Main Content:

Pagini: 1 ... 719 720 [721] 722 723 ... 746

NOI CU CINE VOTAM ?

 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10800 : Decembrie 08, 2019, 21:45:03 »

Fuck!  Iarasi PCR, Fane Gheorghiu, secu... Fuck!

https://ioncoja.ro/ludovic-orban-fiu-de-securist-dat-afara-din-securitate-si-condamnat-pentru-furt/?fbclid=IwAR2YrWq7X1mxp7lJ3Yjb2xi7jNhEtTvYGFoDJePeqalgyvThp5Aa3n-mX-s
19 aprilie 2019
LUDOVIC ORBAN, UN LIBERAL PUR SÂNGE…..DE SECURIST!

Ludovic Orban reprezintă un caz tipic, o slugă clasică a sistemului ticăloşit menţinut pe linia de plutire a clasei politice exclusiv datorită caracterului său infect, care l-a recomandat pentru cariera politică. Orban a debutat public, recomandându-se, cu ani în urmă, pe site-ul oficial al PNL-ului drept cel mai dur critic al partidului lui Ion Iliescu cel care va „împiedica orice încercare de compromis cu acesta”, cel care „va descuraja bârfa, sforăriile, intriga, calomnia, linguşeala, lenea şi veleitarismul”. Orban este însă chiar campionul tuturor acestor însuşiri. Cât despre compromisul cu PSD, atât a luptat cu PSD-ul încât a devenit ministru mulţumită PSD (şi desigur datorită proptelei Patriciu, patronul său în sens deplin).

Instalat de Patriciu drept şef al ofensivei anti-Băsescu după scandalul bileţelelor privind Dosarul Rompetrol, Ludovic Orban a făcut eforturi disperate pentru a se remarca, prin obscenitate şi trivialitate deşănţată, în ochii adevăratului şef al PNL. Ludovic Orban şi-a dovedit cu prisosinţă fidelitatea în perioada izbucnirii scandalului ROMPETROL când a sărit să-şi apere patronul din calitatea de preşedinte al PNL Bucureşti afirmând că „după cazul Dinu Patriciu nici un cetăţean al României nu se poate simţi în siguranţă” – jignind astfel toţi cetăţenii României care n-au nici un motiv să fie puşi în aceeaşi oală cu jefuitorii economiei naţionale.

Liberal pur sânge…de securist

În acelaşi material postat pe site-ul PNL, Ludovic Orban se mai autocaracterizează drept un „liberal pur-sânge, produs veritabil al mişcării liberale”. Tot aici el mai spune „sunt un adversar al tuturor partidelor desprinse din PCR indiferent că s-au numit FSN, PDSN, PDSR, PRM, pentru că toate au fost urmaşe ale PCR”. O confesiune de credinţă care îl închipuie pe Orban drept o întruchipare a liberalismului şi un duşman ireductibil al grupării Iliescu. Sângele invocat de ipocritul Orban ascunde însă o componentă – nu chiar atât de pură, ba chiar extrem de jegoasă…Orban este, în logica ascendenţei invocată chiar de el, un „securist pur sânge”, dar şi infractor de cea mai joasă speţă. Deoarece Orban uită se menţioneze că se trage dintr-un securist şi infractor condamnat.

Tatăl lui Orban a fost securist în perioada cea mai neagră şi mai plină de blestemăţii a Securităţii. Bătrânii membri ai AFDPR care mai sunt în viaţă şi-l amintesc încă pe măcelarul din Braşov, sceleratul căpitanul Orban, renumit pentru sadism şi maniac al bătăilor crunte.
A fost dat afară în perioada anilor ’60 când aparatul încerca să îşi schimbe faţa. Ulterior a lucrat la Abator, unde, ca fost securist, şi-a făcut de cap. A fost arestat pentru furt, fiind în lot cu fostul director al ONT, Şerbanică, un caz cunoscut la vremea aceea. A făcut puşcărie la Penitenciarul Codlea ceea ce nu l-a oprit pe fiul său, Ludovic să-şi dorească să servească Partidul, astfel că, după absolvirea facultăţii de Tehnologie a Construcţiilor de Maşini din Braşov, în 1988, şi-a propus să intre la Ştefan Gheorghiu. Imediat după absolvire, la un an, a devenit, ajutat de „structuri”, învăţăcel în ale activismului PCR la Ştefan Gheorghiu.

Politruc de nădejde

Munca de inginer la fabrică nu i-a surâs, vocaţia de politruc fiind mult mai aproape de fibra sa intimă. După revoluţie se metamorfozează în liberal, aripa deplin conspirată, şi se înscrie la continuatoarea şcolii de activişti de partid Ştefan Gheorghiu, la SNSPA, instituţie fondată de ofiţerii şi activiştii partidului comunist, în sedii puse la dispoziţie de SRI. Conducerea SNSPA era asigurată de cadre de nădejde, apropiaţi ai lui Ion Iliescu, care avea nevoie de o instituţie care să asigure necesarul de linia a doua de cadre şi slujbaşi ai reţelei cominterniste care apucase să pună mâna pe conducerea statului.

Autor/Sursa: Octav Pelin Blog
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10801 : Decembrie 08, 2019, 22:18:57 »

O postez eu, sa nu se creada ca vb aiurea-n tramvai cineva dintre granitele Ro.

Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10802 : Decembrie 12, 2019, 10:56:28 »

https://ro.sputnik.md/politics/20191210/28504706/Scandalul-serii-Iohannis-ridicol-Romnia.html

Scandalul serii: Iohannis, s-a umplut singur de ridicol – nu numai în România!

BUCUREȘTI, 10 dec - Sputnik, Dragoș Dumitriu.

O decizie anunțată de președintele Klaus Iohannis duce la o situație ridicolă – care ar putea atrage atenția opinie publice mondiale.
Decizia anunțată azi de Klaus Iohannis - ”am decis să retrag toate decorațiile tuturor celor care au condamnări penale” – îl pune pe acesta într-o situație ridicolă – și nu numai în România.
 
© AP Photo / Vadim Ghirda
Iohannis a recunoscut oficial colonia: a luat decorația românului și a dat-o americanului

Situația e scoasă în evidență de jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob, care sesizează următorul aspect:
”Anunțul președintelui semnifică, evident, și retragerea post-mortem a ordinului ”Steaua României” în grad de Colan, cel mai înalt cu putință, acordat președintelui francez Jacques Chirac în 1998, condamnat definitiv de justiția franceză, ori premierului italian Silvio Berlusconi, ”Steaua României” în rang de Mare Cruce acordată în 2002, acesta fiind, de asemenea, condamnat definitiv de justiția italiană”, scrie Bogdan Tiberiu Iacob pe Inpolitics.
Iohannis a declarat că a ”demarat efectiv această acțiune” și că aceasta ”va fi finalizată în foarte scurt timp”.
În aceste condiții, Iohannis ar trebui să retragă decorațiile și unor personalități ale sportului – Gică Popescu sau Ilie Năstase – în condițiile în care aceștia au suferit condamnări penale. Amândoi sunt sportivi de renume pe plan internațional – Ilie Năstase fiind chiar o personalitate fundamentală a sportului mondial.Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10803 : Decembrie 12, 2019, 11:05:13 »

Apropo de : ”am decis să retrag TOATE decorațiile tuturor celor care au condamnări penale”


Florian Mihalcea4 iunie 2018   http://www.romaniacurata.ro/lista-condamnatilor-penal-care-au-ramas-cu-steaua-romaniei-si-alte-decoratii-prezidentiale/

Lista condamnaților penal care au rămas cu Steaua României și alte decorații prezidențiale
 
Către Președintele României, Domnul Klaus Werner Iohannis
Domnule Preşedinte,
Revenim la cererea adresată în data de 10 martie 2016, prin care am solicitat retragerea imediată a decoraţiilor si ordinelor Statului Român acelor purtători ai distincţiilor care s-au dovedit nedemni de a le deține, fiind condamnați prin hotărâri penale definitive.
Decoraţiile şi ordinele României, precum si principiile și valorile pentru care ele sunt acordate, sunt grav compromise prin menţinerea lor în posesia unor persoane compromise ele însele, legal si moral.
Mai mult, abuzând de calitatea lor, în acest moment nemeritată, de deţinători ai unor distincţii de stat, purtătorii decoraţiilor se erijează în apărători ai demnităţii naţionale, chemând în faţa consiliilor de onoare a ordinelor personalităţi cărora le reproșează acţiuni de denigrare a României, ignorând faptul că însăși prezenţa lor în această elită a vieţii publice a ţării dezonorează România şi pe toţi românii.
Pentru aceste motive, solicităm din nou, insistent, domnule Preşedinte, ca în temeiul prerogativelor legale ale funcţiei supreme în stat, să procedaţi de îndată la retragerea ordinelor şi decoraţiilor persoanelor care nu îndeplinesc condiţiile prevăzute de reglementările legale şi de normele morale, pentru a le deţine.
Anexăm o listă actualizată cu numele câtorva persoane condamnate definitiv care dețin, în continuare, ordinele Steaua României, Serviciul Credincios, Pentru Merit, Meritul Militar și Meritul Sanitar.
Florian-Răzvan Mihalcea
președintele Societății Timișoara
Timişoara, 4 iunie 2018
________________________________________
Lista persoanelor decorate și condamnate sau care au făcut poliţie politică (04.06.2018)
1.Adrian Năstase – Ordinul Steaua României, în grad de Mare Cruce, 2002 -4 ani de închisoare cu executare în dosarul „Zambaccian”, pentru şantaj şi luare de mită, hotărâre definitivă pronunţată de ICCJ în 06.01.2014 (dosar 1919/1/2013); -2 ani de închisoare cu executare în dosarul „Trofeul calităţii”, folosirea influenței sau autorității funcției de președinte al unui partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, hotărâre definitivă pronunţată de ICCJ în 20.06.2012 (dosar 2470/1/2012). Cele două condamnări au fost contopite, rezultând o pedeapsă de 4 ani şi 6 luni închisoare. Adrian Năstase a executat efectiv 500 zile de pedeapsă, respectiv 228 zile din pedeapsa primită în dosarul „Zambaccian” şi 272 zile din condamnarea dispusă în „Trofeul calităţii”. La acestea sau adăugat 105 zile considerate executate ca urmare a muncii prestate, respectiv elaborarea unor lucrări ştiinţifice. Astfel, s-a considerat că Adrian Năstase a executat 605 zile din pedeapsă.
2.Irina Paula Jianu – Ordinul Pentru Merit, în grad de Cavaler, 2004 -6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Trofeul calităţii”, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată, participaţie improprie la fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals intelectual la Legea contabilităţii, folosirea creditului societăţii într-un scop contrar intereselor societăţii, hotărâre definitivă pronunţată de ICCJ în 20.06.2012 (dosar 2470/1/2012); -4 ani de închisoare cu executare în dosarul „Zambaccian”, pentru spălare de bani, participaţie improprie la fals intelectual la legea contabilităţii şi folosire la autoritatea vamală de documente false, hotărâre definitivă pronunţată de ICCJ în 06.01.2014 (dosar 1919/1/2013); -5 luni de închisoare cu executare, pentru dare de mită în dosarul „Casa din Băneasa”, hotărâre definitivă pronunţată de ICCJ în 13.02.2015 (dosar 4071/1/2014).
3.Miron Tudor Mitrea – Ordinul Steaua României, în grad de Cavaler, 2002 -2 ani de închisoare cu executare în dosarul „Casa din Băneasa”, pentru luare de mită, hotărâre definitivă pronunţată de ICCJ în 13.02.2015 (dosar 4071/1/2014).
4.Şerban Alexandru Brădişteanu – Ordinul Steaua României, în grad de Mare Ofiţer (2002) și Ordinul Meritul Sanitar, în grad de Cavaler (2010) -1 an de închisoare cu suspendarea executării sub supraveghere a pedepsei pe durata unui termen de încercare de 3 ani pentru favorizarea făptuitorului, hotărâre definitivă pronunţată de ICCJ în 02.03.2015 (dosar 5140/1/2013). Şerban Alexandru Brădişteanu a fost acuzat că a încercat tergiversarea punerii în executare a deciziei din 20.06.2012 de condamnare a lui Adrian Năstase la 2 ani de închisoare în dosarul „Trofeul calităţii”. Șerban Alexandru Brădișteanu este membru în Consiliul de onoare al Ordinului național Steaua României, ales de către Adunarea Generală a ordinului în 19.09.2013, alături de Costin Georgescu (președinte), Constantin Degeratu, Mircea Geoană, Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu. Ionel Haiduc, cavaler al Ordinului naţional Steaua României în grad de Mare Cruce şi-a dat demisia din Consiliul de Onoare în 13.03.2018. Deși, potrivit art.51 din Legea nr.29/2000 privind sistemul național de decorații al României, „Calitatea de membru al unui ordin se poate pierde în următoarele situații: a) condamnarea, prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă, la pedeapsa privativă de libertate; b) pentru fapte dezonorante, altele decât cele prevăzute la lit.a), care aduc prejudicii morale membrilor ordinului.”, Șerban Alexandru Brădișteanu, condamnat definitiv, a rămas membru al Ordinului. În acest moment, nu este respectat nici art.53 alin.(1) din Legea nr.29/2000, care impune un număr de 7 membri pentru componența Consiliului de onoare, în cazul ordinelor naționale, un loc de cavaler în grad de Mare Cruce devenind vacant prin demisia lui Ionel Haiduc.

5.Rodica Mihaela Stănoiu
– Ordinul Steaua României, în grad de Cavaler, 2002 CNSAS a stabilit prin decizia nr.1676/07.12.2006 (menţinută prin decizia nr.285 din 06.02.2007) că Rodica Mihaela Stănoiu a desfăşurat activităţi de poliție politică în sensul art.5 alin.3 din Legea nr.187/1999 din anul 1983 până în 1987 și că a semnat note informative sub pseudonimele Sanda și Georgeta. Contestația Rodicăi Mihaela Stănoiu a fost respinsă ca nefondată de Curtea de Apel Oradea prin sentinţa nr.213/19.06.2012 (dosar 48681/3/2008), rămasă definitivă prin decizia nr.968/26.02.2014 pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie-Sectia de contencios administrativ si fiscal.
6. Dumitru Zamfir – Ordinul Steaua României, în grad de Comandor, 2000 -1 an de închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe un termen de încercare de 3 ani, pentru fals în declarații, hotărâre pronunţată de ICCJ-Secţia Penală în 28.10.2011 (dosar 10458/1/2008), rămasă definitivă în 13.02.2012 prin decizia ICCJ-Completul de 5 judecători (dosar 10207/1/2011). Instanța a dispus anularea contractelor de închiriere şi a contractelor de vânzare-cumpărare încheiate între Serviciul Român de Informaţii şi Zamfir Dumitru, Marin Ionel și Miu Cătălin-Spiridon şi restabilirea situaţiei anterioare, prin reintrarea celor trei imobile în patrimoniul SRI și anularea înscrisurilor falsificate, respectiv declaraţiile pe proprie răspundere date cu ocazia încheierii contractelor de închiriere şi de vânzare-cumpărare. Dumitru Zamfir, general (r), fost director adjunct al SRI, a fost trimis în judecată în legatură cu locuințe obținute de la RAAPPS și care au fost cumpărate ulterior la prețuri subevaluate. În 2005, împreună cu alți colegi din SRI a participat într-o schemă ilegală, prin care și-au cumpărat locuințe de la RAAPPS, după ce în prealabil, ca să dea o aparență de legalitate, le-au închiriat pe baza unor declarații pe proprie răspundere că nu dețin și alte locuințe în proprietate. România Curată a descoperit că după condamnare, în decembrie 2012, Dumitru Zamfir a cumpărat 90% din Security Global Consulting SRL, în prezent dizolvată, de la Viorel Soare (unul din asociații din Electro DCS ai lui Codruț Sereș, ai ex-consilierului din MEC Mădălin Borș și ai ex-vicepreședintelui ANRP Cătălin Dumitru, prins cu șpaga de 1 milion de euro). La o lună de la intrarea lui Zamfir ca asociat majoritar, Global Security Consulting SRL s-a asociat cu Teamnet International SA, al cărei fondator este Sebastian Ghiță în cadrul a două societăți: Logical Integrated Systems SRL și Penta Group Tsm SRL. Dumitru Zamfir este secretar general al Asociației Naționale pentru Securitatea Sistemelor Informatice, participând la organizarea de evenimente unde pe lista de invitați s-au găsit guvernatorul Mugur Isărescu și generalul Michael Hayden, fost șef al CIA și al NSA, printre sponsori aflându-se Teamnet International SA și Niro Investment Group SA, firma fanion a lui Nicolae Dumitru, personaj cheie din Dosarul Microsoft.
7.Ion Stan – Ordinul Serviciul Credincios, în grad de Cavaler, 2004 -2 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influenţă, hotărâre pronunţată de ICCJSecţia Penală în 11.03.2015 (dosar 1382/1/2013), rămasă definitivă în 25.01.2016 prin decizia ICCJ-Completul de 5 judecători (dosar 2434/1/2015). A fost eliberat condiţionat în 02.11.2016. Ion Stan, deputat PSD şi fost şef al organizaţiei PSD Dâmboviţa, care a deţinut funcţii de conducere timp de trei mandate în Comisia comună permanentă a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, a fost acuzat că a primit bani în timpul campaniei electorale din 2012 de la oameni de afaceri în schimbul înlesnirii câştigării unor contracte cu statul.
8.Constantin Octavian Boşcodeală – Ordinul pentru Merit, în grad de Cavaler, 2004 -3 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere și interzicerea dreptului de a ocupa funcția de primar pe o durată de 5 ani în dosarul „Gloria”, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, hotărâre pronunţată de Curtea de Apel Braşov în 01.03.2016 (dosar 18228/197/2013), după ce fusese condamnat în primă instanță, în 10.02.2015, de Judecătoria Brașov, la 5 ani de închisoare cu executare.
Constantin Octavian Boşcodeală, primarul municipiului Buzău, a acordat în perioada 20022008 unor asociaţii sportive, persoane juridice non-profit, în mod ilegal, fonduri nerambursabile din bugetul local şi le-a asigurat folosinţa gratuită a Complexului Sportiv Gloria Buzău, beneficiarii finali ai acestor sume şi ai dreptului de a folosi complexul sportiv fiind societăţi comerciale aflate în diverse raporturi juridice cu asociaţiile sportive.
9.Vasile Astărăstoae – Ordinul Meritul Sanitar, în grad de Comandor (2004) și în grad de Cavaler (2004) -1 an de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese, hotărâre pronunţată de Curtea de Apel Iași în 26.11.2015 (dosar 13709/245/2014), după ce a fost condamnat în primă instanță, în 25.03.2015, de Judecătoria Iași, la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare. Vasile Astărăstoae, profesor doctor, fost preşedinte al Colegiului Medicilor din România şi fost rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, s-a angajat pe sine însuşi în proiectul european „Standarde europene pentru programe post-doctorale competitive de formare în domeniul managementului, cercetării avansate şi expertizei psihiatrice medicolegale” câştigat şi implementat în 2010 de Institutul de Medicină Legală din Iaşi, al cărui director era la vremea respectivă.
10.Eugen Bădălan – Ordinul Serviciul Credincios, în grad de Mare Cruce (2000), Ordinul Meritul Militar clasa a III-a (1989), clasa a II-a (1993) și clasa I (1998), Medalia Meritul Militar clasa a II-a (1978) și clasa I (1984) -4 ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere (termen de încercare 9 ani) pentru abuz în serviciu privind înstrăinarea unor bunuri ale Armatei și plata unei despăgubiri de peste 4,5 milioane lei Ministerului Apărării Naționale impreună cu alte cinci persoane, in dosarul „Tofan”, hotărâre pronunţată de ICCJ-Secţia Penală în 07.12.2011 (dosar 11270.1/1/2007), rămasă definitivă în 29.06.2012 prin decizia ICCJ-Completul de 5 judecători (dosar 549/1/2012). Fost şef al Statului Major al Forţelor Terestre, generalul (r) Eugen Bădălan deținea în perioada Revoluției din 1989 gradul de maior și funcția de șef de Stat Major la Divizia 11 Mecanizată de la Oradea din cadrul Armatei a IV-a Transilvania, având în subordine 22 ofițeri, 5 maiștri militari, 7 subofițeri, 2 oameni din personalul militar civil, 285 gradați și soldați. Divizia respectivă a trimis la Timișoara Batalionul de infanterie pe transportor auto blindat (TAB) din cadrul Regimentului Regimentul 19 Mecanizat Arad. Potrivit jurnalului de luptă, în perioada 17-22 decembrie 1989 Eugen Bădălan a coordonat acțiunile regimentului dizlocat la Timișoara. În raza de acțiune a dispozitivelor în care se aflau militari din cadrul Regimentului 19 mecanizate Arad (Piața Libertății-Piata 700, Calea Aradului, Calea Girocului-Complexul studențesc, Calea Șagului-Piața Maria-Tudor Vladimirescu) au murit împușcați 20 de oameni, iar alți 47 au fost răniți.
11.Remus Truică – Ordinul Serviciul Credincios, în grad de Cavaler, 2004 -6 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei, pentru abandon de familie şi răpire internaţională de copii și obligarea acestuia să înapoieze minorele la reşedinţa obişnuită a copiilor din Saint Martin, Franţa, la mama acestora, hotărâre pronunţată de Tribunalul București în 25.11.2011 (dosar 64634/3/2011), rămasă definitivă în 05.06.2012 prin decizia pronunțată de Curtea de Apel Bucureşti în dosarul 64634/3/2011 (1307/2012). Remus Truică a fost secretar de stat la Cancelaria Primului-Ministru Adrin Năstase până în 20.12.2004. În prezent este judecat, alături de alți inculpați, pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic de influență și spălare de bani, ambele în formă continuată, complicitate la abuz în serviciu și dare de mită, alături de alți inculpați, în dosarul „Ferma Băneasa”, de către Curtea de Apel Brașov (dosar 345/64/2015), în arest la domiciliu în perioada 11.12.2015-23.05.2016 (dosarele 667/64/2015, 716/64/2015, 60/64/2016, 153/64/2016, 240/64/2016, 305/64/2016), iar apoi sub control judiciar.
12.Sergiu-Tudor Medar – Ordinul Steaua României, în grad de Ofițer, 2000 -1 an închisoare pentru participaţie improprie la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial și 2 luni închisoare pentru participație improprie la infracţiunea de fals intelectual, ambele condamnări în dosarul „Case pentru generali”. Cele două condamnări au fost contopite, rezultând o pedeapsă de 1 an închisoare, cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei rezultante de 1 an închisoare pe un termen de încercare 3 ani, hotărâre pronunţată de ICCJ-Secţia Penală în 23.03.2015 (dosar 4426/1/2013), rămasă definitivă în 24.05.2016 prin decizia ICCJ-Complet de 5 judecători (dosar 3301/1/2015). Inculpatul a fost obligat la plata de despăgubiri civile către Ministerul Apărării Naţionale. Între 1999–2005, Sergiu Medar a fost șef al Direcției de Informații Militare, la 03.10.2005 a fost numit director general la Direcția Generală de Informații a Apărării, iar la 25.11.2005 a fost numit de către președintele Traian Băsescu consilier prezidențial pentru apărare și securitate națională, devenind șef al Comunității Naționale de Informații și membru al Consiliului Suprem de Apărare a Țării, până la 15.03.2007, când a fost eliberat din funcție.
13.Corneliu Dobrițoiu – Ordinul Steaua României, în grad de Ofițer, 2000 -1 an închisoare pentru participaţie improprie la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial și 2 luni închisoare pentru participație improprie la infracţiunea de fals intelectual, ambele condamnări în dosarul „Case pentru generali”. Cele două condamnări au fost contopite, rezultând o pedeapsă de 1 an închisoare, cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei rezultante de 1 an închisoare pe un termen de încercare 3 ani, hotărâre pronunţată de ICCJ-Secţia Penală în 23.03.2015 (dosar 4426/1/2013), rămasă definitivă în 24.05.2016 prin decizia ICCJ-Complet de 5 judecători (dosar 3301/1/2015). Inculpatul a fost obligat la plata de despăgubiri civile către Ministerul Apărării Naţionale. Corneliu Dobrițoiu a fost ministru PNL al apărării în guvernul Ponta 1.
14.Corneliu Duță – Ordinul Steaua României, în grad de Ofițer, 2000 -1 an și 2 luni închisoare pentru participaţie improprie la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial și 2 luni închisoare pentru participație improprie la infracţiunea de fals intelectual, ambele condamnări în dosarul „Case pentru generali”. Cele două condamnări au fost contopite, rezultând o pedeapsă de 1 an și 2 luni închisoare, cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei rezultante de 1 an și 2 luni închisoare pe un termen de încercare 3 ani și 2 luni, hotărâre pronunţată de ICCJ-Secţia Penală în 23.03.2015 (dosar 4426/1/2013), rămasă definitivă în 24.05.2016 prin decizia ICCJ-Complet de 5 judecători (dosar 3301/1/2015). Inculpatul, general (r), a fost obligat la plata de despăgubiri civile către Ministerul Apărării Naţionale.
15.Gheorghe Bucur – Ordinul Steaua României, în grad de Cavaler, 2004 -2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru complicitate la cumpărare de influenţă, hotărâre pronunţată în apel de ICCJ-Complet de 5 judecători în 10.03.2014 (dosar 1755/1/2013) care a modificat sentinţa ICCJ-Secţia Penală din 02.03.2012 (dosar 3948/1/2008), ce dispunea suspendarea executării sub supraveghere a pedepsei pe un termen de încercare de 5 ani. Notarul Gheorghe Bucur, fost judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie și fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii, a primit o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru complicitate la cumpărare de influenţă într-un dosar privind fraudarea concursului pentru procurori şefi, în care au fost judecaţi și procurorii Eugen Cojocaru, Georgeta Gabriela Ghiţă, Sterian Guli şi Gheorghe Dumitru și judecătorul Gheorghe Cerbeanu.
Procurorul Eugen Cojocaru a cerut în noiembrie 2007 de la procurorul Gheorghe Dumitru suma de 50.000 de euro, oferindu-se să-și traficheze influenţa asupra membrilor Comisiei de examinare a concursului pentru funcţii de procurori şefi, ca să-i convingă să-l ajute pe procurorul Dumitru să promoveze ca procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Piteşti. Procurorul Gheorghe Dumitru a fost ajutat și de Gheorghe Bucur, căruia în intervalul octombrienoiembrie 2007 i-a dat mai multe bunuri (băuturi alcoolice, vin şi whisky), pentru ca Bucur, prin influenţa pretinsă asupra unor membri ai CSM, să-i determine să intervină la Comisia de examinare în favoarea candidatului la postul de procuror șef în Argeș. De altfel, Bucur a și cărat șpaga de 15.000 euro dinspre procurorul Gheorghe Dumitru spre Eugen Cojocaru.
16.Mihai Necolaiciuc – Ordinul Steaua României, în grad de Cavaler, 2000 -4 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de utilizare în alte scopuri a creditelor garantate din fonduri publice sau care urmează să fie rambursate din fonduri publice (deturnare de fonduri), hotărâre pronunţată în 17.10.2014 de Curtea de Apel Bucureşti (dosar 20889/299/2011) care a modificat sentinţa de achitare a Judecătoriei Sectorului 1 din 07.01.2014. Din pedeapsă s-a scăzut intervalul 17.06.2009-18.10.2011 petrecut de Necolaiciuc în arest preventiv, astfel că în iulie 2015 a fost eliberat condiționat. Anterior a fost fugar, ascunzându-se câțiva ani în Statele Unite, unde a fost capturat în iunie 2009 și extrădat în 2011. Mihai Necolaiciuc, fost director general al SNCFR SA, împreună cu Viorica Olaeru, directorul Directiei Economice a SNCFR SA au fost trimişi în judecată de către DNA în mai 2011, sub acuzaţia că în intervalul decembrie 2001-ianuarie 2003 și-au încălcat atribuțiile de serviciu și au utilizat peste 8,6 milioane lei (2.755.000 euro), provenită dintr-un credit acordat de catre BEI, în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate, cei doi directori ignorând clauzele respectivului contract de împrumut. Necolaiciuc mai este judecat în alte dosare penale.
17.Dorinel Mihai Mucea – Ordinul Steaua României, în grad de Cavaler, 2004 -4 ani închisoare şi 3 ani interzicerea drepturilor prevăzute de art.66 alin.1 lit.a), b) şi g) Cod penal, pentru constituire a unui grup infracţional organizat şi 1 an şi 6 luni închisoare pentru divulgare a informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice. Cele două condamnări au fost contopite, rezultând o pedeapsă de 4 ani şi 6 luni închisoare şi 3 ani interzicerea unor drepturi, ca pedeapsă accesorie, fiind dedusă din pedeapsa aplicată durata reţinerii si arestării preventive de la 28.11.2006 la 23.01.2007, hotărâre pronunţată în 27.01.2015 în „Dosarul privatizărilor strategice” de ICCJ-Complet de 5 judecători (dosar 672/1/2014), care a modificat sentinţa ICCJSecţia Penală din 03.12.2013 (dosar 2816/1/2009), ce dispunea o pedeapsă de 6 ani închisoare şi 5 ani interzicerea unor drepturi ca pedeapsă complementară. Alături de Dorinel Mihai Mucea, fost adjunct al șefului Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI) din Ministerul Economiei şi Comerţului, au mai fost condamnaţi, între alții, Nagy Zsolt, fost ministru al comunicaţiilor și tehnologiei informației (4 ani închisoare), Ioan Codruţ Şereş, fost senator PC şi fost ministru al economiei şi comerţului (4 ani şi 8 luni închisoare). Şereş a fost condamnat ulterior şi la 4 ani de închisoare cu executare pentru favorizarea infractorului, în dosarul Hidroelectrica în 29.02.2016, de către ICCJ-Complet 5 judecători (dosar 3095/1/2014). Mucea și acoliții săi au fost trimiși în judecată în martie 2009 de către DNA sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat cu caracter transnaţional şi spionaj, aderare şi sprijinire a unui grup infracţional organizat cu caracter transnaţional şi trădare prin transmitere de secrete. Aceștia au fost acuzați că au derulat activităţi ilicite cu caracter penal derulate în legătură cu privatizarea SC Electrica Muntenia Sud, vânzarea a 8% din acţiunile Petrom, privatizarea/restructurarea SC Romaero SA Bucureşti şi SC Avioane SA Craiova, administrate de OPSPI și a CN Poşta Română din portofoliul Ministerului Comunicațiilor și Tehnologiei Informației, consultanţă în vederea privatizării SN Radiocomunicaţii SA, precum și selectarea prin licitaţie a consultantului internaţional pentru listarea la bursă a 46% din acţiunile statului SC Romtelecom SA, acțiuni aflate în portofoliul MCTI.


Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10805 : Decembrie 12, 2019, 11:25:14 »

Marius Albin Marinescu ·  Ieri  ·  Facebook:

'' Pregătiți-vă de cea mai cruntă dictatură, fiindcă asta vă așteaptă! Se înșală amarnic cei care cred că vor urma cinci ani de chiul, vacanțe de lux și fanfaronade, la fel ca în primul mandat al acestui ticălos infatuat. Nu! Acum se va schimba Constituția, se va renunța total la suveranitatea și independența României, se vor pierde drepturile și libertățile cetățenești, colonia va fi jefuită la sânge de „partenerii” din UE și NATO, se va îngloda în datorii la cămătarii sioniști internaționali și bomboana pe colivă va fi dezmembrarea, separarea Transilvaniei și a Banatului de țară.

Nu se va putea opune nimeni, fiindcă după „guwernerul” lui, serviciile secrete, armata, justiția și restul instituțiilor de forță subordonate total acestui antiromân feroce, va urma și „parlamentul meu”, pe care vrea să-l grăbească prin alegeri anticipate, „pe repede înainte”, până nu se deșteaptă românii ca să realizeze spre ce dezastru va duce dictatura acestui idiot manevrat de forțe ostile României. ''
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10806 : Decembrie 12, 2019, 11:29:08 »

Memorat
 • nna
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3724
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10807 : Decembrie 13, 2019, 08:50:00 »

Marius Albin Marinescu ·  Ieri  ·  Facebook:

'' Pregătiți-vă de cea mai cruntă dictatură, fiindcă asta vă așteaptă! Se înșală amarnic cei care cred că vor urma cinci ani de chiul, vacanțe de lux și fanfaronade, la fel ca în primul mandat al acestui ticălos infatuat. Nu! Acum se va schimba Constituția, se va renunța total la suveranitatea și independența României, se vor pierde drepturile și libertățile cetățenești, colonia va fi jefuită la sânge de „partenerii” din UE și NATO, se va îngloda în datorii la cămătarii sioniști internaționali și bomboana pe colivă va fi dezmembrarea, separarea Transilvaniei și a Banatului de țară.

Nu se va putea opune nimeni, fiindcă după „guwernerul” lui, serviciile secrete, armata, justiția și restul instituțiilor de forță subordonate total acestui antiromân feroce, va urma și „parlamentul meu”, pe care vrea să-l grăbească prin alegeri anticipate, „pe repede înainte”, până nu se deșteaptă românii ca să realizeze spre ce dezastru va duce dictatura acestui idiot manevrat de forțe ostile României. ''

Am spus-o multora inainte de vot si mi s-a zis ca-s antiiohanist inrait,dar stiu ca am avut dreptate si vor vedea romani cand vor da de drku
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10809 : Decembrie 14, 2019, 21:14:55 »

Pentru Bucuresteni:
Spitalul Metropolitan promis de Firea va costa, de fapt, 1 miliard de euro. De doua ori si jumatate mai mult decat a anuntat edilul
Postat la: 14.12.2019 - 11:34 | Scris de: ZIUA NEWS
 
Spitalul Metropolitan din Bucuresti, promis de Gabriela Firea, ar urma sa coste 4,7 miliarde de lei (circa un miliard de euro), potrivit proiectului de hotarare a Consiliului general al Municipiului Bucuresti, pus in dezbatere vineri pe site-ul Primariei Capitalei.
Totodata, potrivit proiectului, spitalul va fi construit in 5 ani. Asta cu toate ca Firea anuntase zilele trecute ca spitalul va costa 400 de milioane de euro si ar urma sa se ridice in doar 3 ani.
Zilele trecute, Gabriela Firea spunea ca in luna martie 2020 ar urma sa inceapa, in Pipera, constructia Spitalului Metropolitan din Bucuresti. Acesta ar urma se fie a doua cea mai mare cladire din Romania, dupa Palatul Parlamentului. Cu toate astea, Firea a spus ca spitalul ar urma sa se ridice in doar 3 ani, cu 400 de milioane de euro.
"E un pret mic pentru un spital care urmeaza sa aiba 1.000 de paturi, dintre care 750 pentru spitalizare permanenta. Vor fi 31 de sali de operatie. Vom avea 2 acceleratoare de particule pentru tratarea bolnavilor de cancer", a precizat Gabriela Firea. In plus, sustine Gabriela Firea, spitalul ar urma sa aiba si un turn inalt de 12 etaje, cu heliport.
Potrivit primarului general al Capitalei, studiul de fezabilitate al cladirii a fost realizat de Compania Municipala Dezvoltare Durabila SA si de Compania Municipala Trustul de Cladiri Metropolitane SA. "S-a realizat acesta documentatie in numai 8 luni. E un timp foarte scurt, in comparatie cu 2-3 ani, cat obisnuia, de regula, sa astepta Primaria Capitalei ca sa primeasca un studiu de fezabilitate.
Urmeaza sa aprobam indicatorii tehnico-economici in Consiliul General si, din martie, sa incepem lucrarile. Acestea vor dura 3 ani", a mai precizat primarul general al Capitalei, intr-o conferinta de presa. Fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, trage un semnal de alarma si spune ca faptul ca pretul Spitalului Metropolitan prezentat de Gabriela Firea a devenit de 2,5 ori mai mare, in doar doua zile, arata incompetenta crasa.
"Minunea de la Voluntari: pretul Spitalului Metropolitan prezentat de Gabriela Firea a devenit de 2,5 ori mai mare - de la 400 de milioane la un miliard de euro - in doar doua zile. Acum cateva minute cineva ma intreba daca sunt de parere ca e furaciune. I-am raspuns ca e incompetenta. Incompetenta crasa. Furaciunile probabil urmeaza... daca doamna primar ar ramane in functie, ceea ce nu va fi cazul", a scris Voiculescu pe Facebook.

Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10811 : Decembrie 16, 2019, 08:03:50 »

Înzorzonarea plăvanului cu o nouă tinichea globalistă creată de foștii naziști
Posted by  justitiarul

 http://www.justitiarul.ro/inzorzonarea-plavanului-cu-o-noua-tinichea-globalista-creata-de-fostii-nazisti/
 
PLĂVAN, -Ă, plăvani, -e, adj. (Pop.; despre boi și vaci) Cu părul alb-gălbui sau alb-cenușiu; (despre părul boilor sau al vacilor) de culoare albă-gălbuie sau albă-cenușie. ♦ (Substantivat, m.) Bou. – Plav (reg., despre boi, „care are părul de culoare (albă-)gălbuie” < sl.) + suf. -an. Sursa: DEX ’09 (2009)
 
În Europa antică, boii care urmau să fie sacrificați zeilor erau împodobiți conform ritualului înainte de a fi uciși.
    Klaus Iohannis decorat cu CHARLEMAGNE!… „Behehe, dracu să vă ie!”
Nu știam că există și un premiu Charlemagne, mai pe românește Carol cel Mare. Aflu acum. Acordat de un comitet de la Aachen pentru mari personalități, planetare (desigur). Suntem anunțați acum, de Crăciun, că-i va fi decernat lui Klaus Iohannis la 21 mai 2020. Pentru ce? Pentru că este un… „luptător pentru justiție” și pentru că a dus România în Europa!
Iată că și nemții știu să mintă, iar, în bună tradiție germană, minciunile lor le întrec pe ale altora. Alții, când mint, o fac cu oarecare reținere sau umor, măcar jucând nevinovăția. Aici este vorba de politică de stat, de semnificații adânci, nordice, care frizează amenințarea. Nu reprezintă, oare, în contextul istoric european, medalia Charlemagne întronarea oficială la București a Europei germane? Semnul clar că toate abuzurile făcute de Iohannis împotriva românilor și Constituției sunt asumate de Germania, făcute în numele ei? Lucrurile astea se știau oricum de toată lumea, dar decorația Charlemagne și motivația ei sună a oficializare și amenințare.
S-a tot întâmplat și în ultimii ani: cu cât Iohannis încălca mai tare Constituția, aducând România într-o insurgență anti-democratică permanentă, cu atât a fost mai lăudat și medaliat de un occident care a luat locul tătucului de la est de după 1945. Noi, românii, n-am putea fără tătuc. N-ar fi suficiente tratatele internaționale, principiile constituționale, comportamentul de popor tolerant, să ne spună alții cum e mai bine pentru noi, ca la sclavi.
De aceea se și minte cu nerușinare, un semn de amenințare pentru oricine s-ar putea opune: el, Iohannis, este medaliatul nostru, al Germaniei, nimeni nu se poate atinge de el și toată lumea trebuie să-l asculte necondiționat… dacă nu… Când medaliile mint, nu e bine deloc! O întrebare finală: poporul german știe, totuși, că simbolurile lui naționale sunt folosite pentru minciună, împotriva adevărului?
Zic și eu, împreună cu mai marele Ion Creangă: „Dacăle, trascăle, behehe, dracu să te ie!”
                                                                                                   Aurelian PAVELESCU
     Nemții i-au umplut podul de decorații, noi îi umplem frigiderul…
Boul Apis o să mai primească o tinichea și o diplomă de la nemții lui, care-i va fi înmânată peste cinci luni, în 21 mai 2020, dar propaganda globalistă din mass media românească ne-a anunță de pe acum, ca să se încadreze în graficul lunar de pupincurism prezidențial. Acest premiu german este un fel de rahat cu mac globalist, iar nemții oricum îi încărcaseră panoplia marionetei lor de decorații și medalii pentru servicii deosebite aduse Germaniei încă de pe vremea când era primarul Sibiului sau Hermannstadt-ului, cum îi place lui și slugilor autohtone să-l numească.
Cică premiul Charlemagne (Carol cel Mare) pentru anul 2020, oferit boului tabu de orașul german Aachen, ar fi pentru că „este un mare luptător pentru justiţie, pentru protejarea minorităţilor şi diversitate culturală, precum şi un important mediator şi constructor de punţi între societăţile europene din Est şi din Vest”.
Klaus Iohannis, sluga devotată a lui Merkel, a fost singurul lacheu invitat în 22 ianuarie anul acesta la consfințirea Europei cu două viteze prin Tratatul de cooperare și integrare franco-german care s-a semnat de președintele Franței și cancelarul Germaniei – drăcia dracului! – tot la Aachen. Acest document a rămas pentru istorie ca „Tratatul de la Aachen” din 22.01.2019.
Jurgen Linden, tartorul comitetului premiului Charlemagne de la Aachen, a afirmat că „această distincţie este menită SĂ-L ÎNCURAJEZE pe Klaus Iohannis să continue să conducă ţara sa pe calea europeană”. Bine, îl ÎNCURajez și eu: Bagă-ți, bă, premiul în cur, că acolo te doare de România și de români!
                                                                                                Marius Albin MARINESCU
PS: Este corectă și reală completarea făcută pe Facebook de domnul Octavian Lupu: „Acest premiu a fost creat de foștii naziști la finele celui de al doilea război mondial, iar primul laureat a fost, în anul 1950, diplomatul Richard Coudenhove-Kalergi (https://ro.wikipedia.org/wiki/Premiul_Carol_cel_Mare), cel care susținea metisarea populației europene cu alte rase pentru că în felul acesta se va crea o populație fără rădăcini, fără tradiții și care va accepta mai ușor globalizarea (Noua Ordine Mondiala), renunțând la ideea de stat suveran național, idee îmbrățișata atât de Hitler, cât și de toți cancelarii germani de după cel de-al doilea război mondial. Cine vrea să știe mai mult despre acest premiu și ce se ascunde în spatele UE îi sugerez să citească articolul de mai jos.”
http://freenations.net/charlemagne-a-nazi-prize-named-after-a-murderous-imperialist/
Citiți și:
„Penalul” Iohannis va fi premiat de propaganda germană pentru lupta anticorupție
 Klaus Werner Iohannis, marioneta instalată de Germania  în fruntea României (I)
Klaus Werner Iohannis, marioneta instalată de Germania  în fruntea României (II)
Klaus Werner Iohannis, marioneta instalată de Germania  în fruntea României (III)
Klaus Werner Iohannis, marioneta instalată de Germania  în fruntea României (IV)
Klaus Werner Iohannis, marioneta instalată de Germania  în fruntea României (V)
Merkel îi apără în gura mare pe succesorii organizației naziste Deutsche Volksgruppe in Rumänien!
Merkel, semnal către justiția română: Nu vă atingeți de FDGR și retrocedările frauduloase către acesta!
Mutti Merkel dă lectii nepermise de lege și de morală
Klaus Werner Iohannis și Filiera Germană
Hienele germane și coioții români
Propaganda germană continuă să uneltească pentru  dezmembrarea României
Klaus Iohannis, sluga devotată a lui Merkel, singurul lacheu invitat în 22 ianuarie la consfințirea Europei cu două viteze prin Tratatul de cooperare și integrare franco-german care se va semna la Aachen


Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10812 : Decembrie 16, 2019, 09:39:26 »

Da,vi se pare D-nule Radulescu,nu sunt de loc subiectiv.Avand in vedere ca posibilitatile mele de cunoastere in de-ale revolutionarilor sunt mult mai limitate de cat ale dvs.,ma rezum numai la cei pe care I-am cunoscut la C-lung.Nu m-am hazardat niciodata sa fac afirmatii fara sa am documente,iar acum ca le am le fac publice(de teama sa nu fiu dat in judecata)Apropoo de "pretenul" nostru Popa,stiti ca nu mai locuieste in Pitesti.Soferasul nostru a obtinut diploma de studii superioare si acum este mare director la un centru de plasament din Ploiesti(cu ajutorul dep.Catalin Radulescu si director Adrian Macovei de la Prot.Copilului Ag. In afara de Popa,si alt pres.din Pitesti(pe aceleasi cai -cu acte false)Raducu Eugen are cert.rol det.altul Duminica si nu mai stiu cum(acum)cu inca 3 personae.(nu mai caut acum prin hartii)De unde au aparut acestia cu rol det.cand nici Pitestiul nu s-a incadrat in ord.95/2014?Cred ca majoritatea de aici au inteles de ce am dat nr .raspunsului secret de stat al rev.din oct.2016 ptr.cei 2-Enescu si Lixandra,ca cererile lor de determ.sunt tardive?(ptr a demonstra ca acestia pana in oct2016-nu au solicitat cert.det.)Din nou intreparea:ce a avizat dezonoranta comisie a secr.rev(admite cu mjorit.de voturi) si ptr.ce contestatie a dat cprd.avizul in oct.2019 ptr.Enescu Ghe.(ce  a contestat daca el nici nu a trecut prin comisia de la revol.-nu are nici admis nici respins)din lipsa de cerere.                                Morisca secretariatului de stat al revolut.a inceput sa se miste ptr.cei 37 de rev.de la C-lung din sept.2016 pe vremea lui Sanda,care I-a promis in mod sigur presedinteluiCotenescu,ca daca acetia inainteaza actiuni in instant si trec-nu vor fi atacate cu recurs si la toti le va da cert.determ.Citez din adresa semnata de Sanda:   '"nr.18/9187/06.09.2016....Asoc.22 dec.Cimpulung Muscel.........Ref.solic.dvs.....va facem cunoscut faptul ca exista in evidentele noastre date despre urmatoarele personae:1.Morti:Constantinescu Costel-publicat in MO nr.40/24.02.1993'Decr.nr.110/1991-Gherasim Georgeta Cezarina-dosar G-1759 ,Mirfu Iosif-dosar arhiva institutie Leg.42/1990  cu M 528....  2.Raniti:Mizgaciu Gheorghe-dosar cu nr.15748/leg.341/2004 ,Vintiloaia Ctin-dosar982,  Bizdideanu GHeorghe-dos.17561,...Robu Ion-dos.21245....secretar de stat.....Adrian Sanda..   Dupa cate se poate observa nu este precizata in mod intentionatat data decesului sau raniriipentru a da nastere la interpretari si falsuri.Daca Sanda nu era schimbat exista posibilitatea  si ptr.C-lung  sa ajunga ca Resita cu cateva zeci de determinan.falsi.Vedeti ca dracu isi baga coada de la cei de sus-de la nivel inalt?(cei din provincie sunt simplii executanti...si se mai si lauda pe la bautura ca au relatii-beton la Bucuresti....Cu sanatate si pe diseara cand am sa vin cu documente pe cateva pagini(actiune, in instant,contest false la CPRD ,avize false ,memoriu fals -Enescu Ghe.
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10813 : Decembrie 17, 2019, 00:40:05 »

Nu!, nu subiectiv. Foarte...
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2562
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10814 : Decembrie 18, 2019, 09:32:00 »

O TEMA PENTRU PROTESTELE VIITOARE !
Memorat
Pagini: 1 ... 719 720 [721] 722 723 ... 746
Schimbă forumul: