Main Content:

Pagini: 1 ... 706 707 [708] 709 710 ... 725

NOI CU CINE VOTAM ?

Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10605 : August 08, 2019, 10:22:00 »

Iata un adevar prezentat succint, dar clar, pentru care mi s-au turnat (si de catre multi dintre voi) tone de laturi in cap! Sa va fie de bine, caci de rusine se pare ca nu se poate pune problema.
Chiriile se iau cu multă răbdare, pas cu pas
www.youtube.com/watch?v=jNqpNyM8Gnc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3YD-WcqXrjCE88SVBeACclQQ9-d4rXbgzMOpnf5LWaKAHGucmk0NWgxaM
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2419
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10606 : August 08, 2019, 16:33:29 »
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2419
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10607 : August 08, 2019, 16:44:38 »

Cum „a înghițit” Dăncilă tablele interactive ale elevilor, promise la începutul anului
DE Petre Bădică | Actualizat: 07.08.2019 - 15:47   
https://newsweek.ro/educatie/cum-a-inghitit-dancila-tablele-interactive-ale-elevilor-promise-la-inceputul-anului
 
Rectificarea bugetară a amânat pentru o dată necunoscută demararea proiectului prin care elevii ar fi învățat după metode moderne.
 La începutul anului, Viorica Dăncilă anunța că, fiecare elev, va fi conectat la tehnologia viitorului într-un viitor foarte apropiat.
„În bugetul acestui an, am alocat educației cu 47% mai mult decât anul trecut, de la 21 miliarde la 30,8 miliarde, banii mergând atât spre investiții, cât și pentru majorările salariale. Voi enumera câteva programe importante pe care le vom derula în perioada următoare: dotarea fiecărei clase pentru elevii din clasele V-XII cu table electronice interactive; rechizite în valoare de 0,7 miliarde de lei pentru aproximativ două milioane de copii; majorarea cu 25% a veniturilor nete ale cadrelor didactice”, a spus Viorica Dăncilă, la începutul ședinței Guvernului, din februarie 2019, citată de Mediafax. 
Au trecut opt luni din 2019 și guvernul, în foame de bani, a trecut la o rectificare bugetară prin care Ministerul Educației a pierdut un milliard.
Ministerul a anunțat și de unde „tăierile”: „Referitor la Titlul 58 Proiecte cu finanţare din fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020, suma de 2.1 miliarde de lei rămâne în buget drept credite de angajament, ceea ce dă posibilitatea începerii şi derulării proiectului Instrumente pentru clasă - table interactive”, arată sursa citată. De unde rezultă că nu există niciun orizont de timp până când elevii vor putea să beneficieze de table interactive la clasă.
Cât despre promisiunea premierului de a da „rechizite în valoare de 0,7 miliarde de lei pentru aproximativ două milioane de copii”, ea a fost tăiată la rectificare. Potrivit Ministerului Educației s-au tăiat „ 440 milioane de lei la Titlul 57 „Asistenţa socială”, sume aferente programului „Merg la şcoală”, întrucât, până în prezent, actul normativ necesar derulării acestui program nu a fost aprobat.” 
Programul „Merg la școală” prevedea că „fiecare elev din România va primi, din anul școlar 2019-2020, 5 tichete a câte 50 de lei fiecare, adică 250 de lei, potrivit unui proiect de hotărâre publicat în dezbatere pe pagina Ministerului Educației. Banii pot fi folosiți doar pentru echipament sportiv, manuale, cărți și rechizite”. 


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5312
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10608 : August 11, 2019, 11:57:16 »

Daniela Surupaceanu a distribuit un link pe Facebook, 4 minute.

"Duceți, vă rog, vestea mai departe. Spuneți-le cunoscuților dvs. că un om ca ei, fără servicii în spate, fără trusturi de presă în spate, fără grupuri de interese interne sau externe în spate, fără resursele financiare ale unui partid sau ale unui pseudoindependent susținut puternic de diverși în spate, fără sfori, fără păpușari, DE ORICE FEL, vrea să le dea mâna. Spuneți-le că un om obișnuit, ca ei, cu calități și defecte, dar cu iubire de LIBERTATE, de DREPTATE, de UMANITATE vrea să dea mâna cu ei. Spuneți-le că un om care se știe departe de a fi perfect vrea să le dea mâna pentru a construi ceva împreună, nu pentru a-i minți, în schimbul votului, promițându-le tot felul de lucruri.

Numai dumneavoastră, OAMENII LIBERI ai acestei țări, puteți transforma România în Țara unui VIS posibil! Iar eu, la rândul meu, am nevoie să-mi întindeți mâna dumneavoastră, așa cum este ea – fină, aspră, tânără, ridată... Numai dumneavoastră, fie și cu o singură semnătură, mă puteți ajuta pe acest drum – drumul omului LIBER!

...Fie să FIM, oameni liberi! Și ne-OM număra în curând, oricâți vom fi fiind...”
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5312
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10609 : August 12, 2019, 13:07:09 »

Mihai Babitchi 2 ore
https://www.facebook.com/groups/457229437795435/permalink/1157478531103852
Articolul de mai jos, apărut în „Unirea” conține cifre seci, plictisitoare, dar ele conving despre ipocrizia guvernanților. E destinat celor interesați de soarta României. Față de ceilalți îmi cer scuze.

TRIUMFALISMUL GUVERNAMENTAL

De la 1 septembrie pensiile vor crește cu 10%, ca și alte tipuri de salarii (exemplu: salariul minim pentru absolvenții de studii superioare va ajunge la 4576 lei) potrivit programului de guvernare și acest fapt îi umple de bucurie pe cei care trăiesc doar din asemenea venituri. Fără să se gândească ce impact devastator are această măsură populistă asupra economiei. Guvernul Dăncilă susține că această măsură are acoperire în creșterea economică înregistrată de la începutul anului (5,1% pe primul trimestru din 2019) deși analiștii și însuși Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, atrag atenția că bugetul este alcătuit neprofesionist iar în spatele unor cifre triumfaliste se ascund dezechilibre periculoase pentru economie iar unele măsuri sunt dezastruoase pentru mediul de afaceri. Urmărind graficele întocmite de la intrarea României în UE, descoperim că economia înregistrează în anul curent cea mai mare inflație (4,1%), cea mai accelerată depreciere a monedei naționale (-2%), cel mai mare deficit de cont curent, și raportat la PIB (1,4%). Cheltuielile cu salariile publice au crescut în totalul cheltuielilor de la 8,5% în 2008 la 14,7% în 2018 și continuă să crească fără sustenabilitate economică. Astfel, deficitul public în primele cinci luni din 2019 este cu 81% mai mare față de aceeași perioadă din anul anterior. România ocupă primul loc în Europa la aceste anomalii. Pentru edificare sporirea cheltuielilor publice s-a reflectat în trei componente: personal bugetar (+24,6%), asistență socială (+15%), dobânzi pentru creditele contractate (13,7%). Adunate, aceste cifre dau 70% din totalul cheltuielilor publice.

De unde vin banii? Din împrumuturi cu dobânzi aproape cămătărești luate de la finanța internațională. România se împrumută cu o dobândă de 4,59% față de Ungaria – 2,74%, Grecia – 2,64%, Bulgaria – 0,32%. Mugur Isărescu a atras atenția că veniturile la bugetul de stat au scăzut până la 27% din PIB, față de 32% în anul 2000 când a fost el prim-ministru. Iar atunci cheltuielile nu depășeau 40% din PIB. „Ponderea cheltuielilor cu salarii și pensii este peste 70% în total și nu prea mai poți manevra pentru a găsi bani pentru investiții” – a punctat el sec într-o intervenție publică. De aceea investițiile publice au ajuns în anul 2019 la minimul ultimului deceniu. Cheltuielile cu personalul bugetar au crescut cu 25% față de aceeași perioadă a anului trecut astfel încât creșterea salariilor în sectorul public a ajuns să fie dublă față de sectorul privat, respectiv să depășească 10% din PIB în 2019. Pe de altă parte deficitul tot mai mare de cont curent arată că creșterile de pensii și salarii au stimulat consumul, dar nu al produselor din economia proprie ci importurile, adică îmbogățesc pe alții. Oamenii de afaceri atrag atenția că modificarea substanțială a salariului minim pentru absolvenții de studii superioare face ca, în funcție de numărul acestora, profitul companiilor să se diminueze între 37,7% - 75,3% cu consecințe asupra posibilităților de investiții.

Ministrul de finanțe Teodorovici este conștient de secătuirea posibilităților interne de acoperire a necesarului bugetat. Mai ales că în fruntea ANAF au fost instalați de obicei, ca și în alte sectoare ale administrației centrale, persoane parazitare ale mediului politic. Mihaela Triculescu, de pildă, a fost promovată ca șefă ANAF de pe funcția de contabilă a firmei de curățenie a Primăriei Cârcea , jud. Dolj. E drept că arăta strașnic, și asta o știa cel mai bine fostul coordonator al economiei românești, Darius Vâlcov. Consecința promovării incompetenței – încasări sub cele scontate, birocrație nereformată, apariția necesității unor împrumuturi externe înrobitoare. Deși este an electoral, ca și cel următor de altfel, Guvernul este obligat, înainte de a intra în colaps financiar (chiar cu dobânzi mari, România găsește tot mai greu împrumuturi) să introducă noi taxe (majorarea accizei la țigarete, sau pe băuturile cu conținut de zahăr), taxarea suplimentară a pensiilor speciale (cea mai mare pensie specială e în Argeș și se ridică la 74.219 lei) și restructurarea schemei de încadrare a personalului în sectorul bugetar, mai ales central. Se are în vedere și reducerea cu 50% a posturilor de secretari de stat și a cabinetelor acestora precum și blocarea ocupării posturilor eliberate în administrația locală.

România traversează din păcate o perioadă nu tocmai fastă în care a devenit vizibilă disoluția unor instituții fundamentale ale statului. Guvernarea PSD-ALDE a însemnat amatorism și improvizație iar șarja politică interlopă a lui Liviu Dragnea a decredibilizat-o în ochii Europei și nu numai. Singura speranță rămân apropiatele alegeri. Poate că am învățat să gândim înainte de a băga biletul în urnă.

Mihai Babițchi
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5312
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10610 : August 12, 2019, 14:47:26 »Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11375
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10611 : August 14, 2019, 00:45:04 »

Na...! Poftim...!Parlamentarul Diasporei, condamnat penal. Deputatul Coliu a ascuns că a făcut pușcărie pentru înșelăciune: «Mi-e rușine, vă cer iertare tuturor»

https://ziarulromanesc.de/diaspora/parlamentarul-diasporei-condamnat-penal-deputatul-coliu-a-ascuns-ca-a-facut-puscarie-pentru-inselaciune-mi-e-rusine-va-cer-iertare-tuturor/?fbclid=IwAR2ehxBZ5Njj_-0CcVlZ2EzgE1TWzalBfUb1FzhaWmpJ4u5TMF4kovF5wpU

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5312
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10612 : August 14, 2019, 10:51:24 »

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5312
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10613 : August 14, 2019, 10:53:18 »Toți oamenii serviciilor.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5312
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10614 : August 17, 2019, 11:23:54 »

Iulian Capsali · 14 ore ·

Fără mine!

Alegeți voi între un retardat care mestecă piulițe și Barnavernet.
Eu nu pot să văd diferențe notabile.

În fond, avem doi imbecili neomarxiști care-și împart pavlovienii #rezist.

Ce să caut între extrema stângă globalistă împărțită între Hellvig și Coldea?
Doar nu m-am tâmpit.

Nu mă întrebați pe cine aș vota în primul tur, că nu sunt încă edificat. O voi face în curând, sper. Oricum, la al doilea tur, dacă intră și o maimuță cu unul dintre cei doi, o votez. Dar, în cazul în care ajung cei doi candidați Soros (anti-Familie, anti-Biserică, anti-Stat suveran), mă voi uita la cum se vor strofoca deontologii ca să votez "răul mai mic".

Nu l-am votat pe Iliescu în competiția cu Vadim (am văzut în fața ochilor imensa manipulare a revoltei populare cu așa zișii teroriști ninja, care a costat peste 1000 de victime nevinovate, totul doar pentru cauționarea kaghebistului FSN, iar țipetele GDS-iste m-au lăsat rece), nu o să merg acum pentru un subdezvoltat psihic care ne-a batjocorit 5 ani.

A, va veni unul mai turpid? Păi să vină, că poate ne vom trezi din prostia amorțită.

Oricum, pregătiți-vă cu ăștia doi de primit refugiați din Africa și Orient.
Au timp să umple țara de ei în 5 ani
.


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5312
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10615 : August 17, 2019, 11:39:41 »

Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2419
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10616 : August 17, 2019, 17:13:55 »

Iulian Capsali · 14 ore ·

Fără mine!

Alegeți voi între un retardat care mestecă piulițe și Barnavernet.
Eu nu pot să văd diferențe notabile.

În fond, avem doi imbecili neomarxiști care-și împart pavlovienii #rezist.

Ce să caut între extrema stângă globalistă împărțită între Hellvig și Coldea?
Doar nu m-am tâmpit.

Nu mă întrebați pe cine aș vota în primul tur, că nu sunt încă edificat. O voi face în curând, sper. Oricum, la al doilea tur, dacă intră și o maimuță cu unul dintre cei doi, o votez. Dar, în cazul în care ajung cei doi candidați Soros (anti-Familie, anti-Biserică, anti-Stat suveran), mă voi uita la cum se vor strofoca deontologii ca să votez "răul mai mic".

Nu l-am votat pe Iliescu în competiția cu Vadim (am văzut în fața ochilor imensa manipulare a revoltei populare cu așa zișii teroriști ninja, care a costat peste 1000 de victime nevinovate, totul doar pentru cauționarea kaghebistului FSN, iar țipetele GDS-iste m-au lăsat rece), nu o să merg acum pentru un subdezvoltat psihic care ne-a batjocorit 5 ani.

A, va veni unul mai turpid? Păi să vină, că poate ne vom trezi din prostia amorțită.

Oricum, pregătiți-vă cu ăștia doi de primit refugiați din Africa și Orient.
Au timp să umple țara de ei în 5 ani
.
Nval, salariile  muncitorilor LE A STABILIT GUVERNUL PSD, PRIN OU SI NU DOBITOCUL.ASA E MUNCITORUL RO IA IN CONSTRUCTII 3000 NET, CONFORM PROGRAMULUI PSD, SI VIETNAMEZI 4000. SI NICI ASA NU AVEM MUNCITORI RO PE SANTIERE, DECIT SALAHORII. CEI "MESERIASI" SI NEBAUTORI, SUNT AFARA PE 1400-2500E.
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2419
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10617 : August 17, 2019, 17:18:45 »

Dragnea, Olguța Vasilescu, Manda și Cuc au inaugurat două borduri din „drumul expres” Craiova-Pitești. USR publică poza de după. PSD acuză USR de fake news
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5312
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10618 : August 17, 2019, 20:56:08 »

Și din cauza aceasta l-au băgat la închisoare pe Dragnea, pentru că încerca să le strice mecanismul financiar de înlocuire a românilor cu străini.
Nu apăr pesediștii în general, ci doar oamenii care au colaborat cu Dragnea pentru mărirea veniturilor românilor în general. Place, nu place, asta e.
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10619 : August 20, 2019, 04:37:45 »

Vasile, Vasile ... ''îți cheamă ș-un câne'' ... Cum  "te las mai liber, cum îți faci de cap"!  USR !?   !?   !? 
"SAIT DE ANCHETE, INTERESANT" !?   !?   !?      Pai ... la "proiecte" gasim doar:    "Agenți ruși"  si ...
"Promotorii discursului anti-occidental in Romania si Bulgaria" ...  Putin, f.putin ... si "cu dedicatie"!
Memorat
Pagini: 1 ... 706 707 [708] 709 710 ... 725
Schimbă forumul: