Main Content:

Pagini: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 100

@ REVOLUTIA SIBIU 1989 @

Răspuns: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #1350 : Septembrie 21, 2019, 20:00:56 »

Scuze, cetatene.  "Cetatene" trebuia.
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4144
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #1351 : Octombrie 05, 2019, 23:35:43 »


INCORUPTIBILII  SIBIENI !

"BUTURUGA MICĂ RĂSTORNĂ CARUL MARE "

NU SUBESTIMAȚI PE NIMENI !

Chiar dacă e cam târziu,noi zicem că "decât niciodată ,mai bine mai târziu"
Vrem ca adevărații revoluționari,măcar acum la 30 de ani de la Revoluție, să fie promovați în spațiul public cu faptele lor reale!

Pentru BUCUR MIRCEA,FESAN PUIU NOCOLAE ,STREZA NICOLAE  PAVEL ZIAN,IACOB MARIUS FLORIN și gașca de falsificatori ai istoriei revoluției,în special din data de 21-22  decembrie 1989 -SIBIU......Vă SOMĂM să spuneți opiniei publice, adevărul despre desfășurarea revoluției din Sibiu,cu oamenii reali și cu faptele lor ,care au fost revoluționari de vârf în Sibiu în acele momente. Ps .Este ULTIMATUM !!!
Memorat

Nihil sine Deo!!
Răspuns: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #1352 : Octombrie 06, 2019, 18:28:21 »

"Este ULTIMATUM !!!" ...  !?    !?    !?
"Comunicare cuprinzând condițiile irevocabile pe care o putere, un stat, un împuternicit le pune altuia în vederea rezolvării unei situații
litigioase de care depind relațiile lor reciproce."
"cerere categorică, care nu admite discuții și obiecții, de a îndeplini o condiție pusă sub amenințarea folosirii forței sau altor represiuni.
◊ hotărâre irevocabilă, ultim cuvânt."
"Notă diplomatică prin care un stat prezintă altui stat o cond. definitivă, al cărui refuz antrenează luarea unor măsuri de constrângere.
2) Decizie irevocabilă care nu admite contestare; exigență imperativă."
SUCUTURDENE,SUCUTURDEANU ... "Vă SOMĂM" ... CINEEE !?   !?   !? IN CE CALITATE !?   !?   !? IN NUMELE CUI !?   !?   !?
Memorat
Răspuns: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #1353 : Octombrie 08, 2019, 09:42:59 »

Am fost naiv...
...să cred în unirea revolutionarilor. Am lansat mesaje înaintea întâlnirilor de la Alba cum că unirea se poate face doar prin asumarea de către fiecare a propriilor fapte. Nimeni , sau aproape nimeni nu e dispus să mai stea ”de vorbă” cu propria conștiință. De ce?! Poate fiindcă s-a alterat de atita minciună repetată din gură, de spraconștient. S-a dus această ”gălăgie” până la nivel de subconștient, un fel de picătură chinezească venită dintr-un soi de instinct nici măcar animalic. Pentru că animalul muncește ca să-și procure hrana, e neavând arma speculațiilor mincinoase. Animalul nu poate minți sau nu se poate autominți. Atât de mult s-au autoîmpăunat unii cu faptele lor din Revoluția văzută la televizor din orașele în care eroismul consta in trântirea de caldarâm a tabloului lui Ceaușescu, cu ocazia beției de Crăciun, încât azi, la vârsta apropiată a unei senilități înlocuitoare de serenitate, chiar și ”plăsmuitorii” au ajuns să-și creada minciunile. Adică atunci când creezi o minciună,conștient fiind de acest lucru, o repeți pe unde apuci ca să îți faci rost de un certificat purtător de drepturi, te trezești că după câțiva ani o iei de bună, de reală. Ce degradare psihică mai mare poți cunoaște decât această schizoidie paranoidă? Sigur, azi dacă stai de vorbă cu acești ”plămăditori” ajungi ca tu, cel care ai luptat pe bune , ai simtit glontele suierându-ți pe la urechi, poate luând cu el și o bucată din tine, să te rușinezi a mai povesti faptele proprii. Fiindcă poveștile ”sf” din Gura Humorului, Botoșani, Vaslui, Rm. Vâlcea, Câmpulung Moldovenesc par a le umbri pe cele din Bucuresti, Sibiu, Timișoara, Lugoj, Cluj, Arad, Cugir, Tg Mureș. Adevărul celor din urmă nu prea e mișto, și unui popor schizoid îi plac minciunile frumoase. Asta rezultă și din votul zonal, la aproape 30 de ani. Unde a fost Revoluție pe bune, cu eroi pe bune, PSD nu a câștigat niciodată. Unde s-a spus că ar fi fot Revoluție, PSD a câștigat mereu. Adică tot PCR.
Deci nu merge cu unirea visată de unii ca să-și blindeze faptele imaginare și revoluțiile imaginare. ASUMAREA mult trâmbițată de dobitoci ca mine nu se va intâmpla niciodată. Fiindcă ea ține de conștiință de regulă, dar acum, cind vă scriu, ea deja ține și de libertatea fiecăruia î[/s]n sens penal ... Deci...ghinion cum ar spune Johannis.
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4144
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #1354 : Octombrie 12, 2019, 23:31:22 »


Despre numirea noului  S.S. la SSRML:

În noua conjunctură politică,în ce privește revoluționarii și, în legătură cu următorul Secretar de Stat ,care va fi numit tot politic.Secretariatul  SSRML ,în special pentru cei care au mai lucrat acolo ,este de ocolit.Sugerez tuturor formelor asociative ale revoluționarilor,să nu agreeze numirea unui nou Secretar de Stat la SSRML ,dintre cei care au mai fost Secretari de Stat la această instituție,deoarece,aproape toți,cu mici excepții  , au ",schelete în dulap din timpul mandatului lor"Propun(nu știu dacă fac bine),pe MIHAI  BABIȚCHI  să fie susținut din partea FEDERAȚIEI ORAȘELOR MARTIR,ca Secretar de Stat.Vă spun sincer că eu nu am nici o prietenie cu Mihai BABIȚCHI,  dar din tot ce cunosc despre el,consider că ar fi indicat ca Secretar de Stat la SSRML.Trebuie să ne impunem noul SS.

Memorat

Nihil sine Deo!!
Răspuns: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #1355 : Octombrie 13, 2019, 01:07:56 »

BINE,BINE,DA' CUM E DACA .... RAMANE ACTUALUL S.S. ⁉️ ... ⁉️ ... ⁉️   D-le Sucuturdean Nicolae:
"Trebuie să ne impunem noul SS."    In numele cui 'vorbiti' ⁉️    Si.... a cator Revolutionari ⁉️  
"Secretariatul SSRML ,în special pentru cei care au mai lucrat acolo ,este de ocolit." "Sugerez..''
"Propun(nu știu dacă fac bine),pe MIHAI BABIȚCHI să fie susținut din partea F.O.M.,ca S.de S."

Interesanta ''logica''  ...     Deci,e DE OCOLIT (pt.TOTI!) !!!     Cu exceptia lui MIHAI BABIȚCHI !?
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4144
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #1356 : Octombrie 18, 2019, 14:15:01 »


SECŢIUNEA 2: Declasificarea şi trecerea informaţiilor clasificate la un nivel inferior de secretizare

Art. 19
Informaţiile secrete de stat pot fi declasificate prin hotărâre a Guvernului, la solicitarea motivată a emitentului.
Art. 20
(1) Informaţiile se declasifică dacă:
a) termenul de clasificare a expirat;
b) dezvăluirea informaţiilor nu mai poate prejudicia siguranţa naţională, apărarea ţării, ordinea publică, ori interesele persoanelor de drept public sau privat deţinătoare;
c) a fost atribuit de o persoană neîmputernicită prin lege.
(2) Declasificarea sau trecerea la un alt nivel de secretizare a informaţiilor secrete de stat se realizează de împuterniciţii şi funcţionarii superiori abilitaţi prin lege să atribuie niveluri de secretizare, cu avizul prealabil al instituţiilor care coordonează activitatea şi controlul măsurilor privitoare la protecţia informaţiilor clasificate, potrivit competenţelor materiale.
(3) Emitenţii documentelor secrete de stat vor evalua periodic necesitatea menţinerii în nivelurile de secretizare acordate anterior şi vor prezenta împuterniciţilor şi funcţionarilor superiori abilitaţi prin lege să atribuie niveluri de secretizare, propuneri în consecinţă.
http://www.orniss.ro/ro/585cap2.html

Memorat

Nihil sine Deo!!
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4144
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #1357 : Octombrie 18, 2019, 14:16:54 »Pentru presa scrisă,televiziuni,istorici,ziariști și pentru toți ce care scriu despre istoria REVOLUȚIEI din Sibiu.

Pentru a scrie istoria REVOLUȚIEI din Sibiu,este absolut necesar să se consulte documente,poze filme,desecretizate recent pentru dosarul revoluției și cele trimise de servicii la CNSAS.Se împlinesc 30 de ani de la revoluție și din nou vor fi desecretizate  documente reale de către toate  serviciile secrete.Istoria revoluției din Sibiu,trebuie scrisă din mărturiile celor care au fost activi în zonele fierbinți,dar mărturiile nu sunt întotdeauna conforme cu realitatea,unii revoluționari își completează mărturiile cu faptele altora,unii chiar mint în mărturii.(În particular pot explica).
De aceia este absolut necesar să se consulte documente desecretizate deja,și care vor fi desecretizate  de toate serviciile secrete după 30 de ani de la revoluție(peste 2-3 luni de zile):documente,poze filme etc.
Sucuturdean Nicolae
E-mail : nicolaesucu@yahoo.com
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4144
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #1358 : Octombrie 18, 2019, 21:23:06 »


Despre termenele de de clasificare documente secrete.
Art. 12
(1) Termenele de clasificare a informaţiilor secrete de stat vor fi stabilite de emitent, în funcţie de importanţa acestora şi de consecinţele care s-ar produce ca urmare a dezvăluirii sau diseminării lor neautorizate.
(2) Termenele de clasificare a informaţiilor secrete de stat, pe niveluri de secretizare, cu excepţia cazului când acestea necesită o protecţie mai îndelungată, sunt de până la:
- 100 de ani pentru informaţiile clasificate strict secret de importanţă deosebită;
- 50 de ani pentru informaţiile clasificate strict secret;
- 30 de ani pentru informaţiile clasificate secret.
(3) Termenele prevăzute la alin. (2) pot fi prelungite prin hotărâre a Guvernului, pe baza unei motivaţii temeinice, la solicitarea conducătorilor unităţilor deţinătoare de informaţii clasificate sau, după caz, a împuterniciţilor şi funcţionarilor superiori abilitaţi să atribuie nivelurile de secretizare.
Art. 13
Fiecare împuternicit ori funcţionar superior abilitat să atribuie niveluri de secretizare va dispune verificarea periodică a tuturor informaţiilor secrete de stat cărora le-au atribuit nivelurile de secretizare, prilej cu care, dacă este necesar, vor fi reevaluate nivelurile şi termenele de clasificare

http://www.orniss.ro/ro/585cap2.html?fbclid=IwAR2y2YZ9z15V5AYV2yyhGuC_fWDQvriJkBCQHYlzdnp6LuIxlgLUA3QSV2g
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4144
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #1359 : Octombrie 24, 2019, 10:13:30 »Să ne reamintim ce spune legea despre acordarea recunoștinței pentru revoluțipnari(doar câteva paragrafe)

Guvernul României

Ordonanța de urgență nr. 95/2014

.......

Text publicat în M.Of. al României.

În vigoare de la 30 decembrie 2014

........
Art. 2. -

Prezenta lege reglementează modalitățile de exercitare a recunoștinței
.............

3. Luptător cu Rol Determinant - atribuit celor care în perioada 14-22 decembrie 1989 au avut un rol determinant la declanșarea și victoria Revoluției Române din Decembrie 1989, și-au pus viața în pericol în confruntările cu forțele de represiune, au ocupat și apărat obiectivele de importanță deosebită, care au aparținut regimului totalitar, doar în localitățile în care, în urma acestor acțiuni și confruntări au rezultat persoane ucise, rănite sau reținute, până la fuga dictatorului.
.........

4. Luptător Remarcat prin Fapte Deosebite - atribuit celor care, în perioada 14-25 decembrie 1989, au mobilizat și au condus grupuri sau mulțimi de oameni, au construit și au menținut baricade împotriva forțelor de represiune ale regimului totalitar comunist, au ocupat obiective de importanță vitală pentru rezistența regimului totalitar și le-au apărat până la data judecării dictatorului, în localitățile unde au luptat pentru victoria Revoluției Române din Decembrie 1989, precum și celor care au avut acțiuni dovedite împotriva regimului și însemnelor comunismului între 14-22 decembrie 1989.
..........
c) Participant la Victoria Revoluției Române din Decembrie 1989 - calitate onorifică."
...........
2) Titlurile instituite la alin. (1) se vor acorda în condițiile prezentei legi, avându-se în vedere calitățile și titlurile atestate, potrivit Legii nr. 42/1990 
..........

5) De prevederile prezentei Legi nu beneficiază Luptătorii cu Rol Determinant și Luptătorii Remarcați prin Fapte Deosebite care în decembrie 1989 au acționat ca angajați, în exercitarea sarcinilor de serviciu.
.........
6) De prevederile prezentei Legi nu beneficiază persoanele care au săvârșit infracțiuni de drept comun în timpul Revoluției Române din Decembrie 1989 sau în legătură cu drepturile acordate de Legile recunoștinței, precum și în legătură cu acordarea sau preschimbarea certificatelor de revoluționar, în baza prezentei legi și a Legii nr. 42/1990, republicată, cu modificările ulterioare."
..........
Dispozițiile prezentei legi se aplică militarilor și salariaților civili din Ministerul Apărării Naționale și Ministerul Afacerilor Interne, care îndeplinesc condițiile prevăzute de prezenta lege pentru dobândirea titlurilor prevăzute la art. 3 alin. (1) lit. b)."
...........
Dovada îndeplinirii condițiilor prezentei legi pentru persoanele prevăzute la art. 7 se face și cu înscrisurile din jurnalul de luptă al unității din care a făcut parte solicitantul.
......De prevederile prezentei legi nu beneficiază persoanele care sunt dovedite a fi fost implicate în activitățile fostei securități ca poliție politică, au dezinformat sau au folosit mijloace de informare în masă în scop de diversiune ori au acționat, sub orice formă, împotriva Revoluției Române din Decembrie 1989, au emis ordine și dispoziții în favoarea menținerii structurilor fostului partid comunist și pentru apărarea dictatorului."
https://lege5.ro/Gratuit/gqydsojzga/ordonanta-de-urgenta-nr-95-2014-pentru-modificarea-si-completarea-legii-recunostintei-fata-de-eroii-martiri-si-luptatorii-care-au-contribuit-la-victoria-revolutiei-romane-din-decembrie-1989-precum-si-
..........
Guvernul României

Hotărârea nr. 99/2015
Normele metodologice de aplicare a Legii recunoștinței

...........

 31 lit. f) din Legea nr. 341/2004, cu modificările și completările ulterioare, prin care se reconfirmă calitățile și titlurile atestate, potrivit Legii nr. 42/1990
..........
Titlul de Luptător pentru Victoria Revoluției din Decembrie 1989 - Luptător cu Rol Determinant, prevăzut la art. 3 alin. (1) lit. b) pct. 3 din Legea nr. 341/2004, cu modificările și completările ulterioare, se acordă, în scopul de a face diferența, între categoria persoanelor care s-au remarcat prin fapte deosebite, desprinzându-se din rândul acestora, având un rol determinant prin contribuția la declanșarea și victoria Revoluției Române din Decembrie 1989, remarcându-se prin fapte determinante, în localitățile precizate la art. 12 alin. (3), prin care și-au pus viața în pericol apărând și ocupând obiectivele care au avut o importanță deosebită, decisivă pentru victoria Revoluției Române din Decembrie 1989."
............
Titlul de Luptător pentru Victoria Revoluției din Decembrie 1989 - Luptător Remarcat prin Fapte Deosebite, prevăzut la art. 3 alin. (1) lit. b) pct. 4 din Legea nr. 341/2004, cu modificările și completările ulterioare, a fost instituit și se atribuie, în scopul de a face diferența între categoria persoanelor care s-au desprins din rândul participanților și au avut un rol deosebit, prin contribuția la victoria Revoluției până la preluarea puterii și instituirea noilor structuri ale statului, remarcându-se prin fapte deosebite, față de marea masă a persoanelor care au participat la Revoluția din Decembrie 1989 fără a avea o contribuție individuală deosebită la victoria Revoluției."
............
În aplicarea prevederilor art. 3 alin. (2) din Legea nr. 341/2004, cu modificările și completările ulterioare, prin acordarea titlurilor se înțelege atestarea calităților obținute prin preschimbarea certificatelor doveditoare emise în perioada 1990-1997, iar nu acordarea de noi titluri sau calități de revoluționar.
...........
Prin excepție de la prevederile alin. (1), conform art. 33 alin. (2) din Legea nr. 341/2004, cu modificările și completările ulterioare, se acordă un nou titlu, de Luptător pentru Victoria Revoluției din Decembrie 1989 - Luptător cu Rol Determinant, persoanelor care obțin calitatea prevăzută la art. 3 alin. (1) lit. b) pct. 3 din Legea nr. 341/2004, cu modificările și completările ulterioare.
............
 În cazul în care, pe baza unor elemente de noutate, constatate din oficiu sau la sesizarea oricărei persoane fizice ori juridice de drept public sau privat, reiese faptul că noile tipuri de certificate au fost eliberate unor persoane care nu îndeplinesc condițiile prevăzute de Legea nr. 341/2004, cu modificările și completările ulterioare, sau de prezentele norme metodologice, SSPR va proceda la anularea certificatelor respective și va propune Președintelui României retragerea titlurilor atribuite în baza acestora.
.........

https://lege5.ro/Gratuit/gu3tcojxga/hotararea-nr-99-2015-pentru-modificarea-si-completarea-normelor-metodologice-de-aplicare-a-legii-recunostintei-fata-de-eroii-martiri-si-luptatorii-care-au-contribuit-la-victoria-revolutiei-romane-din-
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4144
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #1360 : Noiembrie 03, 2019, 13:53:14 »Sibiu: Expoziţie cu fotografii mai puţin cunoscute din timpul Revoluţiei, la Muzeul Brukenthal

2019-10-31

Muzeul Naţional Brukenthal va vernisa în 15 noiembrie o expoziţie cu fotografii mai puţin cunoscute din timpul Revoluţiei din 1989 din Sibiu, oraş martir, dar şi din timpul perioadei comuniste, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

Imaginile vor fi expuse atât în faţa muzeului, în Piaţa Mare din centrul Sibiului, cât şi în interior, în Casa Albastră.

"Muzeul Naţional Brukenthal lansează, în data de 1 noiembrie 2019, proiectul Muzeul viu - 30 de ani de la Revoluţia din 1989, o acţiune cofinanţată de Consiliul Local şi Primăria Municipiului Sibiu. Atunci când lumea se pregătea să intre într-o nouă eră a comunicării, România a fost surprinsă de evenimentele din decembrie 1989 cu foarte puţine mijloace de documentare directă: prezenţa redusă a aparatelor de fotografiat, a maşinilor de scris sau a mijloacelor de înregistrare audio. Importante şi traumatice pentru istoria recentă, aceste evenimente au marcat oraşul Sibiu prin vieţile umane pierdute, clădirile distruse, amintiri ce încă mai sălăşluiesc în unii dintre noi. Proiectul cuprinde o serie de evenimente ce au ca scop sublinierea rolului Sibiului în decembrie 1989: o expoziţie foto-documentară (Piaţa Mare, din 15 noiembrie), o expoziţie cu piese din colecţia modern - contemporan a Muzeului de Istorie (Sala Multimedia, Casa Albastră, din 1 decembrie), trei prelegeri, un catalog de proiect, alte materiale tipărite pentru informare publică (pliante şi flyere)", se arată în comunicatul organizatorilor.

Cu această ocazie, sibienii sunt invitaţi să doneze obiecte care provin din decembrie 1989 şi primele luni ale anului 1990.

"Ne adresăm publicului sibian care mai deţine mărturii (manifeste, fotografii, piese de vestimentaţie / mai ales uniforme, steaguri, pancarte, brasarde etc.) ale perioadei comuniste şi evenimentelor care au avut loc în decembrie 1989 la Sibiu şi care are dorinţa de a le dona Muzeului Naţional Brukenthal. Doritorii se vor putea adresa în perioada 1-29 noiembrie secretariatului Muzeului Naţional Brukenthal, la numărul de telefon 0269217691 (email ramona.nica@brukenthalmuseum.ro), în vederea înregistrării propunerii de donaţie (adresa depusă va include un număr de telefon de contact). Comisia constituită din reprezentanţi ai muzeului - istorici, conservatori şi restauratori - va selecta obiectele care vor intra în colecţia Muzeului de Istorie Casa Altemberger şi va parcurge paşii necesari (împreună cu donatorul) pentru înregistrarea pieselor selectate în colecţia special dedicată", potrivit celor de la Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu. AGERPRES/(AS-Isabela Paulescu, editor: Antonia Niţă, editor online: Anda Badea)
 
Sursa foto: Brukenthal National Museum / Muzeul Național Brukenthal /

Memorat

Nihil sine Deo!!
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4144
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #1361 : Noiembrie 03, 2019, 15:37:21 »

Revoluție"30.
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4144
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #1362 : Noiembrie 22, 2019, 14:49:40 »


Secretariatul de Stat-SSRML,este și"VACĂ bună de MULS".Dar este și "TRAMBULINĂ pentru PUȘCĂRIE". Referitor la numirea noului Secretar de Stat,Asociația 21 DECEMBRIE 1989 SIBIU,propune decidenților cu atribuții în numirea noului Secretar de Stat la SSRML: ca NICI UNUL din FOȘTII SECRETARI  de STAT să nu mai fie numit în această funcție.Propunem delegarea în condițiile legii a unui PROCUROR(curat)și numirea lui în funcție cu atribuții și competențe  clare în cadrul SSRML.
PS.
Pentru cârcotași:
DORU MĂRIEȘ NU DOREȘTE ACEASTĂ FUNCȚIE, i s-a propus si a REFUZAT.
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11491
 • Vezi Profilul
Răspuns: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #1363 : Decembrie 04, 2019, 23:25:38 »


Despre numirea noului  S.S. la SSRML:

În noua conjunctură politică,în ce privește revoluționarii și, în legătură cu următorul Secretar de Stat ,care va fi numit tot politic.Secretariatul  SSRML ,în special pentru cei care au mai lucrat acolo ,este de ocolit.Sugerez tuturor formelor asociative ale revoluționarilor,să nu agreeze numirea unui nou Secretar de Stat la SSRML ,dintre cei care au mai fost Secretari de Stat la această instituție,deoarece,aproape toți,cu mici excepții  , au ",schelete în dulap din timpul mandatului lor"Propun(nu știu dacă fac bine),pe MIHAI  BABIȚCHI  să fie susținut din partea FEDERAȚIEI ORAȘELOR MARTIR,ca Secretar de Stat.Vă spun sincer că eu nu am nici o prietenie cu Mihai BABIȚCHI,  dar din tot ce cunosc despre el,consider că ar fi indicat ca Secretar de Stat la SSRML.Trebuie să ne impunem noul SS.

Mai Surdandeal, tot cu nasu-n suflet ai ramas! Esti prea batran ca sa-ti m corectezi atitudinea. Postrea aceasta transmite vechea ta dorinta: FARA FESAN! Desi i-ai cerut scz intre timp, tot ai pastrat toti dintii impo lui. Ce ti-a recunoscut si dat Fesan, ti-a luat Costin, dar tu tot in tabara petrovilor te ti. Nu te gandesti ce va urma cu oamenii lui Costin-Petrov la putere in Ro si la seseperea-ssmarculea? Cata minte aveti? Sau lipsa ei a fost prinipalul motiv pentru care ati iesit in ”89?
Remember vb candava cu altul!


Burada bacsi, eu sunt fan Fesan. Deci evita sa te iei de Fesan pt ca dai peste mine, gata sa dau cu oul stricat in tine. Ai vreo nasoala adevarata despre fostul SS, send cu ea pe forum, no problem. Dar nu da parabolice asimptotice, adica la oha, ca vei obtine un efect de bumerang. Comprendere, hombre? Frige si-ti vei bandaja m multe degete.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11491
 • Vezi Profilul
Răspuns: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #1364 : Decembrie 04, 2019, 23:32:22 »

Facebook-ul sa taiasca, sa avem surprize pt surdandeleni!    Fan Fesan: sper sa ajunga iarasi SS!

Memorat
Pagini: 1 ... 89 90 [91] 92 93 ... 100
Schimbă forumul: