Main Content:

Pagini: 1 ... 733 734 [735] 736 737 ... 743

NOI CU CINE VOTAM ?

Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11010 : Iulie 22, 2020, 20:51:38 »

    Neamule, când ne tocau jandarmii-n ianuarie 2012 . . .
Nea' Vamile ... FOSTA - AI BASIST FRUNTAS !!!  Care jandarmi ... care 'tocana' ... "dizidentule"  NEDISIDENT  !?   !?   !?
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11011 : Iulie 25, 2020, 23:15:23 »

Anna Hlibova - 1h
www.facebook.com/photo.php?fbid=154401719571456&set=a.109588660719429&type=3&theater


FEREASCA DUMNEZEU DE SI MAI RAU, VORBA RUMANULUI!

Comuna dupa comuna se carantineaza pentru 5-10 cazuri de "covidati" intorsi de la mare. Dupa Giurgiu a urmat Prahova, acum Timis.

Rand pe rand vor fi transformate in puscarii majoritatea localitatilor.

Iar romanul tace...in loc sa fie masiv in strada!

Citeam si pe grupurile Diaspora despre romanii reveniti in Italia. Bagati la carantina 14 zile la domiciliu, nu se revolta nimeni, cica vine si le aduce mancarea la usa comandata prin telefon si platita online. Ca e OK, Doamne fereste de si mai rau, comentau toti pe grupuri....

+++Va veni vremea cand vom fi urcati cu forta in trenuri ca pe vremea nazistilor si dusi pe campuri si paduri in "unitati specializate" (spitale-lagar) spre "binele nostru", atunci sa va vad....

Lipsa voastra de reactie le-a dat curaj politicienilor sa ne suprime definitiv multe drepturi si libertati sub pretextul unei pandemii/epidemii inexistente...

Si chiar daca ar exista macar epidemie, viata trebuie sa mearga inainte, nu poti sacrifica drepturile si libertatile cetatenilor, sa le transformi viata in puscarie, sa ucizi economia...selectia naturala, imunizarea de turma, asta se facea intr-o tara condusa de patrioti, nu de slugi ale ocultei mondiale.
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11012 : Iulie 25, 2020, 23:58:39 »

Un text de felul celor care le ridica tensiunea celor care vor sa ne anuleze libertatile.
Va place, nu va place, e necesar sa stiti si continutul, nu doar de existenta lor.
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11013 : Iulie 26, 2020, 00:01:45 »

Albert Toma - 1h
www.facebook.com/photo.php?fbid=10158808806819235&set=a.10153386366719235&type=3&theater


PLANDEMONIA VA LOVI NECRUȚĂTOR!Pregătirile Genocidului planetar sunt pe ultima sută de metri. În câteva luni va începe Marea Decimare (probabil în septembrie - octombrie). Acțiunea se desfășoară de multă vreme, dar cu multă timiditate. Este cea mai îndrăzneață lovitură aplicată omenirii de către păpușarii ce au reușit să preia controlul planetei. Ei erau hotărâți să înceapă această megaexterminare chiar și cu treizeci, patruzeci de ani în urmă. Bugetele uriașe pentru plata pensiilor și pentru tratarea bolnavilor vârstnici cronici îi scoteau din minți pe păpușarii mondiali. Au spus mereu păpușarii, e curată risipă să irosim bani și resursele neregenerabile ale planetei pe aceste "fosile"! Nu mai conta pentru ei că "fosilele" plătiseră câte patruzeci de ani contribuții la bugetele de pensii și de sănătate.

- Nu ar fi mai simplu să-i eliminăm, pretextând că-i "tratăm"?
"Consultanții" i-au temperat mereu și le-au explicat că asemenea acțiune trebuie pregătită corespunzător.
- Nu putem declanșa această acțiune de "igienizare" a planetei până nu ne plantăm idioții utili în funcțiile de conducere ale tuturor țărilor și până nu ne pregătim o masă uriașă de idioți utili în populațiile de sclavi, mai cu seamă idioți cu studii și funcții de îndobitocire a celorlalți sclavi. Altfel riscăm să avem surprize neplăcute.

Și așa au fixat anul cu puternice semnificații, 2020. Și au organizat o simulare a unei "pandemii", pretextând că-i reală. Am mai vorbit despre asta. Dacă este nevoie putem să mai reluăm.

Cu mare durere trebuie să constatăm că cei mai ticăloși și mai agresivi mercenari înrolați în "lupta" de susținere a acestui uriaș genocid sunt mulți intelectuali și "influenceri", niște viermi ce și-au vândut demult sufletele lor negre pentru a-și umple stomacurile veșnic nesătule și pentru a-și satisface orgoliile narcisiste.

Va veni rapid și vremea când acești viermi vor simți cu groază că balaurul ce i-a hrănit se îndreaptă spre ei și vrea să-i devoreze. Atunci vor striga după ajutor, dar nu va mai avea cine să-i salveze. Cei care ar fi putut face asta erau demult sacrificați pentru îndestularea stomacului și orgoliilor idioților utili.
« Ultima modificare: Iulie 26, 2020, 20:29:41 de către razvan »
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11014 : Iulie 27, 2020, 23:20:39 »

Atentie!  Revilor!  Daca nu vom fi atenti cum ne educam copii si pe cine votam, momentul exe nu va intarzia!

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11015 : Iulie 30, 2020, 00:53:16 »

Raluca Amariei, fost vicepreședinte, acuză USR de neomarxism: „Nu poți «moderniza» România negându-i rădăcinile și identitatea națională”
de Redacția Stiripentruviata.ro, 08.07.2020

Raluca Amariei, vicepreședintă USR, a demisionat din USR. Aceasta era și lidera filialei județene din Sibiu a partidului.

Ea afirmă că s-a alăturat formațiunii cu bună-credință: „Am intrat în politică în 2016 împreună cu alți oameni care nu mai făcuseră politică. Am pornit într-o vară cu un partid care exista numai în București și în cîteva luni, prin implicarea entuziastă a membrilor noi din toată țara și din Diaspora am câștigat încrederea a peste 600 de mii de români, devenind al treilea partid din țară”, a scris ea pe Facebook.

Dar USR nu mai este partidul întemeiat pe democrație și transparență de la început, acuză ea: „Nu știu ce mecanisme, ce mișcări, ce jocuri, ce «agende» au făcut ca partidul construit pe democrație, transparență și meritocrație să devină un fel de partid unde se dictează și se votează pe o singură voce, unde dialogul constructiv a fost înlocuit cu «cine nu e cu noi e împotriva noastră» și unde vocile care denunță nereguli sau doar exprimă public păreri personale sunt reduse la tăcere ori, simplu, eliminate din partid”, acuză ea.

Raluca Amariei susține că, prin îndepărtarea indezirabililor, USR s-a transformat din platformă democratică de dezbatere într-o formațiune caracterizată de totalitarism și radicalism de extremă stângă.

Practic, USR a devenit un partid neomarxist care doar se autointitulează de dreapta:

„Iacobinismul radical, copierea unor forme fără fond din zona stângii occidentale și promovarea unor mesaje jignitoare la adresa majorității românilor au adus USR, pe bună dreptate, eticheta de partid neomarxist, chiar dacă se autointitulează «de dreapta».”

Ea accentuează absurditatea metodei de modernizare a României prin distrugerea ei:

„Nu poți «moderniza» România negându-i rădăcinile, identitatea națională și valorile, desconsiderându-i pe cei care te-au votat și pretinzând arogant că-i «educi»”.

Deputatul Stelian Ion, eurodeputatul Nicu Ștefănuță, deputat Matei Dobrovie și alți membri sau foști membri importanți ai USR au reclamat aceleași probleme.

Raluca Amariei scrie că a demisionat pentru că nu mai poate fi onestă cu susținătorii ei:

„Se apropie alegerile, oamenii din jurul meu caută o alternativă curată la clasa politică, iar eu nu mai pot să le spun privindu-i în ochi, ca acum patru ani, că USR ar putea fi aceea.”

Dezamăgită de USR, și-a îndemnat susținătorii din interiorul și din afara partidului să nu renunțe la a lucra pentru binele țării:

„Nu renunțați la visul de a face bine (în) România!”
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11016 : August 02, 2020, 01:59:59 »

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5849
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11017 : August 11, 2020, 20:44:57 »

Memorat
 • vamil
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1095
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11018 : August 14, 2020, 15:54:34 »

Cum îi explici unui prost că virusul există și e mortal: „Omule, a trebuit să iau trupul copilului și să-l pun într-un sac”


acum 9 ore 2020-08-14 07:38:00

Euronews/ Protest inedit pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro, Brazilia, cu cruci negre, fixate în nisip, în memoria celor 100.000 de decese din cauza Covid. Un tată își plânge copilul, mort din cauza coronavirus.
S-ar putea să vă sperie gândul că prostia e un virus.


Nu este. E adevărat că pare, în unele medii și în habitat adecvat, endemică.
Posibil să nu vă placă unele manifestări. Cum ar fi mitocănia și agresivitatea. Dar, credeți-mă, e doar vina voastră. Atâta timp cât nu veți accepta prostul ca pe o ființă cu drepturi, trăind firesc în spațiul lor existențial, veți fi angoasați permanent de stresul coexistenței.
Abandonați ideea că prostul va evolua într-o stare superioară. În care va exploata instrumente precum gândirea dincolo de instinct și reacții normale la stimuli simpli. Încetați să vă luptați cu morile de vânt. Atâta timp cât idiotul va nega o realitate evidentă, din rațiuni proprii ori sădite de indivizi care se cațără pe prostia lui, noțiuni precum flexibilitatea în gândire ori exerciții de logică vor rămâne nu numai sintagme fără înțeles, ci și construcții verbale greu de pronunțat. Omul normal, cu atât mai mult cel inteligent, suferă de blestemul îndoielii. Prostul, firește, prosperă psihic în liniștea convingerilor de nezdruncinat.
Poate că, în cine știe ce condiții, veți reuși să deschideți o breșă prin betonul convingerilor prostului. Dacă e așa, cultivați cumva această reușită. Deși, dacă mă întrebați pe mine, prudent ar fi să nu vă faceți iluzii. Breșa aia este fie falsă, fie o crăpătură accidentală, fie una deliberată.
Este o realitate, în circumstanțe favorabile, prostul face prozeliți. Sunt câteva argumente care sădesc fundamentul acestui demers.
Banii. Proștii cred cu profundă convingere că un un prost care a „făcut” o grămadă de bani nu poate fi prost. Nici nu poate fi altfel, atâta timp cât scara valorilor proprii este pe măsura parametrilor lui de analiză, iar modelul dat exemplu e perfect încadrabil în raționament.
Patosul cu care emite tâmpeniile. Ori, mai degrabă, agresivitatea discursului. Într-o dezbatere, este arma naturală a prostului care nu e preocupat nici de veridicitatea argumentelor, nici de coerența și logica discursului. Vârful strategiei care îi este la îndemână este conștiința faptului că cel cu care combate îi este superior și nu trebuie lăsat să vorbească. Așa că îi retează orice propoziție de la cuvântul cu numărul 6, când propoziția tinde să aibă sens.
Solul în care sădește sămânța. Mulțimea de semeni cu nivel similar cu al lui căreia se adresează. La drept vorbind, e firesc să fie așa. Vorbim de o mulțime al cărui nivel de înțelegere e rezultatul unei pregătiri școlare sărăcuțe. Gândiți-vă la o situație în care, de exemplu, într-o cursă electorală aceștia sunt puși să aleagă între un candidat inteligent, om de cultură eventual, versus un individ care n-a pierdut vremea citind ori frecventând cursuri prin școli deștepte însă a „făcut” bani. Nu dezvoltăm cum, omu’ a fost „orientat”. Doi oponenți aflați într-o luptă inegală. Orientatul vorbind tare, nițel agramat și incoerent însă într-un fel pe care mulțimea îl pricepe, inteligentul încercând să spună lucruri simple, dar fără să nimerească limbajul votantului. După cum știți, istoria modernă consemnează o tentativă a oamenilor cu carte de a se implica politic. Imposibil să se adapteze, cam ca dinozaurii la vremea lor.
Și totuși, am crescut cu toții în spiritul unor drepturi, conveniențe și, pe alocuri, niște comodități. Nu poți nega dreptul unui grup, definit ori ba, să-și exprime crezul public doar pentru că au convingeri opuse majorității ori celui mai elementar bun simț. Sunt liberi să afirme că albul e negru și verdele albastru, că viața e un drept discutabil, că poți trăi pe picior mare chiar dacă punguța-i bleagă.
Că virusul din zilele noastre, un alt fel de asteroid, mai ucigaș decât cel de acum zeci de milioane de ani, nu există. Am văzut chiar un individ, de prin alte părți, dar din aceeași categorie de idioți, strigându-i în față unui om care-și îngropase copilul că totul e doar o știre inventată.
„Omule, spunea părintele, a trebuit să iau trupul copilului și să-l pun într-un sac. Să-l pun în sicriu și să-l îngrop. Poți să înțelegi? Poți înțelege nenorocire mai mare decât un părinte care îngroapă un copil?!”
De unde, oare, o așa vehemență în a nega o realitate evidentă? Mă gândesc că doar prostia, oricât de adâncă ar fi, nu explică îndeajuns.
Probabil că oamenii nu sunt pregătiți să accepte schimbările. Căci, așa cum ni se spune și intuim cu toții, cei care cred, va trebui să ne împăcăm cu unele modificări în modul de trai. Unele majore, dacă vrem să supraviețuim. Să acceptăm că e posibil să ajustăm unele drepturi individuale. În virtutea principiului de bază a drepturilor care spune că dreptul tău încetează acolo unde începe dreptul meu. Și nu ai dreptul, tu, cetățean idiot, să pui în pericol dreptul meu la viață! Și, totuși, nu te sfiești s-o faci zi de zi.
De când tot evoluăm pe scoarța asta de Pământ s-au înfiripat și au prins rădăcini conveniențe și comodități. E timpul să re-evaluăm o parte dintre ele. Câtă vreme mediul în care am evoluat ne-a supus unor încercări suportabile, ușor de analizat și înțeles, ne-am putut crampona de ele. Acum, din păcate, suntem în poziția să evaluăm riscurile. Cei care înțeleg mai bine decât oricine cu ce ne confruntăm ne tot spun, ne tot arată efectele fenomenului. Evident că, atâta timp cât nu pot înțelege deplin în ce constă răul nici nu vor putea fi posesorii unor soluții clare și eficiente. Dar se luptă s-o facă. În vremea asta o parte dintre semenii noștri clamează dreptul de a fi idioți și se comportă ca atare. O altă parte adaugă o altă trăsătură personală, ticăloșia. Și transmit mesaje tembele pe care o ditamai masa de idioți o cred, o acceptă, și-o asumă prin comportament.
Dictatură? Dictatura medicilor? Oare cât de idiot poți fi pentru a emite o asemenea aberație? Că putem discuta despre bubele din sistemul medical și chiar al unor medici? Evident că putem! Dar am putea să nu uităm exemplul efortului incredibil pe care-l fac în aceste vremuri. Cum încearcă să asigure îngrijiri, puțini câți au rămas, în condiții atât de dificile. NU vă mai spun, știți cu toții cum arată și ce trebuie să suporte un medic echipat adecvat pentru a intra în contact cu un bolnav afectat de Covid. Cum trăiesc cu conștiința faptului că se pot infecta oricând, cum merg la familiile lor cu groaza că își pot infecta soțul, copilul ori mama. Și se apucă un ticălos imbecil să iasă pe post afirmând că purtatul unei măști este o îngrădire a libertății! O botniță! Culmea e că el, ori, mai bine zis, ei, cei care varsă acest venin în spațiul public sunt cei care, de-a lungul ultimilor zeci de ani au golit țara de medici. Și, în general, de specialiști în mai toate domeniile.
Evident, în compensație, au avut grijă ca aici să rămână cei pe care-i agreează.
Știți voi care...


Un medic și un profesor ne spun ce se va întâmpla în septembrie: E foarte posibil ca în toamnă scenariul să se agraveze. Transmiterea virusului în comunitatea de copii va fi probabil mai răspândită decât în cazul adulților

De Loredana Voiculescu
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11019 : August 15, 2020, 18:24:03 »

Cum îi explici unui prost ............ :
Nea' Vamile ... nu am timp acu'.  Poate, altadata ... sa-ncerc ... sa-ti explic ... !!!
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11020 : August 15, 2020, 23:29:38 »

Fb obs!
Dan Diaconu · 18h ·
https://www.facebook.com/TrenduriEconomice/posts/1214410688910893
Până la urmă, în toate există un echilibru. Evaluând ceea ce s-a întâmplat din noiembrie, de când holera galbenă a pus mâna pe putere, și până în prezent, nu pot spune că din punct de vedere financiar mi-a mers rău. Ba chiar din contră! Similar mie sunt și prietenii cu care împărtășesc aceleași viziuni. Într-adevăr, am fost loviți cu toții din plin de idioțeniile celor cățărați la putere, dar de mers, mie personal, mi-a mers bine.

Mă uit însă în ograda susținătorilor guwernerului și-al președintelui cel oligofren și constat cu satisfacție cum, categorii întregi care erau anti „ciuma roșie” stau pe margine și suferă. Un prim exemplu care-mi vine-n minte sunt cârciumarii. Cei pe care-i cunosc eu, cam toți sunt penelo-useriști, toți nu mai puteau din cauza lui Dragnea. Asta se întâmpla în perioada în care stăteau fiecare pe câte-un munte de bani, din care cea mai mare parte n-avea noțiunea de impozit. Pfui, ce mai era la gura lor, cum îmi demonstrau ei, între ciorbă și felul doi, cât de chinuiți sunt și de ce România e o țară de doi lei. Toți erau niște oprimați, niște eroi ai evaziunii fiscale „dă bine, în contra la analfabeții care ne conduce”(sic!).

Iată că le-au venit eroii la putere și toată lumea cârciumărească e lovită-n moalele capului. Ieri m-am dus să mănânc la cârciumarul meu preferat. M-am băgat la interior ca să nu-i ocup aiurea o masă la terasă. A venit la mine la masă ca să se plângă că-i e rău, că nu se mișcă nimic, că a aplicat la IMM Invest și canci, că e din ce în ce mai nasol s.a.m.d. „Deh - îi spun - când era bine spuneai că nu mai poți cu ăia. Aveai cârciuma ochi de mai era puțin și mă băgai să mănânc în bucătărie. Vezi care e nenorocirea? Atunci spuneai că ți-e rău și-ți era bine. Uite acum: abia te târâi cu ăia de la terasă care mai strâmbă și din nas dacă-i cade unui chelner masca sub nas și stai cu frică să nu-ți dea potera amendă.” Rămâne gânditor în timp ce realizez că prânzul m-a făcut sunt stăpân pe întreg parterul restaurantului său. În alte dăți trebuia să-i spun cu o oră înainte că vin să mănânc.

O altă categorie sunt profesorii. Și lor le puțea „ciuma roșie”. Îmi amintesc cum o prietenă profesoară îmi spunea savant că „ea nu face politică, dar nu mai suportă să-i vadă pe proștii ăștia de la putere”. M-am întâlnit zilele trecute cu ea și pufnea împotriva „tembelismului învățământului online”. Zicea că nu suportă starea în care a ajuns, că se simte o „starletă de videochat”. „Ce să-i facem - îi răspund - anul trecut nu mai puteai cu proștii de la PSD. Uite c-au venit 'telectualii de la peneleu să-ți arate că, pe lângă ei, pesediștii erau niște academicieni. Cum poți s-o suporți pe Anisie-pecsiglas? Cum să-l suporți pe Cîțu-nară sau pe-acel monument de prostie numit Grindă? Cum să-l suporți pe Orban care delirează la orice oră sau pe acel imbecil național, pe Plăvanul suprem care iese în interminabile șezători cu gurnaliștii aleși pe sprânceană de unde behăie ca o oaie ineptă peeeseeedeee?”. Nu mi-a dat dreptate, dar am lăsat-o în pace. Am constatat însă cu satisfacție cum Orban a ieșit sfătos să spună că a da bani profesorilor e ca și cum ar arunca banii pe băutură. Ce să zic? Se face dreptate!

Rând pe rând, bastioanele de susținători ai holerei galbene sunt atacate cu abnegație chiar de către aceasta. Pe toți cei care anul trecut erau voioși anti-pesediști îi vezi acum obidiți și gânditori. Nu vreau să generalizez, dar în privința cunoscuților mei chiar asta se întâmplă. Noi ăia care anul trecut eram „proști care nu înțelegeau nimic” sau „comuniști rătăciți în capitalism”, n-avem a ne plânge, în timp ce rivuluționarii statului „dă drepți”, ăia care-o ardeau cu „justițea” și dreptatea sunt cam obidiți și scrâșnesc din dinți. Cică „nu se mai poate așa”! Păi de ce, măi, burghejilor? De ce nu mai e bine? De ce cereți la stat? Sunteți milogi? Sunteți asistați sociali? Ce treabă trebuie să aibă statul cu gâfâiala voastră? Nu mai sunteți „liberali în concepție”? Parcă spuneați că vă simțiți oprimați de către stat. Păi dați-i drumul, acum e libertate, profitați de libera inițiativă și trăiți pe picioarele voastre! Noi, „comuniștii”, facem asta cam dintotdeauna. N-am luat bani de la stat, n-am pretins subvenții, am muncit și ne-am văzut de treabă. Toată „peroada” anterioară - ca și acum de altfel - n-am pretins decât tratament egal cu bandiții ăia din afară care vin aici doar pentru jaf. Controlează-ne și pe noi ca p-ăia, impozitează-i și p-ăia ca pe noi și, mai ales, nu le mai da ălora ajutoare de stat pentru investiții închipuite în timp ce pe noi ne lovești în moalele capului. Cam asta ceream noi, comuniștii.

Capitaliștii din instituțiile statului ne spuneau că noi suntem cam nasoi, cam comuniști cărora le-a trecut vremea. Într-adevăr, am trăit să vedem și cum e când ne-a trecut vremea. Ghinionul e că noi suntem hârșiți, de treizeci de ani statul ne-o trage de fiecare dată când ne prinde. Chiar dacă ne-a cam rupt, asta ne-a antrenat pentru lupta de gherilă. Am învățat să supraviețuim și dovada cea mai evidentă e că pe holera asta noi ne descurcăm. A venit însă rândul vostru, micuților, să vă aruncați în apă. Hai, curaj! Arătați-ne ce știți.

Și nu uitați: viața nu e ea dreaptă, dar există un echilibru în toate. Gâfâiți? Nu vă neliniștiți, ăsta e abia începutul.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11021 : August 17, 2020, 00:16:59 »

Funeraliile Revoluției și Noua Democrație!În sfârșit românii au ocazia să îngroape ideea de Revoluția Română la 30 de metri sub pământ, câte un metru pentru fiecare an care a trecut de când ei au ucis în efigie Revoluția însăși! Marele revoluționar, securistul Traian Băsescu, după ce a fost votat (pentru meritele sale deosebite în decembrie 1989), ca primar al Capitalei, ca Președinte al României și ca europarlamentar al aceluiași Stat siluit, vrea să se întoarcă la Primăria Bucureștiului, cu sprijinul entuziast al românilor securiști, colaboraționiști, delatori, dorind să dovedească, simplu, că pentru România Revoluția a fost un vax, odată ce legile României au trecut razant pe lângă el deși a fost dovedit securist și a “beneficiat“ din plin de delictul de sperjur! Cum însă alegerile sunt făcute pentru pedepsirea oamenilor cinstiți (o specie în curs de dispariție în lumea românilor frumoși), Traian Băsescu renaște ca un Făt Frumos, spre bucuria maselor menopauzate! Vai de Țara asta unde martirii sunt batjocoriți și borfașii făcuți președinți! Vai de neamul ăsta de păguboși, ce de treizeci de ani se ploconesc la icoana Stăpânului! Votați Băsescu, bucureșteni, dacă onoarea și demnitatea mai înseamnă ceva pentru voi! Votați Securitatea care vă aresta în case, care vă bătea cu boxeuri profesioniști, care vă viola nevestele când erați în arest, care vă băga microfoanele în fideluța cu brânză, care vă împușca pe frontieră, care vă asculta chiar și atunci când tăceați, care vă smulgea firele de păr din barbă când erați Paul Goma, care vă băga manuscrisele pe gât când erați Gheorghe Ursu, care vă amenința cu bătaia când erați Doina Cornea, și, ca o apoteoză, care v-a transformat într-un popor de complici, de sperioși, de lași, de turnători, care vă bătea măr în zilele Revoluției și care vă mai trăgea și câte un glonte în cap când îl supărați pe Nenea Ceaușescu! Și prin votul vostru patriotic veți arăta, odată pentru totdeauna, că nu a fost Revoluție! A fost doar, cândva, fiul poporului, Ceaușescu, și mai apoi Tatăl vostru de neuitat, drag electorat de București și de Țară, tovarășul și domnul, în același timp etern înfloritor, Traian Băsescu!

Claudiu Iordache

“Pe 29 mai, Curtea de Apel Bucureşti a înregistrat la Secţia Contencios Administrativ Fiscal dosarul deschis la sesizarea Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, care cere stabilirea calităţii de colaborator al Securităţii pentru Traian Băsescu.
În acţiunea depusă la CAB de CNSAS pentru stabilirea colaborării cu Securitatea a lui Traian Băsescu, se arată că fostul preşedinte şi-a turnat colegii şi a menţinut legătura cu Securitatea ca persoană de sprijin, până aproape de căderea regimului. În dosar sunt documente de la SRI şi MApN.
Colaboratorul Securității PETROV: „Declar pe proprie răspundere că nu am fost colaborator al Securității”
Un document oficial asumat de Băsescu în 2006 – Raportul Comisiei Prezidenţiale pentru Analiza Dictaturii Comuniste – a constatat că Direcția a IV-a (Contrainformații Militare) a fost o direcție a Securității. Băsescu știa că își turnase colegii la Direcția a IV-a. Cu toate acestea, a continuat să semneze declarații pe proprie răspundere în care spunea că nu a colaborat cu Securitatea.
În 2009 (când a candidat pentru a doua oară la Președinție), în 2016 (când a candidat la Parlamentul României) și în 2019 (când a candidat la Parlamentul European), Băsescu a declarat, pe proprie răspundere și „cunoscând prevederile Codului penal cu privire la falsul în declaraţii”, că nu a colaborat cu Securitatea.
Aceasta deși, în 2006, Băsescu (care recunoaște acum că notele în care își turna colegii de la Institutul de Marină îi aparțin) își asumase și prezentase în Parlament Raportul Comisiei Prezidenţiale pentru Analiza Dictaturii Comuniste din România.”
Claudiu Iordache
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11022 : August 17, 2020, 23:36:32 »

Oana Lovin, pe care obs ca o stiti, a tastat ceva ”dregut”!
PNL și USR, dragoste cu năbădăi.
Cum să spui tu măi Barna măi că semnăturile PNL sunt copiate la xerox.
Nu te văd bine, măi Barna, mai ales după ce l-ai sabotat pe Nicușor Dan dându-i cu flit lui Băsescu, doar, doar să nu pierzi șefia USR.

(NuRezist
Dan Barna, președintele USR, spune că partenerii săi de la PNL falsifică listele de semnături pentru candidații la locale.
Și cei de la USR sunt în plin scandal tot pe bază de semnături.
În cadrul ședinței Biroului Național, liderii USR au discutat mai multe subiecte, printre care și unele sesizări depuse împotriva unor membri de partid care au criticat conducerea USR. La finalul ședinței s-a luat decizia excluderii din partid a lui Oli Ardelean, vicepreședinte USR Ilfov, care a criticat în trecut strângerea de semnături false în campania „Fără Penali”.)
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11023 : August 20, 2020, 00:02:28 »

De la un ro din Ca interesat de ce se va intmapla in alegerile din USA (si ar trebui sa ne inte si pe noi). Inreg video la link.
Ex-FBI lawyer to plead guilty in first criminal case arising from Durham probe: AP
https://www.youtube.com/watch?v=w6skTR9qMd4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0KXsFu-hndhMjNCIJAP0F7Zjqil5SJlXVGRbUIU8MIj2FjIRH-yHxqkFc”Durham probe. Incepe darea in justitie a celor care au depus marturii false in Russia-gate (un fals proces intentat lui Trump).
Binenteles ca media marxista (CNN, MSNBC, BBC, etc, etc) nu sopteste o vorbulitza.” Adrian Todea.
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11024 : August 20, 2020, 08:04:52 »

Pina la alegerile din America si spectacolu facut de presa de acolo avem spectacolu de la noi. Unu jalnic.
Memorat
Pagini: 1 ... 733 734 [735] 736 737 ... 743
Schimbă forumul: