Cornele,nu are rost sa reiterez ce am spus anterior.Merg cu tine pana in panzele albe.De fapt,am intrat pentru a-mi exprima dezamagirea dupa ce am vazut de cata "solidaritate" sunt capabili unii luptatori de mucava,piese decorative cu casetofoane incorporate,care au mare grija ca in momentul unei confruntari sa poata arata ca nu-i vorba decat de niste nevinovate casete inregistrate cu lozincaraie ieftina.Punct.
!!!Mr Purec,nu te grabi sa acuzi.Nu da cu piatra,ca asa sintem noi!Cind spun noi,ma refar si la mine si la alti forumisti,unde intrii si matale.Uitativa la Mr diplomatul007,si la Mr Maries.Ei nu se opresc,chiar daca luptatorii de mucava,cum ne numesti matale,nu sint atit de solidari cu efortul lor.Nu am vazut o prea mare solidaritate,nici chiar din partea matale si a D-lui Cornel,cu diplomatul007 sau cu Maries,la desecretizarea dosarelor revolutiei.Ginditi-va ca daca s-ar descretiza dosarele,vom avea ocazia sa vedem "revolutionarii"mincinosi,cu declaratii false la dosar.Vom putea sa scuipam criminalii in fata,si asa mai departe.Deci,pentru onoarea lui cornel(jilava)de a fi gazduit pe prima pagina a portalului,ma asteptam la mai mult de la el,chiar si fara implicarea noastra.We have to look for the facts, not words.