Main Content:

Pagini: 1 2 [3] 4 5 6

Falsi sau nu?

Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #30 : Mai 14, 2008, 10:26:21 »

Odata si o data au sa inceapa si pentru cei falsi problemele.Ce ma mira este altceva:De ce Fortuna nu scrie nimic despre ce s-a intimplat la Timisoara in 1989 pentru ca astfel s-ar descilci si desface multe jmecherii care s-au facut acolo atunci.
Memorat
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #31 : Iunie 10, 2008, 07:07:28 »

ALO AVEATI ATITA TIMP SA RASPUNDETI SAU SUNTETI OCUPATI CU IMPOSTORII SA II ACOPERITI MAI BINE ? VA FACETI SI FACETI DE RUSINE ORASUL TIMISOARA.
Memorat
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #32 : Iulie 09, 2008, 15:39:16 »

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/811631/Securitatea-a-ucis-manifestanti-in-Timisoara/
Securitatea a ucis manifestanţi în Timişoara   
   Miercuri, 09 Iulie 2008

Trupele de Miliţie, Securitatea în civil şi Trupele USLA au acţionat, alături de militari, pentru oprirea manifestaţiilor de la Timişoara, din decembrie 1989. Informaţiile apar în "Jurnalul de luptă" al Ministerului Apărării, din perioada 16-22 decembrie. Acesta a fost azi făcut public de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Documentul a fost desecretizat în urma solicitării avocaţilor din dosarul în care generalii Victor Atanasie Stănculescu şi Mihai Chiţac sunt acuzaţi de omor deosebit de grav, respectiv tentativă de omor deosebit de grav.

Din documentul desecretizat azi, care conţine descrierea pe ore a evenimentelor petrecute la Revoluţia de pe Bega, reiese că trupe ale Securităţii, Miliţiei şi Unităţii Speciale de Luptă Antiterorism s-au infiltrat printre soldaţi. Aceşti militari ar fi tras asupra manifestanţilor, în special în momentele în care armata trăgea focuri de avertizare.

Un raport de informare al Ministerului Apărării Naţionale, întocmit de comandantul Marcu Dumitru din Arad, arată că acesta a semnalat "efective militare necunoscute" printre militarii săi. "Între efectivele noastre au fost semnalate efective de militari necunoscuţi care aveau în dotare lanterne foarte puternice şi care îndreptau fascicolul luminos spre balcoane, iar după aceea trăgeau asupra acestora - cazuri semnalate pe calea Girocului - îmbrăcaţi civili. Au fost semnalate efective ale Securităţii şi Miliţie în toate punctele unde am avut efective. Nu cunoaştem misiunile pe care le aveau de îndeplinit aceşti indivizi", raporta comandantul.

În document sunt dovezi că la Timişoara au fost chemate mii de persoane din Gărzile Patriotice din Olt şi Dolj. Cei care au ajuns cu trenul în gara Timişoara-Est nu au coborât din tren şi s-au întors, iar cei care au coborât în gara Timişoara Nord au fraternizat cu manifestanţii.

21 decembrie"căpitanul Benescu raportează că în gara Timişoara-Est a sosit un tren cu câteva mii de luptători din Gărzile Patriotice din judeţele Olt şi Dolj, aduşi la cererea organelor superioare de partid pentru a reprima «manifestările agresive» ale unor grupuri de cetăţeni din Timişoara. Luptătorii nu au coborât din tren, garniturile înapoindu-se în localităţile de unde au venit. Plutonierul major Bulgescu Stelian raportează că în gara Timişoara- Nord au sosit garnituri cu luptători din Gărzile Patriotice care au coborât din trenuri, au fraternizat cu manifestanţii şi s-au deplasat împreună spre Piaţa Operei", se mai precizează în Jurnal.   

O parte dintre ofiţerii de securitate infiltraţi în rândurile manifestanţilor au fost deconspiraţi. Este şi cazul de la Fabrica 6 Martie, unde un grup de muncitori tineri, cu vârste între 13-18 ani, au atacat militarii. Plutonierul major Buligescu Stelian a fost deconspirat şi predat la Securitate de generalul Macri, care, după ce l-a legitimat, i-a permis înapoierea la bază. La întreprinderea de autoturisme, soldatul Viorel T. a fost prins de muncitorii din incintă, predat ofiţerului de securitate care l-a trimis la bază, potrivit Jurnalului, la ora 9.00 în 19 decembrie 1989.

În zilele revoltei de la Timişoara, zeci de civili şi soldaţi au fost ucişi sau răniţi. În documente se menţionează că armata nu a atacat niciodată mulţimea iar ordinele primite se refereau doar la apărarea obiectivelor.
 

Memorat
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #33 : Iulie 11, 2008, 19:32:19 »

Astept si acum o replica de la cei de la aceasta asociatie dar din cite observ eu fac pe nestiutorii nici usturoi nu au mincat nici gura nu le miroase.
Memorat
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #34 : Septembrie 15, 2008, 19:03:10 »

http://www.adevarul.ro/articole/instanta-suprema-va-lua-o-decizie-in-dosarul-revolutiei-de-la-timisoara-peste-doua-saptamani/370941
Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie trebuie să decidă dacă îi vor achita pe foştii generali Victor Athanasie Stănculescu şi Mihai Chiţac, acuzaţi că ar fi ordonat tragerea în revoluţionarii de la Timişoara din decembrie 1989, cei doi fiind condamnaţi deja la câte 15 ani de închisoare, transmite NewsIn.

La termenul de astăzi, avocaţii generalilor în rezervă au cerut, în primul rând, achitarea lor, iar pe de altă parte, au solicitat magistraţilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie casarea sentinţei anterioare din aprilie 2007 şi restituirea dosarului la Parchet, pentru refacerea urmăririi penale. Totodată, avocaţii lui Stănculescu şi Chiţac au mai cerut completului de 9 judecători ai instanţei supreme trimiterea dosarului la rejudecare, cauza aflându-se, deja, la al doilea ciclu procesual.

Atât avocatul Athanasie Stănculescu cât şi apărătorul lui Mihai Chiţac au susţinut, luni, că foştii generali nu sunt vinovaţi de uciderea revoluţionarilor din Timişoara şi au invocat mai multe vicii de procedură, ca de exemplu, nulitatea urmăririi penale şi nelegala precizare a instanţei.

Revoluţionarii aflaţi în sală s-au arătat indignaţi de pledoariile avocaţilor şi au întrerupt, de mai multe ori, susţinerile acestora, acuzându-i că mint şi că denaturează adevărul istoric.

Concluzia avocaţilor celor doi generali în rezervă a fost că nimeni nu poate stabili cu adevărat ce s-a întâmplat la Timişoara, în decembrie 1989.

Procurorii au cerut magistraţior Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, să menţină hotărârea aceleiaşi instanţe din aprilie 2007, judecătorii urmând să se pronunţe la 1 octombrie.
Memorat
 • Nani Nani
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1256
 • Vezi Profilul
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #35 : Septembrie 18, 2008, 20:48:52 »

Pentru prietenii din Timisoara.
Mai fratilor o sa ajungeti de ocara tarii. Dupa nebunu de Tokes il trimiteti pe neobrazatu asta de "artist plastic" sa ne jigneasca tara chiar din Bucuresti? As vrea sa va cunoastem parerile si despre atacurile lui Laszlo Tokes la adresa tarii si poporului nostru da si despre alte magarii facute de alti unguri obraznici de la voi. Asa cum e si Benedek Levente asta.
« Ultima modificare: Septembrie 18, 2008, 20:50:18 de către razvan »
Memorat
 • Nani Nani
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1256
 • Vezi Profilul
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #36 : Septembrie 18, 2008, 20:54:03 »

Articol din ziaru Brasovu tau http://www.brasovultau.ro/index.php?pag=nw&id=12302&p=romania-un-vagin-galerie-foto.html

Romania, un vagin? (galerie foto)
Romania este infatisata ca un organ genital feminin intr-un tablou al unui artist maghiar, expus in buricul Capitalei. Mai exact este vorba despre harta a Romaniei care infatiseaza, in centru, doua maini care deschid un organ sexual feminin!
La Atelier 35, galerie de arta din Capitala, a avut loc zilele acestea o expozitie mai putin obisnuita, pe care putinii comentatori au calificat-o ofensatoare la adresa Romaniei. Este vorba de  expozitia cu vanzare Euromaniac, semnata de timisoreanul Benedek Levente, cu lucrari valorand intre 600 si 800 €. Cele mai multe dintre ele reprezinta Romania in diferite ipostaze. In conturul hartii sunt infatisate personaje, simboluri sau organe genitale feminine si masculine.
Intr-o alta "opera" apare liderul legionar Corneliu Zelea Codreanu, care are in gura organul sexual masculin.
Expozitia a agitat spiritele, in magazin poposind pe rand criminalisti, fotografii ale corpurilor delicte si politisti, toti veniti sa vada daca lucrarile plastice ar fi incalcat legea, informeaza Realitatea TV.
Lucrarile pictorului au fost reclamate la sectia 10 de politie din Capitala pentru ca ar ofensa insemnele nationale.
Memorat
 • Nani Nani
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1256
 • Vezi Profilul
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #37 : Septembrie 18, 2008, 21:14:01 »

Domnului Orban Traian.
Am apreciat intotdeauna parerile dumneavoastra. Ne vorbeati de spiritul de toleranta si de respect reciproc care caracterizeaza Timisoara si locuitorii ei. Da de mult timp si prin multi timisoreni unguri ca etnie se tot loveste in demnitatea si linistea noastra. Romanii sant toleranti si rabdatori si cred ca pe asta se si mizeaza. Domnule Orban va intreb care este parerea dumneavoastra despre declaratiile si actiunile antiromanesti ale lui Laszlo Tokes si despre asemenea manifestari (zise de arta da blasfemii si jigniri sfruntate impotriva poporului nostru) ca cea de la Bucuresti in care se cauta provocarea romanilor prin jigniri de nesuportat?
Daca ceilalti din timisoara (mai putin domnu Mioc) tac si o fac pe mutii asteptam un raspuns macar de la dumneavoastra.
« Ultima modificare: Septembrie 18, 2008, 21:15:39 de către razvan »
Memorat
 • Nani Nani
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1256
 • Vezi Profilul
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #38 : Septembrie 18, 2008, 21:26:19 »

Asociatia asta se numeste Asociaţia Frăţie, Egalitate, Colaborare şi Cooperare - Timişoara. Datorita numelui am postat aici scrisoarea catre Traian Orban. Stiu ca Burlacu e presedintele asociatiei. El oare ce spune? Da ce sa spuna daca tace ca mutu si nici informatiile asociatiei nu le da pe saitu pe care il are gratis pe portal. Mari nesimtiti mai sint prin Timisoara aia. Mare pacat de sangele varsat acolo de bietii oameni in 1989. Mai mare decat se stie. Uite ca si cei care se folosesc de jertfa lor si zic ca le continua gandu si fapta sint niste lasi si niste ascunsi. Rusine ma!
Memorat
Răspuns: Începe „Revoluţia verde”
« Răspunde #39 : Octombrie 03, 2008, 11:43:02 »


http://www.ziuadevest.ro/index.php?news=2428   
02 Oct 2008 
 
 
Verzii, ecologiştii, pensionarii şi revoluţionarii din Timiş îşi unesc forţele în intenţia de a porni „Curăţenia generală”

Începând cu o întârziere de mai bine de jumătate de oră, pe fondul unei nemulţumiri generale a organizatorilor, generată de slaba prezenţă la eveniment, nou-formata alianţă Partidul Verde – Ecologist şi-a lansat oficial, ieri, candidaţii care vor intra în lupta electorală pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie, în colegiile din judeţul Timiş. Formată la nivel naţional, alianţa pre-electorală dintre Partidul Verde şi Partidul Ecologist Român, va intra în cursa electorală sub denumirea de Partidul Verde – Ecologist, având ca siglă bradul stilizat şi floarea soarelui, încadrate de un chenar. În Timiş, pe lista de candidaţi propusă de alianţa verde cuprinde, însă, şi doi membri ai Partidului Pensionarilor şi Protecţiei Sociale, dar şi revoluţionari prezenţi în 1989 în balconul Operei din Timişoara.

„Revoluţie morală”
„Revoluţionarii sunt obligaţi să se implice într-o nouă revoluţie, în una morală”, a explicat revoluţionarul Romulus Iancu, patron al unei societăţi de salubrizare, prezenţa pe listele de candidaţi ai unor oameni prezenţi în 1989 în balconul Operei. De altfel, principala linie pe care o va urma în campanie alianţa ce şi-a lansat candidaţii ieri este o „Curăţenie generală”: salubrizarea propriu-zisă a României (doleanţă evidentă a formaţiunilor verzi), dar şi o curăţire morală a României, vorbitorii de ieri incriminând în bloc clasa politică românească, responsabilă, în opinia acestora, de slaba dezvoltare a României. „După Revoluţia din 1989 împotriva comunismului, după revoluţia violetă (organizată de fanii Politehnicii), aici, la Timişoara, va începe Revoluţia verde”, a atras atenţia Nicolae Diminescu, preşedintele Partidului Ecologist Român Timiş, care explică şi care este segmentul de alegători căruia se adresează nou-formata alianţă – cei care nu merg la vot, cei scârbiţi de politicienii României. „Azi în Timişoara, mâine în toată ţara!”, a prezentat sloganul de lansare a noii revoluţii Traian Zamfir, preşedintele Partidului Verde Timiş, promiţând că în campania electorală vor exista momente în care se va vorbi din nou de la balconul Operei din Timişoara. Pompiliu Alămorean, primul primar ales al Timişoarei după 1989, candidat la Senat, spune că este probabil ultima acţiune publică pe care o va întreprinde. „Ţara este a tâlharilor care au făcut legile”, spune Alămorean, care doreşte readucerea în ţară a celor peste patru milioane de români ce muncesc în străinătate, dar şi salvarea celor trei milioane de români ce trăiesc sub pragul sărăciei. „Poporul român uită prea repede şi îşi aminteşte prea greu”, opinează Alămorean, cel ce doreşte şi o revoluţie a valorilor în România – pe planul mentalităţii şi cel al puterii.
Candidaţii...
Candidaţii propuşi alegătorilor timişeni de Partidul Verde – Ecologist sunt următorii: pentru Senat – Colegiul I – Pompiliu Alămorean (revoluţionar, fost primar al Timişoarei), Colegiul II – George Stanciu (arhitect, candidat la Primăria Timişoarei la ultimele alegeri locale), Colegiul III – Traian Zamfir (profesor, preşedintele Partidului Verde Timiş), Colegiul IV- Nicolae Diminescu (profesor, preşedintele Partidului Ecologist Român Timiş); pentru Camera Deputaţilor – Colegiul I – Romulus Iancu (revoluţionar, specialist în administrarea deşeurilor), Colegiul II – Iosif Mărginean (fondatorul şi preşedintele Partidului Pensionarilor), Colegiul III – Viorel Florescu (revoluţionar, agent economic), Colegiul IV – Vasile Bacria (profesor universitar), Colegiul V – Aurel Ghiorghiosu (revoluţionar), Colegiul VI – Marius Uşvat (consilier în Ghiroda), Colegiul VII – Ioan Valcan (inginer), Colegiul VIII – Ioan Marc (jurist), Colegiul IX – Ioan Petrica (director şcoală Săcălaz), Colegiul X – Iacob Ilie Sporea (secretar general al Partidului Verde filiala Timiş). (Andrei BOGDAN)
 
Memorat

Blogul lui DOFTOREANU pe www.iuliandoftoreanu.blogspot.com
Blogul lui MAIOR pe www.maiorlazardorin.blogspot.com
Blogul ROMEXTERRA BANK pe www.mkbromexterra.wordpress.com
CREATORII DE IMAGINE - www.maroma.ro
FERMA LU'TATICU - www.facebook.com/FermaLuTaticu
EU - www.facebook.com/iuliandoftoreanu
 • Nani Nani
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1256
 • Vezi Profilul
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #40 : Noiembrie 14, 2008, 15:39:33 »

Il rog pe domnu presedinte Burlacu Tudorin sa ne spuna care ii e numele de familie ca e greu de dedus. Burlacu sau Tudorin. Am observat ca si numele asociatiei lui e cu probleme. Asociatia se numeste "Fraţie, Egalitate, Colaborare şi Cooperare Timişoara". Sa ne explice domnu Burlacu si noua cum face deosebirea intre Colaborare si Cooperare? As suna la 0722604717 da costa. Poate se indura sa ne lumineze aici pe forumu asociatiei lui.
« Ultima modificare: Noiembrie 14, 2008, 15:41:15 de către razvan »
Memorat
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #41 : Ianuarie 02, 2009, 00:36:51 »

An Nou fericit si plin de realizari membrilor asociatiei!
Si va invitam sa folositi acest Forum care va apartine.
« Ultima modificare: Martie 07, 2009, 09:21:41 de către razvan »
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4229
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #42 : Ianuarie 18, 2009, 07:31:19 »

Citat
Somnul ratiunii naste monstri !
"Somnul natiunii naste monstri"!

Apelul Parintelui Iustin Parvu catre poporul ortodox, ierarhi, preoti si cinul monahal:

Este vremea muceniciei!
Luptaţi până la capăt! Nu vă temeţi!

PAZA BUNA TRECE PRIMEJDIA REA!

FIECARE SEMNATURA CONTEAZA!
Impotriva cipurilor cu date biometrice, premergatoare pecetluirii cu numarul Fiarei, 666.

http://www.petitiononline.com/NU666/petition.html
[/size][/size]
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4229
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4229
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #44 : Februarie 01, 2009, 14:46:27 »

Va indemn sa va idreptati atentia spre continutul din acest link:
www.razbointrucuvant.ro
Memorat

Nihil sine Deo!!
Pagini: 1 2 [3] 4 5 6
Schimbă forumul: