Main Content:

Pagini: 1 ... 318 319 [320] 321 322 ... 746

NOI CU CINE VOTAM ?

 • gogiie
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1301
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4785 : August 21, 2014, 16:43:32 »


www.mondonews.ro/bogdan-diaconu-demisioneaza-din-psd-si-isi-face-partid-nationalist-anti-maghiar-partidul-romania-unita
Miercuri, 20 August 2014


Bogdan Diaconescu demisioneaza din PSD si isi face partid nationalist anti-maghiar: Partidul Romania Unita

Scris de: Cristiana PetrariuDeputatul Bogdan Diaconu isi va anuna, joi, demisia din PSD si va infiinta un partid nationalist si anti-maghiar. Potrivit unor surse citate de hotnews.ro, Diaconu va anunta infiintarea unui partid anti-maghiar intr-o conferinta de presa tinuta la Parlament de la ora 12.00. Surse social-democrate sustin ca partidul i-a pus in vedere lui Bogdan Diaconu sa demisioneze pentru a nu tensiona relatia cu UDMR. Asta in conditiile in care deputatul Bogdan Diaconu a avut mai multe iesiri anti-maghiare si nationaliste. In consecinta, Victor Ponta i-ar fi cerut sa plece din PSD sau sa se abtina de la declaratii si actiuni care pun in pericol relatia PSD – UDMR. Intr-o postare pe Facebook, Diaconu anunta un eveniment pentru joi la ora 12, dar fara referire la noul partid. “De maine, extremismul maghiar in frunte cu UDMR trebuie sa se teama! De noi toti, cei care ne vom uni sa aparam Romania!”, scrie Diaconu. Noul partid ar urma sa se numeasca “Partidul Romania Unita”. UDMR ar fi amenintat ca vrea sa iasa de la guvernare din cauza atacurilor lui Bogdan Diaconu si a cerut in repetate randuri conducerii PSD sa de delimiteze de atacurile acestuia. Deputatul PSD Bogdan Diaconu a depus la Parlament o propunere legislativa prin care este interzisa autonomia teritoriala sau orice forma de secesionism.
Sunt de acord cu Bogdan,sa-i ajute Dumnezeu.SI SA AIBA SUCCESUL LUI VADIM  Wink
Memorat
 • Viasat
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 678
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4786 : August 21, 2014, 20:52:42 »


Lui Adrian Nastase ii datoram
Îi datoraţi aprobarea legii recunoştinţei. Multi dintre revolutionari, cu siguranţă mult peste două treimi dintre ei, au trait bine un deceniu, fară grija zilei de mine şi mulţi dintre ei încă trăiesc bine ca urmare a aprobărilor date de parlamentarii din partidul condus de Năstase. Fără să neg justeţea reproşurilor, atrag atenţia că revoluţionarii ar face mai bine dacă i-ar lăsa pe alţii să fie cei mai ferventi critici ai fostului premier.
Memorat
 • Viasat
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 678
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4787 : August 21, 2014, 21:03:02 »

Se rupe PSD și apare un nou partid
Publicat: 21 Aug 2014, 9:22 http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?action=post;topic=268.4785;num_replies=4785

Tip de minciună din mass-media. M-am întrebat întotdeauna ce se câştigă din aceste practici dezonorante? Speră cineva să antreneze astfel un fenomen semnificativ, care să răstoarne actualul raport de forte politice? E numai rezultatul unor frustrări personale? E greu de raspuns si descalificant pentru "omul de presă".

Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4788 : August 21, 2014, 21:26:37 »

N-am vazut la tv absolut totul cand a iesit Nastase de la puscarie dar am prins din zbor ceva de genul alegirilor anticipate.
Daca este asa probabil ca atat Nastase cat si greii psd-ului s-au saturat de prostiile facute de pontea si acolitii sai dar si de toata gloata de asa zis politicieni.
Sa ne asteptam pe viitor la o rasturnare de situatie printro asa zisa de lovitura partid si de ce nu si de stat?
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4789 : August 21, 2014, 21:53:38 »

activenews
http://activenews.ro/deputatul-bogdan-diaconu-demisionat-din-psd-si-face-un-partid-nationalist_1856005.html
Joi, 21 august 2014


Deputatul Bogdan Diaconu a demisionat din PSD şi face un partid NAŢIONALIST: România nu mai aparţine românilor, vom trezi energiile răsfirate ale poporului

Autorul: Mihai ȘomănescuUn nou partid îşi face apariţia pe scena politică: Partidul România Unită va fi înfiinţat de către deputatul Bogdan Diaconu, ce a anunţat că demisionează din PSD. Inclusiv blogul său a fost suspendat.
Iată declaraţia lui Bogdan Diaconu
Mi-am dat demisia din PSD, un gest de conștiință și de consecvență pe care îl voi continua printr-o angajare și mai puternică în lupta pentru apărarea demnității românești. Această demisie este dovada că nu am renunțat la principiile pentru care lupt de 4 ani și jumătate, iar cei care au sperat că îmi vor închide gura într-un fel sau altul vor avea o mare surpriză: de acum înainte voi vorbi și mai tare!
În ce situație suntem în clipa de față. România trece printr-o criză morală profundă în care politica a devenit locul minciunii absolute, locul în care ce spui în Opoziție nu mai e valabil când ajungi la Putere, iar ce ai făcut când ai ajuns la Putere este uitat și iertat pentru că ai ajuns din nou în Opoziție.
AJUNGE! Mi-am dat demisia din PSD pentru a protesta față de acest joc duplicitar și pentru că, de patru ani și jumătate de când activez în viața publică, eu nu mi-am schimbat opiniile și atitudinile, iar ce am spus în 2010 spun și astăzi și voi spune și peste 10 ani, am spus și cât am fost în PSD și voi spune la fel de răspicat și de azi înainte.
Clasa politică din ultimii 25 de ani a distrus România în toate felurile posibile, economic, moral, demografic, și ne-a adus în situația în care nu mai suntem un stat suveran, iar în curând, dacă nu ne vom împotrivi puternic, nu vom mai fi nici stat național unitar și indivizibil.
AJUNGE cu minciuna și cu promisiunile deșarte de campanie electorală, cu schimbarea de formă a puterii cu opoziția în timp ce trădarea și furtul continuă netulburate.
AJUNGE cu disprețul față de cetățenii României și față de dorințele lor firești, în timp ce țara este vândută pe nimic la bucată, iar românii nu mai au nimic: nu mai au păduri, nu mai au pământ, nu mai au industrie, nu mai au drumuri, nu mai au un sistem viabil de educație și, mai ales, nu mai au respectul nimănui.
AJUNGE cu ușurința cu care se aruncă banii țării pe fereastră, iar în viața românilor nu se simte nimic, în timp ce România devine pe zi ce trece o țară de tip sud-american cu miliardari și săraci, în care cetățeanul nu este nici protejat, nici recunoscut ca atare, iar drepturile sale sunt călcate în picioare.
Pentru a pune capăt acestei minciuni în care trăim și care ne-a adus la ruină, plec din PSD pentru a fonda un nou proiect politic bazat pe credința în valorile românești și în puterea noastră ca națiune. Îi chem pe toți cei care doresc să salvăm România de marasmul ultimilor 25 de ani și de continua trădare a partidelor de până acum să se alăture Partidului România Unită, formațiunea care îi va uni pe români pentru a le apăra binele, spre deosebire de toți cei care până acum i-au dezbinat ca să-i înșele și să-i sărăcească.
Partidul România Unită crede în români și crede în puterea națiunii noastre de a se lepăda de mizeria clasei politice din ultimii 25 de ani pentru a-și construi o țară demnă și respectată, o țară în care bunăstarea să nu mai fie un vis, respectul legii să nu mai fie o utopie, iar un trai decent să fie la îndemâna tuturor.
Partidul România Unită va trezi energiile dezamăgite și răsfirate ale poporului român și le va uni într-un scop unic: recâștigarea țării. Să spunem lucrurilor pe nume, așa cum nimeni nu mai are curaj să o facă: România de azi nu le mai aparține românilor. Ne vrem țara înapoi! Ne vrem țara întreagă! Ajunge cu risipirea, cu distrugerea, cu nepăsarea clasei politice, cu minciuna ridicată la rang de strategie politică.
Pentru ca toate acestea să înceteze, iar România să renască din cenușa în care au prăbușit-o partidele de după 1990, este nevoie de Partidul România Unită, care să-i alăture pe români, nu să-i împrăștie și să-i alunge de la decizia care le aparține în mod suveran.
Este timpul pentru unitate, pentru muncă și pentru reconstrucția a tot ce s-a distrus. Înființez Partidul România Unită pentru că România este amenințată cu desființarea, iar acest lucru trebuie să ne îngrijoreze și să ne mobilizeze.
Îi chem pe toți cei care gândesc și simt românește să vină în acest partid nou, caracterizat din punct de vedere doctrinar prin național-democrație, iar din punct de vedere programatic prin justiție socială, protecționism economic, eradicarea corupției, păstrarea și apărarea identității naționale.
Prin fondarea acestui partid îmi propun să ofer soluția pentru rezolvarea celor trei crize majore de care suferă România: criza morală, criza de identitate și criza demografică. Iar aceste crize pot fi rezolvate doar prin consolidarea celor trei piloni ai societății: sănătatea, educația și siguranța cetățenilor.
În România a devenit o rușine să ai valori românești, să iubești tradițiile, cultura și istoria acestui neam. Partidul România Unită este partidul celor care sunt mândri de trecutul lor, de originea lor și de valorile pe care acest neam le-a produs de-a lungul istoriei dar este, în egală măsură, și partidul celor care doresc să fie mândri și de prezentul, dar și de viitorul pe care îl construiesc pentru urmașii lor. Este partidul care se naște din dezgustul față de minciună și trădare pe care le vrea înlocuite de decență, profesionalism și pasiune pentru acest pământ.
Clasa politică aflată la guvernarea României în ultimii 25 de ani se face vinovată de distrugerea deliberată a economiei naționale, de prăbușirea nivelului de trai și de transformarea românilor în chiriași în propria lor țară. Iar dacă nu intervenim acum, din chiriași vom deveni sclavi. Din cauza unei clase politice lacome și care nu are nimic sfânt ne aflăm acum, ca stat și ca națiune, într-una din cele mai dramatice situații din istoria noastră. AJUNGE!
În România nicio formațiune politică nu mai crede în nimic, nu mai are idealuri și nu își mai dorește altceva decât practicarea cu succes a incompetenței, necinstei, hoției și trădării, așa cum au făcut toate partidele de după 1990. Chiar dacă nu toată lumea va fi de acord cu ceea ce propunem, între Partidul România Unită și orice alt partid există o diferență fundamentală: noi credem în ceva!
Partidul România Unită este un proiect al credinței și al speranței adresate românilor care s-au săturat de politica duplicitară vizavi de extremismul maghiar, la fel cum s-au săturat de corupție, de taxe, de incompetență și de umilințe. Îi invit pe cei care doresc ridicarea din genunchi a Neamului Românesc să mi se alăture, pentru că milioane de români doresc altceva decât au trăit, au văzut și au votat până acum. Partidul România Unită este un proiect de generație și este adresat tuturor celor care mai cred în România, în binele acestui popor și în valorile lui.
Partidul România Unită nu are nimic împotriva comunității maghiare din România, respectă drepturile minorităților și buna conviețuire dintre etnii, dar nu poate tolera ruperea teritoriului național și transformarea românilor în minoritari și în exilați în propria lor țară. Dușmanii comunității maghiare din România sunt politicienii acesteia și păpușarii lor din Ungaria, după cum dușmanii României sunt politicienii care sunt români doar cu numele pentru că își disprețuiesc și își distrug țara.
Partidul România Unită crede că a venit timpul să nu ne mai rușinăm de cuvintele națiune, iubire de țară și românism, însă avem datoria să le conferim acestor termeni conținut și substanță. Mai presus de toate, românii trebuie să se unească pentru a-și recupera țara, bunăstarea și demnitatea.
Săptămâna viitoare voi detalia programul noului partid, precum și componența Comitetului de Inițiativă care se ocupă deja de înființarea formațiunii. Și-au anunțat dorința de implicare atât parlamentari, cât și persoane din societatea civilă, dar mai ales mii de cetățeni români care s-au săturat să fie umiliți în propria lor țară.
Pentru cei care doresc mai multe amănunte despre demisia mea din PSD, am considerat că înainte a fi membru de partid, deputat ales în Parlament sau orice altceva, sunt român şi aşa trebuie să acționeze orice cetățean al României. În virtutea acestui principiu, am demisionat din PSD pentru că nu mai pot face parte dintr-un partid care încurajează UDMR în acțiunile sale separatiste și girează astfel destrămarea României.
Am făcut toate eforturile pentru a convinge PSD mai întâi să nu accepte UDMR la guvernare, iar apoi măcar să aibă curajul de a scăpa de acest cancer al politicii românești manevrat de la Budapesta, care este la rîndul ei dirijată de Moscova pentru a fărâmița statul român. Dar, în continuare, UDMR, acceptat ca participant la conducerea României, pregătește un proiect de lege al autonomiei teritoriale care va crea în România o enclavă etnică pe modelul separatist rus din Ucraina.
AJUNGE!
Ajunge cu toleranța pe care clasa politică românească și societatea în ansamblu o manifestă față de acest pericol la integritatea statului român.
Ajunge cu felul în care partidele extremiste maghiare, în frunte cu UDMR, se folosesc de banii și pârghiile statului român pentru a-l distruge din interior.
Niciun politician din România nu a fost constant și consecvent în această privință. Atunci când au nevoie de UDMR, partidele din România se înmoaie, când intră în opoziție descoperă brusc pericolul extremismului maghiar. Timp de 4 ani şi jumătate, am luat constant atitudine publică împotriva UDMR şi, în general, a pericolului reprezentat de extremismul maghiar, indiferent dacă făceam parte oficial din opoziție sau dintr-un partid aflat la putere și indiferent de relația partidului din care făceam parte cu UDMR.
Acum, în 2014, ne găsim în aceeaşi situaţie în care UDMR foloseşte calităţile oficiale ale liderilor săi, dar şi banii bugetului de stat pentru a conspira împotriva integrităţii ţării. În tot acest timp nu am renunţat niciodată să cred şi să mă exprim public cu privire la faptul că toate partidele şi formaţiunile din România ar trebuie să respecte Constituţia, ceea ce, evident, UDMR nu are de gând să facă.
Într-un moment în care UDMR se pregătește să depună la Parlament un proiect de lege al autonomiei teritoriale pe care l-am dezvăluit de acum două luni ca fiind o tentativă de a crea o enclavă separatistă în mijlocul României, iar această formaţiune încă este păstrată la guvernare, singura opţiune corectă a fost să mă despart de PSD în semn de protest.
Îmi păstrez mândria de a fi român, dar aceasta a devenit incompatibilă cu un partid care stă la masă cu separatiștii maghiari. Înainte de a face politică, am fost român și vreau să rămân astfel și după ce nu voi mai face politică, iar acest lucru face imposibile compromisurile care au ca preț integritatea țării. Este vremea ca România să ridice fruntea din pământ și să-și afirme dreptul de a fi respectată în lume și suverană aici, acasă.
Cât timp politica României se decide la Budapesta, iar politica Budapestei se decide la Moscova, nu cred că țara noastră mai este suverană.
Voi continua să lupt pentru redobândirea independenței reale a României și pentru renunţarea la iluzia unui sprijin politic din partea unor politicieni maghiari care nu au ce căuta în spațiul de decizie al României.
Am plecat din PSD din proprie convingere și pentru că îmi respect principiile în care nu mai crede nimeni. Am jurat acum patru ani și jumătate că voi lupta pentru a lăsa urmașilor noștri o Românie întreagă și nu una ciuntită și îmi respect acest jurământ. Este adevărat că am încercat să conving PSD că se află pe un drum greșit (același pe care au mers, din păcate, și ceilalți care au condus țara după 1989), dar UDMR a fost mai importantă. Voturile UDMR sunt, la această oră, mai presus de stabilitatea României, mai presus de integritatea teritorială și mai presus de viitorul țării noastre.
Nu voi renunța la luptă. Nu mă retrag, nu dispar, nu tac, nu dau înapoi, așa cum a încercat UDMR să mă determine pe toate căile. Dimpotrivă, lupta cu extremismul maghiar abia acum începe să capete proporții! UDMR nu are ce căuta în politica românească și, de aceea, una din misiunile pe care mi le asum este scoaterea formațiunilor extremiste maghiare în afara legii, pentru totdeauna. E timpul ca acelora care lucrează subteran sau fățiș împotriva Constituției și a demnității acestui stat să le fie frică. Diplomația și-a epuizat resursele. E timpul pentru acțiune. Românii vor dovedi încă o dată că toleranța lor are limite și că, atunci când acestea sunt depășite, ei sunt gata să își ia soarta în propriile lor mâini.
Ne-am săturat de toate minciunile și trădările și de distrugerea sistematică a României. AJUNGE!
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4790 : August 21, 2014, 22:02:13 »


Deputatul a avut mai multe luări de poziţie împotriva tendinţelor secesioniste ale minorităţii maghiare, ceea ce a dus la presiuni din partea UDMR ca Diaconu să fie exclus din partidul lui Ponta. De-asemenea, Diaconu a mai luat apărarea comunităţilor româneşti din afara graniţelor, inclusiv din Ucraina, ieşind din “linia” oficială a autorităţilor româneşti.
A sosit vremea marilor decizii. De astăzi, România va avea o alternativă la calea distrugerii pe care a fost împinsă în ultimii 25 de ani. Vă aştept alături de mine pe drumul pe care îl voi deschide astăzi pentru toţi cei care cred în România!“, a scris deputatul pe Facebook, în urmă cu două ore.
Mai mult, deputatul a promis că va ţine cont de sugestiile românilor în ceea ce priveşte răspunsul adecvat pentru UDMR şi cei care doresc desfiinţarea statului unitar român: “La ora 12.00, la Parlament, voi susţine o conferinţă de presă în care îmi voi clarifica poziţia politică referitoare la atacul declanşat de UDMR la adresa statului român din interiorul Guvernului României prin proiectul de lege al autonomiei teritoriale etnice. Vă mulţumesc pentru răspunsurile numeroase oferite de voi cu privire la atitudinea pe care trebuie să o am în această privinţă şi vă asigur că ţin cont de ele în ceea ce fac. Sper să fiţi alături de mine şi după anunţul pe care îl voi face mâine, mai ales că foarte mulţi dintre cei care mi-aţi transmis sugestiile voastre vă veţi regăsi în declaraţiile şi în acţiunile care vor urma…
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4791 : August 22, 2014, 23:06:00 »

https://www.youtube.com/watch?v=6Zmy5nyjEOI&feature=player_embedded
   

  DEDICAT IE PT TOȚI VÂNDUȚI PDL PSD ACEASISI MIZERIE
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4792 : August 23, 2014, 19:25:34 »

http://activenews.ro/realitatea-pe-care-politicienii-nu-vor-s-o-cunoasteti-romania-devenit-o-colonie-fosti-comunisti-ajung-sa-administreze-un-teritoriu-conform-unor-directive-din-afara_1855958.htmlRealitatea pe care politicienii nu vor s-o cunoaşteţi: România a devenit O COLONIE!  Foşti comunişti ajung să administreze un teritoriu conform unor directive din afară

Zbaterea partidelor de pe scena politică românească de a desemna candidat sau candidaţi la alegerile prezidenţiale ocupă prima pagină a ziarelor şi este subiectul analizelor televizate. Cu toate acestea, există şi oameni lucizi care văd dincolo de perdelele de fum şi spun lucrurilor pe nume.
Istoricul George Damian a făcut o analiză tăioasă a realităţii politice româneşti. Acesta spune că nu există “dreapta” sau “stânga”, iar Guvernele de la Bucureşti sunt irelevante, pentru că “România a devenit o colonie”.
“În România de azi nu există politică de dreapta sau de stânga. Guvernele de la Bucureşti sunt irelevante, politicienii români sunt compradori şi nimic mai mult. Din punct de vedere economic România a devenit o colonie, nu mai există politici economice naţionale, nu mai există planificare, nu mai există strategie de dezvoltare. Diverşi oameni proveniţi din fosta nomenklatură comunistă ajung să administreze un teritoriu şi o populaţie conform unor directive venite de la instituţii supranaţionale“.
Despre zbaterea celor care se auto-intitulează “dreapta”, în acest moment, Damian afirmă răspicat: “Discuţia despre dreapta şi stânga în politica românească este inutilă. Dreapta românească a fost exterminată fizic în puşcăriile comuniste. Supravieţuitorii au fost căpuşaţi rapid după 1989 şi a fost stoarsă toată vlaga din ei. Câtă vreme clasa politică de la Bucureşti a pierdut orice urmă de control asupra economiei româneşti pur şi simplu nu se mai poate discuta despre orientări ideologice. De aici şi confuzia totală, cu social-democraţi care rup lespezile mănăstirilor sau cu lideri de dreapta adepţi ai post-modernismului neo-marxist. Pentru un politolog întreg la cap România este un spaţiu al suprarealismului politic”.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4793 : August 23, 2014, 20:21:46 »

Nu se inghesuie nimeni la comentarii. Am gasit si art original, la http://www.george-damian.ro/candidatul-dreptei-nu-exista-pentru-ca-nu-exista-dreapta-5940.html. Poate o sa intelegeti de ce le ranjesc in nas celor care se recomanda de dr si critica stg de parca ar fi extraterestriali.

Candidatul dreptei nu există – pentru că nu există dreaptaIntelectualii „dreptei” chirăie mai dihai decât chivuţele de mahala. Îşi ridică fustele, scuipă şi stropesc trecătorii cu lapte din ţâţe, se tăvălesc în praf şi se zgârie pe ochi. Nu au reuşit „unificarea dreptei”, dreapta nu are un catindat unic. Unele chivuţe de dreapta s-au reorientat mai demultişor şi deja le cam adie dinspre buget la ONG-uri. Se duce dracului rapiţa şi anul ăsta!
Să vă spun secretul lui Polichinelle: în România nu există dreapta, cel puţin nu printre oamenii politici din primul eşalon. Haideţi să ne imaginăm că planul lui Gorbaciov ar fi funcţionat în România. Ceauşescu renunţa paşnic la putere, nu contează cum, iar Partidul Comunist Român continua să existe. Pe cine am fi văzut la televizor din 1989 încoace? Vă spun eu – pe aceiaşi oameni, poate că în alte funcţii, dar de principiu am fi avut aceeaşi galerie de mutre. Ion Iliescu, Ana Blandiana, Mircea Dinescu, Petre Roman, Corneliu Vadim Tudor, Adrian Năstase, Traian Băsescu, Alexandru Bârlădeanu, Theodor Stolojan, Nicolae Văcăroiu, Dan Voiculescu, Vladimir Tismăneanu etc. Ar fi fost exact aceiaşi oameni care ar fi preluat conducerea României. Poate că unii din lista de mai sus n-ar fi găsit un taxi pe 22 decembrie 1989, alţii rămaşi necunoscuţi acum nu ar fi ratat întâlnirea cu istoria – dar în mare, 75% am fi avut aceeaşi clasă politică.
În România de azi nu există politică de dreapta sau de stânga. Guvernele de la Bucureşti sunt irelevante, politicienii români sunt compradori şi nimic mai mult. Din punct de vedere economic România a devenit o colonie, nu mai există politici economice naţionale, nu mai există planificare, nu mai există strategie de dezvoltare. Diverşi oameni proveniţi din fosta nomenklatură comunistă ajung să administreze un teritoriu şi o populaţie conform unor directive venite de la instituţii supranaţionale. Planul sovietic care cerea transformarea României într-o ţară agricolă ar fi fost minunat în ziua de azi, noi acum nu mai producem nimic. Toate ramurile economice profitabile în baza unei infrastructuri construite în anii comunismului au fost vândute unor concerne străine, iar românii au fost transformaţi în forţă de muncă ieftină.
Discuţia despre dreapta şi stânga în politica românească este inutilă. Dreapta românească a fost exterminată fizic în puşcăriile comuniste. Supravieţuitorii au fost căpuşaţi rapid după 1989 şi a fost stoarsă toată vlaga din ei. Câtă vreme clasa politică de la Bucureşti a pierdut orice urmă de control asupra economiei româneşti pur şi simplu nu se mai poate discuta despre orientări ideologice. De aici şi confuzia totală, cu social-democraţi care rup lespezile mănăstirilor sau cu lideri de dreapta adepţi ai post-modernismului neo-marxist. Pentru un politolog întreg la cap România este un spaţiu al suprarealismului politic.
Dacă politcienii aflaţi în competiţie electorală la Bucureşti şi-ar da denumiri în funcţie de culori sau arome ar fi exact acelaşi lucru. La noi nu există „dreapta” şi nu există „candidatul dreptei”, există doar foşti comunişti care se bat pe funcţia de administrator al scării de bloc numită România în speranţa că vor putea fura să-şi pună termopane de aur.

P.S. Poate de acum înainte să existe şanse pentru apariţia unui curent autentic de dreapta în România, deşi la cum controlează post-comuniştii spaţiul public românesc este foarte greu de crezut că se va întâmpla aşa ceva.
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4794 : August 23, 2014, 22:14:02 »

Dl Ponta nu e capabil sa faca politica nationala. Iata ce a notat pe pagina sa de Facebook:

Victor Ponta
10 hrs ·
“Constat cu mare ingrijorare ca agresiunea Rusiei impotriva Ucrainei se acutizeaza. ‪#‎Romania‬ are o pozitie clara si foarte ferma, alaturi de ‪#‎UE‬ si ‪#‎SUA‬, de sprijin pentru Ucraina.
Obiectivul de politica externa privind sprijinul dat Republicii ‪#‎Moldova‬ pentru integrarea europeana decurge in mod normal”, a declarat premierul Victor ‪#‎Ponta‬ la Tulcea. https://www.facebook.com/victor.ponta/photos/a.156841647689064.26681.150967671609795/800808756625680/?type=1&theater


Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4795 : August 24, 2014, 13:22:12 »

BAMBILICI, CU CINE VOTEAZA POPULATIA, CUM PROFITA ANTENA3 SI CEI CA TINE S-O DUCA BINE PE SPATELE PLEBEI, CUM MANIPULEZI TU PE PORTAL ASEMENEA ANTENEI VOICULESCIENE Huh?? MI-ADUC AMINTE DE SOCIETATEA CEAUSIST COMUNISTA FORMATA DIN INCOMPETENTI, TURNATORI MIRSAVI, ALIAS DAN VOICULESCU, DAR SI AGERI OPORTUNISTI ASEMENI TIE CARE INFIERA CU MINIE PROLETARA ORICE CHELIE, ORICE PLEATA, DE TATUAJE CE SA MAI VORBIM!!!! DA-I INAINTE CA AI CUI SA TE ADRESEZI!!!!!!
SUNTEM PUTINI CARE VEDEM ALTFEL LUMEA , DAR E BINE CA SUNTEM, NU V-AM PUTUT INVINGE IN 1989 CA SUNTETI MULTI AI DRACU, DAR NOI EXISTAM SI ASTA VA IA MINTILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DE AICI VA TRAGETI! DE AICI MANIPULAREA!

https://www.youtube.com/watch?v=aAIiG6N_kJE


ALTA LUME!!! ALTA VIATA !!!

https://www.youtube.com/watch?v=ZSmtD40kILQ
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4796 : August 24, 2014, 13:30:20 »

BAMBILICI, CU CINE VOTEAZA POPULATIA, CUM PROFITA ANTENA3 SI CEI CA TINE S-O DUCA BINE PE SPATELE PLEBEI, CUM MANIPULEZI TU PE PORTAL ASEMENEA ANTENEI VOICULESCIENE Huh?? MI-ADUC AMINTE DE SOCIETATEA CEAUSIST COMUNISTA FORMATA DIN INCOMPETENTI, TURNATORI MIRSAVI, ALIAS DAN VOICULESCU, DAR SI AGERI OPORTUNISTI ASEMENI TIE CARE INFIERA CU MINIE PROLETARA ORICE CHELIE, ORICE PLEATA, DE TATUAJE CE SA MAI VORBIM!!!! DA-I INAINTE CA AI CUI SA TE ADRESEZI!!!!!!
SUNTEM PUTINI CARE VEDEM ALTFEL LUMEA , DAR E BINE CA SUNTEM, NU V-AM PUTUT INVINGE IN 1989 CA SUNTETI MULTI AI DRACU, DAR NOI EXISTAM SI ASTA VA IA MINTILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DE AICI VA TRAGETI! DE AICI MANIPULAREA!

https://www.youtube.com/watch?v=aAIiG6N_kJE


ALTA LUME!!! ALTA VIATA !!!

https://www.youtube.com/watch?v=ZSmtD40kILQ
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4797 : August 24, 2014, 14:20:05 »

Ce vb mai Boacana si de ce esti iarasi prostan? In primul exemplu e vb de halul in care a adus tara, cetatenii ei, indif de etnie, guvernarea pedelizda a piratului tau mult iubit (cu limba-ti pidosnica). N-ai obs data?
EUROPA, AJUTA-NE! partea I, https://www.youtube.com/watch?v=aAIiG6N_kJE = "20 septembrie 2010", deci in plina epoca basista, bai pacoste pupin pana la lesin!
A doua inregistrarea, https://www.youtube.com/watch?v=ZSmtD40kILQ, Sandra Pralong: "Europa ne ajută să garantăm statul de drept în România", e o alta jignire adusa celor care m stim cate ceva din cele ce s-au petrecut in Ro inainte, in timpul si dupa Rev. Pralonga ta e cea care facea cheta in SUA la Rev, dar nu pt victimele secu, ci pt a-i salva pe cei care au tras, pt ca erau "buni specialisti", sa-i duca intr-o tara nord-eu pt a-i proteja de razbunarea poporului. Brava exemple dai, mai Boacana mai! Mai ai multe?
Am si eu un exe, unul de zile mari, pt ca mare va fi ziua in care piratul va fi priponit pe viata acolo unde-i era locul de la incput.
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4798 : August 24, 2014, 14:38:20 »

http://www.cotidianul.ro/sandra-budis-pralong-salvatoarea-securistilor-in-decembrie-1989-201641/

Sandra Budiş-Pralong, salvatoarea securiştilor în decembrie 1989
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #4799 : August 24, 2014, 14:49:40 »

Da, K. Vb unui commentator de acolo: "nu conteaza daca are sau nu sanse, probabil ca aceeasi oficina de spionaj care il propunea pe MRUnguent, acum lanseraza baloane de incercare cu o conationala a acestuia; ideea e sa ne obisnuim usor usor cu ideea globalista si masoana: presedinte nu barbat , nu alb si nu roman; (doar e o Societate DEschisa, Nu?) Woodrea , cinganca, sau Rachela Prelung, de natie "aleasa"; aleasa de ea insasiIQ100"!
Dar prostanii forumului pupinbasesc in continuare, indif de ce m afla intre timp. O dovada in plus ca sunt stipendiati. Altfel ar fi dat bir cu fugitii dinainte de a se naste ca sa vomite din cauza la ce urma sa li se intample in viitor. Pt cei ca ei, la fel, procuroarea comunista e ca si pt Ma-lesi demna de respect si preamarire. Ma si mir ca n-au propus s-o faca membra de onoare si a sectei lor 21 din BMV.


Memorat
Pagini: 1 ... 318 319 [320] 321 322 ... 746
Schimbă forumul: