Main Content:

Pagini: 1 ... 616 617 [618] 619 620 ... 638

Lupta noastra

 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9256 : Mai 19, 2020, 09:45:00 »

Cînd am văzut că s-a întors din nordul îndepărtat, i-am scris un mesaj de salut domnului Bambilici, la care am primit un răspuns în urmă cu cîteva ore. Mesajul său conține printre altele și link-ul spre o înregistrare de la FOX și o imagine inspirată pe tema retelei create de Soros la nivel mondial.
Un proiect de testare coronavirus lăudat de miliardarul Bill Gates doar săptămâna trecută a fost oprit de FDA. https://www.foxbusiness.com/technology/coronavirus-bill-gates-fda-scan-seattle?fbclid=IwAR0NSjgODkGXMkeOXwTrudxik0JINCes-SLL6aQGxUbDuM9XA2nZLqAg9N4.

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9257 : Mai 19, 2020, 09:47:33 »

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9258 : Mai 19, 2020, 20:30:52 »

Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9259 : Mai 20, 2020, 09:52:28 »


Încă o dovadă că, raportările despre decedații de CORONAVIRUS-COVID 19,sunt NECONCLUDENTE !

https://www.oradesibiu.ro/2020/05/19/a-murit-femeia-din-sibiu-care-a-cazut-in-foc-rudele-aveau-dreptate-nu-avea-coronavirus/
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • vamil
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1095
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9260 : Mai 21, 2020, 15:42:21 »


La ultima sedință a CPRD-ului :

La punctul 4 al ordinii de zi – Diverse, domnul deputat Cătălin Marian
Rădulescu a ridicat problema necorelării valorii indemnizaţiei acordată în baza Legii
nr. 341/2004 cu cuantumul câştigului salarial mediu aşa cum prevede articolul 4
respectiv art. 5 alin. (1) lit. o) şi a prous ca CPRD 1989 să ridice această problemă în
faţa autorităţilor responsabile.
Domnul preşedinte deputat Cristian George SEFER a propus ca această temă
să fie pusă în discuţie după încetarea stării de urgenţă pentru ca personalul comisiei să
poată pregăti un material din care să rezulte numărul de beneficiari existenţi, impactul
bugetar precum şi cadrul normativ ce reglementează aceste plăţi şi corelarea
prevederilor Legii nr. 341/2004 cu cele ale Codului Fiscal.
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9262 : Mai 25, 2020, 17:25:36 »


www.facebook.com/Ogoranu/photos/a.691575114221874/2965973086782054/?type=3&theater
Vineri, 22 mai 2020
21 mai 1952. Preotul Georgescu- Edineț este exterminat la Jilava

Născut în 1891, într-o familie preoțească din Vălenii de Munte, Nicolae Georgescu a devenit preot la Voronoviţa (Basarabia) în 1925, fiind numit și director al Seminarului Teologic din Edineţ, Episcopia Hotin.
În această zonă cu o puternică mișcare comunistă, inițiază ample manifestări cu caracter naţionalist, zelul său fiind temperat de Mitropolitul Basarabiei, Visarion Puiu. Este caterisit în 1927, decizie împotriva căreia face apel la Consistoriului Mitropolitan din Iaşi, care anulează caterisirea, revocându-l însă din postul de director al Seminarului.
În 1928 este numit preot la parohia Sf. Anton-Curtea Veche din capitală, în 1929 devenind paroh. De acum va semna cu numele Nicolae Georgescu-Edineţ. În cuprinsul parohiei Curtea Veche mai existau doar 14 familii de români ortodocşi, restul fiind de altă religie și etnie. Biserica "Sfântul Anton-Curtea Veche" avea să devină lăcașul de rugăciune al studenţilor bucureşteni, preotul Georgescu devenind îndrumător duhovnicesc al acestora. Animaţi de ideea unei Românii creştine, studenţii bucureşteni vedeau în mormântul fără cruce al Eroului Necunoscut simbolul unui nou păgânism, al îndepărtării de tradiţia creştină a neamului nostru. Respingând argumentul că acel mormânt ar reprezenta un simbol pentru toţi cei care s-au jertfit pentru România, indiferent de etnie şi confesiune, studenţii au militat constant pentru punerea unei cruci la căpătâiul Eroului. Iniţiativa s-a concretizat pe 24 ianuarie 1932. Crucea de marmură, executată din donaţiile studenţilor, a fost sfinţită de părintele Georgescu-Edineţ, care a mers apoi, alături de alte personalităţi, în fruntea procesiunii care s-a îndreptat spre mormântul Eroului Necunoscut din Parcul Carol. Acolo însă, manifestanţii au fost aşteptaţi de jandarmii pregătiţi de ripostă. Intervenția acestora l-a rănit, printre alții, și pe preotul Georgescu Edineț, care a fost și arestat, făcând obiectul unui proces tergiversat până în 1938.
Sub dictatura lui Carol II, Nicolae Georgescu-Edineţ este arestat în noaptea de 16/17 aprilie 1938 şi internat în lagărul de la Tismana, fiind trimis în judecată la 17 iunie 1938, în lot cu alte 20 de persoane, fiind acuzat de "uneltire contra ordinii sociale" şi "participare la organizaţie politică interzisă".
Este condamnat la un an închisoare corecţională pentru "participare la o organizaţie politică interzisă", dar în aprilie 1939 este amnistiat pe baza unui Înalt Decret Regal.
În aceste condiţii, Nicolae Georgescu se reîntoarce la parohia sa până la 17 decembrie 1945, când autorităţile comuniste au internat în lagăre de triere.
Eliberat, este din nou arestat în primăvara anului 1952 şi trimis, spre "reeducare", într-un lagăr de muncă pe baza unei decizii administrative. La 21 mai 1952, Nicolae Georgescu-Edineţ trece la cele veşnice, conform adeverinței nr. 225/1952 a Serviciului medical al Penitenciarului Jilava, din care reiese că părintele a murit pe data de, de "insuficienţă cardiacă decompensată cu edeme generalizate", în infirmeria închisorii amintite.
(George Enache - Ziarul Lumina, ediția electronică din 29 mai 2010)
« Ultima modificare: Mai 25, 2020, 19:32:39 de către razvan »
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9263 : Mai 26, 2020, 19:58:02 »

Povestile cu falsi eroi apar in multe istorii faurite cu false mitologii in diferite momente istorice. Iata una dintre ele:
A Cazut un Mit cu Eroi Sovietici Mitul de la Rascaieti  -  www.youtube.com/watch?v=_vXvx2vDRA0.
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9264 : Mai 26, 2020, 23:06:04 »

Perplexitatile societatii actuale - deplasata de la supunerea la manipularea presei scrise, a radioului si televiziunii, la cea a social media - ar merita mai multa atentie din partea tuturor, inclusiv a revolutionarilor, data fiind apetenta lor dovedita pentru Facebook si nu numai. Va propun sa acordati atentia necesara articolului pe care il voi reproduce mai jos.
O combinație de social media și instrumente și metode sociologice pot fi utilizate pentru a influența opinia publică într-o anumită problemă, deschizând calea pentru atingerea obiectivelor răuvoitoare atât de către actorii privați, cât și de către stat. Prin design, social media este capabil de a oferi un canal capabil de a trimite mesaje în masă.
Unul dintre instrumentele sociologice folosite este "Overton window", care poate fi folosit pentru a identifica, "stretch" sau "remodela" ceea ce este considerat acceptabil de către o societate la un moment dat. Obiectivul final ar putea fi asigurarea în mod eficient acceptarea generală (și chiar legalizarea) unei idei considerate anterior inacceptabile, cu efecte dăunătoare pentru societatea în cauză.
Articolul analizează mecanismul utilizat pentru a influența opinia publică și pentru a genera rezultatele dorite și concluzionează că cel mai bun moment pentru a contracara acest tip de amenințare hibridă este în etapa sa inițială.
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9265 : Mai 26, 2020, 23:10:59 »

Fereastra Overton – manipulare la nivel inalt
https://intelligence.sri.ro/fereastra-overton-manipulare-la-nivel-inalt
Marti, 10 octombrie 2020

Concepte ca manipulare, dezinformare, intoxicare media, fraudare electorală etc. sunt tot mai prezente în vocabularul nostru. Opinia publică le conferă anverguri mistice, împotriva cărora nu există măsuri de contracarare, conturându-se falsa idee a unor conspiraţii la nivel mondial ale tuturor împotriva tuturor.

De fapt nu este nicio conspiraţie, efectele acestor concepte făcând parte dintr-o altă tipologie, aceea a „amenințărilor hibride“. Toate conceptele de mai sus au la bază instrumente sociologice (sondaje de opinie, publicitate, inginerie socială etc.) sau psihologice (de convingere). Dezvoltate de actori statali rău intenţionaţi, acestea pot fi transformate facil în arme silenţioase şi folosite împotriva ţintelor, într-un război tăcut cu efecte devastatoare. Utilizarea lor vizează, printre altele, răspândirea confuziei în rândul populaţiei, atingerea obiectivelor prin manipularea opiniei publice şi mărirea neîncrederii în factorii de conducere. Efectele ameninţărilor hibride, dificil de contracarat, pot fi devastatoare din punct de vedere politic, social sau economic pentru naţiuni întregi.

În prezent, într-o analiză post-eveniment, efectul cel mai vizibil al acestor ameninţări a fost influenţarea alegerilor din mai multe state democratice: candidaţii „agreaţi“ au avut succes prin promovarea pe canalele social media a unor ştiri false (fake news). Mesajul promovat viza discreditarea celorlalţi candidaţi, prin prezentarea lor în faţa electoratului într-o postură de „corupţi“.

Mesajul virtual
Întrebarea naturală generată de aceste evenimente este „Cum au reuşit?“, ţinând cont că electoratul (opinia publică) nu este o masă compactă/ unitară, fiind împărţit în clase sociale diferite, având culturi şi opinii diferite.

Acest succes poate fi explicat prin evoluţia tehnologică din ultimii ani, care a transformat radical media, prin trecerea de la suportul hârtie şi eter (canalele radio sau TV clasice) la platforme digitale. În cadrul acestora, consumatorul (opinia publică în formare) poate selecta ceea ce îi trebuie (sau ceea ce îl reprezintă). Mai mult, canalele social media reprezintă sursa de informare pentru o parte din media clasică (tabloidele, micile publicaţii etc.).

Cum poţi să te adresezi tuturor în acelaşi timp, iar mesajul tău să ajungă la fiecare individ, să fie înţeles şi asumat ca şi când ar fi părerea lui? Răspunsul se regăseşte în mediul de propagare. Mesajele sunt promovate în spaţiul virtual, pe canalele social media, cum ar fi Facebook sau Twitter. Organizarea implicită a acestor platforme de socializare permite utilizatorilor să aleagă propriile #canale sau #grupuri, generând un „efect de domino“ care facilitează diseminarea anumitor mesaje.

Platformele digitale permit ca, dintr-un număr oarecare de „fake news“ publicate în mediul virtual, utilizatorii să le aleagă pe cele reprezentative pentru ei şi să le distribuie mai departe, printr-un efect de domino, în listele de prieteni. Astfel, pentru a maximiza gradul de diseminare a mesajului este suficient ca ştirea falsă să fie adresată unui anumit profil psihologic ţintă, care să o accepte şi, în final, să o distribuie în grupul de prieteni (posibil să adauge şi unele comentarii care să susţină mesajul). Propagarea mesajului se poate realiza până când conţinutul acestuia se perimează. Mesajul poate să reapară, după intervale mari de timp, ca un ecou sau o replică seismică, republicat de un utilizator.

Avantajele mediului virtual pentru cel care lansează atacul hibrid constau în faptul că adresarea vizează o masă compactă/unitară, compusă din persoane care în realitate pot să nu aibă nicio zonă de interferenţă.

Fereastra Overton
Am identificat, deci, „câmpul de acţiune“ şi „publicul ţintă“, însă lipseşte mecanismul prin care conţinutul unui mesaj care nu este acceptat de nimeni să devină acceptat de toată lumea.
Un astfel de mecanism este „Ferestra Overton“, sau trecerea unei idei de la „imposibil“ la „legal“ în 6 paşi:
pasul 1 – imposibil: într-un moment de oportunitate politică/ socială, se prezintă opiniei publice o idee (problemă sau chiar o soluţie la o problemă) care este cunoscută în societate ca fiind imposibilă şi de neacceptat (bazându-se pe logică şi fapte). În această fază este forţată acceptarea existenţei ideii/ problemei şi sunt provocate discuţiile pe tema acesteia;
pasul 2 – radical: este iniţiată dezbaterea ideii de către specialiştii în domeniu, care o prezintă ca fiind radicală, însă nu de neconceput. În mediul virtual, utilizatorul poate substitui specialistul, devenind chiar el vectorul de inoculare a acesteia. Ideea este în continuare respinsă ca neviabilă;
pasul 3 – acceptabil: unii formatori de opinie declară că ideea poate fi acceptabilă şi poate funcţiona în anumite circumstanţe;
pasul 4 – raţional: „Fereastra Overton“ este mutată în zona raţională, etapă în care media începe să joace un rol foarte important în „manipularea auditoriului“. Ideea este reprezentată ca fiind soluţia raţională, fiind utilizate argumente raţionale pro şi contra acesteia;
pasul 5 – popular: ideea este prezentată ca fiind foarte populară, răspândită în societate, deseori fiind utilizate jumătăţi de adevăruri. Diseminarea şi dezvoltarea este preluată de „postaci“, accentul fiind pus pe susţinerea cantitativă a ideii;
pasul 6 – legal: „Fereastra Overton“ se mută în zona legalizării ideii/ problemei, prezentată ca fiind o oportunitate politică. Politicienii promulgă o lege personalizată, care reglementează ideea.

Îmbinarea unor instrumente sociologice, cum ar fi teoria „Ferestrei Overton“, cu platformele de social media de către unele state poate genera efecte imediate cu impact semnificativ asupra mecanismelor democratice.

Din punct de vedere profesional, o parte importantă a activităţii de contracarare a acestui tip de atacuri se limitează la a acţiona asupra punctului 6, prin comunicate media care nu mai au nici o relevanţă (sunt tardive, deoarece a fost deja generată discuţia şi popularizată viabilitatea ideii).

Activitatea de contracarare a unor astfel de atacuri „hibride“ trebuie să pornească de la primul punct, de la baza teoriei. Construcţia în sine – iniţiată pe baza unei idei posibil greşite – poate fi de cele mai multe ori ireproşabilă, argumentată logic, fără nici o scăpare pentru grupul ţintă. Angrenarea într-o astfel de luptă, în care trebuie aduse argumente împotriva unei construcţii logice deja acceptată de majoritate, nu poate avea succes.

Un rol important în identificarea, localizarea şi contracararea unor astfel de ameninţări asimetrice îl au structurile de intelligence, singurele care pot avea imaginea de ansamblu a fenomenului şi pot lua decizia corectă cu privire la instrumentele ce trebuie folosite pentru a inhiba un astfel de atac.

Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9266 : Mai 27, 2020, 12:57:57 »

Pentru coerenta subiectului, mut aici (de la ”Anunturi”) postarea dlui Viasat.

Este bine că ați adus în atenția membrilor forumului acest tip de informații. Mulți vor înțelege ce se întâmplă în jurul lor.

Fereastra Overton, tehnologia de manipulare   in 5 mai 2018
https://decenei.com/2018/05/05/fereastra-overton-tehnologia-de-manipulareFereastra Overton este tehnologia folosită pentru a face lumea să se obișnuiască cu ceea ce, în mod normal, este imposibil să poată accepta. Tehnologia „sădirii” în conștiința umană a ceea ce, aparent, nu poate fi inoculat. Dar, din păcate… se poate.
Joseph P. Overton (1960-2003), prim vice-președinte al Centrului pentru Politici Publice a formulat această teorie, care i-a primit numele postum, după ce a murit în urma unei catastrofe aviatice. În conformitate cu Fereasta Overton, pentru fiecare idee sau problemă, în societate există o așa-numită „fereastră de oportunități”. În cadrul acestei ferestre, ideea poate (sau nu) să fie discutată pe larg, susținută deschis, promovată, se poate încerca legalizarea ei. Fereastra e mutată, schimbând paleta posibilităților de la o fază de Neconceput, complet străină moralei publice, total respinsă, până la faza de Politică Curentă, care este deja discutată pe larg și adoptată de conștiința populară și susținută prin lege. Nu e o spălare a creierului ca atare, ci o acțiune mult mai subtilă…, analizează saccsiv.
Joseph P. Overton (1960-2003),
prim vice-președinte al Centrului pentru Politici Publice

Fereastra Overton” reprezintă o fereastră de oportunități pentru cei care vor ca într-o societate să transforme o idee/problemă de neacceptat într-o lege normală! De fapt, „Fereastra Overton” este foarte folosită de către cei aflați la putere și funcționează în ambele sensuri: de la imposibil la lege, dar și de la lege la imposibil!

Așadar, în timpul manipulării, lupa societății va fi luată de pe zona imposibilă și va fi focusată, pas cu pas, pe cele 6 etape, până ce se va ajunge în punctul culminant: emiterea unei legi personalizată!

Practic, dacă la început toată lumea era convinsă că ideea/problema este imposibil de acceptat/rezolvat, după ce se vor efectua cei 6 pași, majoritatea va accepta ca fiind o situație normală și emiterea unei legi – o oportunitate politică firească. Această transformare radicală de convingere a populației prin manipulare că ce a fost considerat inițial imposibil este de fapt ceva normal, poate fi demantelată de Teoria „Fereastra Overton” care a… generat-o!

„Fereastra Overton” se mișcă precum peștele în apă într-o societate mămăligă, fără idealuri, unde separarea clară dintre bine și rău nu e… clară. Din păcate, Serbia și România sunt o astfel de societate!

Schema generală a „Fereastrei Overton”: De la imposibil  la lege!

Iată, pe scurt, cum se traduce literar Schema „Fereastra Overton”:
Pasul 1.– Într-un moment de OPORTUNITATE politică se reîncălzește o ciorbă, adică i se prezintă opiniei publice o IDEE/PROBLEMA ce este cunoscută în societate ca fiind IMPOSIBILĂ, de NEACCEPTAT; Pasul 2.– Se dezbate IDEEA/PROBLEMA de către specialiștii în domeniu ca fiind o soluție RADICALĂ, nu de neconceput, așa cum este cunoscută în societate; Pasul 3.– Se arată că IDEEA/PROBLEMA poate fi ACCEPTABILĂ și poate funcționa în anumite circumstanțe; Pasul 4. – Se mută „Fereastra Overton”în zona RAȚIONALĂ, pas în care media începe să joace un rol foarte important în manipularea populației; Pasul 5.– Se prezintă IDEEA/PROBLEMA ca fiind deja populară, răspândită în societate – media și lobbyști fac tot jocul; Pasul 6.– Se mută „Fereastra Overton” în zona legalizării problemei ca fiind o oportunitate politică – adică politicienii promulgă o lege! Manipularea și-a atins scopul!

La nevoie,  dacă se observă o rezistență din partea opiniei publice, sunt scoase la lumină sondaje de opinie mincinoase. De asemenea, ne sunt prezentate cu titlul exhaustiv grafice, statistici și exemple – uneori din alte țări – care arată doar partea avantajoasă pentru idee a adevărului de pe teren!

Manipulare în 6 pași prin tehnica „Fereastrei Overton” nu este una la îndemâna oricui. Iar demantelarea ei este extrem de costisitoare și greu de destructurat. De ce? Pentru că gradul de indulgență și de necunoaștere al populației este foarte mare. Nepermis de mare în România. Evident că nu este o spălare pe creier și nici nu este un proces din seria Teoria Conspirației. Nu! Este mai mult: este subtil, este greu de observat și, pe cale de consecință, greu de contracarat într-o societate în care răul se confundă cu binele. Iar când populația înțelege ce a permis, este prea târziu: Imposibilul a devenit posibil printr-o lege personalizată!

Cetățeanul simplu este ușor de manipulat, din cauză că asupra necesității legalizării ideii sau rezolvării problemei se pronunță specialiști în domeniu. Omul de rând nu are de unde să știe că specialiștii au fost cointeresați – prin mijloace financiare, prin funcții sau alte beneficii pe care procurorii le încadrează la “foloase necuvenite”! A dat mură-n gură domnul Profesor, a confirmat domnul Consultant, ne-a explicat Specialistul, a punctat esențial domnul Doctor Docent, a parafat domnul Academician etc. etc. etc. Ce e, plebe, de neînțeles?!? În acestă situație, cine ești tu, cetățean obișnuit, să nu fii de acord cu punctul de vedere exprimat academic de mințile luminate? Tu, cetățene plătitor de taxe și impozite, ai următoarele obligații: să iei notă și să respecți legea!

De fapt, Overton a observat un fenomen simplu: În orice domeniu, la un moment dat, într-o societate se poate discuta un subiect sau o idee cu limite exterioare într-un spațiu îngrădit. Tema sau ideea e acceptată de societate ca atare doar într-un cerc restrâns, care se va putea constitui sau nu într-o „ferestră de oportunități” (fereastra Overton). Spre exemplu, în urmă cu 50 de ani existența extratereștrilor era de neconceput. Fereastra Overton era în stadiul de inacceptabil. Au apărut apoi nenumărate imagini și filme cu „OZN-uri” și „ființe extraterestre” care au dus existența lor la stadiul de acceptabil. În ultimii ani, extratereștrii au fost puternic „umanizați”, devenind din inamicii ciudați din ceruri prietenii de pe alte planete. Acum ei nu mai vor să distrugă Pământul, ci să ajute civilizația umană în progresul său. Ba chiar este posibil să fi avut deja o contribuție esențială în acest sens în istorie. Filmele și documentarele au făcut deja posibilă existența lor, ducând tema în stadiul de popular, rațional. În viitorul apropiat este posibil să fie pregătite politici speciale pentru întâlnirea și conlucrarea cu extratereștrii.

Fereastra Overton are, deci, șase etape: 1. Inacceptabil – nu se poate deschide subiectul. Este inacceptabil și nociv, vine împotriva vieții și a societății. 2. Radical – se poate discuta despre idee, în cercuri excentrice, este insinuată în societate prin intermediul unor cercuri periferice, care au totuși dreptul la existență, nu? 3. Acceptabil – apar primele opinii mai degrabă favorabile din partea unor personaje considerate respectabile, dornice de afirmare, care vor oferi alternative de percepție asupra temei („vedete” și „formatori de opinie”). 4. Rațional – se produce departajarea clară, între opiniile pro și contra bazate pe argumente, ambele tabere înclinând într-o parte și cealaltă balanța. 5. Popular – mass-media promovează fără rezerve noul și originalitatea ideii, temei și produce o emulație în societate. Repetitorii se pun în mișcare și repetă fără să judece argumentele celor în care au încredere, producând un întreg curent favorabil. 6. Politică – acesta este momentul oportun pentru stabilirea unui întregi politici, odată cu care nu va mai fi posibilă reluarea subiectului. Se propune formal în dezbatere publică, se votează emoțional. Subiectul tabu din trecut a devenit o temă mereu actuală și toată lumea mimează fericirea și jubilează mare salt înainte al societății și depășirea prejudecăților. Toate avantajele noilor politici sunt larg recunoscute, toate dezavantajele sunt adânc îngropate…
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9267 : Mai 27, 2020, 13:18:01 »

Cu asta se intra in zona serviciilor, org secrete, semi secrete etc. Dar e un moment in care ar fi fb sa le stim pe toate pt a supravietui.Ceea ce este trecut sub tacere, in special in Ro, in razboiul pt revenirea la normalitate:

În timp ce media neoliberală lucrează neobosit pentru ca Donald Trump să fie văzut ca un bufon, în ultima săptămână, "The Donald" a făcut următorii pași, dar probabil că nu veți auzi despre asta la TV:
1. Vaccinurile nu sunt obligatorii. Armata va verifica puritatea lor și le va distribui în condiții sigure.
2.S-au tăiat fondurile OMS pentru totdeauna și s-a inițiat o anchetă a operațiunilor acesteia.
3. S-a anulat proiectul de lege al Democraților HR 6666, cunoscut sub numele de Covid -19 TRACE Act, care a stat la baza proiectului de diagnostic și urmărire a lui Bill Gates, care a fost, de asemenea, anulat.
4. Un alt proiect Bill Gates a fost anulat (cunoscut sub numele de ID2020)
5. S-a deschis o platformă de reclamații pentru a raporta cenzura pe Facebook, Twitter și YouTube. (A fost depășit de Numărul de reclamații a fost uluitor și s-au prezentat dovezile)
6. S-a sistat lansarea 5G la nivel național
7. S-a emis Ordinul executiv de redeschidere a statelor: Guvernatorii care refuză redeschiderea vor fi chemați în judecată.
8. S-a dat un ordin executiv pentru a comanda W.H. pentru toate rețelele electrice: care vor include servere de internet, sisteme de difuzare, sisteme electronice.
9. S-au declarat lăcașurile de cult „Servicii esențiale”. (Unii primari amendează oamenii pentru că merg la biserică...)
10. Trump a felicitat Australia și alte 116 țări pentru că au aprobat anchetarea Chinei privind răspândirea Covid-19, în ciuda mai multor amenințări din partea Chinei cu privire la refuzul exporturilor esențiale.
Iar lupta continuă:. Standardul monetar susținut de aur este în lucru și se vorbește tot mai mult despre NESARA / GESARA
Trump schimbă lucrurile pentru a aduce lumea înapoi la normal!"

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9268 : Mai 27, 2020, 13:32:23 »

Pt alt fel de info decat va sevesc f oprire cei din presa tradatoare din Ro, accesati alte site-rui. Faceti asta cat m e posibil, pana m e libertatea care a ramas, pt ca pe zi ce trece se imputineaza. Anul acesta a fost o cadere in prapastie, dar m e pna la fundul ei. Cautati de ex https://8kun.top/qresearch/res/9326150.html#9326604.Cei care nu stiti engleza, click pe Settings, in dr jos, Subtitles, Auto-translate, Ro si fiti f atenti la ce se vb in acel videoclip!
How to shut down a website https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=YwL4Qnkv6AA&feature=emb_logo.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9269 : Mai 27, 2020, 14:11:32 »

Merita sa vedeti si Why unemployment sites crash but Netflix doesn’t, https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=Ox_Wm6XQnxI&feature=emb_logo.
Insa aveti f multe subiecte interesante la https://8kun.top/qresearch/res/9326150.html#9326604, nu numai pt azi, maine sau saptamana aceasta, ci pt tot anul 2Q2Q.Cheesy


                                                      

Memorat
Pagini: 1 ... 616 617 [618] 619 620 ... 638
Schimbă forumul: