Main Content:

Pagini: 1 ... 613 614 [615] 616 617 ... 638

Lupta noastra

 • Silviu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2571
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9210 : Februarie 23, 2020, 19:26:58 »

Asăzi am primit de la colegul Enescu, un articol apărut în februarie 2017,
articol care vine ca o mănuşe pe scrisul meu de mai sus ...

Cum s-au potrivit faptele ...
Ăştia de la Cotidianu or avea vreo "Mafalda " în plată!

https://www.cotidianul.ro/fascismul-civic-si-succesul-sri-in-piata-victoriei-cauze-si-efecte/
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9211 : Februarie 24, 2020, 00:19:34 »

Adaugă complotul maghiar (nu numai din Ardeal), si vulnerabilitatea politica a tarii.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9212 : Februarie 24, 2020, 00:26:42 »Mihai Tîrnoveanu
https://www.facebook.com/groups/1903663506553617/?multi_permalinks=2481417772111518&notif_id=1582494961626135&notif_t=group_activity
1. Notificare nouă către Primăria București pentru 1 MARTIE. ora 16,30, Palatul Cotroceni: Limba Română, singura limbă oficială în stat!
2. Am fost sunat de Televiziunea Maghiară din Ardeal cu următoarele întrebări: de ce nu sunteți de acord ca limba maghiară să fie a doua limbă oficială în stat? Ați fi de acord cu modificarea Constituției în sensul ca România să nu mai fie stat național, ci multinațional, cu mai multe limbi oficiale? Nu cred că are sens să vă redau răspunsurile mele, le știți bineînțeles. Ce vreau să evidențiez aici, este un mod de gândire, confirmat dealtfel si de numeroasele declarații în acest sens ale liderilor politici maghiari, Gyorgy Frunda spre exemplu, senator UDMR, declarand sec la o post de radio că ,,România nu este stat național”, exprimându-si opinia că sintagma de ,,stat național” ar trebui eliminată din Constituție.
3. Adevărul si Dreptatea sunt la noi. Lupta continuă.
Doamne ajută!
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9213 : Februarie 24, 2020, 14:20:47 »

Se vede treaba ca in secolu asta nu numa etnicii romani reactioneaza pe dos ci si secuii. Au ajuns sa se lase asimilati de cei care i-au chinuit si si-au batut joc de ei. Au uitat ca "după întoarcerea lor, drepturile promise pentru a-i motiva să meargă la la război le sunt refuzate iar ei se răscoală".

Istoria pe care ungurii o vor îngropată: în Evul Mediu, secuii au fost măcelăriți de… unguri!
http://www.ziarulnatiunea.ro/2015/12/07/istoria-pe-care-ungurii-o-vor-ingropata-secuii-macelariti-de-unguri-in-evul-mediu/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork&fbclid=IwAR3SnLE6lmJE06dvioJraqhGCVw4Tgy_tc6BF3gBRmRYshMum0DfE19Hnvs
Secuii nu sunt unguri! Ei și-au pierdut identitatea treptat, iar astăzi își imaginează că sunt maghiari. În realitate, istoria lor este una dramatică, fiind victime ale politicii ungurești de maghiarizare forțată. Dacă acum mai bine de 400 de ani au fost aliați ai lui Mihai Viteazul și au luptat chiar și împotriva ungurilor, astăzi sunt aliații Budapestei și, prin unii dintre secuii extremiști, reprezintă vârful de lance al politicii de destabilizare a României. A se vedea și cazul tentativei de atentat terorist din aceste zile care, dacă ar fi reușit, ar fi dus la conflicte interetnice majore, cu consecințe imprevizibile!
Ceea ce cu siguranță că nu se predă în școlile maghiare din România sau Ungaria sunt episoadele din istoria Evului Mediu în care secuii au fost lipsiți de drepturi și au simțit pe propria piele furia crudă și răzbunătoare a ungurilor acelei epoci. Oare secuii mai știu de așa-numitul Veres Farsangsau Carnavalul Sângeros din iarna anului 1595-1596 când, în urma răscolei lor ÎMPOTRIVA NEMEȘIMII UNGUREȘTI, mulți dintre ei au avut parte de torturi și mutilări inimaginabile și de o moarte cumplită?!? Sate secuiești incendiate, secui trași în țepe  cu capul în jos (țeapa a intrat prin gură și a ieșit prin anus), secui mutilați prin tăierea nasului, a urechilor, a buzelor – bătuți, după mutilare, până la moarte… și toate astea pentru că și-au cerut drepturile firești care i se cuvin oricărui om. Vorbește istoria maghiară despre acest fel de episoade din trecutul ei?
Cum s-a ajuns aici? Haideți să aflăm câte ceva despre contextul în care au avut loc aceste povești de groază, pe scurt…
Pe vremea când Mihai Viteazul (numit de dușmani MALUS DACUS – Dacul cel Rău) ajungea domn al Țării Românești, secuii de rând din Transilvania trăiau sub împilarea crâncenă a nobilimii ungurești, fiind deposedați de atribute militare, intrând într-un proces accentuat de iobagizare, precum populația românescă de aici. În momentul în care Mihai Viteazul se retrage în munți, ca urmare a conflictului militar cu  turcii, acesta îi cere sprijin lui Sigismund Bathory pentru a bloca trecătorile împotriva invaziei lui Sinan Pașa. În disperare de cauză, Bathory îi trimite la înaintare pe secui, dându-le în schimb, pentru a-i motiva, o diplomă prin care aceștia urmau să își recapete vechile drepturi, după război. Astfel, secuii participă alături de oastea lui Mihai Viteazul la eliberarea Târgoviștei și la bătălia de la Giurgiu, întorcându-se  mai apoi (câți au mai rămas în viață) în Transilvania. Ei bine, imediat după întoarcerea lor, drepturile promise pentru a-i motiva să meargă la la război le sunt refuzate iar ei se răscoală. Răscoala este condusă prost iar secuii sunt învinși, satele lor fiind incendiate (satul Suseni este șters de pe fața pământului!) mulți găsindu-și moartea în chinuri, la ordinul lui Sigismund Bathory.
Ceva mai târziu, Mihai Viteazul le redă drepturile luate de unguri, iar în semn de loialitate și recunoștiință, o unitate militară formată din secui, aflată în ariergarda armatei lui Mihai Viteazul, se sacrifică până la unul pentru acesta, într-un uimitor act de vitejie, luptând din nou împotriva nemeșimii condusă de generalul Basta, la Mirăslău (18 septembrie 1600), și asigurând astfel retragerea domnitorului român…
Din păcate, secuimea nu mai este astăzi conștientă de adevărata ei identitate și face jocurile Budapestei, sub manipularea agenților acesteia din organizațiile maghiare de pe teritoriul României. Poate ar fi bine să le spună și lor cineva care e treaba cu istoria ocultată din propriile manuale de istorie…


Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9214 : Februarie 26, 2020, 15:10:40 »

Cerere de restituire a CAS  pentru Casele de Pensii.   Model orientativ

                                                Domnule director,

   Subsemnatul..................., domiciliat in ....., Str. ............... nr. .., bloc  .., Scara ..., ap. .., Sector/Judet .., avand CNP ........., legitimat cu C.I, Seria .., nr. ......, eliberat de .. , la data de ....... , telefon ... , e-mail .....  , avand   Dosarul nr ...  (cel trecut pe talon), posesor al certificatului de „Luptator pentru Victoria Revolutiei din Decembrie 1989”- „Luptator Remarcat/Ranit/Retinut/Determinant/urmas ...”  Seria  ..., Nr. ....si pe cale de consecinta, beneficiar  al drepturilor prevazute de Legea 341/2004, cu modificarile ulterioare,  va rog sa dispuneti restituirea CAS retinuta ilegal incepand cu data de 01.01.2018.
In drept, imi intemeiez cererea pe art 5,alin (2) din legea 341/2004, cu modificarile ulterioare „(2) Drepturile acordate conform prezentei legi nu sunt considerate venituri, nu se impozitează şi nu afectează acordarea altor drepturi.”, precum si pe  Decizia nr 14/2019 a ICCJ privind dezlegarea unor chestiuni de drept, pronuntata in dosarul nr. 2931/1/2019:
„In interpretarea art. 5 alin. (2) cu referire la art. 3 alin. (1) lit. b) pct. 3 din Legea recunostintei pentru victoria Revolutiei Romane din Decembrie 1989, pentru revolta muncitoreasca anticomunista de la Brasov din noiembrie 1987 si pentru revolta muncitoreasca anticomunista din Valea Jiului - Lupeni - august 1977 nr. 341/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, prin raportare la prevederile art. 154 alin. (1) lit. d), art. 155 si art. 114 din Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare si art. 224 alin. (1) lit. d) din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, detinatorii titlului de Luptator cu Rol Determinant nu datoreaza contributie la asigurarile sociale de sanatate pentru indemnizatiile primite in temeiul Legii nr. 341/2004.  Obligatorie, potrivit dispozitiilor art. 521 alin. (3) din Codul de procedura civila. Pronuntata in sedinta publica din 17 februarie 2020.”
Va rog sa observati ca baza legala a acestei Decizii o constituie Art 5, alin (2) din legea 341/2004 nicidecum OUG 95/2014 prin care s-a instituit calitatea de „Luptator cu rol Determinant”, INEXISTENT  la data aprobarii Legii 95/2006 ! Si legiuitorul  nu putea „ghici” ca  peste 8 ani se va emite OUG 95/2014 care va institui o noua calitate! Asadar, Baza legala a acestei Decizii  o constituie art 5, alin.(2) din Legea 341/2004, citat mai sus! Si Legea 341/2004 este LEGE SPECIALA-derogatorie de la dreptul comun.
In cazul in care, sub diferite pretexte, veti refuza  sa aplicati corect legea, imi rezerv dreptul de a ma adresa instantelor competente pentru recuperarea pagubelor si pedepsirea vinovatilor. In acest sens, prezenta constituind si „Plangere prealabila”.
 In speranta rezolvarii cu celeritate si buna credinta a cererii mele, va multumesc anticipat!
                                                                   Cu stima,       Nume si semnatura
Localitatea .. data..
        Domnului director al Casei de Pensii judetene/sector ..

Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9215 : Februarie 26, 2020, 19:26:12 »

 A se citi si scrie CASS in loc  de CAS si Decizia ICCJ nr.14/2020 in loc de nr 14/2019! Imi cer scuze pentru erorile comise![/size]
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9216 : Martie 08, 2020, 20:08:26 »

E bine să ne reamintim, să nu uităm.(Între timp s-a reîntors de unde a plecat.)
Memorat
 • Andrei.rachita
 • Vizitator
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9217 : Martie 09, 2020, 19:09:07 »

Am citit   azi  ca RENATE WEBER    apara APARA  PENSIILE  SPECIALE
Ca veche colaboratoare    a Dusmanul  Poporului     G SOROS
O fi  primit indicatii   sa consultat  cu ex seful   ei
se stie  RENATE WEBER      a  fost 10 ani   presedinta 
FUNDATIA  SOROS   din   Romania !!
IA de aici    NAE  GIRIMEA   !!
PS   RENATE VWEBER   este ADVOCATUL [sic ]    POPORULUI
la propunerea   ALDE  prin   Anton Constantin   Calin  Popescu  Tariceanu
alias  INIMA ZBURDALNICA   !!!
ia de aici   VALENTIN dyas  !!
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9218 : Martie 17, 2020, 16:56:29 »

Foarte multi romani care se intorc acum in tara sunt blocati de autoritatile maghiare la granita dintre Austria si Ungaria, fiindu-le respinsa permisiunea de a traversa statul vecin pentru a ajunge in Romania. Intrebarea este ce fac autoritatile romane, diplomatia, Ministerul Afacerilor Externe ca sa-i ajute? Numai niste sfaturi postate pe site-ul ministerului - www.mae.ro/node/1533 - sunt cu totul insuficiente.

Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9219 : Martie 17, 2020, 17:14:44 »

Patriot România
www.facebook.com/patriotromania/photos/a.319402298080356/3039555176065041/?type=3&theater

Ştefan Holban (n. 15 mai 1869, Vaslui - d. 2 decembrie 1939, Bucureşti) a fost un general şi om politic român
care a participat la acţiunea contra regimului bolşevic a lui Bela Kun în Ungaria din 1919.
A fost Guvernator al Budapestei în perioada ocupației.


Memorat
 • Andrei.rachita
 • Vizitator
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9220 : Martie 17, 2020, 18:37:07 »

CRIZA  DE LA GRANITA  --AUSTRO -UNGARA
IA SFARSIT  ''17/03/2020;;;;EVENIMENTUL  ZILEI;;
BUDAPESTA;DESCHIDE  ;;FRONTIERA   ROMANILOR
UNGARIA   VA DESCHIDE   O RUTA  DE TRANZIT 
PT CETATENI  ROMANI   SI BULGARI N BLOGATI 
LA GRANITA CU AUSTRIA;;!!!
SIGUR   MINISTERUL  DE EXTERNE    ;;LIBERAL  ''
A INTREPINS   ACESTE DEMERSURI     
OPOZITIA ;;CONSTRUCTIVA ;; SANT   OCUPATI   CU ALTE PROBLEME 
DE IMAGINE 
EMISIUNI   TV   SI COMUNICATE !!!   
Memorat
 • nicu1957
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1958
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9221 : Martie 17, 2020, 21:10:53 »

CRIZA  DE LA GRANITA  --AUSTRO -UNGARA
IA SFARSIT  ''17/03/2020;;;;EVENIMENTUL  ZILEI;;
BUDAPESTA;DESCHIDE  ;;FRONTIERA   ROMANILOR
UNGARIA   VA DESCHIDE   O RUTA  DE TRANZIT 
PT CETATENI  ROMANI   SI BULGARI N BLOGATI 
LA GRANITA CU AUSTRIA;;!!!
SIGUR   MINISTERUL  DE EXTERNE    ;;LIBERAL  ''
A INTREPINS   ACESTE DEMERSURI     
OPOZITIA ;;CONSTRUCTIVA ;; SANT   OCUPATI   CU ALTE PROBLEME 
DE IMAGINE 
EMISIUNI   TV   SI COMUNICATE !!!   
        CU CE TE LAUZI CA SIA FACUT DATORIA CE VROIAI SA FACA OPOZITIA SA NEGOCIEZE IN LOCU CELOR DELA PUTERE
Memorat
 • Andrei.rachita
 • Vizitator
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9222 : Martie 17, 2020, 21:52:29 »

DACA  VETI  CITI  ''POSTAREA  ' DE MAI JOS
DE LA ORA  16;55.29;;VIS A VIS   DE CE '''FAC
AUTORITATILE ROMANE   MAE.;;DIPLOMATIA
CA SAI AJUTE  !!
NUMAI NISTE SFATURI POSTATE  PE
SITE UL MINISTERULUI WWW MAE  RO \RODE 1533
SUNT TOTAL  INSUFICENTE 
VETI  VEDEA ;;LAUDA ;;;MEA
NU MINCIUNA   SI FAKE NEWS  LA ADRESA  MAE   !!
DL   NICU 1957   REVOLTAT  !!
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9223 : Martie 19, 2020, 12:29:26 »

Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9224 : Martie 28, 2020, 16:37:31 »Mai tineti minte aceste cuvinte? Generalul Stefan Gusa: "Domnilor, eu v-am spus părerea mea. Nu accept, cât sunt şeful Marelui Stat Major, nici un fel de ajutor de la nimeni. Armata Română şi noi ne vom rezolva singuri treburile. (...) Nu, domnule Iliescu, nu! Dă-i în p... mea de ruşi!"
Memorat
Pagini: 1 ... 613 614 [615] 616 617 ... 638
Schimbă forumul: