Scheianu, cand faci afirmatii grave de genul acesta, trebuie sa si oferi monstre palpabile(citibile) de insulte si amenintari, ceea ce bineinteles ca n-o sa poti..Psihologia pe care o practici este rusinoasa. Tehnolgi IT a venit si cu aceste beneficii: nu ne mai intalnim in sedinte conspirative si nu mai suntem filati cu creionul chimic...Legal si moral am dreptul la confidentialitatea datelor personale si-mi exercit acest drept.
In al doilea rand, n-am nici o treaba cu noua sau vechea asociatie..Afirmatia de mai sus se refera la un FENOMEN..Daca o sa realizati un studiu in domeniu, al diferitelor organizatii secrete, discrete sau "evidente", veti descoperi ca , pe langa pasiune si tel, mai este nevoie si de bani, altfel nu functioneaza.Intra in istorie. Bani multi !
Mesaje personale primite de la Mercurie:
mercurie
Hero Memb
Trimis către: scheianul : Iunie 18, 2009, 09:06:22 »
« Ai trimis mai departe sau ai răspuns la acest mesaj. »
Pune mana si citeste postarile anterioare.., poate te luminezi..Zici ca vrei sa-mi faci o vizita ? De ce faci afirmatii gratuite, pline de "vitejie" ieftina..Daca te duci la acest Strungariu, te ia pe sus si-ti iei indemnizatia din puscarie..Fi un barbat temperat si ai grija ce afirmatii faci.
Trimis către: scheianul : Iunie 18, 2009, 23:08:31 »
Considera-te amenintat..! Eu te-am poftit sa recitesti ceea ce n-ai inteles..Ideea este ca analfabet nu este cel ce nu stie sa scrie si sa citeasca, ci cel ce nu stie sa invete, sa inteleaga. Asta din urma a fost bonus de ura, sa fi mai viteaz.
No comment!
Daca esti in continuare ipocrit, trecem la reale! Intelesu-m-ai?!