Main Content:

Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 1008

ARICOLE DE PRESA

 • néant
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 926
 • Vezi Profilul
Re: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #61 : Februarie 25, 2010, 08:40:39 »

NU ERA NEVOIE SA MA JIGNEȘTI, E OK CA AI REUȘIT SA FACI O ASOCIAȚIE DA PĂREREA MEA PERSONALA APUCĂTURILE PREȘEDINȚILOR LA SALE CA NU MAI ȚIN SCUZE  DACĂ TEAM JIGNIT  RETRACTEZ TOT CE AM SPUS  O ZI BUNA ȘI BAFTA CU ASOCIAȚIA AM ZIS TOTUL LA MIȘTO SA VAD DACĂ TE COMPORȚI LA FEL CA CEILALȚI PREȘEDINȚI DE    S. R .LURI  SPERAM SA MA ÎNȘEL ȘI SAMI FAC MEA CULPA
Memorat
 • toni
 • Vizitator
Re: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #62 : Februarie 26, 2010, 00:46:52 »

Buna ziua !


A luat fiinta ’’ASOCIATIA  LUPTATORILOR  REVOLUTIONARILOR DIN DECEMBRIE 1989 PREJUDICIATI DE (S.S.P.R.)  SECRETARIATUL  DE STAT  PENTRU PROBLEMELE  REVOLUTIONARILOR  DIN DECEMBRIE 1989’’
Sprijinirea in sustinerea dosarelor la Comisia Parlamentara a Revolutionarilor din Decembrie 1989 (CPRD) in vederea acordarii avizului favorabil conform Legii 341/2004.
Revolutionarilor ce se considera prejudiciati de SSPR in nerezolvarea dosarelor, in vederea obtinerii avizelor favorabile de la CPRD institutie Guvernamentala, care are obligatia legala si morala fata de cei care si-au adus contributia majora in rasturnarea sistemului comunism.

Conditia, fiind ca dosarele solicitantilor sa indeplineasca cerintele prevazute de Legea nr. 341/2004, in functie de calitatea solicitantului care a depus dosarul in termen si complet la comisie in vederea obtinerii avizului.
Apararea drepturilor membrilor Asociatiei în fata autoritatilor statului si a organizatiilor si institutiilor cu caracter civil .


Sprijinirea Ranitilor si Urmasii Eroilor celor decedati in Revolutia din 1989, in vederea obtineri drepturilor conferite de Legea 341/2004.


Asigurarea, in conditii legale, a protectiei luptatorilor, ranitilor si urmasilor eroilor-martiri din Revolutie. Protectia se va realiza prin colaborarea cu organele si organismele puterii de stat, mijloacele mass-media interne si externe, organizatiile nonguvernamentale, iar în cazuri deosebite se poate solicita ajutorul Comitetului Conferintei de la Helsinki, Consiliului Europei sau a altor organisme internationale .


Cererile de solicitare se trimit la nr. Fax  0350/42.71.02
Presedinte :          Popescu Toni
Maill            tonni_poppescu@yahoo.com
Persoanele sunt rugate sa lase un nr. tel. contact   Ps. am primit pe mail rugamintea sa postez nr. de tel.0757021368
Memorat
 • toni
 • Vizitator
Re: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #63 : Februarie 26, 2010, 00:50:23 »

document spre vizualizare
Memorat
 • toni
 • Vizitator
Re: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #64 : Februarie 26, 2010, 01:50:29 »

de vizualizat pag.1
Memorat
 • toni
 • Vizitator
Re: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #65 : Februarie 26, 2010, 01:56:25 »

pag.2
Memorat
Re: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #68 : Martie 01, 2010, 15:55:49 »

http://www.gandul.info/news/politia-mai-cauta-274-de-arme-pierdute-la-revolutie-5662134
Potrivit unei statistici a Direcţiei Arme, explozivi şi substanţe periculoase din Poliţia Română, din inventarul mai multor instituţii ale statului lipseau, după evenimentele din decembrie 1989, nu mai puţin de 1.897 de arme de foc, dintre care au fost recuperate, până în prezent, 1.623. Restul de 274 de arme, dintre care 127 în Bucureşti, sunt căutate în continuare de către poliţişti. Preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie, Teodor Mărieş, spune că o mare parte dintre armele pierdute la Revoluţie au fost distribuite civililor, în decembrie 1989, de către Ministerul Apărării Naţionale pentru a apăra obiective din Bucureşti, împotriva unor posibile atacuri lansate de terorişi. Pe de altă parte, Ministerul Apărării susţine că nu deţine documente din care să reiasă că ar fi dat arme de foc civililor în decembrie 1989.
Memorat
 • leo
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 719
 • Vezi Profilul
Re: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #69 : Martie 01, 2010, 16:23:28 »

DOMNULE ADMINISTRATOR,VA ROG FRUMOS SA MA INSTIINTATI,DACA IMI STERGETI CU BUNA STIINTA CE PUBLIC EU ,ORI E VREO DEFECTIUNE.ASA AS STI SI EU SA IMI VAD DE TREABA,DACA NU SUNT ACCEPTAT PE ACEST PORTAL.MULTUMESC.
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Re: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #70 : Martie 01, 2010, 16:55:19 »

Fostul general Chitac a cerut sa fie reincarcerat

Fostul general Mihai Chitac s-a prezentat, joi seara, la Penitenciarul Rahova din Capitala, cerand sa fie reincarcerat, spun surse judiciare citate de Mediafax.

Avocatul lui Chitac, Alice Draghici, a declarat ca stia inca de miercuri despre intentia lui Chitac de a se prezenta la penitenciar pentru a fi reincarcerat, precizand ca nu intelege motivul juridic pentru care clientul ei isi doreste acest lucru.
"Am inteles inca de ieri ca vrea sa mearga la penitenciar, mi-a spus ca vrea asta ca sa nu existe vreo problema, vreo neregula, vreun dubiu. I-am explicat ca, din punct de vedere
juridic, are tot dreptul sa stea in libertate, insa este decizia dansului si o respect", a spus avocatul Alice Draghici.
Draghici a precizat ca nu l-a insotit pe fostul general la Penitenciarul Rahova, insa a aflat ca acesta a solicitat o ambulanta care sa vina sa-l ia de la spitalul unde era internat si sa-l duca la penitenciar.

"Intrebam de cateva zile ce avem de facut in aceasta situatie, iar clientul meu, speriat sa nu se interpreteze ca ar vrea sa evite detentia, a decis sa mearga la inchisoare", a mai spus avocatul Alice Draghici.
Curtea Militara de Apel a decis, miercuri, sa rejudece cererea lui Mihai Chitac, condamnat la 15 ani de detentie pentru evenimentele de la Timisoara din decembrie 1989, care a fost eliberat din motive medicale din inchisoare pentru a fi operat, instanta solicitand, miercuri, date suplimentare medicilor.

Tribunalul Militar Teritorial Bucuresti
(TMTB) a decis, in 12 ianuarie, ca fostul general Mihai Chitac sa fie eliberat din penitenciar pentru doua luni, incepand cu 15 februarie, cand era programat pentru operatie, decizia instantei fiind executorie, desi este recurata (contestata).
Chitac a parasit arestul Penitenciarului Jilava in 15 februarie, dupa ce in 13 februarie Curtea Militara de Apel a luat in discutie contestatia in cazul acestuia si a stabilit termen
de judecata pentru 24 februarie. Pentru ca TMTB decisese eliberarea lui Chitac din 15 februarie, iar termenul de judecata a constestatiei s-a stabilit ulteriror, insa decizia era executorie, condamnatul a fost pus in libertate.

Miercuri, Curtea a amanat pentru 24 martie rejudecarea contestatiei privind eliberarea lui Chitac, instanta fiind in asteptarea unor precizari medicale. Concret, s-a decis rejudecarea cererii de intrerupere a executarii pedepsei si suplimentarea expertizei medicale cu mentionarea clara a afectiunilor de care sufera fostul general si daca poate fi tratat sau nu in sistem penintenciar.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/a178612-fostul-general-chitac-a-cerut-sa-fie-reincarcerat.html
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2470
 • Vezi Profilul
Re: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #72 : Martie 02, 2010, 07:51:34 »

VREAU SA VA ATRAG ATENTIA ASUPRA UNEI NOI GAFE LEGISLATIVE A PD-L-ului. O NOUA LEGE CARE DACA SE APROBA NE VA AFECTA PE MULTI DOAR CA SA DEA CEVA DE ROS CLIENTELEI POLITICE DE LA CECAR.

Lege şoc: 41 de deputaţi obligă firmele să-şi angajeze contabil cu normă întreagă
[/color][/font]

Ionuţ Tudorică 02 Mar 2010 MONEY.RO

41 de deputaţi ai Partidului Democrat Liberal (PDL) semnează o propunere legislativă care obligă toate cele 700.000 de firme din România să-şi angajeze contabili cu normă întreagă. Nu unul, ci doi. Textul legislativ, ajuns la Senat, a stârnit deocamdată scandal doar în lumea contabilă, problema fiind dezăbtută puternic pe forumurile de specialitate.

"Prin compartiment se înţelege ansamblul persoanelor cu pregătire economică sau complementară care desfăşoară activităţi de natură financiar-contabilă. Nu se pot organiza compartimente formate dintr-o singură persoană, încadrată cu contract parţial de muncă sau în baza unei convenţii civile”, arată textul propunerii de modificare a legii contabilităţii.

Textul integral al propunerii legislative poate fi consultat aici .( http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=10781)
Cu alte cuvinte, această prevederea spune că, în primul rând, orice firmă care are nevoie de contabilitate, adică aproape toate cele 700.000 de firme active la această oră, indiferent de mărimea lor, trebuie să-şi angajeze nu unul, ci doi contabili. Sau un contabil şi un ajutor, după caz, pentru că nu este specificat.

Explicaţie halucinantă a politicienilor

Propunerea legislativă are şi o expunere a motivelor care i-au condus pe aleşi la concluzia că legea trebie schimbată. Pe scurt, ei argumentează că serviciul part-time a dus la “proliferarea muncii la negru”.

“Pe piaţa serviciilor contabile s-a profitat de confuzia privind noţiunea de compartiment din legea contabilităţii. Aşa că un număr însemnat de entităţi au organizat un singur compartiment de contabilitate format dintr-o singură persoană angajată cu contract individual de muncă parţial (una sau două ore pe zi). Astfel, s-a proliferat munca la negru, situaţiile financiare fiind întocmite de către persoane care nu deţin competenţa necesară. Situaţiile financiare întocmite astfel pot aduce atingere gravă interesului public”, arată deputaţii semnatari.
Printre aceştia se regăsesc nume sonore din PDL, precum Sulfina Barbu (care nu poate fi contactată pentru comentarii), Silviu Progoană sau Petru Călian (care ne-a amânat la explicaţii).

Scandal uriaş în lumea contabilă

Posibilitatea ca aceste noi reguli să intre în vigoare a declanşat deja un uriaş scandal în lumea contabilă. De câteva zile, cea mai cunoscută comunitate online a contabililor, conta.ro , ţine cap de afiş această problemă.

Pe bună dreptate, contabilii se întreaba pe forum “ce naiba să facă un contabil 8 ore pe zi la o gogoşerie? gogoşi ?”

Dacă legea contabilităţii va fi modificată în acest sens, aceasta va mai produce un efect de amploare în piaţă: majoritatea contabililor, dintr-un total de aproximativ 300.000, care au contracte part-time îşi vor pierde pâinea. Cei mai mulţi dintre contabili ţin contabilitatea pentru mai mult 10 firme în acelaşi timp.

Propunerea legislativă semnată de deputaţii PDL a ajuns la Senat, ea urmând să fie avizată în comisiile specializate şi votată în plen. Dacă trece de Senat, textul ajunge în Camera Deputaţilor, care este for decizional.
Lista deputaţilor care semnează propunerea legislativă
 
Albu Gheorghe,
Andronache Gabriel,
Arion Viorel,
Axenie Carmen,
Barbu Sulfina,
Bădălan Eugen,
Boghicevici Claudia,
Botiş Ioan-Nelu,
Bud Nicolae,
Buta Sorin Gheorghe,
Călian Petru,
Cărare Viorel,
Chircu Doiniţa-Mariana,
Ciobanu Gheorghe,
Cionca-Arghir
Iustin-Marinel,
Dugulescu Marius Cristinel,
Geantă Florian Daniel,
Gheorghe Tinel,
Ghiţă-Eftemie Stelian,
Ghiţă Cornel,
Giurgiu Mircia,
Göndör Marius-Sorin,
Gurzău Adrian,
Hogea Gheorghe,
Holdiş Ioan,
Ialomiţianu Gheorghe,
Leşe Doru Braşoan,
Marian Dan Mihai,
Neculai Marius,
Niţu Adrian Henorel,
Oprişcan Mihai Doru,
Pardău Dumitru,
Petrescu Cristian,
Postolachi Florin,
Prigoană Vasile-Silviu,
Riviş-Tipei Lucian,
Rogin Marius,
Roman Gheorghe,
Spînu Teodor-Marius,
Uricec Eugen Constantin

Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2470
 • Vezi Profilul
Re: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #73 : Martie 02, 2010, 07:54:38 »

SI INCA UNA BUNA DE IERI.

O palma pedelista : Calinescu la TVR
[/font][/size][/size]

Floriiiiiiiiiiiiiin Calinescu, sef la TVR? "Defunctul Florin Calinescu", cum il numea recent Traian Basescu. Ultimele informatii ne arata ca acesta e principalul favorit pentru a-l inlocui pe pesedistul Alexandru Sassu din fruntea televiziunii publice. Din pacate.

Numirea lui de catre PD-L, pe principiul ca inamicii iertati sunt aliati fideli, ar reprezenta una dintre cele mai dezamagitoare numiri pe care le-a facut partidul lui Basescu in ultimii ani. Asta din doua motive. Primul ar fi acela ca propulsarea sa la sefia TVR ar fi acelasi tip de numire politica pe care PD-L a atacat-o cu inversunare. Al doilea, ca omul Calinescu e potrivit pentru multe, dar nu pentru a conduce televiziunea nationala.

Traseist fara partid

Pana nu demult, Florin Calinescu il facea praf pe Basescu la televizor. Il ironiza, il ataca, il caricaturiza in emisiunile lui. Cu PD-L facea cam acelasi lucru. Ba chiar fostul protevist le-a fost adversar politic inversunat in campania parlamentara din 2008, atunci cand a candidat din partea PNL pentru un post de senator de Arges. Imediat dupa, Calinescu a devenit unul din vajnicii aparatori ai "marinarului". Un pedelist de nadejde. Fara sa fie inscris in PD-L. De unde convertirea asta brusca, de la insulta la partizanat ?

Explicatia e simpla si se vede cu ochiul liber. Ochiul dracului. Banul. Asta pentru ca PD-L a pus mana din 2008 pe Ministerul Apararii, cu care firma lui Calinescu are contracte de 16 milioane de euro. Si alea obtinute in conditii extrem de dubioase. Fara licitatie, de la un ministru liberal, cum era si Calinescu la ora aceea. Nici macar asta nu ar fi dubios, daca firma lui Calinescu ce a semnat contractul pentru armament ar fi firma din domeniul apararii. Din pacate, Pro Optica se ocupa cu echipamente medicale oftalmologice, nu cu pustile cu luneta pe care le va furniza acum MApN.

Oricui i s-ar parea dubios. Se pare ca nu si PD-L, care stie sa-i rasplateasca pe cei care stiu sa schimbe tabara la timp. Asta daca nu cumva au crezut declaratia lui Calinescu in care spunea ca e simplu sa faci din TVR ceea ce trebuie sa fie. Adica BBC.

Cat de bun e ?

Nu in ultimul rand, CV-ul lui Florin Calinescu arata dezastruos pentru un om care se vrea managerul celei mai importante televiziuni din Romania. A esuat ca director al Tele 7 ABC. A esuat in functia de director al Teatrului Mic, unde actorii au facut o petitie publica in care cereau demiterea lui. Nici calitatea lui umana nu e mai incurajatoare, fiind cunoscut ca un tip vulgar si arogant. Multi isi mai aduc aminte de fraze de genul celei spuse la Tele 7 ABC, cand microfoanele l-au surprins spunand "cine stie pe unde au pus astea mana" , dupa ce a dat mana cu niste cantarete.

Nimic, dar absolut nimic nu-l recomanda pentru functie. Asta daca PD-L nu considera cumva ca actorii de mana a doua deveniti gazde de show-uri televizate, apoi manageri ratati si ulterior politicieni ratati merita o sansa in plus. E chiar mai rau decat daca l-ar fi pus sa candideze pentru PD-L la parlamentarele anticipate din sectorul 4.

Pentru romani si pentru imaginea PD-L nu e bine. Nu e bine deloc. Daca tot e cazul sa fie facuta o numire politica, fie ea fara carnet de partid, partidul lui Boc ar putea gasi totusi un personaj decent.

Lucian Lumezeanu,
Duminica, 28 Februarie 2010, ora 21:10
Sursa: Ziare.com
Memorat
 • leo
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 719
 • Vezi Profilul
Re: ARICOLE DE PRESA
« Răspunde #74 : Martie 02, 2010, 08:06:28 »
Memorat
Pagini: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 1008
Schimbă forumul: