IULIANE ? CE FACI ?
AI TRECUT LA DEMOLARI ?
CA SA NU MOR PROST , CE AI TU CU GEORGE COSTIN SI ASOCIATIA METROU 23 DECEMBRIE 1989.
CE EVENIMENTE REVOLUTIONARE AU FOST IN BUCURESTI IN 17-20
DECEMBRIE 1989 SI IN CE MOD AU FOST REPRIMATE ACESTEA , IN PERIOADA SUS AMINTITA DE CATRE GARZILE PATRIOTICE CONDUSE DE INDIFERENT ORICINE.
SCRII DE ATITA TIMP PE PORTAL DAR NICIODATA NU AI POMENIT
CUM A FOST PROMOVAT DOSARUL TAU. STII DE CE SPUN ACEST LUCRU;
PENTRU CA , INTR-O POSTARE ANTERIOARA O DOAMNA SE PLINGE DE SITUATIA FRATELUI EI RANIT, CARE NU ARE PINA LA ACEASTA DATA , NOUL CERTIFICAT. DE CE NU TE OFERI SA O AJUTI CONCRET,
PENTRU CA STII DEJA DRUMUL PE CARE TI L_AU ARATAT ALTII.....
JOCUL POLITIC SI CARNEA DE PORC SUNT FOARTE GRELE SI NU
LE RECOMAND NIMANUI.
PENTRU MINE , PRIMEAZA INTERESUL GENERAL.
TERMENELE PREVAZUTE IN LEGEA 341/2004 VOR FI PROROGATE
PENTRU CA SUNT MULTI REVOLUTIONARI CARE NU AU CERERILE DE PRESCHIMBARE SOLUTIONATE PRINTRE ACESTIA FIIND SI MULTI RANITI CIT SI URMASI DE EROI MARTIRI.
HAIDETI , CARE MAI PUTEM SA FIM REALISTI , SA AJUTAM
COLEGII REVOLUTIONARI , INDIFERENT CINE VA FI VIITORUL SECRETAR DE STAT.
Demolari a ce? Nu inteleg?
Dane, eu vreau sa se clarifice lucrurile. Cutean l-a acuzat pe Costin. Costin i-a cerut dovezi, a spus lucrul de bun simt de care zici si tu, ca in 17 nu s-a intamplat nimic la Bucuresti. Cutean a insistat ca are nu stiu ce dovezi deja trimise la DNA. Dar nu le-a aratat. Trebuie clarificat. Cutean nu cred ca e asa aerian sa nu isi dea seama ca in 17 nu a fost nimic la Bucuresti; daca stie ceva secret de care noi nu stim, sa spuna. Sau sa spuna DNA. Sa nu ramana ca in tren. Asta e referitor la pozitia mea fata de Costin si Metrou 23.
Despre dosarul meu: nu inteleg ce vrei sa imi transmiti cand zici despre promovarea dosarului meu. Stiu ca m-ai sprijinit, cel putin moral, te cred ca si mai mult, cautandu-l cand aia l-au pierdut, dar nu cred ca imi vei spune acum ca datorita unei interventii am fost promovat sau merit certificatul fiindca ai intervenit. Ar fi jenant. Intreaba-l pe Fesan ce i-am spus cand am fost in audienta la el, e drept, chemat prin intermediul tau, dar pentru cu totul alte motive (site-ul) despre cum imi doresc eu sa imi fie promovat dosarul.
Ajutorul pe care il pot oferi eu unor raniti e limitat de cu totul alte lucruri. Sunt destul de suparat acum pe tine ca insinuezi, cumva, ca nu m-as oferi ferm, si ca as sti drumuri pe la spate, prin careva cu influenta. Ar fi o mare mizerie. Nu pot sa cred ca suna ajutorul tau a avantaj care s-ar fi incercat a se lua in fata mea. Vrei sa stii de ce nu pot sa fac nimic, dar nimic, in clipa asta, ca s-o ajut pe d-na Dragomirescu printre altii cativa? Ca n-am credit pe telefon, de-aia, sa sun la nenorocitele alea de telefoane la care mi se raspunde 'du-te-n asociatie'.