Main Content:

Pagini: 1 ... 738 739 [740] 741 742 743

NOI CU CINE VOTAM ?

 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2522
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11085 : Noiembrie 03, 2020, 09:02:30 »

SUBVENTIILE ACORDATE PARTIDELOR DIN BANI PUBLICI. PINA CIND ?

Partidele cer aproape 31 de milioane de euro rambursări pentru campania de la locale
Ioana Oancea  02.11.2020 - 20:20  RL.
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a anunțat că pentru campania electorală de la alegerile locale au fost solicitate rambursări de cheltuieli în cuantum de 150.010.713,06 lei, adică 30,866,401.8 euro.
Cererile au fost depuse până la data de 28 octombrie de către competitorii electorali participanți la alegerile pentru autorităţile administraţiei publice locale din data de 27 septembrie 2020.
Ulterior finalizării controlului finanțării campaniei electorale pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale din data de 27 septembrie 2020, Autoritatea Electorală Permanentă va informa cu privire la sumele care au fost rambursate.Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11086 : Noiembrie 07, 2020, 16:22:55 »

Portalul Revolutiei Romane a fost sabotat in timpul campaniei electorale din SUA. Nu am spus nimic pana acum pentru ca, initial, imi parea exagerata o asemenea concluzie, dat fiind faptul ca numarul accesarilor Forumului nostru sunt undeva la peste un milion lunar (adica unul nu foarte mare in comparatie cu cel al publicatiilor online de stiri). Totusi, in aceasta perioada ni s-au creat continuu probleme, mai ales dupa ce in luna august s-a stabilit un record absolut, peste doua milioane doua sute de mii de accesari. Faptul ca in campania trecuta, in urma careia Donald Trump a devenit presedinte al celei mai mari puteri militare a lumii, Portalul s-a numarat printre rarisimele site-uri de Internet din Romania care l-au sustinut ferm, pare sa fi atras atentia asupra sa. Sabotajul media la care a fost supus presedintele american in ultimele zile, care a mers pana la boicotarea declaratiilor sale de catre cele mai mari agentii si posturi de stiri, ne determina sa luam la cunostinta adevarul ca democratia a acam fost abolita si ca, in consecinta, orice a devenit posibil. Scriu acest mesaj doar aici, pe Facebook avand accesul blocat de o saptamana. Aceste afirmatii pot fi verificate - din nefericire, boicotul s-a produs.  Why Trump Will TRIUMPH in PA and WIN the ELECTION!!!
               www.youtube.com/watch?v=cPzUxp5er8Q
« Ultima modificare: Noiembrie 07, 2020, 16:45:47 de către razvan »
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11087 : Noiembrie 07, 2020, 16:49:02 »

#FoxNews #Election2020
                    2020 Election Results Live: Presidential and Senate races | Fox News
                                 www.youtube.com/watch?v=MmrGeWxd87Y


Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11088 : Noiembrie 07, 2020, 23:25:34 »

Si la ei e ca al noi. Stanga neomarxista fura pe fata si rade.
Cred ca la Bucuresti au experimentat inainte de a aplica la ei.


Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11089 : Noiembrie 09, 2020, 01:31:55 »

How Widespread Is Voter Fraud in the US?
(Cat de raspandita este frauda electorala in SUA?)
www.voanews.com/2020-usa-votes/how-widespread-voter-fraud-usLIVE: Trump supporters protest election results in Las Vegas; Campaign representatives to speak
www.youtube.com/watch?v=UNLuN6bkVNc« Ultima modificare: Noiembrie 09, 2020, 23:56:41 de către razvan »
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11090 : Noiembrie 09, 2020, 22:41:08 »

America First with Sebastian Gorka Sebastian Gorka LIVE: Rudy Giuliani: Massive voter fraud in PA
 (12,662 watching now•Started streaming 30 minutes ago)
« Ultima modificare: Noiembrie 10, 2020, 11:32:37 de către razvan »
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11091 : Noiembrie 09, 2020, 22:52:16 »

Parafrazand o zicala des folosita, domnilor revolutionari, multi suntem, putini vom ramane.


https://epochtimes-romania.com/news/de-ce-nu-vorbeste-nimeni-de-legaturile-comuniste-ale-kamalei-harris-in-afara-de-trump---306688
Joi, 15 octombrie 2020


De ce nu vorbeşte nimeni de legăturile comuniste ale Kamalei Harris, în afară de Trump?Candidatul la vice-preşedinţia SUA, Kamala Harris, gesticulează în timpul unei dezbateri de campanie - 7 octombrie 2020 (Robyn Beck/AFP via Getty Images)


În timpul emisiunii „Dimineaţa cu Maria” (Mornings with Maria, n.t.) a canalului de televiziune Fox Business Network, pe 8 octombrie, preşedintele Donald Trump a descris-o pe Kamala Harris - candidatul democraţilor la vicepreşedinţie - drept „comunistă, mai de stânga decât Bernie! [Sanders, n.r.]".
Preşedintele a continuat să citeze opiniile senatoarei Kamala Harris, care sunt, într-adevăr, chiar mai extreme decât ale senatorilor Bernie Sanders (I-Vt.) sau Elizabeth Warren (D-Mass.).
Dar există dovezi mult mai convingătoare care indică faptul că, da!, Kamala Harris ar putea fi de-a dreptul comunistă.

Părinţi comunişti
Părinţii Kamalei Harris, mama ei Shyamala Gopalan, cercetător indian în domeniul cancerului, şi Donald Harris, economist jamaican, erau amândoi de stânga.
La începutul anilor 1960, cuplul era activ în cadrul Asociaţiei Afro-Americane din Berkeley.
Potrivit unui fost membru, Aubrey LaBrie, „Fidel Castro şi Che Guevara erau eroii unora dintre noi. ... Vorbeam despre musulmanii negri, despre mişcările de eliberare din Africa, despre toate”.
Citiţi şi Cea mai ghinionistă persoană a anului 2013
Liderul grupului, Donald Warden, era mentorul a doi tineri membri ai Asociaţiei Afro-Americane, Huey Newton şi Bobby Seale. Cei doi urmau să fondeze Partidul Black Panther (Pantera Neagră) în 1966. Panterele Negre aveau o ideologie maoistă şi sprijineau activ China comunistă. Astăzi, ei sunt modelele mişcării Black Lives Matter.
Ani mai târziu, Warden (pe atunci cunoscut sub numele de Khalid al-Mansour) avea să-l sprijine pe Barack Obama să intre la Facultatea de Drept din Harvard.
În 1975, tatăl Kamalei, Donald Harris, a fost recrutat la Departamentul de economie al Universităţii Stanford, fiind un marxist recunoscut.

Iubit pro-comunist
După ce a studiat la Universitatea Howard, Kamala Harris s-a întors în Bay Area (San Francisco) pentru a-şi lansa cariera juridică. Harris, la vremea respectivă în vârstă de treizeci de ani, a avut o relaţie romantică ce a generat controverse cu Willie Brown, la momentul acela în vârstă de 60 de ani. Brown era un democrat din California care a devenit imediat după aceea primarul oraşului San Francisco.
Citiţi şi SUA: oraşele ard, însă nimeni nu îndrăzneşte să-i spună Insurecţie Comunistă
Brown a propulsat cariera Kamalei Harris spre câteva funcţii de conducere, care i-au adus acesteia aproximativ 400.000 USD pe parcursul a 5 ani, potrivit San Francisco Weekly.
Brown era un simpatizant comunist înrăit. Fusese ales pentru prima dată în funcţii publice cu ajutorul Partidului Comunist din SUA. Fusese finanţat de Dr. Carlton Goodlett, proprietar de ziar comunist, deţinător al Premiului Lenin, acordat de regimul sovietic.
La câţiva ani după relaţia sa cu Harris, Brown încă sponsoriza în mod deschis strângerile de fonduri ale Partidului Comunist din Bay Area, deşi la vremea respectivă era primar în San Francisco.
Astăzi, Brown este considerat pe scară largă drept unul dintre cei mai buni prieteni ai Partidului Comunist Chinez din Bay Area.

Un protejat comunist
În timp ce exercita funcţia de procuror al districtului San Francisco, Kamala Harris era mentorul unei tinere activiste din San Francisco pe nume Lateefah Simon. După ce a angajat-o şi a ajutat-o să treacă prin facultate, Harris a prezentat-o pe tânăra sa prietenă multor oameni influenţi din San Francisco. Astăzi, Simon este preşedinte al Fundaţiei Akonadi, de stânga, şi prezidează Consiliul de administraţie al companiei de transport public din Bay Area (BART).
Când Harris a întâlnit-o pentru prima oară pe Lateefah Simon, aceasta avea un loc în Consiliul de administraţie al Centrului de Sprijin al Tinerilor din Oakland. Toţi ceilalţi membri ai consiliului - Harmony Goldberg, Adam Gold, Cindy Wiesner şi viitorul ţar al proiectului Green Jobs al lui Barack Obama - Van Jones - erau membri ai grupului maoist Standing Toghether to Organize a Revolutionary Movement (Împreună Pentru Organizarea unei Mişcări Revoluţionare, STORM).
Gold este astăzi membru al organizaţiei Rădăcini de Stânga - LeftRoots - un grup afiliat la principalul partid comunist pro-China, Drumul Eliberării - Liberation Road.
Lateefah Simon este cea mai bună prietenă a unui alt membru al LeftRoots, fondatoarea organizaţiei Black Lives Matter, Alicia Garza.
Kamala Harris susţine în mod deschis grupul Black Lives Matter şi menţine contacte strânse cu Lateefah Simon şi Alicia Garza. La rândul ei, Alicia Garza este prietenă veche şi asociată a tovarăşului lui Alex Tom, de la LeftRoots - cunoscut pentru legăturile sale strânse cu organizaţia radicală chineză Asociaţia Progresistă Chineză şi cu Consulatul Chinez din San Francisco.

O întreagă reţea comunistă
Sora Kamalei Harris, Maya Harris, a fost studentă activistă la Universitatea Stanford. A fost prietenă cu Steve Phillips, unul dintre cei mai de seamă agitatori marxist-leninişti din campus şi afiliat de lungă durată al unui grup pro-China - Liga Luptei Revoluţionare - League of Revolutionary Struggle.
Potrivit blogului lui Phillips, „Inteligenţa politică”:
„Mai întâi, permiteţi-mi să clarific că mă revendic din stânga. I-am studiat pe Marx, Mao şi Lenin. La facultate am organizat acţiuni de solidaritate cu luptele pentru libertate în Africa de Sud şi Nicaragua şi m-am afiliat cu oameni care se considerau comunişti şi revoluţionari ... şi mi-am făcut dizertaţia despre Partidul Black Panthers”.
Dacă Harris ar fi candidat pentru un post de nivel mediu în cadrul Departamentului Agriculturii, aproape sigur nu ar fi trecut etapa de verificări iniţiale de securitate. Ea îşi datorează întreaga carieră simpatizanţilor sau facilitatorilor activi ai Partidului Comunist Chinez.
După ce a părăsit Stanford la începutul anilor 1990, Phillips i-a condus pe mulţi dintre camarazii săi către Partidul Democrat. Afiliaţia de stânga nu l-a împiedicat să se căsătorească în familia de miliardari Sandler, lucru care i-a permis tânărului revoluţionar să îşi poată cumpăra o influenţă politică considerabilă.
Banii familiei Sandler au finanţat Centrul pentru Progres American (Center for American Progress), ProPublica, numeroşi candidaţi şi campanii în întreaga ţară. În 2008, Phillips a cheltuit 10 milioane de dolari prin intermediul PowerPAC-plus pentru campanii în state din sud şi sud-vest, care au avut drept rezultat aducerea prietenului său Barack Obama în faţa lui Hillary Clinton în alegerile primare ale Partidului Democrat.
În 2013, Phillips l-a ajutat pe vechiul său prieten de la Stanford, Cory Booker, în campania pentru Senat în New Jersey. În 2018, aproape că i-a făcut pe protejaţii săi - Stacey Abrams şi Andrew Gillum - guvernatorii Georgiei şi, respectiv, Floridei.
Phillips este un prieten al familiei Harris şi l-a ajutat pe soţul Mayei Harris, Tony West, să devină procuror general asociat în administraţia Obama. De asemenea, a fost un sponsor major al carierei politice a Kamalei Harris.
În 2003, Phillips a ajutat-o pe Kamala Harris să ajungă procuror districtual în San Francisco. În mod ironic, Kamala l-a detronat pe Terence Hallinan, care, pe vremea când era tânăr (şi comunist), îl ajutase pe Willie Brown să câştige primele sale alegeri.
PowerPAC-plus al lui Phillips a ajutat-o pe Kamala Harris să ajungă procuror general al Californiei în 2010 şi apoi să obţină poziţia de senator în 2016.

Are şef de personal procomunist
La începutul anilor 2000, actuala şefă de personal a lui Harris, Karine Jean-Pierre, era activă în cadrul reţelei Haiti Support Network (Reţeaua de Sprijin pentru Haiti) din New York. Organizaţia colabora strâns cu Partidul Mondial al Muncitorilor din Coreea de Nord şi îl susţinea pe Jean-Bertrand Aristide, fostul preşedinte de extremă stânga al Haiti şi mişcarea radicală Lavalas.
În aprilie 2004, la Teatrul Whitman de la Brooklyn College, 2000 persoane s-au adunat pentru a participa la un eveniment intitulat „O seară cu prietenii pentru Haiti: Adevărul din spatele loviturii de stat din Haiti”.
Mitingul a fost co-prezidat de Jean-Pierre şi Kim Ives de la Haiti Support Network, împreună cu Pat Chin şi Sara Flounders de la Partidul Mondial Muncitoresc.
În mai 2004, Jean-Pierre a participat la o delegaţie în Haiti alături de doi cunoscuţi tovarăşi ai Partidului Mondial al Muncitorilor, Steve Gillis şi Leilani Dowell.
În acelaşi timp, Jean-Pierre lucra pentru James Sanders, membru al Consiliului oraşului New York, cunoscut pentru legăturile cu China. Atribuţiile ei, ca parte a campaniei de realegere a acestuia, includeau colaborarea cu filiala locală a mult discreditatului grup de „organizare comunitară” ACORN.

Soţul - la o firmă cu legături cu China comunistă
Soţul Kamalei Harris, Doug Emhoff, lucrează pentru firma de avocatură DLA Piper, care „se mândreşte cu aproape 30 de ani de experienţă în China şi cu peste 140 de avocaţi dedicaţi filialei sale „China Investment Services”, potrivit National Pulse.
Publicaţia National Pulse scrie:
„Pentru a facilita activitatea DLA Piper în China am primit nenumărate premii prestigioase de la China Business Law Journal şi China Law and Practice.
Compania angajează o serie de foşti oficiali ai Partidului Comunist Chinez.
„Ernest Yang, care ocupă funcţia de şef al departamentului de litigii şi reglementare al companiei şi co-şef al departamentului de arbitraj internaţional, a primit un loc la Conferinţa Consultativă Politică a Poporului (CPPCC) în 2013. CPPCC serveşte drept consiliu consultativ de vârf al Partidului Comunist Chinez, iar Yang a fost promovat în comitetul permanent al organismului în 2019".
„Jessica Zhao, consilier principal, a ocupat funcţia de secretar general adjunct al Comisiei internaţionale de arbitraj economic şi comercial (CIETAC), un organism guvernamental înfiinţat de Partidul Comunist Chinez în 1956. A fost dezvoltat sub auspiciile Consiliului chinez pentru promovarea comerţului internaţional, un organism guvernamental chinez”.
Mai mulţi alţi angajaţi ai DLA Piper de nivel înalt, atât chinezi, cât şi resortisanţi americani, au servit regimul chinez în diverse calităţi.

Verifică cineva?
Dacă Biden este ales preşedinte, Kamala Harris va fi foarte aproape de cea mai înaltă funcţie în statul american.
Dacă Harris ar fi candidat pentru un post de nivel mediu în cadrul Departamentului Agriculturii, aproape sigur nu ar fi trecut etapa de verificări iniţiale de securitate. Ea îşi datorează întreaga carieră simpatizanţilor sau facilitatorilor activi ai Partidului Comunist Chinez.
Din fericire pentru ea (şi potenţial dezastruoasă pentru SUA), cei care obţin funcţii pe baza alegerilor nu sunt supuşi procesului de autorizare de securitate.
Preşedintele Trump a spus că „dacă Joe Biden ar fi ales, China va deţine America”.
Biden a ales vectorul ideal pentru a face acest lucru posibil.
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11092 : Noiembrie 10, 2020, 01:31:21 »Comunistii au luat puterea mereu prin lovitura de stat, ocupatie, sau hotie - www.youtube.com/watch?v=4k2WZMsbQLI.
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11093 : Noiembrie 29, 2020, 18:47:08 »

Stapanii USR i-au facut o clona "nationalista" si au pus facaturile sa se cearte intre ele in campania electorala.

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5849
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11094 : Decembrie 01, 2020, 14:43:23 »

Am ratat aproape complet campania electorală pentru alegerile parlamentare. Am să citesc pe internet ca sa aflu ce se face, ce nu ș.a.m.d., însă sînt de acord că e ceva dubios cu balaoacheșul acesta de Adonis de la A.U.R., chiar dacă nu cred că formațiunea ar fi ”Alianța Unirii cu Rusia”, așa cum a scris Laurențiu Ciocălzanu. Adonis și-a pus portretul pe mască! Ați văzut ceva mai scîrbos?

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5849
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11095 : Decembrie 01, 2020, 15:23:55 »Hai să vă văd dacă știți cîte voturi or să fie. Eu spun că vor fi cîte va vrea magistratura pînă la urmă.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5849
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11096 : Decembrie 01, 2020, 15:40:53 »

Stapanii USR i-au facut o clona "nationalista" si au pus facaturile sa se cearte intre ele in campania electorala.


Cred că domnul Iosif nu a greșit cînd a postat părerea useriștilor, atacul lor la A.U.R.

Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11097 : Decembrie 02, 2020, 01:53:41 »

Hai sa va arat cum sta treaba si de ce seteseu nu ii fata mare.
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11098 : Decembrie 02, 2020, 01:59:37 »Sorin Rosca Stanescu
Ne vin din Statele Unite informații halucinante. Legate de operațiunea DOMINIM, prin care, conform acuzațiilor aduse, ar fi fost furate milioane de voturi în favoarea lui Joe Biden. Sunt informații furnizate de un fost procuror și de un ex-ofițer de poliție, în prezent expert în fraude bancare. Dacă dezvăluirile explozive sunt reale, atunci rezultă că nu mai puțin de 50.000 de hackeri români au participat la această operațiune de anvergură practic mondială. Ei sunt rezultatul cooperării între statul subteran din Statele Unite și statul subteran din România. Iar o structură speciaizată din Ministerul român de Interne, în parteneriat cu o structură specializată din Statele Unite, a pus la punct întreaga operațiune. În baza unui experiment, practic a unei repetiții făcute la ultimele alegeri din țara noastră.
Postez AICI https://www.youtube.com/watch?v=iwusxCxY-5Y un video explicativ.
În esență, dacă lucrurile se confirmă, în urma unor anchete efectuate în Statele Unite de Departamentul de Justiție și de Procuratură, situația se prezintă în felul următor. Cu ani în urmă, respectiv în 2011, în interiorul Ministerului român de Interne, în cadrul Direcției de prevenire și combatere a criminalității informatice, condusă atunci de Virgil Spiridon și ulterior de un comisar de poliție judiciară, Nistor, s-a desfășurat, la indicațiile ambasadorului de atunci al Statelor Unite în București, Hans Klemm, o operațiune de colaborare între reprezentanți ai unor servicii secrete din Statele Unite, parte a statului subteran de peste Ocean și elemente ale statului subteran din România, care operau conform modelului partenerului strategic. Ei bine, această structură, confom dezvăluirilor pe care le puteți urmări accesând linkul de mai sus, a documentat, a șantajat și a racolat pe rând nu mai puțin de 50.000 de specialiști români în IT, dintre care unii erau hackeri. În final, toți aceștia, rând pe rând, au fost transformați în hackeri și au fost exportați doi câte doi către societăți comerciale din Statele Unite, care de fapt lucrau în beneficiul Partidului Democrat. Din această poziție și acoperiți fiind de autoritățile din cele două state, acești hackeri au sfârșit prin a crea așa-numita operațiune Softer DOMINIM. Care, în esență, înseamnă spargerea sistemului informatic de numărare a voturilor din Statele Unite și redirecționarea voturilor de la alți candidați, în special de la Donald Trump, către Joe Biden. Pentru a duce la bun sfârșit această vastă și periculoasă operațiune, hackerii au spart sute de mii de conturi ale unor civili americani, oameni cât se poate de obișnuiți, și au ascuns informațiile cheie în băncile de date ale acestora. După care, accesând respectivele computere, au desfășurat, fără ca cetățenii să aibă habar, întreaga operațiune de fraudare a alegerilor din Statele Unite.
Și, așa cum explică Raul Coltor, specialistul în fraude bancare, în prealabil întreaga operațiune a fost exersată în România, ultimele alegeri din țara noastră fiind în acest sens transformate într-un poligon de încercare. Domnul Raul Coltor, după cum veți vedea deschizând linkul și urmărind emisiunea în care a făcut dezvăluirea, a informat în 2019 autoritățile de la București inclusiv Serviciul Român de Informații, precum și autoritățile din Statele Unite, avertizându-i asupra operațiunii aflate în plină pregătire. Acum, din nou, a transmis acelorași autorități informări complete, susținute, după cum afirmă acesta, de probe solide.
Și cum anunțam în șapou, în paralel, fosta procuroare Sidney Powell vorbește despre rezultate șocante la capătul procesului de numărare a voturilor în Statele Unite. Și demonstrează cu subiect și predicat, referindu-se la fiecare stat în parte, câte voturi au fost furate de la ceilalți candidați în favoarea lui Joe Biden. Puse cap la cap, cele două dezvăluiri, dacă se confirmă, sunt atât de explozive, încât au potențialul de a zgudui o lume întreagă.
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #11099 : Decembrie 02, 2020, 02:06:38 »

Nu va pune pe ganduri? Cititi cu atentie!
Text preluat, dar cu care rezonez și de aceea vi-l trimit, cu dorința arzătoare de a va determina să mergeți duminica la vot!
- CUM TE CHEAMĂ PUI DE DAC ? ? ?
- Werner Iohannis, Măria Ta, Președintele României!
- Pe voi doi cu tricolorul la piept, cum va cheama, romanasii mei?
- Noi suntem primari, Dominik Fritz si Clotilde Armand!
- Dar pe tine, pui de roman?
- Ludovic Orban, Excelența - Voastră, Premierul României!
- Și pe tine, urmaș al carpilor?
- Eduard Hellvig, Prealuminate Domn, Directorul SRI!
- Pe tine cum te cheamă, vlăstar al lui Decebal?
- Sigfrid Mureșan, Măria Ta, Comisar European!
- Dar pe tine, urmașă a lui Burebista?
- Koveși, Înălțimea-Voastră, Procuror șef la UE!
- Dar pe tine cum te cheamă femeie "bună"?
- Eu sunt Renate Weber.
- Și ce funcție ocupi?
- Avocatul Poporului României!
- Iar pe tine cum te cheamă omule? - Raed Arafat, sânt de origine siriana Domnule și mă ocup de sănătate românilor, gândindu-mă totodată când să intervin primul în situațiile de urgență... din România! Dar pe tine cum te cheamă voinicule? - Permiteți să raportez: eu mă numesc Gelaledin Nezeir, primul general turc din România și îl sfătuiesc pe șeful meu de acum câteva zile (Ministrul de interne, fiind consilierul Dânsului), cum să facă ordine în interiorul acestei țări...!
- Dar pe tine cum te cheamă, puiul meu?
- Eu sunt Mehemet, Maria Ta!
- Și ce funcție o să ocupi?
- Viitorul Patriarh al României!
- Să trăiți, copiii mei, "romani pursânge", și "să ne conduceți întru mulți ani"!
Pentru că toți aceștia, care ocupă cele mai importante funcții în Stat, gândesc și simt românește, voi românii, duceți o viață plină de belșug și fericire! Cine să vă apere și să vă reprezinte interesele , daca nu romanii noștri care sânt cei mai "neaoși" din fruntea Statului... ?
Pe ei îi vreți, pe ei să-i votați...!!!
Ăsta-i adevărul, aici a ajuns Măria-sa Poporul Român, prin dezbinare, îndeosebi, nu?


Memorat
Pagini: 1 ... 738 739 [740] 741 742 743
Schimbă forumul: