Main Content:

Pagini: 1 ... 729 730 [731] 732 733

NOI CU CINE VOTAM ?

 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5591
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10950 : Mai 24, 2020, 19:18:56 »

Guvernul fără program de guvernare, ”Guvernul Meu” cum ne scuipă pe ecrane Joahhnis, secretizează totul. De ce oare?
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5591
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10951 : Mai 24, 2020, 19:25:02 »

UE, acord istoric. Coita îi cere lui Iohannis DECLASIFICAREA: Cu ce a venit Orban la masă?
https://www.dcnews.ro/ue-acord-istoric-coita-ii-cere-lui-iohannis-declasificarea-cu-ce-a-venit-orban-la-masa_750076.html?fbclid=IwAR18DXF3A9qbbZ3sUj4g-ew5GgtfOMOTHWPQ51Z64gExjcOyA5B453OOOTQAlex Coita, co-preşedintele Platformei Social Liberale, cere explicații atât PNL-ului, prin reprezentanții săi de la Guvernare, cât și președintelui Klaus Iohannis, pentru a vedea cum a stat România la masa negocierilor, la Bruxelles.

”Bruxelles-ul a trecut la nivelul următor și România încă se joacă cu termometrul în nisip.

Uniunea Europeană a ajuns săptămâna asta la un acord istoric, care va schimba viețile fiecăruia dintre noi. Vreau să-l întreb pe Președintele Iohannis: ce au făcut autoritățile pentru a se ajunge la acest acord istoric? Vă solicit, domnule Președinte, să puneți la dispoziția publicului elementele declasificate ale contribuției României la negocierile privind Acordul european. Care a fost punctul nostru de vedere? Cum a fost negociat?

Am avut vreo contribuție sau am stat pe margine ca băieții mai mici care stau și sparg semințe pe margine în timp ce cei mari joacă fotbal?

Pe zi ce trece, România, cu Orban la Palatul Victoria e din ce în ce mai ruptă de Europa. Suntem pe dinafară de la marile decizii care se iau la Bruxelles. A trecut o lună jumate de când am scris liderilor europeni și le-am cerut să vină cu o schemă de împrumut garantat în solidaritate de toți membrii UE, care să ne permită să ne reconstruim țara după criză. La câteva zile, am venit și cu proiectul de țară România mea de 10, în care detaliam pe capitole bugetare alocările celor 25 de miliarde de care avem nevoie.

Îl întreb pe Președintele Iohannis: care a fost contribuția României la această dezbatere? Cu ce a venit Orban la masă când s-a discutat la Bruxelles soluția pentru România? Că în presă nu a ieșit cu nimic, doar niște bâlbe penibile.

Păi e posibil, domnilor guvernanți, când țara arde voi să monopolizați agenda publică cu subiectul PENIBIL al termometrelor, care nu doar că nu ajută pe nimeni (este doar o formă fără fond!) dar și riscă să genereze discriminări, pentru că legea e prost făcută (a devenit notorie povestea tânărului cu abces la o măsea care nu a putut intra în farmacie să-și ia antibiotic pentru că avea febră)?

Spuneți că ajutați IMM-urile să ia credite, dar reiese că proiectul este o VRĂJEALĂ pentru că nu iau credit decât puțini, foarte puțini dintre solicitianți, cu toate garanțiile voastrede stat!

Între timp, crește frustrarea românilor referitoare la Europa: nu luăm destui bani, când îi luăm se duc la șmecheri, suntem ținuți afară din Schengen iar românii noștri sunt tratați ca sclavi în Germania, unii se îmbolnăvesc și mor.

UE nici nu poate înlocui politicienii slabi și incompetenți de la noi, nici nu poate acționa în interesul României atunci când ai noștri nu o face, pare că nu înțelege nevoile noastre și că lucrează doar pentru „cei mari." În aceste condiții, e normal să devenim tot mai euro-sceptici.

ȘI TOTUȘI! Lucrurile se schimbă. Atunci când am scris lui Merkel și Ursulei von der Leyen, lucrurile erau pe muchie de cuțit. Statele nordice, cu suflet de contabil și gândire de magazioner, riscau să blocheze prin încăpățânarea lor 70 de ani de integrare europeană.

Și totuși! Merkel a înțeles că degeaba produci, dacă nimeni nu are bani să-ți cumpere marfa.

Planul decis săptămâna asta la Bruxelles este mai mic decât avem nevoie -- 500 de miliarde de euro înseamnă 3% din PIB-ul UE 27, în condițiile în care nemții au injectat deja în economia lor 15% din PIB. Este mai mic, dar este un început, și un început spre un proces de federalizare a UE, în sensul în care să existe un mecanism real și independent de statele mari care să-i ridice pe cei mai săraci, cum suntem noi esticii și sudicii.

Noi am propus acum o lună jumate o formulă prin care să putem lua bani de pe piețele financiare cu garanția TUTUROR statelor UE, adică să avem 26 de giranți care să ne ajute să ridicăm bani repede și la dobânzi mici.

Merkel cu Macron au venit cu ideea ca însăși UE, ca entitate de sine stătătoare, să garanteze acești bani -- nu statele membre. Asta înseamnă 3 lucruri:

- UNU: Bruxelles-ul va putea să se împrumute direct fără să ceară voie de la Merkel

- DOI: Bruxelles-ul va avea un buget mai mare pe care să-l poată da celor săraci, creșterea în primă fază e de 180 de miliarde de euro

- TREI: Bruxelles-ul poate să emită obligațiuni la fel ca un stat suveran.

IAR ASTA E BINE! Pentru că în formula de până acum, aveam o iluzie de UNIUNE atunci când doar cei mari de fapt dictau. Așa, chiar va exista un „fond de rulment" care va fi folosit fără să ceară voie de la Berlin sau Paris. Iar acești bani vor merge să-i ajute pe toți, cu precădere pe cei mai săraci.

În momentul în care am scris lui Merkel, opțiunile UE erau două: destrămare sau federalizare. Destrămarea UE însemna că România revenea în deșertul geopolitic unde am stat toată istoria noastră, la intersecția dijntre imperii.

Federalizarea însemna că puterea mergea de la statele mari la „centru", adică la birocrații de la Bruxelles, care așa robotici cum sunt ei sunt ghidați de reguli stricte și mai greu influențați de lăcomia și interesele unor țări.

Din aceste două opțiuni, aleg a doua! Iar noi hai să ne apucăm de treabă pentru că avem atâtea de făcut în țara asta!” a scris Alex Coita pe Facebook.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5591
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10952 : Mai 24, 2020, 21:58:49 »

Fanel Marius Ion · 12 mai la 14:45
https://www.facebook.com/groups/partidulromanilordindacia/?multi_permalinks=2754568334830300%2C2752200928400374&notif_id=1589041807293404&notif_t=group_activityUN ULTIM AVERTISMENT!!!

AI ÎNȚELES PLĂVANE? AI ÎNȚELES BEȚIVANE? AI ÎNȚELES TATARULE? AI ÎNȚELES ARAHATULE? AȚI ÎNȚELES TOȚI CEI CARE FACEȚI PARTE DIN SISTEMUL CRIMINAL?

1.NU NE PUTEȚI IMPUNE „REGULI” SAU „DECIZII” PRIN OUG PRIN CARE NE RESTRÂNGEȚI DREPTURILE ȘI LIBERTĂȚILE GARANTATE PRIN CONSTITUȚIE FARĂ LEGE ORGANICA TRECUTA PRIN PARLAMENT VALABILE PE UN TERMEN PRECIS DELIMITAT!

2.NU VEȚI PUTEA SUPRIMA LIBERTATEA DE EXPRIMARE, CU ATÂT MAI PUȚIN PRESA LIBERA, O SPUNE CLAR CONSTITUȚIA!

3.NU VEȚI PUTEA INTERZICE DREPTUL DE A PROTESTA SAU DE A FACE MITINGURI!

4.NU VEȚI PUTEA IMPUNE VACCINAREA OBLIGATORIE NICI MACAR PRIN LEGE, SUNTEȚI OBLIGAȚI SĂ FACEȚI REFERENDUM!

5.NU VEȚI PUTEA AMENDA CETĂȚENII PRIN POLITIA DE PROXIMITATE SANITARA!

6.NU VEȚI PUTEA REFUZA ACTE MEDICALE!

7.NU VEȚI PUTEA OBLIGA LA ACTE MEDICALE! NU VEȚI PUTEA OBLIGA LA TESTARE!

8.PREȘEDINTELE IOHANNIS NU ARE DREPTUL DE A CONVOCA GUVERNUL PENTRU A IMPUNE DECIZII ȘI NICI SĂ SE AMESTECE ÎN PROCESUL DE LEGIFERARE!

9.NU VEȚI PUTEA LIMITA ACCESUL ÎN PARCURI ȘI NICI ÎN BISERICI, NU VEȚI PUTEA INTEZICE SĂ ATINGEM OBIECTELE DE CULT!

10.NU VEȚI PUTEA OBLIGA COPIII SĂ SE JOACE ÎN SPATII DELIMITATE DE PRIMĂRIE!

11.NU VEȚI PUTEA IMPUNE TELEȘCOALĂ NICI MACAR PRIN LEGE, SUNTEȚI OBLIGAȚI SĂ FACEȚI REFERENDUM!

12.VEȚI ABROGA LEGEA EDUCAȚIEI SEXUALE ÎNCĂ DIN CLASA ZERO RECOMANDATA DE OMS DEOARECE NU AȚI FĂCUT REFERENDUM!

13.NU VEȚI MAI PUTEA TINE ÎNCHISE AMBULATORIILE SPITALELOR, DEOARECE ACESTEA SUNT GOALE PESTE 90%!

14.NU VEȚI PUTEA IMPUNE CERTIFICATE DE SĂNĂTATE DECÂT PRIN REFERENDUM!

15.NU VEȚI PUTEA LIMITA SUB NICI O FORMA CIRCULAȚIA INTRE LOCALITĂȚI!

16.NU VEȚI PUTEA IMPUNE NICI MACAR PRIN LEGE INTRAREA ÎN STATIUNI ȘI ORGANIZAREA DE PELERINAJE LA MĂNĂSTIRI!

17.NU VEȚI PUTEA OBLIGA SĂ FIM TESTAȚI DACA AVEM TEMPERATURA ȘI NICI INTERZICE ACCESUL LA ACTE MEDICALE CONDITIONANDU-LE DE PROTOCOALELE COVID!

18.NU VEȚI PUTEA OBLIGA LA PURTATEA MĂȘTII DECÂT PRIN REFERENDUM!

19.NU VEȚI PUTEA LIMITA ACCESUL ÎN MJLOACE DE TRANSPORT FARĂ A GĂSI SURSA DE FINANȚARE A PIERDERILOR ÎNREGISTRATE DE COMPANIILOR DE TRANSPORT ȘI ASTA DOAR PRIN LEGE ORGANICA PE TERMEN PRECIS DELIMITAT!

20.NU NE PUTEȚI ÎNCALCĂ NICI UN DREPT ȘI NICI O LIBERTATE GARANTATA PRIN CONSTITUȚIE NICI PRIN DECIZII, NICI PRIN LEGI PERMANENTE DECÂT PRIN REFERENDUM!

DACA NU VEȚI RESPECTA ACESTE PUNCTE NU VOM RASPUNDE PENTRU CEEA CE VĂ URMA!

AVEM ACȚIUNI FĂCUTE DE AVOCAȚII NOȘTRI, SUSȚINUTE DE ACADEMICIENI, REZERVIȘTI ȘI O PARTE DIN SERVICIILE CE IUBESC ROMANIA ÎMPOTRIVĂ ORGANIZAȚIEI OMS, PREȘEDINTELUI KLAUS IOHANNIS ȘI GUVERNULUI PNL, CU PROBE ȘI DOVEZI PRIN CARE VĂ INCRIMINAM PENTRU GENOCID PLANIFICAT UMAN ȘI ECONOMIC!
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5591
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10953 : Mai 25, 2020, 08:56:16 »

E vremea tunurilor!
Se achiziționează la foc automat și pe repede înainte! Recordul guvernului: în 4 ore vrem ofertele!
Vă prezint documentul și regret că e presărat cu greșeli gramaticale, dar și că parchetul închide ochii.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5591
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10954 : Mai 25, 2020, 09:00:22 »

Memorat
 • Viasat
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 651
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10955 : Mai 25, 2020, 12:18:57 »

AMR, UNJR, AJADO si APR condamna atacurile la adresa Curtii Constitutionale prin care se submineaza statul de drept si democratia in RomaniaAtacurile recente indreptate impotriva Curtii Constitutionale a Romaniei, de o gravitate iesita din comun, venite din partea unor lideri politici, jurnalisti, comentatori ori reprezentanti ai unor ONG-uri, demonstreaza ca, la 30 de ani dupa caderea dictaturii comuniste, reflexele autocratice persista inca in societatea romaneasca, incalcarile Constitutiei fiind scuzate in numele securitatii si al “interesului poporului”. Aceasta justificare a fost mereu folosita de autocrati in timpurile intunecate ale istoriei pentru a acapara tot mai multa putere.
Usurinta cu care se argumenteaza si justifica incalcarea drepturilor si libertatilor in Romania de catre diverse autoritati si lideri de opinie readuce in actualitate cuvintele fostului presedinte american Ronald Reagan, care a spus ca “libertatea este un lucru fragil si nu se afla niciodata la mai mult de o generatie distanta de extinctie“.
Romania este la doar doua generatii de perioada comunista in care nu a existat o Curte Constitutionala. Desi Constitutiile Romaniei din 1948 si 1965 prevedeau egalitatea in fata legii, libertatea constiintei, libertatea religioasa, libertatea persoanei, libertatea presei, libertatea intrunirilor, libertatea de asociere, inviolabilitatea domiciliului, secretul corespondentei, dreptul de proprietate, romanilor le-au fost incalcate, in perioada comunista, toate aceste drepturi, prin legi edictate de Marea Adunare Nationala, in dispretul Constitutiilor in vigoare. Neexistand atunci niciun mecanism de control si corectare a acelor legi, Romania a fost transformata in una dintre cele mai crunte si crude dictaturi comuniste.
Pe data de 6 mai 2020, Curtea Constitutionala a Romaniei a constatat neconstitutionalitatea unor norme cuprinse in OUG 1/1999, pe motiv ca acestea nu sunt suficient de clare pentru a permite cetatenilor sa isi regleze conduita in acord cu legea. Peste 300.000 de amenzi contraventionale au fost aplicate in baza acestor norme neconstitutionale in perioada starii de urgenta.
Imediat dupa pronuntarea deciziei, Curtea Constitutionala a devenit tinta unor atacuri extrem de agresive si lipsite de argumente, pornind de la Presedinte si Prim-ministru, continuand apoi cu alti lideri politici si nu numai, fapt ce demonstreaza ca atat de clamatele principii ale statului de drept, pe care acestia pretind ca le respecta si apara, sunt simple slogane.
Vremurile exceptionale sunt cele care ii separa pe cei ce cred in valorile statului de drept, in libertate si suprematia legii, de cei ce le folosesc doar pentru imagine ori pentru a acapara tot mai multa putere, in afara controlului democratic.
Punand in balanta argumentele Curtii Constitutionale cu pseudo-argumentele continute in atacurile virulente indreptate impotriva acesteia, prezentele asociatii profesionale subliniaza cateva concluzii:
1. Curtea Constitutionala a dat o decizie predictibila, anticipata de altfel de o serie de profesionisti ai dreptului, prin articole sau note de specialitate.
Este general acceptat ca, atunci cand statul impune o sanctiune, tot statul trebuie sa indice precis, intr-o norma legislativa clara, conduita pe care persoana are voie sau nu are voie sa o urmeze. In concret, articolele neconstitutionale nu cuprindeau o astfel de descriere, ci defineau fara sa distinga drept contraventii orice incalcari ale oricaror masuri “stabilite in prezenta ordonanta de urgenta, in actele normative conexe, precum si in ordonantele militare sau in ordine, specifice starii instituite“.
Conform oricaror standarde interne si internationale, o astfel de norma de incriminare nu putea fi considerata “clara si previzibila”, astfel incat aceasta a fost declarata neconstitutionala.
Curtea a pronuntat decizia in UNANIMITATE, fapt ce pur si simplu face ridicole si demagogice acuzatiile de partizanat politic aduse judecatorilor curtii.
2. Reactiile ce au succedat imediat pronuntarii deciziei de catre CCR, coroborate si cu neaplicarea de catre Guvern a masurilor pe care le avea la indemana pentru solutionarea problemei sanctiunilor, dovedesc ca toti acesti critici nu doresc rezolvarea unei probleme, ci ca folosesc cinic momentul pentru a ataca Curtea Constitutionala.
“Prin aceasta decizie, guvernul, autoritatile se poate spune ca aproape sunt impiedicate sa apere sanatatatea si viata romanilor pe durata starii de urgenta” a declarat Primul-ministru Ludovic Orban.
Declaratia Premierului Orban aminteste de cea din 2015 a fostul director SRI, George Maior, care a atacat CCR spunand: “Eu vreau sa avertizez foarte serios ca exista o raspundere si morala undeva, in stat, in legatura cu securitatea nationala a cetatenilor Romaniei – nu a statului, nu mai vorbesc de stat – si ca la momentul in care se va intampla o catastrofa voi sti spre cine sa arat cu degetul“. Atacul era generat de nemultumirea fostului Director SRI Maior ca CCR a aparat drepturile individuale ale romanilor fata de intruziunea ilegitima a statului in viata lor privata, ce ar fi fost permisa prin legile Big Brother.
Dupa 5 ani in care respectarea regulilor statului de drept ar fi trebuit sa fie consolidata, un alt inalt oficial al statului roman demonstraza, dimpotriva, degradarea ingrijoratoare a democratiei in Romania.
Atacarea Curtii Constitutionale de catre Premierul Romaniei in aceeasi retorica folosita de fostul director SRI demonstreaza cat de putin au progresat liderii politici in a intelege ce inseamna statul de drept, democratia si respectarea drepturilor omului.
3. Prin decizia pronuntata, Curtea Constitutionala pune o oglinda in fata insitutiilor si le arata slabiciunile in a-si cunoaste propriile competente si limite: Guvernul, in plina pandemie, adopta OUG neconstitutionala si esueaza in a stabili sanctiuni legale pentru cei ce nu respecta regulile; Presedintele legifereaza prin decretul de instituire a starii de urgenta, incalcand atributul exclusiv al Parlamentului; la randul sau, Parlamentul lasa nesanctionata conduita Presedintelui, ratificand in intregime decretul acestuia.
Decizia Curtii Constitutionale ar fi trebuit sa aiba efectul unui dus rece pentru toate aceste autoritati din stat, care ar trebui sa se preocupe de reinstaurarea echilibrului dintre puteri, pentru binele cetatenilor. Atunci cand o institutie sau o autoritate iese din cadrul constitutional, reactia normala este de a corecta derapajul si rezolva problema, nu de a ii ataca pe cei care o expun.
E important de stiut de catre toate fortele politice si diversii comentatori care fac retorica autocratiei ca statul de drept nu este suspendat in perioada starii de urgenta. Acest fapt este subliniat de toate institutiile internationale, care atrag atentia cu privire la posibilele derapaje autocratice ce pot aparea in astfel de perioade.
“Este necesar sa se previna ca aceasta criza provocata de COVID-19 sa se transforme intr-o catastrofa pentru statul de drept. (…) Criza ar trebui sa ne ofere o binevenita oportunitate de a demonstra ca UE ne poate proteja chiar si fata de propriile guverne“, sublinia Jose Igreja Matos, presedintele Asociatiei Europene a Judecatorilor (EAJ-AEM).
“Acestea sunt momente dificile pentru noi, cu multe constrangeri asupra democratiei si a statului de drept (…). Cu toate acestea, este si un timp in care putem invata multe despre noi insine si despre importanta statului de drept si a independentei sistemului judiciar. Tocmai in perioadele de pandemie, ambele sunt esentiale. Masurile dificile, care au fost puse in aplicare in intreaga lume, nu pot fi mentinute cu incredere si nu pot fi prezervate, cu exceptia cazului in care exista stat de drept si increderea unui sistem judiciar independent pentru a aplica aceste legi in mod echitabil“, a declarat si Tony Pagone, presedintele Asociatiei Internationale a Judecatorilor (IAJ-UIM).
Cu o populatie speriata, inchisa in casa, ramane institutiilor abilitate rolul de a apara statul de drept, drepturile si liberatile fundamentale. Este exact ce au facut Avocatul Poporului si Curtea Constitutionala, indeplinidu-si menirea constitutionala de a proteja drepturile si libertatile fundamentale garantate de Constitutie intr-un moment extrem de dificil.
Un apel la vigilenta a fost lansat si de Felipe Marques, presedintele MEDEL, care a cerut “intregii comunitati juridice europene, inclusiv organizatiilor specializate pe drepturile omului, asociatiilor de avocati si magistrati, mediului academic, sa se puna in slujba persoanelor afectate de incalcarea drepturilor lor fundamentale si sa atraga atentia asupra oricaror abuzuri ale autoritatilor care profita de pandemie“.
AMR, UNJR, AJADO si APR subliniaza ca, la 30 de ani de la caderea dictaturii comuniste, este de asteptat ca toate institutiile statului roman sa inteleaga si sa respecte valorile constitutionale supreme, adica statul de drept, democratia si drepturile fundamentale ale omului, sa le apere atunci cand sunt in pericol si sa le restabileasca atunci cand sunt incalcate. Instaurarea unei autocratii profitand de o “stare exceptionala” este deja o reteta brevetata de istorie, motiv pentru care am sanctionat si vom sanctiona public orice retorica ce o poate precede.
jud. dr. Andreea Ciuca
AMR
jud. Dana Girbovan
UNJR
jud. Florica Roman
AJADO
proc. Elena Iordache
APR

UNIUNEA NATIONALA A JUDECATORILOR DIN ROMANIA Luni, 11 mai 2020

www.unjr.ro/2020/05/11/amr-unjr-ajado-si-apr-condamna-atacurile-la-adresa-curtii-constitutionale-prin-care-se-submineaza-statul-de-drept-si-democratia-in-romania/?fbclid=IwAR3OIIKlpLYRAELBKN_iOdIsgE_8aAt14cHbkV18nw7yHuhinvuv4d_7O9E

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11462
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10956 : Mai 31, 2020, 21:46:20 »

Critica USA.

Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10957 : Iunie 01, 2020, 11:21:41 »

Ma doare de America da mai mult ma doare de tara mea.

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11462
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10958 : Iunie 03, 2020, 00:16:31 »Nu stiu ce m face presa, dar va intreb: la voi s-a aflat, sau va m duc cu presul?
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11462
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10959 : Iunie 04, 2020, 01:06:42 »

Luati exemplu! Kayleigh McEnany holds White House press briefing | 6/1/2020 https://www.youtube.com/watch?v=Qut7Us9tUks.
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10960 : Iunie 06, 2020, 15:19:00 »

Cine sa ia exemplu, domnule? Nefericitele care ne strica limba de stat si buna dispozitie zilnic?
La noi gasesti purtatoare de vorbe - de cele mai multe ori doar de fuste - nu purtatori de cuvant.
Memorat
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10961 : Iunie 06, 2020, 15:25:14 »Catu vrea un munte  -  www.youtube.com/watch?v=EftiE9yQJY8
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11462
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10962 : Iunie 06, 2020, 17:25:20 »

Cacatu ala inca m e min?!!!Fraierimea, chiar si cea de partid (ce din pirat naste, din jafuri traieste, nb!), am auzit ca va supra cu dioptriile...
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5591
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10963 : Iunie 09, 2020, 11:45:57 »

Eu adaug ce a spus Cristian Socol:
Guvernul Iohannis-PNL îndatorează România cu 1.000 Euro/secundă! De asta spun, VOTAȚI PNL!
Numai așa puteți eradica ciuma roșie, iar odată cu ea ... România de pe hartă și din istorie!
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5591
 • Vezi Profilul
Răspuns: NOI CU CINE VOTAM ?
« Răspunde #10964 : Iunie 09, 2020, 11:48:15 »

Memorat
Pagini: 1 ... 729 730 [731] 732 733
Schimbă forumul: