Main Content:

Pagini: 1 ... 614 615 [616] 617 618 ... 638

Lupta noastra

Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9225 : Martie 28, 2020, 16:41:34 »Asa a fost pomenit astazi pe Facebook, cu greseli, fara onoruri. Dumnezeu sa-l mantuiasca. I-am ramas datori.
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9226 : Martie 30, 2020, 16:37:59 »

Autoizolarea si izolarea n-au cum sa impiedice violentele care vor urma. Vedeti ce s-a intamplat la sfarsitul saptamanii trecute: www.facebook.com/portalulrevolutieiromane/videos/509393293338561/?modal=admin_todo_tour
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9227 : Martie 30, 2020, 18:16:33 »

Inselatoria Virusului In Legatura Cu Tehnologia 5G,
link-ul:
www.youtube.com/watch?v=15u-bEmxS6M.
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9228 : Aprilie 01, 2020, 17:39:40 »

Fiti atenti la ce se petrece in jurul nostru!
Nu semanati vant, sa nu culegeti furutna!
www.youtube.com/watch?v=5I_UmjCMceY
« Ultima modificare: Aprilie 02, 2020, 20:10:14 de către razvan »
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9229 : Aprilie 02, 2020, 20:37:43 »


http://transilvania365.ro/medicii-militari-din-brasov-au-preluat-conducerea-spitalului-judetean-din-suceava/?fbclid=IwAR3QczgccJEgd2wxaCCuCrggGLQAX5Y_kEOundR3bmUqg2xslzbQoJyTfBU
Joi, 2 aprilie 2020

Medicii militari din Brașov au preluat conducerea Spitalului Județean din SuceavaDupă ce conducerea Spitalului Județean Suceava a demisionat, autoritățile centrale au luat decizia ca unitatea spitalicească să fie condusă de către un medic militar. Astfel, potrivit presei locale din Suceava, colonelul medic Daniel Ionut Derioiu este cel care a preluat șefia spitalului. Medicul a fost până acum directorul medical al Spitalului de Urgență ”Regina Maria” Brașov. Acesta a mers la Suceava împreună cu alți 3 medici militari.

Precizăm că la Suceava s-au infectat cu noul COVID-19 peste 200 de cadre medicale. Orașul a intrat în carantină totală din cauza numărului mare de persoane confirmate pozitiv cu noul Coronavirus.
www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-04-02/Medicii-militari-au-preluat-Spitalul-Suceava
Joi, 2 aprilie 2020


Medicii militari au preluat Spitalul Suceavade Dana HUMOREANU

Armata a preluat conducerea Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, joi dimineață. Un grup de medici militari a început organizarea activității, în vederea repunerii unității medicale pe linia de plutire. Spitalul se confruntă cu mari probleme în ceea ce privește personalul, miercuri fiind prezenți la muncă doar 340 de angajați, din totalul de 1.500.

Conform surselor noastre, în orele următoare se va finaliza situația personalului pe fiecare secție în parte și toți angajații valizi vor primi ordin să se prezinte la serviciu. De asemenea, se lucrează încă la trierea testărilor pentru COVID -19, activitate laborioasă deoarece la Suceava nu au fost trimise doar rezultatele probelor recoltate de la angajații Spitalului de Urgență. Când baza de date va fi completă se va ști exact cine trebuie să stea în autoizolare sau carantină la domiciliu și cine este obligat să se prezinte la serviciu.

La această oră, pavilioanele de la spitalul vechi sunt pline de pacienți internați și se internează deja și în spitalul nou.

Sursele noastre mai spun că dintre materiale de protecție din spital lipsesc doar măștile, toate celelalte echipamente există, trebuie însă organizată activitatea și coordonat ferm personalul.
www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2020-04-02/Doctorul-militar-Daniel-Ionut-Derioiu-a-preluat-conducerea-Spitalului-Judetean-Suceava
Joi, 2 aprilie 2020 (14:29:24)


Doctorul militar Daniel Ionuţ Derioiu a preluat conducerea Spitalului Judeţean SuceavaDoctorul militar col. Daniel Ionuţ Derioiu a preluat în mod oficial conducerea Spitalului Judeţean Suceava. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Viorel Seredenciuc, a declarat că în cursul zilei de astăzi a luat act în mod oficial de demisia dr. Florin Filip din funcţia de director interimar al Spitalului Judeţean. Seredenciuc a spus că în acelaşi timp a semnat şi dispoziţia prin care la conducerea Spitalului Judeţean Sucava a fost numit director interimar colonelul Daniel Ionuţ Derioiu, medic la Spitalul Militar de Urgenţă „Regia Maria” din Braşov. Noul director urmează să-şi stabilescă noua echipă de conducere a spitalului.
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9230 : Aprilie 03, 2020, 11:31:16 »La fel ca in cazul din perioadele de dinaintea unor evenimente istorice importante, invazii, revolutii, razboaie, se pare ca am fost obisnuiti cu "normalitatea" unui accident, sau atac biologic, din timp. Jocul de calculator "The Division" ruleaza exact de acum patru ani - martie 2016 - scenariul unei asemenea pandemii, obisnuind oamenii, in special tineretul, cu ideea si manifestarile ei in civilizatia actuala. A se vedea si declaratiile facute la Antena3 de catre academicianul profesor doctor si generalul Victor Voicu - www.antena3.ro/coronavirus/victor-voicu-coronavirus-arma-biologica-565347.html.

Ne-au programat?
www.youtube.com/watch?v=TQATs7vUdy4


« Ultima modificare: Aprilie 03, 2020, 22:05:00 de către razvan »
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9231 : Aprilie 03, 2020, 11:38:37 »


www.antena3.ro/coronavirus/victor-voicu-coronavirus-arma-biologica-565347.html
Joi, 2 aprilie 2020  •   20:30


Victor Voicu, doctor în medicină: Coronavirusul seamănă cu o armă biologicăEpidemia de coronavirus schimbă lumea. Academicianul profesor doctor Victor Voicu declară că noul cronavirus seamănă cu o armă biologică.
„O armă biologică trebuie să îndeplinească vreo 12 criterii. Vă spun doar câteva: să fie suficient de agresivă ca să producă efecte cu pierderi umane, să fie obținută ușor, să fie rezistentă în mediu, să nu aibă antidot/vaccin, să fie ușor de disimulat.
Constatăm că aproape toate corespund cu noul coronavirus.
Poate să fie și întâmplare, admitem orice. În știința e posibil orice”, a declarat Victor Voicu, general (r), medic farmacolog, doctor în medicină, joi seară, la Antena 3.
Bilanțul total al deceselor urcă la 107.
Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt peste 15.000 de persoane.
Alte 114.699 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.


Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9232 : Aprilie 06, 2020, 15:20:59 »

Suporta vreo comparative? Nu, desigur.

Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9233 : Aprilie 07, 2020, 10:16:23 »
http://anonimus.ro/2020/04/lupta-de-clasa-ca-razboi-cultural/?fbclid=IwAR0xPic-dDTy1yDQE3vbiEeb9PDyKDJlXUYehWiaiC0GJ9lepOK_Rs98o9w
Joi, 2 aprilie 2020

Lupta de clasă ca război culturalMichael Lind are o carte nouă, «The New Class War» («Noua luptă de clasă»). Iată câteva extrase din recenzia lui J.D. Vance:

Este o dezvoltare a unui articol pe care l-a publicat în «American Affairs», în care arată că democrațiile occidentale trec printr-o frământare însemantă, din cauză că elitele vestice s-au răzvrătit împotriva claselor muncitoare și mijlocii din propriile țări. Aceste elite au investit în arbitrajul globalizat al forței de muncă din China și din alte țări, în loc să dezvolte și să consolideze propria productivitate națională. În cadrul acestui proces, ele au creat o piață a muncii unde celor din clasa muncitoare le-a fost mai greu să găsească genul de slujbe care le-ar permite să aibă modul de trai pe care și-l doresc. Și au creat o sferă socială în care instituțiile – îndeosebi sindicate și biserici – pe care se bizuie clasa muncitoare au fost decimate. Cele două realități menționate au legătură între ele, bineînțeles: declinul sindicatelor este, în parte, o poveste a globalizării care decimează sectorul american al producției.

În unele privințe, este o poveste pe care mulți au auzit-o deja și înainte, dar Lind o cercetează și din alte unghiuri.

Mai departe:

Multă vreme crezusem că „mariajul” liberalismului social cu Partidul Democrat (partidul stângii liberale și progresiste din SUA – n.) era accidental. Dar cartea lui Lind m-a făcut să mă întreb: cum e posibil ca oamenii cei mai bine educați, cu cele mai bune relații, să adopte în tot mai mare măsură aceeași ideologie? De ce atât elitele libertariene de la dreapta, cât și elitele neoliberale de la stânga, au adoptat angajamente sociale mult mai liberale decât bazele lor electorale? Cum de criticul cel mai înfocat al corporatismului cinic, al globalizării și al financializării – Tucker Carlson – a devenit ținta urii neîmpăcate a curentului politic care pretinde că-i reprezintă pe oamenii muncii din America?

Răspunsul e simplu: liberalismul social este ideologia clasei manageriale pentru că îi servește intereselor sale economice. Este o luptă de clasă care se pretinde a fi o conștiință.

Dar probleme sunt și cu Partidul Republican (partidul dreptei conservatoare și libertariene din SUA – n.):

De-a lungul ultimelor câtorva decenii, Partidul Republican a consimțit tot mai mult la un târg electoral: pierderea albilor din clasa specialiștilor bine-situați financiar, concentrați în suburbiile metropolitane, și câștigarea votanților (preponderent albi) din clasa muncitoare și clasa mijlocie. Cu toate acestea, s-a agățat în continuare de libertarianismul economic, pentru că aceasta este ideologia propriei clase conducătoare.

Iar, dacă puteți accesa articolul din «New York Times», citiți și recenzia semnificativ de dezorientată a lui Anand Giridharadas, un colaborator al publicației (aici). Fragment:

Pe Lind îl doare sincer sufletul pentru victimele oligarhiei. Dar se lasă limitat de niște ochelari de cal conceptuali. Și pare să aibă o idee depășită (chiar dacă larg împărtășită) despre cine face parte din clasa muncitoare. Când vorbește despre ce i-a făcut oligarhia Americii, are tendința să considere că victimele principale sunt bărbații albi. Și când începe să detalieze cum au fost oprimați acești susținători ai populismului de către supraclasa profesorilor și miliardarilor, lucrurile devin realmente bizare.

Un mod în care funcționează elita, spune Lind, este prin a eticheta prejudecățile albilor din clasa muncitoare drept „fobii” – transfobie, homofobie, islamofobie. A numi aceste lucruri „fobii”, spune el, înseamnă „să medicalizezi politica și să tratezi puncte de vedere diferite ca pe dovezi de tulburare mintală și emoțională”. După care, la modul cel mai straniu, duce ideea un pas mai departe. „Dacă cei care, în Occidentul de azi, se opun consensului dominant al neoliberalismului tehnocrat, chiar sunt tulburați mintal și emoțional, până într-acolo încât inadaptarea lor face să fie riscant să li se permită să voteze, atunci, pentru a rămâne consecvenți, neoliberalii ar trebui să susțină izolarea forțată, spitalizarea și tratarea cu medicamente a votanților lui Trump, a votanților Brexitului și a altor votanți populiști, atât spre binele lor, cât și spre binele societății”.

Comentând pe Twitter pe marginea acestei recenzii, Ross Douthat spune aici:

Această recenzie este un memento al remarcabilei dificultăți pe care oamenii foarte deștepți o au în a recunoaște liberalismul social, ideologia îmbrățișată de mulți dintre cei mai puternici oameni ai Occidentului, de multe generații, ca pe o ideologie a puterii.

Am pus cartea lui Lind pe noptieră, ca s-o citesc când voi avea mai mult timp. Muncesc din greu, am un termen-limită care se apropie cu repeziciune, pentru manuscrisul următoarei mele cărți. Aseară lucram la un capitol despre transformarea idealului de Progres, de către stânga timpurilor noastre, într-o armă. Sub comunism, tot ce punea la îndoială sau contesta viziunea Partidului era socotit ca fiind împotriva Progresului cu P mare, care Progres era atât inevitabil (conform opticii lui Marx asupra istoriei), cât și un lucru de care Partidul trebuia să se asigure că se va realiza cu minimum de fricțiune dinspre elementele înapoiate și reacționare. Un ungur cu care am stat de vorbă îmi spunea că, în tinerețea lui din anii 1950 și 1960, propaganda de stat stigmatiza neabătut tot ce era tradițional în modul de viață din Ungaria, ca fiind un semn de înapoiere. „Încercau să ne facă să ne simțim rușinați”, mi-a spus interlocutorul meu. În acest fel, regimurile comuniste monopolizau și transformau în armă ceva ce toți oamenii din modernitate au acceptat ca fiind esențial pentru viața modernă: ideea că prezentul este mai bun decât trecutul și viitorul va fi mai bun decât prezentul.

Nu-i greu de observat cum propriii noștri progresiști au făcut același lucru, instituționalizându-l pe măsură ce au capturat centrele de putere din cultura noastră. A fi împotriva a ceea ce doresc și cer liberalii sociali din ziua de azi, înseamnă să fii „retrograd”, și încă la modul rușinos. Nu-i vorba doar de a fi pur și simplu demodat. La fel ca sub comunism, conservatorii și tradiționaliștii nu sunt niște simpli cârcotași cam senili, ci Dușmani ai Poporului. Lipsa de fericire universală în ziua de azi e din vina celor care se opun Progresului. Dacă ar putea fi anihilați, ar domni dreptatea și armonia. Uluitor cât de bine se oglindește ceea ce au făcut sovieticii și lacheii lor, în cultura de anihilare pe care o practică Războinicii Vigilantiști de azi, inclusiv versiunea politicoasă din lumea academică și din cea corporatistă.

Este exact o formă a luptei de clasă, iar una dintre strategiile ei constă din a pretinde că nici vorbă să fie așa ceva. Aduc în discuție subiectul pentru că aseară, luând o puază de scris, am găsit în feed-ul meu de pe Twitter o recenzie (aici) scrisă de Park MacDougald, la noua carte a autorului conservator Christopher Caldwell, «Era îndreptățirii»” («The Age Of Entitlement»). Recenzia lui MacDougald m-a făcut să cred că această carte ar putea avea unele idei de oferit despre transformarea Progresului în armă. Iată de ce (citate din MacDougald):

Temerea lui Caldwell nu este atât sub aspect juridic, cât are a face cu modul în care „ideologia drepturilor cetățenești pentru negri …a devenit, complet pe neașteptate, modelul pentru un întreg nou sistem de reformă politică în permanentă fierbere”. El susține că legea în sine, cu extinderile ei ulterioare, a oferit o schiță-model, o argumentație morală și un instrumentar juridic pentru proiecte de inginerie socială, ambițioase și frecvent nepopulare, justificate în numele unei suite de drepturi în veșnică proliferare și acționând în afara granițelor de legitimitate tradițional- democratică și constituțională. „Modelul invocării drepturilor cetățenești pentru a justifica decrete prezidențiale, declanșarea de litigii și obținerea de reparații prin decizii judecătorești, a devenit baza pentru rezolvarea oricărei probleme care punea o idee nou-apărută despre echitate în contradicție cu vechile tradiții”, scrie el.

(…) Dar vreau să spun aici că, deși Caldwell s-ar putea să n-o fi spus chiar așa (sau poate a spus-o, nu știu, încă n-am terminat de citit), are perfectă dreptate: Progresul a fost transformat într-o armă mânuită de noii stângiști, care au preluat paradigma drepturilor cetățenești și au aplicat-o de câte ori au putut asupra oricărui conflict social. Dacă stânga reușește să încadreze un conflict ca pe o chestiune de drepturi cetățenești, adio și n-am cuvinte, jocul s-a încheiat. Forța Mișcării Drepturilor Ceățenești în mitologia națională americană este ca spanacul lui Popeye și kriptonita lui Superman, nimicește pe oricine îndrăznește să-i conteste invocarea.

Prima dată am simțit acest lucru acum vreo cincisprezece ani, când nimeni – și vorbesc serios: chiar nimeni! – nu dădea atenție argumentațiilor destul de rezonabile pe care anumiți conservatori le făceau, explicând de ce homosexualitatea și apartenența rasială sunt două lucruri diferite, de fapt și de drept două categorii diferite de lucruri. De ce nu voia lumea să discute în contradictoriu pe această temă? Pentru că, dacă se putea stabili clar că, indiferent care ar fi validitatea drepturilor cerute de homosexuali și lesbiene, ele nu puteau fi corect sau legitim puse în aceeași oală cu drepturile cetățenești ale negrilor, atunci mișcarea pentru drepturile homosexualilor își pierdea cea mai puternică armă politică și retorică.

MacDougad spune că, după părerea lui Caldwell, unicul mod în care poate fi combătut acest război dus de elite împotriva „deplorabililor” și a altor „neprogresiști”, ar fi prin abrogarea legii drepturilor cetățenești. Dacă e adevărat, faptul că aproape nimeni nu-și poate imagina un asemenea lucru arată cât de minuscule șanse vor avea să nu fie călcați în picioare cei care stau în calea Marelui Marș al progresiștilor. În ce am citit până acum din carte, Caldwell recunoaște fără echivoc că negrii americani au fost tratați îngrozitor și că aveau tot dreptul să ceară o schimbare. El nu le găsește de vină pentru acest lucru; din ce am citit, el disprețuiește modul în care paradigma drepturilor pentru negri a fost folosită ca armă universală de către liberali pentru a tăbărî pe adversarii lor, oricât de absurde le-ar fi fost pretențiile. Ne confruntăm azi cu procese în instanță unde liberalii invocă drepturile cetățenești pentru ca unor indivizi de sex biologic masculin să li se recunoască dreptul de a se prezenta ca femei și de a concura împotriva femeilor în concursuri sportive, ca să dau doar un exemplu. Și toate opiniile respectabile socotesc că e o pretenție perfect întemeiată, iar cei ce au altă părere sunt echivalentul contemporan al lui Eugene „Bull” Connor, dușmanul neîmpăcat al mișcării drepturilor pentru negri din anii 1950.

Cred că vă e clar ce înțeleg prin transformarea Progresului într-o armă. Aceasta este o luptă de clasă dusă ca un război cultural. Vă voi lăsa în final să reflectați asupra acestui citat, genul plus ça change, din cartea lui Caldwell, despre reflecțiile unui activist stângist care-și amintește de vremurile când era student radical:

Pe de o parte, eram furioși împotriva războiului, a rasismului, a nenumăratelor acte de răutate pe care le vedeam în jurul nostru. Dar pe de alta, vedeam în America un pustiu imens, un deșert monstruos, mecanizat și cu aer condiționat, un loc fără rădăcini și fără sentimente. Ni se părea că marea problemă, problema cu adevărat principală, sunt OAMENII – modurile în care ei gândeau și se purtau unii cu ceilalți. Ne imaginam un imens deșert american populat cu milioane de grăunți de nisip asemănători, aceiași neciopliți băutori de bere care trăiau într-o pustietate industrială de ne-locuri suburbane identice. Care era corespondentul din viața reală al acestei „uriașe cocine de privitori la televizor”? Ca studenți din „clasa de mijloc”, am învățat că aceasta era clasa muncitoare – niște „rasiști insensibili”.

Asta apărea în 1969. „Deplorabilii” vor exista întotdeauna printre noi. Anii 1960 și 1970, cu schimbarea peisajului de conflict politic din economie în cultură, le-a dat motive elitelor liberale să urască populația din clasele inferioare fără să se simtă vinovate. Interpretarea conflictului social și politic drept o reeditare a Mișcării Drepturilor Cetățenești pentru Negri le permite să-și aroge cea mai înaltă justificare morală din America, iar de pe acea cracă de sus pe care s-au cocoțat, să-și verse oalele de noapte peste toți înapoiații aflați mai jos – care, dacă ar ști ce e mai bine pentru ei, s-ar rușina și ar recunoaște că și-o merită. Ăsta-i rostul mijloacelor noastre de informare în masă și al celor de divertisment – să-i convingă pe „deplorabili” să se rușineze de ei înșiși.

Traducere după: https://www.theamericanconservative.com/dreher/michael–lind-christopher–caldwell–class-war-as-culture-war
« Ultima modificare: Aprilie 08, 2020, 10:57:52 de către razvan »
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9234 : Aprilie 08, 2020, 11:02:01 »

Problemele economiei si starea de tensiune si nemultumirile celor care inca lucreaza undeva.
Totul intr-o inregistrare live - un decupaj din realitatea care nu este prezentata de televiziuni.
O sa iasa lumea-n strada - www.youtube.com/watch?v=EU-VU4OE0Cw
« Ultima modificare: Aprilie 09, 2020, 09:24:20 de către razvan »
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9235 : Aprilie 09, 2020, 09:55:20 »

D'ale pandemiei in Romania.
Ba chiar mai mult de atat, garda forestiera a fost scoasa din paduri printr-o prevedere din Orodnana Militare Nr 7.
« Ultima modificare: Aprilie 10, 2020, 16:21:58 de către razvan »
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9236 : Aprilie 11, 2020, 16:23:39 »

Este impresionant refuzul vostru de a discuta problemele ridicate de aceste informatii.
Parca erati luptatori pentru libertate, nu? Sau ma insel? Cum de nu luati atitudine?
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9237 : Aprilie 14, 2020, 11:54:27 »

Va propun un text care ridica numeroase semne de intrebare.
Lectura poate fi utila mai ales daca o sa lasati deoparte “afectele” personale ale autorului, ca sa va concentrati pe partea “tehnica”.


Bogdan Vasile
https://bogdanvasile.blog/2020/04/06/si-daca-numarul-mortilor-este-exagerat-cu-buna-stiinta-chiar-de-catre-autoritati-iata-cum-suna-instructiunile-de-raportare-a-covid-19-primite-de-catre-spitalele-din-zonele-rosii-de/?fbclid=IwAR2a4dnCd-Q0ifrYPgn8chylg3QCRUvmTaARZE3yvtb95ogGvc09IHH3Z9w
Luni, 6 aprilie 2020

Și dacă numărul morților este exagerat cu bună știință chiar de către autorități?
Iată cum sună instrucțiunile de raportare a COVID-19 primite de către spitalele din zonele “roșii” de pe planetă:

Televiziunile și restul mass-media par să fi uitat complet să se mai îndoiască de onestitatea autorităților. Până la începutul crizei coronavirus toți dădeau cu pietre în cine apucau dar acum, brusc, s-au aliniat cu toții în spatele narativului oficial și cred cu toții tot ce iese din gurile pe care până mai ieri le contestau deontologic.
Nici unul dintrei ei nu suflă măcar o vorbă despre alte opinii iar când ceri explicații ești blocat, ostracizat și înjurat. Altfel, ei încurajează și susțin libertatea de opinie, nu-i așa?
Iată aici, undeva la marginea imperiului oficial, încă o analiză “alăturea cu drumul”. Credeți ce vreți dar măcar citiți.
Italia
Profesor Walter Ricciardi, consilier al Ministrului Sănătății din Italia explică numărul uriaș de decese legate artificial de COVID-19 astfel:
“Felul în care categorisim moartea persoanelor în această țară este foarte generalizant. Astfel, toți cei care mor în spitale și au doar urme de coronavirus în sânge sunt raportați că au fost uciși de COVID-19”.
Cu alte cuvinte în Italia nu se face nici o diferență între cei care mor CU un virus absolut normal în sânge și cei care mor DE COVID-19!
V-ați prins?
Nu?
Bine, mai încerc…
Germania
În 20 Martie 2020 președintele Institutului Robert Koch (organizația oficială de cercetare în biomedicină) a explicat și el că:
“În Germania toți cei care au decedat și au fost detectați ca infectați cu coronavirus sunt apoi declarați UCIȘI de COVID-19 chiar dacă acest virus a cauzat decesul sau nu”.
Cu alte cuvinte această practică IGNORĂ complet diferența fundamentală dintre INFECȚIE și BOALĂ.
V-ați prins?
Nu?
Mai încercăm…
SUA
Dacă nemții adaugă la morți doar pe cei “infectați” în SUA situația este total scăpată de sub controlul riguros al legii de raportare a deceselor.
Iată cum arată regulamentul de raportare a deceselor așa cum a fost el comunicat și postat pe site-ul oficial al Departamentului pentru Statistici Vitale CDC:
“COVID-19 trebuie raportat ca și CAUZA decesului dacă acesta a cauzat decesul SAU DACĂ SE PRESUPUNE că a cauzat decesul”.
Acum trei zile autoritățile au constatat că au pierdut controlul și au emis o rectificare a directivei de mai sus însă reformularea nu a introdus nimic riguros științific.
“Daă un diagnostic exact nu poate fi pus atunci este permis a se pune cauza COVID-19 chiar și dacă această cauză este doar PRESUPUSĂ sau PROBABILĂ”.
V-ați prins?
Nu?
Mai am exemple…
Marea Britanie
În Irlanda de Nord Agenția pentru Sănătate Publică folosește următoarea regulă pentru categorisire:
“Toți cei care au decedat în intervalul de 28 de zile de la confirmarea că au coronavirus sunt declarați morți din cauza COVID-19”.
În Anglia Oficiul Național pentru Statistică a început să includă chiar și pe cei decedați acasă și netestați ca și victime PROBABILE ale COVID-19.
Iată cum sună instrucțiunile oficiale ale NHS (sistemul de sănătate din Marea Britanie) de raportare a acestor decese:
“Dacă înainte de deces persoana a avut simptome tipice de infectare cu coronavirus dar nu sunt încă disponibile rezultatele testului este PERMIS a se raporta acest deces ca fiind cauzat de COVID-19 urmând a se raporta rezultatele testelor atunci când acestea vor fi disponibile. Dacă nici nu s-a efectuat vreun test este acceptabil a se folosi aprecierea clinică a doctorului”.
Cu alte cuvinte autoritățile îndeamnă personalul medical să raporteze COVID-19 ca fiind cauza chiar și atunci când nu există nici o probă reală.
Oare nu le este teamă doctorilor din Marea Britanie să-și riște cariera punând diagnostice greșite sau chiar fanteziste?
Păi…. așa era până când autoritățile au publicat o DEROGARE a responsabilității în cazul…. exact, ați ghicit… COVID-19.
Cum au făcut asta?
În Marea Britanie, ca și în toate țările de pe planeta pământ, anumite decese sunt investigate prin autopsie pentru a se constata cauza exactă a morții.
Prin proiectul de lege numit “Coronavirus Act 2020” se exceptează cazurile de “presupus” COVID-19 de la eventualele anchete penale.
Mai mult decât atât, conform noii legi decedații în afara spitalelor nici măcar nu mai sunt obligatoriu autopsiați iar cei care semnează actele de deces pot face asta fără ca măcar să vadă cadavrul.
Italia, Germania, SUA și Marea Britanie sunt cinci țări diferite însă unite de un fir al naibii de roșu:
S-ar putea ca autoritățile să introducă în aceste zile cadrul legal prin care se poate crește nedovedit numărul deceselor atribuite COVID-19 și în același timp să ia de pe umerii doctorilor povara responsabilității acurateții diagnosticului?
Concluzia mea:
(opinie personală, luați-o ca atare și nu o redistribuiți pe nemestecate)
Dacă cele de mai sus sunt adevărate este foarte posibil ca cifrele morților prezentate în mass-media să fie mult exagerate, mult mai mari decât cele reale deoarece sunt băgați în marea oală COVID-19 toți cei SUSPECTAȚI nedovedit că ar fi infectați cu coronavirus.
Cei dintre voi care mi-ați citit analiza publicată anterior cunoașteți teoria conform căreia faimosul “test” RT-PCR folosit peste tot în lume identifică de fapt doar EXOZOMI, molecule perfect naturale care sunt create în interiorul celulelor pentru a lupta cu toxinele.
Dacă testul îi ștampilează infectați cu COVID-19 pe toți cei care au doar EXOZOMI iar autoritățile raportează morți cu grămada dintre aceștia vă puteți imagina câte sute de mii de morți se pot inventa din senin?
Dacă este așa vă puteți imagina și cât de ușor va fi să se încheie criza COVID-19 tot din senin doar prin oprirea etichetărilor false?
Dacă este așa vă puteți imagina cât de imposibil va fi pentru omenire să ia la verificat toate aceste “statistici ale morții” pentru a dovedi adevărul?
Sunt curios cum se vor descurca autoritățile cu statisticile multianuale care “musai” trebuie să crească pentru a “dovedi” omenirii că acest COVID-19 chiar a meritat pierderea libertății individuale și a meritat falimentul dezastruos a milioane de familii pe glob.
Atenție cum continuați să vă raportați la catastrofala prestație a tuturor televiziunilor și a liderilor de opinie din spațiul virtual.
Pe mine m-a înjurat și m-a blocat pe facebook ieri o doamnă avocat care apare pe la unele televiziuni doar pentru că am întrebat-o public pe ce surse de informație se bazează atunci când susține modelul oficial al morților din cauza COVID-19!
Dacă această simplă întrebare a unui om din mulțime deranjează atât de tare “celebritățile” dâmbovițene poate că am atins un punct vulnerabil?
Încă ceva, datorită uneia din ocupațiile mele sunt liber să circul pe afară cu treabă. Mă întâlnesc zilnic cu multe persoane, nu am purtat mască sau mănuși niciodată, am fost răcit o săptămână prin Martie și ca de obicei mi-a trecut repede, familia mea nu are nimic, ieșim cu toții afară în pădurea de lângă casă în fiecare zi, râdem, glumim și suntem optimiști.
Aveți grijă de voi, gândiți cu capul vostru și căutați să înțelegeți rosturile lumii. Aici se află sursa bogăției fiecăruia dintre noi.
Vin vremuri grele pentru cei dintre noi care mergem împotriva curentului. Dacă voi fi blocat aici puteți citi analizele mele pe bogdanvasile.blog.
__________\\\\\/////____________
Mă leg să pun dăinuirea neamului meu românesc mai presus de orice dorințe și interese personale.
Recunoscând că stăpânirea străinilor ne aduce pieirea sufletească și națională mă leg să lupt pentru renașterea, suveranitatea și prosperitatea neamului meu românesc.
Când îmi va fi cel mai greu mă leg să iau voință și încredere din tăria jertfei sfinte a eroilor neamului.
Și nu voi renunța!
Și nu mă voi îndoi!
Și voi izbândi!
România Românilor, Numai a Românilor și a Tuturor Românilor!
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9238 : Aprilie 15, 2020, 14:01:26 »

Covid-19 - cifre și țări
www.facebook.com/aranusi.ciprian/posts/2614464461996991?notif_id=1586948680760839&notif_t=close_friend_activity
VASILE ASTĂRĂSTOAE • MIERCURI, 15 APRILIE 2020•2 MINUTE
La orice notiță pe care o postez sunt bombardat cu comentarii și mesaje de la persoane panicate/panicarde, care îmi comunică despre tragedia din țările, care nu practică carantina internă și izolarea socială. Aceste țări (spun ei) pun în pericol sănătatea noastră. Pentru a-i liniști, le prezint câteva date. O comparație între trei țări care au decretat starea de urgență, practică carantina și izolarea socială (Italia, Franța și Spania) și trei țări în care viața socială și economică se desfășoară aproape normal (până și slujbele religioase sunt permise cu un număr precizat de participanți) - Olanda, Elveția, Suedia.
La data de 15 aprilie 2020, populația globului era de 7,777,897,669 locuitori. De la 1 ianuarie până în prezent nașteri sunt în număr de 40,465,867, iar decese - 16,988,658.
Cazuri de coronavirus: 2000728 cu 126776 decese (o,7% din mortalitatea generală).
Cum se plasează țările menționate mai sus.
Țări, care au introdus starea de urgență, carantina și izolarea socială generală:
• Spania: Total cazuri 174060; Decese 18255; Decese/mil. locuitori 390.
• Italia: Total cazuri 162488; Decese 21067; Decese/mil. locuitori 348.
• Franța: Total cazuri 143303; Decese 15729; Decese/mil. locuitori 241.
Țări, care nu au introdus starea de urgență, carantina internă și izolarea socială generală:
• Olanda: Total cazuri 27419; Decese 2945; Decese/mil. locuitori 172.
• Elveția: Total cazuri 25936; Decese 1174; Decese/mil. locuitori 136.
• Suedia: Total cazuri 11445; Decese 1033; Decese /mil. locuitori 102.
(worldometers.info)
Trebuie făcută și precizarea că, în Olanda, Elveția, Suedia, paturile de ATI și spitalele nu au fost supraaglomerate.
În loc de concluzie, o întrebare: care abordare pare a fi mai eficientă și mai suportabilă în acest moment?
sursa foto: meinbezirk.at

Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9239 : Aprilie 15, 2020, 18:15:13 »

Tot mai multe postari, dar si articole de presa, dispar de pe Internet din cauza cenzurii instituite ad-hoc. Va prezint doua exemple.
Urmele acestui articol se mai gasesc sub forma unei replici oficiale.
Conform Libertatea.ro,  la Spitalul Militar Central se pregătesc câteva saloane, cu zeci de paturi pentru VIP-uri, dotate cu aparatură împotriva COVID la cel mai înalt nivel și cu personal dedicat 24 din 24, a mărturisit un medic militar. Ministerul Apărării nu a negat informația.
Purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării:
”Spitalul Militar Central este obligat, prin Legea 38 din 2018, să asigure îngrijirea medicală unor persoane care ocupă anumite funcții în stat. La aceste amenajări fac probabil referire medicii care au vorbit cu dumneavoastră.”
Memorat
Pagini: 1 ... 614 615 [616] 617 618 ... 638
Schimbă forumul: