Main Content:

Pagini: 1 ... 81 82 [83] 84 85 ... 194

CINE SUNT EI? ce au facut inainte de 22 dec.1989? si ce au facut dupa 22 dec.?Ce alta asociatie a primit 3,5 miliarde lei vechi pentru actiuni in sprijinul revolutionarilor ?
Memorat

http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=46&d=NDYwMDAwMDAwMDAzMTU2MQ**08/01/2013   Amână cauza
Solutie: În baza art.139 alin.1 Codul de procedură penală, înlocuieşte măsura arestului preventiv a inculpatului COTENESCU SERAFIM, în prezent aflat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Colibaşi, cu măsura preventivă prevăzută de art. 136 alin.1 lit.b rap.la art.145 Cod procedură penală, respectiv obligaţia de a nu părăsi localitatea. Dispune punerea în libertate a petentului inculpat COTENESCU SERAFIM, de sub puterea mandatului de arestare preventivă nr.1481/109/2012 , emis de Tribunalul Argeş în dosarul nr.1481/109/2012, la data de 28 februarie 2012, dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză, după rămânerea definitivă a prezentei încheieri. Instituie în sarcina inculpatului obligaţiile prevăzute de art.145 alin.1/1 lit.a) – d) Cod procedură penală: a) să se prezinte la organul de urmărire penală şi la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat; b) să se prezinte la organul de poliţie din localitatea de domiciliu conform programului de supraveghere întocmit de către acesta; c) să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei care a dispus măsura; d) să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme. Obligă pe inculpat să nu se apropie de părţile vătămate, membrii familiilor acestora, de ceilalţi coinculpaţi, funcţionari SSPR, martori şi experţi şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect conform art.145 alin.1/2 lit.c Cod procedură penală, iar în baza art.145 alin.1/2 lit.f Cod procedură penală obligă pe acelaşi inculpat să nu exercite profesia şi să nu desfăşoare activitatea în exercitarea căreia a săvârşit faptele. Atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art.145 alin.3 Cod procedură penală, care prevăd că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurilor aplicate sau a obligaţiilor care îi revin, se va lua faţă de acesta măsura arestării preventive. La data rămânerii definitive a prezentei hotărâri, aceasta va fi comunicată organelor prevăzute de art.145 alin.2/1 Cod procedură penală. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu recurs în 24 de ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 08 ianuarie 2013 la Curtea de Apel Piteşti - secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie.


14/01/2013   Amână cauza
Solutie: Ia act de retragerea cererii formulată de inculpatul COSTIN GEORGE, privind înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi ţara. În baza dispoziţiilor art. 1608a alin. 6 din Codul de procedură penală, respinge, ca neîntemeiată cererea de liberare provizorie sub control judiciar formulată de inculpatul BOLOCAN MIHAI, în prezent aflat în Penitenciarul Colibaşi. Obligă pe inculpatul Bolocan Mihai la 350 lei cheltuieli judiciare iar pe inculpatul Costin George la 50 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Fixează termen de fond la data de 21 ianuarie 2013, ora 12. Cu recurs. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 14 ianuarie 2013 la Curtea de Apel Piteşti - secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie.
Memorat

copy-paste la link si mergeti la pagina 2
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul

Singurul interviu cu Emil Bobu, din '92: "Nu înţeleg nici acum condiţiile condamnarii", http://www.youtube.com/watch?v=IPiL8Jbe7aw.
Memorat
 • maya
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1100
 • Vezi Profilul

Reduceti pensiile activistilor comunisti si securistilor

Petitite pentru reducerea pensiilor fostilor securisti si activisti comunisti de rang inalt initiata de Societatea de Studii Istorice din România, Iasi, 12 ianuarie 2010.


Adeziunile pot fi trimise în continuare la adresa asociatiassir@yahoo.com, sub forma: nume, profesie, orasul de rezidenta. Lista completa a semnatarilor petitiei se gaseste pe site-ul: http://ssir.org.ro/.

Prin aceasta petitie, readucem în atentie solicitarea societatii civile de reducere a pensiilor fostilor activisti comunisti de rang înalt si a responsabililor din aparatul represiv al Securitatii.

Aceasta cerere a fost formulata de mai multe ori pâna acum, în forme usor diferite, de catre Comisia Prezidentiala pentru Analiza Dictaturii Comuniste din România (2006), Grupul pentru Dialog Social (2007) si Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului în România (2008). Comisia Prezidentiala, care a declarat regimul comunist ca “ilegitim si criminal”, recomanda, în Raportul Final, ca “fostii activisti comunisti de frunte, fostii conducatori ai Securitatii, ai Militiei si ai Ministerului de Interne, ai «Justitiei» comuniste, fostii tortionari sa nu poata beneficia de pensii peste nivelul minim al populatiei”. Grupul pentru Dialog Social a cerut, la rându-i, printr-un comunicat, „reducerea cuantumului pensiilor fostilor securisti la nivelul unei pensii medii din sistemul public”. În fine, IICCR a initiat un proiect de lege prin care se stabilea ca pensiile responsabililor regimului comunist implicati în acte de represiune pe motive politice sa fie reduse la nivelul salariului de baza minim brut pe tara.

În prezent, pensiile fostilor activisti comunisti si angajati ai Securitatii sunt de câteva ori mai mari decât pensia medie. Reamintim ca angajatii Securitatii au fost pensionati dupa o lege speciala, care i-a favorizat în raport cu restul populatiei. Activistii si securistii au facut parte dintr-un sistem de privilegii înainte de 1989 si au ramas privilegiati si dupa revolutie. Consideram ca este profund imoral ca promotorii unui sistem criminal sa se bucure de impunitate într-un regim democratic si, în plus, sa beneficieze de favoruri. Orice reforma care vizeaza modernizarea statului nu poate fi compatibila cu onorarea acelora care au transformat statul în instrument de represiune politica, în perioada 1948-1989.

În contextul dezbaterilor legate de legea unica a pensiilor, solicitam Guvernului României sa gaseasca, împreuna cu societatea civila si institutiile academice care se ocupa de studiul comunismului, o formula legala, în acord cu Constitutia României, prin care pensiile celor responsabili pentru nelegiuirile regimului comunist sa fie reduse. Exista precedente si solutii legale practicate în alte tari iesite de sub dictaturi, înregistrate în literatura de specialitate privind asa-numita „justitie de tranzitie”. Reducerea sau chiar eliminarea pensiilor s-au numarat printre masurile luate în Europa dupa 1945 împotriva responsabililor nazisti si a colaboratorilor acestora din tarile aliate. Câteva din statele est-europene post-comuniste au recurs, de asemenea, la sanctionarea celor responsabili de abuzurile comunismului prin reducerea pensiilor. Germania este cel mai cunoscut exemplu, iar Polonia, cel mai recent. De la 1 ianuarie 2010, pensiile a peste 24.000 de oficiali comunisti si ofiteri ai politiei politice din Polonia au fost diminuate cu peste 50%.

În conditiile în care România a condamnat oficial regimul comunist, a venit vremea ca masurile concrete de decomunizare sa fie puse în practica. Este nevoie de acestea ca semn reparatoriu fata de victimele comunismului si pentru a arata ca încalcarea drepturilor omului, a legilor si normelor democratice nu ramâne nesanctionata.


http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=pensiile%20fostilor%20comunisti&source=web&cd=12&cad=rja&ved=0CDAQFjABOAo&url=http%3A%2F%2Finliniedreapta.net%2Freduceti-pensiile-activistilor-comunisti-si-securistilor%2F&ei=WtD8UN26Ho3s0gXNoYDwDA&usg=AFQjCNHb9tWvExbN2AYY16HboLKtx7kiyg
Memorat
 • maya
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1100
 • Vezi Profilul

Si cand te gandesti ca la noi sunt peste 200.000 de fosti demnitari comunisti ,fosti securisti ,fosti tortionari si Criminali care au ucis Eroi anticomunisti ...adica pe noi ne executa aceste guverne neocomuniste si pe acesti "FOSTI" ii lasa sa traiasca linistiti si sa nu duca lipsa de nimic ...RUSINE ,RUSINE ,RUSINE ,TOVARASILOR GUVERNANTI ...
Memorat
 • maya
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1100
 • Vezi Profilul

PETIŢIE PENTRU REDUCEREA PENSIILOR
FOŞTILOR SECURIŞTI ŞI ACTIVIŞTI COMUNIŞTI DE RANG ÎNALT


Prin această petiţie, readucem în atenţie solicitarea societăţii civile de reducere a pensiilor foştilor activişti comunişti de rang înalt şi a responsabililor din aparatul represiv al Securităţii.
Această cerere a fost formulată de mai multe ori până acum, în forme uşor diferite, de către Comisia Prezidenţială pentru Analiza Dictaturii Comuniste din România (2006), Grupul pentru Dialog Social (2007) şi Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului în România (2008). Comisia Prezidenţială, care a declarat regimul comunist ca “ilegitim şi criminal”, recomanda, în Raportul Final, ca “foştii activişti comunişti de frunte, foştii conducători ai Securităţii, ai Miliţiei şi ai Ministerului de Interne, ai «Justiţiei» comuniste, foştii torţionari să nu poată beneficia de pensii peste nivelul minim al populaţiei”. Grupul pentru Dialog Social a cerut, la rându-i, printr-un comunicat, „reducerea cuantumului pensiilor foştilor securişti la nivelul unei pensii medii din sistemul public”. În fine, IICCR a iniţiat un proiect de lege prin care se stabilea ca pensiile responsabililor regimului comunist implicaţi în acte de represiune pe motive politice să fie reduse la nivelul salariului de bază minim brut pe ţară.
În prezent, pensiile foştilor activişti comunişti şi angajaţi ai Securităţii sunt de câteva ori mai mari decât pensia medie. Reamintim că angajaţii Securităţii au fost pensionaţi după o lege specială, care i-a favorizat în raport cu restul populaţiei. Activiştii şi securiştii au făcut parte dintr-un sistem de privilegii înainte de 1989 şi au rămas privilegiaţi şi după revoluţie. Considerăm că este profund imoral ca promotorii unui sistem criminal să se bucure de Impunitate într-un regim democratic şi, în plus, să beneficieze de inalte favoruri , pe cand Luptatorilor Remarcati din Legea Recunostintei le-au fost taiate  indemnizatiile care, pentru majoritatea acestora  erau singura forma de a supravietui si consideram ca nu este democratic intr-o tara care se considera democrata ca unor Eroi in viata sa le fie calcat in picioare eroismul care a dat dovada in Revolutia din decembrie 1989. Consideram ca orice natiune democrata trebuie sa-si respecte Eroii si nu calaii. Orice reformă care vizează modernizarea statului nu poate fi compatibilă cu onorarea acelora care au transformat statul în instrument de represiune politică, în perioada 1948-1989.
În contextul dezbaterilor legate de legea unică a pensiilor, solicităm Guvernului României să găsească, împreună cu societatea civilă şi instituţiile academice care se ocupă de studiul comunismului, o formulă legală, în acord cu Constituţia României, prin care pensiile celor responsabili pentru nelegiuirile regimului comunist să fie reduse. Există precedente şi soluţii legale practicate în alte ţări ieşite de sub dictaturi, înregistrate în literatura de specialitate privind aşa-numita „justiţie de tranziţie”. Reducerea sau chiar eliminarea pensiilor s-au numărat printre măsurile luate în Europa după 1945 împotriva responsabililor nazişti şi a colaboratorilor acestora din ţările aliate. Câteva din statele est-europene post-comuniste au recurs, de asemenea, la sancţionarea celor responsabili de abuzurile comunismului prin reducerea pensiilor. Germania este cel mai cunoscut exemplu, iar Polonia, cel mai recent. De la 1 ianuarie 2010, pensiile a peste 24.000 de oficiali comunişti şi ofiţeri ai poliţiei politice din Polonia au fost diminuate cu peste 50%. 
În condiţiile în care România a condamnat oficial regimul comunist, a venit vremea ca măsurile concrete de decomunizare să fie puse în practică. Este nevoie de acestea ca semn reparatoriu faţă de victimele comunismului şi pentru a arăta că încălcarea drepturilor omului, a legilor şi normelor democratice nu rămâne nesancţionată.

Petiţie iniţiată de Societatea de Studii Istorice din România, Iaşi, 12 ianuarie 2010

SEMNATARI:

Membrii Societăţii de Studii Istorice din România: Dorin Dobrincu, Bogdan Maleon, Florea Ioncioaia, Adrian Cioflâncă, Andrei Muraru, Ovidiu Buruiană, Leonidas Rados, Liviu Brătescu, Mihai Chiper, Arcadie Bodale, Cătălin Botoşineanu.

Gabriel Liiceanu (filosof, Bucureşti), Nicolae Manolescu (critic literar, Bucureşti), Norman Manea (scriitor, New York), Dumitru Ţepeneag (scriitor, Paris), Ana Blandiana (poetă, Bucureşti), Romulus Rusan (scriitor, Bucureşti), Dan Petrescu (scriitor, Iaşi), Dan Lungu (scriitor, Iaşi), Caius Dobrescu (scriitor, prof. univ., Braşov), Mircea Mihăieş (scriitor şi jurnalist, Bucureşti/Timişoara), Ruxandra Cesereanu (scriitoare, Cluj), Doina Jela (scriitoare, Bucureşti), Liviu Antonesei (scriitor, Iaşi), Ion Zubaşcu (scriitor, Bucureşti), Chris Tănăsescu (poet, prof. univ., Bucureşti), Radu Negrescu-Suţu (jurnalist, scriitor, Paris), Traian Ştef (scriitor, Oradea), Radu Ulmeanu (scriitor, editor, Satu Mare), Vasile Baghiu (scriitor, Piatra Neamţ), Şerban Foarţă (scriitor, Timişoara), Tania Radu (scriitoare, Bucureşti), Dan Sociu (scriitor, Bucureşti), Daniel Vighi (scriitor, Timişoara), Cassian Maria Spiridon (scriitor, Iaşi), Ioan Muslea (scriitor, Cluj), Virgil Diaconu (poet, Piteşti), Viorel Padina (poet, blogger, Corabia), Roxana Ghita (scriitor, Craiova), Cătălin Ghita (scriitor, Craiova), Florin Toma (scriitor), Aurel Ion Brumaru (scriitor, Codlea), Ioana Orleanu (scriitoare, Augsburg, Germania), Radu Vancu (scriitor, Sibiu), Dan Dănila (poet, Ludwigsburg, Germania), Ruslan Carţa (poet, traducător, Bucureşti), Cristina Comanescu (scriitor, Berlin, Germania), Paul Tumanian (scriitor, Bucureşti), Victoria Milescu (scriitor, Bucureşti), Dumitru-Mircea Buda (scriitor, Târgu Mureş), Gheorghe Istrate (poet, Bucureşti), Radu Barbulescu (scriitor, jurnalist, Munchen, Germania), Titu Popescu (scriitor, prof. univ., Karlsfeld, Germania), Pavel Chihaia (scriitor, istoric de artă medievală, München, Germania), Ion Milos (scriitor, Malmo, Suedia), Silvia Butnaru (poetă, Norheim, Germania), Ion Murgeanu (scriitor, Bucureşti), Paul Spirescu (poet, Adjud), Honorina Chitic (poet, medic, Malmo, Suedia), Ion Dragomir (poet, Constanţa).
Orest Onofrei (senator, Suceava), Cristian Preda (prof. univ., deputat european, Bucureşti), Monica Macovei (parlamentar european, Bucureşti), Alexandru Herlea (fost ministru, prof. univ., Montbéliard, Franţa), Cristian Zăinescu (dr. inginer, fost deputat, Iaşi), Florea Sorin (viceprimar, Miroslava – Iaşi), George Calalb (fost vicepresedinte Acţiunea Populară, medic, Bucureşti).
Mihai Şora (filosof, Bucureşti), Luiza Palanciuc (cercetător, Paris, Franţa), Cătălin Popa (filosof, Oradea).
Victor Rebengiuc (actor, Bucureşti), Ion Caramitru (actor, regizor, Bucureşti), Alexandru Solomon (cineast, Bucureşti), Marin Marian-Balaşa (muzicolog, Bucureşti), Anca Măniuţiu (conf. univ., Cluj), Mihai Măniuţiu (regizor, prof. univ., Cluj), Sorin Ilieşiu (regizor, scenarist, Bucureşti), Nicolae Scarlat (regizor, Bucureşti), Devis Grebu (artist plastic, Bucureşti), Anca Similar (asist. univ., Cluj), Nick Sava (artist, Iaşi), Ioana Voicu-Arnăuţoiu (conf. univ., Bucureşti), Cornel Ţăranu (compozitor, Cluj), Maria Felicia Becker-Brindea (coregraf, Luxembourg), Alexandru Fronea (designer, Bucureşti), Corneliu Cojocaru (operator imagine, Bucureşti), Claudia Maru Hanghiuc (solistă opera, scriitoare, Bucureşti), Liana Saxone-Horodi (pictor, publicist, Haifa-Israel), Despina Petecel (muzicolog, Bucureşti), Gabriel Lascar Mindrila (director muzical), Michaela Istrate (artist plastic, Bucureşti), Maria Eliza Istrate (designer modă, Bucureşti), Andreiana Mihail (director galerie de artă, Bucureşti), Irina Hasnas Hubbard (artist plastic şi muzeograf, Bucureşti).
Ioan T. Morar (scriitor, jurnalist, Bucureşti), Dan Tapalagă (jurnalist, Bucureşti), Andreea Pora (jurnalist, Bucureşti), Horaţiu Pepine (jurnalist, Bucureşti), Liviu Cangeopol (ziarist, Atlanta, SUA), Radu Călin Cristea (jurnalist, Bucureşti), Dragoş Aligică (publicist, Bucureşti), Gelu Trandafir (jurnalist, Bucureşti), Nestor Ratesh (jurnalist pensionar, Bucureşti), Carmen Muşat (publicist, Bucureşti), Mirela Corlăţan (jurnalist, Bucureşti), Hannelore Baier (jurnalist, Sibiu), Toni Hriţac (jurnalist, Iaşi), Ovidiu Şimonca (jurnalist, Bucureşti), Emilia Chiscop (jurnalist, Iaşi), Alin Fumurescu (publicist, Bloomington, IN, SUA), Grigore L. Culian (editor, New York, SUA), Grigore Sbarcea (editor, Sydney, Australia), Liviu Tofan (jurnalist, Bucureşti), Cristi Ţepeş (redactor tv, Bucureşti), Vera J.Luchian Patton (editor media, Los Angeles, CA-USA), Dwight Luchian-Patton (publisher, Los Angeles, CA-USA), Decebal Constantin Nicolae (jurnalist, Piteşti), Lucian George Rotaru (director sucursală radio, Constanţa), Bogdan Enache (jurnalist, Bucureşti), Ştefana Bianu (membră a Comitetului de onoare al IICCR, Paris), Elek Szokoly (publicist, Târgu Mureş), Neculai Popa (CMR, Los Angeles, CA-USA), Cristian Curte (jurnalist, Bucureşti), Domnica Macri (jurnalist, Bucureşti), Delia Enescu (ziarist, Bucureşti), Otilia Ţeposu (ziarist, Bucureşti), Steliu Lambru (jurnalist, Bucureşti), Andrei Chirmiciu (ziarist, Deva), Virgil Burla (jurnalist, Bucureşti), Mojoiu Elena Antoanela (redactor şef, Bucureşti), Mihai-Cristian Ştirbu (jurnalist, Bucureşti), Mihai Mitrica (jurnalist, Bucureşti), Siegfried Woratsch (redactor RTL Luxemburg), Ţicu Goldstein (publicist, traducător, Bucureşti), Ştefan Macovei (trducător, Bucuresşti), Tudor Bogdan (jurnalist, Bucureşti), Werner Kremm (ziarist, traducător, Resiţa), Cerasela Rădulescu (jurnalist, Bruxelles, Belgia), Alexandru Constantin Istrate (producator tv., Bucureşti), Mihai Rogobete (publicist, Drobeta Turnu Severin).
Dan Rădulescu (membru titular al Academiei Române, prof. univ. pensionar, Bucureşti), Octav Popescu (activist pentru drepturile omului, Bucureşti).
Teodor Stanca (fost deţinut  politic, inginer, Timişoara), Toma Kassovitz (supraveţuitor al Holocaustului, Piteşti), Constantin Geangu (director, fost deţinut politic), Olga Ursu Ştefan (fiica disidentului Gheorghe Ursu), Dan Mlădinoiu (inginer, fost deţinut politic, Galaţi), Mircea Bozan (fost deţinut  politic, grafician, Jagstzell, Germania), Mircea Sevaciuc (fondator Mişcarea 15 Noiembrie 1987, Braşov), Nicolai Tănase (deportat politic, cercetător pensionar, Ploieşti), George Popescu-Glogoveanu (fost deţinut politic, Craiova), Viorica Călinescu (fost deţinut politic, inginer, Sibiu), Jean Cojocaru (fost deţinut politic, Bucureşti).
Vladimir Tismăneanu (prof. univ., Washington, D.C., SUA), Cătălin Avramescu (politolog, Bucureşti), Michael Shafir (prof. univ., Cluj), Daniel Barbu (prof. univ., Bucureşti), Cristian Pîrvulescu (politolog, Bucureşti), Gabriel Andreescu (conf. univ. SNSPA, Bucureşti), Lucian-Dumitru Dîrdală (politolog, Iaşi), Raluca Grosescu (politolog, Bucureşti), Claudiu-Laurenţiu Tabrea (analist relaţii internaţionale, Cluj).
Sanda Golopenţia (prof. univ., Providence - Rhode Island, SUA), Constantin Eretescu (etnolog, Providence, Rhode Island, SUA), Katherine Verdery (prof. univ., New York, SUA), Gail Kligman (prof. univ., Los Angeles, SUA), Lavinia Stan (prof. univ. asociat, Antigonish – Nova Scotia, Canada), Smaranda Vultur (conf. univ., Timişoara), Cătălin Augustin Stoica (lect. univ., sociolog, Bucureşti), Monica Ciobanu (sociolog, Plattsburgh - New York, SUA), Viorel Rogoz (prof. univ., Baia Mare), Cristina-Rodica Poponete (sociolog, Tilburg, Olanda), Bruno Ştefan (sociolog, presedinte BCS), Ioana Popescu (etnolog, Bucureşti).
Andrei Pippidi (istoric, Bucureşti), Mihnea Berindei (istoric, Paris), Leon Volovici (istoric, Ierusalim), Dennis Deletant (istoric, Londra), Andrei Oişteanu (cercetător, Bucureşti), Marius Oprea (istoric, Bucureşti), Stejărel Olaru (istoric, Bucureşti), Cristian Vasile (istoric, Bucureşti), Antal Lukacs (prof. univ., Bucureşti), Armand Goşu (istoric, Bucureşti), Cristian Luca (conf. univ., Galaţi), Felicia Waldman (istoric, Bucureşti), Alexandru Barnea (istoric, Bucureşti), Alexandru-Florin Platon (prof. univ., Iaşi), Florin Ţurcanu (istoric, Bucureşti), Lucian Nastasă-Kovacs (istoric, Cluj), Ştefano Bottoni (istoric, Bologna, Italia), Cristina Petrescu (istoric, Bucureşti), Dragoş Petrescu (istoric, Bucureşti), Virgiliu Ţârău (istoric, Cluj), Ottmar Traşcă, (cercetător ştiinţific, Cluj), Mihail Neamţu (istoric al ideilor, Arad), Alina Pavelescu (istoric, Bucureşti), Igor Caşu (istoric, Chişinău), Ioana Boca (istoric, Bucureşti), Şerban Marin (medievist, Bucureşti), Germina Nagâţ (specialist CNSAS, Bucureşti), Flori Bălănescu (istoric, Bucureşti), Dinu Zamfirescu (istoric, Bucureşti), Andi Mihalache (istoric, Iaşi), Robert Fürtös (muzeograf, Sighet), Novak Zoltan (istoric, Târgu Mureş), Cătălina Mihalache (istoric, Iaşi), Irina Nastasă (istoric, Cluj/München), Clara Mareş (cercetător, Bucureşti), Anca Şincan (istoric, Târgu Mureş), Florin Cîntic (prof. univ., Iaşi), Mircea Munteanu (istoric, Washington, D.C., SUA), Gabriel Catalan (istoric, arhivist, Bucureşti), Frans Adriaen van Helsdingen (istoric, Leiden, Olanda), Daniel Nazare (istoric, Braşov), Dan-Tudor Ionescu (cercetător, Bucureşti), Constanţa Vintilă-Ghiţulescu (cercetător, Bucureşti), Şerban-Liviu Pavelescu (istoric, Bucureşti), Gina Pană (istoric, Bucureşti), Mircea Stănescu (istoric, Bucureşti), Liviu Pleşa (istoric, Bucureşti), Elisabeta Neagoe-Pleşa (istoric, Bucureşti), Iuliu Cracană (cercetător, Bucureşti), Mihaela Sitariu (doctorand, London-Ontario, Canada), Nicolae Ursulescu (prof. univ., Iaşi), Paul Nistor (istoric, Iaşi), Cristian Sandache (istoric, Iaşi), Adrian Viţalaru (prep. univ., Iaşi), Maria Mureşan (prof. univ., Bucureşti), Viorel Achim (istoric, Bucureşti), Laurenţiu Rădvan (conf. univ., Iaşi), Dan Lazăr (istoric, Iaşi), Claudiu Topor (istoric, Iaşi), Mirela Vernescu (arheolog, Brăila), Radu Stancu (arhivist, Bucureşti), Laura Dumitru (arhivistă, Bucureşti), Nicolae Mihai (istoric, Craiova), Dumitru-Cătălin Rogojanu (istoric, Cluj), Adrian Teleaba (licenţiat în istorie, Mannheim, Germania), Marius Tanasescu (istoric de artă, Montreal, Canada), Ion Motoi-Chicideanu (arheolog, Bucureşti), Andrea Fürtos (muzeograf, Sighet), Carmed Brad (istoric de arta, Bucureşti), Marius Diaconescu (istoric, Bucureşti), Cornel-Florin Seracin (istoric, Timişoara), Dumitru Lăcătuşu (cercetător, Bucureşti), Nicolae Videnie (istoric, Bucureşti), Gaston Cosma (istoric de artă, Darmstadt, Germania), Bianca Mărmureanu (arhivist, Slobozia).
Adrian Poruciuc (prof. univ., Iaşi), Petru Ursache (prof. univ., Iaşi), Edit Szegedi (conf.univ., Cluj), Lidia Bodea (filolog, Bucureşti), Lidia Gheorghiu Bradley (filolog si publicist, München), Smaranda Enache (filolog, Târgu Mureş), Mircea Păduraru (prep. univ., Iaşi), Sveta Cazanaru (bibliograf, Bucureşti), Romaniţa Constantinescu (romanistă, Heidelberg, Germania).
Adrian Neculau (prof. univ., Iaşi), Mihai Dinu (prof. univ., Bucureşti), Dorin Popa (prof. univ., Iaşi), Dănuţ Jemna (conf. univ., Iaşi), Leon Stan (cercetător, London, Canada), Maria Teoodoreanu (cercetător, Bucureşti), Florin Oprea (profesor dr., Ploieşti), Radu Nechita (conf. univ., Cluj), Andreea Mihaela Marin (cercetător, Bucureşti), Cornelia Sarbu (fizician cercetător, Bucureşti), Jochen Philippi (fizician, Munchen), Gabriel Staicu (lect. univ. dr., Bucureşti), Livia Coroi (profesor dr., Brad), Victor Ciubotariu (prof. univ. pensionar, Montreal, Canada), Marian Gheorghe (profesor asociat, Sheffield, Marea Britanie), Mihail Grecea (cercetător, Leiden, Olanda), Ionuţ-Ovidiu Toma (asist. univ., dr. ing., Iaşi), Emil Roşu (prof. univ., Galaţi), Iulius Rostaş (cercetător, Budapesta), Aurel Mihai Demian (prof. univ. pens., Bucureşti), Adrian Prescornita (conf. univ. pensionar, Braşov), Camil Constantin Ungureanu (prof. univ., Barcelona, Spania), Adrian Lăcătuş (conf. univ., Braşov), Ştefania Marin, (cercetător, München, Germania), Georgeta Condur (lect. univ., jurnalist, Iaşi), Mioara Tumanian (cercetător, Bucureşti), Koos Eniko (cercetător, Cluj), Răzvan Teodorescu (profesor asistent, Tampa, Florida, SUA), Gregoriu Ciortea (cercetător pensionar, Bucureşti), Silviu Bors (lect. univ., Sibiu), Doina Condrea Derer (prof. univ., Bucureşti), Monica Vasileanu (asistent cercetare, Bucureşti), Roxana Utale (conf. univ., Bucureşti), Marius Cîrlan (profesor universitar pensionar, Iaşi), Diana Margarit (prep. univ, drd., Iaşi).
Ştefan Nistor (traducător, Bruxelles, Belgia), Ioana Daje (traducator, Campulung-Muscel), Marius Cosmin Petrus (traducator, Cluj).
Memorat
 • maya
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1100
 • Vezi Profilul

continuare


Daniel-Sorin Farcaş (editor, Oradea), Iuliana Vatui (redactor editură, Bucureşti), Mihaela Cartiş (corector, Bucureşti), Mihai Niţă (tehnoredactor, Brăila), Giani Popescu (redactor, Bucureşti), Vily Auerbach (editor, Bucureşti), Mirela DeLong (editor, Cluj).
Ligia Taloş (bibliotecară, Sibiu), Ildiko Csoke (bibliotecară, Timişoara), Monica Munteanu (bibliotecară, Timişoara) Ioana Patriche (bibliotecar, Bucureşti), Ana Antoneta Guran (bibliotecară, Baile Herculane), Ioan Dume (librar, Timişoara), Zenovia Constantin (bibliotecară, Timişoara).
Emil Bartoş (conf. univ., Timişoara), Lucian Turcescu (prof. univ. asociat, Montreal, Canada), Kilian Dörr (preot luteran, Sibiu), Corneliu Constantineanu (conf. univ., Timişoara), Dănuţ Mănăstireanu (teolog, Iaşi), Marius David Cruceru (conf. univ., pastor, Oradea), Alexandru Nădăban (teolog, Arad), Emil Meştereagă (lect. univ., Bucureşti), Emanuel Conţac (asist. univ., Bucureşti), Vasilică Croitor (pastor, Medgidia), Cojocea Gabriel (licenţiat Teologie, Constanţa), John Fleter Tipei (conf. univ. pastor, Bucureşti), Ioan S. Pop (reverend, Cluj).
Dumitru Mureşan (matematician, Bucureşti), Rucsandra M. Corbeanu (geolog, Doha, Qatar), Raul Cotfas (topograf, Topliţa).
Radu Chiriţă (lect. univ., Cluj), Dragoş Marcu (avocat, Bucureşti), Eugenia Crângariu (avocat, Bucureşti), Ion Beuca (jurist, Poienile de sub Munte, jud. Maramureş), Narcisa-Anamaria Bona (jurist, Timişoara), Adela Zoica (jurist, Londra, Marea Britania), Andrei Moroianu (avocat, Bucureşti), Elena Vlăsceanu (avocat, Bucureşti), Gheorghe Călin (jurist, Bucureşti), Sergiu Dan Iugulescu (avocat, Bucureşti), Dorin C. Domuta (jurist, Cluj), Sorin Andreica (jurist, Oradea), Anca Maria Prescornita (juristă pensionară, Braşov), Cristian Şoimaru (jurist, director ONG, Bucureşti), Camelia Jinaru (avocat, Bucureşti), Carmen Olariu (juristă, Bucureşti), Toni Baltag (avocat, Iaşi).
Dan L. Duşleag (medic, prof. univ., Bloomington, Indiana, SUA), Florentina Bocioc (psihoterapeut, Bucureşti), Lucia Duşleag (medic pensionar, Toronto, Canada), Adriana Panaitescu (medic, Iaşi), Daniela Nadaban (psiholog clinician, psihoterapeut, Arad), Camelia Doru (director ICAR, Bucureşti), Mihnea Chiuia (medic, Hastings, Marea Britanie), Miron Oana (farmacist, Bucureşti), Elena Filip (psiholog, Bucureşti), Mihai Picior (paramedic/asistent medical, Modena, Italia), Florica Sabadas (asistent Wolverhampton, Marea Britanie), Daniel Dobrea (chirurg, Iaşi), Daniela Stoica (medic, Bucureşti), Gabriel Popescu (medic, Târgu Mureş), Dan Poraicu (medic, Strasbourg, Franţa), Adriana Cârstea (medic pensionar, SUA), Alexandru Bozan (medic stomatolog, Sibiu, Romania), Sorinel Mocanu (psihoterapeut, Bucureşti), Irina Stanescu (medic pensionar, Bucureşti), Daniel Borteanu (medic dentist, Bucureşti), Mircea Razvan Stan (fizio-terapeut, Bucureşti), Ana Maria Stan (fizio-terapeut, Bucureşti), Otilia Nutu, Paula Trandafirescu (medic stomatolog, Constanţa), Adrian Ilie (medic, Tulcea), Mircea Barnaure (medic, scriitor, Augsburg, Germania), Georgeta Brumaru (psiholog, Codlea), Raluca-Gabriela Tudor (psiholog, Bucureşti), Ioan Botiz (dr., Ruscova, Maramures), Volia Kenig (medic, Bucureşti), Petru Turcu (medic pensionar, Petrosani), Andreia Jennings (psihoterapeut, Londra, Marea Britanie), Mircea Căpuşan (dr., Cluj), Ioan Pîrvulescu (medic, Iaşi), Bogdan Cojocaru (medic stomatolog, Bucureşti), Mădălina Cojocaru (tehnician dentar, Bucureşti), Steluţa Diaconu (farmacistă, Bucureşti), Sanda Dragulin (medic dentist, Bucureşti), Nicolae Felicia (asistentă medicală, Cluj).
Viorel Ion Pîslaru (medic veterinar, Bucureşti), Ion Gheorghe Brumaru (medic veterinar, Codlea), Nicolae Bona (medic veterinar, Timişoara).
Siminica Aurelia Dragomir (asistent social, Arad), Elisabeta Mojoiu (asistent social, Bucureşti).
Camelia Gavrilă (director liceu, Iaşi), Emil Moise (profesor, Buzău), Elena Ilie (profesor, Brăila), Valentin Teodorescu (profesor, Frankfurt am Main), Daniela Ţăranu (profesor, Cluj), Ghiuner Acmola (profesoară pensionară, Constanţa), Florin Chivoci (profesor, Piteşti), Ileana-Cătălina David (profesoară, Bucureşti), Genelica Enache (profesor , Codlea, jud. Braşov), Koós Tiberiu (profesor, Bucureşti), Elena Deleanu (profesor, Fălticeni), Maria Hulber (profesoară, Oradea), Ioan Neacsu (profesor, Bacău), Ruben Schiper (profesor, Iaşi), Sorin Marius Corduneanu (profesor, Botoşani), Bogdan Liciniu Blaga (profesor, Cluj), Florin Stanescu (profesor, Găeşti), Constantin Dragos Sdrobis (profesor, Dej), Nina Tintar (profesor, Sfantu Gheorghe), Marius Turza (profesor, Sighetu Marmatiei), Daniela Carstea (profesor, Bucureşti), Mihail Rusu (profesor pensionar, Târgu Mureş), Magda Negrea (profesoară, Iaşi), Radu Copăceanu (profesor, Iaşi), Doina Copăceanu (profesoară, Iaşi), Christian Căpinaru (profesor, Bucureşti), Constantin Mihai (profesor, Râmnicu Vâlcea), Gheorghe Slujitoru (profesor pensionar, Focşni), Monica Salvan (profesoară, Trouville, Franţa), Tudor Pamfil (profesor, comuna Ciorogarla), Tudor Dumitra (profesoară, comuna Ciorogarla), Mark Bucuci (profesor, Iaşi), Ileana Mlădinoiu (profesor, Galaţi), Aurora Turcu (profesor pensionar, Petroşani), Dania-Ariana Moisa (profesor, Craiova), Dana Ioanescu-Lefter (profesor, Montreal, Canada), Anca Aurelia Popescu (profesoară pensionară, Iaşi), Roxana Trofin (profesor, Bucureşti), Luminiţa Cana (profesor, Bucureşti), Fevronia Spirescu (profesoară, Adjud), Lucian Sava (profesor, Vaslui), Nicolae Pană (profesor, Braşov), Ileana Popescu (profesor, Iaşi).
Elena Cărunta (învăţătoare, Ocna Mureş, jud. Alba), Gheorghe Floriana (învăţătoare, Comuna Mănăstire - Călăraşi).
Marius Suiugan (inginer, Constanţa), Ilie Popa (prof. univ., Piteşti), Nicolae Constantinescu (prof.dr., Bucureşti), Constantin Pătrăşcoiu (lect. univ., Craiova), Daniela Ştefania Drăgoi (dr. inginer, Braşov), Mihaela Horea (inginer IT, Cluj), George Onofrei (inginer, Galaţi), Aurel Vlad (inginer, New York), Virgil Ciucă (inginer, New York), Despina Vestea (inginer chimist, Bucureşti), Ioan Andone (inginer şi economist, Bacău), Emanuel Fedur (inginer, Sighetu Marmaţiei), Simion Barbu-Pârvu (inginer, Bucureşti), Radu Filipescu (inginer, Bucureşti), Carmen Alexandrescu (inginer pensionar, Bucureşti), Radu Dănăilă (inginer, Iaşi), Tudorel Moga (inginer programator, Iaşi), Gabriela Hilcu (inginer, Ploieşti), Ştefan Talamba (inginer, Bacău), Ecaterina Chiuia (inginer pensionar, Bucureşti), Adrian Cioloca (inginer IT, Sibiu), Tudor Simion (inginer, Giurgiu), Florin Mihu (inginer proiectant, Galaţi), Marius Onofrei (inginer programator, Botoşani), Ionel Dobra (subinginer, Bucureşti), Mihail Iacovici (inginer pensionar, Bucureşti), Cornel Foltea, (inginer, Manchester, Marea Britanie), Tudor Lucian Miron (inginer, Galaţi), Filip Marius Romeo (inginer, Constanţa), Emilia Voicu (inginer, Timişoara), Constantin Ghirvu (inginer, Iaşi), Bogdan Alexandrescu (inginer IT, Iaşi), Virgiliu Călmăţuianu (inginer si matematician pensionar, Iaşi), Iuliu Vlaic (inginer, Erlangen, Germania), Sebastian Taus (inginer, Braşov), Ioan-Victor Dragan (inginer, Bucureşti), Dan Plesoianu (inginer, Windsor - Ontario, Canada), Neculai Cotovanu (inginer, Iaşi), Sorin Crăciun (inginer, Suceava), Ştefan Robert Udrea (inginer mecanic, Onesti), Mihai Florian (subinginer, Curtea de Arges), Luminiţa Fota (inginer, Craiova), Daniela Dumitru (inginer, Bucureşti), Vasile Vîrtosu (inginer, Galaţi), Adrian Sîrbu (inginer, Deva), Constantin Marcu (inginer, Campina), Ana Rotaru (inginer, Arad), Ovidiu Taus (inginer, Braşov), Gabriel-Emilian Muresanu (inginer, Bucureşti), Marin Craciun (inginer, Bucureşti), Cristian Pavaluca (inginer, Trier, Germania), Adrian Stanescu (inginer, Bucureşti), Dan Chicu (inginer pensionar, Bucureşti), Alecsandru Gheorghe Cojocaru (inginer pensionar, Ploieşti), Marcel Florin Boboc (inginer, Deva), Ovidiu Gugiuman (inginer, Bucureşti), Alexandru Anghelache (inginer construcţii, Bucureşti), Marian Iordache (inginer, Bucureşti), Angela Scaueru (inginer, Bucureşti), Marcel Tanase (inginer, Bucureşti), Valentin A. Cantor (inginer pensionar, Bucureşti), Ştefan Voiculescu (inginer, Bucureşti), Viorel Neacşu (inginer, Toronto, Canada), Eugen Savin (inginer, Timişoara), Coriolan Conia (inginer, Timişoara), Gheorghe Mihuţ (inginer silvic, Forli, Italia), Mihai Bădescu (inginer cercetător, Bucureşti), Florin Mihuţ (inginer IT, Drobeta Turnu Severin), Roman Clement (inginer, Zalau), Constantin Tiba (inginer, London, Ontario, Canada), Bădica Marin (licenţiat al Institutului Politehnic, Bucureşti), Adrian Rusu (inginer, Bucureşti), Adrian Piscureanu (inginer, Montreal, Canada), Stelian Năstase (inginer, Leiden, Olanda), Iulian Codescu (inginer IT, Brooklyn, NY, SUA), Marian Teican (inginer, Bucureşti), Alexandru Cojocaru (proiectant pensionar, Piatra Neamţ), Eugen Marius Bădăuţă (inginer, Bucureşti), Aurel Rotaru (dr. inginer, Bucureşti), Costache Murgoci (inginer pensionar, Onesti), Ilona Gadiuta (inginer, Bucureşti), Mircea Gadiuta (inginer, Bucureşti), Mihai Cojocar (inginer constructor, Bucureşti), Viorica Bologa (inginer pensionar, Bucureşti), Maria Koller (inginer pensionar, Focşani), Liviu Fota (inginer, Craiova), Sorin Popescu (inginer, Bucureşti), George Petrineanu (inginer, Stockholm), Dan Bocancea (inginer, Denver, SUA), Remus Stanciu (inginer pensionar, Constanţa), Lucia Stanciu (inginer pensionar, Constanţa), Ileana Mona Georgescu (inginer, Constanţa), Vlad Trofin (inginer, Bucureşti), Cristian Pelerini (inginer), Lucian Lauritz (inginer, Timişoara), Corneliu Boiangiu (inginer, Sibiu), Lucreţia Neamtu (inginer, Iaşi), Lazar Victor (inginer, Petroşani), Carmen Stancu (inginer, Bucureşti), Simina Teodora Dragomirescu (inginer pensionar, Bucureşti), Despina Alexandrescu (inginer, California, SUA), Valentin Chiriac (inginer geolog, Iaşi), Radu Matrescu (inginer, Iaşi), Mircea Ivănoiu (inginer, Braşov).
Ildiko Baranyi (informatician, Timişoara), Cătălin Nicolaescu (informatician, New York, SUA), Daniel Vuescu (IT Manager, Reşiţa), Vasile Tomoiagă (programator, Cluj), Barbu George Alexandru (programator, Satu Mare), Andi Ariton (programator, Bucureşti), Liviu Leleu (programator, Bucureşti), Alexandru Savin (programator, Galaţi), Adrian Purcar (programator, Cluj), Oana Dochie (programator, Klagenfurt, Austria), Laura Ion (operator calculator, Piteşti), Ion Nicolae Grigorescu (programator, Ploieşti), Viorel Cretu (informatician, Alba Iulia), George Baciu (informatician, Bucureşti), Mircea Motogna (manager IT, Cluj), Toma Andrei Mojoiu (achiziţii, logistică IT, Bucureşti), Felix Dragan (programator, Blackburn with Darwen, Marea Britanie), Petru Burac (programator, Suceava), Floricel Andrei (programator, Cluj), Eduard Koller (programator, Seattle, SUA), Paul-Liviu Petruş (programator, Alsbach, Germania), Gabriela Marinescu (support IT, Montreal, Canada), Costin Mantu (programator, Constanţa).
Memorat
 • maya
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1100
 • Vezi Profilul

continuare


Ana Branga (tehnician, Sibiu), Nicolaie Branga (tehnician, Sibiu).
Ileana Patriche (grafician, Bucureşti), Nicolae Damian (grafician, Lörach, Germania), Traian Gligor (grafician, Uni-Klinik Tübingen, Germania).
Carmen Gache (biolog, Iaşi), Ştefan Simion (biolog, informatician pensionar, Alexandria).
Marius Alexa (om de afaceri, Iaşi), Marian Acasandrei (întreprinzător, Bucureşti), Constantin Marta (om de afaceri, Bucureşti), Gheorghe Rus (antreprenor, Cluj), Ileana Lal (intreprinzator, Poiana Sibiului), Ana Sufana (intreprinzator privat, Poiana Sibiului), Ion Sufana (intreprinzator privat, Poiana Sibiului).
Paula Pescaru (economist, Costanţa), Vera Cîmpeanu (consultant şi trainer ONG, Bucureşti), Gheorghe Câmpeanu (consultant financiar, Washington, D.C., SUA), Andrei Gheorghe (consultant management, Bucureşti), Cezar Pesclevei (director vânzări, Gura Humorului), Horaţiu Călinescu (economist, Bucureşti), Theodor Nicola Fronea (manager turism, Bucureşti), George Acasandrei (economist, Iaşi), Victoria Mozacu (economist, Bucureşti), Georgeta Dăbuleanu (economist pensionar, Craiova), Cristian Miu (economist, Bucureşti), Silviu Cătălin Blăjuţ (analist financiar, Bacău), Eugen Roşca (economist, Bucureşti), Florin Rugină (economist, Bucureşti), Alin Duhnea (economist, Bucureşti), Bogdan Vlaicu (economist, Bucureşti), Felix Rusu (consilier comercial, Iaşi), Costinel Mitan (specialist Renault, Bucureşti), Cătălin Petrea (consilier de probaţiune, Iaşi), Ana Cojocaru (asistent marketing), Aurora Burducea (analist de piaţă, Bucureşti), Viorel Mateescu (economist, Bucureşti), Panin Milorad (asistent vânzări), Rodica Polgar (agent vânzări, Bucureşti), Alin-Gabriel Olariu (agent vânzări, Bucureşti), Marian Ghionu (consultant, Brăila), Dan Masca (economist, Târgu Mureş), Daniela Marin (economist, Ploieşti), Ioan Sabău (economist, Corunca - Mureş), George Bogdan Ioniţă (economist, Bucureşti), Marius Seceleanu (economist, Slobozia), Radu Ghenea (economist, Tulcea), Adrian Nagy (economist, Iaşi), Vadim Aroneanu (economist pensionar, Bucureşti), Camelia Grecea (economistă, Iaşi), Marieta Gheorghe (economist, Bucureşti), Camelia Acasandrei (economist, Bucureşti), Alexandru Dumitru Brumaru (broker, Codlea), Ştefania Rusu (contabil pensionar, Târgu Mureş), Anghel Burghilă (director asigurari agricole, Bucureşti), Genunea Burlea (economist, Bucureşti), Giorgia Dragnea (economist, Bucureşti), Mihail Stoica (bancher, Nicosia, Cipru), Mihaela Lungu (economist, Bucureşti), Cristina Daniela Puiu (contabil, Bucureşti), Daniel Buzea (economist, Bucureşti), Silvia Danciu (contabil, Braşov), Marius Tabacu (manager, Cluj), Laura Marcu (economist, Bucureşti), Marius Marcu (economist, Bucureşti), Lavinia Lupescu-Anastasescu-Ghica (economist, Bucureşti), Ileana Boiangiu (economist, Sibiu), Maria Bogheanu (contabil, Sibiu), Dan Calinescu (manager, Toronto, Canada), Delia Nicoleta Griguta (consultant financiar, Bucureşti), Anca Albu (economist, Bucureşti), Teodor-Cristian Dinescu (agent contractor, Bucureşti), Maria Dorobanţu (economist, Bucureşti).
Gabriela Petrescu (arhitectă, Bucureşti), Alexandru Mafteiu (arhitect, Bucureşti), Cătălina Chiricuta (arhitect, Bucureşti), Dan Rusu (arhitect, Aachen, Germania), Mihaela Butacu (arhitect, Bucureşti), Jeana Maibach (arhitect), Peter Derer (dr., arhitect, Bucureşti).
Daniel Creţu (liber profesionist, Germania), Corneliu Vaida (Lion Club, Timişoara), Eduard Baraitaru (liber profesionist, Bucureşti).
Mircea Gherbovet (specialist in comunicare, Bucureşti), Dorin Burcus Coman (PR organizator, Cluj).
Alexandru Teodoreanu (ofiţer pensionar, Sighişoara), Cătălin Vasile (cadru militar, Galaţi), Florin Adrian Marginean (funcţionar public, Cluj), Ştefan Miron (funcţionar, Stokie, Illinois, SUA).
George Tudorie (doctorand în filosofie, Budapesta), Gabriel Radu (doctorand, Bucureşti), Ovidiu Cocieru (bursier Fulbright, Amherst, SUA), Natanael Mladin (doctorand, Belfast, Marea Britanie), Emilian Margarit (doctorand, Iaşi), Alin Cuc (masterand, Cluj-Napoca), Teodor-Emil Ulieru (student masterand, Paris), Mircea Tebrean (masterand, Iaşi), Adrian Călin (student, Constanţa), Luca Vlad (student, Cluj-Napoca), Mihai Ciucanu (student, Bucureşti), Bogdan Emanuel Răduţ (student, Craiova), Darius Blaj (student, Sânmihaiu German, jud. Timiş), Nicolae Ciocan (student, Făgăraş şi Zurich, Elveţia), Mihaela Penca (studentă, Cernavodă), Radu Gheorghe Bujoreanu (student, Iaşi), Adrian Merfu (student, Montreal, Canada), Călin Bogdan (sudent, Bucureşti), Cristina Preutu (studentă, Iaşi), Andrei Mosoiu (student, Constanţa), Marius Cheta (student, Cluj), Marian Dumitrache (student, München, Germania), Cătălin Timofciuc (student, Iaşi), Eduard Manoliu (student, Bârlad), Andrei Patrick (student, Iaşi), Iulia Hrostea (student, Iaşi), Andrei Răzvan Placinta (student, Bucureşti), Emanuel Condria (student, Bucureşti), Cristian Purel (student, Cluj), Vicenţiu Horia Vidoni (student, Bruxelles, Belgia).
Cosmin Constantin Cîmpanu (elev, Fălticeni), Gheorghe Alexandru Handru (elev, Braşov), Matei Trofin (elev, Bucureşti), Evelina Olariu (elevă, Cluj).
Ionuţ Androne (referent, Făgăraş), Iulia Iordan (referent, Bucureşti), Gabriel Jarnea (referent ICR, Berlin, Germania), Amalia Străvoiu (referent, Bucureşti).
Corneliu Rotar (muncitor, Arad), Sică Spoială (maistru instructor, Braşov), Dorel Gui (instalator, Arad), Constantin Tapus (electrician, Târgu Jiu), Daniel Prodea (electrician, Bucureşti), George Stan (electrician, Bucureşti), Andrei Mojoiu (şofer, Bucureşti), Marian Olariu (şofer, Bucureşti), Constantin Olariu (şofer, Bucureşti), George-Tiberiu Olariu (şofer,, Bucureşti), Ionuţ Stan (agent pază, Bucureşti), Ion Stan (agent pază, Bucureşti), Elisabeta Prodea (coafeză, Bucureşti).
Bogdan Belcig (bodyguard, Bucureşti), Aurel Ionuţ Odoroaga (operator amenajări, Bucureşti), Marcel Daniel Borlovan (inspector, Arad), Camelia Alexandrescu (consultant parlamentar la Senat, Bucureşti), Dumitru Nutu (salariat Institutul Oncologic, Bucureşti), Helmuth Toma (DMG, Köln, Germania), Antoaneta Roman (asistentă executivă, Montreal, Canada), Stelian Brad (designer industrial, Arad), Mariean (tehnician constructor, Focşni), Aldo-Cristinel Hanek (proiectant, Villingen-Schwenningen, Germania), Victor Brosser (şef departament, Bucureşti), Mihaela Jarvi (cosmeticiană, Espoo, Finlanda).
N. Popa (pensionar, Los Angeles), Constantin Chirilă (pensionar, Iaşi), Livius Butura (pensionar, New-York), Corneliu Constantinescu (pensionar, Benglen, Elveţia), Dinu Mariana (pensionară, Sighetu Marmatiei), Lucia-Magdalena Daje (pensionară, Campulung-Muscel), Eugen Daje (pensionar, Campulung-Muscel), Petru Guran (pensionar, Baile Herculane), Leon Curtean (pensionar, Baia Sprie), Eugeniu Gheorghita (pensionar, Bucureşti), Niculae Niculescu (pensionar, Bucureşti), Elisabeta Niculescu (pensionar, Bucureşti), Ioachim Dumitrescu (pensionar, Bucureşti), Mariana Tanase (pensionar, Bucureşti), Sorina Aurelia Woinaroski (pensionar, Bucureşti), Mihai Spiridon Woinaroski (pensionar, Bucureşti), Andriadi Maria Andriescu (pensionară, Bucureşti), Liliana Anca Tinca Fuhn (pensionară, Bucureşti), Ruxandra Alina Simian (pensionară, Bucureşti), Georgeta Radulescu (pensionară, Bucureşti), Ligia Kozak (pensionară, Bucureşti), Andrei Alexandru (pensionar, Bucureşti), Liliana Ursu (pensionară, Bucureşti), Constantin Cana (pensionar, Pitesti), Jenica Cana (pensionar, Piteşti), Laura Cojocaru (pensionar, Bucureşti), Niculina Cojocaru (pensionară, Piatra Neamţ), Constantin-Nicu Mihai (pensionar, Râmnicu Vâlcea), Nicolae Macovei (pensionar, Bucureşti), Georgeta Mihai (pensionar, Râmnicu Vâlcea), Eugenia Taus (pensionară, Braşov), Gheorghe Taus (pensionar, Braşov), Ana Danciu (pensionar, Braşov), Gheorghe Danciu (pensionar, Braşov), Doina Popescu (pensionar, Bucureşti), Ilie Popescu (pensionar, Bucureşti), Victoria Marcu (pensionar, Bucureşti), Sergiu Negrea (pensionar, Iaşi), Alexandrina Negrea (pensionară, Iaşi), Aurel Varga (pensionar, Elkhart, USA), Aurora Dragulin (pensionară, Braşov), Anca Daniela Scutaru (pensionară, Iaşi), Nicolae Bacaitan (pensionar, Braşov), Traian Pelimon (pensionar, Bucureşti), Gheorghe Dinu (pensionar, Bucureşti), Georgeta Olariu (pensionară, Bucureşti), Florea Iordănescu (pensionar, Bucureşti), Elena Iordănescu (pensionar, Bucureşti), Angela Polgar (pensionar, Bucureşti), Ion Polgar (pensionar, Bucureşti), Marin Constatin (pensionar, Bucureşti), Ioana Constantin (pensionar, Bucureşti), Szabo Andras (pensionar, Bucureşti), Florian Stănică (pensionar, Bucureşti), Şerban Gheorghe Dragomirescu (pensionar, Bucureşti), Maria Pintilie (pensionară, Iaşi), Ileana Margareta Mutiu (pensionară, Timişoara), Caius Eugen Mutiu (pensionar, Timişoara), Maria Petric (pensionară, Timişoara), Mihaela Ramona Mutiu (asistent universitar, Timişoara), Ionela Belcic (casnică, Bucureşti), Elisabeta Ciortea (casnică, Bucureşti), Petrică Stan (şomer, Bucureşti), Corina Olariu (şomer, Bucureşti), Irina-Florenţa Dinu (şomer, Bucureşti).
Stela Iusco (Satu Mare), Gabriela Mitru (Baia Mare), Georgeta Iusco (Dragomireşti, jud Maramureş), Gheorghe Neagu (Bucureşti), Ana Ciucan Ţuţuianu (Bucureşti), Lucian Toderaş, Ion Lazu, Lidia Lazu, Sandu Buraga (Iaşi), Cristian Vicol (Bucureşti), Sorin Şerb (Bucureşti), Livia Gherasim (Bucureşti), Gelu Robitu, Nicolae Comănescu, Angela Surariu, Cătălin Moga, Victor Şerban, Cristian Dumitrescu, Marin Bădică, Mihaela Lungu, Lucia Chiriţă,  Radu Anghel (Bucureşti), Mircea Vlad, Florin Preduchin, Ruben Buturca (Alesd - Bihor), Gheorghe Mihut, Gaber Dinu (Ploieşti), Michel Bucos (Haut du Bois - Thanvillé, Franţa), Marius Baloş (Satu Mare), Simona Tănăsescu (Montreal, Canada), Alexandru Leonte, Radu Mihăilescu (Bucureşti), Rodica Boconcios, Edmund Fota (Siegen, Germania), Viorel Costea, Raluca Ciupercă (Bucureşti), Ilie Chirculescu, Radu Munteanu-Ramnic (Stockholm, Suedia), Jenica Basoc (Bucureşti), Lucian Armeanca, Mihaela-Liliana Mares (Hanau, Germania), Adrian Popic, Tothpal Tunde (Timişoara), Virgil Ulmeanu, Georgeta Bunea, Ioan Bojin (Jebel, Timiş), Mihai Popescu (Ploieşti).
Se alătură şi 135 de membri ai Fundaţiei Naţionale a Revoluţiei din Decembrie 1989 (vezi documentul din Anexă).


Societatea de Studii Istorice din România
Str. Nicu Gane, nr. 25, ap. 18,
Iaşi, jud. Iaşi, cod 7110
Email: asociatiassir@yahoo.com
Website: http://ssir.org.ro


Memorat
 • maya
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1100
 • Vezi Profilul

Vreau sa vedeti si unii dintre voi ce “revolutionari” de seama a promovat Tov  Ion Ilici Iliescu in perioada 1991 -1992… ASTA DREPT RASPLATA PENTRU VICTORIA “revolutiei rosii” facute de tov Ilici si COMPLICII acestuia chemati sa-i apere pe cei din ESALONUL 2 AL COMUNISTILOR dupa 22 decembrie 1989 …
       O mica parte din lista Militienilor "revolutionari":

1.   DABU N.VALERICA – acum GENERAL MAGISTRAT – atunci COLONEL DE MILITIE directia judiciara – cert.7479/’92
2.   NITU N. NICULAE  - GENERAL DE MILITIE  D.G.P.M.B – cert.7452/’92
3.   BLAGA I.IOAN – COLONEL DE MILITIE  sector 5 - cert.7455/’92
4.   CROITORU VIOREL MERISONEANU – fostul comandant la sectia 1 Militie ,cel care i-a facut B.I. de Bucuresti lui CUTEAN EMILIAN VASILE (fostul SS ciorditor de la SSPR) – cert.8051/’92
5.   PALANCEANU I.EUGEN – COLONEL DE MILITIE  sector 6 - cert.9342/’92
6.   SPOREANU GHE.GHEORGHE –COLONEL DE MILITIE S.A.I – cert.7221/’92
7.   ILCA P.IOAN – COLONEL DE MILITIE  B.P.R – cert.9330/’92
8.   BONTA I.GHEORGHE – LT.COLONEL DE MILITIE SERV PAZA – cert.9349/’92
9.   ROTARIU N.NECULAI – LT.COLONEL DE MILITIE S.O.C.R.P –cert.9346/’92
10.   NEACSU N.NICOLAE – LT.COLONEL DE MILITIE  - cert.9470/’92
11.   STERESCU E.LAURENTIU – EUGENIU – LT.COLONEL DE MILITIE  serv.P.O – cert.9321/’92
12.   CHESOIU C.DUMITRU – MAIOR DE MILITIE sector 6 – cert.9369/’92
13.   FLORESCU OPREA – MAIOR DE MILITIE sector 5 – cert.7257/’92
14.   GHEORGHITA A.GHEORGHE – LT.COLONEL DE MILITIE sector 1 – cert.8870/’92
15.   IVASCU GHE.GHEORGHE – MAIOR DE MILITIE S.O.C.R.P – cert.8193/’92
16.   BAICU I.VASILE – LT.COLONEL DE MILITIE sector 4 – cert.9312/’92
17.   POP I. VALER – CAPITAN DE MILITIE sector 6 – cert.9358/’92
18.   MARIN I.RADU – MAIOR DE MILITIE –cert.9160/’92
19.   STAVAR N.BENONIE – CAPITAN DE MILITIE – cert.9073/’92
20.   GOGHIE CAROL – CAPITAN MILITIE – cert.275/’91
21.   CIOBANETE I.MARIN – LT.MAJOR MILITIE sector 1 – cert.9350/’92
22.   GANE T.ION – LT.MAJOR MILITIE  B.P.R – cert.7229/’92
23.   DUMITRU .D.VICTOR – MAIOR MILITIE sector 3 – cert.9366/’92
24.   IONITA P.COSTEL – LOCOTENENT MILITIE sector 3 – cert.7231/’92
25.   LEPADATU ION – LOCOTENENT MILITIE –responsabil cu escorta arestatilor la JILAVA din seara de 21 decembrie 1989  – cert.9339/’92
26.   NICOARA I.CONSTANTIN –LOCOTENENT MILITIE sector 2 – cert.8493/’92
27.   MANTA ST.CONSTANTIN  -  LOCOTENENT MILITIE – cert.8475/’92
28.   ANDRIES N.IOAN – LT.MAJOR MILITIE  sectia 1 militie – cert.7367/’92
29.   GHETU D.DANIEL – LT.MAJOR MILITIE sectia 1 militie – cert.7403/’92
30.   NEMTEANU S.GEORGICA – LT.MAJOR MILITIE – sectia 1 militie – cert.7946/’92
31.   NEUHAUSER P.CARLOS LEONARD – CAPITAN MILITIE  sector 4 – cert.9562/’92
32.   NITA S.ION – LT.MAJOR MILITIE sector 3 – cert.9324/’92
33.   PUIA GHE.DAN – LT.MAJOR MILITIE sectia 4 – cert.7480/’92
34.   MURESAN G.VASILE –COLONEL MILITIE – cert.7961/’92
35.   BIBART M.IOAN – COLONEL MILITIE sector 4 – cert.9311/’92
36.   GEORGESCU M.MARIAN – CAPITAN MILITIE sector 4 – cert.9315/’92
37.   TRIFAN VELIAN – MAIOR MILITIE sector 4 – cert.9316/’92
38.   PRISACARIU C.GHEORGHE – CAPITAN MILITIE sector 4 – cert.9318/’92
39.   DEFTU GHE.ION – LT.MAJOR MILITIE sector 4 – cert.9317/’92
40.   POPESCU C.PETRUS – LOCOTENENT MILITIE sector 4 – cert.9340/’92
 
Memorat
 • maya
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1100
 • Vezi Profilul

ACUM VA ADUC LA CUNOSTINTA LA CATEGORIA – MILITIENI ofiteri superiori si Militari ofiteri superiori  cu terenuri FOARTE scumpe pe legea 42/1990 … care au luat certificate de "revolutionari".
 PE ACESTIA I-A RIDICAT IN GRAD (imediat dupa ianuarie 1990) TOV.ILICI PENTRU “faptele deosebite” FACUTE IN TIMPUL REVOLUTIEI (ucigand romani EROI),AJUTAND esalonul 2 SA VINA LA PUTERE DUPA 22 DECEMBRIE 1989 (mai toti au luat certificate in perioada 1991-1992) :

GENERAL  APOSTOL GHEORGHE DIRECTIA DE ORGANIZARE,MOBILIZARE SI OPERATII CARE SE OCUPA CU REPRESIUNILE MANIFESTANTILOR IN TIMPUL REVOLUTIEI DIN DECEMBRIE -2500mp la MOGOSOAIA  ;
GENERAL  ANGHEL ION ,directia cultura,
 GENERAL VASILE MURESAN ;
GENERAL MAGISTRAT DABU VALERICA  ,FOST COMANDANT AL MILITIEI CRAIOVA ADUS LA BUCURESTI PENTRU REPRIMAREA IN FORTA A TUTUROR DEMONSTRANTIILOR CARE DERANJA PUTEREA ;
COLONEL MERISOREANU CROITORU VIOREL FOST ANCHETATOR COMUNIST PRIETEN CU emilian vasile cutean CEL CARUIA I-A FACUT BULETIN DE BUCURESTI  ,IAR IN NOAPTEA DE 21 DEC.’89 A, BATUT SI ARESTAT ABUZIV SUTE DE MANIFESTANTI LA REVOLUTIE IAR DUPA ACEEA I-A URCAT IN DUBE SPRE PUSCARIA JILAVA ;
GENERAL  POPA VASILE , IN DECEMBRIE 89 ERA COMANDANTUL FORTELOR DE ORDINE INTERNA CARE LA REVOLUTIE BATEAU SI UMPLEAU DUBELE CU MANIFESTANTI SI II BAGAU IN ARESTURILE DIN CALEA RAHOVEI SAU JILAVA ;
GENERAL NITU NICOLAE(TATA NITU)  ;
GENERAL PALACEANU EUGEN ;
GENERAL  AMZA TUDOR ;
GENERAL  BLAGA ION ;
COLONEL LAURENTIU STERESCU;
GENERAL GHEORGHE SPOREANU;
COLONEL NICOLAE NEACSU;
COLONEL BIBART IOAN;
COLONEL  MIHAI CIOCODEI ;
COLONEL GHEORGHE GHEORGHITA ;
COLONEL IOAN ILCA ;
General Maior (r) LEVANOVICI MIRCEA - CEL CARE A INGROPAT DOSARELE DE LA BEROVOIESTI;
COLONEL IORGOVAN IACOB;
GENERAL FLORESCU OPREA ;
GENERAL BUJOR FLORESCU ;
COLONEL BONTA GHEORGHE;
COLONEL IVASCU GHEORGHE;
COLONEL ILEA ION SI ALTI OFITERI PRECUM :
MARIAN RADU,POP VALER,STAVAR BENONE,CIOBANETE MARIN,GANEA ION,IONITA COSTEL, LEPADATU ION, NICOARA CONSTANTIN, DUMITRU VICTOR,ANDRIES IOAN, GHETU DANIEL, NEMTEANU GEORGICA ,NEUHAUSER CARLOS LEONARD(VAMA DEVA), NITA ION ,BAICU VASILE,PRISACARU GHE., TRIFAN VELIAN, GEORGESCU MARIN ,NICOLAE DORNEL SI MAI MULTI SUBOFITERI M.I.-ACESTIA AU LUAT TERENURI IN MOGOSOAIA SI SNAGOV.
OANCEA IOAN FOST MINISTRUL AL AGRICULTURII SI ALIMENTATIEI  A PRIMIT TITLUL DE PROPIETATE PE 0,50 ha IN COMUNA MOGOSOAIA SI 9 ha IN COMUNA BANEASA JUDETUL GIURGIU
IGNAT CONSTANTIN  FOST SECRETAR DE STAT IN MAA SI ARSENESCU NICOLAE DIRECTOR IN MAA ,SI BASTUREA CONSTANTIN SI DINESCU MIRCEA ,FOSTI DIRECTORI AI S.C.COMAICO S.A. JUD.ILFOV AU PRIMIT FIECARE CATE 8 ha IN COMUNA BANEASA ;
PETRE MARCULESCU FOST MINISTRU AL AGRICULTURII , GRASU OVIDIU SI LEU COSTICA  FOSTI SECRETARI IN MAA SI MISCHIE GHE.MATEESCU RADU, COJOCARU MIHAIL , GLAMANGHE., NACHE DINCA,DUMITRESCU MARIN ,BACILA VASILE ,FOSTI CONSILIERI AI MINISTRULUI AGRICULTURII ,AU PRIMIT CATE 0,5 ha IN MOGOSOAIA;
BARBULESCU GHEORGHE (FOST PRESEDINTE AL BANCII AGRICOLE ) , CHELU NICOLAE (FOST VICEPRESEDINTE AL BANCII AGRICOLE) SI EI AU CATE 0,5 ha TEREN LA MOGOSOAIA ;
FOSTII SECRETARI DE STAT DIN MAA ,ANTOCHI GHEORGHE ,PLACINTA PETRE ,DRAGOMIR STAN,POPESCU ADELINA IANCULESCU MARIN,BUDOI GHEORGHE ,SENATORUL NEAGU VICTOR ,ZOICAN ION,BALAN GHE., BUDOI GHEORGHE, AU FACUT SCHIMBURI DE TERENURI CU PERSOANE RUDE ALE UNOR OFICIALITATI (LE-AU VANDUT TERENURILE) LUATE PE MALUL LACULUI MOGOSOAIA .
La loc de frunte stă fostul procuror militar general (r.) Mircea Levanovici, unul dintre celebrii “gropari” ai dosarelor revoluţiei, care a primit 2.000 mp în Snagov.
 General (rez.) Florin Şucată, fost şef în SPP şi implicat în diverse afaceri dubioase a primit 1.000 mp în Ciorogârla, 5.000 mp în Pantelimon, 4.000 mp. în Vidra, toate aceste suprafeţe în 1992, şi 1.000 mp în Snagov, în 1995.
Aleodor Frâncu, fost demnitar în cabinetul Tăriceanu (chiar şi şef al Cancelariei) s-a dovedit ulterior colaborator al Securităţii a primit şi el 5.000 mp în Corbeanca, în 1992, şi 2.000 mp în Otopeni, în 1993.
Senatorul “combinator” Cătălin Voicu a primit 5.000 mp în Petrăchioaia, în 1992, şi 3.000 mp în Snagov, în 1994.
Fostul miliţian şi general magistrat Valerică Dabu este şi el pe lista căpătuiţilor revoluţiei, cu 2.000 mp în Otopeni şi 3.000 mp în Pantelimon.
Valentin Delcea, prefect PDL de Ilfov este posesorul a 3.000 mp. în Snagov, că “a binemeritat” de la Patrie!
Dan Docan, fost şef al Imprimeriei Naţionale şi revoluţionar, este posesorul a 2.000 mp în Snagov şi a 300 mp în Pantelimon.


Anarhistul  Cico  Amiralul “de uscat” Emil “Cico” Dumitrescu, fost sfetnic al lui Iliescu, are mai multe terenuri: 1.000 mp în Mogoşoaia, 9.250 mp în Găneasa şi un al treilea, de 800 mp, tot în Mogoşoaia.

Radu Silaghi, fost boxer şi fost primar PD al sectorului 4 este beneficiarul a trei loturi: 1.000 mp în Snagov, 2.000 mp în Otopeni, şi 2.000 mp în Măgurele.

Pesedistul Gheorghe Şomănescu, fost director penal al ICRAL Herăstrău, este un adevărat latifundiar al “deranjului” din decembrie 1989. Şomănescu are 1.000 mp în Otopeni, 2.000 mp în Ciorogârla, 1.000 mp în Snagov, 1.000 mp în Vidra şi 5.000 mp în Periş.

Margareta Costea, “revoluţionara”,ranita inchipuit ,dar  cu patalamade revolutionary  şi mama descurcăreaţă a iubitei soţii a Prostănacului GEOANA , pe lângă case luate cu japca, a fost răsplătită şi cu 2.000 mp în Otopeni şi 500 mp în Dobroeşti.

Revoluţia  de la clubul  “Dinamo”:

În comuna Cernica, în cele mai bune zone, au fost răsplătiţi cu hălci bune de teren şi următorii revoluţionari: pedistul Viorel Bara, cu 4.500 mp;
 dinamovistul-butelie Cristian Borcea, cu 1.000 mp la Snagov
preotul de la Colţea, Sandi Mehedinţu care a fost dovedit turnator al securitatii , cu 5.000 mp;
Andrei Svoronos, fost şef al rezervaţiei Deltei Dunării, cu 5.000 mp.

La Ciorogârla au primit teren Vladimir Galin Corini (8.000 mp) fost consilier al lui Ilici Iliescu şi fost deputat,;
realizatorul tv Victor Ionescu (5.000 mp)
 doi ofiteri SPP, celebrii: generalul Gabriel Naghi fostul ,şef al SPP din ultimul mandat al lui Iliescu, a primit 5.000 mp,
 iar Romeo Oiţă, fost colonel SPP şi aghiotant al pesediştilor Dan Marţian şi Nicolae Văcăroiu, a primit şi el tot 5.000 mp , Oiţă a fost implicat, anul trecut, într-unul din scandalurile care l-a avut în centrul atenţiei pe Mircea Băsescu.

O mică “moşie” de 5.000 mp a primit şi Florin Mihai Ghiulbenghian, şef al lojii masonice Sfinx, în comuna Vidra.

Celebrul Constantin “Bebe” Ivanovici, cel pe care l-a ciupit strungul de cur în timpul revoluţiei şi a primit certificat pentru asta, a primit de toate, el şi familia lui: funcţii de deputat, preşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, şef la revoluţionari şi multe terenuri. Astfel, lui Bebe Ivanovici i-au fost date următoarele suprafeţe: 1.000 mp în Otopeni, 1.000 mp în Voluntari, 1.500 mp în Mogoşoaia şi 2.000 mp în Snagov.

Lista localităţilor unde “revoluţionarii” au primit mii de metri pătraţi drept mulţumire de la Patrie este impresionantă: Buftea, Otopeni, Popeşti-Leordeni, Voluntari, Afumaţi, Baloteşti, Berceni, Bragadiru, Brăneşti, Cernica, Ciolpani, Chiajna, Chitila, Ciorogârla, Clinceni, Cornetu, Corbeanca, Chitila, Dascălu, Dărăşti, Dobroieşti, Domneşti, Dragomireşti Vale, Găneasa, Glina, Grădiştea, Gruiu, Jilava, Măgurele, Moara Vlăsiei, Mogoşoaia, Nuci, Petrăchioaia, Pantelimon, Snagov, Ştefăneştii de Jos, Vidra, Periş, 1 Decembrie.
LIMANU JUDETUL CONSTANTA : LITA MIHAI FOST DEPUTAT ;
PATRANOIU VASILE,VLADESCU VALENTIN ,HANGANU EMANOIL PAUN DUTU SI MULTI ALTII.- CONSTANTIN CONSTANTIN (PATRON LA SEXI CLUB) 3 HA IN CORBEANCA ;
0,30 HA IN COMUNA PANTELIMON SI 1 HA IN SNAGOV a primit si IULIAN CRETU (FOST VICEPRIMAR AL CAPITALEI) acesta a mai luat  0,50HA LA CLINCENI 0,20 HA LA OTOPENI ,0,30 HA LA VIDRA.
 COSTEA MARGARETA PROFESOR LA A S E (SOACRA LUI GEOANA) 0,20 HA LA OTOPENI 0,5 HA LA DROBOIESTI ;
GENERAL MUGUREL FLORESCU  FOST PROCUROR ,0,50HA MOGOSOAIA ,0,50 HA VIDRA .
IORGOVAN IACOB SI FRATELE SAU ION ,FOSTI OFITERI M.I 0,35 HA LA CHITILA ,0,20HA LA OTOPENI ,0,80 HA OTOPENI,0,20HA LA SNAGOV ,0,20 HA LA MOGOSOAIA , 0,55 HA LA VIDRA ,0,50 HALA CLINCENI.
SOMANESCU GHEORGHE FOST DIRECTOR ICRAL HERASTRAU 0.10 HA LA SNAGOV,0,10, HA LA VIDRA ,0,50 HA LA PERIS ,0,10 HA LA OTOPENI .
 VACAROIU CRISTIAN (FIUL LUI NICOLAE VACAROIU) ,0,50 HA LA GANEASA 0,50 IN PANTELIMON SUVEAVA ION GEN.M.I. ,0.30 HA MOGOSOAIA , 0,20 HA SNAGOV.SPOREANU GHE. GEN. M.I. ,0,30 HA IN SNAGOV ,0,33 HA IN BUFTEA ,O,27 HA IN CIOLPANI ,0,10 HA IN BALOTESTI .

VOICU CATALIN OFITER M.I - 0,30 HA SNAGOV , 0,5 HA IN MOGOSOAIA .

GHEORGHE URDUBAN ,SEF SERVICIU SECTIA 3 MILITIE ASCUNS IN SECTIA 14 DE MILITIE IN TIMPUL EVENIMENTELOR DIN DECEMBRIE 89  A LUAT 1000 MP .IN SNAGOV .

 SUNT SI REVOLUTIONARI CARA LI S-AU ATRIBUIT SUPRAFETE MAI MARI DECAT AVEAU DREPTUL DE 1 HA ,PRECUM DORU TRIFOI, MIRCEA VASILE, HODIVOIANU TEODOR  E.T.C ,TOTI ACESTI "LUCRATORI" AU FOST SI SUNT SUB ARIPA PROTECTOARE AI TOV. ILICI
Memorat
 • mercurie2
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4343
 • Vezi Profilul

Faptul ca eu nu-s in lista ma face sa ma simt ROMAN !
Oameni buni, sunt alte neamuri care se straduiesc sa pun a mana pe pamantul romanesc. Daca pana azi erati timizi, tot de azi va invit sa va luati hectarul prin orice mijloace, pentru ca acest pamant sa ramana in mainile romanilor. Noi nu-l luam pe luea cealalta !
Grin
Memorat

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
 • vasile
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 657
 • Vezi Profilul

Si cand te gandesti ca la noi sunt peste 200.000 de fosti demnitari comunisti ,fosti securisti ,fosti tortionari si Criminali care au ucis Eroi anticomunisti ...adica pe noi ne executa aceste guverne neocomuniste si pe acesti "FOSTI" ii lasa sa traiasca linistiti si sa nu duca lipsa de nimic ...RUSINE ,RUSINE ,RUSINE ,TOVARASILOR GUVERNANTI ...
Rusine este putin spus!
Memorat
 • vasile
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 657
 • Vezi Profilul

Am sa fac copii dupa acesta Petitie si am sa le distribui cunoscutilor! Sunt convins ca multi dintre ei vor semna!
Memorat
 • vasile
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 657
 • Vezi Profilul

Am sa fac copii dupa acesta Petitie si am sa le distribui cunoscutilor! Sunt convins ca multi dintre ei vor semna!
Memorat
Pagini: 1 ... 81 82 [83] 84 85 ... 194
Schimbă forumul: