Toni in loc sa multumesti ca cineva posteaza aceste probleme de care suntem acuzati toti ca am fi niste profitori,o iei iar razna?
Te asigur Jeane ca inca nu am inceput sa o iau razna dar atunci cand va fi te voi anunta din timp sa sti.
Jeane adevarul trebuie o data spus nu crezi? Aici nu este vorba de mine si iti dau cuvantul meu ca nu am nevoie de ajutorul si sprijinul nimanui decat de la Bunul Dumnezeu !. Cat privesti prostiile si inertiile ce sau scriis pe acest portal e de-a dreptul jenant.Informatiile reale si interesante au fost facute de Domul Iosif si inca doua persoane restul mai avea un pic si se transforma in informatii de piata de gen : Cat e kg. de morcov sau cartof ?
Daca tu crezi ca eu inghit ,,gogosiile'' spuse de diplomatul007 ,nor sau mercurie te inseli amarnic.
Cat de ticalos sau de prost trebuie sa fi ca sa te trezesti ca te iei de cineva care nu are treaba cu tine, domnule Toni? Sa nu crezi ca nu am observat ca m-ai luat peste picior si nici sa nu crezi ca nu am reactionat de frica misto-ului tau gretos. Speram ca-ti trece sau ca te trage cineva de maneca si o sa ne mai scutesti un timp. Dar vad ca nu te duci la culcare nici daca toata lumea intalnita in drum iti spune ca esti beat. Cum poti sa fi atat de nesimtit incat sa exulti de bucurie atunci cand Diplomatul007 a postat un document convenabil pentru visele tale de revolutioner de la Valcea, http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=24.375, ca apoi sa-l iei peste picior? Cum se impaca "SUPERRRRRRRRRR !!!!!!!!" cu <,,gogosiile'' spuse de diplomatul007>? Nu astept raspuns. Ti-am scris numai pentru ca badarania nu e bine sa fie lasata nesancitonata. Domnule NOR se vede clar ca lumina ca stai prost la capitolul 7 ani de acasa,jignirile tale ma lasa rece.Pe viitor te sfatuiesc sa lasi jocurile de scena ca te obosesc foarte mult .

Stiu ca adevarul doare de aceea te revolta foarte mult.
Aveam posibilitatea sa raspund in aceiasi termeni pe care dumneavoastra ia-ti folosit dar na-m sa ma cobor pana la ultima spita de,,mahalagiu''.
Consider ca inca mai am aceea verticalitate si demnitate umana incat sa nu ma cobor la mintea dumneavoastra.
Cu respect Toni
Ps.daca nu erati de acord cu parerea me-a atunci ok si legant spuneati, fara sa jigniti.
Vocabularul pe care-l folositi spune nivelul dumneavoastra de inteligenta, este vorba de aceea substanta cenusie daca ati auzit de asa ceva.