Pagini: 1 ... 49 50 [51]

@ REVOLUTIA SIBIU 1989 @

• bambilici
  • Hero Member
  • Deconectat Deconectat
  • Vezi Profilul
Răspuns: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #750 : Iunie 04, 2010, 19:43:57 »

Am vazut si eu, dar in mass-media se stie ca nu conteaza cu adevarat decat aspectul general si prima si ultima impresie. Au urmat cu strictete aceasta "lege". Poate numai Morar, nu vreau sa nu las loc de interpretari. Impresia mea nu difera de a celor din tara in urma vizionarii. Toti imi spun ca e o campanie impotriva revolutionarilor nu numai a impostorilor. Cei care discuta cu Maries i-ar face un serviciu daca i-ar atrage atentia asupra felului in care e perceput fenomenul (in cazul in care el e cinstit si nu-i face jocul lui Base). In privinta lui Morar nu am indoieli, face parte din tagma tradatorilor.
Memorat
« Răspunde #751 : Iunie 05, 2010, 00:28:21 »

MORAR s-a dat de partea puterii deoarece numai asa tine linia de plutire. Are un imprumut bancar de milioane de euro.Daca nu facea mutarea PRO PUTERE risca sa plece de la B1 TV si cu ce bani sa-si plateasca datoria ? Morar nu are incotro...nu ar vrea sa faca ce face. Cred ca în sufletul lui simte altceva....A facut si lucruri bune. A facut si emisiuni foarte bune ce demascau fraude la nivel înalt... m-au impresionat .Însa acum nu-l înteleg...Loveste în cei ce l-au PUS IN CINSTE.Îmi pare rau pt. el...Îmi pare rau ca nu m-am uitat la emisiune sa vad starea de spirit a lui Maries...E atita OTRAVA pe toate posturile TV din tara Încit nu pot sa ma mai uit...Ma mut pe toate posturile DYSCOVERY, pe NATIONAL GEOGRAPHIC unde am de învatat.Pe zii ce trece vad poporul meu cum se scufunda în mocirla distrugerii.As vrea sa-l RECREEZ.As vrea sa va fac fericiti.Sa dispara nefericirea de pe pamînt...Si cred ca pot pt.ca VA IUBESC.
Memorat
  • Nikos
  • Hero Member
  • Deconectat Deconectat
  • Nihil sine Deo!
  • Vezi Profilul
« Răspunde #752 : Iunie 16, 2010, 12:40:16 »

Pentru Stanciu Adrian,inspector SSPR,responsabil si cu zona Sibiu.

Te anunt Stanciule ca vei primii o citatie de la tribunal pentru abuz in serviciu si inca citeva capete de acuzare.
In prima noastra convorbire telefonica ai zis ca nu te ocupi de legitimatiile CFR si cartelele Metrorex.Am fost la SSPR si mi-au spus ca legitimatiile de calatorie CFR si Metrorex ti-au fost predate tie.In a doua noastra convorbire telefonica mi-ai zis ca tu ai predat toate legitimatiile si cartelele la Asociatia Sibiu Decembrie 89.Cand ai mintit?,cand ai fost de rea credinta?(eu inregistrez automat toate convorbirile)Te anunt ca eu nu fac parte din acea asociatie,si in consecinta cei de la as. Sibiu decembrie 89 au zis ca nu au legitimatiile mele la ei.Pe saitul SSPR spune clar despre modalitatea de ridicare a acestor drepturi.Cum eu in prezent nu fac parte din nicio asociatie la care sa fiu trecut pe tabel pentru aceste drepturi ale mele,tu aveai obligatia sa faci in asa fel ca sa intru in posesia acestor drepturi,mai ales ca eu te-am contactat pentru aceste drepturi,iar tu faci abuz in cazul meu.Cei de la as. Sibiu dec 89 nu au nicio obligatie in acest caz.Dar pentru frectiile pe care mi le fac unii de acolo ai anunt ca sunt un om bine documentat si bine informat in multe situatii existente acolo.Stiti si voi ca informatia insemna avantaj pentru cel care o detine.Sa stricat rau de tot calitatea unor oameni din acea asociatie.Dar nu ma mir prea tare,ca doar si unii preoti revolutionari  au defecte sau sunt invitati la CNSAS.Pacat ca trebuie sa "dezgrop securea razboiului"Pentru a ma apara de persoane care-si inchipue ca pot sa faca tot ce vor cu mine si cu altii.Intotdeauna mi-a fost sila de aceste lupte intre noi,dar sunt momente in care situatia o impune.Pacat!

Memorat

Nihil sine Deo!!
  • Nikos
  • Hero Member
  • Deconectat Deconectat
  • Nihil sine Deo!
  • Vezi Profilul
« Răspunde #753 : Iulie 03, 2010, 09:21:13 »

Gabriela Vişan
Vineri 2 iul 2010

De astăzi şi până în 10 iulie toţi cei care vor să dea o mână de ajutor  persoanelor care şi-au văzut agoniseala de o viaţă luată de viiturile din ultima perioadă, o pot face la sediul ISU Sibiu.
n perioada 02.-10.07.2010 Instituţia Prefectului, împreună cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu organizează o campanie de strângere a ajutoarelor umanitare pentru sinistraţii din Moldova.

Ajutoarele care pot fi donate sunt: alimente neperisabile, imbrăcăminte (spălată în prealabil), încălţăminte, pături, aparate electrocasnice, articole de igienă corporală, apă îmbuteliată.

Donaţiile materiale se pot face zilnic între orele 10:00-19:00 la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Sibiu, str. Vasile Cârlova, nr. 16-22.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:
http://www.adevarul.ro/locale/sibiu/Sibienii_ajuta_sinistratii_din_Moldova_0_290971245.html
Memorat

Nihil sine Deo!!
  • Marius
  • Full Member
  • Deconectat Deconectat
  • Vezi Profilul
« Răspunde #754 : August 05, 2010, 13:08:46 »

Am făcut o plîngere la Consiliul Superior al Magistraturii cu privire la tărăgănarea nejustificată a dosarului revoluţiei de la Sibiu. Recent am primit răspuns de acolo, din care se poate afla ce s-a întîmplat cu acest dosar. Cine-i curios poate citi la http://mariusmioc.wordpress.com/2010/08/05/consiliul-superior-al-magistraturii-despre-dosarul-revolutiei-de-la-sibiu/
Memorat
  • Nikos
  • Hero Member
  • Deconectat Deconectat
  • Nihil sine Deo!
  • Vezi Profilul
« Răspunde #755 : August 20, 2010, 11:49:33 »

Citat
Urmeaza sa complectam site-ul asociatiei "21 Decembrie 1989 Sibiu".Poate vom face si un forum pentru discutii libere,dar mai dureaza putin.Pana atunci,rog pe toti cei care au documente despre revolutia si revolutionarii din Sibiu sa le trimita pe cele doua adrese pe care le voi posta mai jos.Rog sa se trimita numai documente care se pot verifica.Vom asigura confidentialitatea celor care vor colabora cu noi.
http://www.revolutia89.com/contact
http://revolutia89.com/
.................................
http://www.anjd21.com/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=61
http://www.anjd21.com/
Memorat

Nihil sine Deo!!
  • Nikos
  • Hero Member
  • Deconectat Deconectat
  • Nihil sine Deo!
  • Vezi Profilul
« Răspunde #756 : Septembrie 05, 2010, 20:04:13 »

Citat
Salutare Alex !
Bine ai venit in club!Succes pe forumul revolutionarilor!
Mi-a zis Nicu Petru ca ai niste materiale pentru Alianta Nationala pentru Justitie si Dreptate.Trimitele sa le publicam.
Cu prietenie,Sucuturdean Nicolae.
[/color]
Memorat

Nihil sine Deo!!
  • Nikos
  • Hero Member
  • Deconectat Deconectat
  • Nihil sine Deo!
  • Vezi Profilul
« Răspunde #757 : Septembrie 05, 2010, 20:11:12 »

Sau poate esti de mult timp pe forum si nu ai mai postat?Eu te astept sa fi activ aici si pe celelalte site-uri care se refera la revolutie si revoltionari.Un ziarist face aceste lucruri mai bine decat mine.Si am cam dus greul singur la topicul @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @.Succes!
Memorat

Nihil sine Deo!!
Pagini: 1 ... 49 50 [51]
Schimbă forumul: