Pagini: [1] 2 3 ... 15

DOAMNA MAGDA ROTARU ARE NEVOIE DE NOI, SA-I FIM ALATURI

Doamna Magda Rotaru trece printr-un moment greu,poate cel mai important din viata dumneaei.Cei care il cunosc pe domnul Perju Daniel si pe doamna Magda, cei pe care acesti oameni i-au ajutat vreodata si credeti ca le puteti fi alaturi va rog sa o faceti...amandoi au nevoie de rugaciunile dvs, in special doamna Magda.
Mai mult nu va pot spune ,decat ca doamna Magda trece prinr-o grava, chiar foarte grava problema de sanatate. Acum este momentul sa ii fiti alaturi domnului Perju si sa va rugati pt sanatatea doamnei Magda.
Dumnezeu sa o croteasca si sa ii dea putere acestei minunate doamne care si-a lasat mereu problemele personale la o parte pt a ajuta membrii ligii, cunoscuti sau oameni simpli, colegi revolutionari sau nu.
Eu sunt printre cele mai recente persoane care au avut sprijinul atat al doamnei Magda cat si al domnului Perju.
Doamne ajuta si multa sanatate doamnei Magda..
Memorat

"Numai doua lucruri sunt infinite, universul si prostia umana, si de univers nu sunt atat de sigur." - Albert Einstein
  • Marilena
  • Hero Member
  • Deconectat Deconectat
  • Vezi Profilul
Răspuns: DOAMNA MAGDA ROTARU ARE NEVOIE DE NOI, SA-I FIM ALATURI
« Răspunde #1 : August 06, 2009, 22:19:40 »

Dumnezeu s-o ajute sa depaseasca cu bine momentele cumplite prin care trece !!!
Sa ne oprim toti din treburile noastre si sa ne rugam pentru Magda!! Acum e cel mai potrivit moment sa facem acest lucru pentru ea.Starea Magdei este foarte,foarte grava.
Dumnezeu s-o ocroteasca!!!
Memorat
« Răspunde #2 : August 06, 2009, 22:42:05 »

Nu inteleg. Da detalii, poate o putem ajuta mai mult.
Memorat

Detalii Revoluţie. Cainii latra, caravana trece.
  • Marilena
  • Hero Member
  • Deconectat Deconectat
  • Vezi Profilul
« Răspunde #3 : August 06, 2009, 22:45:05 »

Doar Dumnezeu o mai poate ajuta.Sa ne rugam lui s-o aiba in paza!!!
Memorat
« Răspunde #4 : August 06, 2009, 22:48:32 »

Cu scuzele de rigoate Iulian, alte detalii le poate da numai domnul Perju, dar cred ca acum nu e in stare de nimic.M-a rugat pe mine sa scriu 2 cuvinte pe portal despre doamna Magda.Citeste printre randuri.
Memorat

"Numai doua lucruri sunt infinite, universul si prostia umana, si de univers nu sunt atat de sigur." - Albert Einstein
« Răspunde #5 : August 06, 2009, 22:54:38 »

Am inteles. Si sunt alaturi de doamna Magda Rotaru, cu toata fiinta mea.
Memorat

Detalii Revoluţie. Cainii latra, caravana trece.
  • Nikos
  • Hero Member
  • Deconectat Deconectat
  • Nihil sine Deo!
  • Vezi Profilul
« Răspunde #6 : August 06, 2009, 22:55:26 »

Dumnezeu sa o ajute pe doamna Magda Rotaru,sa-i dea sanatate si putere sa treaca peste toate necazurile!Dumnezeu sa-l intareasca pe Daniel Perju,sa pota fi alaturi de doamna Magda.
Memorat

Nihil sine Deo!!
  • nor
  • Hero Member
  • Deconectat Deconectat
  • Vezi Profilul
« Răspunde #7 : August 07, 2009, 01:12:49 »

Intr-o disputa din anii trecuti cu dl Perju, am folosit o expresie nepotrivita care o includea si pe domna presedinta. Regret faptul si acum si le mai cer iertare inca o data. Abia cu acel prilej am aflat ca era bolnava de mult timp si ca lupta cu o boala necrutatoare. Pana acum a reusit sa-i faca fata. Ma rog pentru sanatatea doamnei. Sa ne rugam sa-i dea Dumnezeu putere si zile in continuare.
« Ultima modificare: August 07, 2009, 18:30:59 de către razvan »
Memorat
  • Cristian
  • Full Member
  • Deconectat Deconectat
  • Vezi Profilul
« Răspunde #8 : August 07, 2009, 07:51:35 »

Aseara am vorbit cu Daniel Perju , situatia Magdei intradevar tine doar de Dumnezeu, sa-i fim alaturi ,sa ne rugam cu toata fiinta noastra  pentru ea si sa speram ca acest om care intodeauna neconditionat atunci cand unul dintre semenii ei s-a aflat la necaz s-a solidarizat cu acestia. Dumnezeu sa te ajute sa treci aceasta cumpana din viata ta .
Memorat
« Răspunde #9 : August 07, 2009, 09:16:50 »

Nu o data,date fiind temperamentele noastre,m-am "tamponat" cu Daniel Perju si intr-o mai mica masura cu doamna Rotaru dar ceea ce ne-a apropiat a fost imposibilitatea lor de a ura,de a face rau.de a pastra raul in suflete.Putini oameni pot fi prietenii celor cu care au avut sau au divergente,divergente care se rezuma la dispute verbale.Astazi te certi cu ei,poate ai dreptate sau nu,dar maine iti sar in ajutor.Acestia sunt Magda Rotaru si Daniel Perju.Imi pare rau pentru momentele in care poate am sarit peste cal,inainte de a-mi da seama ce fel de oameni sunt.In asemenea momente,cu asemenea oameni,trebuie sa le fie alaturi chiar si cei care conjunctural,formal sau din motive pe care le considera intemeiate, sunt de partea cealalta a "baricadei".Dumnezeu sa-i aiba in paza Lui si poate va voi sa-i aline suferinta doamnei Rotaru,asa cum dumneaei si-a consumat energia si poate,sanatatea,pentru a-i ajuta pe altii.De nenumarate ori si-a ignorat boala,medicatia si regimul,mergand pana la a i se face rau in plina strada,in aceasta zbatere "nebuna" pentru ceilalti,zbatere care i-a ocupat timpul si sufletul zi de zi.Noptile pierdute,consumul nervos,compasiunea sincera si profunda probabil ca si-au spus cuvantul.
Memorat
« Răspunde #10 : August 07, 2009, 16:53:39 »

Fac un apel catre dvs din partea familiei doamnei Magda Rotaru...Nu mai sunati pe telefonul doamnei Magda.

Nu mai sunati pe telefonul doamnei Magda. Toata familia este epuizata si disperata iar doamna Magda are nevoie de liniste. Tot ceea ce puteti face este sa va rugati pentru ca Dumnezeu sa ii dea putere sa treaca cu bine peste acest necaz. Copiii doamnei Magda va roaga prin intermediul meu acest lucru. Doamna Magda nu poate raspunde la telefon, deoarece trebuie sa se odihneasca si sa-si recapete fortele. Multumiri din partea familiei tuturor celor care au sunat pt a ura sanatate doamnei Magda.
Memorat

« Răspunde #11 : August 07, 2009, 21:45:23 »

Domnul Puiu Nicolae Fesan ii transmite doamnei Rotaru aceleasi ganduri calde care se regasesc si in mesajele celorlalti prieteni de pe Portal.Sunt cateva ore de cand am discutat cu dumnealui si imi este greu sa reproduc textual.Cred ca pana acum deja l-a sunat pe Daniel Perju sau pe doamna Rotaru pentru a se interesa de starea sanatatii dumneaei si a-i transmite ceea ce m-a rugat sa postez, dar imi fac datoria,fie si cu intarziere (n-am avut calculatorul la indemana cand m-a sunat pentru ca sa ma intrebe ce face doamna Rotaru)
Memorat
  • Marilena
  • Hero Member
  • Deconectat Deconectat
  • Vezi Profilul
« Răspunde #12 : August 07, 2009, 22:42:14 »

Fac un apel catre dvs din partea familiei doamnei Magda Rotaru...Nu mai sunati pe telefonul doamnei Magda.

Nu mai sunati pe telefonul doamnei Magda. Toata familia este epuizata si disperata iar doamna Magda are nevoie de liniste. Tot ceea ce puteti face este sa va rugati pentru ca Dumnezeu sa ii dea putere sa treaca cu bine peste acest necaz. Copiii doamnei Magda va roaga prin intermediul meu acest lucru. Doamna Magda nu poate raspunde la telefon, deoarece trebuie sa se odihneasca si sa-si recapete fortele. Multumiri din partea familiei tuturor celor care au sunat pt a ura sanatate doamnei Magda.
Memorat
  • bambilici
  • Hero Member
  • Deconectat Deconectat
  • Vezi Profilul
« Răspunde #13 : August 08, 2009, 08:43:33 »

Cei care sunt mai apropiati de familia doamnei Rotaru sa-i transmita urarile noastre de sanatate. Poate va trece si peste incercarea de acum. Suntem datori sa-i tinem pumnii, sa ne rugam pentru dansa si sa speram ca isi va reveni.
Memorat
« Răspunde #14 : August 08, 2009, 12:18:58 »

REVIN CU MULTUMIRI DIN PARTEA FAMILIEI DOAMNEI MAGDA ROTARU PT INTELEGEREA DVS SI IN SPERANTA CA VETI FI ALATURI DE EI CA SI PANA ACUM CU GANDUL BUN SI URARILE DE BINE, VA ROAGA SA SUNATI PE TELEFONUL DOMNULUI DAN PERJU. DANSUL VA TRANSMITE PERSONAL ABSOLUT TOATE INCURAJARILE SI URARILE DVS DE BINE DOAMNEI MAGDA SI FAMILIEI DANSEI.
TELEFON DAN PERJU 0722572372.
VA MULTUMIM. DOAMNE AJUTA!!!
« Ultima modificare: August 08, 2009, 12:46:23 de către razvan »
Memorat

Pagini: [1] 2 3 ... 15
Schimbă forumul: