Main Content:

Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 197

CINE SUNT EI? ce au facut inainte de 22 dec.1989? si ce au facut dupa 22 dec.?


va salut pe toti rev. adevarati  Wink
Memorat

Maria,te-am rugat sa ne spui in ce m.of ti-a fost recunoscuta calitatea de rev.MULTUMESC !
Memorat
 • scheianul
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 708
 • Nihil Sine Deo
 • Vezi Profilul

Domnul Administrator
Nu m-am  astaptat ca dupa 20 de ani de la rev. sa mai practicati cenzura.Cui este frica de adevar?
Ati reusit sa-l banti  pe Mercuri si pe Kronstad!
S-auzim numai de bine si ca libertatea de exprimarea va avea cîstig!
Memorat

Pentru cei adevarati si verticali! S-auzim numai bine!

Domnul Administrator
Nu m-am  astaptat ca dupa 20 de ani de la rev. sa mai practicati cenzura.Cui este frica de adevar?
Ati reusit sa-l banti  pe Mercuri si pe Kronstad!
S-auzim numai de bine si ca libertatea de exprimarea va avea cîstig!
  OARE Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh Huh
  NASPA  Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry Angry
Memorat

In razboiul celor doua roze, cel putin pana in prezent, n-a fost banat nimeni. Dl. Mercurie a postat ultima data in 23 mai, prin urmare la trei zile dupa acuzele aduse rpivind banarea sa. Deci a fost, cu multa indulgenta, o lipsa de atentie, dar mai corect ar fi sa vorbim de (inca) o acuza nemeritata. In privinta liu Kronstadt a fost vorba de altceva, situatia fiind mai complicata. Se poate insa observa cum posteaza in voie in continuare sub nik-ul secund. E a nu stiu cata oara cand ma obligati sa-mi demonstrez buna credinta. Sper sa nu ma seduca oboseala.
« Ultima modificare: Mai 26, 2008, 00:05:04 de către razvan »
Memorat

http://www.ziua.net/display.php?id=236568&data=2008-04-24
-- Romania nu reuseste sa scape, nici dupa 18 ani, de autorii inabusirii in sange a protestului democratic din Piata Universitatii, aparut ca raspuns la dictatura fesenista * Cei care au ordonat, au participat sau au fost implicati in crimele din iunie 1990 sunt puternic instalati in structurile-cheie ale statului
Fesenistii, autorii directi si morali ai mineriadei din 13-15 iunie 1990, ocupa azi pozitii de putere si influenta in clasa politica si in structurile statului. Ei continua sa-si protejeze interesele, blocand ancheta asupra mineriadei si nesuportand consecintele legale, politice sau morale pentru atrocitatile din iunie 1990, pentru crimele din decembrie 1989 si pentru franarea proceselor democratice.
Demonstratia din Piata Universitatii s-a declansat ca o reactie fata de guvernarea de tip comunist a FSN, partid-stat care la alegerile din 20 mai urma sa fie si arbitru, si jucator. O mare parte din cei care s-au folosit de institutiile statului pentru a-si teroriza adversarii ne conduc sau sunt in situatia de a ajunge sa ne conduca in perspectiva alegerilor locale si parlamentare. Un document pe care il publicam azi in premiera, o fila dintr-o "sinteza informativa adresata de Virgil Magureanu lui Ion Iliescu, arata ce organe au fost implicate in represiune. Fila este extrasa din Dosarul Mineriadei, aflat in mainile magistratului militar Dan Voinea de peste 17 ani, fara a-i da insa cursul firesc, al Justitiei. Colonelul Dan Voinea a facut de altfel parte, alaturi de Virgil Magureanu, din asa-zisul complet de judecata constituit de Ion Iliescu pentru executia lui Nicolae Ceausescu. Voinea, acum avansat general, nu este singurul care se afla si acum, dupa 18 ani, in structurile puterii, impiedicand dezvoltarea fireasca a Romaniei.
In asteptarea judecarii Dosarelor Revolutiei si ale Mineriadelor, ZIUA va prezinta o parte din schema de cadre a fostului FSN, bine infipta si azi in mijlocul sistemului. (V.R.)
Aripa militara
Toate persoanele implicate, in diverse pozitii-cheie, in evenimentele sangeroase de la Revolutie si de la mineriade - militari, politistii si magistratii - cercetate sau nu in aceste dosare au cunoscut o ascensiune in cariera si prosperitate de-a dreptul ametitoare.
Generalul magistrat Dan Voinea a avansat de la gradul de maior, la gradul de general, devenind la un moment dat seful Sectiei Parchetelor Militare. La el s-au concentrat, ca un facut, grosul dosarelor privind sangeroasele evenimente;
Generalul Mihai Chitac, fost ministru al Internelor, condamnat penal alaturi de generalul Victor Stanculescu, pentru crimele de la Timisoara (unde Chitac a descarcat un incarcator intreg de AKM in demonstranti), a fost ferit de inchisoare, pe motiv de boala. In prezent, se afla in libertate, ca si amicul sau Stanculescu (mare om de afaceri), traind in lux, fiind vazuti deseori in public fara a manifesta regrete pentru faptele comise ;
Virgil Magureanu, considerat creierul mascaradei judiciare de la Targoviste, a devenit dintr-un profesor la Academia PCR "Stefan Gheorghiu", directorul SRI si posesor al unor proprietati impunatoare (vila in Primaverii, palat in Giurtelecul Hododului). Acum este un prosper om de afaceri din firme de consultanta nelipsite de la marile contracte de afaceri in care apare si statul roman;
Generalul Dumitru Iliescu (care in decembrie 1989 avea grad de capitan si era conducatorul TAB-urilor care au spart baricada de la Inter) a avansat in doar trei ani la gradul de general si a fost numit sef al Serviciului de Paza si Protectie sub mandatele fostului presedinte Ion Iliescu. Dumitru Iliescu a devenit miliardar din afaceri derulate prin firmele sale specializate in paza, protectie si transporturi de valori. (Razvan SAVALIUC)
Ion Iliescu - senator, presedinte de onoare al PSD
Exponent de seama al nomenclaturii comuniste: sef de sectie la CC al PCR (1965), prim-secretar al CC al UTC si ministru pentru problemele Tineretului (1969-1971), secretar al Comitetului PCR Timis si Iasi (pana in 1977), presedinte al Consiliului National al Apelor (1979-1984), iar intre anii 1965-1984 membru al CC al PCR. Iliescu a fost membru fondator al FSN, transformat in FDSN, apoi in PDSR si in final in PSD. A avut mai multe mandate de sef al statului in perioada 1990-1996 si 2000-2004. Este cel mai controversat personaj din istoria post-decembrista a Romaniei, este cercetat in dosarele Revolutiei si mineriadelor. Este acuzat de reprimarea fenomenului Piata Universitatii.
Adrian Nastase - deputat, presedinte al Consiliului National al PSD
Jurist cercetator la Institutul de Cercetari Juridice al Academiei Romane in perioada 1973-1990, Nastase devine, in iunie, 1990 Ministru al Afacerilor Externe in Guvernul Petre Roman, functie pe care o pastreaza si in Cabinetul Stolojan. In legislatura 1992-1996 ocupa sefia Camerei Deputatilor, iar in guvernarea CDR este vicepresedinte al amintitului for legislativ. Ajunge prim-ministru in perioada 2000-2004, iar intre 2005 si 2006 presedinte al Camerei.
Mircea Dinescu - membru al Colegiului CNSAS
Revolutionar, anunta la TVR fuga lui Ceausescu si declansarea revolutiei, apoi devine membru in CFSN si CPUN. Neinregimentat politic.
Theodor Stolojan - europarlamentar, prim-vicepresedinte PD-L
A fost director al Departamentului Relatii Valutare in ultima perioada a "guvernarii Ceausescu". Dupa decembrie '89, devine ministru adjunct al Finantelor pana in aprilie 1990, apoi titular al portofoliului, pentru aproape un an. Dupa mineriada din septembrie 1991 si caderea Guvernului Petre Roman, Stolojan este investit prim-ministru. In noiembrie 1992 preda stafeta Guvernului Vacaroiu. In 1996 ii face campanie lui Ion Iliescu. Dupa o pauza de cativa ani, cand a lucrat pentru Banca Mondiala si pentru Grupul Tofan, Stolojan revine in politica in anul 2000, candidand pentru Presedintie din partea PNL.
Traian Basescu - presedintele Romaniei
In decembrie 1989 era director general al Inspectoratului de Stat al Navigatiei Civile. A fost ministru al Transporturilor in guvernele Stolojan, Ciorbea, Vasile si Isarescu. A fost deputat in legislaturile 1992-1996, 1996-2000. In 2000 devine primar general al Capitalei, succes care l-a propulsat la sefia PD in 2001. In 2004 este reales primar, functie la care renunta dupa ce devine, in decembrie 2004, presedinte al Romaniei. In aprilie-mai 2007 a fost suspendat din functie de catre Parlament.
Eugen Dijmarescu - viceguvernator BNR
Pana in 1990, Dijmarescu a ocupat pozitii superioare in cadrul Institutului de Economie Mondiala, fiind si secretar PCR pe institut. In perioada ianuarie-martie 1990, este director la Institutul citat, iar in urmatoarele trei luni detine functia de ministru secretar de stat, presedinte al Agentiei de Coordonare a Asistentei Externe. In iunie 1990, este insarcinat cu dezvoltarea economica in Guvernul Roman, iar din aprilie 1991 devine ministrul Economiei si Finantelor. La 16 octombrie 1991, ajunge consilier de stat al premierului Stolojan. A fost ales senator al FSN in doua legislaturi. A fost ambasador in Japonia (1994-1999), secretar de stat in Guvernul Isarescu (2000), consilier si secretar de stat in Cabinetul Nastase. Intre iunie 2003 si octombrie 2004 ocupa functia de ministru-delegat pentru Comert.
Nicolae Vacaroiu - presedinte al Senatului
In perioada 1969-1990 a lucrat in Comitetul de Stat al Planificarii, unde a indeplinit si functia de director general. In 1991 a fost secretar de stat la Finante, iar un an mai tarziu a devenit premier. In 1996 a fost ales senator din partea PDSR, iar in paralel a fost vicepresedinte al BCR pana in 1997. Este presedinte al Senatului incepand din 2000. A fost presedinte interimar al Romaniei pe durata suspendarii lui Traian Basescu, 20 aprilie-23 mai 2007.
Dan Mircea Popescu - senator PSD
In anii comunismului lucreaza la Institutul de Stiinte Politice "Stefan Gheorghiu". Dupa '89 a fost membru al CFSN si al CPUN, consilier al presedintelui Iliescu, apoi ministru de stat insarcinat cu calitatea vietii si protectia sociala (aprilie - octombrie 1991). A fost ministrul Muncii in Guvernul Stolojan, continuand in aceeasi functie in Executivul Vacaroiu. A mai ocupat functia de ministru al Muncii in Guvernul Nastase (iulie-decembrie 2004).
Adrian Severin - europarlamentar PSD
Ministru pentru Reforma si Relatiile cu Parlamentul (1990-1991), ministru al Afacerilor Externe (1996-1997), presedinte al Adunarii Parlamentare a OSCE (2000-2002). Deputat din 1990, reales in 1992, 1996, 2000 si 2004.
Daniel Daianu - europarlamentar PNL
Intre 1976 - 1978, Daianu a lucrat la Directia de Informatii Externe (DIE) a Securitatii de unde a plecat la cerere. In anii '80 a devenit cunoscut pentru scrieri impotriva politicii economice a lui Ceausescu. In perioada 1979 - 1990, Daianu a lucrat ca cercetator la Institututul de Economie Socialista. Dupa '89, ajunge secretar de stat la Finante in guvernarea Stolojan, apoi, pana in 1997, este economist-sef in BNR, dupa care devine ministru al Finantelor (1997-1998).
Teodor Melescanu - ministrul Apararii, vicepresedinte PNL
Intre anii 1978-1985, Melescanu a fost detasat ca secretar II la Misiunea Permanenta a Romaniei de pe langa ONU. In 1990 devine subsecretar de stat apoi secretar de stat in MAE, iar din 1992 devine ministru de Externe in Guvernul Vacaroiu. Senator PDSR/ApR intre 1996-2000, dar si PNL dupa 2004.
Florin Georgescu - prim-viceguvernator BNR
Economist in Ministerul Finantelor pe vremea lui Ceausescu, ajunge secretar de stat in Guvernul Stolojan si ministru in Cabinetul Vacaroiu. Ales deputat de Olt pe listele PDSR in 1996 si 2000. Renunta la Parlament in octombrie 2004 pentru fotoliul din BNR.
Bujor-Bogdan Teodoriu - consilier prezidential
In 1989 era cercetator stiintific la Institutul pentru Economie Industriala. A fost deputat in perioada 1990-1996 si secretar de stat in Guvernul Roman. In Cabinetul Ciorbea a indeplinit functia de ministru al Cercetarii si Tehnologiei. Dupa 2000, s-a retras din prim-planul politicii, dar in februarie 2005, devine consilier de stat al presedintelui Basescu in cadrul Departamentului de Politici Economice si Sociale condus de Theodor Stolojan. In martie 2007, l-a inlocuit pe acesta in functia de consilier prezidential.
Petre Roman - presedinte al Fortei Democrate din Romania
A devenit primul premier din istoria post decembrista a Romaniei, pana atunci activand ca profesor la Institutul Politehnic Bucuresti. A fost fortat sa demisioneze de la Guvern in urma mineriadei din septembrie 1991. A fost presedintele FSN, ulterior PD, pana in 2001. Deputat pana in 1996, a obtinut doua mandate de senator in 1996, respectiv 2000. A prezidat Camera superioara din 1996 pana in decembrie 1999, cand a fost numit ministru de Externe in Guvernul Isarescu. Dupa ce a pierdut sefia PD in detrimentul lui Basescu a fondat Forta Democrata din Romania cu care nu a reusit sa intre in Parlament in 2004.
Cazimir Ionescu - membru al Colegiului CNSAS
Revolutionar, a fost vicepresedinte al CPUN. In 1990 a ajuns deputat pe listele FSN, iar intre 1996 si 2000 a fost senator de Teleorman. Lider PD intre 1992 si 1998, devine independent politic dupa 2000.
Vasile Blaga - senator PD-L, candidat la Primaria Capitalei
Revolutia l-a prins ca director comercial la Intreprinderea Mecanica Hiperion din Stei. A fost ales deputat FSN in 1990, pana in 1992 cand a demisionat pentru postul de prefect de Bihor. A fost ulterior seful Directiei Regionale Vamale Oradea (1993-1996). In perioada 1996-2000 a fost senator de Bihor. In 2001 a fost ales vicepresedinte al PD si sef al filialei Bucuresti. In decembrie 2004 a fost consilier pe probleme de aparare si securitate timp de numai opt zile, functie la care a renuntat pentru aceea de ministru de Interne, pana in aprilie 2007. In 2005, este ales secretar general al PD, iar in prezent candideaza pentru primaria Capitalei.
Adriean Videanu - primarul Capitalei
Inginer in 1989, a devenit cel mai tanar reprezentant al FSN in CPUN. Timp de 13 ani, 1990-2003, a fost deputat de Teleorman. In 1992, a preluat sefia organizatiei de tineret a PD. In 2003 demisioneaza din Parlament pentru a se ocupa exclusiv de afaceri, dar in 2004 este numit vicepremier in Guvernul Tariceanu. Renunta la acest post, dupa ce in aprilie 2005 a fost ales primar general al Capitalei. In 2005, este ales presedinte executiv al PD, iar in urma fuziunii acestui partid cu PLD devine prim-vicepresedinte al PD-L in decembrie 2007.
Nota: Informatii selectate din Wikipedia, arhive si alte surse.
Lista lui Magureanu
Intr-o conferinta de presa extraordinara sustinuta ieri, la 18 ani de la debutul Fenomenului "Piata Universitatii", Viorel Ene, presedintele Asociatiei Victimelor Mineriadelor, a prezentat o fila din Dosarul Mineriadei, ingropat de magistratul militar Dan Voinea de peste 17 ani. Ene afirma ca "Sinteza informativa" adresata sefului FSN, Ion Iliescu, este scrisa de Virgil Magureanu, seful SRI din acea perioda. O redam mai jos:
Ion Iliescu, Presedinte al Romaniei
Confidential personal
Sinteza informativa referitoare la actiunea de sabotaj intreprinsa de unii factori implicati in eliberarea Pietei Universitatii la 13.06.1990
Conform precizarilor Dumneavoastra facute in sedinta de lucru din 11.06.1990, ora 16:00, la Palatul din Piata Victoriei, in actiunea de eliberare a Pietei Universitatii stabilita pentru 13.06.1990 trebuiau sa participe urmatoarele institutii centrale: Procuratura Generala, Ministerul de Interne, Ministerul Apararii Nationale, Frontul Salvarii Nationale, Ministerul Sanatatii, Ministerul Transporturilor (taiat ulterior, n.red.), Serviciul Roman de Informatii si Administratia Domeniului Public subordonata Primariei Municipiului Bucuresti.
Principalele sarcini care au revenit fiecarei institutii si modul cum acestea au actionat pentru executarea lor sunt prezentate in sinteza de mai jos:
1. Procuratura Generala - elaborarea si transmiterea prin radio si televiziune a unui comunicat prin care sa se ceara fortelor de ordine interventia pentru eliberarea pietei. (...) (V.R.)
Dosarele mineriadelor in fisetele generalului Dan Voinea
Situatia dosarului mineriadelor din 1990 - 1992 este mai mult decat nefericita, la circa 18 ani dupa sangeroasele evenimente. Practic, nu s-a facut mai nimic in aceasta cauza. Desi anul trecut se incepuse urmarirea penala impotriva lui Ion Iliescu pentru mineriada din 1991, procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din Parchetul General au infirmat aceasta solutie, ca fiind nelegala.
La zece luni dupa Decizia Curtii Constitutionale de anul trecut, care a statuat ca parchetele si instantele militare nu mai au dreptul sa cerceteze civili, dosarele mineriadelor din 1990 - 1991 nu au fost trimise de la Sectia Parchetelor Militare, la Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica din Parchetul General. Cu o singura exceptie, o disjungere privindu-l pe Ion Iliescu, impotriva caruia anul trecut se incepuse urmarirea penala. Insa si aceasta urmarire penala a fost anulata. Procurorul general, Laura Kovesi, a confirmat scoaterea de sub urmarire penala a lui Ion Iliescu, aratand ca Iliescu a fost pus ilegal sub invinuire de catre un procuror militar, desi acesta nu mai avea dreptul sa ancheteze civili, iar daca s-ar fi continuat pe aceasta cale, Ion Iliescu ar fi obtinut in final castig de cauza in instanta, intrucat intregul material de urmarire penala ar fi fost lovit de nulitate absoluta. Desi in acest dosar lucreaza patru procurori, nu se mai stie nimic despre mersul anchetei.
Restul dosarelor mineriadelor, in care sunt cercetati 37 de fosti demnitari si militari, se afla in continuare in fisetele generalului Dan Voinea, in pofida rezolutiei sefului sau, colonelul Ion Vasilache, care la 27.02.2008 a dispus "trimiterea intregului material de urmarire penala la Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte" (Parchetul General). Desi liderii Asociatiei Victimelor Mineriadelor 1990 - 1991 din Romania au avut in ultimele luni circa sase intalniri cu Procurorul General, Laura Codruta Kovesi, dosarele nu au plecat de la Sectia Parchetelor Militare, fiind tinute sub cheie in dulapurile generalului Dan Voinea. Acesta a motivat ca nu le poate trimite pana nu le inventariaza, opiseaza, si numeroteaza. La randul ei, Laura Kovesi sustine ca ea nu are instrumente legale pentru a-i ordona lui Voinea sa trimita mai repede dosarele.
Consiliul Superior al Magistraturii, care deruleaza in prezent un control de fond la Sectia Parchetelor Militare, a fost informat de procurorul general al Romaniei si despre durata nejustificat de mare a procesului de trimitere a dosarelor de la procurorii militari, la cei civili. Este insa putin probabil ca CSM sa poata accelera anchetele. Faptuitorii detin cu totii pozitii politice, sociale sau economice extrem de importante, in vreme ce familiile indoliate sau persoanele schilodite pe viata asteapta zadarnic sa lise faca dreptate. (Razvan SAVALIUC)
Cruce si la dosarul Revolutiei
Si in dosarul crimelor Revolutiei din decembrie 1989, se bate pasul pe loc, toate cauzele fiind in prezent comasate la generalul procuror Dan Voinea, de la Sectia Parchetelor Militare, care nu se va sti cand le va finaliza.
Voinea este suspectat de asociatiile de revolutionari ca se face ca lucreaza in aceste dosare, intrucat el a fost unul dintre pionii principali ai mascaradei judiciare de la Garnizoana Targoviste, din decembrie 1989, unde a avut loc procesul Ceausestilor, urmat de executarea acestora. Era pe atunci un simplu maior magistrat. A fost procurorul de caz, cel care a redactat rechizitoriul in doar cateva ore, pe cateva pagini scrise de mana, in care, fara nici o autoritate, ci doar la ordinul simplului cetatean Ion Iliescu (la acea vreme director al Editurii Tehnice) i-a inculpat pe sotii Ceausescu pentru genocid. Voinea a calcat in picioare toate regulile unui proces echitabil, fiind partas la asasinarea sotilor Ceausescu, alaturi de Ion Iliescu, Virgil Magureanu, Gelu Voican Voiculescu si alte personaje care au pus mana pe Putere. Voinea a fost pus sa instrumenteze dosarul in care majoritatea celor peste 1000 de crime au fost comise dupa asasinarea Ceausestilor, cand Iliescu si camarila sa chema multimea sa iasa in strada pentru a-i legitima acapararea puterii. (R.S.)
 

Memorat

Si cine este de vina?Tot potentatii pe care noi i-am ales in speranta ca vor rezolva ceva dar au stiut doar sa traga oala la focul lor.
Memorat
 • Nani Nani
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1256
 • Vezi Profilul

6! Avem o pila tare la Presedintie. "Sigur" ne va ajuta Basescu.
Memorat
 • Nani Nani
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1256
 • Vezi Profilul

Elena Udrea - luptatoare in Revolutie, la Buzau
Surprize-surprize. Elena Udrea dezvaluie, pe blogul propriu, ca, in decembrie 1989, s-a numarat printre revolutionarii iesiti in strada sa lupte
Bogdan Tiberiu Iacob
Astfel, ca raspuns la intepatura unui forumist care o acuza ca la Revolutie era plecata din tara, Udrea scrie negru pe alb: "Pentru viitor, sa stiti ca la Revolutie eram pe strada, dar nu pentru ca astazi oricine care se poate exprima public, sa isi bata joc de ceilalti". Trebuie spus ca, la momentul Revolutiei, Udrea avea numai 16 anisori, impliniti pe 12 decembrie, dar, din cate se pare, curaj nebanuit!
Pentru ca in Buzaul in care locuia atunci si isi facea liceul, chiar s-a tras. Scurt remember: in 22 decembrie, in centrul orasului s-a adunat lume, care apoi a navalit in sediul Militiei, unde au spart birourile, acelasi lucru petrecandu-se si la Palatul Comunal, unde s-au aruncat in strada cartile lui Ceausescu. Imediat, au aparut in peisaj si cateva TAB-uri si a inceput sa se traga intr-o veselie. De pe cel mai inalt bloc al orasului s-au tras, de altfel, focuri de trasoare timp de doua nopti. Dupa Revolu-tie, in oras s-a constituit o asociatie a revolutionarilor din Buzau, care se numeste "Club 22". Nu stim daca Elena Udrea face parte din acest club, dar asteptam de la cititori orice informatie despre activitatea de revolutionar a tinerei Elena, pentru a intregi o biografie cu amanunte care, poate, nu sunt dezvaluite din prea multa modestie.
Cancan. 19 iulie 2008
Memorat
 • Nani Nani
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1256
 • Vezi Profilul

Va pun si comentariile despre revolutionara lu peste de la coltu strazii (unde a facut revolutia).

puteti spune ce vreti de ea...dar la varsta ei arata mult mai bine decat unelel fete tinere
scris de nuconteaza
00:08, 19-07-2008
lenutza
''la varsta ei''...care varsta, ca si ea e tanara, n-are decat 30 si ceva de ani.
scris de Varsta varsta
04:23, 19-07-2008
Ati luat-o toti razna cu varsta. Vorbiti de udrea de parca r fi o baba.
ce-si trage burta =))
scris de Andrei
13:17, 19-07-2008
asta care-si trage burta si are,..... am inteles vreo 35 de ani,deci de unde atata batranete pe ea???
o curva ,ca daca era ceva dce capu' ei neu il lua pe cocos cu copil de 20 de ani
dar de,......daca vrei genti de 10mi de la hermes.......sugi pl si la babaci
revolutionara?
scris de victor
00:14, 19-07-2008
si maimuta asta este revolutionara?.la 16 ani i-a satisfacut pe teroristi sus pe blocuri.acum are si ea drepturi sa fie scutita de impozite .o mare magarie !
cu o secera in mana si astepta si CIOCANUL
scris de john iliescu
00:22, 19-07-2008
Hahahahahaha!Chiar n-are simtul ridicolului tupeista si impostoarea asta!Va spun un mare secret:era la revolutie intr-adevar,cu o secera in mana si astepta si CIOCANUL.Dealu-i deal si valea-i vale,Udrea e petarda pana moare.
era pe strada fiindca facea trotuarul!
scris de gogu pintenogu
00:27, 19-07-2008
e folositor sa fii prostituata cand se pune de-o revolutie ca p-orma te dai eroina si scapi de impozite, plus alte avantaje
suptu pana la lesin
scris de lipoman
00:35, 19-07-2008
a supt pana nu mai aputut are deja ocluzie deschisa,a inghitit sperma in prostie si a ramas tot cu zambetu la buza---bravo udrea---traiasca politica romaneasca
da ,de unde?
scris de maremi
01:11, 19-07-2008
tinea mana pe ciocan si astepta secera. ca doar la 16 ani se incepea viata ....pe atunci.
si ce dracu a mai facut udrea?Huh
nu ea a infintat si soarele??
este o lepadatura, o spurcata care a reisit punându- la bataie pasarica.A inghitit kilometri de carnati de Plescoi
scris de Barosanu
02:02, 19-07-2008
ahhhhhhhhhhhhh
Se trage din familie proletara: ma-sa filatoare si ta-su turnator
scris de Securistu'
02:40, 19-07-2008
Ea, o simpla sugatoare a presedintelui cu nume de basina.
curva de trotuar prima data apoi a ajuns curva de salon
scris de piz.da nesimtita
02:48, 19-07-2008
mare stoarfa
la revolutie, jarteaua avea 13-14 ani, mare rapandula....
scris de traian aerosol
05:38, 19-07-2008
cred ca si acum isi mai aduc buzoienii aminte ce gurita dulce avea in timpul actului revolutionar( nuti, nu musca ca-ti cumpar lant)
elena
scris de andrei
08:05, 19-07-2008
DA, a participat la revolutie, le-0 sugea la revolutionarii de la Buzau. A fost mama ccurvelor in Buzau. Am fost colega cu ea, era tare darnica la sex.
date dracu stoarfo
scris de viorel
08:06, 19-07-2008
unde mm ai fost tu la revolutie pe strada fa zdreanto?la 16 ani care ii aveai tu atunci in vremurile alea stricata dracu nici nu te lasa tatau sa iesi afara din casa.dar tu ...ai avut curaj mare blondo ca doar esti ELENA.hai caca-te in alta parte ca mirose
Lenuta
scris de rambo
08:12, 19-07-2008
Daca scoate si certificat de revolutionar atunci va spun eu SE INTOARCE CEAUSESCU. Zau , asta nu se da de la nimic ca sa-si atinga scopul. Daca mai iasa odata PD-L ul,dupa Base asta ajunge presedinte. In Ardeal se spune:" Sa ne dea Domnul atita cirnat in pod cita p... a primit asta!" Ha, am fi exportatori de mezeluri
udrea
scris de scorpionul
09:03, 19-07-2008
super gagica
revolutie de silicoane
scris de talion
09:23, 19-07-2008
asta da luptatoare, mai ceva ca Ecaterina Teodoroiu, noroc ca e frumoasa si bine facuta pentru COCOS.
onanie mare veselie
scris de calimero
09:28, 19-07-2008
ma mir cum mai tastati cu bataturile din labe sice cloaca de labari opsedati sexuali srieti aici.
cur-va din plescoi care suge fondurile europene pe sub masa a lui sasiu
scris de anonim
09:38, 19-07-2008
huooooooooooooo
Coana Leana si revolutia
scris de Nemrac
10:45, 19-07-2008
Hai ca-i buna,dupa ce s-a bagat intre aia la Constanta,ciumafaia a facut si revolutie la 16 ani ,cred ca nu stia nici cum o cheama,s-a desteptat ,cand a pus mana pe COCOS,si la propriu si la figurat,mai sa fie,mai nou ,curvele versate au facut revolutie,iar decedatii si ranitii din decembrie se uitau la voi,cum luptati cu "pieptul"gol.HAI SICTIR ,madam,ca nu te cred si tare cred c-o sa te scuipe lumea pe strada de minciunile care le debitezi si nu le crezi nici tu!!!!
ELENA,vezi ca e un site....
scris de BEREZOGLU
10:55, 19-07-2008
Lenuto,se vede ca esti tare in CLANTA,dar ca sa te "documentezi" mai bine vezi ia lectii de pe site-ul;ipostyouwacht.com.
ACOLO-I locul tau(NU CONTEST ca esti buna de MIEL,dar sa stii ca-n ROMANIA,SUNT MULTE)si nu clameaza atitea "drepturi" ca tine...
Ai grija de MERCEDES sa nu-l "MURDARESTI",nu de alta,dar daca tot vii sa ti-l repar vreau sa fie curat.
luptatoarea Udrea
scris de Marius
11:21, 19-07-2008
a luptat tarfa asta ptr. pwla nu cumva ei sa nu-i ramana a supt deja de la Ccos pana la betivanul B asescu noi cu totii de pe acest site nu am prins atatea clante in mana cata pwla a supt scroafa de Udrea si inca ea se simte revolutionara ,poate a introdus ceva nou revolutionar in sexul oral !
A luptat la revolutie. Am vazut-o io! Lovea cu p.izda in teroristi!!!
scris de Bebe Ivanovici
11:41, 19-07-2008
Zdreanta dreacu ce e, carierista p.oolii noastre...sugatoarea lui basinescu si a altor bosorogi cu bani sau relatii.
Bai labarilor!!!
scris de ochelaristul
11:45, 19-07-2008
Neam de neamul vostru n-a avut o femeie ca Lenuta si n-o sa aiba in vecii vecilor,asa ca etalati-va frustraile ca nu costa bani.
ptr ochelarist
scris de irina
11:50, 19-07-2008
doua intrebari:1.TU AI AVUT? 2.CE INSEAMNA "FRUSTAILE"?
aaaaa
scris de andreea
13:44, 19-07-2008
n-ai nici o treaba.
pt andreea
scris de irina
20:37, 19-07-2008
Daca tot jignesti in bloc oamenii macar sa fie corect gramatical scumpo!asta e singura treaba.Apropo:tu ai vreo treaba?
ptr. Bebe Ivanovici
scris de Monika
12:39, 19-07-2008
Imi place tare mult comentariul tau am ras cu pofta dar ai mare dreptate in legatura cu zdreanta asta de Udrea !
Te felicit si-ti doresc sa ai o zi frumoasa !
Monica, cupleaza-te cu Bebe! cupleaza-te cu Bebe!!
scris de match-maker
16:58, 19-07-2008
esti dulcika!
ana ipatescu ot buzau
scris de morocanel
12:02, 19-07-2008
Da , a fost si Elena!La oase tanti.....
muista elena udrea
scris de sica buzoianu
14:59, 19-07-2008
la revolutie era pe strazi?de atunci facea trotuarul?
Uitati adevatul revolutionar
scris de Doar atat?
15:20, 19-07-2008
La luptaaaa
Uitati adevatul revolutionar
scris de Doar atat?
15:20, 19-07-2008
La luptaaaa
la revolutie belea banane prin boscheti!!!!!
scris de gogu
15:20, 19-07-2008
acu' le beleste prin birourile lui basescu.......
ce mincinoasa, pai daca avea 16 ani, cum a participat la revolutie?
scris de oarecine
19:57, 19-07-2008
poate din intamplare, sigur nu in mod constient....deh, politiciana micinoasa...ar face orice sa-si faca reclama gratuita!
ce mincinoasa, pai daca avea 16 ani, cum a participat la revolutie?
scris de oarecine
19:57, 19-07-2008
poate din intamplare, sigur nu in mod constient....deh, politiciana micinoasa...ar face orice sa-si faca reclama gratuita!
"lupta " cu un tip in pat?
scris de in timpul revolutiei?
20:27, 19-07-2008
si uite asa a devenit "marea t* revolutionara de la Cotroceni"
elena este revoilutia in direct
scris de carnat de plescoi
20:31, 19-07-2008
elena este revolutia in direct,probabil facea parte din garzile patriotice ,aia care s-au impuscat intre ei la palatul comunal,sau gresesc din PTAP
o tirfa cu burta plina de sperma batrina
scris de terente care o satura
22:06, 19-07-2008
o tirfa
Memorat
 • néant
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 926
 • Vezi Profilul

ce tampeni debiteza uni cred ca nu au somn
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul

Iata un posibil raspuns din ziarul Ziua:

Trei turnatori

CNSAS a descoperit ca trei candidati la Primaria municipiului Galati au colaborat cu Securitatea si a cerut Tribunalului Bucuresti sa constate acest fapt.
Persoanele no¬mi¬nalizate sunt Igor Ioan Parvu (PNG-CD), An¬drei Lisinschi (PD-L) si Silviu Va¬silache (Partidul Ver¬de). Potrivit NewsIn, candidatul PNG-CD ar fi fost recrutat de Se¬curitate pen¬tru "contraspionaj eco¬nomic", cel al PD-L ar fi dat note infor¬ma¬tive cu numele cons¬pirativ "Geor¬ge", iar reprezen¬tantul Par¬tidului Verde, ziarist la sap¬ta-manalul local "Impact-Est", ar avea doua dosare de retea sub numele "Dragos" si "Vasea". (O.B.) Miercuri 6 august ac
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul

Iar sefii lor trebuie sa ramana intangibili.

STS vrea ca legea CNSAS să nu deconspire ofiţerii-securişti
de Ruxandra Iordache
Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a înaintat Senatului o serie de propuneri privind amendarea Ordonanţei CNSAS, solicitând prescrierea faptelor.
„Etichetarea după circa 20 de ani a unor fapte sau situaţii ce prezintă gradul lor de reprobabilitate nu lasă loc de înţelegere, conciliere sau chiar prescripţie", se spune în solicitarea semnată de directorul STS, generalul Marcel Opriş.
Comisia juridică a Senatului a luat în discuţie pe 2 iulie ordonanţa CNSAS, iar propunerile STS au fost însuşite de un membru al Comisiei. În şedinţa de la sfârşitul lunii august, amendamentele urmează să fie supuse la vot.
Solicitarea STS invocă reglementările de protecţie a informaţiilor clasificate şi de serviciu şi cere eliminarea răspunderii penale în cazul actualilor ofiţeri ai serviciilor, foşti ofiţeri sau colaboratori ai Securităţii, care declară în fals că nu au colaborat cu Securitatea.
Astfel, STS vrea protejarea foştilor colaboratori care deţin în acest moment funcţii militare de comandă în faţa „oprobriului public". Peter Eckstein, membru al Comisiei juridice, a confirmat existenţa unor observaţii similare din partea Serviciului de Informaţii, menţionând că propunerea STS a fost însuşită de un senator în cadrul şedinţei din 2 iulie.
5 august, Adevarul.
« Ultima modificare: August 08, 2008, 01:47:44 de către razvan »
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul

Alt infiltrat.

Presedintele PNTCD- Alba, exclus din partid dupa ce a fost desconspirat ca a fost membru al fostei Securitati

Conducerea PNTCD a decis excluderea din functiile detinute in partid, precum si din calitatea de membru, a presedintelui filialei PNTCD Alba, Alin Ioan Popa. Decizia conducerii PNTCD se bazeaza pe informatiile furnizate de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii. "Potrivit unei note de constatare ce ne-a parvenit ieri de la CNSAS, se dovedeste ca domnul Alin Ioan Popa a fost un colaborator al Securitatii, care a dat informatii din proprie initiativa chiar si despre familia sa", se arata in comunicatul de presa remis presei de PNTCD..
Potrivit documentului CNSAS, Alin Ioan Popa a avut numele conspirativ "Globo" si a oferit note informative in perioada 1985-1987. In 1987, ofiterul sau de legatura a solicitat clasarea dosarului personal al lui Alin Ioan Popa, dupa ce a notat ca acesta este pretabil pentru recrutare si ca i-a fost luat un angajament scris in acest sens. Notele informative ale lui Alin Popa inceteaza in 1987 cand, dupa cum se poate trage concluzia din documentul CNSAS, a devenit cadru sub acoperire al Securitatii.
"Cazul Alin Popa demonstreaza inca o data ca PNTCD a fost infiltrat de Securitate dupa 1990. Activismul lui Popa de a initia o conspiratie impotriva partidului in ultimele luni, dupa ce negocierile cu PNL au dat roade, arata ca partidul este pus sub o presiune severa. Oameni de buna credinta s-au lasat antrenati de-a lungul timpului in astfel de diversiuni. Conducerea PNTCD va exclude orice persoana care a realizat actiuni de politie politica", a declarat prim-vicepresedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu.
"Daca Alin Popa nu isi va da demisia, va fi exclus din partid la urmatorul Birou National de Conducere. PNTCD se afla de aproape doi ani intr-un proces de reforma, iar atacurile pe care le vedem acum in presa la adresa colaborarii cu PNL demonstreaza ca actuala conducere si-a atins obiectivul. Oameni ca Alin Popa, care a facut politie politica, sau precum Radu Sarbu, anchetat in mai multe dosare de coruptie, fac presiuni la adresa primarului Timisoarei, Gheorghe Ciudandu, sa nu accepte propunerea pe care ne-au facut-o liberalii. Organizatiile PNTCD din tara si-au unit eforturile pentru intrarea in Parlament la viitoarele alegeri generale", a declarat presedintele PNTCD, Marian Petre Milut.
A.C.S.
6 august, Ziua
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul

Dar sa avem incredere in Justitie...

CNSAS: Judecătorul ieşean Petre Ciubotariu, "bun şi util muncii de miliţie şi securitate”
Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) cere Tribunalului Bucureşti să constate colaborarea cu securitatea a lui Petru Ciubotariu, preşedintele secţiei penale a Curţii de Apel Iaşi, care ar fi dat note informative sub numele conpirativ “Spirache”.
 
Potrivit acţiunii depuse de CNSAS în instanţă, judecătorul Petru Ciubotariu ar fi fost recrutat de securitate în anul 1980 şi ar fi dat note “în scopul supravegherii invormative a elementelor suspecte” privind “stările de spirit ale cetăţenilor” şi “aspecte din viaţa privată” ale localnicilor din satul natal Drăguşeni din judeţul Iaşi.

Astfel, în documentele depuse de CNSAS la dosar, se arată că judecătorul ieşean ar fi dat securităţii o notă infomativă cu privire la “starea de spirit a membrilor cooperativei din cadrul C.A.P Drăguşeni”. “Vă informez că majoritatea sunt nemulţumiţi cu privire la remunerarea în bani care întârzie, comparative cu alte C.A.P din jur.
De asemenea, discută cu privire la (…) care se află arestat, că, dacă nu va fi condamnat, în anul viitor vor proceda şi ei ca atare”, se arată în conţinutul unei note informative dată de judecătorul Ciubotariu.

În acţiune, CNSAS susţine că în urma acestei note informative ofiţerul de legătură al lui Petru Ciubotariu i-ar fi “trasat” noi sarcini şi anume “să poarte discuţii în continuare cu cetăţenii şi să observe ce nemulţumiri mai au şi să fie daţi pe o notă cei ce discută negativ la adresa organelor de partid şi de stat”.

Într-o altă notă informativă, acesta ar fi dat informaţii cu privire la o persoană care “a făcut scandal la bufetul satului Drăguşeni cu şoferul de la C.A.P Drăguşeni”, ulterior primind indicaţii de la ofiţerul de legătură să “observe starea de spirit în rândul cetăţenilor”.

CNSAS susţine că judecătorul ar fi fost colaborator al Securităţii în perioada 1982-1984, informator între anii 1984-1989 şi persoană de sprijin în anul 1989.  NewsIn 7 august.
Memorat
Pagini: 1 2 [3] 4 5 ... 197
Schimbă forumul: