Main Content:

Pagini: 1 ... 636 637 [638]

Lupta noastra

Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9555 : Iunie 26, 2021, 09:01:40 »


www.facebook.com/NewsRomania11
Vineri, 25 iunie 2021

DECESELE COPIILOR DEVOALATE, AGENDA MARXISTA A FOST OFICIALIZATA  DE PARLAMENTUL EUROPEAN SI DE SUMMIT+UL G7.
VIDEOURI HALUCINANTE , LUCRAM CU MATERIALUL CLIENTULUI
Iosefina Pascal
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9556 : Iunie 26, 2021, 16:51:09 »

Mi-au facut onoarea de a sta impreuna la o masa, la acel restaurant cu nume foarte ciudat pentru ei, "La ceasul rau"!
www.monitorfg.ro/2021/06/12/video-cazul-nadas-15-ani-de-procese-cu-400-de-termene-nicolae-rad-daca-s-ar-judeca-totul-pe-caile-cele-drepte-s-ar-incheia-dosarul-cu-bine/?fbclid=IwAR2gFSfvjnfI0EXD3s-X3vBQoMwFdZt8pGAldcWfAslRNUzIHOU7EzmWTpg
Sambata, 12 iunie 2021

VIDEO. CAZUL ,,NADĂŞ”, 15 ANI DE PROCESE CU 400 DE TERMENE. NICOLAE RAD:
,,DACĂ S-AR JUDECA TOTUL PE CĂILE CELE DREPTE, S-AR ÎNCHEIA DOSARUL CU BINE”
● NĂDĂŞENII, LA TRIBUNALUL BRAŞOV
La termenul din data de 11 iunie 2021 de la Tribunalul Braşov, judecătorii au dat un alt termen, 24 septembrie 2021, în dosarul ,,Nadăş” pentru a analiza solicitările depuse de avocatul nădăşenilor, Coroiu Vasilica de la Baroul Bucureşti. Au venit la Tribunalul Braşov câţiva săteni din Nadăş, care credeau că va fi ultima deplasare la vreo instanţă. Nădăşenii bat ţara în lung şi-n lat din 2006  şi aşteaptă la uşile instanţelor judecătoreşti cu speranţa ca magistraţii să  aleagă dreptatea şi să pună obstacol în calea  retrocedării ilegale a satului lor pentru o familie străină locului. Au fost 15 ani de procese cu 400 de termene în dosarul ,,Nadăş”.
      ,,Am avut termen pentru contestaţia în anulare, dar s-a amânat pentru 24 septembrie 2021 datorită faptului că avocata noastră a invocat faptul că judecătorii desemnaţi au mai judecat alte dosare  legate de cazul Nadăş.  Procesul acesta care durează din 2007 înseamnă pentru noi pierdere de timp, bani, stres, tracasare, oboseală, nopţi nedormite să căutăm acte care să demonstreze că familia Colţeu nu are dreptate. Dacă s-ar judeca totul pe căile cele drepte, s-ar încheia totul cu bine. Este suficient de 15 ani. Prcurorii DNA au stabilit că actele care au stat la baza acestor probleme sunt false, dar văd că se continuă” a spus Nicolae Rad, nădăşean, prezent la termenul din 11 iunie de la Tribunalul Braşov.
      ,,Am avut de 2 ori executare silită, nu m-au anunţat. Mama şi-a pus ştreangul când au venit să ne scoată din gospodărie, noroc că au salvat-o oamenii. Dreptate se va face când se va anula sentinţa din 2006. Am pierdut tot hotarul, 8700 ha, care au fos intabulate de soţii Colţeu,  sat, cimitir, terenuri, mai puţin un drum judeţean. Am bătut la toate uşile instanţelor din ţară, 400 termene am avut, deplasări. Suntem oameni simpli, nu avem bani, dar nu vrem să fim alungaţi din satul nostru” a spus  Iovu Biriş, nădăşean, prezent la termenul din 11 iunie de la Tribunalul Braşov.

CAZUL ,,NADĂŞ” CONTINUĂ
Nădăşenii au crezut că după 15 ani de umilinţă, de drumuri, la instanţele din Ineu, Arad, Bucureşti, Olt, Făgăraş, Braşov, Balş  îşi regăsesc dreptatea şi libertatea la Braşov. Dar s-au înşelat din nou.  Soţii Colţeu au formualt Contestaţie în anulare  împotriva deciziei civile  113/12. 11. 2020, Dosar nr. 3675/62/2020. Contestaţia a fost proousă spre soluţionare în şedinţa care a avut loc la 11 iunie 2021 de  magistraţii  Bogdana Maria Maruşca, Laura Simona Popescu şi Nicoleta Minodora Faghi,  magistraţi care în anul 2014, în recurs, au respins o altă cerere de revizuire, formulată de Comisia Judeţeană Arad, Comisia Locală Tauţ şi de nădăşeni, prin decizia civilă nr. 146/31.05. 2017, pronunţată în Dosarul nr. 63/226/2014. Menţionăm că  magistratul Nicoleta Minodora Faghi, în anul  2007, a fost la instanţa din Arad. (Lucia BAKI)
Memorat
  • Viasat
  • Hero Member
  • *****
  • Deconectat Deconectat
  • Mesaje: 678
  • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9557 : Iunie 27, 2021, 17:47:19 »

Rara avis, domnilor revoluționari! Luați exemplu!
Însărcinatul cu afaceri al SUA, pus la punct de o judecătoare:
'M-aţi jignit pe mine, mi-aţi jignit colegii, dar, cel mai grav, aţi jignit acest popor' 
Judecătoarea Mădălina Elena Dârdeci, de la Tribunalul Bucureşti, reacţionează la interviul însărcinatului cu afaceri al SUA la Bucureşti, David Muniz, în care acesta a vorbit despre corupţia din România şi a susţinut necesitatea desfiinţării SIIJ. Judecătoarea afirmă că aşteaptă scuze de la reprezentantul SUA, având în vedere că uzanţele diplomatice nu-i permit să aibă un asemenea discurs, cum nici diplomaţii români din SUA nu apar la posturi cu acoperire naţională vorbind despre corupţia americanilor şi cerând desfiinţarea unor instituţii.

Am văzut un pic din interviul acordat de dumneavoastră Televiziunii Române și aștept scuzele dumneavoastră!
De ce?
Pentru că m-ati jignit pe mine, judecătorul, mi-ati jignit colegii, dar, cel mai grav, ati jignit acest popor!
Care este norma juridică sau uzanța(diplomatică) care vă permite să solicitați desființarea SIIJ?
Vorbiți despre corupția din România?
Eu sunt ferm convinsă că există corupție în România asa cum exista și în SUA, si peste tot în lumea această, doar că, ce să vezi, reprezentantul României în SUA nu-si permite să vorbească, la un post cu acoperire națională, despre cum trebuie condusa SUA, despre cât de coruptă este sau despre ce instituții americane ar trebui desființate!
Vă intreb domnule Muniz, ati avut curiozitatea să lecturati hotărârea CSM nr.225/2019?
Ati avut curiozitatea să vă informați sau sa cereți să fiți informat cu privire la modul de recrutare al procurorilor din cadrul SIIJ?
Deci cum va permiteți să spuneți că SIIJ trebuie desființată asociind, indirect, aceasta secție cu ideea de obstacol în lupta împotriva corupției?
Să mă aștept, cât de curând, având în vedere preocuparea SUA, ca să mi se dea lecții despre cum trebuie sa judec și ce soluții trebuie sa pronunț?
Repet: care prevederea legală sau uzanța(diplomatică) ce vă permite să dați indicații prețioase României,aka să o guvernați??
45 de ani am fost sub bocancul rusesc! Și am rezistat, Tovarășe Muniz! Numai noi știm cum! Dar am rezistat!
Îmi place sa cred ca bocancul rusesc nu a fost înlocuit de cizma cowboy ului american!
Aștept scuzele dumneavoastră, pe care le puteți transmite și pe pagina mea de Fb!
Mulțumesc!
PS pentru cei care vor sari să mă reclame, dar și pentru cei care vor avea o pornire de autosesizare, le transmit ca acest mesaj a fost scris în baza dreptului meu la liberă exprimare și, nu în ultimul rând, pentru că am jurat pe BIBLIE sa apăr drepturile si libertățile fundamentale ale cetățenilor!"

https://www.stiripesurse.ro/incarcinatul-cu-afaceri-al-sua-pus-la-punct-de-o-judecatoare-m-ati-jignit-pe-mine-mi-ati-jignit-colegii-dar-cel-mai-grav-ati-jignit-acest-popor_1865779.html?fbclid=IwAR3LwkDn5-_A3waMNeu6wdxh0Nd50BDxvItUBKzz4O5bg4aNUmDQijsyyyk
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9558 : Iunie 28, 2021, 12:33:49 »

Zi binecuvantata - astazi are loc un eveniment extrem de important:
Conferința „Eminescu în cumpătul vremii: 28 iunie 1883”.
www.youtube.com/watch?v=XxP8WBcpXRM&ab_channel=RadioDobrogea-ArhiepiscopiaTomisului


Memorat
Pagini: 1 ... 636 637 [638]
Schimbă forumul: