Main Content:

Pagini: 1 ... 709 710 [711] 712 713 ... 746

NOI CU CINE VOTAM ?

 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10650 : Septembrie 04, 2019, 19:16:02 »

Sâmbăta, zi lucrătoare, proiect PNL. Olguța Vasilescu: Băieţii nu au treabă doar cu bugetarii. Nu e legal!
Ema Apostu / 03 sep 2019 / 13:4, https://www.dcnews.ro/sambata-zi-lucratoare-proiect-pnl-olguta-nu-e-legal_686618.htmlLia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii, a reacţionat după ce a fost anunţat un proiect de lege care ar putea transforma sâmbăta în zi lucrătoare.
Informația a fost făcută publică de Cristian Vasilcoiu, șeful Serviciului de Comunicare din Ministerul Muncii, pe Facebook.
"Băieţii nu au treabă doar cu bugetarii. Ei vor ca şi cei din mediul privat să lucreze o zi în plus pe săptămână. Chipurile "în acord cu salariatul". Câţi patroni întreabă angajaţii din privat dacă au chef de o zi de muncă în plus, când ei îi cheamă şi acum la muncă, deşi nu e legal?", a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.


Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10651 : Septembrie 05, 2019, 22:13:07 »

Nu va m agitati. Puteti sta acasa la alegeri, are cine vota: secu!

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10652 : Septembrie 08, 2019, 23:44:46 »

Fanel Marius Ion este la Galda - Grupul De Acțiune Locală Pentru Dreptate Și Adevăr.
https://www.facebook.com/groups/grupulromandesecuritate/permalink/2682972318412433/
Administrator · 15 ore · Comuna Galda de Jos
Timp de trei decenii am fost „păstoriți„ de patru președinți. Fiecare de o altă culoare politică. Fiecare cu o educație și un trecut diferite. Dar, toți, ca frații buni, la fel de ploconiți în fața „hoților” de azi, având în spate cozile de topor, trădătorii de țară, la fel de jalnici în comportament, la fel de neromâni în simțire.


Primul, în dorința disperată de a arăta cât de tare a rupt-o cu comunismul care îl făcuse om, stăpânit de imboldul de a demonstra cât de mult a schimbat crezul democrației socialiste cu lumina purificatoare a democrației occidentale, a deschis larg porțile țării și a invitat rapacii misionari ai coaptei democrații apusene, sosiți aici cu duiumul, să ne schimbe pentru veșnicie din sălbăticiuni roșii în mielușei azurii pro europeni și euroatlantici. Cum firea omului este îndărătnică, au început cu metamorfozarea „mormanului de fiare vechi” (la ridicarea căruia în picioare contribuisem cu sudoarea noastră) în teancuri de hârtii foșnitoare verzi pentru îndestularea buzunarele proprii și pentru umplerea largilor pungi ale ciracilor români ce se întreceau ca la Olimpiadă să le ofere lor țara pentru sacrificare. Ce a rămas după el? O România sfâșiată, sângerând încă și acum, dezorientată, condusă în orb de eșalonul doi al foștilor demnitari comuniști alungați, jecmănită îngrozitor și mult mai singură în jungla nemiloasă bântuită de interesele celor care își construiseră imperii pe rămășițele unor state aflate în situații asemănătoare nouă.

Al doilea, un intelectual ce abia ieșise din lumea pietrelor sale, sfios, nu a fost capabil să oprească valul interior distrugător. Între altele, el a schimbat în ură, bunele relații cu vecinii sârbi. Prin ploconire politică a facilitat piloților militari americani uciderea a mii și mii de sârbi nevinovați. Am ajuns astfel, pentru un lung șir de generații, dușmanii de neiertat ai Serbiei. Tot el a cedat Ucrainei, fără nicio presiune internă sau externă, incapabil să înțeleagă la adevărata lor dimensiune gravitatea faptelor sale, teritorii românești strămoșești împreună cu toate bogățiile prezente, împreună cu toți românii trăitori acolo de veacuri. „În 1997, pentru prima dată de la constituirea României Mari, un guvern român a cedat părți ale teritoriului național fără a fi amenințat cu agresiunea (ca în 1940), sau fără a se găsi sub presiunea ocupantului străin (ca în 1944 și 1947). Opinia publică românească nu a perceput dimensiunea dramatică a evenimentului”, scria atunci regretatul istoric Florin Constantiniu. Ce ne-a rămas după acest președinte? O Românie mai mică, mai supusă, mai săracă în prieteni, cu mai puține bogății și vulnerabilă ca niciodată înainte.

Al treilea, ales de noi cu o ușurință condamnabilă, era doar un șmecheraș bișnițar de blugi contrafăcuți, un mincinos notoriu și un „politician” cu un tupeu ce l-ar fi rușinat și pe Machiavelli. El a adâncit dramatic dezastrul economic după ce, cu puțin timp înainte, făcuse nevăzută a patra flotă comercială a Europei (311 nave sub pavilion românesc între care 82 de pescuit oceanic, plus încă 90 vapoare aflate în stadii avansate de construcție!) Prin firea sa conflictuală a elaborat și aplicat un plan sinistru de dușmănire între membrii societății, vrajbă care ne chinuie și azi. A vândut tot ce s-a putut vinde, a manevrat în interesul său și al familiei sale tot ce se putea manevra, a mințit pe toată lumea, s-a răzbunat crunt pe toți oponenții săi folosind ca armă justiția pe care, cu ajutorul serviciilor secrete, o supusese. S-a răzbunat, prin măsuri coercitive, inclusiv pe poporul care la un moment dat nu l-a mai putut răbda. Ce a rămas după el? A rămas ideea că se poate fura, minți și complota fără a plăti, fără consecințe personale. A rămas o Românie fără flotă comercială (România nu mai are nici măcar o singură navă comercială sub pavilion propriu!), o Românie învrăjbită, cu justiția complet aservită politicului și cozilor de topor din servicii. A rămas spectrul unui ”președinte jucător” doar în interes propriu și, pentru mulți dintre români, a rămas regretul că un asemenea specimen a putut ajunge președinte al țării și prin contribuția lor.

Al patrulea și totodată actualul președinte nu are nici experiența politică a primului, nici statutul de intelectual a celui de al doilea și nici abilitatea de șarpe veninos a celui de al treilea. El are altceva, mult mai valoros. El are un nume de neamț ! Pe deasupra, e stăpânit de o încăpățânarea specific teutonă indiferent dacă ceea ce și-a pus în minte este viabil ori ba. Își arogă un aer de superioritate de nimic justificat, alimentat fiind de credința, ușor patologică, că merită a fi cu mult mai mult decât un simplu președinte (doar că, actuala Constituție nu-l slujește pe măsura valorii sale !).
Frizând ridicolul, în ciuda inabilității politice evidente, se crede a fi un politician subtil și eficace, de valoare cel puțin europeană. Timp de cinci ani, în afara ridicării la nivel superior a multora dintre defectele predecesorului și a etalării unei ipocrizii bolovănoase, n-a făcut decât să se odihnească între două alergături pe la înalte porți străine spre a obține sprijin în vederea unui nou mandat. Pentru România ? Nimic ! Pentru români ? Nimic ! În final, acum, înaintea încheierii mandatului, lasă impresia unui personaj gol pe dinăuntru, lipsit de alt sentiment decât cel al răzbunării, plin doar de sine în imensul hău dinăuntrul său. Un prefăcut lipsit de priceperea prefăcătoriei și un român (în acte) care prea pare a fi de pe aici.

Pe lângă cei patru, lungi cohorte de oportuniști, de „preferați” în sensul medieval al cuvântului, de lingăi și pupincuriști, femei și bărbați deopotrivă, s-au îngrămădit pentru a vinde rapid și ieftin tot ce mai păstrase o oarecare valoare în țară. Cu câțiva ani în urmă, invitat de televiziunea română, dl. Călin Georgescu, Directorul Executiv al Instituției O.N.U. pentru Indicele Global al Sustenabilității, spunea:

„România a fost vândută de cei care au preluat puterea în 1989 și apoi și-au dat-o unul altuia timp de 26 de ani. Au vândut-o cu bună știință, România nu mai deține nimic, nu are economie. România nu este un stat, ci o corporație. Capitalul străin este cel care deține puterea, deține peste 60% din activele țării, peste 50% din profit și ceea ce este cel mai grav: stăpânește pârghiile strategice, de condus, ale țării: industria de petrol gaze, distribuția de energie…nu ne mai aparține […] În 26 de ani, România a pierdut, și pot spune asta cu certitudine, peste 1 TRILION de euro. Toate pierderile României, de la Ștefan cel Mare încoace, sunt mai mici decât ce s-a pierdut în acești 26 de ani”.

Ei, membrii acestor haite, au fost cu miile, sunt și acum cu sutele. Azi, ca și atunci, deși îi știm cu nume și prenume, deși îi vedem rozând din România precum termitele din temelia casei, nu ne pasă. Nu suntem capabili de a-i prinde de gulerele albe și de a-i scutura bărbătește. Nu posedăm nici determinarea necesară pentru a-i pedepsi exemplar și pentru a le confisca avuțiile furate. Iar dacă, prin minune, ei ajung în boxa acuzaților (fiindcă nu au „împins” unde și cum trebuie), se întorc peste puțin timp printre noi mai bogați, cu școala pușcăriei absolvită, mai obraznici și mai versați. În prosteala noastră ancestrală, mai sperăm ca cineva, un providențial făcător de dreptate cu pletele fluturându-i în vânt, galopând în șaua unui cal alb, să vină și în aplauzele noastre să-i adune pe toți, grămadă, în pușcăriile deja prea pline cu borfași de duzină și găinari.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10653 : Septembrie 09, 2019, 00:10:44 »

Na ilegalitatate!   De naravurile ciumei rosii s-a molipsit cima bruna!

Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10654 : Septembrie 09, 2019, 07:08:08 »

Na ilegalitatate!   De naravurile ciumei rosii s-a molipsit cima bruna!Bambilici, DE LA CE ALEGERI E POZA? CUMVA DIN 2014? USUREL CU MANIPULAREA....
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10655 : Septembrie 09, 2019, 11:20:21 »

Omul care s-ar putea sa-i dea lovitura de gratie la alegerile prezidentiale ofiterului S.I.E. care ocupa acum functia de premier.Ileana Adriana Postolache‎ în BRASOVUL alaturi de Liviu Plesoianu
Administrator · 21 ore
Grup, share pe toate grupurile din tara !!
Va cer ajutorul. Eu sunt blocata.


Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10656 : Septembrie 10, 2019, 16:50:04 »

Plăcuţă comemorativă cu numele lui Dăncilă, instalată pe o şcoală reabilitată din fonduri publice: „Din mila lui Dumnezeu...”

Şcoala din oraşul Dragomireşti, judeţul Maramureş, are mai nou o plăcuţă „Pro Memoria” de recunoştinţă pentru premierul Viorica Dăncilă, Biserică şi cei care au reabilitat unitatea de învăţământ.

Gandul  153 vizualizări astăzi, 10:36

O fotografie cu plăcuţa a fost postată pe Facebook, scrie educaţieprivată.ro. În imagine putem citi cuvintele de laudă la adresa lui Dăncilă. Administratorii şcolii au vrut să îşi exprime recunoştinţa pentru reabilitarea făcută din bani publici.

Directorul şcolii respective a încercat să explice prezenţa plăcuţei cu elogiul pentru Dăncilă.

„Nu a fost ideea şcolii. În niciun caz. Nu am alte detalii. Nu ştiu ce este întrebarea dumneavoastră”, a declarat directorul şcolii din Dragomireşti.

„Din partea şcolii nu au aviz şi nu au făcut o solicitare”, a mai spus profesorul Dănuţ Iuga. Acesta a dat semne că ar putea da jos plăcuţa respectivă: „Cred că aceştia sunt paşii”.

 
Foto: Adriana Ofrim
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10657 : Septembrie 11, 2019, 06:48:23 »

Bambilici, DE LA CE ALEGERI E POZA? CUMVA DIN 2014? USUREL CU MANIPULAREA....

Conteaza? Mr.G, obs ca manipu practici chiar dta si ceea ce ai tastat este dovada. Credeam ca ai m evoluat...
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10658 : Septembrie 11, 2019, 07:03:00 »

Gura pacatosului adevar vb!   Bagati la peocesor!   Eu v-am  m spus.
Gelu Visan · 25 iulie ·
Game Over
Alegerile de anul acesta seamănă foarte mult cu alegerile de pe timpul lui Ceaușescu. De fapt Dictatura SRI de acum este identică cu Dictatura Securității de atunci.
De exemplu, la nici o televiziune așa-zis liberă nu are nimeni voie, moderatori, invitați, nici măcar în culise, în șoaptă, să rostească numele Helvigh și să Vorbească de SRI. De Coldea da, de Kovesi Da, dar nu ai voie nici în șoaptă să spui ceva de Helvigh. Nici de Pahonțu. Deloc. Interzis. Tabu. Șobolanul ăla a băgat spaima în toți. Parcă eram pe altă Planetă aseară la Nașul tv când vorbeam despre Helvigh și de Pahonțu, cei doi Capi ai Statului Paralel.
Statul Paralel a suferit o Muație Fantastică:
A devenit Statul.
Statul Paralel este deja Statul: Parlament, Guvern, Justiție, Economie, toate sunt ale Statului Paralel, toți candidații, fără excepție, sunt ai Statului Paralel:
Iohannis este ghidonat de Generalii conduși de Helvigh și Pahonțu. Iohannis a fost, după Băsescu-care a pierdut din mână Statul Paralel creat de el-, cel care l-a desăvârșit.
Dăncilă este candidatul lui Helvigh/Pahonțu, ținută strâns în mână de Vlase, un lacheu al celor doi.
Pleșoianu a fost inventat de Voiculescu în Laborator, la nici cinci luni după ce a intrat în Politică, și apoi părăsit, pentru una al cărei nume-mi scapă; Pleșoianu nu ar spune un cuvânt de Helvigh și de Pahonțu. Vorbește de Statul Paralel al lui Coldea/Kovesi, care e-n război cu Helvigh/Pahonțu, dar nu are voie să spună o vorbă despre Helvigh/Pahonțu.
De o agresivitate demnă de #Rezist, Pleșoianu a fost de la bun început o păpușă gonflabilă a lui Helvigh.
Cioloș/Barna/Kovesi sunt ai lui Coldea, aflat în război pe viață și pe moarte cu Helvigh/Pahonțu. Poate aveți impresia că-i interesează funcția de Președinte pentru a face ceva, orice, pentru România. În nici un caz. Îi interesează doar pentru a controla Serviciile și Dosarele Politicienilor, și pentru a fi ei cei care predau definitiv România Coloniștilor.
De fapt, Helvigh/Pahonțu vor să predea România definitiv Germanilor lui Merkel, adepții Statelor Unite ale Europei Federative, cu Transilvania Republică Autonomă, iar Cioloș/Kovesi/Barna vor s-o predea Neomarxiștilor lui Soroș. Helvigh este și el Neomarxist declarat, așa că Iohannis/Dăncilă sunt asigurați și pe partea aceea.
Tăriceanu nu vorbește nici el despre Helvigh, care i-a închis dosarul, dar a reușit să sară deja direct la Corporații, al căror sclav este. Din când în când, mai vorbește despre Justiție, pentru că mai are un dosar deschis și blocat la Senat.
Ar mai fi liderii de Partid: Băsescu, care s-a predat demult Statului Paralel și Ponta, care nu există, este un cățeluș al lui Helvigh, inclusiv pe linia lui Ghiță, căruia i-a închis Helvigh Dosarele. Aceeași problemă o are și Voiculescu, tot cu Helvigh, pe Dosarele sale și ale familiei.
Au reușit să/i aibă pe toți în mână.
Așa cum am spus de luni de zile, aceste alegeri sunt un război între Generali, pe sferele de influență, pe acces la bani și resurse, pe cine vinde mai bine România la Bucată, purtat prin intermediul unor așa ziși politicieni de mucava, de fapt niște bieți cățeluși blegi ai Securității, vechi sau noi.
Joc închis. Suntem cu toții ca niște Pești într-un Acvariu, puși să ne devorăm între noi. Cei care vor rămâne, au tot atâta Libertate ca Peștii care se lovesc cu capul de marginea acvariului. Afară, cei care conduc, că sunt UE, Corporații sau Securiști, se uită la spectacolul grotesc în care ne canibalizăm, râzând în colțul gurii de prostia noastră.
Am tot fost acuzat că-l apăr pe Dragnea. Cum/necum, a fost singurul lider de Partid care s-a luat cu Sistemul și Corporațiile în piept, și l-au pulverizat, printr-un exemplu covârșitor, ca să piară cheful oricui să mai vorbească despre Corporații, UE sau Noua Securitate a lui Helvigh/Pahonțu. Atât de tare i-au speriat pe cei de la PSD, în frunte cu Dăncilă, încât umblă cu Pamperșii Puși, pișați pe ei de frica lui Helvigh, a Noii Securități și a Corporațiilor.
Mai e ceva de făcut?
Nu prea.
Game Over.
Urmează ca Maimuțele din Cușcă să se agite și să se devoreze între ele, iar Stăpânii să extragă învingătoarea, ca să-i dea premiul cel mare:
O banană otrăvită.

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10659 : Septembrie 11, 2019, 07:13:11 »

Adaug ceva parfum pt scrasnitorii din dintii mintii ”Dracnea!”, dar si pt alti ro ametiti de propaganda!

‎Popovici Aurel Dan‎ · 9 septembrie la 22:41 ·
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2600725329979398&set=gm.2496272870601057&type=3&eid=ARBE2UrzZNWIM5u6t6rn853iaaDtKwp44G6ZOgzb2rRnZnFNyesN_3bAefOSmcnx2lrrZ8j71cZQrsMH&ifg=1
LIVIU DRAGNEA, INAMICUL NUMARUL 1 DIN ROMÂNIA AL UNCHIULUI SAM

Executarea fostului lider al PSD, Liviu Dragnea, la sfârșitul lunii Mai, nu a fost decisă la București, așa cum cred mulți analiști politici și comentatori de pe la diversele posturi TV, ci la Washington D.C.!
Acest aspect nu este un secret. Am prezentat, cu mult timp înainte de a fi condamnat, de ce Liviu Dragnea este o țintă, și ce i se pregătește. Nu am să reiau acum toate elementele prezentate deja, puteți lectura postarile mele anterioare despre fostul șef al Camerei Deputaților, și le veti găsi. Cert este însă că Liviu Dragnea a vrut ca nouă, românilor, să ne fie puțin mai bine, și exact pentru asta a fost executat.
În momentul în care a facut afirmația, în mod public, că nimeni nu mai poate lua din România ceea ce vrea fără să plătească nimic, dar și faptul că vor fi acceptate doar acele acțiuni care nu aduc atingere intereselor naționale, și-a semnat singur condamnarea. Aceasta afirmație, pe care stăpânul nostru strategic a primit-o ca pe o lovitură reală și directă, urma unor demersuri deja inițiate, și anume Legea offshore, prin care mega-companiile lor erau vaduvite de multe miliarde de dolari și de posibilitatea de a dispune cum doreau de gazele din Marea Neagră, deciziile lui Dragnea de a nu da, fără o analiza serioasă și la adevărata valoare, obiectivele strategice pe care le mai are încă România, de a interzice dublul standard pentru produsele importate din Vest, de sprijinire a producătorilor autohtoni în competiția cu marile companii străine existente pe piața internă, și numărul exemplelor ar putea continua.

Ce nu s-a spus până acum și care este de fapt motivul substanțial, deasupra tuturor motivelor, fiecare în parte foarte important, și care a dus la condamnarea rapidă a liderului celui mai mare partid politic din țara noastră, sunt de fapt semnalele transmise de acesta si dorința lui ca România să dezvolte relații bune cu Rusia și, mai ales, cu China.
În confruntarea acerbă pentru menținerea supremației mondiale pe multiple planuri a SUA în raport cu China si Rusia, demersurile lui Dragnea au fost percepute de Unchiul Sam ca un real pericol în realizarea intereselor geostategice americane, interese care vizau și angajarea, în acest conflict, si a țărilor din Europa de Est. Ori, atâta timp cât Liviu Dragnea era președintele partidului care controla Guvernul si Parlamentul României, care puteau aproba sau nu acțiunile americane în aceasta zonă, iar decizia lor nu era facultativă, el aparea în ochii acestora ca un obstacol major ce trebuia îndepărtat.
Renuntarea SUA la Tratatul INF nu a fost determinată de încălcarea de către Rusia a acestui tratat, ci de faptul că o alta superputere, în speță China, care nu era parte a tratatului, a dezvoltat sisteme de rachete intermediare și le-a amplasat în zone strategice, care afectează interesele americane în zonele respective. Imediat după denunțarea tratatului respectiv, SUA au trecut la instalarea sistemelor de rachete, interzise până atunci, în țări prietene din Asia de Est, încercând să echilibreze balanța în zonă. Dar intenția americanilor nu se limitează doar la aceste măsuri. Ei au decis să instaleze asemenea sisteme și în Europa de Est, în speță în Polonia și România. Acest demers se impune a fi îmbrățișat și de liderii cu decizie politică și administrativă, dar și de autoritățile publice cele mai importante ale statului nostru. Ar fi putut fi aceptate de Liviu Dragnea, cel care controla aceste autorități? Americanii au considerat că nu, și l-au trimis la ghilotină. Din acest motiv i-au interzis să mai intre în SUA, înainte ca Instanța Supremă să pronunțe o condamnare definitivă, renunțând la principiul democratic atât de invocat și anume prezumția de nevinovăție. Pornirea americanilor împotriva liderului din Teleorman a fost așa de puternică încât i-au sancționat cu aceeasi măsura și copiii, care sunt total nevinovați. I-ar fi pedepsit și nepoții și stranepotii, dacă i-ar fi avut. De ce? Dragnea nu este un terorist, nu este un criminal, nu a pus bombe și nu a ucis oameni nevinovați, de fapt nu a ucis pe nimeni, nu a fost acuzat că și-a însușit milioane de dolari din banii publici, asa cum au facut mulți americani, la ei, la noi și în multe alte țări, vorbim doar de angajarea a doua persoane care lucrau la partid, și nu la el acasă, în condițiile în care prejudiciul a fost calculat la 8000 de euro, care deja fuseseră recuperați. Atunci de ce asemenea sancțiuni, care nu au nimic de-a face cu atat de trambitata democrație americană, de ce atâta înverșunare împotriva lui Dragnea?

Explicația este una singură!

Dragnea era cel care s-a opus planurilor americane de a ne atrage în acțiuni deosebit de periculoase împotriva Chinei și Rusiei. El le-a cerut, actualului si fostului ministru al apărării, să analizeze în mod serios noile achiziții de tehnica militară din SUA, văzând presiunile puternice venite din partea "partenerului" strategic, și să evalueze pericolele și riscurile dacă acceptăm propunerile americanilor. Adică a dat semnalul că nu dorim achiziționarea pe multe, chiar foarte multe, miliarde de dolari și instalarea sistemelor de rachete interzise prin Tratatul INF. El și-a dat seama de pericolul pe care și-l asuma România, acela de a înceta să mai existe, dacă aproba solicitările Unchiului Sam. Multora dintre voi nu vă vine să credeți aceste afirmații și, în consecință, am să vă prezint ce gândesc strategii americani despre aceste acțiuni. Cunoscutul analist american Paul Craig Roberts, fost secretar adjunct al Trezoreriei americane pentru politica economică în timpul lui Ronald Reagan, profesor universitar, în prezent Director al Institutului de Economie Politică, persoană foarte respectată în rândul analiștilor nu numai din SUA, datorita prognozelor realiste pe care le face, cu conexiuni puternice la structurile de decizie ale țării sale și cu acces la informații substanțiale, în articolul intitulat „Iresponsabilitatea micilor naţiuni”, cu referire directă la România și Polonia, articol publicat imediat după vizita Presedintelui României, Klaus Iohannis, la Casa Alba, afirma următoarele:

"Tratatul INF a fost, poate, cea mai importantă înţelegere dintre toate cele privitoare la controlul armamentului încheiate de preşedinţii americani din secolul 20 şi abandonat acum, în secolul 21, de guvernele neoconservatoare americane. Tratatul anihila ameninţarea rachetelor ruseşti asupra Europei şi ameninţarea rachetelor americane din Europa asupra Rusiei. Importanţa tratatului e legată de reducerea riscului de război nuclear accidental. Sistemele de avertizare au o lungă istorie a alarmelor false. Problema rachetelor americane de la graniţa Rusiei este aceea că ele nu lasă nici un interval de reflecţie sau de contact cu Washingtonul atunci când Moscova primeşte o falsă alarmă. Având în vedere iresponsabilitatea cu care guvernările americane de la Clinton încoace au crescut tensiunile cu Rusia, rachetele aflate la frontiera Rusiei impun practic conducerii statului rus să acţioneze imediat, apăsând pe butonul nuclear imediat ce sună alarma."

Tratatul încheiat de Reagan şi Gorbaciov în 1987 eliminase această ameninţare.
La ce serveşte resuscitarea ei ?
De ce tace Congresul ?
De ce tace Europa ?
De ce tace media din SUA şi din Europa ?
De ce facilitează această ameninţare România şi Polonia permiţând rachetelor americane să staţioneze pe teritoriul lor?

E aproape sigur că guvernul român şi cel polonez au căpătat saci de bani de la complexul militaro-securitar american care vrea contracte de multe miliarde pentru a produce noi rachete. Aici vedem extrema iresponsabilitate a ţărilor mici. Fără guvernele corupte şi neghioabe ale României şi Poloniei, Washingtonul nu ar putea reînvia o ameninţare îngropată acum 31 de ani de Reagan şi Gorbaciov.

Nici măcar statul-marionetă al Germaniei ocupate nu a acceptat să adăpostească rachetele. Dar două state insignifiante, lipsite de importanţă în lume supun toată planeta la riscul războiului nuclear pentru ca nişte politicieni români şi polonezi să încaseze câteva milioane de dolari.

Rachetele de la graniţa Rusiei care nu îngăduie nici un interval de reacţie sunt o problemă gravă pentru Rusia. Eu tot aştept ca Rusia să anunţe că la primul semn că au fost lansate rachete din România sau din Polonia cele două ţări vor înceta pe loc să existe. Asta ar putea trezi populaţiile din România şi din Polonia la primejdia în care le pun guvernele lor corupte.

De ce nu constituie provocările din România şi din Polonia o justificare suficientă pentru ca Rusia că ocupe preventiv ambele ţări ? E o provocare mai mare ca Rusia să ocupe cele două ţări decât ca ele să adăpostească rachetele americane împotriva Rusiei ? De ce doar prima ar fi o provocare, nu şi cealaltă ?

Nimeni nu poate veni în ajutorul României şi Poloniei nici dacă ar vrea.
NATO e o glumă.
N-ar rezista o zi într-o confruntare cu Rusia.
Crede cineva că Statele Unite au de gând să se sinucidă pentru România şi Polonia ?” („The Irresponsibility of Small Nations”, http://www.paulcraigroberts.org, 23 august 2019)

Concluzia o trageti voi!

Eu il intreb doar pe locatarul de la Cotroceni dacă este adevărat, dacă ne-a trădat pe noi românii pentru interese personale, meschine, și a aruncat România intr-o zona de pericol greu de imaginat. Sper să ne răspundă, totuși! Avem acest drept! Nu vine el peste puțin timp să ne ceară votul să-l realegem Președintele României! Vă las pe voi să apreciați, dacă merită, sau nu....

General(r) Dumitru Iliescu


Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10660 : Septembrie 11, 2019, 07:52:34 »Indignarea lui Pleșoianu: „Accepți asta, popor român!??
https://www.cotidianul.ro/indignarea-lui-plesoianu-accepti-asta-popor-roman/?fbclid=IwAR0MzVMlY07p6UxOmhASzdiubp_dSyAUZEVi1-fZ3sj-KES7IJ27PDCR2ho


Deputatul PSD Liviu Pleșoianu, reacție dură după apariția informației că americanii ne-au făcut „foaie de parcurs”
cu măsuri ce ar trebui luate pentru statul de drept din România.


Pleșoianu citează o declarație a ambasadorului SUA la UE, scriind pe pagina sa de Facebook: „Popor român, dacă nu ai murit complet pe dinăuntru, dacă mai există în tine măcar o fărâmă de DEMNITATE NAȚIONALĂ, trezește-te, toarnă-ți o carafă de apă rece peste cap și realizează, măcar în ceasul al 12-lea, că țara ta NU ÎȚI MAI APARȚINE! Ești SCLAV în propria ta țară! …Deci nu e suficient că oștenii tăi trebuie să MOARĂ pentru războaiele și interesele lor, nu e suficient că trebuie să le dai, GRATIS, toate resursele tale, acum pretind și să arunci la gunoi Constituția, unde scrie că ești stat suveran, că Parlamentul e forul tău reprezentativ suprem! Dă-l dracului de Parlament, dă-l dracului de Guvern! Îți zic ei direct ce Legi să faci și ce Ordonanțe să dai!

…Accepți asta, popor român!??

Procurorul General al SUA l-a invitat recent pe ministrul român al Justiției – este unul dintre motivele pentru care sunt aici, să mă întâlnesc cu ea, ca urmare a invitației – să vină în SUA și să continue să lucreze alături de el și de echipa lui, în mod direct, pentru o foaie de parcurs pentru România, la care el a contribuit. O foaie de parcurs consultativă legată de ceea ce SUA consideră a fi prevederi și măsuri adecvate care să fie introduse în legislație, în ordonanțe , pentru a asigura un stat de drept puternic și consistent.„.


Liviu Pleșoianu s-a arătat deranjat și de faptul că lui Liviu Dragnea și copiilor lui le-a fost interzic accesul în SUA.

„Colonie de mâna a 14-a, asta suntem! „Dragnea și copiii lui sunt interziși pe teritoriul american.” Dar cu pușcașul marin care l-a ucis pe Teo Peter ce-ați făcut, „imaculaților”!?? Dar cu americanii cărora le-au fost livrate românce MINORE în 2012, ce-ați făcut, prea-neprihăniților!??

Mi-e scârbă! Nu atât de tupeul lor, cât de halul în care am ajuns noi ca popor… Când s-a întâmplat tragedia cu Teo Peter, în 2004, toată România a vuit. În 2019, după doar 15 ani, e aproape INTERZIS să critici în vreun fel ceva – ORICE! – în legătură cu americanii. Imaginați-vă cum va fi peste încă 15 ani…

Suntem o colonie de mâna a 14-a și ne merităm soarta! Pentru că atunci când se ridică unul și spune, LIBER, ce e de spus, îl terfelim, îl facem „omul rușilor” și ne încolonăm să-i votăm pe „PETROV” (care i s-a închinat „LICURICIULUI MARE”) și pe Werner (care dă din coadă și din țară în schimbul unei șepci)!

Eu fac tot ce ține de mine… Dar vine în câteva săptămâni momentul adevărului! Vom afla dacă poporul român mai prețuiește LIBERTATEA, ADEVĂRUL și VERTICALITATEA sau dacă e fericit cu statutul de membru al unei triste COLONII în devălmășie…

Fie să FIM oameni LIBERI! Vom constata în curând dacă suntem…”, este un alt mesaj al deputatului PSD postat pe Facebook.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10661 : Septembrie 12, 2019, 02:01:46 »

Ma mir ca Poanta asta politica nu vrea si ea sa candideze.

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10662 : Septembrie 12, 2019, 02:06:03 »

Dar lasa ca se recupe aceasta lipsa prin Hantzi! Toate etniile se pricep la furat din Ro!

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10663 : Septembrie 12, 2019, 02:07:16 »

Memorat
 • nna
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3724
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10664 : Septembrie 12, 2019, 07:33:14 »

Chiar imi place postarea
Memorat
Pagini: 1 ... 709 710 [711] 712 713 ... 746
Schimbă forumul: