Cine arunca primul cu piatra? Poate ar fi mai bine sa ne unim sa facem si noi ceva constructiv, sa spunem: astea suntem noi!!!! Stiu ca sunteti oameni de mare valoare si daca am mai lasa un pic din ambitii si orgoliu multe am realiza impreuna.
Memorat
Pagini: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 100
Schimbă forumul: