Main Content:

Pagini: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 104

@ REVOLUTIA SIBIU 1989 @

Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #615 : Martie 08, 2010, 15:31:24 »

Fac apel la oricine care a fost in seara de 21 spre 22 (ora 11,30-11,50) pe strada(actuala)Revolutiei, sau a vazut autoturismele parcate vis-sa vis de fosta Brutarie Nesciuc trei albe si una rosu inchis "Lada". Va intreb daca cele 11 persoane imbracate cu scurta albastre tip jeans,  pantaloni deschisi la culoare, doi cu caciula de blana, trei cu caciula de lana impletita de culoare inchisa, si restul cu capul gol care au intors autoturismele parcate din capatul strazii si incendierea acestora? Statura lor era atletica? Cine a mai vazut apoi aceste persoane (acest gen) in afara de Piatza Mare din 21 decembrie ora 11,30 cand l-au protejat pe domnul care a iesit in fatza scutierilor cu copilul ridicat pe maini? (in dreptul Casei Albastre)
Aceleasi persoane au fost si in data de 21 decembrie la ora 9 in fata intrarii in magazinul Dumbrava, cand au "jenat" fara nici o teama scutierii si politistii care incercau sa prinda persoanele care fugeau prin magazin...

Mai apelez la locatarii Blocului de garsoniere "turn" din coltul Calea Dumbravii-Milea, sa ne trimita o informatie cu intamplarile din 23-25 de la etajul 7-8, cu persoanele in combinezon de culoare inchisa care au coborat pe partea dinspre magazin din balcon in balcon, inclusiv despre persoana decedata, daca are legatura cu acel incident.

O alta intrebare extrem de importanta: stie cineva cine a organizat "filtrele" de pe strazile Sibiului?

Va multumesc
Memorat
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #616 : Martie 08, 2010, 15:50:27 »

O precizare: Autoturismele erau parcate pe str Dobrun inspre str. Berariei Era pe trotoarul brutariei particulare (Nescuc sau Cibu, nu mai stiu cum se chema)
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #617 : Martie 10, 2010, 09:20:32 »

Citat
Fara comentarii!Teodor Maries la revolutie!Teodor Maries in lupta pentru aflarea adevarului despre revolutie!

http://www.youtube.com/watch?v=95kT2JQc8Eg&feature=player_embedded

http://www.revolutie89.info/
Memorat

Nihil sine Deo!!
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #618 : Martie 10, 2010, 11:24:38 »

Aceasta este de fapt marea tragedie a poporului roman. Ne chinuim dupa 20 de ani sa punem cap la cap niste intamplari, iar pentru acest lucru, cineva trebuie sa se sacrifice fizic. Sa-si puna viatza in pericol. Si indivizii care incercau aseara pe B1 sa pareze adevarurile pe care Dl Stoenescu sau Cartianu le prezentau, sunt principalii vinovati alaturi de Iliescu, inspaimantati ca latzul se strange tot mai tare si rapid. Dar fara tragedia actiunii Dl Maries, nu se miscau lucrurile de loc. Nu se desecretizau aceste documente. Si mai cred, ca din intregul material existent, nici 50% nu mai reprezinta realitatea datelor originale, acestea fiind contrafacute dupa ce Voiculescu, Iliescu si alti satanisti ai poporului roman, le-au studiat si au hotarat modul in care se vor falsifica. Datorita acestor gunoaie umane, catarate pe mortii din decembrie, Punctul 8 din Proclamatia de la Timisoara, precum si altele asemenea interdictii pentru fostul activ PCR sau al securitatii, nu s-au putut pune in aplicatie. Cerem Presedintelui actual, al acestei configuratii parlamentare, sa adopte de urgenta includerea Puncului 8 al Proclamatiei de la Timisoara, Legea Lustratiei si punerea acestora in aplicare odata cu viitoarele alegeri in toate structurile administrative si parlamentare. 
Apoi, ar trebui declansata o alta dezbatere, legata de prezenta rusilor in Romania pentru sprijinirea bolsevicilor romani, si tentativa FSN prin structurile politice si militare de a ne anexa gulagului sovietic. Locul acelui FSN kaghebist, este cu siguranta la Jilava, Aiud sau Gherla. Ca despre coloniile de exterminare ("prin munca"), nu mai pot avea parte...Din pacate.
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #619 : Martie 10, 2010, 11:32:00 »

Citat
Subscriu celor scrise de domnul Mircea Bozan!
Sucuturdean Nicolae,revolutionar din Sibiu.
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #620 : Martie 10, 2010, 11:54:07 »

Continua bataia de joc a ticalosilor!

Sunt mintit si purtat pe drumuri.Sunt trimis de la un ticalos la altul pentru biletele CFR pe anul 2010.
De la asociatia "Sibiu decembrie 89"am fost trimis la Fesan Puiu Nicolae,nu am ce sa caut la acest individ,nu are nici un drept asupra biletelor mele CFR.
Tot de la asociatia "Sibiu Decembrie 1989"am fost indreptat catre Stanciu Adrian,inspector SSPR care se ocupa cu Sibiul.Si acest individ spune ca nu se ocupa el cu biletele CFR,si-mi inchide telefonul.
Pentru Stanciu Adrian inspector SSPR cu problemele revolutionarilor din Sibiu:Nemultumirea multor revolutionari sibieni fata de activitatea ta pe postul de la SSPR este evidenta!Trebuie ca cineva sa-i organizeze.Eu voi face acest lucru.
Asculta BAIETAS,eu stiu frica doar de Dumnezeu!Am fost sunat de revolutionarul Chirila Marius din strainatate,si de alti revolutionari,in legatura cu propunerile facute lor de catre tine.Ghiceste despre cei vorba.Nu uita ca eu am un telefon care inregistreaza toate convorbirile.Te mai anunt ca am Dovezi ca mi-au disparut documente din dosarul meu de la SSPR,in perioada cand tu te ocupai de arhiva Institutiei.No sat-i mai spun multe lucrui care te incrimineaza.le las pentru "razboiul" pe care-l vom purta impreuna.Cand te joci cu focul,trebuie sa stii ca te poate frige.
Sucuturdean Nicolae,revolutionar din Sibiu.
Memorat

Nihil sine Deo!!
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #621 : Martie 10, 2010, 22:50:07 »

Acum, pe B1, excrocul Nr 1 al Romaniei, una dintre cele mai perverse din istoria revolutiei, Petre Roman, este demascat ca unealata rusilor. Gunoaiele bolsevice, copii naparcilor bolsevice, au ajuns sa ne conduca Tara. Nu mai este de mirare despre cum s-au organizat mineriadele, in ce scop, impotriva poporului nostru de catre acesti nimen-lume. Romania traieste in aceasta minciuna de 20 de ani, datorita acestor indivizi care au luat puterea prin frauda. Si pentru aceste gunoaie umane, Dl Maries, se afla in greva foamei, pentru ca noi, orbii Duminicii Orbului, sa stam ca niste lasi, inafara istoriei. Starea noastra de letargie, ne arunca in rusine, atata vreme cat stam pasivi si comentam vulgar precum Dl Gadina, actiunea curajoasa si eroica a Dl Maries. Adevarul murdar, va iesi curand la iveala si se va dovedi, ca aceasta conducere FSN, a creat in intregime masacrul romanesc de dupa 22 decembrie.
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #622 : Martie 11, 2010, 02:00:01 »

Acum, pe B1, excrocul Nr 1 al Romaniei, una dintre cele mai perverse din istoria revolutiei, Petre Roman, este demascat ca unealata rusilor. Gunoaiele bolsevice, copii naparcilor bolsevice, au ajuns sa ne conduca Tara. Nu mai este de mirare despre cum s-au organizat mineriadele, in ce scop, impotriva poporului nostru de catre acesti nimen-lume. Romania traieste in aceasta minciuna de 20 de ani, datorita acestor indivizi care au luat puterea prin frauda. Si pentru aceste gunoaie umane, Dl Maries, se afla in greva foamei, pentru ca noi, orbii Duminicii Orbului, sa stam ca niste lasi, inafara istoriei. Starea noastra de letargie, ne arunca in rusine, atata vreme cat stam pasivi si comentam vulgar precum Dl Gadina,

SUBSCIU IN PRIVINTA ACESTUI GUNOI PITIER ZIS SI  GADINA:  DE CE PROMOVEAZA DOSARE DE REMARCATI DIN TARA DACA CERE

SCOATEREA LUPTATORILOR REMARCATI DIN LEGE Huh?   INTREBATI PARCA CEVA , ZILELE TRECUTE Huh? actiunea curajoasa si eroica a Dl Maries.

 Adevarul murdar, va iesi curand la iveala si se va dovedi,

 ca aceasta conducere  A PARTIDULUI  FSN,


" a creat in intregime masacrul romanesc de dupa 22 decembrie.?"

EU SPUN SA ACCEPTI DOAR CA IPOTEZA;

A EXISTAT O MISIUNE DE SALVARE A CEAUSESTILOR; UN ASA ZIS PLAN ZZ DE REPRIMARE A ORICAREI EVENTUALE REVOLTE"

"MASACRUL DE LA OTOPENT ? "-IPOTEZE MASACRU;  DE CE NU SE ACCEPTA  INLOCUIREA CELOR CHEMATI CU  ALTE FORTE

PENTRU CA INTRE MOMENTUL CHEMARII SI CEL AL PREZENTARII  S-AU SCURS APROAPE 8 ORE.


EXISTA DOSARUL OTOPENI  LA INSTANTA MILITARA,FINALIZAT.

DE CE COL STAMEN, COMANDANTUL CELOR DE LA CIMPINA NU ERA CU OAMENII LA OTOPENI?

STII DE CE?

PENTRU CA AU FOST IMPARTITI IN DOUA GRUPE;

STAMEN PLEACA CU O GRUPA DE EXPERTI LA  BOTENI ( BAZA DE ELICOPTERE )  IAR LA

OTOPENI PLEACA CU CEALALTA GRUPA  BARBU SI BUGOIU .......


SI INCA CEVA FOARTE INTERESANT;  STII CE A SPUS UN RANIT DIN CAMIOANELE DE LA

OTOPENI CIND A FOST INTRENAT " CINE AU TRAS PRIMII ? ( RANIT PRIN IMPUSCARE IN

PALMA MIINII DREPTE SI IN ANTEBRATUL DREPT )

" UN SOLDAT DE LA NOI,CIND A COBORIT DIN CAMION A SCAPAT ARMA CARE S-A DESCARCAT..APOI,

  CEI DIN AEROPORT AU DESCHIS FOCUL "

  DE CE ARMA SOLDATULUI NU AVEA PIEDISA DE SIGURANTA PE POZITIA BLOCAT;

  DE CE ERA PREGATIT SA DESCHIDA FOCUL CONJUNCTURAL IN ORICE MOMENT, DACA ERAU

  DE BUNA CREDINTA?Huh


IN 1998 S-AU FACUT TREI DEZHUMARI SI CONTRAEXPERTIZE   DE CATRE PARTILE INTERESATE;

CONCLUZIILE SUNT IN DOSARUL DIN INSTANTA.  FIDELII REGIMULUI SI FAMILIEI CEAUSESCU NU AU CEDAT ASA USOR PUTEREA!

   EXPLOZIA POPULARA SI RADICALISMUL ROMANILOR AU PUS CAPAT LUPTEI DE REZISTENTA A

   CAMARILEI CEAUSESTILOR SI ASIGURAT VICTORIA REVOLUTIEI DIN DECEMBRIE 1989;

   SI NU IN ULTIMUL  RIND,  EXECUTIA  CELOR 2.   FII SIGUR CA SI STANCULESCU CA MULTI ALTII, DEALTFEL, AU JUCAT LA DOUA CAPETE!
Memorat
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #623 : Martie 11, 2010, 14:16:55 »

Acesti emanati, aceste lichele, nu-si puteau face jocurile, acapararea puterii totale, precum si inaintasii lor Dej si Ceausescu, decat prin forta represiunii armate. Parte din armata a reactionat pasnic, datorita onor ofitzeri care au dovedit mai multa logica, parte din armata a jucat rolul de dusman al romanilor. La Sibiu, avem tot mai multe date care intaresc teoria ca Dragomir a fost teroristul Nr. 1 in acele zile, ajutat si de grupul USLA trimis de la Bucuresti la Sibiu, pentru protectia lui NC, si care s-au reantors la "locul faptei" dupa ce l-a pus pe Nicu in siguranta. Ei au fost aceia care au comis executiile din Piatza Mare in ziua de 21 decembrie ora 11,45 cu primele victime ucise sau ranite. Au fost repartizati in patru puncte ale pietii: In podul Casei Albastre, in podul actualei Primarii, in podul de deasupra Tunelului Generalului si in podul de deasupra magazinului Moda. De aici, au deschis foc inspre demonstranti. Au deschis foc si pe data de 22 decembrie inspre hotelul Imparatul Romanilor din acelasi pod de deasupra Tunelului Generalului care avea corespondent cu celelalte poduri dinspre magazinul Covorul. Aceste grupe ale USLA nu aveau insemne de grad sau arma, nu purtau boneta militara si aveau la dispozitie doua microbuze ale unitatii 01512 care i-a transportat in tot acest timp. Un grup al USLA era incepand din ziua de 21 decembrie ora 07 la sediul Judetenei de partid, ocupand garajul din curtea din sapate cu munitie si armament special. Se poate descoperi foarte repede, numele persoanelor care au fost trimise la SIBIU cu Rombacul in dupa-amiaza zilei de 20 decembrie, ca urmare a convorbirilor indelungate purtate de Nicu si Bucuresti, despre demonstratia anuntata pentru dimineata zilei de 21 decembrie de la Mag Dumbrava. In timpul convorbirii telefonice, in biroul lui Nicu se afla Traian Popsa, fostul director de la IJIM Sibiu, maiorul Dragomir, seful Garzilor judetene Pescaru, secretar al CJPCR Sibiu si Niculae Hurubean, prim secretar la Alba care se afla in trecere prin Sibiu. Aceste trupe USLA au purtat alternativ, combinezoane negre, uniforma militara sau haine civile...
Lovitura de stat cu spectatori, cum zice Cornel Dinu, a functionat atata timp cat au avut nevoie pentru a pune mana pe putere acesti derbedei bolsevici-kaghebisti.
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #624 : Martie 12, 2010, 16:38:53 »
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • Revo SB
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 934
 • Vezi Profilul
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #625 : Martie 12, 2010, 22:21:24 »

(VIDEO) Documentarul “SIBIU 1989″: Marturia lui Gheorghe Cocos despre gloante DUM-DUM
http://romanianrevolutionofdecember1989.wordpress.com/2009/12/27/video-documentarul-sibiu-1989-marturia-lui-gheorghe-cocos-despre-gloante-dum-
dum/
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #626 : Martie 12, 2010, 23:05:39 »


O parte a revolutiei din Sibiu a fost falsificata cu acest film!
Sucuturdean Nicolae,revolutionar din Sibiu.
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • Ionescu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2590
 • Vezi Profilul WWW
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #627 : Martie 12, 2010, 23:30:36 »


O parte a revolutiei din Sibiu a fost falsificata cu acest film!
Sucuturdean Nicolae,revolutionar din Sibiu.


Va rog sa dati detalii asupra aspectelor care considerati ca nu concorda cu realitatea in filmul mentionat.
Memorat

Perplex in forma continuata.
 • Ionescu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2590
 • Vezi Profilul WWW
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #628 : Martie 12, 2010, 23:36:49 »

DIA - USLA - sportivi. Din nou.
Memorat

Perplex in forma continuata.
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Re: @ REVOLUTIA SIBIU 1989 @
« Răspunde #629 : Martie 13, 2010, 00:15:27 »


O parte a revolutiei din Sibiu a fost falsificata cu acest film!
Sucuturdean Nicolae,revolutionar din Sibiu.


Va rog sa dati detalii asupra aspectelor care considerati ca nu concorda cu realitatea in filmul mentionat.
...............
1-Forumul Democratic Sibian,a luat fiinta in urma acelui miting,dar dupa fuga lui ceausescu.
(In film se spune ca a luat fiinta la ora 10:15(fals),vezi filmuletul nr.5,min.4:20-4:25.)
2-Acel comitet nu a fost votat de reprezentantii revolutionarilor care erau in sala,pana la parasirea salii.Iar imediat dupa parasirea salii de catre revolutionari,Preotul Streza Nicolae a alergat la consiliul judetean(actualul sediu al tribunalului Sibiu).dar nu a intrat imediat in cladirea consiliului,ci s-a refugiat impreuna cu tot grupul in casa de vizavii.Deci,in toata aceasta perioada nu putea sa fie ales  acel comitet.Nu mai era cine sa-i voteze,findca revolutionarii s-au imprastiat.......etc.
Memorat

Nihil sine Deo!!
Pagini: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 104
Schimbă forumul: