FRATILOR trebuie sa scapam de asa zisii presedinti de asociatii care, fiind certati cu munca, traiesc dupa carca revolutionarilor incercand sa le ia si ultimul banut pt. huzurul lor, si care ne-au facut de ras timp de 20 de ani.
Va voi prezenta un caz de fals si uz de fals, asociere in vederea comiterii de infractiuni si ingradirea obtinerii unui drept pt. obtinere de foloase necuvenite :
76 LRM-C 00851 18695 CRISTEA DUMITRU B
27 ianuarie 2009 18695 CRISTEA DUMITRU ADMIS S.R.C. CARROM
Acest revolutionar a fost inscris la as. METROU pana in martie 2008 . Vazand ca aceasta as. nu face nimic pt. a-si obtine certificatul si spunandu-i-se mereu de catre diferite persoane ca nici nu isi va lua certificatul atata timp cat este la METROU, s-a inscris in S.R.C. CARROM, asociatie care l-a reprezentat si prin care si-a luat certificatul, impropriu spus ca, dupa ce i-a iesit certificatul a intervenit as. METROU .
Ia sa vedeti cum:
In data de 05-08- 2009 revoca procura binecunoscuta facuta cu GEORGE COSTIN, trimitandu-i si acestuia un exemplar, prin mandat postal cu confirmare de primire, iar in data de 06-08-2009 semneaza confirmarea de primire sotia lui GEORGE COSTIN .
Apare pe situl SSPR programul cu eliberari certificate, Cristea Dumitru regasindu-se in data de 18-09-2009 la pozitia 76. Mergand la prefectura sa isi ridice certificatul apare prima surpriza. Cel care elibera certificate ii spune ca certificatul sau a fost tiparit gresit si va fi trimis la imprimerie si ca urmeaza s il ridice pe data de 29-09-2009.
Pe 28-09-2009 interesandu-se la SSPR daca poate veni pe 29-09-2009 sa isi ridice certificatul, afla ca acesta a fost ridicat pe data de 16-09-2009, da 16-09-2009, de catre GEORGE COSTIN, conform procurii semnata in 2005 intre el si GEORGE COSTIN, cu toate ca acea procura a fost revocata.L-am sunat pe data de 28-09-2009 pe Costin sa vad daca certificatul cu pricina este la el, acesta infirmand ca certificatul respectiv ar fi la el. A doua zi sun iar la SSPR si le spun ca certificatul nu este la Costin, ca acesta spune ca nu l-a luat, cei de la SSPR spunandu-mi ca l-a luat COSTIN. Ma intalnesc in dupa amiaza de 29 cu Costin la parlament, il intreb din nou de certificat, acesta negand din nou ca certificatul respectiv s-ar afla la el. Pe 30.09, dimineata, sun din nou la SSPR, intrebandu-I de certificatul cu pricina. Acestia imi spun, din registru data cand a fost ridicat certificatul si numarul procurii cu care a fost ridicat. In jur de ora 11, il sun iar pe Costin, acesta spunandu-mi ca ma va suna el peste o ora ca sa verifice. M-am deplasat cu Cristea Dumitru la sediul Asociatiei Metrou si l-am asteptat pe Costin mai bine de o ora. Vazand ca acesta nu vine, am urcat in sediu, unde am luat legatura cu Bacoi. Intrebandu-l de certificatul lui Cristea Dumitru acesta mi-a spus ca certificatul este la ei, dar ca nu poate sa i-l elibereze decat Costin. Am mai asteptat in jur de o ora si vazand ca acesta nu vine am plecat. Am revenit la Asociatie impreuna cu Cristea Dumitru in jurul orelor 17 si m-am intalnit cu George Costin. Intrebandu-l iar de certificate, acesta imi spune: “Mai Cornele, certificatul nu este la mine”, acesta nestiind ca eu vorbisem mai devreme cu Bacoi si aflasem ca certificatul se afla la ei. Insist ca certificatul este la el, imi zice sa-l las putin sa se uite in toate certificatele, dupa care revine si imi spune ca certificatul lui Cristea se afla la el, poftindu-ne in birou. Acolo incepe o discutie, in care Costin ne spune cat de mult s-a zbatut Asociatia Metrou ca, Cristea Dumitru sa-si obtina certificatul, intinzandu-I acestuia un contract , pe care acesta sa-l completeze cu datele personale si sa-l semneze. Atunci am intervenit eu si i-am spus ca nu semneaza nici un contract, deoarece acel contract este cel pe care-l stiti cu totii, prin care George Costin le administreaza toate drepturile si le ia banii oamenilor. Acesta, vazand ca eu intervin a inceput o discutie mai dura intre mine si el, spunandu-mi ca daca Cristea nu semneaza acel contract nu ii da certificatul, ceea ce s-a si intamplat. Acum stau si ma intreb si va intreb si pe voi : cum este posibil sa-I ingradesti acestui om un drept obtinut legal doar pentru faptul ca nu vrea sa-ti dea tie ceea ce I se cuvine de drept?
Atasez declaratia de revocare a procurii si confirmarea de primire a acesteia.