S-a incins forumul! Cine spunea ca e pe cale s-o traga pe dreapta, gresea. E adevarat ca as prefera sa se scrie zece la suta din semnele de acum, dar sa fie mai rational. Nu mai scriu nimic astazi. Stau sa citesc. Am nevoie de masca de gaze, vesta antiglont, asigurare? De ce nu emigrati voi, tiptil, tiptil, pe forumul de la 21? Acolo e pace, liniste si buna intelegere. Se poate dormi perfect. Mai gem gazdele ca prin somn uneori, "securitatea", "maries", "portalul", dar asta face parte din monotonia fermecatoare a locului, caci revin apoi la obisnuitul monolog dialogat. E un farmec vetust, o buna intelegere, o distinctie in tot ce se scrie acolo incat nu va mai inteleg deloc. De ce nu luati exemplul lor? Ar adormii si supraveghetorii din umbra, iar sefii lor nu ar mai ave motive sa le dea salariile frumusele si oricum nemeritate.
(Nu e chiar "O adaptare libera dupa un text al Diplomatului 007", dar am incercat si eu, aspirantul, sa imit stilul capodoperelor de pe "Una pe zi". Noapte buna, copii.)
Cred ca am gresit ieri scriind randurile de mai sus. Le-am dat motiv celor de la 21 sa se simta bagati in seama, cu toate ca intentiile mele, marturisite explicit, erau de a intra in rezonanta cu "scrierile literare" ale altora de pe forumul acesta. Iata ce a scris doamna carmen ca raspuns pe subiectul care ne este dedicat "Pentru Raspandacii de pe Portal": "Îmi pare rău că vă deranjăm şi când scriem pe forumul nostru!
De disensiunile dintre revoluţionari se bucură duşmanii lor, iar dvs. le alimentaţi.
Dacă eram mai uniţi, poate că alta era situaţia în ţara noastră, care a ajuns bătaia de joc a foştilor, care şi-au privatizat-o şi au pus-o la mezat.
Dar este greu să uneşti victimele cu călăii!"