Domnule Remus 43, selecția aerticolelor dvs. o faceți și le postați pe aici. Eu unul mă simt umilit de astfel de poziții ale diverșilor învățăcei. Uite veniți mâine-n Piață la Victoriei și culegeți impresii, nu neapărat idei induse de cei cărora Piața respectivă le displace.
Așa se făcea vorbire de noi și-n iunie 1990, dar atunci Rațiu ne ”plătea” în dolari.
Păcat că nu mi-am luat și-un maidanez să primesc încă 300 de lei, pe lângă cei 500.
Ma repet, ca sigur sunt multi care n-au citit. Domnule Vanil, dar te-ai gandit ca sunt unii care joaca la doua capete ? Adica pe unii ii pun sa dea ordonante strigatoare la cer, iar pe altii sa scoata lumea in strada ? Ba mai mult, au regizori care fac manifestatia artistica.. Cu ultima manifestatie ne-am fript doar putin financiar.., data viitoare...In toti acesti ani revii au fost protestatarii lor de serviciu.. De ce sa ne lase sa traim decent, sa muncim, sa... ?! Un stat il faci praf in acest fel - splituirea in doua a tarii - noi pe de-o parte, oamenii statului de cealalta...