Main Content:

Pagini: 1 ... 715 716 [717] 718 719 ... 739

NOI CU CINE VOTAM ?

 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2487
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10740 : Noiembrie 20, 2019, 07:41:06 »

Moștenire de la Daea. De anul acesta, porcul se va tăia doar în prezența medicului veterinar. Doar cinci porci, crescuţi în gospodării
De către Cornelia Petrescu - 18 noiembrie 2019
  https://cetateanul.net/articol-principal/porcul-se-va-taia-doar-in-prezenta-medicului-veterinar/

O directivă a fostului ministru al Agriculturii, Petre Daea, stabilește că sacrificarea porcilor în gospodării se poate face, de anul acesta, doar sub supravegherea unui veterinar. Noua regulă îi nemulțumește pe țărani, care spun că este greu de aplicat.
Directiva semnată pe ultima sută de metri de fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, a fost trimisă deja de Direcţiile Sanitare Veterinare judetene către toate primăriile din ţară. Mai exact, fiecare gospodar care mai taie porcul de acum încolo trebuie să anunțe medicul veterinar, să primească aprobare de la acesta, iar un veterinar trebuie să supravegheze procesul de sacrificare.
„Sacrificarea porcilor se face sub supraveghere sanitară veterinarăʺ este decizia transmisă tuturor primăriilor de către autoritățile sanitar-veterinare. Cei care nu se vor conforma şi vor taia porcul fara sa anunte veterinarii, riscă o amendă cuprinsă între 100 şi 300 de lei.
Doar cinci porci, crescuţi în gospodării
La final de mandat, Petre Daea a mai dat un ordin care limitează creşterea animalelor pentru consum propriu. Practic, cine va va avea mai mult de cinci porci trebuie să se autorizeze şi să plătească taxe la stat. Practic, țăranii vor fi nevoiți să îşi înfiinţeze o ferma şi să se înregistreze ca persoană fizică autorizată, înterprindere sau firmă. Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, crede că doar aşa poate fi controlat virusul pestei porcine.

Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10741 : Noiembrie 20, 2019, 08:23:40 »

Fiind o  "directivă a fostului ministru al Agriculturii"  presupun ca poate fi  abrogata/anulata/data d***u' 
cu mare usurinta de  "noul ministru al Agriculturii",  NU!?, mistere...  DA'...N-O FI  ''CADOU''  DE LA UE !?
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2487
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10742 : Noiembrie 20, 2019, 09:00:40 »

Noi suntem „ăştia”
[/size]
Sebastian Burduja, 20 noiembrie 2019, 08:30

Citeste mai mult: /adevarul.ro/news/politica/noi-astia-1_5dd4d8825163ec427136c358/index.html

 
La dezbaterea de ieri şi până mai ieri, Viorica pare că a fost o elevă silitoare şi docilă care, mânată de ambiţia de a îşi depăşi condiţia şi de a scăpa de eticheta ruşinoasă pusă de multiplele sale gafe şi greşeli, a învăţat şi a executat tot ce i-au spus consultanţii plătiţi pe bani grei ai PSD.
Citeam chiar ieri o analiză foarte bună a lui Moise Guran, intitulată „Jana se transformă”, după un şlagăr anume. Este despre transformările Vioricăi şi explică foarte clar, deşi în termeni tehnici, tot ce am remarcat şi noi în ultimele săptămâni. Orele de training şi tehnicile de comunicare din manuale s-au văzut în discursul vizibil îmbunătăţit, în limbajul non-verbal controlat şi diverse tactici de manipulare desprinse din cărţile de profil.
Candidatul PSD la preşedinţia României este, în noua sa ipostază de femeie puternică şi neînfricată, ca un actor amator, mediocru, ajuns întâmplător pe scena celui mai mare teatru din lume, în faţa a milioane de spectatori care îi vor decide soarta: în afara zonei de confort şi supus riscului de a îşi trăda adevărata condiţie.
Ceea ce a şi făcut aseară, în conferinţa de presă cu care a încercat să saboteze dezbaterea preşedintelui Iohannis. Şi în care a vrut să arate electoratului că s-a transformat în ceva ce nu este şi nu poate fi. Şi a făcut-o cu graţie, dar cu cel puţin o scăpare monumentală, demnă de studiu de caz a proverbului „lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba”. Asta s-a întâmplat când a spus natural şi relaxat ăştia din diaspora.
„Iohannis nu a făcut nici măcar o deplasare pentru românii din diaspora. Chiar dacă s-a deplasat în state unde avem o mare majoritate a românilor care au plecat din ţară, nu s-a întâlnit cu ăştia, nu a vorbit despre venirea lor în România şi ce face în calitate de preşedinte ca românii să se întoarcă acasă”.
Într-una dintre repetatele încercări jenante de a îl demoniza pe contracandidatul său, fiind singura forma de campanie pe care un premier demis şi compromis o mai poate face, şi-a dat arama pe faţă şi-a rămas precum împăratul din poveste: gol-goluţ, în faţa întregului popor. Până la urmă, aştepta altcineva altă atitudine de la candidatul partidului care a jignit şi ofensat, în repetate rânduri, românii plecaţi în străinătate? În fapt, alungaţi în străinătate de „binele” din ţara lor?

Noi, ăştia din diaspora, avem o dedicaţie pentru doamna Viorica Dăncilă:

#noiăştia
Noi „ăştia” am venit acasă pe 10 august 2018 şi am îndurat jignirile, gazele şi bastoanele jandarmilor asmuţiţi de voi împotriva noastră.
Noi „ăştia” am stat ore în şir la cozi şi nu o dată, ca să votăm pentru un viitor mai bun acasă. Chiar şi atunci când aţi încercat în fel şi chip să ne blocaţi şi să ne umiliţi.
Noi „ăştia” trimitem bani acasă, lunar, ca să-i ţinem pe ai noştri, că voi nu sunteţi în stare să creşteţi România. Mai exact, 2,977 miliarde de euro doar in 2018. Aproape în fiecare an, mai mulţi bani în total decât toate investiţiile străine pe care (nu) aţi reuşit voi să le atrageţi. 
Noi „ăştia” am fost forţaţi de incompetenţa şi hoţia voastră să ne ducem traiul printre străini, cu familiile rupte, cu casele dărâmate şi cu buruieni în curţile altădată pline de viaţă.   
Noi „ăştia” adormim în fiecare seară pe o pernă udă. De la lacrimi de dor de copiii noştri care cresc singuri acasă. 
Noi „ăştia” ne rugăm în fiecare zi sa mai apucăm să ne vedem părinţii sau bunicii în viaţă. 
Noi „ăştia” visăm la o ţară la care să ne putem întoarce şi din care să nu ne mai alunge nimeni. 
Noi „ăştia” iubim, trăim şi simţim româneşte, indiferent în ce ţară ne mâncăm pâinea muncită cu palme crăpate.
Noi suntem „ăştia”. Ăştia care duminica asta vom ieşi iar la vot şi, cu ştampila în mână, vă vom mai da o lecţie a democraţiei şi bunului simţ, o lecţie pe care să nu o uitaţi niciodată.
Noi suntem ăştia şi voi sunteţi istorie.

________________________________________

Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10743 : Noiembrie 20, 2019, 11:37:59 »

Criticati altceva, caci aveti ce din nefericire.
In fragmentul marcat de dv, Dancila l-a citat pe Johannis, el ii gratulase cu "astia" mai inainte.
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10744 : Noiembrie 20, 2019, 11:42:12 »

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10745 : Noiembrie 20, 2019, 21:38:39 »

Ma distreaza mult sa obs cum cei care ii gaseau scz amantei piratului si ficasi, acum o fac tata proasta pe tanti candidata pesedistilor si nu pt ca nu ar avea dreptate, dar tot ei? Man! WTF?! Tot voi, mai astia care ati uitat sa va cereti scz pt ca ati facut zid ”anticomunist” in jurul piratului de care v-am spus din prima zi ca e omologat ca ”Petrov”. Pt voi, dar si pt cei mai rasariti si m cinstiti cu ei insisi si cei din jur, va dau link-ul editiei de azi a emisiunii Marius Tuca SHOW, sa aflati ce e de aflat si sa nu-mi reprosati m incolo ca nu v-am spus. Noi vb de multi ani impreuna, dar cam degeaba. Acum m vb o data cu voi numai pt ca sa va provoc atentia, ca sa nu pretindeti ca nu v-am spus. Ii salut pe cei care vor intelege si am obrazul pregatit sa li-l bat peste cativa ani celorlalti.
Ms Mr Tuca, Mr Stan. Vb voastre m-au scutit de multe explicatii personale.
Clik pe https://www.facebook.com/Gandul.info/videos/2478776899077369.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10746 : Noiembrie 21, 2019, 01:33:21 »

Nici n-au trecut de hopul alegerilor pedelsto-penelistii si deja au inceput sa-si arate coltii de pirat! Si unde o fac? Exact in Moldova mea!
https://www.ziarpiatraneamt.ro/guvernul-pnl-inchide-60-din-centrele-de-permanenta-din-piatra-neamt-si-alte-zeci-in-comunele-din-neamt?fbclid=IwAR3LrHPO1b-unW0WbbAmg8pfnQtyVgMmBGQCFxjvbYeMZIigdrCyrlBL_vA
Guvernul PNL închide 60% din centrele de permanență din Piatra-Neamț și alte zeci în comunele din NeamțGuvernul PNL a luat prima decizie de reducere a cheltuielilor din sănătate astfel că din cele 7 centre de permanență din Piatra-Neamț vor rămâne numai 3.
Deși liberalii spuneau că ei nu vor face tăieri, ei nu închid spitale și nu reduc nimic din sănătate, iată că din prima desființează 60% din centrele de permanență din orașe și la fel fac în toată țara. Vor fi afectate comunele unde va fi un centru de permanență la 5.000 locuitori, adică o medie de un centru de permanență la 2 comune, unii oamenii fiind nevoiți să meargă zeci de kilometri să facă o injecție.

Proastă decizie să reduci asistența medicală de permanență cu 60% când în realitate ea ar fi trebuit să fie dezvoltată, nu demolată, deoarece secțiile de primiri urgențe de la spitale sunt deja supra aglomerate și se stă la cozi cu orele.
În actul de mai sus se solicita din partea ministerului, DSP-urilor din județe, un nou plan de organizare a centrelor de permanență, plan care să țină cont de o nouă normare de 1 centru de permanență la 30.000 locuitori. Rămâne la latitudinea autorităților locale care dintre cele 7 centre din Piatra Neamț vor rămâne și care vor fi închise.
Iosub Robert
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10747 : Noiembrie 22, 2019, 01:59:44 »

Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10748 : Noiembrie 22, 2019, 09:11:21 »

S-au deschis sectiile de votare din strainatate - LIVE - Știrile dimineții la B1
www.facebook.com/B1TV.Romania/videos/2664677276921707/?notif_id=1574405579713014&notif_t=live_video
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10749 : Noiembrie 24, 2019, 22:09:41 »

Big deal!   Pt prima data in istorie, Ro va fi condusa de un neamt ca pres si de un ungur ca pm!
Autogolul din meciul de azi, aparent intre PNL si PSD, in fond unul intre ro si straini, nu va fi uitat ever!

Bomba acestei zile, revilor, e de mult m multe mega tone. Stiati ca celebrul cantec al lui Chris Rea, The Road To Hell, a fost lansat in 1989?
Ei, dragi ro, de astazi nu o sa m uitati aceasta info ever, pt ca drumul inceput in `89 va continua cu cel inaugurat dupa 30 de ani, acum!

Chris Rea  -  The Road To Hell,  1989,  https://www.youtube.com/watch?v=gUUdQfnshJ4.

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10750 : Noiembrie 24, 2019, 23:10:47 »

"Intelectualii lui Basescu" iar au stapan-sponsor!  Sa vedti cati bani vor primi dintr-ai vostri!

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10751 : Noiembrie 24, 2019, 23:25:06 »

Prostimea revo juiseaza, ca tot poporu tamp, care nu pricepe ce i se intampla. Mebi tomorrow, dar nu m mult.
Putintica rabdare, stimabililor (sanchi!), ca inca nu stiti ce inseamna sa aiba Hantzi toata puterea in mana lui!
Unii cred ca au castigat impo impostorilor, a secu, baronilor, dar Hantzi le va arata la toti obiectul perversiunii pe care o strigati in public de vreo 3 ani!

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10752 : Noiembrie 24, 2019, 23:29:49 »

Prstii/proastele, nesimtitii/nesimtitele vor primi ce se laudau ca vor da, m pe ro adica, o vor lua sus.

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10753 : Noiembrie 24, 2019, 23:32:27 »

Manipu a prins la fraierime m ceva decat prenadezul comunist.

Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10754 : Noiembrie 25, 2019, 19:07:36 »

In sfarsit, Dancila se retragere de la conducerea PSD. Prea tarziu, evedent, dar bine ca o face.
Live - www.facebook.com/groups/1528930214005400/wp/419236455676990/?av=100000382772619.
Memorat
Pagini: 1 ... 715 716 [717] 718 719 ... 739
Schimbă forumul: