Main Content:

Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6

Falsi sau nu?

 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #60 : Iunie 01, 2013, 13:32:23 »

Pe facebook-ul grupului de la Timisoara, pe care prietenul Ion il frecventeaza in ultima vreme, s-a incins o discutie cu "regretatul" "nostru" Perju. Am cerut o copie ca sa o postez pe forum si consider ca trebuie sa o postez aici, pe un topic dedicat Timisoarei.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #61 : Iunie 01, 2013, 14:39:50 »

Iata o parte a discutiilor de pe grupul de la Timisoara, https://www.facebook.com/groups/237617792929557:

Daniel Perju
BASESCU NU ARE NICI O VINA!

ORDINATORUL DE CREDIT,IN SPETA SSPR NU A ALOCAT BANII NECESARI PLATILOR DE CATRE CASELE DE PENSII,LA RECTIFICAREA BUGETARA, DIN BUGETUL DE STAT.. CASELE DE PENSII AU FACUT PLATILE LA REVOLUTIONARI DIN FONDUL DE PENSII SI S-A PRODUS UN DEZECHILIBRU LA NIVELUL LUNII IUNIE 2010.

PRIN SOMAJ TEHNIC-DIMINUAREA CU 25% S-A ACOPERIT GAURA SI NU AM FOST SCOSI IN DISCUTII LA DEZBATERE PUBLICA............ASTA ESTE ADEVARUL DACA VRETI SA IL STITI!

S-au purtat mai multe runde de medieri dar REPREZENTANTII NOSTRI DIN SSPR ne-au servit la fel ca si actualul SS

Tepes Alexandru Voda Minciuni,minciuni,minciuni........

Daniel Perju
TEPES VODA.. EU NU MINT... NU ESTE SEMNAT DECRETUL.. VEZI SA NU NE TREZIM CA NEAVIND DECRET PE 341 NE VOR CERE CASELE DE PENSII BANII INAPOI

PONTA NU DA NICI UN BAM.......A SPUS DOAR--REDUCETI NUMARUL...LA STO!

Tepes Alexandru Voda Legea 341/2004 nu este abrogata,iar celelate ordonante sunt ilegale si neconstitutionale.

Daniel Perju
DIN 29 IUNIE 2010 CEL PUTIN EU AM SPUS DESTUL DE CLAR: FRATILOR! IESITI IN STRADA CA ASTIA NE TAIE BANII............ANALIZATI DACA V-AM MINTIT SAU NU!

Tepes Alexandru Voda Aici ai avut dreptate domnule Perju si eu te-am sustinut in mas media la toat manifestarile Revolutionarilor Romani pentru respectarea Legii 341/2004.

Daniel Perju
 FESAN NU A MERS LA RECTIFICARE BUGETARA SA OBTINA BANI PTR PLATA.A OBTINUT DOAR PROROGARE DE TERMENE..

ALEXANDRU-INFORMATII CARE ERAU SECRETE LE-AM FACUT PUBLICE IN INTERESUL OAMENILOR,MISCARII SI CAUZEI REVOLUTIONARILOR..AM PRIMIT INJURATURI,DENIGRARI..etc.. etc

INTENTIA LUI SOCACIU; SA FACA PLATA DOAR LA 1267 LRFD cu decretul din 2005 SI PENTRU CEILALTI VISUL..INFIINTAREA UNEI NOI COMISII. AU DEPUS PROIECTUL LA CPRD CA PUNCT DE VEDERE AL GUVERNULUI PE OUG 84 LA PLx 85..Se tine secretizat pina e adoptat. ACOLO S-A SPUS CA E VOINTA REVOLUTIONARILOR

PUNCTUL DE VEDERE TREBUIA POSTAT PE SITE SSPR dar e secret PUBLIC SPUNE SOCACIU CE ARE DE SPUS

Ion Cohalm A fost unul dintre oamenii de incredere ai sefului garzilor patriotice ale lui Ceausescu, secretarul de stat infractor George Costin.

Daniel Perju
ion Colhan. impostor fa pe cine vrei nu pe mine..........cere sfaturi eventual mamei tale daca pina la 7 ani ai lipsit de acasa

"""" A fost unul dintre oamenii de incredere ai sefului garzilor patriotice ale lui Ceausescu, secretarul de stat infractor George Costin.""" NU E NICI O NOUTATE! AM FOST,SUNT SI VOI RAMINE PRIETEN CU GEORGE COSTIN, SI LA BINE SI LA GREU.... MULTUMIT!!


Ion Cohalm De ce ar mai fi mers la congresul lui Costin, din 3 septembrie 2011, daca stia ca ne minte is vrea sa ne fure? Daca e cum spune, dimpotriva, ar fi mers la cel organizat in aceeasi zi la Timisoara, de catre cei care se opuneau domnului infractor Costin. Dar n-a facut una ca aceasta. De ce? Cred ca este evident de ce.

Daniel Perju
IMI ASUM CONGRESUL BNR DIN 3 SEPTEMBRIE-PALATUL PARLAMENTULUI CA SINGURUL CONGRES AUTENTIC,REAL ADEVARAT.........A EXPRIMAT VOINTA MEMBRILOR ASOCIATI IN FEDERATIA BNR 1989. NU AU FOST OBLIGATI.. A FOST DECIZIA LIBER EXPRIMATA A FIECARUI PARTENER,PARTE SEMNATARA A ACTELOR EMANATE DE LA CONGRES

seful Garzilor Patriotice a lui ceausescu NU A FOST GEORGE COSTIN!

FA EVENTUAL DOVADA!

AI AMUTIT COHALME!

OLAMURIM SI CU ACTELE SEMNATE DE ASOCIATII IN 3 SEPTEMBRIE DACA VRETI... NE LAMURIM CARE VRETI UN BNR ADEVARAT,CURAT SI CARE VRETI O FEDERATIE BNR CONTROLATA DE PUTERE

INDIFERENT CUM S-AR NUMI EA!

Ion Cohalm Va rog sa-i reamintiti impostorului euroatlantic faptul ca am decis sa nu discut cu asemenea decazuti si ca eu ma adresez numai celorlalti membri ai grupului.

Privitor la "seful garzilor patriotice", e clar ca ma refeream la cele de pe platforma industriala IMGB, nu la comandantul pe tara.

Daniel Perju
iar eu iti dau un sfat: fa-te mic,mic,mic si viziteaza adrese pe care le-ai uitat de ceva vreme.

URMA ALEGE,COLHALME!!

SA FII IUBIT!

Ion Cohalm Si inca ceva. Eu n-am uitat cine a ocupat Piata Universitatii cu strigate de "IMGB face ordine"!

Daniel Perju
NICI EU NU AM UITAT IOANE; MI-AU SPART CAPUL SI FARIMAT DANTURA..CUM SA UIT IOANE!

EU NU UIT DAR TU AI OMIS CEVA.. 13500 de revi AU FOST AUDIATI LA PARCHETUL MILITAR SI AU ADEVERINTE DE ACOLO? DE CE? DE CE AU FOST SUSPECTATI DE S-AU IMPUS CEVA CERCETARI?

TE CREDEAM FOARTE INTELIGENT,IOANE! AU APARUT ELEMENTE DE NOUTATE

SA LAMURIM SI PROBLEMA TERORISTILOR CARE VREI NU VREI SUNT SI DEI CU CNSAS

Ion Cohalm Domnilor, pentru ultima data va atrag atentia ca impostorul va minte de la obraz. Va rog sa recititi aceasta postare a sa: "IMI ASUM CONGRESUL BNR DIN 3 SEPTEMBRIE-PALATUL PARLAMENTULUI CA SINGURUL CONGRES AUTENTIC,REAL ADEVARAT.........A EXPRIMAT VOINTA MEMBRILOR ASOCIATI IN FEDERATIA BNR 1989. NU AU FOST OBLIGATI.. A FOST DECIZIA LIBER EXPRIMATA A FIECARUI PARTENER,PARTE SEMNATARA A ACTELOR EMANATE DE LA CONGRES"

Daniel Perju
 IMI ASUM CONGRESUL BNR DIN 3 SEPTEMBRIE-PALATUL PARLAMENTULUI CA SINGURUL CONGRES AUTENTIC,REAL ADEVARAT.........A EXPRIMAT VOINTA MEMBRILOR ASOCIATI IN FEDERATIA BNR 1989. NU AU FOST OBLIGATI.. A FOST DECIZIA LIBER EXPRIMATA A FIECARUI PARTENER,PARTE SEMNATARA A ACTELOR EMANATE DE LA CONGRES".......... ARE CINEVA DINTRE CEI CARE ATI SEMNAT ACTELE CONGRESULUI DIN 3 SEPTEMBRIE VRE-OOBIECTIE! PARTILE SEMNATARE SA V ORBEASCA!

Ion Cohalm Exista o decizie judecatoreasca definitiva in procesul dintre B.N.R. autentic si B.N.R. fals, al lui Costin. Impostorul va minte continuu. Cred ca e nebun de spaima verificarilor. Nu poate sa explice prezenta sa la Congresul impostorilor, cum il numesc cei de pe portalul Revolutiei, desi afirma acum ca stia de conspiratia impotriva voastra facuta de Basescu, Boc, Costin, Maries si, printre altii, de... el. A avut de ales intre Congresul "revolutionarilor" facut de Putere si Congresul revolutionarilor care se opuneau Puterii care intentiona sa le taie drepturile si... a ales. A ales sa mearga la Congresul impostorilor, al pedelistilor basisti, al tradatorilor revolutionarilor. A ales bine, caci, intr-adevar, locul lui de impostor era intre impostorii care au participat la Congresul impostorilor, impostorului de Costin, la ordinul impostorului de Presedinte al Romaniei Basescu Traian, cu voia dumneavoastra guvernator al romaniei in interesul unor puteri straine.

Daniel Perju
Revolutia romanilor nu a fost lucrarea oamenilor ci a fost maretia Lui Dumnezeu, slava Lui aratata prin curajul celor care cu puterea lor de oameni, de tarana, nu ar fi putut iesi in fata ,,uriasului,,numit comunism.platind multi pretul libertatii,cu singele si viata lor

Odata cu pacatul fiecaruia din cei care au fost sau nu au fost in acea vreme, odata cu pacatul,lucrarea celui rau a inceput sa semene tulburare, foame, plans, saracie, nenorocirea unui popor. Pentru toti cei care sunteti si suntem Revolutionari si Frati: Iata un mesaj pentru voi toti si cauza Libertatii. Dumnezeu va iubeste!
2cronici cap20 DE LA 12 LA 15

"IMI ASUM CONGRESUL BNR DIN 3 SEPTEMBRIE-PALATUL PARLAMENTULUI CA SINGURUL CONGRES AUTENTIC,REAL ADEVARAT.........A EXPRIMAT VOINTA MEMBRILOR ASOCIATI IN FEDERATIA BNR 1989. NU AU FOST OBLIGATI.. A FOST DECIZIA LIBER EXPRIMATA A FIECARUI PARTENER,PARTE SEMNATARA A ACTELOR EMANATE DE LA CONGRESUL LEGAL 3 sept Palatul Parlamentului Bucuresti"

Carmen Britcan ASCULTA TU ION COHALM SI TOTI FRAERICI CARE POSTEAZA AICI IN NUME PROPRIU , GRUPUL ASTA ESTE INFIINTAT NUMAI PENTRU EVENIMENTELE REVOLUTIEI!!!!!! TU SI ALTII POSTATI AICI NUMAI ABERATII !!!! TU COHALM ESTI CUMVA JUDECATOR ? ATUNCI CUM POTI SPUNE DACA AU IESIT SI S - AU IMPLIACAT SI ALTII DIN PLOIESTI SI ALTE LOCALITATI IN REVOLUTIA ROMANA DIN DEC 1989 !!!! SI ACUM TE INTREB EU TU CE AI FACUT LA REVOLUTIE !!!

Daniel Perju
IMI ASUM CONGRESUL BNR DIN 3 SEPTEMBRIE-PALATUL PARLAMENTULUI CA SINGURUL CONGRES AUTENTIC,REAL ADEVARAT.........A EXPRIMAT VOINTA MEMBRILOR ASOCIATI IN FEDERATIA BNR 1989. NU AU FOST OBLIGATI.. A FOST DECIZIA LIBER EXPRIMATA A FIECARUI PARTENER,PARTE SEMNATARA A ACTELOR EMANATE DE LA CONGRES".......... ARE CINEVA DINTRE CEI CARE ATI SEMNAT ACTELE CONGRESULUI DIN 3 SEPTEMBRIE VRE-OOBIECTIE! PARTILE SEMNATARE SA V ORBEASCA!

Carmen Britcan NE TOT VINZI AICI GOGOSI CU PRIETENUL TAU CARE ITI DA INFORMATII DIN PORTALUL REVOLUTIEI p?

sTAI IN BANCA TA SI INVATA CEEACE INSEAMNA CUVINTUL UNITATE EEEEE!!!!!

UNITATEEEEEE!!!!! PRICEPI ?

Daniel Perju
Acest Cohalm e diversionistul de serviciu pe Portal,doamna Carmen si are ceva stagiu si pe " LA 9 daca nu stiai"

Carmen Britcan EU ACUM SUNT IN BUCURESTI SI INCERC SA IAU LEGATURA SI SA INCERC SA REPAR CE AU STRICAT ALTIIIIII !!!!!!!

VREAU LINISTEEEEEEE !!!!! E3STE VIATA NOASTRA A TUTUROR IN JOC !!!!

Daniel Perju
CARMEN;AI FOST IN REVOLUTIE! NU MAI PUTEM FACE UNITATE CU "LEPROSII ROSII" SA SE ELIMINE NEGHINA,PACATUL,SA PLECE CNSAS-ISTII SI AIA DE AU VRUT SA NE OMOARE........DUMNEZEU A SPUS STOP..DUCEM SE PARE,MULTE GUNOAIE SI RELICVE COMUNISTE DUPA NOI SAU IN MIJLOCUL NOSTRU..

Carmen Britcan NOI SUNTEM SI VOM FIIIIIIIII INDEPENDENTIIIIIII !!!!!

Daniel Perju
REVOLUTIA A FOST ANTICOMUNISTA.. ROMANIA ESTE IN UE SI NATO! Unii pretinsi revolutionari nu sunt de acord..vor inapoi secera si ciolanu si USSR..

Carmen Britcan PE NOI TREBUIE SA NE INTERESEZE SOARTA TARIIIII SI SA NE INTERESEZE CEL CARE ESTE PRIMUL OM IN STAT !!!!!!!

Ion Cohalm Basescu? Pe mine m-a interesat, doamna, m-a interesat sa-l dau jos. Dumneavoastra ce ati facut in iarna protestelor?

Carmen Britcan MAI OMULE TU NU INTELEGI CA NOI REVII NU TREBUIE SA FACEM POLITICA ? PE NOI NU TREBUIE SA NE INTERESEZE NICI PSD, NICI USELEUL, NIMENI NU TREBUIE SA INCHEIE PROTOCOL CU NICI UN PATID IN NUMELE NOSTRU !!!!!!

Ion Cohalm Altceva am intrebat... dar fie, va las sa realizati unitatea dintre revolutionari si impostori. Vor fi mai multi, deci mai puternici, deci vor reusi sa impouna tot ce-si doresc, deci vor fi indemnizatii pentru toata lumea, deci va fi bine. Deci n-am ce cauta aici. Ok

Carmen Britcan SI IA SCRIE TU AICI ( MARELE REVOLUTIONAR ) CE AI FACUT SI UNDE AI FOST LA REVOLUTIE PENTRU CA DE UN TIMP INCOACE PREA NE RUPI NOUA ... CUTIILE !!!! SUNTEM CU TOTI lUPTART

Carmen Britcan PRICEPUT , SUNT LA BUCURESTI SI VREAU SA SE TERMINE O DATA PENTRU TOTDEAUNA CU MAIOR, CU COSTIN SI MULTI ALTI !!!!!!

Sorin Virgil Nu imi place sa ma bag unde nu imi fierbe oala, dar vreau sa va rog sa fiti putin mai politicosi in limbaj. Suntem pe un sait de socializare in public. Nu se cuvine sa ne balacarim.

Ion Cohalm Ati devenit prea nervoasa, doamna si ati inceput sa mancati literele. Va tremura degetele pe tastatura? Usor, usor, ca dati in apoplexie si ma aleg cu mustrari de constiinta.

Carmen Britcan NOI SUNTEM NOI O MASA DE OAMENI LIBERI CARE AM FACUT REVOLUTIA SI NU AM AVUT SI NICI NU VREM BLOCURI SINDICALE SAU PE ALTII PRECUM MAIOR SI ACOLITII LUI DIN PSD !!!!!!

Ion Cohalm Am balacarit eu pe cineva, domnule Sorin? Ati dori sa fac poze frumoase cu grup de impostori? Prefer sa dau cu ei de pamant.

Carmen Britcan SUNTEM REVOLUTIONARII LIBERI , A - TI PRICEPUT Huh

Carmen Britcan SI STAI COHALM LINISTIT SI NU TE PREOCUPA DE SANATATEA MEA CA STAU DESTUL DE BINE !!!!!

Ion Cohalm Asta e bine si ma bucura, dar nu pricep de ce-i luati aparea impostorului Perju, care nu e revolutionar independent decat, cel mult, ca independent de Revolutie. Si nu inteleg nici cum vreti dumneavoastra sa rezolvati problemele noastre fiind la Bucuresti? Va intalniti cu Premierul?

Burada Gheorghe CARMEN....ALTELE SANT PROBLEMELE NOASTRE. NU DORESC SA MA MANIFEST IN "UNITATE" CU CEI CARE M-AU PUS IN SITUATIA SA-MI MARTURISESC IN SOAPTA CALITATEA DE REVOLUTIONAR.NU DORESC SA MAI ADUC DOVEZI IN FATA ACELORA CARE PRIN TRANSFER DE GENERATIE MI-AU INGROPAT BUNICII IN PUSTIUL BARAGANULUI.DIN "FERICIRE" EU AM FOST FILMAT SI INREGISTRAT IN BALCONUL PRIMARIEI MOBILIZAND OAMENI INAINTE DE CADEREA "TOVARASULUI".ALTII NU AU AVUT "NOROCUL" ASTA.NU CERETI AICI OAMENILOR SA VI SE MARTURISEASCA. DACA AVETI DOVEZI SI SANGE IN INSTALATIE FACETI-O ACOLO UNDE TREBUIE.UNII DIN NOI AU FACUT-O.NU PUNETI ETICHETE GRATUITE...SCUZELE ULTERIOARE NU SANT UN DETERGENT BUN!....MULTUMESC.

Ion Cohalm Multumesc domnule. Ii fac lui Nor o copie a discutiilor pentru ca vrea sa le posteze si pe forumul de pe portal. Dupa aceea am sa meditez daca mai are rost sa ma amestec in discutiile de aici. Poate ma intorc pe la portal, dar cred ca cel mai bine ar fi sa-mi sacrific timpul pentru a-i combate pe ticalosii care actioneaza pe forumurile ziarelor. Acolo e lupta cea mare.

Burada Gheorghe AR FI PACAT....EU....M-AM INTORS DE PE PORTAL CU ACELEASI SENTIMENTE...

Ion Cohalm Portalul e liber si ofera mai multe posibilitati. Dar eu cred ca adevarata lupta trebuie s-o dam pe forumurile ziarelor. Nu trebuie sa luptam intre noi, cu exceptia situatiilor in care apar impostori, cum e acest "domn" Perju.

Ion Cohalm Ar fi interesant sa apar acolo dupa sapte ani, dar va asigur ca important e sa ne implicam in discutiile din forumurile din presa.
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #62 : Martie 11, 2014, 21:46:07 »

M-a stupefiat o postare a domnului Varga de la Tmisoara. O atasez ca imagine de pe facebook, caci altfel e greu de crezut ca un roman (dar e roman el oare?), matur ca varsta, trecut prin viata, poate sa puna astfel problema. Comentariul ungurului Albert e corect, in timp ce Corneliu N. Vaida da rau cu mucii in fasole. Si pretnde ca e revolutionar de frunte, ca de, e din Timisoara.
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #63 : Martie 11, 2014, 21:48:07 »

A domnului Vaida trebuia sa scriu, ma scuzati va rog.
Memorat
 • gogiie
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1301
 • Vezi Profilul
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #64 : Mai 24, 2014, 16:12:34 »

CUM SE FURA ALEGIRILE CU AJUTORUL CIFRELOR
UNA SPUNE INSeul SI ALTA BECul AVETI CIFRELE CALCULATI SI VOI
ASA CA NU CONTEAZA CE SE VOTEAZA CONTEAZA CE IESE


INSTITUTUL NAŢIONAL DE STATISTICĂ

Rezultate definitive ale
Recensământului Populaţiei şi al Locuinţelor – 2011
(caracteristici demografice ale populaţiei)
La 20 octombrie 2011 populaţia stabilă a României era de 20.121.641 persoane, din care 10.333.064
femei (51,4%). Faţă de situaţia existentă la recensământul anterior, populaţia stabilă a scăzut cu
1.559,3 mii persoane (din care, 779,2 mii femei).


S t r u c tur a p o p u l a ţ i e i p e g rupe de v â r s t ă

La 20 octombrie 2011, copiii (0 -14 ani) deţin o pondere de 15,9% în totalul populaţiei stabile,
populaţia tânără (15 - 24 ani) reprezintă 12,3%, persoanele mature (25 – 64 ani) formează
majoritatea (55,7%), iar persoanele în vârstă de 65 ani şi peste reprezintă 16,1% din total. Persoanele
în vârstă de 85 ani şi peste deţin o pondere de 1,3% în totalul populaţiei stabile.


Pentru alegerile de duminică au fost organizate 18.532 secţii de votare în ţară şi 190 de secţii în străinătate pentru alegătorii români aflaţi în străinătate. Potrivit celei mai recente informări, făcută de AEP pe 16 mai, numărul de alegători înscrişi în listele electorale permanente este de 18.226.995. Această cifră va fi actualizată cu o zi înainte de euroalegeri.

AIA HOTI ASTIA HOTI MAMA LOR LA TOTII
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #65 : Decembrie 28, 2014, 01:43:10 »

Revolutionari pe noile trepte ale Catedralei din Timisoara, in decembrie 2014, comemorand 25 de ani de la Revolutie.Cele vechi, stropite de sangele martirilor, in Decembrie 1989, sunt aruncate la gunoi. Asa merge la noi viata inainte.Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #66 : Ianuarie 22, 2015, 23:09:25 »

Revoluţionarii din Timişoara îi vor da în judecată pe Turcescu, Pora, Cartianu şi B1TV
Acesta era titlul din Ziua de Vest de acum mai bine de doi ani, prin care timisorenii voiau sa iasa in fata si sa devina cei care vor pedepsi asa-zisii ziaristi care isi facusera o procupare bnaoasa din a ne ataca cntinuu, pe drept sau pe nedrept. Ce au facut pana la urma, ce s-a ales din toata actiunea lor "hotarata" de a-i pedepsi pe denigratori? Intreb si sper sa primesc un raspuns din partea lor, pentru ca persoane dintre ei au fost promovate in functii de maxima raspundere. Articolul este la aceasta adresa http://ziuadevest.ro/actualitate/25616-revoluionarii-din-timioara-ii-vor-da-in-judecat-pe-turcescu-pora-cartianu-i-b1tv.html. Priviti atenti si fotografia.

Obs ca a raspuns imediat...

Daca s-a intrebat cineva despre cum or fi mincinosii revolutionarilor din Timisoara, le-a raspuns Bambilici si le reamintesc eu: la fel de mincinosi ca ai celorlaltii, insa se tin mai batosi si vor toate laudele si toate beneficiile numai pentru ei. Cred ca se vor alege cu tot dispretul tarii (numaipentru ei).
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #67 : Ianuarie 22, 2015, 23:33:55 »

Vreau sa va arat o postare de pe Facebook care mi-a fost trimisa acum prin e-mail. E un gand frumos despre cum ar fi asteptat tara sa reactioneze timisorenii la nedreptatea pe care tot ei, prin cativa de acolo, o fac revolutionarilor in general.

Cojocaru Liliana

Asa este pentru a reusi sa afli ce este urat trebuie sa stii ce este frumos. Frumos ar fi fost ca luptatorii din Timisoara sa recunoasca ca sunt in viata pentru ca s-au ridicat toti din tara. Dar pentru a intelege un asa lucru trebuie sa stii pana unde sunt meritele tale si unde nu mai sunt si pentru asta trebuie sa fi drept. Dar pentru asta drept este sa recunosti ca a face galagie nu inseamna muzica. Ori Revolta a fost galagia , restul tarii a facut concertul! Deci frumos este sa recunoasteti ca galagia nu ramane in topurile muzicale , ci cel mult va fi pastrata pentru a demonstra ca originalul iti apartine. Deci este urat ca cei care au fost gata gata sa piarda batalia acum sa -si aroge singuri drepturi si dupa ei sa traga cohorta de impostori pe post de determianti, dandu-si un titlu oarecare pentru scopul de a lua lunar un beneficiu banesc, facandu-si lor dreptate si celorlalti nedreptate. Frumosul, adevarul si dreptatea sunt fatetele aceleiasi fiinte si nu pot coexista cu nedreptatea facuta si perversitatea modului cum s-a ajuns acolo. Voi nici acum nu stiiti ce ati facut ... la ce ati fost partasi.

Tradarea este facuta dintre cei care sunt intr-o tabara , cand pentru a-si atinge scopuri pesonale se dezic de grupul din care faceau parte si fara scrupule apeleaza la orice mijloc pentru asi atinge tinta sau acel scop de grup sau personal, indiferent daca prin asta fac rau celor care fiind anterior in acelas grup cu ei si cu acelas scop i-au sustinut mai inainte pentru a ajunge la putere! Recunosti personajele?
Repostare de la http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=1280.1785.
Memorat
 • Petru
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1202
 • nimic-OO FARA INSULTE; neindoelnic, obiectiv
 • Vezi Profilul
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #68 : Iunie 13, 2015, 16:19:14 »

  Stimati  colegi  REVOLUTIONARII;

   ESTE  STRIGATOR  LA  CER,  CE  ANORMALITATI  SI  FALSURI  GROSOLANE  SE  POT  CITI  PE  AICI. 
   ASTA  ESTE  EVIDENTA  LUPTATORILOR  IN  ARHIVELE  SSPR,  CUM  AU  FOST  VERIFICATE  SI  APROBATE  ACESTE  LISTE?  CINE  SE  FACE  VINOVAT? 
   NU  EXISTA  ORGANE  DE  ANCHETA  IN  TARA  ASTA? 
   PENTRU  FALSURILE  ACESTEA  S-A  FACUT  O.U.G. 95/2014?
   DE  CE  NU  PLATESC  PENTRU  ACESTE  FALSURI  VINOVATII?  NU  SUNT  DESTUL  DE  VIZIBILE,  TRANSPARENTE.  ACESTI  FALSI, REVOLUTIONARI  CU  CITE  2 SAU 3  NUMERE  DE  INREGISTRARE  IMPREUNA  CU  TOATA  FAMILIA  SI  PRIETENII  NU  DA  LA  NIMENI  DE  GINDIT.
        STIMATI  DOMNI  PARLAMENTARI  LUATI  ATITUDINE....SE  FURA....SE  FALSIFICA....CAUTATI  UNDE  ESTE  PROBLEMA  IMPOSTORILOR?>  NU  VA  BATETI  JOC  DE  REVOLUTIONARII  AUTENTICI,  ADEVARATI, CARE  SAU  IMPLICAT  CU  SUFLETUL  SI  MINTEA  IN  ACESTA  LUPTA  REVOLUTIONARA.
  ACEASTA  O.U.G. 95  CARE  VREA  SA  ACOPERE  O   LEGE  ESTE  FACUTA  IN  SCOPUL  DE  A  SE  ACOPERI  FALSURILE  SI  FALSIFICATORII.
     STIMATI  COLEGI  JURISTI VA  RUGAM  FACETI  DEMERSURILE  NECESARE
LA  COMISIA  JURIDICA, LA  PARLAMENT,  LA  PRESIDENTIE  SI  PREZENTATI  ACESTE  LISTE  CU DUBLURI  SI  CU TOATE  NEAMURILE (sotii, frati,cumnati, copii  minori) SI  PRIETENII  CARE  AU  FOST  FACUTI  REVOLUTIONARI  PE  BANDA, .  va  sustinem  atunci  toti  cei  care credem in democratie.
Memorat

Petre,
 • Petru
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1202
 • nimic-OO FARA INSULTE; neindoelnic, obiectiv
 • Vezi Profilul
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #69 : Noiembrie 19, 2015, 17:45:16 »

Domnule  Alexpres 1 poare  incerci  sa  faci  o  emisiune  cu  urmatorul  subiect;
   ROMANULUI  II  PLACE  SA  FIE  MINTIT,
      SA  TRAGA  SPERANTE  SI  SA  CUMPERE  VRABIILE  DE  PE  GARDURI  SAU  DE  PE  SIRMELE  DE TELEGRAF.
    SA  AI  SUCCES  CA  MERGE
!
Memorat

Petre,
 • Petru
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1202
 • nimic-OO FARA INSULTE; neindoelnic, obiectiv
 • Vezi Profilul
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #70 : Noiembrie 19, 2015, 17:48:56 » 15  Discutii generale / Preschimbarea certificatelor de revolutionar / Răspuns: ANUNTURI
  : Noiembrie 20, 2015, 03:10:56 
Creat de Gheorghe Iosif - Ultimul mesaj de către alexpress1

Ce se intimpla daca OUG 95 va pica? Determinantii vor fi singurii care nu isi vor mai primi indemnizatiile. Ei nu mai au certificatele de LRMD in original, deci....
Domnule  Alexpres 1 poare  incerci  sa  faci  o  emisiune  cu  urmatorul  subiect;
   ROMANULUI  II  PLACE  SA  FIE  MINTIT,
      SA  TRAGA  SPERANTE  SI  SA  CUMPERE  VRABIILE  DE  PE  GARDURI  SAU  DE  PE  SIRMELE  DE TELEGRAF.
    SA  AI  SUCCES  CA  MERGE
!

Memorat

Petre,
 • Petru
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1202
 • nimic-OO FARA INSULTE; neindoelnic, obiectiv
 • Vezi Profilul
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #71 : Decembrie 24, 2015, 20:51:57 »

Cum lumânarea arde-n pomul de Crăciun,
Aşa şi eu mă ard şi mă fac scrum.
Cum zilele de iarnă se trec în supărări,
Aşa şi scrumul negru se pierde-n patru zări.
   Sa  nu  va  bucurati  ce  v-a  urma,
   Ca  tot ce se  intimpla, e in defavoarea ta.
       
Memorat

Petre,
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #72 : Ianuarie 27, 2016, 02:58:41 »

Inca un revolutionar banatean cu idei si incercari nasparli. Il cheama Iancu Radomir si cu toate ca e revolutionar roman, il roade morbul separatismului. Al separatismului de Romania, "desigur" si in avantajul Ungariei, Serbiei si mai ales al Austriei. Omul s-a declarat adulator al Imperiului Hasburgic si scarbit de Bucuresti. Nu ca nu ar fi buni banii de indemnizatie de la Bucuresti, dar sindromul sau de inferioritate numai cu Viena sa mai poate "trata". Sarmanul.Ziua de Vest,
http://www.ziuadevest.ro/actualitate/59069-iata-cine-vrea-sa-construiasca-monumentul-spiritului-banatan-in-centrul-timisoarei.


Iată cine vrea să construiască Monumentul Spiritului Bănăţan, în centrul Timişoarei?După secole de muncă intensă a bănăţenilor, merită Banatul să aibă un monument al Banatului? Iancu Radomir Gherman, iniţiatorul Partidului Bănăţănilor şi cel care a actualizat şi revigorat conceptul de “Rânduială bănăţană”, susţine că, da, merită să fie construit un monument al Banatului. Acesta unde să fie amplasat? Bineînţeles, în buricul târgului, în Piaţa Victoriei din Timişoara, în capitala Banatului. De ce e nevoie de acest monument? Iată argumentele lui Gherman!
“În ultimele trei-patru secole, bănăţenii au muncit mult şi cu folos. Bănăţenii şi-au făcut gospodării mândre şi-au lăsat copiii cu avere şi şcoală, au făcut clădiri mândre pentru fala locului şi tot ce ţine de înlesnirea câştigării pâinii şi a traiului liniştit şi îndestulat.
Toate le-au gândit şi întocmit oamenii locului cu chibzuială şi fără intenţia de a sfida sau umili oameni sau regiuni. Pieţele oraşelor şi satelor bănăţene nu sunt inundate cu monumente care strivesc privitorul , sunt mai mult monumente care amintesc despre evenimente decât statui ori busturi ale unor oameni care au marcat istoria Banatului, parcă dintr-un gest de bun-simt şi modestie din partea celor care meritau statui ori busturi.
Multe monumente trebuiau ridicate pentru cinstirea memoriei celor care ne-au lăsat Banatul prosper şi cutumele Rânduielii Bănăţene, dar majoritatea acestor oameni s-au simţit împliniţi atunci când purtau - în suflet - blazonul bănăţeanului. Recunoştinţa noastră pentru cei care au ridicat Banatul deasupra a tot ce a existat vreodată - economic şi social - în această parte a Europei şi pentru şlefuirea rânduielilor care asigura păstrarea prosperităţii, echilibrului şi liniştii în societate, este normal şi obligatoriu să se materializeze într-un monument al spiritului bănăţean. Un astfel de monument nu se poate aşeza decât în centru Capitalei Banatului , în Piaţă Victoriei; monumentul fiind semnul şi dovada respectului bănăţenilor pentru Spiritul Bănăţean. Vă rugăm şi vă aşteptăm să veniţi cu propuneri în privinţa felului în care trebuie să arate un astfel de monument, a modului în care să se aleagă proiectul cel mai potrivit şi a sistemului în care să se organizeze strângerea de fonduri pentru ridicarea monumentului”, a explicat Gherman, pe facebook.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #73 : August 02, 2017, 20:22:54 »

Fericiți cu Iliescu ați fost, ordonanță de urgență pentru timișoreni v-ați făcut, bani primți. În aceste condiții, de ce oare tot mai sînteți țîfnoși?

Memorat
 • alex s
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2276
 • Vezi Profilul
Răspuns: Falsi sau nu?
« Răspunde #74 : Decembrie 16, 2017, 00:31:51 »

Azi ii 16 Dec ...Cinste lor !
Memorat
Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6
Schimbă forumul: