Main Content:

Pagini: 1 ... 192 193 [194] 195

CINE SUNT EI? ce au facut inainte de 22 dec.1989? si ce au facut dupa 22 dec.?

 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5849
 • Vezi Profilul

Un interviu cu femeia de mai sus la https://www.youtube.com/watch?v=Mpt7qb3DpCE,
Mary Elizabeth Winstead Lived in a Child Actor Community with Hilary Duff, Frankie Muniz
Memorat


PORTRET DE REVOLUȚIONAR PRAHOVEAN

Azi, DUMITRU PAUL OPRESCU,
născut la 02.06.1954 în Ciorani, jud. Prahova,
căsătorit, 3 copii
a absolvit liceul și o scoală post-liceală
certificat de revoluționar seria LRM-O nr. 00039
pînă în 22 decembrie, dar și o bună perioadă după 1990, funcționar la Posta Română; după aceea, mic comerciant beneficiind de prevederile legii 42/1990.

Provenit din mediul rural, tînărul Dumitru Paul OPRESCU vine la Ploiești mînat de dorința aprigă de a parveni social și de a își întemeia o familie.
Înainte de revoluție, Dumitru Paul OPRESCU a avut cîteva tentative literare, colaborînd (sub anonimat) la revista "SĂPTĂMÎNA" (condusă de Corneliu Vadim-Tudor și Dan Claudiu Tănăsescu) și reușind să-și publice un mic volum de poezioare.

În dimineața zilei de 22 decembrie 1989, D. P. OPRESCU se afla la locul său de muncă, în biroul de la Poșta Română, de unde privea în lungul "bulevardului castanilor" din Ploiești; în momentul cînd a văzut coloanele de muncitori venind dinspre Uzina "1 Mai" și scandînd lozinci anti-comuniste, OPRESCU declară că și-a părăsit locul de muncă și a ieșit în stradă, amestecîndu-se printre manifestanți și, în momentul în care valul de revoluționari a pătruns în "Casa Albă" (sediul politico-administrativ al județului), a intrat și el în clădire. Ulterior, în după-amiaza zilei de 22 decembrie, îl regăsim pe OPRESCU Paul printre membrii unora dintre numeroasele comitete și comiții care se înființau și se desființau prin cam toate încăperile. De la bun început, OPRESCU a spus că are talent de ziarist și și-a manifestat dorința de a se implica în domeniul presei. Cu excepția intrării in "Casa Albă" împreună cu sutele de revoluționari, nu există alte informații privind alte fapte revoluționare relevante înfăptuite de către D.P. OPRESCU din momentul părăsirii locului de muncă și pînă cînd a pătruns în "CASA Albă". Asemenea, nu există informații că D. P. OPRESCU ar fi avut acțiuni dovedite împotriva regimului și însemnelor comunismului între 14-22 decembrie 1989. Incepînd cu seara zilei de 22 decembrie 1989, Paul OPRESCU - mandatat de primul Consiliu Provizoriu care a început să organizeze activitatea in "Casa Albă" - împreună cu alți revoluționari (ziaristi, oameni de cultură) a mers la Tipografia Ploiești pentru a redacta și tipări prima ediție a ziarului "PRAHOVA LIBERĂ" (fost "FLAMURA PRAHOVEI), întorcîndu-se în "Casa Albă" cu cîteva din primele exemplare tipărite pe care - de la balconul "Casei Albe" - le-a citit revoluționarilor din stradă. În zilele următoare, pînă în data de 06 ianuarie 1990, Paul OPRESCU a activat împreună cu revoluționarii așa cum se hotăra în Consiliul Provizoriu al FSN Ploiești. Începînd cu 06 ianuarie 1990 și pîna la desființarea CPUN Prahova, Paul OPRESCU a fost membru al Biroului Executiv al Consiliului Municipal al FSN și, ulterior, Consiliul Municipal al CPUN Ploiești.

Odată cu transformarea FSN în partid politic, Dumitru Paul OPRESCU a fost unul dintre membrii fondatori ai filialei Prahova a noului partid politic și s-a implicat în mod deosebit în activitatea acestei filiale. A publicat (atît sub semnătură cît și anonim) numeroase articole în ziarul "FRONTUL" al filialei județene Prahova a FSN, pe toată perioada apariției acestui ziar.

La alegerile din mai 1990, D.P. OPRESCU a candidat pentru un loc de deputat în Adunarea Deputaților din partea FSN (locul 10 pe listă, primul dintre supleanți).

După desființarea CPUN și pînă la sfîrșitul anului 1990, D. P. OPRESCU nu a mai avut vreo activitate publică relevantă. Ulterior, odata cu promulgarea legii 42/1990, OPRESCU s-a implicat în activitatea de înființare a Filialei Prahova a "Fundatiei Revoluției Române - Decembrie 1989", fiind unul dintre vice-președinții acesteia. În această calitate, Paul OPRESCU a avut posibilitatea de a cunoaște modul în care s-au întocmit dosarele revoluționarilor prahoveni, inițial in număr de 36. Asemenea, a avut acces la multe informații legate de activitățile Filialei, multe dintre acele activități fiind la limita legii, iar uneori și în afara acesteia.

În acele vremuri, fiind o fire "justițiară", OPRESCU a incercat să stopeze multe din prostiile ori ilegalitățile pe care ceilalți membrii ai conducerii Filialei le făceau sau încercau să le facă. A luat atitudine publică, a făcut plîngeri la procuratură (una sau două astfel de plîngeri le-am semnat și eu)... Așa cum se întîmpla în toată țara cu organizațiile de revoluționari, și la Prahova s-au întîmplat multe... "nefăcute sau de nefăcut", atît în ce privește promovarea dosarelor cît și în legătura cu activitatea și trecutul mai mult sau mai puțin revoluționar al unor oameni.
De aceea, o atitudine de genul celei adoptate de OPRESCU în relația cu unii "revoluționari" și faptul că acesta a intrat în conflict deschis cu restul conducerii Filialei Prahova a "FRR - Decembrie 1989" nu putea rămîne fără urmări. Astfel, lui OPRESCU i s-au spart geamurile la prăvălie de către necunoscuți, iar la un anumit moment tot persoane necunoscute l-au atacat în scara blocului unde locuia, l-au bătut și jefuit.

Acesta a fost un episod care a marcat profund caracterul și viața omului și revoluționarului Dumitru Paul OPRESCU, constituindu-se într-un moment de cotitură în relația acestuia cu revoluționarii.

Dacă pînă atunci Paul OPRESCU acționa "pe față", din acel moment a trecut la un adevărat "război de gherilă", sub anonimat.
Mai întîi, și-a procurat un calculator și a învățat să-l folosească. "Azi", aproape că doarme pe net...
Pentru că nu mai făcea parte din nicio organizație de revoluționari, și-a înființat propria structură: "Fundația 22 decembrie - Prahova". În afară de faptul că este, in sfîrșit, și el presedinte undeva și are o ștampilă, activitatea fundației este, de vreo 20 de ani, adică de la înființare și pînă azi, egală cu "0". Sau cel puțin asta stiu ceilalți membri ai organizației, pentru că OPRESCU nu a dat și nu dă socoteală nimănui...

Apoi, odată cu apariția pe internet a "PORTALULUI REVOLUȚIEI" înființat de revoluționarul brașovean Gheorghe IOSIF, și-a deschis cont pe portal și a început să posteze diverse materiale cu și despre revoluționari. Acolo, deși a avut 1000 (una mie) postări publice și cel puțin tot pe-atîtea "în privat", Paul OPRESCU nu a postat nimic sub identitatea reală. Totul sub anonimat, cu pseudonimul "adevarul".

Astfel, dacă pînă la înființarea PORTALULUI REVOLUTIE Paul OPRESCU se ocupa doar de revoluționarii prahoveni, după aceea a avut contact și a obținut informații cu și despre revoluționari din toată țara.
La acest moment, pot afirma fără să greșesc deloc, Dumitru Paul OPRESCU este un adevărat depozit de informații despre revoluționari. Informații de toate felurile, obținute prin diferite metode, mai mult sau mai puțin legale... Informații pe care le și folosește.

La începutul aventurii sale pe internet, Paul OPRESCU încă era preocupat de ideea de justiție și adevăr în legătură cu revoluția și revoluționarii.
Doar că, beneficiind de avantajul anonimatului, a început să-i placă joaca de-a războiul de gherilă cu revoluționari și despre revoluție...
În timp, atît prin postari proprii cît și prin furnizarea de informații altora, a folosit cam toate metodele luptei de gherila: și-a atras oponenții in adevărate ambuscade, a întins capcane la greu, pe mulți i-a încăierat de-a binelea... Cei care au fost sau mai sînt membri ai PORTALULUI REVOLUTIEI știu despre ce vorbesc acum și eu mai pot afirma, cunoscîndu-l bine pe Paul OPRESCU, că multe dintre scandalurile și mizeriile care s-au întîmplat acolo i se datorează, direct sau prin interpuși, acestuia. În timp ce alții se păruiau și se umpleau de toată mizeria lumii, Paul OPRESCU jubila... Că ce bine le-a tras-o unora și altora...

După un deceniu de activitate pe PORTAL, activitate în care la OPRESCU - din ce în ce mai pregnant - ideea de adevar și justiție printre revoluționari era înlocuită de dorința morbidă de a cunoaște cît mai multe date compromițătoare despre unul sau altul dintre cei pe care și-i stabilea ca ținte și, totodată, sesizînd că PORTALUL REVOLUTIEI începe să intre în declin, epuizîndu-și o parte din potențial, prin urmare pierzînd din expunerea publică, l-au determinat pe acesta să se orienteze spre alte zări...

Astfel <facebook> i-a oferit lui Paul OPRESCU o nouă oportunitate, cu o arie de acțiune mult mai mare.

Așa se face că, exact atunci cînd de pe PORTALUL REVOLUTIEI a dispărut din activitate nick-name-ul "adevarul", a apărut printre revoluționarii din toată Romania personajul "Marius Petrescu". Poate și altele... Dacă vrei, pe <facebook> poți avea și zece conturi... Aur curat pentru caracterul din ce în ce mai mizerabil al multor dobitoci de pe aici...

Începînd cu sfîrsitul lui 2015, cu o răbdare, o migală și o perseverență demne de cauze mai bune, Paul OPRESCU a construit pe <facebook> imaginea lui "Marius Petrescu", revoluționar prahovean petrecut chipurile prin Spania...
"Marius Petrescu" doar atît spune despre el: că-i prahovean și - la viața lui - a umblat după morile de vînt ale lui "Don Quijote"... Și se pricepe la revoluție și revoluționari în general și la ăia prahoveni în special...
Ca să ne convingă că-i și el revolutionar, și-a adăugat la pozele de pe pagina lui o fotografie reprezentînd un tînăr purtănd pe umăr un steag cu gaură. Mai mult, într-un dialog pe tema acelei fotografii, un alt Petrescu, Alexandru Petrescu (revolutionar prahovean real, plecat o vreme prin Spania), chiar pare a crede că în acea fotografie apare "Marius Petrescu" tînăr revoluționar...
Mai mult, personajul "Marius Petrescu", intr-una dintre numeroasele manevre făcute pentru a-și crea "legenda", a afirmat că ar fi vărul lui Alexandru Petrescu, fapt pe care acesta din urmă îl neagă spunîndu-mi că habar nu are cine-i "Marius Petrescu"...
Numai că, spre știința tuturor, acea fotografie despre care "Marius Petrescu" afirmă că l-ar reprezenta pe el la revoluție, a fost preluată în presă de pe un panou de la o mică expoziție organizată pe terasa Muzeului Național de Istorie al României cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la Revoluție, iar din presă și-a insușit-o Paul OPRESCU, cel care, de fapt, postează pe <facebook> sub nick-name "Marius Petrescu"...

Apoi, tot pentru a ne convinge noi că "Marius Petrescu" este un personaj real și cu familie, postează și o fotografie cu un copilaș drăgalaș, blond și cu ochi albaștri și scrie alături: "Acesta este nepoțelul meu..." Numai că poza aceea cu drăguțul copilaș este una preluată de aiurea și a apărut pe coperțile multor publicații din toată lumea (publicații dedicate copiilor) cu vreo opt-zece ani înainte să o copieze "Marius Petrescu" și să ne-o vîre sub nas drept "nepoțelul lui"...
Acuma, dacă în poza aia chiar ar fi fost nepoțelul lui ajuns atît de celebru în lume, ar fi ratat "Marius Petrescu" ocazia de a umple <facebook-ul> cu ea?!

Dintre revoluționarii prahoveni care l-au cunoscut cît de cît pe revoluționarul Paul OPRESCU, nu se poate ca vreunul să nu-si pună întrebarea:
- Măi, dar ce se întîmplă cu prietenul nostru Paulică? Că el era foarte pornit pe ideea de adevăr și dreptate în legătură cu revoluționarii, critica impostorii și impostura! Că el chiar a luat cafteală și a fost jefuit din cauza ideilor sale... Cum se poate ca el nici măcar să nu aibă cont pe <facebook>?! Unde sînt atîția revoluționari vestiți si discuții nesfîrșite pe toate grupurile?! Să nu dea Paulică niciun semn de viață?! Nu se poate așa ceva...

Doar că, stimați revi, Paulică OPRESCU este printre voi și la mulți vă amărăște zilele; însă nu doriți să-l vedeți... Dar nu-i nimic, el vă vede și vă știe multe secrete... Pentru că, așa cum spuneam mai sus, Dumitru Paul OPRESCU este printre primii trei-patru revoluționari din Romania care, luați pe...persoană fizică, dețin cel mai mare volum de informații cu și despre revoluționari. Informații pe care în cea mai mare parte nu le mai folosește pentru adevăr și dreptate, ci pentru a vă îmbîrliga și încăiera pe voi, dreptatea și adevărul fiind doar masca...
Unii, pe-aici, au cam inceput să priceapă asta, doar că nu prea știau de unde li se trage...
Pentru că cine s-ar gîndi la - pentru foarte mulți - absolut necunoscutul revoluționar prahovean Dumitru Paul OPRESCU ca fiind la originea (prea) multor scandaluri pe grupurile revoluționarilor?!

Că doar nu întîmplător zilele astea sînt eu luat la rașpanghel și făcut în toate felurile pe-aici de către unii prostănaci!!!
Asta întîmplîndu-se exact de cînd am divulgat identitatea reală a acestui "Marius Petrescu"...
Imediat s-a pornit morișca denigratorilor... Ieri, au fost luați la refec unii... Azi, e rîndul meu... Mîine?!

Nu uitați, voi ăstia care nu vă mai săturați de halit rahat cu polonicul, la adresa mea sau a altora: "Big Brother" veghează... Pentru unii dintre voi, "Big Brother" este - pe bune - Dumitru Paul OPRESCU...

De unde știu toate astea? De la Dumitru Paul OPRESCU, evident. Pentru că mi-a spus și pentru că îl cunosc. Doar că, atunci cînd am aflat că el este "Big Brother" pentru unii dintre voi, am rupt relatia... Pentru asta și pentru altele...
D'aia s-au pornit acum lătrătorii... Acum, eu le spun doar atît:

- Marș la căcat, javrele dracului!

Dacă va fi cazul, voi mai spune și altele...
Oricum mă folosesc de ocazie pentru a-i cere scuze public nevestei mele, care de nenumărate ori îmi spunea:
- Mai termină, omule, cu libidinosul ăsta de Paul OPRESCU!

Așa că, măi dragă revoluționarilor, să nu ziceți că nu v-am spus...

(postat azi, pe <facebook>, în grupurile revoluîionailor)
Memorat

Exista o colaborare la nivel national pentru raspandirea de stiri false si calomnii cu scopul de a manipula revolutionarii. Nu lipseste nici Ploiestiul din ea - aveti un rerprezentant (poate mai multi) activ, care se intrlege de minune cu ceilalti detractori ai revolutionarilor. Nu-mi dau seama cati o fac la ordin, cati din dambla si cati sunt idioti utili.

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5849
 • Vezi Profilul

Alex Oprea în Grupul de monitorizare a SSMRLIC89 · 6 ore
www.facebook.com/photo.php?fbid=3104461376256657&set=gm.732716180828048&type=3&theater&ifg=1
Acest individ se numește Ștefan Zeveleanu. Abordează oameni, in special femei și le scrie că este angajat al SSPR. Deasemenea le spune ca dacă nu îi oferă anumite servicii SEXUALE le anulează certificatele de revoluționar. Zeveleanu nu este angajat al SSMRLIC și nici polițist , așa cum se mai dă în alte cazuri. Atenție, raportați acest profil, sau anunțați poliția dacă vă hărțuie informatic. Hărțuirea informatică este infracțiune și se pedepsește cu amendă sau închisoare, potrivit art. 208 Cod PenalMemorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5849
 • Vezi Profilul

Am uitat să vă spun că două dintre imaginile atașate de mine sînt de la domnul Bambilici.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul

Te-ai fasta, domnule. Cheesy  Le-ai ata dar tot nu le-ai afi, ca sa tastez asa.  Cheesy  Guv Ro mituieste presa ca sa scrie dupa dictatre.

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5849
 • Vezi Profilul

Vă postez un text publicat de doamna Lucia Hossu Longin în urmă cu exact un an, mai precis în 7 iulie 2019.


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5849
 • Vezi ProfilulLucia Hossu Longin
https://www.facebook.com/luciahossulonginoficial/photos/a.10151467242363335/10156639973313335/?type=3&theater&ifg=1
7 iulie 2019
Se împlinesc 28 de ani de la primul episod al "Memorialului". 28 de ani de la apariţia acestei poze în spaţiul public. Alexandru Nicolschi. Unul dintre coordonatorii crimei organizate în România bolşevică. A ordonat asasinate şi a ucis cu mâna lui. A fost în centrul şi în miezul ororii. În 1991 nimeni nu mai ştia dacă mai trăieşte. I-am găsit adresa la Oficiul de pensii. Nicolschi şi soţia lui Iosefina, fostî şefă de cadre la MI, locuiau în Strada Olga Bancic, nr. 7, în casa unui arhitect pe care l-au evacuat din luxosul apartament al vilei şi s-au mutat ei, preluând tot avutul fostului locatar. De dimineaţă, echipa „Memorialului” a pândit casa lui Nicolschi, aşteptând ca acesta, conform obiceiului, să plece la cumpărături. Când l-am văzut ieşind, am sunat. A venit soţia lui şi i-am cerut permisiunea să-l aşteptăm înăuntru pentru un interviu. Deşi era extrem de temătoare, ne-a dat drumul înăuntru, mie şi cameramanului Doru Spătaru. Doina Teodoru cu Florin Ioniţă au rămas afară.
Am urcat pe scări, într-un living în care trona o galerie de tablouri extrem de valoroase. Grigorescu, Tonitza, Pătraşcu, Aman, toate capturi de la foştii proprietari. Din living se deschidea o uşă spre biroul lui Nicolschi, tapetat cu opere ale marxist-leniniştilor, literatură soviectică, Lenin, Stalin…
Tăceam toţi, doar Iosefina extrem de tulburată de prezenţa noastră s-a oferit să ne servească un pahar cu apă. Noi am cerut voie să filmăm în camera în care ne aflam. Ea a încuviinţat. Pe noi, de fapt, ne interesa biroul. Cât timp Iosefina a dispărut la bucătărie, eu şi Doru ne-am repezit în birou – uşa era deschisă – şi am filmat fotografiile document aflate sub sticla mobilei. Este celebra poză în care Nicolschi se afla la un exerciţiu de tragere, cu pistolul în mână şi pe care toate istoriile represiunii o folosesc, dar puţini menţionează sursa.
Am filmat într-un adevărat frison şi am revenit cuminţi pe scaunele noastre.
La scurt timp, a intrat Nicolschi cu o plasă în mâini. S-a uitat consternat la noi şi şi-a întrebat soţia cine suntem. Era extrem de nemulţumit de prezenţa noastră. I-am spus că dorim de la domnia sa un interviu despre perioada în care a condus destinele „contraspionajului românesc”. Fusese din 1945, comisar-şef la anchete, în Corpul Detectivilor şi apoi chiar şef al acestui corp, pe atunci din Direcţia Generală a Poliţiei.
Corpul Detectivilor era singura instituţie cu rol de poliţie politică, care într-un ritm escaladant a decimat toate grupurile de rezistenţă, a pus la cale înscenarea de la Tămădău, a organizat masacrul de la Piteşti, a torţionat lideri ai PNŢ şi ai Mişcării Legionare, a dizolvat organizaţiile sioniste, a dezlănţuit o cruntă represiune împotriva cultelor.
Despre Nicolschi s-a spus că era tipul criminalului feroce, aşa cum îl definea Lombroso.
S-a uitat lung la mine, aproape fericit că cineva îşi amintea de „perioada lui de glorie”. Dar când am început să-l întreb de Piteşti, i-a căzut faţa, afirmând glacial că n-a avut nicio legătură cu penitenciarele, cu torturile.
Au urmat trei ore de confruntări, dure, încheiate cu acea cinică mărturisire. „S-au făcut crime, atrocităţi, dar se gândea cineva în ’53 sau ’54 că o să vină 1989?” Cum nimeni, după decembrie 1989, nu i-a pus vreo întrebare, Nicolschi nu era obişnuit cu francheţea şi tăişul întrebărilor. El care fusese consultant ştiinţific al seriei de filme „Cu mâinile curate”, regizate de Sergiu Nicolaescu, acum era tratat ca un criminal de rând.
După interviul cu Nicolschi am fost literalmente bolnavă. De ce? Lipsa de căinţă era îngrozitoare. Generalul socotea o dezonoare nu miile şi sutele de mii de victime care îi apăsau conştiinţa, ci faptul că regimul comunist se descotorosise de el, că el însuşi fusese o victimă a tribulaţiilor ideologice ale tovarăşilor de drum. În timpul mişcărilor politice din Polonia, din anii ’80, tinerii scriseseră pe zidurile clădirilor, în numele lui Marx: “Proletari din toate ţările, iertaţi-mă”. Dar cine a văzut vreo urmă de remuşcare la generalii lui Dej şi Ceauşescu? Nicolschi a murit în 16 aprilie 1992 după ce înainte cu o zi, în 15 aprilie, fusese citat de Procuratura Generală. Nici acest minim curaj nu şi l-a asumat, aşa cum probabil fac spionii adevăraţi, nu călăii Securităţii.
Memorat

Daca are cineva mai multe informatii - de confirmare, sau infirmare -, ar fi bine sa ni le ofere pentru a lamuri cat mai mult si aceasta situatie.
Memorat

BLOCUL NATIONAL REVOLUTIONAR-DECEMBRIE 1989 ROMANIA
www.facebook.com/groups/305680343115827/?multi_permalinks=1201978416819344&notif_id=1597304921859461&notif_t=group_activity
Joi, 13 august 2020
Marian Radian
Din relatările unui revoluționar, cei drept fără acte.,. Ia sa vedem ce aveți de zis! Se numește Dik IoanMemorat

Nu pot intelege si pace cum ati putut alege un asemenea magar sau pe cei care l-au facut prim ministru. Securitatea continua sa isi bata joc de voi.
Memorat

Ion Cohalm‎: Brasov cel mai frumos oras din Romania: 1h ·

O aniversare de interes national, care poate sa le ridice albeata
de pe ochi tuturor romanilor!
E o aniversare trista a Brasovului!https://www.facebook.com/brasovcelmaifrumosorasdinromania/posts/2006545989481136
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5849
 • Vezi Profilul

Domnul administrator ne-a respectat (și încă o face, deși mulți se folosesc de asta pentru a-l ataca) dreptul de a ne face un cont și de a posta pe forum cu identitatea noastră din acte, sau cu un pseudonim, deși și de una și de alta au abuzat unii dintre noi. Dintre cei dați afara de pe forum și care postau sub identitate reala îl amintesc pe raposatul Daniel Perju, care ajunsese cel mai harnic membru, postand zilnic o multime de mesaje. El a continuat sa posteze si dupa ce a fost dat afara pentru ca mai avea vreo patru pseudonime. Dintre cei care au preferat sa se maifeste cu ajutorul unor pseudonime il amintesc pe ”craisorul”, ”craisorul67” și multe alte pseudonime pe care și le-a luat. Toți au continuat la fel și pe Facebook, ”crăișorul”, sub aceleași pseudonime, sau altele, devenind campion la numarul de identități false sub care se manifestă. Acest individ pare a avea misiune să îi discrediteze, sau măcar să îi atace pe toți cei care se opun vechilor securiști și versiunilor lor actuale. Ca și alții, s-au desconspirat prin frenezia cu care l-au apărat pe Traian Băsescu, un acoperit oficial al Securității Statului, lovind în toți cei care au atras atenția că e securist, că fură, ne încalcă drepturile românilor ș.a.m.d.
Nu aș mai scrie de ”craișorul” și multele sale clone de pe Facebook dacă nu aș vrea să vă atrag atenția asupra excesului de metode securiste pe care le practică cu voi pe internet. Domnul Iosif mi-a trimis un exemplu de delir securistic, un dialog, sub pseudonimul ”Iulian Negrutiu”, cu domnul Marin Stoica. Mi-a indicat faptul că a ajuns la performanta de a-și face conturi (identități false) cărora le dă credibilitate prin aducerea in lista de prieteni a altor identități false, tot ale sale. Exemplul de aici est ”Radu Nemes”. Citiți însă și dialogul pe care l-a avut cu domnul Stoica.


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5849
 • Vezi Profilul

Eu am găsit altul, în care încearcă să o atace pe doamna Dascălu de la secretariatul de stat. Puteți observa că așa-zisul ”Iulian Negrutiu” citează o postare a lui ”Nyky Dumitriu”, care este tot un pseudonim și tot al lui. Acest individ aproape ca nu are postare în care să nu lovească în mine și alți revoluționari și jurnaliști care s-au opus lui Băsescu și l-au demascat ca fiind  ”Petrov”, ”Traian” etc. Aceasta e lumea democrației originale, de tip libertate pe internet în care traim. Atenție la securistul, sau delatorul de langa voi!

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi ProfilulIl tin minte pe nesimtit. Mult i-a m luat dlui Iosif sa ne scape de magar. Sa-i transmiti ca am ras cu pofta!
Memorat
Pagini: 1 ... 192 193 [194] 195
Schimbă forumul: