Main Content:

Pagini: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 197

CINE SUNT EI? ce au facut inainte de 22 dec.1989? si ce au facut dupa 22 dec.?

 • Ionescu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2590
 • Vezi Profilul WWW

Ba nu e de prisos doamna se le reproduceti balbaielile. Scrieti si marturia dumneavoastra va ramane. Aia nici acum nu recunosc nimic, dar peste cativa ani cum va fi? Vor spune ca au fost perfecti, sfinti, ca si-au facut pomana cu prostii de revolutionari.
Altceva. Intr-una dintre sintezele cprd indicate de kronstadt, am gasit ceva interesant:


SINTEZA
ŞEDINŢEI DIN DATA DE 06.11.2007

La lucrările şedinţei au participat 5 parlamentari din totalul de 11 membrii ai Comisiei, astfel: Preşedintele Comisiei Deputat Emilian Vasile Cutean, Vicepreşedintele Comisiei Senator Mihail Lupoi, Senator David Gheorghe, Senator Ion Vasile, Deputat Petru Tărniceru. Absenţi au fost:
Secretarul Comisiei Deputat Niculae Mircovici, Deputat Anca Constantinescu, Deputat Gheorghe Firczak, Senator Doru Ioan Tărăcilă, Deputat Ioan Ţundrea, Senator Ilie Petrescu.
Din partea SSPR a fost prezent Secretarul de Stat domnul Nicolae Puiu Fesan.

Preşedintele CPRD 1989 a propus membrilor Comisiei transmiterea unei adrese către Asociaţia 23 Decembrie 1989 Metrou, în atenţia domnului George Costin, pentru a cere explicaţii în legătură cu afirmaţiile făcute de dânsul pe postul Realitatea TV în emisiunea „Reporterii Realităţii” din data de 04.11.2007, prin care se aduce atingere demnităţii şi onoarei membrilor CPRD 1989, care au fost acuzaţi că au primit bani şi bunuri în vederea „deblocării unor certificate”.
În situaţia în care domnul George Costin nu prezintă probe şi nu precizează cine este persoana din cadrul CPRD 1989 la care a făcut referire, preşedintele Comisiei domnul deputat Emilian Vasile Cutean propune sesizarea organelor abilitate pentru luarea măsurilor legale ce se impun.
Membrii comisiei prezenţi au fost de acord cu transmiterea acestei adrese.

Cum a ramas? A spus cine e persoana si a prezentat dl Costin probele? Sau au sesizat organele abilitate? Sau a ramas ca in tren? Si daca a ramas ca in tren e foarte grav pentru ca inseamna ca si-au acoperit un coleg corupt. Cum poate fi sesizata aceasta situatie organelor abilitate? O sesizare facuta de noi vreau sa spun.


Toate raman ca-n tren. Mai tii minte ce anticipa Fesan, dupa ce a trimis la Parchet dosarele cu 'falsuri, falsuri', ca e posibil sa-i cada tot parul din cap pana vine raspunsul? Era nu haz de necaz, ci tristul adevar. Nu s-a intamplat nimic. Mai sunt si altele care au ramas in tren. De exemplu, in context, fiindca nu am timp sa fac lista completa: cand acum cateva zile Cutean il acuza pe Costin pentru 17 decembrie/GP si Costin ii cerea probe, Cutean zicea ca-s deja la DNA. A ramas ca-n tren.

Memorat

Perplex in forma continuata.
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul

Ar fi hilar daca lucrurile discutate nu ar fi atat de grave.
"Domna deputat Anca Constantinescu l-a întrebat pe domnul Preda cum a fost posibil să semneze şi să elibereze un duplicat doamnei Diaconescu - soţia dânsului – în situaţia în care ştia foarte bine că aceasta nu a participat la revoluţie."
Domnul Valentin Preda (etc.), am putea spune ca a profitat de pozitia detinuta in cadrul institutiei pentru a inlesni accederea sotiei la statutul de revolutionar, aceasta avand semnificatia concreta pentru familia sa a inca unui salariu mediu pe economie. A reusit prin metoda duplicatelor dar, dupa ce a prins gustul relatiilor extraconjugale si a inceput sa-si bata sotia (vezi documentele atasate la pagina 4 de pe acest subiect), a pierdut procesul intentat si a divortat de ea, s-a hotarat sa se razbune si a recurs la o turnatorie ordinara. Extraordinar personaj!
"La punctul 1 al ordinii de zi, Domnul preşedinte al CPRD 89 aminteşte membrilor CPRD 89 motivul pentru care a fost invitat domnul Preda Valentin Marin şi doamna Diaconescu Felicia Georgeta şi anume clarificarea modului în care au fost eliberate duplicatele certificatelor de revoluţionar unor persoane, care după spusele domnului Preda nu au avut niciodată această calitate."
Multumesc Kronstadt 2 pentru extrasele semnificative din documentele Comisiei Parlamentare a Revolutionarilor din Decembrie 1989. Mai atasez si eu cateva documente interesante privitoare la acest caz incredibil, fotografiile a doi dintre protagonisti si o cerere a "Aliantei Poporului". AGENT 007  ALIAS  DIPLOMATUL oo7 : DE UNDE DETII ACESTE DOCUMENTE?
     DE LA FOSTA NEVASTA A LUI PREDA VALENTIN  CARE  A FOST MINGEA DE PINGPONG
     A MAI MULTOR  AGENTI oo7  DE PRIN  FOSTA MILITIE,ACTUALA POLITIE SAU AI FOST  CUMVA SI ESTI MINA DREAPTA A  CONDAMNATULUI CU EXECUTARE, VASILE EMILIAN CUTEAN  CU CARE VALI PREDA S-A JUDECAT SI A CISTIGAT PROCESUL....SI CARE ITI ORDONA SA DENIGREZI  TOT CE MISCA PE ACEST PORTAL !

     ARE DE PLATIT CUTEANU SI LUI VALI PREDA APROAPE UN MILIARD....VREI SA IL FACI PE CUTEAN CU UN NOU DOSAR PENAL?


     CREZI  CA TINE  JOCUL DE DESTABILIZARE A NOII CONDUCERI SSPR CU  SCHEME

     DE GENUL ASTA?   EU TE ASIGUR  CA NU !

     DACA ESTI CURIOS , A INCEPUT DERATIZAREA  DAR PE VALI PREDA NU IL PUTETI SANTAJA ;' SI STII DE CE ?  ESTE UN AUTENTIC REVOLUTIONAR SI NU A FACUT PARTE,CA MEMBRU CU DREPT DE VOT NICI IN COMISIA DIN 1992 SI NICI IN COMISIA DIN 1996.

     DIN FUNCTIA PE CARE A DETINUT-O DIN 1996 , NU A INCALCAT LEGEA SI NU ARE LA ACTIV  DOSARE PENALE   PRECUM PRIETENUL TAU  INCULPATUL CONDAMNAT !
 MAI BINE AI GRIJA DE BUNICUTA PENTRU CA SOLUTIA DE JOI NU ESTE DEFINITIVA; NE PROVOCATI ? VA VOM RASPUNDE PE MASURA!  DAR , ATENTIE LA "MASURA NOASTRA" SUNT SIGUR CA N-O SA VA PLACA   SOBOLANILOR ROSII !
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul

Ai spus ca l-ai cunoscut personal pe Fesan. De ce nu il contactezi si sa-i propui sa ne intalnim cativa de pe forum cu el? Daca ne da datele precise, eventual niste reproduceri dupa actele inaintate la parchet, putem sa facem o plangere mai sus. Nu trebuie sa-i lasam sa-si faca de cap. Ne pateaza onoarea si ne manaca zilele nesimtitii.
Memorat
 • Ionescu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2590
 • Vezi Profilul WWW

Sper ca noua asociatie care se va infiinta sa faca toate sesizarile de acest gen. Mai sunt si sesizari personale, pe care le putem depune si ar trebui sa primim raspuns fara discriminarea datorita faptului ca n-am fi reprezentativi. Din pacate si astea pot ramane ca-n tren, daca cei care le citesc nu pot sa le asigure continuitatea normala. Iti dau exemplul Aprofirei: Doftoreanu si cu mine am semnnat o sesizare, depusa oficial la cele doua institutii, prin care ceream SSPR si CPRD sa analizeze cu atentie dosarul ei, fiindca la Revolutie avea zece ani. Nu stiu daca Doftoreanu a primit raspuns in termenul legal, si care a fost acesta (eu am contrasemnat, probabil nu era de asteptat sa primesc si eu un raspuns), insa lucrurile dupa aceea au mers cam asa: SSPR i-a acordat avizul (desigur, pe sest). CPRD a constatat ca nu se regaseste in baza de date (nu ca avea zece ani si ca a primit sesizarea). Mai mult, am informatia ca Aprofirei i s-a si tiparit certificatul, doar ca Cutean a refuzat semnarea lui. Nimic referitor la verificari suplimentare sau contestari. Deci sezizarea si-a pierdut efectul pe traseu. Adica a ramas mai rau decat ca in tren. I s-a dat curs ca si cum (aproape) nimeni nu a vazut nimic. Probabil la fel se intampla cu toate.

PS: (am citi 'dupa' mesajul tau referitor la Fesan): da, ar fi foarte bine daca dl. Fesan ar interveni, ar discuta cu noi, ar pune pe masa totul si i-am ataca decis. Insa nu sunt eu in masura sa ii sugerez asta, nu l-am cunoscut personal atat de bine incat sa imi pot permite sa ii fac propuneri; poate e si felul meu de a fi, mai timid. El trebuie sa decida si sa aiba initiativa, din punctul meu de vedere.
Memorat

Perplex in forma continuata.
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul

  IULIANE ?  CE FACI ?

  AI TRECUT LA DEMOLARI ?

  CA SA NU MOR PROST , CE AI TU CU  GEORGE COSTIN SI ASOCIATIA METROU 23 DECEMBRIE 1989.

    CE EVENIMENTE REVOLUTIONARE AU FOST IN BUCURESTI IN  17-20
DECEMBRIE 1989  SI  IN CE MOD AU FOST REPRIMATE ACESTEA , IN PERIOADA SUS AMINTITA  DE CATRE  GARZILE PATRIOTICE  CONDUSE DE INDIFERENT ORICINE.

    SCRII DE ATITA TIMP PE PORTAL  DAR NICIODATA NU AI POMENIT
CUM A FOST PROMOVAT DOSARUL TAU.  STII DE CE SPUN ACEST LUCRU;
    PENTRU CA , INTR-O POSTARE ANTERIOARA O DOAMNA SE PLINGE DE SITUATIA  FRATELUI EI RANIT, CARE NU ARE PINA LA ACEASTA DATA , NOUL CERTIFICAT.  DE CE NU TE OFERI SA O AJUTI CONCRET,
PENTRU CA STII DEJA DRUMUL PE CARE TI L_AU ARATAT ALTII.....

    JOCUL POLITIC SI CARNEA DE PORC SUNT FOARTE GRELE SI NU
    LE RECOMAND NIMANUI.

    PENTRU MINE , PRIMEAZA INTERESUL GENERAL.

    TERMENELE PREVAZUTE IN LEGEA 341/2004 VOR FI PROROGATE  
    
    PENTRU CA SUNT MULTI REVOLUTIONARI CARE  NU AU CERERILE DE PRESCHIMBARE SOLUTIONATE  PRINTRE ACESTIA FIIND SI MULTI RANITI CIT SI URMASI DE EROI MARTIRI.

    HAIDETI , CARE MAI PUTEM SA FIM REALISTI , SA AJUTAM

COLEGII REVOLUTIONARI , INDIFERENT CINE VA FI VIITORUL SECRETAR DE STAT.
Memorat
 • Ionescu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2590
 • Vezi Profilul WWW

Ar fi hilar daca lucrurile discutate nu ar fi atat de grave.
"Domna deputat Anca Constantinescu l-a întrebat pe domnul Preda cum a fost posibil să semneze şi să elibereze un duplicat doamnei Diaconescu - soţia dânsului – în situaţia în care ştia foarte bine că aceasta nu a participat la revoluţie."
Domnul Valentin Preda (etc.), am putea spune ca a profitat de pozitia detinuta in cadrul institutiei pentru a inlesni accederea sotiei la statutul de revolutionar, aceasta avand semnificatia concreta pentru familia sa a inca unui salariu mediu pe economie. A reusit prin metoda duplicatelor dar, dupa ce a prins gustul relatiilor extraconjugale si a inceput sa-si bata sotia (vezi documentele atasate la pagina 4 de pe acest subiect), a pierdut procesul intentat si a divortat de ea, s-a hotarat sa se razbune si a recurs la o turnatorie ordinara. Extraordinar personaj!
"La punctul 1 al ordinii de zi, Domnul preşedinte al CPRD 89 aminteşte membrilor CPRD 89 motivul pentru care a fost invitat domnul Preda Valentin Marin şi doamna Diaconescu Felicia Georgeta şi anume clarificarea modului în care au fost eliberate duplicatele certificatelor de revoluţionar unor persoane, care după spusele domnului Preda nu au avut niciodată această calitate."
Multumesc Kronstadt 2 pentru extrasele semnificative din documentele Comisiei Parlamentare a Revolutionarilor din Decembrie 1989. Mai atasez si eu cateva documente interesante privitoare la acest caz incredibil, fotografiile a doi dintre protagonisti si o cerere a "Aliantei Poporului". AGENT 007  ALIAS  DIPLOMATUL oo7 : DE UNDE DETII ACESTE DOCUMENTE?
     DE LA FOSTA NEVASTA A LUI PREDA VALENTIN  CARE  A FOST MINGEA DE PINGPONG
     A MAI MULTOR  AGENTI oo7  DE PRIN  FOSTA MILITIE,ACTUALA POLITIE SAU AI FOST  CUMVA SI ESTI MINA DREAPTA A  CONDAMNATULUI CU EXECUTARE, VASILE EMILIAN CUTEAN  CU CARE VALI PREDA S-A JUDECAT SI A CISTIGAT PROCESUL....SI CARE ITI ORDONA SA DENIGREZI  TOT CE MISCA PE ACEST PORTAL !

     ARE DE PLATIT CUTEANU SI LUI VALI PREDA APROAPE UN MILIARD....VREI SA IL FACI PE CUTEAN CU UN NOU DOSAR PENAL?


     CREZI  CA TINE  JOCUL DE DESTABILIZARE A NOII CONDUCERI SSPR CU  SCHEME

     DE GENUL ASTA?   EU TE ASIGUR  CA NU !

     DACA ESTI CURIOS , A INCEPUT DERATIZAREA  DAR PE VALI PREDA NU IL PUTETI SANTAJA ;' SI STII DE CE ?  ESTE UN AUTENTIC REVOLUTIONAR SI NU A FACUT PARTE,CA MEMBRU CU DREPT DE VOT NICI IN COMISIA DIN 1992 SI NICI IN COMISIA DIN 1996.

     DIN FUNCTIA PE CARE A DETINUT-O DIN 1996 , NU A INCALCAT LEGEA SI NU ARE LA ACTIV  DOSARE PENALE   PRECUM PRIETENUL TAU  INCULPATUL CONDAMNAT !
 MAI BINE AI GRIJA DE BUNICUTA PENTRU CA SOLUTIA DE JOI NU ESTE DEFINITIVA; NE PROVOCATI ? VA VOM RASPUNDE PE MASURA!  DAR , ATENTIE LA "MASURA NOASTRA" SUNT SIGUR CA N-O SA VA PLACA   SOBOLANILOR ROSII !


Publicarea integrala a tuturor dosarelor de revolutionari aflate in custodia SSPR ar face lumina de care avem nevoie. Acest lucru este legal si posibil. Am citit acum cateva zile ca Petrisor Morar, in calitate de secretar de stat, promisese acest lucru. De asemenea, Fesan intentiona asta. Chiar si in mandatul de SS al lui Cutean se intrezarea aceasta posibilitate. Toti stiu ca e legal sa se publice. Atunci multe nelamuriri vor dispare. Nu va mai conta de unde apar acum documente, fiindca ele pur si simplu vor fi oficiale; nu ne vom mai pune probleme de autenticitate, vor ramane doar intrebari legate de tipul de relatie intre o persoana si alta (rudenie, afaceri, pritenie etc). Pana atunci, putem acuza si apara pe toata lumea, bazandu-ne pe bune-credinte si deductii.
Memorat

Perplex in forma continuata.

  IULIANE ?  CE FACI ?

  AI TRECUT LA DEMOLARI ?

  CA SA NU MOR PROST , CE AI TU CU  GEORGE COSTIN SI ASOCIATIA METROU 23 DECEMBRIE 1989.

    CE EVENIMENTE REVOLUTIONARE AU FOST IN BUCURESTI IN  17-20
DECEMBRIE 1989  SI  IN CE MOD AU FOST REPRIMATE ACESTEA , IN PERIOADA SUS AMINTITA  DE CATRE  GARZILE PATRIOTICE  CONDUSE DE INDIFERENT ORICINE.

    SCRII DE ATITA TIMP PE PORTAL  DAR NICIODATA NU AI POMENIT
CUM A FOST PROMOVAT DOSARUL TAU.  STII DE CE SPUN ACEST LUCRU;
    PENTRU CA , INTR-O POSTARE ANTERIOARA O DOAMNA SE PLINGE DE SITUATIA  FRATELUI EI RANIT, CARE NU ARE PINA LA ACEASTA DATA , NOUL CERTIFICAT.  DE CE NU TE OFERI SA O AJUTI CONCRET,
PENTRU CA STII DEJA DRUMUL PE CARE TI L_AU ARATAT ALTII.....

    JOCUL POLITIC SI CARNEA DE PORC SUNT FOARTE GRELE SI NU
    LE RECOMAND NIMANUI.

    PENTRU MINE , PRIMEAZA INTERESUL GENERAL.

    TERMENELE PREVAZUTE IN LEGEA 341/2004 VOR FI PROROGATE 
   
    PENTRU CA SUNT MULTI REVOLUTIONARI CARE  NU AU CERERILE DE PRESCHIMBARE SOLUTIONATE  PRINTRE ACESTIA FIIND SI MULTI RANITI CIT SI URMASI DE EROI MARTIRI.

    HAIDETI , CARE MAI PUTEM SA FIM REALISTI , SA AJUTAM

COLEGII REVOLUTIONARI , INDIFERENT CINE VA FI VIITORUL SECRETAR DE STAT.

Tu vorbesti Perjule,Apvis-tule,care ai devenit revolutionar prin as. lui Maior!
Da tu raspuns la acesta discutii din cprd:
http://www.cdep.ro/comisii/revolutionari/pdf/2007/sz1106.pdf
Un alt caz deosebit de grav este acela prin care a fost sesizat de
persoană, că pentru a intra în posesia certificatului de revoluţionar preschimbat,
trebuit să lucreze timp de 6 luni gratuit, la renovarea subsolului asociaţiei a cărui
preşedinte este doamna Magda Rotaru şi vicepreşedinte domnul Perju Daniel.
Persoana în cauză a mai declarat că reprezentanţii Ligii Luptătorilor
din Decembrie 1989 pentru Victoria Revoluţiei Române şi Integrare Euro-
Atlantica solicită bani pentru a face presiuni asupra Secretarului de Stat al SSPR,
în vederea eliberării cu prioritate a certificatelor de revoluţionar acestor persoane.
Domnul Nicolae Puiu Fesan, Secretar de Stat al SSPR a comunicat
membrilor CPRD 1989, faptul că are informaţii şi din alte surse despre faptul că
domnul Perju intenţionează să aducă mai multe persoane în faţa sediului SSPR
pentru a face presiuni în vederea eliberării certificatelor „oamenilor lui” şi în
vedereaa prorogării termenului de preschimbare al certificatelor.
Domnul Nicolae Puiu Fesan susţine că aceasta este cauza pentru care
se confruntă cu presiuni foarte mari din partea aşa-zişilor revoluţionari şi din
partea preşedinţilor de asociaţii care dezinformează voit membrii asociaţiilor lor
în legătură cu procedura şi motivele pentru care dosarele se preschimbă într-un
mod atât de lent.
Domnul Nicolae Puiu Fesan îşi exprimă nemilţumirea faţă de faptul
că Primăria Capitalei aprobă organizarea unor manifestaţii în faţa sediului SSPR,
în timp ce majoritatea mitingurilor se desfăşoară în faţa Muzeului Antipa,
deoarece este un protest organizat de persoane care speculează financiar aceste
certificate şi nu este de acord cu aceste manifestări atât timp cât unele persoane
au transformat procesul de preschimbare a certificatelor într-o afacere.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul

Domnule Daniel Perju sunt de acord cu asta: "HAIDETI , CARE MAI PUTEM SA FIM REALISTI , SA AJUTAM COLEGII REVOLUTIONARI , INDIFERENT CINE VA FI VIITORUL SECRETAR DE STAT." Dar sa stiti ca sunt de parere ca trebuie sa-i ajutam numai pe cei care merita, iar pe ceilalti sa-i impiedicam. Sunteti de acord?
Memorat  AGENT 007  ALIAS  DIPLOMATUL oo7 : DE UNDE DETII ACESTE DOCUMENTE?
     DE LA FOSTA NEVASTA A LUI PREDA VALENTIN  CARE  A FOST MINGEA DE PINGPONG
     A MAI MULTOR  AGENTI oo7  DE PRIN  FOSTA MILITIE,ACTUALA POLITIE SAU AI

Dl.Perju cine iti dreptul sa vorbesti despre o femeie in acest hal,ai fost martor la divort,sau ai fost printr aceei " militieni"? Grin
   
Memorat
 • Ionescu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2590
 • Vezi Profilul WWW

 IULIANE ?  CE FACI ?

  AI TRECUT LA DEMOLARI ?

  CA SA NU MOR PROST , CE AI TU CU  GEORGE COSTIN SI ASOCIATIA METROU 23 DECEMBRIE 1989.

    CE EVENIMENTE REVOLUTIONARE AU FOST IN BUCURESTI IN  17-20
DECEMBRIE 1989  SI  IN CE MOD AU FOST REPRIMATE ACESTEA , IN PERIOADA SUS AMINTITA  DE CATRE  GARZILE PATRIOTICE  CONDUSE DE INDIFERENT ORICINE.

    SCRII DE ATITA TIMP PE PORTAL  DAR NICIODATA NU AI POMENIT
CUM A FOST PROMOVAT DOSARUL TAU.  STII DE CE SPUN ACEST LUCRU;
    PENTRU CA , INTR-O POSTARE ANTERIOARA O DOAMNA SE PLINGE DE SITUATIA  FRATELUI EI RANIT, CARE NU ARE PINA LA ACEASTA DATA , NOUL CERTIFICAT.  DE CE NU TE OFERI SA O AJUTI CONCRET,
PENTRU CA STII DEJA DRUMUL PE CARE TI L_AU ARATAT ALTII.....

    JOCUL POLITIC SI CARNEA DE PORC SUNT FOARTE GRELE SI NU
    LE RECOMAND NIMANUI.

    PENTRU MINE , PRIMEAZA INTERESUL GENERAL.

    TERMENELE PREVAZUTE IN LEGEA 341/2004 VOR FI PROROGATE  
    
    PENTRU CA SUNT MULTI REVOLUTIONARI CARE  NU AU CERERILE DE PRESCHIMBARE SOLUTIONATE  PRINTRE ACESTIA FIIND SI MULTI RANITI CIT SI URMASI DE EROI MARTIRI.

    HAIDETI , CARE MAI PUTEM SA FIM REALISTI , SA AJUTAM

COLEGII REVOLUTIONARI , INDIFERENT CINE VA FI VIITORUL SECRETAR DE STAT.


Demolari a ce? Nu inteleg?

Dane, eu vreau sa se clarifice lucrurile. Cutean l-a acuzat pe Costin. Costin i-a cerut dovezi, a spus lucrul de bun simt de care zici si tu, ca in 17 nu s-a intamplat nimic la Bucuresti. Cutean a insistat ca are nu stiu ce dovezi deja trimise la DNA. Dar nu le-a aratat. Trebuie clarificat. Cutean nu cred ca e asa aerian sa nu isi dea seama ca in 17 nu a fost nimic la Bucuresti; daca stie ceva secret de care noi nu stim, sa spuna. Sau sa spuna DNA. Sa nu ramana ca in tren. Asta e referitor la pozitia mea fata de Costin si Metrou 23.

Despre dosarul meu: nu inteleg ce vrei sa imi transmiti cand zici despre promovarea dosarului meu. Stiu ca m-ai sprijinit, cel putin moral, te cred ca si mai mult, cautandu-l cand aia l-au pierdut, dar nu cred ca imi vei spune acum ca datorita unei interventii am fost promovat sau merit certificatul fiindca ai intervenit. Ar fi jenant. Intreaba-l pe Fesan ce i-am spus cand am fost in audienta la el, e drept, chemat prin intermediul tau, dar pentru cu totul alte motive (site-ul) despre cum imi doresc eu sa imi fie promovat dosarul.

Ajutorul pe care il pot oferi eu unor raniti e limitat de cu totul alte lucruri. Sunt destul de suparat acum pe tine ca insinuezi, cumva, ca nu m-as oferi ferm, si ca as sti drumuri pe la spate, prin careva cu influenta. Ar fi o mare mizerie. Nu pot sa cred ca suna ajutorul tau a avantaj care s-ar fi incercat a se lua in fata mea. Vrei sa stii de ce nu pot sa fac nimic, dar nimic, in clipa asta, ca s-o ajut pe d-na Dragomirescu printre altii cativa? Ca n-am credit pe telefon, de-aia, sa sun la nenorocitele alea de telefoane la care mi se raspunde 'du-te-n asociatie'.
Memorat

Perplex in forma continuata.
 • Marilena
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2678
 • Vezi Profilul

Am avut citeva probleme zilele acestea si nu am urmarit toate postarile ,deci va rog sa nu sariti pe mine daca nu sint corect informata.
Pentru ca nu am citit vreun raspuns la intrebarile puse de mine revin si le mentionez :
1.toti stim ca Costin sau Maior sau unul de-ai lor isi doresc sa vina pe postul de secretar de stat.Nu am citit sau auzit nicaieri daca totusi printr-o conjunctura favorabila ar obtine sefia acelui secretariat ce si-au propus sa faca
2.nimeni din cei care au participat la ultimul protest nu sufla o vorba despre motivele care i-au facut sa blocheze sos Kiseleff si nici daca au fost sau amendati
3.nu posteaza nimeni ce alte propuneri se iau in discutie pt postul de SS
4. site SSPR nu functioneaza,nimeni nu se mai poate informa despre stadiul dosarelor,despre activitatea comisiei...
5. de ce unele persoane care altadata erau f active pe acest forum dintr-o data ''s-au dat la fund'',nu mai posteaza.De ce aceasta tacere?

Mindry ,ai reusit sa afli ceva concret despre acea hotarire a instantei definitiva  si irevocabila ? Iti este de vreun ajutor? Hai sa-i ajutam si pe altii....nu putem sa tacem daca avem informatii despre cum trebuie sa facem in cazul in care dorim sa ne obtinem drepturile.

Nici un presedinte sau vicepresedinte de asociatie,cu exceptia a 2-3 nu posteaza pe acest forum...altdata eram mai multi.

Din zona SSPR informatiile sint zero.Tacere totala.Totusi acolo se hotareste soarta noastra.Ne pierdem in discutii marunte si nu facem nimic.

Memorat
 • Marilena
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2678
 • Vezi Profilul

Sa nu uitam de familia eroului decedat acum citeva zile.Sa continuam sa ajutam parintii acestuia greu incercati de viata.
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul

PENTRU KNORSTADT 2:  Te asteptam , indiferent cine esti.

   Nu am fost promovat revolutionar de Asociatia lui Maior;ti-am explicat amanuntit cum stau lucrurile , intr-o postare anterioara.

   Despre  PUIU NICOLAE FESAN  SI CAZUL  PREZENTAT DE ACESTA LA CPRD.

   INTREABA-L  PE DOMNIA SA .... Onofrei Ioan din Bucuresti,un
liber profesionist ;se alatura in 2006 protestatarilor aflati in  Greva Foamei la Palatul Parlamentului;  ne roaga sa il sprijinim la SSPR pentru preschimbarea certificatului.

   Ii prezentam dosarul in Comisia SSPR , obtime numarul de voturi necesare pentru a fi admis dar nu este inaintat de catre SSPR la CPRD din motive neimputabile noua-eventual poti sa il intrebi pe doctorul Dorel Caminescu si Petrisor Morar de ce nu a fost inclus in lista catre CPRD.

   Se rupe alianta; vacanta postului; o noua numire de secretar de stat.

   SI CE FACE PUIU NICOLAE FESAN CIND VINE LA SSPR?  SUSPENDA PROGRAMARILE ASOCIATIILOR LA COMISIA SSPR PENTRU 3 LUNI;"LUCREAZA' TIMP DE 3 LUNI CU USILE INCHISE SI NU MAI RECUNOASTE REZOLUTIILE COMISIEI SSPR SUB CONDUCEREA LUI PETRISOR MORAR.

   Vine Onofrei la sediu, disperat si imi spune ca nu mai are cu ce trai,cu ce sa-si cumpere medicamente ca avea hernie(sunt in posesia documentelor medicale)
   L-am invatat ce sa faca: du-te ,nea Onofrei in audienta la FESAN si spune-i ce crezi mai rau despre noi, birfeste-ne,denigreaza-ne(chiar daca ii dadeam sa manince in fiecare zi, la noi la sediu ) arata operatia, da-ti jos pantalonii si
arata-i hernia(......) pune-te in genunchi si pupa-i picioarele, spune-i ca ai muncit la noi la sediu deaia ai facut hernie  SI ASA IL VEI CONVINGE PE FESAN SA ITI DEA CERTIFICAT; EVENTUAL MERGI CU INCA DOI TREI REVOLUTIONARI CARE SA FACA ACELASI JOC,  SA FIE MAI CREDIBIL.

   ONOFREI SI CEI CARE AU FOST CU EL , M-AU ASCULTAT, AU TRANSPUS  IN FAPT PIESA TEATRALA  CARE L-A IMPRESIONAT PE FESAN SI AU OBTINUT TOTI 4  CERTIFICATELE.

   SI ACUM, DOMNULE KNORSTADT , ATIT ONOFREI IOAN CIT SI CEILALTI CARE AU FOST CU EL  NE MULTUMESC  PENTRU  OBTINEREA CERTIFICATULUI , PRIN ORICE MIJLOC SI ORICE CALE.

  
   CE A FACUT SS-FESAN DIN ORDINUL LUI EMIL CUTEAN  MAI DEPARTE:

    VREI SA STII ?

    NE-AU FABRICAT DOSARE PENALE  FOLOSINDU-SE DE "NAIVITATEA "INSPECTORULUI DE POLITIE DOREL STRUGARIU , O BIATA FRUNZA DE VINT  SANTAJAT SI EL LA RINDUL LUI  DE CEI CARE, AU TRAS IN NOI ATIT INAINTE CUT SI DUPA 22.

    DOSARELE SI-AU URMAT CURSUL LA DNA. Apoi la Parchet..
    Cit a durat; din 2007 pina in 2009 existind solutiile de NUP.(Nu am acem conditii de scanare dar le voi posta).

    IN TOATA ACEASTA PERIOADA, DOSARELE MEMBRILOR REPREZENTATI,
AU FOST BLOCATE LA NIVELUL COMISIEI SSPR, PINA LA PRONUNTAREA SOLUTIEI  IN CAZUL DOSARELOR AFLATE LA DNA.

    CE IMI MAI AMINTESC;SSPR ERA IN POSESIA SOLUTIEI PE CARE NU NE-A COMUNICAT-O  INPIEDECIND ASTFEL PRESCHIMBAREA CERTIFICATELOR MEMBRILOR REPREZENTATI.

    IL POTI INTREBA PE PUIU NICOLAE FESAN  SAU PE  JURISTUL SEF AL SSPR.ILIE DRAGULIN  CARE NU GAREA REZOLUTIA DE LA DNA, CIND ACEASTA ERA SOLICITATA DE PROCURORUL SI POLITISTUL DIN COMISIE.

    CUM TI SE PARE , DOMNULE CRONSTADT ?

    CE TREBUIA SA II FAC LUI  PUIU NICOLAE FESAN , DUPA CE AM PRIMIT SOLUTIILE COMUNICATE DE DNA SI PARCHET ?

    SA PUN PE FIECARE MEMBRU REPREZENTAT SA II FACA PLINGERE PENALA?

    SAU SA MA LIMITEZ LA INVATATURA BIBLICA, TEXTUL DIN 1 CORINTENI 13.

    AM DAT CURS,INVATATURII BIBLICE DIN 1 CORINTENI 13.

    
    TE SATISFACE RASPUNSUL ?

     SUNT PREA CINSTIT SI SINCER  PENTRU JOCURILE MIZERABILE CARE SE FAC PE ACEST PORTAL...................


     ALO>>>>>>>>>>> D.N.A. ?

     CARE ESTE SPAGA PENTRU PRESCHIMBAREA UNUI CERTIFICAT DE

     REVOLUTIONAR ?


     ATENTIE , DOAMNA  CRISTINA ECATERINA CORUT ;  ESTE VALABILA  SI PENTRU DUMNEAVOASTRA SI ECHIPA PE CARE O CONDUCETI,
     ACEASTA INTREBARE :

     CARE ESTE SPAGA PENTRU PRESCHIMBAREA UNUI CERTIFICAT?

     Poate au curajul sa se spovedeasca cei inclusi in ultima lista  aprobata de CPRD si asumata de Stelianide Dumitru si
semnata de Vasile Emilian Cuteanu.Ca doar se lucreaza, de la 2.04. fara procuror in comisia SSPR.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul

1.toti stim ca Costin sau Maior sau unul de-ai lor isi doresc sa vina pe postul de secretar de stat.Nu am citit sau auzit nicaieri daca totusi printr-o conjunctura favorabila ar obtine sefia acelui secretariat ce si-au propus sa faca
2.nimeni din cei care au participat la ultimul protest nu sufla o vorba despre motivele care i-au facut sa blocheze sos Kiseleff si nici daca au fost sau amendati
3.nu posteaza nimeni ce alte propuneri se iau in discutie pt postul de SS
4. site SSPR nu functioneaza,nimeni nu se mai poate informa despre stadiul dosarelor,despre activitatea comisiei...
5. de ce unele persoane care altadata erau f active pe acest forum dintr-o data ''s-au dat la fund'',nu mai posteaza.De ce aceasta tacere?

Mindry ,ai reusit sa afli ceva concret despre acea hotarire a instantei definitiva  si irevocabila ? Iti este de vreun ajutor? Hai sa-i ajutam si pe altii....nu putem sa tacem daca avem informatii despre cum trebuie sa facem in cazul in care dorim sa ne obtinem drepturile.

Nici un presedinte sau vicepresedinte de asociatie,cu exceptia a 2-3 nu posteaza pe acest forum...altdata eram mai multi.

Din zona SSPR informatiile sint zero.Tacere totala.Totusi acolo se hotareste soarta noastra.Ne pierdem in discutii marunte si nu facem nimic.
1. ce nu-i clar? Si-au propus sa treaca impostorii.
2. si-au aratat muschii ca sa fie bagati in seama si sa ramana in carti. Cu amenzile ar fi interesant de stiut cum a ramas pana la urma.
3. e blocat totul pentru ca se trag sfori la greu pe din dos.
4. e intentionat blocajul. Au ajuns la concluzia ca democratia nu e buna si au preluat modelul Cutean.

"Nici un presedinte"... vremuri grele, nu stiu cum s-o dea.
"Din zona SSPR"... de ce nu-i dati in judecata? Ma refer la asociatie. Faceti o cerere, sa va comunice in scris aia, aia si aia si, dupa trecerea termenului legal, send spre tribunal.
5. la care persoane va referiti? Aici s-ar putea va pot raspunde.
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul

Am avut citeva probleme zilele acestea si nu am urmarit toate postarile ,deci va rog sa nu sariti pe mine daca nu sint corect informata.
Pentru ca nu am citit vreun raspuns la intrebarile puse de mine revin si le mentionez :
1.toti stim ca Costin sau Maior sau unul de-ai lor isi doresc sa vina pe postul de secretar de stat.Nu am citit sau auzit nicaieri daca totusi printr-o conjunctura favorabila ar obtine sefia acelui secretariat ce si-au propus sa faca
2.nimeni din cei care au participat la ultimul protest nu sufla o vorba despre motivele care i-au facut sa blocheze sos Kiseleff si nici daca au fost sau amendati

   MAREA MAJORITATE A PARTICIPANTILOR ERAU MEMBRII CU STATE VECHI IN PSD
   CARE AU SOLICITAT DIALOGUL CU CONDUCEREA  PSD  AVIND SIMPATII DEOSEBITE PENTRU PRESEDINTELE PSD BUCURESTI,MARIAN VANGHELIE SI " PRESEDINTELE DE ONOARE AL PSD SI BNR 1989, ION ILIESCU"

   AU INCEPUT SA APARA PROCESELE VERBALE DE AMENDA LA DOMICILIILE PARTICIPANTILOR...LA  MITINGUL SPONTAN..

   SI NU ESTE NORMAL, MARILENA , SA APARA TENSIUNI NECONTROLATE CIND AU FOST RECUNOSCUTI, PRINTRE CEI CU GRADE MARI,  SECURISTI IMPLICATI IN DECEMBRIE 1989
IN ACTIUNI IMPOTRIVA REVOLUTIONARILOR SI A REVOLUTIEI? 21-22...?

3.nu posteaza nimeni ce alte propuneri se iau in discutie pt postul de SS

   OAMENII SAU SATURAT DE JOCURI POLITICE; CEI PREZENTI LA PROTESTUL DIN KISELEFF  VOR , CONCRET  CERTIFICATELE CARE LI SE CUVIN.
4. site SSPR nu functioneaza,nimeni nu se mai poate informa despre stadiul dosarelor,despre activitatea comisiei...
5. de ce unele persoane care altadata erau f active pe acest forum dintr-o data ''s-au dat la fund'',nu mai posteaza.De ce aceasta tacere?

Mindry ,ai reusit sa afli ceva concret despre acea hotarire a instantei definitiva  si irevocabila ? Iti este de vreun ajutor? Hai sa-i ajutam si pe altii....nu putem sa tacem daca avem informatii despre cum trebuie sa facem in cazul in care dorim sa ne obtinem drepturile.

Nici un presedinte sau vicepresedinte de asociatie,cu exceptia a 2-3 nu posteaza pe acest forum...altdata eram mai multi.

Din zona SSPR informatiile sint zero.Tacere totala.Totusi acolo se hotareste soarta noastra.Ne pierdem in discutii marunte si nu facem nimic.


Memorat
Pagini: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 197
Schimbă forumul: