Main Content:

Pagini: 1 ... 1002 1003 [1004] 1005 1006 ... 1009

ARICOLE DE PRESA

Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #15045 : Mai 22, 2019, 21:33:03 »

Inca o carte ...
Scrisa de: Michael Grecu, astrolog, psiholog, scriitor, regreso-terapeut, chiromant, vindecător energetic !? !? !?... un  'BAGABONT'!/ESCROC! ... d.p.m.d.v. !!!
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5696
 • Vezi Profilul
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #15046 : Mai 25, 2019, 14:55:42 »

Cotidianul, 25 mai 2019, Cornel Nistorescu
www.cotidianul.ro/de-ce-tace-dragnea/?fbclid=IwAR1Swn3EueTuhfuxYCiTA2gZ4MNwyqGZ0GEy019gY5U1fAdwIPqGPZh9_Xk

De ce tace Dragnea?Dacă Mălin Bot și Dide mi-ar fi zăngănit ceva la ureche aș fi chemat Poliția. Dacă Poliția n-ar fi rezolvat-o, aș fi cerut sancțiuni pentru șeful Poliției și aș fi depus o plîngere la Procuratură. Dacă procurorii s-ar fi făcut că plouă, mi-aș fi chemat prietenii să mă apere. N-aș mai fi lăsat nici un picior de Bot să se apropie și n-aș fi răspuns la nici un microfon de gîscă. Și aș fi declanșat o campanie în România și în străinătate, încercând să dau detalii despre agresiunile care se produc la modul organizat și sub umbrela dreptului la protest. Și aș fi încercat să-i descoper și să-i defer Justiției și opiniei publice pe toți cei care se află în spatele grupului și îl finanțează. Nu există atît la oameni cu comportament de apucați care să nu fie organizați și mînați de un interes. Si aș fi declanșat o întreagă campanie de comunicare la adresa valului de manipulări făcute prin #declic și prin #Rezist. La izbucnirea scandalului cu Brazilia, aș fi cerut fotografia casei despre care se spune că i-ar aparține și care n-a fost niciodată identificată. Iar la dosarul cu documente de la Tel Drum aș fi încercat să trimit răspunsuri la DNA și la SRI și aș fi căutat explicația unei campanii purtate de același grup de presă și numai în baza unor finanțări externe. Și aș fi cerut public ca Rise Project și DNA să își ia singuri amprentele de pe toate documentele aruncate în piață. Și care n-au adus nici o lumină în plus în fraudele pentru care Dragnea este acuzat în stil de stadion. Să-și ducă amprentele la poliție sau să-și șteargă urmele înscenării. La scandalul cu Belina, aș fi printat din comunicatele DNA toate explicațiile privitoare la terenul de la Nana, ajuns fraudulos de la Institutul de la Fundulea la Traian Băsescu și la Elena Udrea. Și aș fi trimis actele de proprietate de la Belina tuturor radiourilor și televiziunilor care orăcăie. Și aș fi cumpărat pagini de ziar și de reviste și le-aș fi reprodus, în oglindă cu ale lui Traian Băsescu. Belina a rămas la statul român, în vreme ce terenurile de la Nana sunt încă (sechestrate sau nu) pe numele lui Traian Băsescu. Este vorba nu de o baltă, ci de terenuri care au fost ale statului (Institutul Național de Cercetare Dezvoltare) și nu au fost scoase niciodată în mod legal din proprietatea publică.
La Traian Băsescu, infracțiunile nu se puneu și nici nu se fluturau cătușe, la Dragnea un cor național, chiar european) strigă „pușcărie, pușcărie”,desi este vorba de o concesiune cu acoperire legală.La Băsescu este protecție, la Dragnea, un soi de hinghereală publică organizată de profesioniști. Se desfășoară de dimineața pînă seara fără să ca nimeni să strige „orchestra și iar orchestra”. Nebunia este totală. Toate generațiile urlă. Nici nu dovedesc ceva, nici nu tac. Unii sunt complici prin tăcere, alții prin prostie. Și foarte mulți, prin nepăsare. Unul dintre cei mai găunoși si aroganți politicieni, Victor Ponta, pompează zi de zi acuzații și Dragnea nu are curajul să-i zică nimic. Parcă ar fi fost pe o mînă și se țin de frînghie unul pe celălalt. Nici în preajmă nu se găsește nimeni care să trimită procurorii la afacerile cu Ghiță și la sforile trase de Dragnea împreună cu George Maior. Necum să-l întrebe de doctoratul plagiat care prin renunțare nu anulează și furtul comis!
Nu înțeleg de ce Dragnea tace și răspunde ironic cînd pui de extremiști strigă mereu „ciuma roșie, ciuma roșie!”. Visează să cadă la pace cu ei? Nu pricepe că el este o țintă trecătoare și că toată orchestrația dincolo de fluierături ascunde o campanie de mari proporții pentru demolarea PSD-ului?
De ce tace Liviu Dragnea? Mizează pe rezultatul votului sau pe zarurile norocoase? La acuzele lui Iohannis, el nu răspunde decît cu cifre și prevederi din Programul de guvernare. Isteria tuturor crește la fiecare apariție și el o întoarce pișicher pe la vîrful mustății! Nu tună nici la adresa SRI, instituția care l-a lucrat de la referendumul din 2012 și pînă astăzi. De la cîștigarea alegerilor și pînă acum nu reacționează nici prin inițiative legislative, nici prin altele financiare. Nu trimite nici un mesaj explicit și nu se grăbește să dea în vileag corupția și milioanele din SRI despre care Vanghelie vorbește cu gura mare. Ironii, aluzii și mereu majorări de bugete (mai puțin ultimul).
De ce tace Liviu Dragnea și nu își înfruntă adversarii? Se teme sau n-are idei? E agățat sau o coace? De ce înghite în sec de parcă i-ar plăcea?
Să fie acesta semnul neputinței sau al răzbunării amînate?
Dacă un SRI chitit să-l scoată din joc și un DNA disperat să-l înfunde nu reușesc mai nimic (în mod toate acuzele cu care vor să-l îngroape nu depășesc nivelul unor amenzi!) înseamnă că tăcerea lui Dragnea mai ascunde ceva.
Memorat
 • vamil
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1094
 • Vezi Profilul
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #15047 : Mai 27, 2019, 09:50:54 »

De ce nu și-a dat demisia în această noapte. Goodbye, Ceaușescu!


Florin Negruțiu
din Republica
ieri la ora 23 2019-05-26 23:12:00


Nu am putut găsi în mine un sentiment de milă când l-am văzut în această noapte pe Marele Bolnav, mai pământiu la față decât subpământul în care și-a îngropat Partidul. Copita pe care poporul i-a dat-o în față celui mai toxic personaj politic de la Ceaușescu încoace ar fi trebuit să-l facă pe acest om care clamează bărbăția să-și dea demisia de onoare. 20 de procente cât a pierdut PSD în doar doi ani și jumătate - în care a crescut pensii și salarii - se decontează în dreptul lui Liviu Dragnea. Experimentul său dement de prostire în față, campania scelerată în care a îndesat de-a valma teorii ale conspirației, roșii otrăvite de străini și zbierete la adresa Europei, i-a făcut pe oameni să reacționeze. Votul din 26 mai este o expresie a bunului simț, a bunei cuviințe, a refuzului unei mari părți din această societate de a fi considerați un popor de reduși mintal. Îți amorțește creierul la câte nebunii au putut să debiteze, în ultimele luni, Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, Rădulescu Mitralieră, Viorica Dăncilă, Călin Popescu Tăriceanu și aparatul lor de propagandă (care până în ultima zi a dat PSD-ul la 40 la sută, într-un exercițiu lasciv de autoadmirație în grup).
Liviu Dragnea nu și-a dat demisia. A încercat în schimb vechile trucuri, cum ar fi „organizarea unui CEx” sau împingerea în cursa prezidențială a Gabrielei Firea (mult detestata primăriță a Capitalei) sau a lui Călin Popescu Tăriceanu (șubred de-un picior, după ce primele date exit poll arată că n-ar putea face pragul la europarlamentare). Acestea sunt „soluțiile” scoase de L. Dragnea, după ce și-a dat seama că nu are cum să-și mai anunțe El Însuși candidatura la Președinție.
De altfel, Cotroceniul puțin îl interesează, cum nu l-a interesat nici Partidul, nici campania electorală, nici chiar ziua votului (în care a apărut undeva după 7 seara, când toți activiștii erau demult demobilizați). Singurul lucru care îl interesează este verdictul de mâine. Scopul votului din 2016 și al accederii la putere a fost, pentru Liviu Dragnea, să nu ajungă aici. Cea mai mare spaimă a lui Dragnea e closetul turcesc, igrasia din celulă și apa rece de la duș. Pentru asta a ajuns la putere, ca să scape de pușcărie.
Nu și-a dat demisia în această noapte pentru că știe că, deși șansele sale de a scăpa s-au împuținat, mai păstrează de doi lei speranță pentru ziua de mâine.
Oricum, și dacă n-ar avea problema asta, zilele lui în Partid sunt numărate. Pesediștii și-au executat întotdeauna liderii care lasă sânge. Acum, Liviu Dragnea merge cu spatele pe lângă perete în lugubrul sediu din Kiseleff unde se ivesc din când în când figuri spectrale. Care va ridica primul cuțitul? Oprișan, Olguța, Gabi? Sau poate chiar Viorica?
Închei cu ceea ce ar fi trebuit poate să încep: 26 mai va rămâne în istoria noastră drept o sărbătoare a democrației. Fac o reverență zecilor de mii de români care au stat ore întregi la coadă doar ca să-și exercite un drept fundamental. 26 mai reprezintă într-un fel despărțirea noastră definitivă de ceaușism. Ca o ironie a istoriei, ne despărțim de Ceaușescu făcând tot coada. Însă dacă în urmă cu 30 de ani, românii stăteau la coadă să primească, acum românii au stat la coadă ca să dea. Și au dat. Au dat mult! Cu sete: Goodbye, Ceaușescu, sper să nu ne mai bântui niciodată!


Îți recomandăm
Doi pensionari nervoși au cedat la coada de la vot: „A înnebunit tineretul ăsta, vrea să fim slugile Europei, hai să mergem acasă!”


Chiar dacă-s obosit, mai adaug:
   ”Ne-am plătit factura la gaze... din 10 august”
   Unde-s lătrăii Drakniști și Cariciști ?
   Însă nici nu ne îmbătăm cu iluzii fabricate acum chiar și de Realitatea altora, nu cea care a dus greul, când era Rareș acolo.
   Știm că mulți or să dorească să se cosmetizeze, face parte din legea curviei politice.

   Oricum noi nu iertăm și la Curtea Penală Internațională de la Haga cu Dragnea și cu cei cărora au stat la toartă cu el, Carmen Dan și greii din jandarmeria Pro PSD, restul din jandarmi au fost corecți, însă nu trebuie să-i trecem cu vederea, pentru că mâine, ori or să se dea cu alții și la fel or face.

   Mâncătorii de caramel turcesc ce mâncau cu polonicul ce din Draknea ieșea și din el dădea, de mâine-n solda cui vă băgați trolii nesimțiți, ce ați împuiat mințile oamenilor cu putoarea șobolanilor roșii.
   În ce hazna pestilențială o să migrați, voi urmați ai lui Iuda ?
Memorat
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #15048 : Mai 27, 2019, 11:18:36 »

De ce nu și-a dat demisia în această noapte. Goodbye, Ceaușescu!
  Florin Negruțiu din Republica ieri la ora 23 2019-05-26 23:12:00
Nu am putut găsi în mine un sentiment de milă când l-am văzut în această noapte pe Marele Bolnav, mai pământiu la față decât subpământul în care și-a îngropat Partidul. Copita pe care poporul i-a dat-o în față celui mai toxic personaj politic de la Ceaușescu încoace ar fi trebuit să-l facă pe acest om care clamează bărbăția să-și dea demisia de onoare. 20 de procente cât a pierdut PSD în doar doi ani și jumătate - în care a crescut pensii și salarii - se decontează în dreptul lui Liviu Dragnea. Experimentul său dement de prostire în față, campania scelerată în care a îndesat de-a valma teorii ale conspirației, roșii otrăvite de străini și zbierete la adresa Europei, i-a făcut pe oameni să reacționeze. Votul din 26 mai este o expresie a bunului simț, a bunei cuviințe, a refuzului unei mari părți din această societate de a fi considerați un popor de reduși mintal. Îți amorțește creierul la câte nebunii au putut să debiteze, în ultimele luni, Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu, Rădulescu Mitralieră, Viorica Dăncilă, Călin Popescu Tăriceanu și aparatul lor de propagandă (care până în ultima zi a dat PSD-ul la 40 la sută, într-un exercițiu lasciv de autoadmirație în grup).
Liviu Dragnea nu și-a dat demisia. A încercat în schimb vechile trucuri, cum ar fi „organizarea unui CEx” sau împingerea în cursa prezidențială a Gabrielei Firea (mult detestata primăriță a Capitalei) sau a lui Călin Popescu Tăriceanu (șubred de-un picior, după ce primele date exit poll arată că n-ar putea face pragul la europarlamentare). Acestea sunt „soluțiile” scoase de L. Dragnea, după ce și-a dat seama că nu are cum să-și mai anunțe El Însuși candidatura la Președinție.
De altfel, Cotroceniul puțin îl interesează, cum nu l-a interesat nici Partidul, nici campania electorală, nici chiar ziua votului (în care a apărut undeva după 7 seara, când toți activiștii erau demult demobilizați). Singurul lucru care îl interesează este verdictul de mâine. Scopul votului din 2016 și al accederii la putere a fost, pentru Liviu Dragnea, să nu ajungă aici. Cea mai mare spaimă a lui Dragnea e closetul turcesc, igrasia din celulă și apa rece de la duș. Pentru asta a ajuns la putere, ca să scape de pușcărie.
Nu și-a dat demisia în această noapte pentru că știe că, deși șansele sale de a scăpa s-au împuținat, mai păstrează de doi lei speranță pentru ziua de mâine.
Oricum, și dacă n-ar avea problema asta, zilele lui în Partid sunt numărate. Pesediștii și-au executat întotdeauna liderii care lasă sânge. Acum, Liviu Dragnea merge cu spatele pe lângă perete în lugubrul sediu din Kiseleff unde se ivesc din când în când figuri spectrale. Care va ridica primul cuțitul? Oprișan, Olguța, Gabi? Sau poate chiar Viorica?
Închei cu ceea ce ar fi trebuit poate să încep: 26 mai va rămâne în istoria noastră drept o sărbătoare a democrației. Fac o reverență zecilor de mii de români care au stat ore întregi la coadă doar ca să-și exercite un drept fundamental. 26 mai reprezintă într-un fel despărțirea noastră definitivă de ceaușism. Ca o ironie a istoriei, ne despărțim de Ceaușescu făcând tot coada. Însă dacă în urmă cu 30 de ani, românii stăteau la coadă să primească, acum românii au stat la coadă ca să dea. Și au dat. Au dat mult! Cu sete: Goodbye, Ceaușescu, sper să nu ne mai bântui niciodată!
  Îți recomandăm  Doi pensionari nervoși au cedat la coada de la vot: „A înnebunit tineretul ăsta, vrea să fim slugile Europei, hai să mergem acasă!”

Chiar dacă-s obosit, mai adaug:
   ”Ne-am plătit factura la gaze... din 10 august”
   Unde-s lătrăii Drakniști și Cariciști ?
   Însă nici nu ne îmbătăm cu iluzii fabricate acum chiar și de Realitatea altora, nu cea care a dus greul, când era Rareș acolo.
   Știm că mulți or să dorească să se cosmetizeze, face parte din legea curviei politice.

   Oricum noi nu iertăm și la Curtea Penală Internațională de la Haga cu Dragnea și cu cei cărora au stat la toartă cu el, Carmen Dan și greii din jandarmeria Pro PSD, restul din jandarmi au fost corecți, însă nu trebuie să-i trecem cu vederea, pentru că mâine, ori or să se dea cu alții și la fel or face.

   Mâncătorii de caramel turcesc ce mâncau cu polonicul ce din Draknea  '#rezistetii toti' ieșea și din el dădea, de mâine-n solda cui vă băgați trolii nesimțiți, ce ați împuiat mințile oamenilor cu putoarea șobolanilor roșii.
   În ce hazna pestilențială o să migrați, voi urmați ai lui Iuda ?
Pai pe unde-ai fost, nea' Vamile ? Roll Eyes     Pofta buna in continuare sa ai! Grin     'Bucataria si meniul'  sa nu le schimbi! Cry
Memorat
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #15049 : Mai 27, 2019, 11:31:44 »

" Fac o reverență "    S-o faci cum trebuie ... la  ''nouajdegrade'' ... cum esti  invatat/obisnuit  sa faci ... "dizidentule" ...  Cry Grin Cry

" Oricum noi nu iertăm "     S-aveti drum bun, 'dizi' ... la  ''Haga'' ... https://www.youtube.com/watch?v=CnLz6vipa6o ... Shocked Kiss
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2480
 • Vezi Profilul
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #15050 : Mai 28, 2019, 17:12:57 »

"MINISTERUL APARARII UNGAR FACE LEGEA IN ROMANIA"

http://sindicatulcmd.blogspot.com/
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2480
 • Vezi Profilul
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #15051 : Mai 28, 2019, 17:17:00 »


Orașul subteran:

Viața necunoscută a unui europarlamentar român la Bruxelles: vilă, Porsche Cayenne și firme patronate pe ascuns

https://www.riseproject.ro/articol/viata-necunoscuta-a-unui-europarlamentar-roman-la-bruxelles-vila-porsche-cayenne-si-firme-patronate-pe-ascuns/


#TELEORMANLEAKS:

"UN SPION PENTRU BARON"

https://www.riseproject.ro/articol/un-spion-pentru-baron/
Memorat
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #15052 : Iunie 03, 2019, 15:04:20 »

'' Papa Francisc, marele „miracol” '': http://www.justitiarul.ro/papa-francisc-marele-miracol-convertirea-tefelistilor-muistilor-filosofilor-pupenklausi-propagandistilor-si-a-tuturor-celor-care-au-atacat-credinta-ortodoxa/
" Convertirea tefeliștilor, muiștilor, filosofilor pupenklauși, propagandiștilor și a tuturor celor care au atacat credința ortodoxă! "


" La Iași, școlile obligate de Inspectoratul Școlar să trimită elevi „voluntari” în întâmpinarea papei Francisc "
http://www.justitiarul.ro/la-iasi-scolile-obligate-de-inspectoratul-scolar-sa-trimita-elevi-voluntari-in-intampinarea-papei-francisc/?fbclid=IwAR0FQMMyTtXdQaH3r64Y7tRtlHvCybuFv6tWPC9ewhsUFTA9O0jc7UulAzw

" Gata și cu vizita geostrategică a activistului „corect politic” de la Vatican "
http://www.justitiarul.ro/gata-si-cu-vizita-geostrategica-a-activistului-corect-politic-de-la-vatican/?fbclid=IwAR3zX8sn4ydlBKoDFODPxrssAjLbKlWxQHwsX1B93NguDicApx3UJx5Ats4
Memorat
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #15053 : Iunie 03, 2019, 15:33:26 »

'' Lichele:  " Un „plus” de ciumă roșie la purtător! "  Posted by justitiarul 3 hours ago. '' http://www.justitiarul.ro/un-plus-de-ciuma-rosie-la-purtator/?fbclid=IwAR1AkWHmwFCBkzsNEe6dC-iDaS6SAod7ImImzzmlhUgHmyzyDqAWEjMpRyE

" Așa zic și eu … să vină odată oamenii ăia curați de la USR-PLUS, ca să scăpăm definitiv de hoții de la CIUMA ROȘIE, că doar „fără hoție ajungem departe” nu-i așa? Sloganul ăsta era, până mai ieri, pe toate autobuzele patriei, și, dacă votăm în continuare cu USR-PLUS, în sfârșit vom putea să trăim în puritatea contractelor fără „parandărăt”, ceea ce pe vremea luʹ CIUMA ROȘIE nu era posibil… Așa o fi, nu zic nu, da’ stai să vezi ce departe ajungem dacă nu stăm chiar așa atent să ne chiorâm în contracte și să reținem cu cine le-am semnat, că și hoții de la PESEDEU „e buni” când lucrează cu noi și „e hoți” numai când lucrează cu alții.

Eu cred că domnu’ Dragoș trebuia totuși să informeze și partenerul de ALIANȚĂ 2020, pe nu mai puțin intransigentul USR, că dânsul este strategul programului de dezvoltare a Teleormanului, pentru ca să nu se producă accidente și pentru ca domnul Șerban Marinescu de la USR să fie mai tolerant când concepe zguduitoarele scrisori deschise către Liviu Dragnea:

„Toți ne zic cât de hoț ești tu și PSD-istii tăi dar încet, ascuns, de frică să nu îi audă alții. Ăsta e rezultatul deceniilor de conducerea a ta și a PSD-ului: sărăcie și frică ( …) De mai bine de 26 de ani județul e la fel, problemele sunt aceleași. E clar că soluțiile PSD, oricare ar fi ele, n-au mers. Oricine poate vedea realitatea: tu și partidul pe care-l conduci nu aveți competența să le rezolvați. Ar trebui să știi că acest județ e unul dintre cele mai sărace județe din țară. Județul din care tinerii pleacă pentru că s-au săturat de domnia ta nesfârșită. Județul unde au mai rămas doar bătrânii acasă. Cei a căror speranță pentru mai bine ai încercat să o stingi tu, puțin câte puțin, în toți acești ani.” (Șerban Marinescu, USR, în EVZ .ro, 22 noiemberie 2016 )

Știu și eu? Dar dacă nu Liviu Dragnea a fost de vină ci, bată-l Dumnezeu, programul de dezvoltare durabilă conceput de Dragoș Pîslaru?

D-aia zic, popor…vezi și mata cu cine votezi că s-ar putea să vrei să scapi de dracuʹ, dar să dai de tac-su… Căci, tot așa cum în spatele fiecărui bărbat de succes stă o femeie puternică, s-ar putea ca în spatele fiecărui eșec teleormănean să se lățească zâmbetul fascinant al strategului Dragoș Pîslaru, de la ALIANȚA 2020! "


Memorat
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #15054 : Iunie 05, 2019, 15:04:48 »

" Patul lui Procust – o piesă de mobilier care ni se pregătește "       http://www.justitiarul.ro/patul-lui-procust-o-piesa-de-mobilier-care-ni-se-pregateste-2/

"Pentru că Dan Barna a spus marți, 4 iunie 2019, cam așa : „…alegerile au confirmat că nu mai poate fi acest guvern. Nu poți să conduci cu oamenii lui Liviu Dragnea !..”, Viorica Dăncilă și-a tras una peste frunte și a exclamat: „Ia te uită! Dar știi că ăsta are dreptate? ” Așa că l-a „demisionat” pe Darius Vâlcov și, împreună cu el și ce s-a mai prins în zbor: șefele de la ANAF și CNAS. Bine, Vâlcov trebuia oricum să plece deoarece nu se încadra în noua puritate juridică a PESEDEULUI. Și cum telefonul fără fir funcționează acum mai vioi de când Liviu Dragnea a fost arestat, e de presupus că grațioasa doamnă Birchall, zeița Justiției, știe deja că și soarta lui Darius Vâlcov e pecetluită. Părerea mea e că noua conducere a partidului ar vrea să scape și de Olguța, dar nu-și poate permite să piardă bazinul electoral al Craiovei… poate o ajută tot justiția independentă… cum l-a ajutat și pe Ponta Victor să rărească binișor rândurile baronilor locali… Ăia care erau frați de sânge și de ideologie cu el… însă știți vorba aia… frate-frate dar brânza Camembert a rebranduirii partidului e pe bani!

Acum, că s-a terminat cu tiranul Dragnea care le scotea din Europa, doamnele de la PESEDEU dau fuguța să se așeze cuminți sub patrafirul PES-ului, un fel de megapartid-puzzle modern, reformat la culme, care l-a dat popoarelor Europei pe Frans Timmermans, domnul acela foarte înalt și foarte serios, despre care am aflat , la vremea potrivită, următoarele date biografice: „În 1986, cand avea 24 de ani, Timmermans isi facea stagiul militar in cadrul Serviciului Militar de Informatii si Securitate al Olandei, ca soldat, interogator al eventualilor prizonieri de razboi rusi, dupa cum se arata in profilul sau de pe Wikipedia. Ulterior, in 1990, el a lucrat ca diplomat la Ambasada Olandei la Moscova, cu putin inainte de destramarea URSS.”( HOTNEWS.ro 20 aprilie 207) . Asta zic și eu: plină lumea de secu…, ăăă… socialiști , cum vă spuneam…

Fetele noastre au făcut această piruetă exact așa cum și bănuiam că se va întâmpla. Iar în scurt timp, la discuțiile cu Klaus, dânsele vor stabili cum să ologească mai eficient Constituția pentru ca inepțiile referendumului prezidențial să-și facă loc în „cartea sfânta a democrației”: Și totul-totul extrem de democratic… întâi finanțează Hans Klemm niște programe pentru proștii, needucații, știrbii și asistații social din partea de sud și de est a României, programe care-i vor învăța pe aceștia cum să voteze corect, punând ștampila pe numele lui Iohannis Klaus Werner la următoarele alegeri."


Memorat
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #15055 : Iunie 05, 2019, 16:45:42 »

'' Ponta taxeaza PSD, dupa ce s-a "predat" la Bruxelles: E gretos cum dau din coada si se gudura pe langa cei pe care ii injurau ''
http://www.ziare.com/victor-ponta/psd/ponta-taxeaza-psd-dupa-ce-s-a-predat-la-bruxelles-e-gretos-cum-dau-din-coada-si-se-gudura-pe-langa-cei-pe-care-ii-injurau-1564296

'' Dan Darna, surprins la o întâlnire de taina cu Ponta la Bruxelles. „Nu am vândut pielea ursului din pădure”. Despre ce au discutat ''
https://adevarul.ro/news/politica/dan-barna-intalnire-taina-victor-ponta-bruxelles-despre-discutat-1_5cf7c5ba445219c57e77f886/index.html

'' Dan Barna, fotografiat la masă cu Victor Ponta, la Bruxelles. Cum explică cei doi poza ''
https://www.romaniatv.net/dan-barna-fotografiat-la-masa-cu-victor-ponta-la-bruxelles-cum-explica-cei-doi-poza_477170.html
Memorat
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #15056 : Iunie 05, 2019, 19:10:49 »

.
« Ultima modificare: Iunie 05, 2019, 19:41:49 de către razvan »
Memorat
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #15057 : Iunie 05, 2019, 19:23:49 »

Intr-un cuvant, a inceput restauratia. Restauratia securitatii in PSD, justitie, in toata societatea in general. Smirna de acum inainte! Nu-i clar?

Memorat
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #15058 : Iunie 06, 2019, 12:24:16 »

Intr-un cuvant, a inceput restauratia. Restauratia securitatii in PSD, justitie, in toata societatea in general. Smirna de acum inainte! Nu-i clar?

Cu  'SMIRNA'!  va dau totala dreptate!  Cu  "restauratia", insa, nu prea ... mai degraba  "iesitul din hibernare"
cred ca e mai  potrivit!/aproape de adevar!   Au fost  ''prezenti/la datorie''  tot timpul, NU!  'au plecat' deloc!
Memorat
Răspuns: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #15059 : Iunie 15, 2019, 22:30:48 »

" 13 IUNIE 1990 – CE O FI FOST ATUNCI? "       http://www.justitiarul.ro/13-iunie-1990-ce-o-fi-fost-atunci/?fbclid=IwAR1vC9MGkajmZRFpxfc_sB4GXwg9LUQDnlJcY5D8eb04CqR1M6yEINxOuJI

"Pe 13 iunie, venind dinspre hotelul Union, unde își parcase mașina, spre Universitate, a asistat la momentul incendierii celebrului autobuz. Acesta a fost incendiat de un membru al Asociației „21 Decembrie 1989”! Această informație îmi ridică mari probleme. Mai sîntem unii care ținem minte interceptarea telefonică între gen. Diamandescu, șeful poliției și Chițac, ministrul de interne, în care așa cum țin minte, Diamandescu a spus „Rog informați pe dl. președinte, am dat foc autobuzului, conform înțelegerii” (eu așa țin minte după 29 de ani, chiar dacă pe net nu există în această formă).   Prietenul Calancea nu mai
ținea minte numele membrului, dar cînd va ajunge acasă va căuta în evidențe fiindcă sigur și-l va reaminti. Apoi, va trebui să vedem dacă mai trăiește și cum să îl găsim."
Memorat
Pagini: 1 ... 1002 1003 [1004] 1005 1006 ... 1009
Schimbă forumul: