Main Content:

Pagini: 1 ... 678 679 [680] 681 682 ... 708

NOI CU CINE VOTAM ?

Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10185 : Februarie 08, 2019, 14:17:25 »

https://www.youtube.com/watch?v=W86Ww95qEMo   E ... 'cap luminat' ...  Grin Cry Grin Cry Grin
O fi fost Procurorul General (adjunct) al RSR la arestarea lui Goma ... ? ? ?  Cica, NU ... !!!
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10186 : Februarie 09, 2019, 01:50:24 »

Stiri Extreme
VANZAREA TOTALA A ROMANIEI SI ANIHILAREA ROMANILOR SI A ORTODOXIEI, LOVITURA DE STAT A REUSIT! SOROS A DEVENIT OFICIAL NOUL PREMIER AL ROMANIEI!
Nu mai am nici o indoiala, incendiul de la Club Colectiv a fost premediat. Tot ce s-a intamplat acolo a fost o actiune de tip steag fals prin care Soros [...]

Curios cum de, periodic, se găsesc câte unii să-l considere pe Soros ăsta un fel zmeul-zmeilor (mai degrabă turcalețul-turcaleților, cum spunea odată Mircea Crișan). Este chiar remarcabil cum un individ la vreo 88+ de ani este ilustrat a fi mai tare și mai universal infiltrat decât toți ceilalți în viață de pe planeta asta.

Dacă ar fi așa de tare și dacă am avea un prim-ministru măcar jumătate la fel de capabil, care să acționeze în interesul țării, păi atunci am fi cei mai tari din Europa – doar că sunt tare sceptic în privința unor astfel de ipoteze. Plus că nu văd de unde și până unde Cioloș să fi ajuns deja să fie [indiferent-ce], iar ca ălălalt să fi pus intenționat un foc într-un club din România – sunt curios dacă reușește să aprindă un ochi la aragaz în propria lui bucătărie.

N-am remarcat însă nicăieri prin balivernele de genul ăsta, atât cât le bag în seamă, să se pomenească vreun cuvânt despre mentalitatea autohtonă din a cărei cauză țara are mai puține păduri (mai ales din lăcomie), din a cărei cauză industria s-a dezintegrat (mai ales din incompetență), din a cărei cauză s-au făcut retrocedări integrale dintre care unele aberante (la origine inclusiv din dorința de răzbunare), din a cărei cauză sunt promovate nulități percepute de unii ca divinități (mai ales din lipsa educației) ș.a.m.d..

Am mai comentat odată genul ăsta tâmpit și contraproductiv de a da vina pe alții pentru problemele noastre contemporane, uitând sau făcând uitată perioada când multe lucruri mergeau la fel de prost din cauze, respectiv mentalități, care ne aparțin exclusiv. În acest sens reproduc aici un pasaj pe care l-am scris mai demult pe forumul de la Softpedia (atunci era vorba despre diacritice, dar se poate extrapola la orice altceva):

Citat din mesajul lui: secarica link=https://forum.softpedia.com/topic/138688-diacritice/page__st__936#entry15362438
Oricum, situația nu este nicidecum nouă, mai degrabă s-a format într-o epocă sumbră și s-a propagat aproape nealterată. Înainte de '89 lumea se bătea la propriu să apuce să ia orice „refuzat la export”, pentru că era sigur mai bun. Nu conta ce, salam, chiloți, mobilă, mașini. Discrepanța între produsele fabricate pentru „ei” și pentru „noi” era, de cele mai multe ori, evidentă. Azi când ceva merge prost fundamental lumea s-a învățat să dea vina pe UE, pe FMI, sau în tot cazul pe altcineva străin intereselor bla, bla, dar pe vremea aia erau doar românii, alți vinovați nu mai erau. De asta nu mai zice nimeni nimic.

Că or fi și interese sau presiuni din afară, desigur, asta nu pun la îndoială, presupun însă că în majoritatea țărilor există astfel de ingerințe, doar că aici intervine priceperea și poate chiar și dorința fiecărei țări să contracareze cumva acele influențe sau tendințe.

În postarea de la care am plecat aici mai erau și alte bazaconii – biserica ortodoxă cică este discreditată de nu-știu-cine. Ha. Comunicați-le ălora sau ăluia că își pierd sau pierde vremea și resursele în mod inutil, pentru că biserica ortodoxă se discreditează ea singură, cu construcții megalomanice de tip Ceaușescu II, fără nicio legătură cu simplitatea care stă la baza ortodoxiei. Afluxul de turiști care or să vină să caște gura la acea construcție vor intra la categoria „afaceri”, nu la categoria „credincioși”.

Cât despre:

Video:
MARELE ADEVAR PE CARE L-A SPUS CEAUSESCU INAINTE DE A FI ASASINAT

nu înțeleg cum de, mai ales pe acest forum care concentrează figuri care și-au adus contribuția, într-un fel sau altul, la stârpirea comunismului în România și înlăturarea unui țicnit zice-se pe 22 ora 12:10, mai răsar suspine din astea lacrimogene întru amintirea lui veșnică.

De altfel, unul dintre motivele pentru care m-am înregistrat pe acest forum a fost să pot să răspund la un mesaj relativ bizar, destul de recent, care zicea așa:
S-au anunțat dezvăluiri importante privitoare la sfîrșitul cuplului Ceaușescu pe Realitatea TV.

Din câte știu – și plecând de la ipoteza că, la acea vreme, filmările nu au fost contrafăcute în mod flagrant – sfârșitul cuplului Ceaușescu s-a consumat prin mitraliere. Dacă nu, presupun că s-ar putea relua în același mod. De ce ne-ar mai interesa alte „dezvăluiri” ?
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10187 : Februarie 09, 2019, 08:16:46 »

" Curios cum de, periodic, se găsesc câte unii să-l considere pe Soros ... " ... printre care ... si Trump ... ?!   ?!   ?!
" s-au făcut retrocedări integrale ... " ... 'Moni de la mazece' ... !!!
" Înainte de '89 lumea se bătea la propriu să apuce să ia orice ... " ...  La propriu s-au batut si ieri ...
" fără nicio legătură cu simplitatea care stă la baza ortodoxiei. ... " ... V-a placut clipul 'pro material lemnos ...caat mai putin', sa inteleg ...  Roll Eyes Grin Shocked
" unul dintre motivele pentru care m-am înregistrat pe acest forum a fost să pot să răspund la un mesaj relativ bizar ... "   Un simplu anunt facut de catre VANDUTII BIZARI DE LA 'I'REALITATEA ... !!!  Inregisrare fructuoasa, indiferent de motive.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5030
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10188 : Februarie 09, 2019, 18:47:40 »

E omul serviciilor secrete, domnule Rădulescu, nu vedeți că le face perfect jocul? Soros e un bătrîn ramolit în viziunea lui (ca să ne adoarmă conștiința), la ”Colectiv” n-a fost nimic, căci Cioloș nu se știe dacă poate aprinde focul de la aragaz, darămite un club, cînd chiar pe acest forum a fost citat un adjunct al unui important serviciu secret care a declarat că indicii convingătoare impun cercetarea varaiantei atentatului terorist șamd. Aversiunea pentru ortodoxie încheie convingător argumentația că individul este fie o coadă de topor, fie un agent sadea.

Iohannis - Soros
www.youtube.com/watch?v=q4m63olOTws

Visul și replica
www.youtube.com/watch?v=h0-9c-UMrkQ
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10189 : Februarie 11, 2019, 12:20:28 »

E omul serviciilor secrete, domnule Rădulescu, nu vedeți că le face perfect jocul? [...] Aversiunea pentru ortodoxie încheie convingător argumentația că individul este fie o coadă de topor, fie un agent sadea.


Deduc cumva că eu eram acela cu serviciile secrete. Nu m-am gândit la asta până acum, da' dacă o să am timp la un moment dat, poate o să încerc să mă interesez să aflu și eu de cine aparțin; mă aștept să fie însă destul de dificil de aflat (dacă nu chiar imposibil), aceasta fiind un domeniu – înțeleg – secret. Am reținut însă că îmi mai rămâne și varianta cu coada de topor, aste e, ce să fac.

Genul ăsta de replică pe care o dați îmi aduce aminte de anii ziarului Zig-Zag, când, dacă cineva zicea 9 lucruri rele și 1 bun despre Iliescu era catalogat automat drept FSN-ist – și invers, dacă cineva zicea 9 lucruri bune și 1 lucru rău despre Iliescu era catalogat automat drept țărănist sau liberal sau așa ceva. Era (și observ că încă este) de neconceput ca cineva să aibă o părere oarecare despre ceva, și atât.

Revenind: că Soros este un bătrân ramolit, nu este o „viziune” a mea, ci o simplă observație (in)directă: este suficient să mă uit la o poză de genul celei pe care chiar dumneavoastră ați (re)postat-o aici cu câteva mesaje în urmă, care poză este oricum deja veche de cel puțin trei ani și ceva, adică vârsta articolului original. Sau să înțeleg că pe ăla de acolo îl considerați a fi Făt-Frumos ?

N-am spus că la Colectiv n-a fost nimic, iar aia cu aprinderea ochiului de la aragaz din textul meu era o paranteză nesemnificativă și oricum se referea la „ălălalt”, eu însă m-am legat de tonul general al acelui articol, pe care îl consider complet tembel: gata, s-a trezit unu' care știe *absolut sigur* că acolo a fost mâna criminală a unor inamici externi și chiar identificați fără urmă de tăgadă; după el este absolut imposibil să fi fost unu' bou (român) care să fi dat foc din neglijență, este absolut imposibil să fi existat niște netrebnici (români) care să fi construit ceva cu materiale neadecvate unui asemenea loc și este absolut imposibil să fi existat alții de aceeași teapă sau mai rău (tot români) cărora să nu le fi trecut prin cap că la un asemenea eveniment trebuie să existe mai multe ieșiri de evacuare cu uși largi. Mai rămânea să spună că el e absolut sigur că acolo se cânta muzica diavolului, compusă special de ONG-uri ca să ademenească pe bieții tineri într-un loc înghesuit etc.

Că există posibilitatea unei conspirații, asta n-am cum știu sau să neg categoric, dar, până la proba contrarie, rămâne o simplă speculație; până atunci se pierde însă din vedere faptul că asemenea dezastre pot avea loc din cauze în primul rând interne și abia la urma-urmelor din cauze externe. La aspectul ăsta mă refeream în mesajul meu precedent.

Cât despre ortodoxie, n-am nimic cu ea, în schimb am ce am (dar nu aversiune, că ar fi exagerat) cu cei care instalează ca să zic așa și promovează construcții faraonice care, din punctul meu de vedere, n-au nimic de-a face cu tradițiile neamului românesc (și în general nici cu dogmele credinței creștine).

N-am înțeles totuși de ce scoateți aici de la naftalină un mesaj al cuiva vechi de cel puțin 3 ani, aparent doar pentru că îl aducea în discuție pe acel Soros; sunt tare curios cine o să devină noul țap ispășitor pentru toate relele pământului după ce ăla n-o să mai existe. De asemenea n-am înțeles de ce îl mai amintiți din când în când pe Ceaușescu. Despre observația asta n-ați comentat nimic.
Memorat
 • vamil
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1044
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10190 : Februarie 11, 2019, 17:35:35 »  Nu vă irosiți în zadar...
  Tocmai acum taman,
  Când vă înhață de suman,
  Rădulescu și Nval.

  Asta le este și se știe,
  La clapete ca să scrie,
  La comandă o prostie,
  Și au istă meserie.

Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10191 : Februarie 11, 2019, 18:37:49 »

Nea' Vamile ... despre 'ajutantu' nimic ?!   ?!   ?! ...  'Ranili trecutu-ti-a' ? ? ? ...  'Amenzili' platitule-ai ? ? ? ...   Grin Cry Grin Cry Grin
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10192 : Februarie 11, 2019, 18:54:28 »

" de suman " ...  NUUU, ca il ai portocaliuuu !!! Grin Grin Grin
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10193 : Februarie 11, 2019, 19:08:59 »

De asemenea n-am înțeles de ce îl mai amintiți din când în când pe Ceaușescu.
Dvs. considerati ca nu ar trebui ?
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10194 : Februarie 11, 2019, 19:53:21 »

De asemenea n-am înțeles de ce îl mai amintiți din când în când pe Ceaușescu.
Dvs. considerati ca nu ar trebui ?

Unu la mână, nu, ce sens are ? Și mai ales pe acest forum. Bine că s-a dus dracului. Este nevoie să amintesc că unii sunt acum morți respectiv alții răniți din cauza lui ? (nu exclusiv, desigur) Doi la mână, modul cum este amintit (cel puțin recent, nu știu mai demult) sugerează o victimizare: cică a fost „asasinat”, când de fapt a fost *executat*. Nu e totuna.
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10195 : Februarie 11, 2019, 21:33:55 »

Pai atunci ... nici abuzurile/lipsurile/etc., - dar si realizarile -, din perioada cat a condus Romania, nu ar (mai) trebui discutate/amintite/comentate/condamnate/etc. ... !?   !?   !?
Intr-adevar, 'executat' a fost ...  (dar) in urma unui SIMULACRU de proces ...
"Mai demult" ati fost plecat (din tara)? Sau nu citeati Forumul ?
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10196 : Februarie 12, 2019, 01:21:41 »

Pai atunci ... nici abuzurile/lipsurile/etc., - dar si realizarile -, din perioada cat a condus Romania, nu ar (mai) trebui discutate/amintite/comentate/condamnate/etc. ... !?   !?   !? [...]

Da, este corectă abordarea pe care o enunțați, nimic de zis. Este posibil să fiu eu mai sensibil la fraze a căror formulare (îmi) amintește de odele închinate conducătorului iubit etc. (acolo vinovații fiind, de fapt, lingăii vremii) sau care formulare (îmi) sugerează îngăduință în privința-i.

După cum am spus, mă refer la modul cum a fost amintit recent respectivul personaj; dacă mă înșel referitor la sensul pentru care a fost menționat și dacă în general în trecut rezulta clar altceva, fie explicit, fie din contextul discuțiilor, atunci îmi cer scuze pentru observație. Prin „mai demult” înseamnă că nu îmi amintesc, pentru că memoria la detalii de acest gen nu se întinde pe o perioadă prea lungă în urmă; în plus, deși forumul îl știu de ani buni, mult timp am poposit pe el rar și foarte scurt datorită stilului de „conversații” – respectiv limbaj – care se purtau/purta pe aici sau (plus că mai am și alte lucruri de făcut decât să stau pe internet toată ziua).

Referitor la simulacrul de proces, așa o fi, dar bine că a fost ce-a fost de i-a pus capac, altfel se lungea la nesfârșit și poate mai ieșea și nevinovat săracu' (și săraca). Recunosc că nu prea e creștinește să gândesc așa, dar când mă uit în jur și văd ce văd (și când mai știu și cum a fost ce-a fost), închid ochii și asta e.
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10197 : Februarie 12, 2019, 05:29:39 »

De acele ode imi aminteste in primul rand  "dizidentu' rev. fara drepturi"  Caramitru ... si fi-su de anii '50 (prin mesajul amenintator cu 'parnaia') ...
"...dar când mă uit în jur și văd ce văd (și când mai știu și cum a fost ce-a fost)..."  Posibil ca dvs. sa fi prins si vremuri mai rele, dar mie, cand ma uit in jur, nu-mi prea place  (aproape chiar DELOC)  ceea ce vad ...
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5030
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10198 : Februarie 14, 2019, 00:51:40 »

Delirul porpagandei!

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5030
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10199 : Februarie 14, 2019, 00:58:44 »

Dacă nu a fost să fie Elena Udrea, să fie... alta, dar să fie!

Memorat
Pagini: 1 ... 678 679 [680] 681 682 ... 708
Schimbă forumul: