Main Content:

Pagini: 1 ... 106 107 [108] 109 110 ... 629

Lupta noastra

Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #1605 : Iunie 25, 2012, 22:16:00 »

Către conducerea executivă a Blocului Naţional al Revoluţionarilor 1989 – România.

Scrisoare deschisă

         Domnule Preşedinte, domnilor membri ai Biroului Executiv Central,

          De la ultimul Congres BNR, care a avut loc în data de 4 mai a.c., au trecut aproape două luni şi, în tot acest timp, conducerea Blocului nu ne-a comunicat nimic precis despre cele stabilite în cadrul lucrărilor. Mulţi dintre noi au participat la Congres dar, după cum ştiţi, în afară de alegerea, respectiv reconfirmarea, unor persoane în funcţii de conducere şi luarea unor poziţii publice faţă de evenimente şi stări de lucruri din ţară şi din mişcarea revoluţionară, nu s-a finalizat nimic, în sensul că rezoluţiile Congresului urmau să fie definitivate ulterior, la fel ca şi o serie de alte probleme de interes general. Am urmărit cu atenţie presa şi ne-am interesat de mai multe ori la asociaţiile noastre dacă s-a dat un comunicat în acest sens sau dacă s-au comunicat în interiorul BNR documentele finale ale Congresului din 4 mai, însă în presă nu am găsit nimic, iar conducerile asociaţiilor ne-au amânat mereu, invocând diverse probleme şi solicitând răbdare.

          Prin prezenta, vă comunicăm părerea noastră că această tergiversare a comunicării rezultatelor Congresului către membrii BNR este nu numai jignitoare pentru noi, dar şi păguboasă pentru organizaţie. Ne considerăm jigniţi de indiferenţa cu care suntem trataţi şi suntem dezgustaţi de modul în care conducerea aleasă s-a autoizolat, conducând autarhic organizaţia, fără să comunice cu membrii şi fără să le solicite părerile, departe de regulile democraţiei şi chiar în dispreţul acestora. Din aceste motive, vă cerem imperios să vă schimbaţi radical şi grabnic atitudinea faţă de organizaţiile membre şi revoluţionarii de rând, faţă de care aveţi obligaţii statutare şi cărora sunteţi datori să le arătaţi respect, atât pentru calitatea lor de eliberatori ai României de sub comunism, cat şi ca membri ai BNR, adică de oameni faţă de care v-aţi angajat să-i serviţi.

          De aceea, vă solicităm să publicaţi urgent:
            -   rezoluţiile Congresului BNR din 4 mai a.c. şi
            -   componenţa noii conduceri a Blocului.
 
          Vă solicităm totodată să ne informaţi oficial asupra următoarelor subiecte de interes general pentru revoluţionari, în special pentru cei care fac parte din organizaţiile membre ale Blocului:
            -   când le vor fi restituite indemnizaţiile luptătorilor cu merite deosebite şi urmaşilor de eroi-martiri?
            -   conform protocolului încheiat între BNR şi PSD, semnat de Preşedintele Executiv Dorin Lazăr Maior şi Preşedintele PSD Victor-Viorel Ponta, actualul Premier al României, Partidul Social Democrat s-a angajat să:
1. (cităm din Protocol)
          8. PSD va sprijini BNR'89 în demersurile acestuia privind menţinerea, respectarea şi aplicarea reglementărilor legale privind recunoaşterea aportului adevăraţilor participanţi la Revoluţia din 1989.
          9. PSD va sprijini prin departamentul de resort organizaţiile revoluţionarilor organizând consultări periodice pentru cunoaşterea problemelor concrete cu care se confruntă acestea, în vederea identificării soluţiilor morale şi legale (încheiat citatul).
2. (cităm din Mesajul Preşedintelui PSD)
Conform Art. 229 „(1) PSD, fidel idealurilor Revoluţiei Române din Decembrie 1989, actionează pentru cinstirea eroilor martiri, a urmaşilor acestora, a răniţilor, a luptătorilor şi participanţilor la acţiunile pentru victoria Revoluţiei.
(2)   PSD sprijină  organizaţiile revoluţionarilor în demersurile acestora pentru aplicarea şi respectarea legilor privitoare la revoluţionari (încheiat citatul).
          Întrucât BNR s-a achitat de toate îndatoririle ce-i reveneau din prevederile Protocolului, “Patriotismul şi spiritul revoluţionar din Decembrie 1989 trebuie să renască şi să spună poporului că actuala putere trebuie schimbată”, ba a făcut chiar mai mult, fiind forţa determinantă a protestelor de stradă care au înlăturat guvernarea dictatorială a PDL, ne aşteptam ca, imediat după preluarea conducerii executive a ţării, PSD, împreună cu întreaga Uniune Social Liberală, să anuleze deciziile abuzive ale guvernului Boc şi continuate de guvernul Ungureanu. Dar, spre surpriza noastră, am constatat şi constatăm în continuare că şi guvernarea pe care noi am adus-o la putere preferă să urmeze linia antirevoluţionară a celor anterioare, în totală contradicţie cu înţelegerile semnate cu reprezentanţii noştri şi respectul pe care ar trebui să-l manifeste faţă de aportul revoluţionarilor la eliberarea ţării de cea mai abuzivă guvernare postdecembristă.
          Mai mult decât atât, declaraţiile Premierului privitoare la revenirea la prevederile Legii Recunoştinţei sunt sfidătoare, domnia sa având o atitudine de condescendenţă, de neînţeles, faţă de revoluţionari.
          Şi, ceea ce este poate cel mai grav, există o serie de proiecte de legi prin care se doreşte mutilarea Legii Recunoştinţei, toate aducând prejudicii nu numai imaginii noastre, ci însăşi demnităţii revoluţionarilor, valorilor noastre fundamentale. Laitmotivul tuturor acelor proiecte este diminuarea drastică şi chiar anularea principalelor drepturi prevăzute de Legea 341/2004. Ca să dăm doar un singur exemplu (şi nu primul în ordinea importanţei!), printr-una dintre aceste iniţiative neavenite, cea a Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, se urmăreşte anularea procentului de 0.6 acordat revoluţionarilor pensionari, tocmai lor, celor aflaţi sub apăsarea problemelor de sănătate, specifice vârstei, şi mai puternic afectaţi de criza economică şi socială actuală. Este adevărat că, în ultimul comunicat al SSPR, cel din data de 21 iunie a.c., instituţia, condusă de noul ministru secretar de stat, domnul Sorin Vintilă Meşter, face precizarea că: “SSPR consideră că cea mai bună variantă este aceea a aplicării LEGII 341/2004 aşa cum a fost adoptată de Parlamentul României în forma iniţială şi publicată în MO 654/20 iulie 2004, cu condiţia eliminării din rândurile posesorilor de certificate a falşilor revoluţionari”, fapt pe care îl susţinem cu toţii, dar nu este mai puţin adevărat că toţi termenii problemei se află în contradicţie.

          Pentru toate acestea,
          -   vă rugăm să vă schimbaţi atitudinea faţă de revoluţionarii BNR şi să treceţi la o informare corectă, completă şi promptă, care să ţină ritmul cu evenimentele care se succed cu repeziciune;
          -   apreciem că o clarificare a relaţiilor între BNR şi USL este stringent necesară, fapt pentru care vă cerem să organizaţi o reuniune la nivelul staffurilor celor două părţi, în care să prezentaţi nemulţumirile noastre şi să obţineţi angajamentele politice ale partidelor Uniunii, clare şi fără echivoc în respectarea legalităţii, dreptăţii, libertăţii şi echităţii promovate de către revoluţionari;
          -   în relaţia cu PSD, este nevoie doar de o reconfirmare a hotărârii de a pune în practică înţelegerile anterioare. Dată fiind poziţia dobândită în cadrul conducerii PSD de către Preşedintele BNR, domnul Dorin Lazăr Maior, aceea de Secretar Executiv al partidului pe probleme ale revoluţionarilor (fapt pentru care îl felicităm), considerăm că întrunirea factorilor de decizie este facil de realizat şi că problemele apărute pot fi rezolvate în timp optim, adică până la sfârşitul lunii în curs (iunie).

          Vă adresăm urările noastre de succes în soluţionarea urgentă a problemelor grave cu care ne confruntăm, vă asigurăm de sprijinul nostru şi aşteptăm o schimbare promptă de atitudine în privinţa comunicării cu membrii BNR.

În numele revoluţionarilor din BNR, membrii forumului Portalului Revoluţiei Române.
Memorat

That's why you're here, isn't it?
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #1606 : Iunie 25, 2012, 22:19:54 »

Asa cum am mai spus, am corectat textul cat am putut ca redactare. Asupra continutului, prefer sa nu ma pronunt. Micile modificari au fost operate pentru ca se repetau unele expresii, poate deranjant pentru unele urechi mai "fine" ale celor care ne conduc.
Nor, poate ar mai trebui umblat putin la paragraful cu subiectele "tari" asupra carora sa ne informeze...
Memorat

That's why you're here, isn't it?
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #1607 : Iunie 25, 2012, 22:21:49 »

Uf, unele diacritice inca au mai scapat... Sorry...  Sad
Memorat

That's why you're here, isn't it?
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #1608 : Iunie 25, 2012, 22:39:18 »

EXCELENTA SCRISOARE NOR SA SPERAM CA PRIMIM RASPUNS LA EA SI ACESTA SA FIE DE BUN.
Multumesc, dar m-ai prins pe picior gresit. Nu m-am gandit cum s-o transmitem conducerii BNR. Sa ne bazam pe faptul ca citesc si ei forumul nu e indicat, pentru ca pot pretinde ca n-au vazut-o. Ne trebuie o adresa de e-mail sau un lider care sa faca aceasta diligenta.
Date de contact de pe documentele BNR:
Tel/fax: 0268 41 02 12, Dorin Lazăr Maior - tel: 0732.026348
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #1609 : Iunie 25, 2012, 22:47:35 »

EXCELENTA SCRISOARE NOR SA SPERAM CA PRIMIM RASPUNS LA EA SI ACESTA SA FIE DE BUN.
Multumesc, dar m-ai prins pe picior gresit. Nu m-am gandit cum s-o transmitem conducerii BNR. Sa ne bazam pe faptul ca citesc si ei forumul nu e indicat, pentru ca pot pretinde ca n-au vazut-o. Ne trebuie o adresa de e-mail sau un lider care sa faca aceasta diligenta.

maior.lazardorin@gmail.com

Am luat-o de pe facebook, nu stiu daca este corecta.
Memorat

That's why you're here, isn't it?
 • EdiTim54
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 148
 • CC-Doiu de pe Doi
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #1610 : Iunie 25, 2012, 22:57:15 »

EXCELENTA SCRISOARE NOR SA SPERAM CA PRIMIM RASPUNS LA EA SI ACESTA SA FIE DE BUN........

maior.lazardorin@gmail.com

Am luat-o de pe facebook, nu stiu daca este corecta.

Ai trimis-o???
Sau o trimitem noi,acum la adresa de mai sus?Huh?
Memorat
 • Silviu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2535
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #1611 : Iunie 25, 2012, 22:57:29 »

M-am conformat. Am revenit asupra textului respectând observaţia justă a domnului florin53, precum şi cu o ajustare conformă cu o rugaminte primită pe mail, aceea de a mări fonturile. Acesta este rezutatul:

Către conducerea executivă a Blocului Naţional al Revoluţionarilor 1989 – România.


Scrisoare deschisă

         Domnule Preşedinte, domnilor membrii ai Biroului Executiv Central,

          De la ultimul Congres BNR, care a avut loc în data de 4 mai a.c., au trecut aproape două luni şi, în tot acest timp, conducerea Blocului nu ne-a comunicat nimic precis despre cele stabilite în cadrul lucrărilor. Mulţi dintre noi au participat la Congres dar, dupa cum ştiţi, înafară de alegerea, respectiv reconfirmarea unor persoane în funcţii de conducere şi luarea unor poziţii publice faţă de evenimente şi stări de lucruri din ţară şi din mişcarea revoluţionară, nu s-a finalizat nimic, în sensul că rezoluţiile Congresului urmau să fie definitivate ulterior, la fel ca şi o serie de alte probleme de interes general. Am urmărit cu atenţie presa şi ne-am interesat de mai multe ori la asociaţiile noastre dacă s-a dat un comunicat în acest sens, sau dacă s-au comunicat în interiorul BNR documentele finale ale Congresului din 4 mai, însă în presă nu am găsit nimic, iar conducerile asociaţiilor ne-au amânat mereu, invocănd diverse probleme şi solicitând răbdare.

          Prin prezenta vă comunicăm părerea noastră că această tergiversare a comunicării rezultatelor Congresului către membrii BNR este nu numai jignitoare dar şi păguboasă pentru organizaţie. Ne considerăm jigniţi de indiferenţa cu care suntem trataţi şi dezgustaţi de modul în care conducerea aleasă s-a autoizolat, conducând autarhic organizaţia, fără să comunice cu membrii şi fără să le solicite părerile, departe de regulile democraţiei şi chiar în dispreţul lor. Din aceste motive, vă cerem imperios să vă schimbaţi radical şi grabnic atitudinea faţă de organizaţiile membre şi revoluţionarii curenţi, faţă de care aveţi datorii statutare şi cărora sunteţi datori să le arătaţi respect, atât în calitatea lor de eliberatori ai României de sub comunism, cât şi ca membrii ai BNR, adică de oameni faţă de care v-aţi angajat să-i serviţi.

          De aceea, vă solicităm să publicaţi de grabă:
            -   rezoluţiile Congresului BNR din 4 mai a.c., şi
            -   componenţa noii conduceri a Blocului.
 
          Vă solicităm totodată să ne informaţi oficial asupra următoarelor subiecte de interes general pentru revoluţionari, în special pentru cei care fac parte din organizaţiile membre ale Blocului:
            -   când le vor fi restituite indemnizaţiile luptătorilor cu merite deosebite şi urmaşilor de eroi-martiri?
            -   conform protocolului încheiat între BNR şi PSD, semnat de Preşedintele Executiv Dorin Lazăr Maior şi Preşedintele PSD Victor-Viorel Ponta, actualul Premier al Romaniei, Partidul Social Democrat s-a angajat să:
1. (cităm din Protocol)
          8. PSD va sprijini BNR'89 în demersurile acestuia privind menţinerea, respectarea şi aplicarea reglementărilor legale privind recunoaşterea aportului adevăraţilor participanţi la Revoluţia din 1989.
          9. PSD va sprijini prin departamentul de resort organizaţiile revoluţionarilor organizând consultări periodice pentru cunoaşterea problemelor concrete cu care se confruntă acestea, în vederea identificării soluţiilor morale şi legale
(încheiat citatul).
2. (cităm din Mesajul Preşedintelui PSD)
Conform Art. 229 „(1) PSD, fidel idealurilor Revoluţiei Române din Decembrie1989, acţionează pentru cinstirea eroilor martiri, a urmaşilor acestora, a răniţilor, a luptătorilor şi participanţilor la acţiunile pentru victoria Revoluţiei.
(2)   PSD sprijină  organizaţiile revoluţionarilor în  demersurile acestora pentru aplicarea şi respectarea legilor privitoare la revoluţionari
 (încheiat citatul).
          Întrucât BNR s-a achitat de toate îndatoririle ce-i reveneau din prevederile Protocolului, “Patriotismul şi spiritul revoluţionar din Decembrie 1989 trebuie să renască şi să spună poporului că actuala putere trebuie schimbată”, ba a facut chiar mai mult, fiind forţa determinantă a protestelor de stradă care au înlăturat guvernarea dictatorială a PDL, ne aşteptam ca imediat după preluarea conducerii executive a ţării, PSD, împreună cu întreaga Uniune Social Liberală, să anuleze deciziile abuzive ale guvernului Boc şi continuate de guvernul Ungureanu. Dar, spre surpriza noastră, am constatat şi constatăm în continuare că şi guvernarea pe care noi am adus-o la putere preferă să continue linia antirevoluţionară a celor anterioare, în totală contradicţie cu înţelegerile semnate cu reprezentanţii noştri şi respectul pe care ar trebui să-l manifeste faţă de aportul revoluţionarilor la eliberarea ţării de cea mai abuzivă guvernare postdecembristă.
          Mai mult decât atât, declaraţiile Premierului privitoare la revenirea la prevederile Legii Recunoştinţei sunt sfidătoare, domnia sa având o atitudine de condescendenţă, de neînţeles, faţă de revoluţionari.
          Şi mai mult decât atât, există o serie de proiecte de legi prin care se doreşte mutilarea Legii Recunoştinţei, toate dezavantajoase şi jignitoare pentru noi. Laitmotivul tuturor acelor proiecte este diminuarea drastică şi chiar anularea principalelor drepturi prevăzute de Legea 341/2004. De exemplu, printr-una dintre aceste iniţiative neavenite, cea a Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, se urmăreşte anularea procentului de 0.6 acordat revoluţionarilor pensionari, tocmai lor, celor aflaţi sub apăsarea problemelor de sănătate, specifice rigorilor vârstei. Este adevărat că în ultimul comunicat al SSPR, cel din data de 21 iunie a.c., instituţia, condusă de noul ministru secretar de stat, domnul Sorin Vintilă Meşter, face precizarea că: “SSPR consideră că cea mai bună variantă este aceea a aplicării LEGII 341/2004 aşa cum a fost adoptată de Parlamentul României în forma iniţială şi publicată în MO 654/20 iulie 2004, cu condiţia eliminării din rândurile posesorilor de certificate a falşilor revoluţionari”, fapt pe care îl susţinem cu toţii, dar nu este mai puţin adevărat că toţi termenii problemei se află în contradicţie.

          Pentru toate acestea,
          -   vă rugăm să vă schimbaţi atitudinea faţă de revoluţionarii BNR şi să treceţi la o informare corectă, completă şi promptă, care să ţină ritmul cu evenimentele care se succed cu repeziciune,
          -   apreciem că o clarificare a relaţiilor între BNR şi USL este stringent necesară, fapt pentru care vă cerem să organizaţi o reuniune la nivelul conducerilor celor două părţi, în care să prezentaţi nemulţumirile noastre şi să obţineţi angajamentele politice ale partidelor Uniunii, clare şi fără echivoc în favoarea noastră,
          -   în relaţia cu PSD, este nevoie doar de o reconfirmare a hotărârii de a respecta înţelegerile anterioare, urmată de punerea lor în practică. Dată fiind poziţia dobândită în cadrul conduceri PSD de către Preşedintele BNR, domnul Dorin Lazăr Maior, aceea de Secretar Executiv al partidului pe probleme ale revoluţionarilor (fapt pentru care îl felicităm), considerăm că întrunirea factorilor de decizie este facilă şi că problemele apărute pot fi rezolvate în timp optim, adică până la sfârşitul acestei luni.

          Vă adresăm urările noastre de succes în rezolvarea urgentă a problemelor grave cu care ne confruntăm, vă asigurăm de sprijinul nostru şi aşteptăm o schimbare promptă de atitudine în privinţa comunicării cu membrii BNR.

În numele revoluţionarilor din BNR, membrii forumului Portalul Revoluţiei Române.


Nor, am preluat funcţia de "caplimpede",  e miezul nopţii şi sunt căpiat aşa că-i posibil să mai fi scăpat ceva...
Succes!

Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #1612 : Iunie 25, 2012, 23:09:20 »

Către conducerea executivă a Blocului Naţional al Revoluţionarilor 1989 – România.

Scrisoare deschisă

         Domnule Preşedinte, domnilor membri ai Biroului Executiv Central,

          De la ultimul Congres BNR, care a avut loc în data de 4 mai a.c., au trecut aproape două luni şi, în tot acest timp, conducerea Blocului nu ne-a comunicat nimic precis despre cele stabilite în cadrul lucrărilor. Mulţi dintre noi au participat la Congres dar, după cum ştiţi, în afară de alegerea, respectiv reconfirmarea, unor persoane în funcţii de conducere şi luarea unor poziţii publice faţă de evenimente şi stări de lucruri din ţară şi din mişcarea revoluţionară, nu s-a finalizat nimic, în sensul că rezoluţiile Congresului urmau să fie definitivate ulterior, la fel ca şi o serie de alte probleme de interes general. Am urmărit cu atenţie presa şi ne-am interesat de mai multe ori la asociaţiile noastre dacă s-a dat un comunicat în acest sens sau dacă s-au comunicat în interiorul BNR documentele finale ale Congresului din 4 mai, însă în presă nu am găsit nimic, iar conducerile asociaţiilor ne-au amânat mereu, invocând diverse probleme şi solicitând răbdare.

          Prin prezenta, vă comunicăm părerea noastră că această tergiversare a comunicării rezultatelor Congresului către membrii BNR este nu numai jignitoare pentru noi, dar şi păguboasă pentru organizaţie. ...

          Vă adresăm urările noastre de succes în soluţionarea urgentă a problemelor grave cu care ne confruntăm, vă asigurăm de sprijinul nostru şi aşteptăm o schimbare promptă de atitudine în privinţa comunicării cu membrii BNR.

În numele revoluţionarilor din BNR, membrii forumului Portalului Revoluţiei Române.PARLAMENTUL PLEACA IN VACANTA STIMATA DOMNISOARA...

UN RASPUNS TOTUSI  DIN PARTEA UNEI INSTITUTII SI PERSOANE AUTORIZATE:

...." 3. In ceea ce priveste,plata indemnizatiilor prevazute la art.34 alin (4) din Legea 341/2004 suspendate pentru anul 2012 prin articolul 18 din Legea 283/2011, va aducem la cunostinta ca se doreste reluarea platilor, INSA ACEASTA VA FI URMAREA DISCUTIILOR SI PROPUNERILOR DIN APARATUL LEGISLATIV,RESPECTIV SENATULUI SI CAMEREI DEPUTATILOR"
       4...raspunsul ptr. punctul 3 este valabil si pentru punctul 4--
           ( Ccererea privind plata sumelor dispuse prin OUG 53/2010)

Extras din scrisoarea de raspuns nr.18./3324/14.06.2012 transmisa de SSPR.si semnata de secretarul de stat.
EU UNUL SUNT LAMURIT....
NU VOR SA ABROGE ART 18 DIN LEGEA 283/2011 SI NE PLIMBA DIPLOMATIC.
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #1613 : Iunie 25, 2012, 23:15:27 »


[/quote]

Ai trimis-o???
Sau o trimitem noi,acum la adresa de mai sus?Huh?
[/quote]

Nuuuu, eu nu am trimis nimic. Doar am incercat sa corectez scrisoarea postata de Nor. Banuiesc ca tot el trebuie sa o trimita, asa este corect. 
Memorat

That's why you're here, isn't it?
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #1614 : Iunie 25, 2012, 23:17:55 »

Stop. Ai facut si tu modificari Silviule? Adica in plus fata de Snow White? Acum o sa ma pierd eu intre variante. O trimitem pe ultima, pe a ta.  Multumesc pentru ajutor. Tuturor! Voi folosi adresa de e-mail. Sau se ofera cineva si pentru o inmanare personala?
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #1615 : Iunie 25, 2012, 23:23:51 »

Snow White, te rog sa o trimiti tu. Desi esti noua pe forum, te-ai angrenat imediat in traba, fapt ce trebuie pretuit. Suplimentar, te mai rog ceva, sa setezi scrisul pe o marime a fontului de 11-14, nu mai mult si sa bolduiesti titlul si cele cateva cuvinte din corupul scrisorii. Ok. Acum asteptam raspunsul.
Memorat
 • mental
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2086
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #1616 : Iunie 25, 2012, 23:26:54 »

Scuze Nor, ma pregateam sa fac corecturile dar a trebuit sa plec si am venit abia acum.
Multumesc Snow White.
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #1617 : Iunie 25, 2012, 23:32:49 »

LEGE PRIVIND ABILITAREA GUVERNULUI DE A EMITE ORDONANTE!

http://www.cdep.ro/caseta/2012/06/19/pl12258_se.pdf

NU PREA VAD CAPITOLUL CU ABROGARE ART 18 DIN 283 SI RECTIFICARE BUGET...NU APARE NIMIC NICI PE ORDONANTA 53/2010.

MERITA STUDIAT!
Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #1618 : Iunie 25, 2012, 23:38:14 »

N-ai de ce mental si multumesc pentru colaborare. Acum nu ne mai ramane altceva de facut decat sa asteptam raspunsul. Daca va fi unul. Trebuia sa incepem sa porcedam astfel cu mult timp inainte. Unele lucruri (premise) s-au mai facut in acesti ani, dar punctual, fara continuitate si fara o evidenta. Acum cred ca vreau sa dorm. Abia azi (mai precis ieri) mi-am revenit dupa oboseala drumurilor facute pe canicula si nu vreau sa exagerez inca in privinta noptilor pierdute. Noapte buna tuturor.
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #1619 : Iunie 25, 2012, 23:43:30 »

INITIATIVE LEGISLATIVE NEFINALUIZATE:

Cu privire la urmasii eroilor martiri si ranitilor care nu si-au preschimbat certificatul sau cei care au fost identificati de SSPR...

PLX 52/2010

http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=10847
Memorat
Pagini: 1 ... 106 107 [108] 109 110 ... 629
Schimbă forumul: